עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מתכוון לגשת לבחינה של השנה והייתי רוצה ללמוד מהבחינה של שנה שעברה, האם למישהו יש קישור לאותה הבחינה \ יכול לסרוק אותה ולהעלות לכאן? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  2. לא יודע איזה לקנות כי הרי המבחר בEBAY עצום ואני מפחד סתם לחכות חודש לאיזה זבל סיני שגם ככה לא יהיה טוב. אני צריך גם מגן מסך לאיפון 4, גם מגן מסך לגלקסי אס, וגם מגן סיליקון טוב ויפה לגלקסי אס. אם מישהו יכול לעזור יהיה נחמד , תודה.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by sir f,

נראה לי שהגיע הזמן לדיון חדש כזה- אחרי הכל, עברו כמעט שנתיים... אז, איך אפשר לדעת כשאנו מכורים? הדיון הראשון- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302021.0 השני- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356969.0 השלישי- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=420337.0 בואו נקווה שנצליח ליצור ת'רד שיתעלה על הקודמים (והם היו מעולים, כך שזו משימה קשה) (הייתי פותח את זה עם משהו משלי, אבל הספקתי לשכוח את המשפט שעלה לי לפני כשבוע...)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Danix60,

כרגע אני בכיתה י' ואני מרגיש שאני סתם שם, לא חושב שיעבור את הבגרויות של השנה השאלה, אם גם בלי 12 שנות לימוד אני יוכל להתקדם בחיים ? אני ב16 ואני כבר שנתיים עובד בחנות מחשבים וחתום על חוזה עד גיל 18. מה עושים ?

5. Started by MatanFrenkel,

מישהו יכול להסביר לי שלב שלב איך אני עושה את זה? ההורים שלי מסכימים והבנתי שקצין העיר שהכי קרוב אלי (כרמיאל) נמצא בנהריה, מה עכשיו? בנוסף אמא שלי למרות שהיא הסכימה היא רוצה שמישהו יסביר לה מה זה בדיוק... קצין העיר יכול לעשות את זה?

6. Started by tmpusr,

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אין, חייב להבין את זה. אפשר או אי אפשר? עברתי פה על הנושא של חן מ למי שמכיר, 35 עמודים! אבל זה היה בשנת 2009, לכו תדעו אולי השתנה משהו ב 2011 יאלה דיון נעיםן בלי מריבות, ולהסתכל משני צידי המטבע. שלא מורעל קרבי יגיב אי אפשר, ואחד שלא עשה צבא יגיד אפשר. תסתמכו על דברים שראיתם/יודעים על עובדות. לא מה שאתם חושבים. היום להפך אני שומע יותר ויותר שזה לא כמו פעם, אם לא עשית צבא? או סוף סוף עובד נורמלי שלא יצא לי כל כמה חודשים למילואים, יאלה בוא. - יש המון כאלה, תחפשו ותיראו שאני צודק. מעסיק רוצה עובד נטו. להבדיל ממעסיקים שהיו מ"פ וזה וזה - הרי ברור מה הם מחפשים.

• 72 תגובות
    • 5.7k צפיות
  8. Started by shedox,

הכל חוקי חוץ מקומדיה(מוגזמת) , ועדיפות לסרטי מתח . תודה.

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by dvirf1,

היי, התחלתי ללמוד לתואר בהנדסת מחשבים בטכניון. אני מסיים עכשיו את סמסטר א' ולצערי כרגע נכשל בכל המקצועות. העניין הוא שהגעתי ללימודים בגישה של "את התיכון עברתי בהליכה. למה שזה לא יהיה ככה עם התואר?", ואם נשלב את הגישה הנ"ל עם הרגלי הלמידה שלי, שלמעשה לא היו קיימים עד ש"התעוררתי" לא מזמן, נקבל סטודנט אבוד, דכאוני, ונכשל בלימודים. :'( כרגע אני לומד למבחנים של סוף הסמסטר באווירת דכאון, כי אני יודע מראש שאני עומד להכשל (קצת בעייתי להשלים את כל הקורס בחדו"א בשבוע. חבל שרק עכשיו הבנתי שבאוניברסיטה, בניגוד לתיכון, צריך לנצל את זמן הסמסטר להטמעה) ברור לי שלסמסטר הבא, גם אם אצטרך לחזור על מרבית הקורסים, אגיע בגישה שונה. זאת התחלה. יש לכם עצות ל revival בלימודים? האם גם מישהו מכם הת…

• 28 תגובות
    • 17k צפיות
  10. נאבד לי הצינורית הקטנה של הספרי לחץ אוויר. האם אפשר להשתמש ספרי גם בלי הצינורית? הלחץ יהיה מספיק טוב? ניסיתי לחבר קש אבל זה גדול מדי

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by oryano1,

כשאני פותח את הדפדפן קופצת לי הודעה מסרגל הכלים שאומרת: internet explorer is currently running with add-ons disabled. click here to manage, disable, or remove your add-ons ניסיתי להדליק את כל ההרחבות ולכבות ולהסיר ושום דבר לא עוזר...מה אפשר עוד לעשות??? תודה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  12. Started by -RoMaN-,

מה אומרים לכל מי שלא התגייס / השתחרר / יצא / נפל מהצבא? תעשה לפחות שירות לאומי. אף פעם לא חקרתי את זה לעומק. תעשה שירות לאומי אני יודע שזה אומר תתנדב איפשהו, לא משנה איפה, העיקר תתנדב 3 שנים במקום שירות צבאי. אבל אם בן אדם לא יודע איפה להתנדב? או גר בחור , יש שם רק מדא - לא בא לי. מכבי אש - לא בא לי. משטרה - כנ"ל. איפה עוד יש? או שאפשר לעשות גם מחוץ לעיר [רק מי ישלם נסיעות?] והאם זה חוקי? ובכלל, לפי ניסיון שלכם, חברים שעשו שירות לאומי, אולי תמליצו איפה אפשר לעשות? או כל אחד יזרוק מקום יהיה פה מאגר ויהיה אפשר לבחור. ובכלל מה הזכויות של אחד שעושה שירות לחייל, מה ההבדלים? אין מדים אין משכורת חודשית אין חוגר אין מפקד מה עוד?

13. Started by Gilo2005,

היי חברים, אני עובד בבית מלאכה - הבנתי שעבודה בבית מלאכה בתעשייה נחשבת לעבודה מועדפת. בעל העסק הוא קרוב משפחה, למען האמת סבא. האם זה יכול למנוע ממני לקבל את מענק המועדפת?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by redead,

אתמול קניתי לעצמי סמסונג גלקסי אס ( מכשיר מדהים ) .. עכשיו ראיתי שכבל הטעינה שלו זה חיבור מיקרו USB וגם העכבר לוג'יטק שלי Performance MX נטען באמצעות כבל שמצד אחד הוא USB למחשב ומצד שניה מתחבר לעכבר מיקרו USB. עכשיו לפי כל הגיון בריא שבעולם זה מתאים ואני יכול לחבר את הכבל שמחבור למחשב לטלפון שלי . אני צודק נכון ?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  15. בס'ד. אני יודע שטחנו את זה ושאלו את זה כמה פעמים,אבל יש כמה דברים מעבר שאני רוצה לשאול גם. אני בכיתה י'ב,ואני כמעט בטוח לא יגמור את השנה עם תעודת בגרות מלאה,יהיה לי ביד סביב ה15 יח'ל. •אני רוצה לדעת אם אלה שאין להם בגרות מלאה פה זה באמת פגע בהם במציאת עבודות אחרי צבא וכו'.. •אני שוקל לעשות עוד פעם י'ב,אבל לעשות את זה בקידום נוער,וזה במקום להשלים אחרי צבא,גם ככה הגיוס שלי יהיה בסביב חודש מרץ שנה הבאה,פשוט אני לא יכול ללמוד עם עוד 15-20 תלמידים סביבי,אני בחיים לא מרוכז,שמה אני יכול לקבוע באיזה שעות אני רוצה ללמוד,ומספיק לי ללמוד 2-3 שעות ביום וזהו. מה אתם אומרים שכדאי לי לעשות?,באמת שאני צריך הכוונה מהחברה היותר מנוסים שפה.

• 41 תגובות
    • 9.1k צפיות
  16. קיר אחד בחדר שלי צבוע בצבע בורדו כבר הרבה זמן עם מלא שכבות אולי 20 ניראה לי במשך השנים עכשיו אני רוצה לשנות את החדר איך אני מוריד את הצבע מהקיר?? תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 26.3k צפיות
  17. הנה 7 סיבות למה... תהנו

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Danix60,

MB : Gigabyte GA-EP43-DS3L CPU:Intel E7400 Core2Dou 2.8GHz OCed TO 4.2GHz GPU : nVidia Palit GeForce 9600GT 1GB DDR3 Memory : G.skill 2Gx2 800MHZ CL4 PSU : HEC 600W SuperSilent Case : Gigabyte 3DAurora 570S HDD : Seagate 500G 16MB 7200RPM HDD2: Samsung F1 1TB CPU Cooler: Arctic-Cooling Freezer Xtreme ? תודה. (:

19. לאחרונה שמעתי את האלבום Drink The Sea של ההרכב The Glitch Mob, ואני מחפש עוד מוזיקה בסגנון הזה. למה אני מתכוון? טראקים לא קצרים, בסביבות 5 דקות ומעלה, ו... לא יודע איך להגדיר את זה עוד... פשוט מוזיקה באותו סגנון. לאחרונה האזנתי למוזיקה של Daedelus ולא כ"כ אהבתי - טראקים קצרים ואין דגש על כל הקטע האלקטרוני. מקווה שאמצא כאן מענה... תודה מראש חברים. נ.ב. - אני בא מרקע של טראנס פסיכודאלי, ככה שאולי משם בא לי הקטע של דגש על הקטע האלקטרוני ואפקטים אלקטרוניים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Blue Cheese,

השאלות ששיש באתר LAMED.CO.IL במחבנים סופיים הם בדיוק אותם השאלות שיש בתאוריה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by VoliSuS,

שמתי לב שהרוב הגדול פה אחרי צבא או כרגע בצבא.. אני כנראה מתגייס לשמה ושמעתי לא מעט סטיגמות על האנשים שמה והפעילות (שזה שמירות והכל) אבל אני מצד שני כל דבר שקראתי זה היה ב-FXP ככה שאני לוקח את זה בעירבון מוגבל מה אתם אומרים? זה באמת ככה שמה?

• 10 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. Started by raiman1,

סדרה מוגדרת ע"י כלל הנסיגה a1= 3/11 an+1=3an/(3-4an מגדירים סדרה נוספת bn=(3-7an)/an א) הוכח שהסדרה BN היא חשבונית ב) נתון: an=-3/25 מצא את סכום הסדרה bn. הצלחתי להוכיח את א. ההפרש הוא +4 אבל נתקעתי ב ב תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  23. יש לי אופציה לעשות את אחד משני הקורסים (תמונות עם הסילבוס של הקורסים) הבאים: קורס תיכנות ג'אווה. קורס איש סיסטם ואבטחת מידע. הקורסים הם דרך לשכת התעסוקה והם מיועדים להסבת מקצוע לאקדמאים / הנדסאים. (אני הנדסאי תקשורת אינטראקטיבית - עיצוב גרפי ומולטימדיה). אין לי ידע לא בתיכנות ולא באבטחת מידע והתעסקות עם שרתים (יש לי ידע כללי מצויין במחשבים (התעסקות עם תוכנה) וחומרה (בנייה והרכבה וכו...)). לכן יש לי דילמה קשה מה עדיף ללמוד, הן מבחינת קושי לימודי והן מבחינת מציעת מקום עבודה (אם שכר נורמלי) לאחר הקורס. אני לא יודע למה אני יתחבר יותר מכיוון שאין לי ניסיון קודם (חוץ מכתיבת קוד HTML / CSS) בשני סוגי הקורסים. מה אתם הייתם ממליצים לי לעשות? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by raiman1,

נא לא להפנות לויקיפדיה. הערך כתוב באנגלית ולא ממש הבנתי...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by bitonml11,

יש מישהו בחברה שאני לא מצליח למצוא שום נושא משותף איתו לשיחה ויש מצבים שאנחנו נתקעים רק שנינו ופשוט אין על מה לדבר וזה מביך, יש עצות? ועוד שאלה אם כבר פתחתי.. איזה רעיונות יש לכם לבילוי עם חברים?

• 33 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים