עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בחור נחמד וסימפטי שירצה להעניק שירותים על בסיס קבוע לחברה שהולכת וגדלה. אם יש מישהו עם נסיון בCisco Call Manager וטלפוניית IP בכלל, אנחנו נשלם כסף טוב. העבודה על בסיס מזדמן, תשלום לפי שעה.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by Jules Winnfield,

בכל ההשערות שראיתי היה: 5.11 6.11 8.11 וכדומה. אבל הגיוס של ה7.11 לא היה. מישהו יודע לאן זה?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by ballerum,

איך בא לי את האי מק החדש אולי תגידו שהוא לא כל כך טוב מבחינת הביצועים והוא יקר אבל למי איכפת מזה http://computers.walla.co.il/?w=/4/592598

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  4. יש להם משרה מסויימת של QA , קורס של 6-7 שבועות והתחייבות לשנתיים משכורת דיי נמוכה לפחות בהתחלה מישהו מכיר ויכול לספר פרטים ?

• 37 תגובות
    • 11.4k צפיות
  5. Started by ZorD,

שלום לכם. אני זקוק לאתר, שיש בו כמות גדולה כמה שיותר של תמונות\איקונים מכל התחומים. *חשוב שלתמונות\איקונים תיהיה סיומת של"bmp" ושיהיו ב-size of 25 pixels by 20 pixels. אם אפשר תמונות\איקונים מעניינים יפים ומיוחדים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  6. "הוזלה במבחני התיאוריה"... נשמע טוב ההוזלה הזאת, רק שהיא לא באמת הוזלה, למרבית התלמידים..... ולתלמידי למד במיוחד מה זאת "ההוזלה" המפתיעה שהוכרז עליה? ובכן ההוזלה, היא רק שם נוסף ליותר יקר לחלק גדול מאוד מהתלמידים..... עד עכשיו, תלמיד שהיה משלם לתיאוריה 116 ש"ח, היה מקבל בעצם שני דברים: א. אפשרות לגשת למבחן התיאוריה. ב. אפשרות לגשת למבחן המעשי. שתי הבחינות האילו היו כבר כלולות במחיר של ה 116 ש"ח.... אבל כעת..... התשלומים *הועלו* ופוצלו. התיאוריה תעלה 40 ש"ח והמבחן המעשי יעלה 116 ש"ח... איך שלא תחשבו את זה, זה יותר יקר.... כל מיש שעובר את התיאוריה, בפעם הראשונה (49% ארצי, ו 92% ממוצע אתר למד) בעצם לפי השיטה הישנה שילם פחות...!!!!!! רק מי שנכשל, בתיאוריה, השיטה החדשה תוזיל…

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by eladbu,

למי שזוכר לפני חודשיים סיפרתי על הכלבה שלי שנדרסה לפני שבועיים אשתי החליטה בשביל שנינו על כלב חדש אז קבלו את הרכש החדש. [attachment deleted by admin]

• 97 תגובות
    • 10.6k צפיות
  8. חברה בבקשה לא לצחוק,זה ממש חשוב לי. קיבלתי טבעת שהייתה של דוד שלי שנפטר , אומנם הטבעת לא זהב 50000 אלף קראט אך יקרה לי מאוד. מעולם לא שמתי טבעת ונראה לי קצת מוזר . אני אחד שהולך עם צמידים בידיים אם זה משנה ואני ימני. בעיקרון שמתי על יד שמאל על בקמיצה (ליד הזרת לאלה שלא יודעים,ויש כאלה אז לא לצחוק) וזה נראה דיי טוב אבל אני רוצה לדעת אם אני לא מפדח את עצמי \= תודה רבה ושוב אני מבקש לא לצחוק (אם אפשר כמובן.. כי ראיתי בדיי הרבה נושאים פה שיורדים על אנשים )

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by white_c,

שלום... אני בתהליכי רכישת מחשב ואני עדיין מתלבט באיזה חנות לקנות אותו... אני מאוד מאוד נזהר כי לפני כמה שנים עבדו עליי עם מחשב ונתנו לי רכיבים פחות טובים ממה שביקשתי, בלי ידיעתי. כמובן, שהם אמרו שזה מה שביקשתי. כמובן - כי אני רוצה להשיג במחירים זולים- רציתי לשאול את דעתכם על KSP? הם זולים בצורה מעוררת חשד...? או שאני סתם פרנואיד...? אפשר לסמוך עליהם? אתם יכולים להמליץ על עוד חנויות מחשבים (בפ"ת בבקשה)..?? תודה רבה...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by xTz,

או במילים אחרות - איפה העיריה יכולה לזמבר לי ת'צורה? מותר על תחנות אוטובוסים נכון? מה עם ארונות חשמל? תחנות דלק? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 15.9k צפיות
  11. Started by pwntigo,

http://wampoon.com/the_best_laugh_in_the_world הייתי חייב לפרסם את זה

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני צריך להגיע או מרמת גן או מתל אביב לראשון לציון רחוב נפטלי פלטין או קרוב לשם. אתרי האוטובוסים לא ממש עוזרים. תודה.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  13. האם זה אמיתי? שאחתי אותם אם ישרף לי הזיכרון עוד 5 שנים, האם הם יחליפו? הם אמרו שכן. יש למישהו נסייון עם אחריות כזו? האם מישהו מימש אחריות כזו? תודה מראש לכולם.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. http://www.youtube.com/watch_fullscreen?video_id=cPdD0rEFmyA&l=116&fs=1&title=Shrek...%20the%20ISRAELI%20way

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by PayneBack3251,

שלום, "סתם" שאלה שעלתה לי לראש, אם יש לי אתר מותר לי לפרסם בו כתבות מאתרים אחרים באופן קבוע (כמובן עם קרדיט וקישור לאתר המקורי) ? או שצריך אישור כלשהו מהאתר ? תודה מראש.

16. שמעתי מכמה אנשים שהיו כמה בעיות עם CD-Log(יבואן לוחות DFI ועוד כמה חברות) בנוגע למידיניות ההחלפה שלהם? לדוגמא החלפת מוצר שיש עליו 3 שנות אחריות ואחרי שנתיים לדוגמא מתקלקל ומסרבים להחליף...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני פותח פורום נרגילות...שקשור בהכל כדים , ראשים , צינורות , גחלים , טבק ועוד... אם בא לכם קצת לקדם את הפורום וללמוד דברים חדשים... זאת הכתובת: הפורום נמחק תנעלו אם אתם חושבים שזה מין "פורום מתחרה" תגידו לי אני יצנזר את הכתובת...

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  18. שלום חברים, בעל עסק שאיתו ניהלתי בימים האחרונים תכתובת דוא"ל טען כי לפי הרישומים שבידיו איני פותח לקריאה הודעות דוא"ל שנשלחות אלי ממערכת ניהול הדוא"ל שמותקנת באתר האינטרנט שלו (תא הדוא"ל שלי יושב ב'וואלה!'). לפי דבריו, משמעות הדבר היא שיש מערכות ניהול דוא"ל שיכולות לחדור לשרתי הדוא"ל של הנמענים ולבדוק האם הנמענים פתחו את הודעות הדוא"ל שנשלחו אליהם (או לחלופין, שיש הודעות דוא"ל שבעת שהן נפתחות הן שולחות באופן אוטומאטי 'הודעת אישור פתיחה' לשולח). 1. האם אכן קיימת טכנולוגיה אזרחית שיכולה לבצע דבר כזה? 2. במידה ויש (ובהחה שמדובר באפשרות הראשונה) - האם זה בכלל חוקי? האם אין כאן חדירה לצנעת הפרט? תודה מראש לכל מי שירחיב את אופקיי בסוגיה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by AliceInChains,

שלום, רציתי לדעת אם יש דרך נוחה לעבור ישר לתצוגה של מסמכים כמו וורד וPDF כאשר לוחצים על קישורים כאלו של GOOGLE, בלי שמנהל ההורדות ישתלט על זה כעל מסמך ויתחיל להוריד, ואז צריך להתחיל לחפש איפה הוא שמר את זה..... לפעמים הוא גם לא עובד, ואז FireFox מוריד את זה לשולחן עבודה, ואני לא אוהב שמלכלכים לי את שולחן העבודה! הכי גרוע - שאתה לוחץ ע מסמך דרך הקישור, נפתחת לשונית ריקה ומעצבנת מי כמוכם יודע. איך פותרים????

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  20. אוקיי יש לי קבוצה של שחקנים, מעצב ועורך, ואנחנו עובדים על סרט עלילתי תוך שימוש בCALL OF DUTY 4 (כמו RVB) רק לא קומדיה... יש לנו טיזר טריילר קטן שהכנו כבר, ואנחנו צריכים שחקנים ישראלים (בגלל הפינג). בואו תגידו מה אתם חושבים : )

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  21. Started by maxwell10,

רציתי לדעת אם יש מקום (ליסינג פרטי \ ביטוח \ שירות מוסכים) כזה שדואג לרכב פרטי בדומה לליסינג מחברה, כלומר אם יש תקלה/טיפול/טסט אז לוקחים בבוקר את הרכב למוסך ומחזירים בצהריים. אני מתכוון לשירות כזה בו משלמים עליו כל חודש סכום קבוע ולא עבור כל שירות בנפרד.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by בלה,

מחפש קורס ללימוד ספרדית.. מישהו מכיר וממליץ על מקום טוב?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  23. Started by intel suck,

זה התרגיל: (M=2 (4,5 תודה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  24. אני מדבר על הצמיד הצהוב שכל הכנסותיו הולכות לחקר הסרטן הנה לינק לאתר הרשמי: http://www.laf-store.org/lf-wb-1001-10.html אני מחפש מקום בארץ שאוכל לקנות אותו תודה

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by love-its-my-name,

אני גר בחולון בקומה שביעית ולפני שעה הגיע אלי חרגול או ארבה או איך שאתם רוצים לקרא ליצורים המכוערים והמגעילים האלה... הוא בצבע ירוק אז לא ממש חשבתי שהוא ארבה אבל יש לי כנפיים והוא עף אז... האם גם אליכם זה הגיע? בסיני זו ממש מכה שאי אפשר לצאת אפילו מהבית... רק שלא תהיה עכשיו מכת בכורות :-\ יאללה כולם למרוח דם של עז על הדלתות ד"א, מה דעתכם על גידול ארבה בתוך צנצנת ואז למצא איזו אלמנה צבעונית או משהו מוזר ומפגר אחר ואז להזמין חברים ולהתערב מי ינצח? הכנסה די טובה! הלא כן?!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים