עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שני קטעים שכתבתי... http://www.mekusharim.co.il/news_read.asp?tid=79440 התחלת הסיפור.. וזה ההמשך: http://www.mekusharim.co.il/news_read.asp?tid=79764 מי שמקושר באתר להגיב שם ומי שלא מוזמן להגיב פה.. אם יהיו תגובות טובות אני אכתוב המשך

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  2. איך היה שם? בשני המקומות זאת עבודה במשמרות או איך?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Aviko,

ממ.. נתנו לי ככה: A(3,0) B(2,7) C(9,6) D(8,-1) אני צריך לחשב את האלכסונים (אורך), ועם הנוסחת אורך קטע זה פשוט לא עובד... מי שיכול לפתור ולעזור לי, אשמח מאוד... תודה לכל העוזרים, שבת שלום, Aviko

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by Bose,

התגייסתי לפני כמעט שבוע לצה"ל ואם יש משהו שמאוד מעצבן אותי זה להתגלח כל בוקר (בעיקר בגלל שאני נראה בן 15 ככה). גם בקושי יש זמן לזה. מסדר בוקר אצלנו זה: לבישת מדי ב', צחצוח נעליים, צחצוח שיניים, התגלחות ועמידה במסדר תוך 15 דקות (לא מספיק זמן). יש אצלנו אפשרות להוציא פטור זקן על רקע רפואי או דתי ובגלל שאני לא דתי אין לי מושג איך אני מוציא על רקע דתי. אני ממשפחה שכולה, זה יכול לעזור איכשהו? נגיד שאני מגדל זקן לזכר אחי ודוד שלי... ואיך אני מוציא זקן על רקע רפואי? יש איזה משהו שאני יכול למרוח על הפנים בשביל שיוציא לי פצעונים לכמה ימים? נ.ב, שהייתי קטן התרסקתי עם האופניים ופתחתי את הסנטר, איכפת להם? לתשובות (מהירות) אני אודה (מחר חוזר לבסיס).

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Mesatla,

אני חושב שהרגשתי רעידת אדמה או בום על קולי! (ראש העין) http://rotter.net/forum/scoops1/8922.shtml ________עריכה זה היה בום על קולי מן הסתם

• 24 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by musari,

הינה אני [attachment deleted by admin - 90 dayss]

7. במה עדיף להשתמש בכרטיס אשראי או בצ'קים ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by NI4NI,

חבר שלי קנה לפני כמה ימים מחשב חדש. הוא לא ממש מבין במחשבים אבל המחשב עצמו תותח לא קטן (למרות מעבד אינטל) והוא קנה אותו בחנות אמיתית, לא ברשת. היום באתי אליו לראות את המחשב ובאופן טבעי הדבר הראשון שרציתי לעשות זה לפתוח את המכסה ולראות מה יש בפנים, איזה רכיבים וכ"ו. איך שאני פותח את הברגים של המארז אני קולט שהדלת הצדדית מודבקת עם מדבקה שעליה שם החנות וכתוב שהסרת המדבקה מבטלת את האחריות (כן כן, כמו על הארד-דיסקים). הם בעצם מכסים את עצמם ולא מרשים ללקוח לגעת בכלום !!! ומה אם אני קונה דיסק חדש ורוצה להכניס אותו למחשב ? ואיך אני בכלל מאמת שהרכיבים שהכניסו למחשב זה באמת מה שהם טוענים שהם הכניסו ? זאת פשוט חוצפה ! זה כמו שימכרו לי מכונית ויאסרו עליי לפתוח את מכסה המנוע... ברור ש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by roma4k,

הפסיכוטכני. שבת שלום לכולם. יום שני יש לי צו התייצבות ראשון ללשכת הגיוס, בין היתר אני אצטרך לעשות שם מבחנים פסיכוטכניים. מה שרציתי לבקש מכם זה אם תוכלו להביא לי דרכים שונות לעשות פעולות עם אחוזים או טיפים לזה, לשברים ודברים מהסוג הזה במתמטיקה, כמו חישובים מהירים - יש איזשהי דרך או טריק לעשות חישובים שונים. אם אפשר גם שתראו לי איך לעשות פעולות חילוק בסיסיות. * אני יודע שזה שאלות מוזרות, ואיני אחד שלא מבין במתמטיקה, אני 5 י"ח לימוד, אך בדברים האלה איני ממש טוב, אז פשוט אני מבקש מכם מספר טיפים. שאלה להמחשה: יעל פותרת כל שאלה במתמטיקה בדיוק ב 35 שניות, לעומתה, יאיר האיטי פותר כל שאלה ב 83 שניות. אם לכל אחד מהם יינתנו 7 שאלות לפתרון, כמה זמן תצטרך יעל לחכות עד שיאיר יסיים לענו…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Alex89,

דבר ראשון מה זה: 1080 24p Real Movie ? דבר שני איזה TV יותר טוב (שניהם סמסונג) LA32B350 או LA32B450? אני מעדיף את ה 450 רק דבר אחד שאין לו ויש ל 350 זה 1080 24p Real Movie ואני לא יודע מה זה

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by rosesr,

מה ההבדל בין בגרות פנימית וחיצונית? איזה מקצועות הם חובה לבגרות מלאה?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  12. חרשתי את גוגל, ללא הצלחה... אני מחפש "נעימה" רגועה ושקטה, ללא מילים (רק כלי נגינה). משהו שנעים לשמוע. מישהו מכיר אתרים כאלה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by benor,

הוא מצא לו, מקום מאוד "נוח".

• 37 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. נתקלתי באתר של החברה www.trg.co.il, המחירים די זולים אבל מעולם לא שמעתי על החנות. מי מכיר? תודה.

15. Started by i-kramba,

הכל בבלוג עם אקשן ;D http://extrem-action-blog.blogspot.com/

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  16. מיקרוסופט מתחייבת להמשיך במדיניות העבודה הגמישה שלה, בניגוד למגמה של חברות המחזירות עובדים למשרד, כל עוד הפרודוקטיביות נשמרתלכתבה

17. Started by E-R-P,

מהי ההגדרה של פרוסה בקוביה ההונגרית? והשאלה היא לכמה פרוסות ניתן לחתוך את הקוביה ההנוגרית?

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by Kurt,

תוכנה פשוטה יותר ממתלב,מתמטיקה ודומיהם שתצייר לי משטחים תלת מימדים ותספק לי פתרונות חיתוך ביניהם. לא חייב חינמית. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by alex.turovsky,

קפץ לי הרגע לתוצאת חיפוש...

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  20. אני מתכנן להפתר מהמשקפיים, מים הגיעו עד נפש. השכל הישר אומר לחכות עד סוף התואר הראשון ואז אבל אינני מסוגל כבר וכרגע אני מתכנן לעשות בתקופת שבין תקופת המבחנים לסמסטר קיץ. השאלה כמה זמן יקח לי מהרגע בו אני אגש לעשות את מבחן ההתאמה עד לרגע בו אני אנותח ומהי תקופת ההחלמה? אם תוך יומיים שלושה לאחר הניתוח אני אחזור לעצמי ואוכל ללמוד אז אני אוכל לעשות את זה אף בסמסטר קיץ. ועוד שאלה, כמה זמן לפני הניתוח כדאי לעשות את מבחן ההתאמה?

• 81 תגובות
    • 21k צפיות
  21. נגיד אני רוצה לדעת מה התאריך העברי של 27 באפריל (אם חשוב גם שנה אז 1938) ובכלל איך אני יודע? תודה

22. Started by Born2Kill,

פעם ראיתי חתימות של אנשים שכתוב "XX ימים עד היום הולדת ה-XX" או "XX עד קבלת הרישיון". כאשר זה מופיע על ציר תהליך שכזה... מה כתובת האתר? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  23. נתונה הבעיה הבאה: את הזרם מצאתי. ברגע T=0 כל המתח נמצא על הנגד ולכן זרם = כאמ/התנגדות שקולה = 0.004A או 4mA אבל את הזמן הזה אני לא מצליח למצוא (למי ששכח קבוע הזמן ζ = R*C). נראה לי שיש פה שימוש בלגוריתים ואני לא יודע אותם. אודה מאוד למי שיפתור לי את זה. תודה רבה מראש. עריכה: יש לציין שהגראף הוא לא הכי מדוייק. עריכה 2: פתרתי בצורה לא מדעית. ברגע t=rc I = 0.37Imax או I(rc) = Io * e^-rc/rc בשניה המקרים הזרם פחות או יותר שווה ל 0.00147 ולפי הגראף (הוא מחולק לריבועים במקור) ניתן לראות שזה פחות או יותר בזמן 5s שזה התשובה הנכונה. אם למישהוא יש פתרון מדעי אשמח לדעת

דיונים חדשים בפורומים