כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
-
אני מעוניין לפתור איתו משוואות דיפרנציאליות ממעלה 3 ומעלה. ראיתי שניתן דיי בקלות לפתור ממעלה 2, אך לא נוח ממעלה 3. האם למישהו יש פתרון או הסבר כיצד ניתן לפתור בעזרת TI89? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
1. לא מעט חברות מדביקות מדבקה על המארז, ועליה כתוב שפתיחת המארז מבטלת את האחריות. אפשר להתווכח לכאן או לכאן האם הנ"ל עושה שכל (לדעתי לא), אך אני מעוניין לדעת האם הנ"ל חוקי. כלומר, האם חוקי לבטל לצרכן את האחריות, כאשר הוא פותח את המארז ? האם יש התייחסות לכך בחוק ו/או בפסיקה ? 2. האם מותר לדון כאן על חנויות המחשיבם השונות, מבחינת איכות חלקים, איכות השירות וכו' ? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר שעות קבלתי זימון שני למבחנים של גאמ"א סייבר, הפעם מבחן מעשי, פאק אני מתרגש, לקח להם חודשיים להחזיר תוצאות, וסוףכל סוף אני יכול לנשום לרווחה, ידעתי שבלעתי את המבחן הקודם בלי בעיה. בכל מקרה, אני כמו כל אחד אחד, מאוד רוצה להצליח , ולהתכונן, יש לי כמה שבועות ואני אשמח אם מישהו שעבר את המבחן או שיודע עליו משהו יוכל לעזור לי להתכונן. אוקי, אז יש לי נסיון של תיכון + ב CSharp זה היה היחידי באיזור התוכנה, באיזור הסף אני עכשיו לומד אסמבלר, אבל אני לא בטוח שאני יהיה מספיק מוכן לדברים שהם יותר מהזרקת קוד או שינוי דרישת קלט פלט (קראק בסיסי), באיזור האינטרנט צד לקוח יש לי ידע מצומצם של JS וJQ וידע נרחב ב HTML CSS , ועכשיו לעומק שלי, שלא בטוח שאפילו יעזור לי במבחנים הוא …
-
- 3 תגובות
- 21k צפיות
-
-
-
היי.. שמעתי על התוכנה לא מזמן והחלטתי להוריד גרסא(כנראה ישנה שלה) אבל אני מניח שהיא תיתן את אותה התוצאה כמו החדשה. בכל אופן בתוכנה קיבלתי ציון של 5644 בסה"כ. אני לא מבין בציונים הללו ורוצה לדעת אם זה נחשב טוב? תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך דק 17" של חברת הרקיולס ואני מעוניין לחפש אותו בחנויות בחו"ל שמבצעות משלוחים גם לארץ אתם יכולים בבקשה להפנות אותי לאתרים כאלו (אם יש בכלל?!) תודה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
הזמנתי ביום שני שעבר מפרט מחשב, ודאגתי לכך שכל החלקים יהיו במלאי כדי שהמחשב יגיע כמה שיותר מהר. עד עכשיו הוא לא הגיע וכשהתקשרתי לשאול אמרו לי "אל תדאג, כשיהיה מוכן נתקשר". רציתי לדעת רק בשביל לקבל מושג אם זה סביר, תוך כמה זמן אמור להיות מוכן מפרט כזה? (כזכור, כל החלקים היו במלאי בשעת ההזמנה.).
-
- 11 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
-
אני הולך להפיק סרט דל תקציב במסגרת אישית והייתי רוצה לקבל כמה טיפים לפני שאני יוצא לדרך , לא הייה מפריע גם לקבל קישורים לאתרים שמסבירים על הנושא
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז כמו שרשמתי בכותרת, אני מחפש חנות טובה ואמינה למחשבים באיזור המרכז. קניה ותיקונים. יש המלצות? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ההורדה צריכה להיות למחשב שבו אני משחק ? או שאני יכול להוריד למחשב אחד ואח"כ להעביר ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי זה קשור לתוכנה גם. אז לפני כמה שנים (2-3) הורדתי MSN מסנג'ר ובהתקנה היה צריך להכניס אמייל וחשבתי שחייבים כתובת שלהם (msn@) אז פתחתי תיבת אימייל אצלהם ונרשמתי איתה למסנג'ר, כשפתחתי אצלהם את האימייל אז הם שאלו אותי מה מעניין אותי מחשבים, ספורט ועוד דברים היו אז הטעות שלי היתה שבחרתי משהו (ספורט, MSNBC) ומאז הם שולחים לי איזה כמה מיילים ביום ואני כל הזמן מנקה את זה וזה כבר מעצבן, כבר מלא פעמים סימנתי את המיילים מהם וסימנתי אותם כ-Junk אבל המיילים ממשיכים לבוא כל הזמן אז איך אני מבטל את זה שישלחו לי את המיילים המעצבנים האלה או איך\האם אני יכול לשנות את האימייל שנרשמתי איתו למסנג'ר שיהיה נגיד של ג'ימייל שהוא הראשי שלי וכל האימיילים ששולחים אליי י…
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
-
קראתי כתבה בmako ורציתי לשאול אותכם מה דעתכם על זה: http://www.mako.co.il/news-world/international/Article-d371a4598451d21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חמישי הבא אני נוסע לחוף ניצנים (מופע ה-20 של אינפקטד), רציתי לדעת עם יש פה מישהו שגר באזור ויודע מאיזו עיר המונית לחוף ניצנים תעלה לי פחות? מתחנת הרכבת באשדוד או תחנת הרכבת מאשקלון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מספר התלבטויות קשות בנוגע ללימודים לתואר ראשון במדעי המחשב. כיום אני תלמיד תיכון ומזה זמן רב התענינתי בלימודים אקדמיים, בימים האחרונים, אחרי שכבר שקלתי להרשם לאו"פ, הופיעה כתבה בעיתון על "פרוייקט אתגר" מטעם אוניברסיטת חיפה, במסגרת הפרוייקט ילדים מצטיינים מתחילים ללמוד לתואר ראשון במדעי המחשב, זאת בסביבה הרבה יותר תומכת וקלה מהאו"פ. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע מהו טיבו של תואר מאוניברסיטת חיפה, אבי, שעובד הרבה שנים בהייטק שלל את האפשרות מייד ואמר כי תואר במדעים מאוניברסיטת חיפה לא שווה הרבה, מה גם שהם החליטו שתואר במדמ"ח שייך למדעי הרוח. ( ) האפשרויות העומדות בפניי: 1) להתחיל ללמוד באו"פ ולקוות לסיים שם את התואר. 2) להתחיל ללמוד באו"פ במסגרת של אפיק מעבר…
-
- 129 תגובות
- 14.1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש את התוכנה הזאת שעושה אורות במקלדת לפי קצב המוזיקה ששומעים. תודה רבה ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע מטומטם, אבל נזכרתי בסדרה ואני פשוט חייב למצוא את הנעימה של הסדרה, אם מישהו יודע איפה לחפש או את שם התוכנית באנגלית, אנא אימרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, מעניין אותי מה כדאי לאכול פחות או יותר, וכמה שעות לפני מבחן מתיש (לא להגיד לי "שוקולד" בבקשה). לדוגמה האם זה סביר לאכול בבוקר איזה גרנולה ויוגורט/ חביתה, ובערך חצי שעה לפני המבחן איזה תפוח או בננה? מאכלים שישאירו אותי מרוכז, שאני לא אשכח שום פרט. ד"א אני מסרב לשוקולד כי נפילת הסוכר לא כיפית במיוחד, זה לא מסוג המבחנים שאוכלים שוקולד ומסיימים תוך חצי שעה, אלא מבחנים ארוכים ומייגעים בהיסטוריה, ספרות או לשון למשל.
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה אני צריך בישביל לקבל ויזה עבודה לארצות הברית? האם אני צריך שישליחו לי מארצות הברית איזה שהיא המלצה אליי או משהוא כזה? תודה.
-
- 25 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
http://atomchip.com/_wsn/page4.html :o נראה הזוי לגמרי - 1TB של זכרון, ו 2 בהארד דיסק ושימו לב לזה : Temperature Operating: -50+125C ?! מה זה אמור להביע ?!?! זה פשוט מטורף
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני בעוד כשנה מתגייס לצה"ל ואני מתכוון ללכת לגבעתי ורציתי לדעת אם פלס"ר גבעתי שזה כביכול היחידה המובחרת של הגדוד.. האם מדובר כבר בסיירת או שזה אותה רוטינה כמו בגדודים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-