עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lordgod,

17.11.08 יש כמה שאומרים לי שאני יהיה 100% בקרבי , ולא בא לי אז איפה אתם חושבים שאני יהיה ?

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by ofir123,

ראשון שני אני לא יהיה כאן, אז יאללה לשמוח אני נוסע לטיול כיתתי בגולן ויושן בתל חי (אני עדיין מחכה לתגובה ממי שישן שם!) נשמע חרא של מסלול אבל לא נורא נעביר אותו. נהיה בחמת גדר גם ונמסור ד"ש לחיזבאללה ואסד. אין לכם יותר דאגות לראשון שני.

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by BedB0y,

נרשמתי באתר שלהם לפני חודשיים בערך, אף אחד לא חזר עד עכשיו. בטלפון לא יודעים מה להגיד לי חוץ מ"כשייפתח קורס יחזרו אליך" תכלס הכל פרוטקציות פה, לא נראה לי הגיוני שלא פתחו תוך חודשיים קורס לא בת"א ולא בראשון לציון (שזה המקומות המועדפים שבחרתי לעשות בהם את הקורס + רשמתי שאין לי בעיה להתפשר על מקומות אחרים מהסביבה). אני ממש רוצה לסיים את הקורס כמה שיותר מוקדם כי באוקטובר אני מתחיל ללמוד. יש פה איזה מתנדב צדיק במקרה שיש לו קשרים במד"א ויכול לעזור לי?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. http://www.neowin.net/news/dell-charging-16-to-customers-who-opt-for-firefox-installs-on-new-pcs

5. לפי מה שאני יודע מי שיכול לבחור לכנסת חייב להיות בן 18.. א-ב-ל לפי מה שהבנתי יש איזה תאריך שבו מוציאים את פנקס הבוחרים ורק אם יש לך 18 עד לתאריך ההוצאה אתה יכול להצביע. משמע אם יש לך 18 נגיד 4 ימים לפני הבחירות אז אתה לא יכול לבחור... מישהו יודע אחרת??? או מה התאריך בו מוציאים את פנקס הבוחרים???

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by Green,

שלום רציתי לדעת איך בודקים על אמת את הIQ שלך תודה

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

בסוף יש אמפי!

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות משקפי שמש לשימוש בספורט. נהיגה וסתם בכלל. אני מתלבט בין אוקלי לבין רודי. אני מחפש משהו שיחזיק שנים ארוכות ויהיה משתלם. בעתיד כנראה הכוונה היא גם לקנות עדשות עם מספר אבל לא בזמן הקרוב. אשמח לדעתכם בנושא אריאל

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by LazyBoy,

כן כן אני עוזב לתקופה. במוצאי שבת אני ממריא לריו ואין לי מושג כמה זמן אני אשאר שם. למי שתוהה, אני לא טס להסתובב ביערות שם, אלה להתאמן בגיו גיטסו בראזילאי. (אמנות לחימה) לכבוד המאורע הכנתי חתימה חדשה. אנסה לעדכן את הדיון הזה משם עם תמונות בכל הזדמנות. תהנו מהחום פה בארץ, LazyBoy עריכה: טוב, מסיבות שונות החלטתי לדחות את היציאה שלי בשבוע (16.7) ולחזור ב14.9. אז תאלצו לסבול אותי עוד שבוע.

• 56 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by MS-D,

זה פשוט הורג אותי! יש איזה היגיון מאחורי סדר האותיות במקלדת ? ז"א למה האותיות במקלדת לא מסודרת עפ"י הא"ב למשל? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Kirma,

בגלל שהשארתי את המיטה פתוחה, היא נכנסה לישון בתוך חח http://clubs.sharatim.co.il/IMG_4137.JPG http://clubs.sharatim.co.il/IMG_4138.JPG אל תדאגו, הפלאש לא פגע לה בעיניים

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by RoyShefy,

אז ככה, אני מחפש המלצות על שירים\אלבומים\אמנים שיעשו לי את הלילה. בינתיים אני שומע Norah Jones שאני הולך לישון בשילוב עם Rob Costlow - Solo Piano באלבום החדש שלו - Woods of Chaos מאוד כיף ומרדים לשמוע על ווליום מינימאלי. תתחילו להמליץ! ובבקשה על תכניסו פה טראנסים וכל מה שבפירוש לא נכנס לקטגורית מוזיקה מרדימה. תודה.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. הלכנו כמה חברים היום לסטאנד אפ של שחר חסון היה דווקא שיא המצחיק..הרבה יותר ממה שאני זוכר אותו...בהתחלה הוא סתם נראה לי כמו אחד על סמי מרץ שמתלהב מעצמו חח אבל היום הוא דווקא הוכיח שהוא דיי מצחיק בכל אופן אני חושב שהכי מצחיק זה שלום אסייג והאמת,שאולי אפילו שחר חסון מועמד לתואר...חח צחקתי היום דיי טוב....מי הכי מצחיק אותכם?

• 49 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by etz,

שאלת איכות סביבה (נראה לי יותר מתאים לכאן מאשר פורום ניידים): האם יש מקום "תקני" לזריקת סוללה ישנה של מחשב נייד? אני מכיר המון מקומות לזריקת סוללות אצבע משומשות, אבל לא יודע כמה סוללה גדולה תתאים שם והאם בכלל כדאי ומותר. אשמח מאוד לדעת, לא רוצה לזרוק במקום לא מתאים...

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. איי הטראנסים של פעם אני זוכר שהייתי הולך בין חברים עם קסטות של תעמולת בחירות שדחפנו בהם נייר טואלט בשביל להקליט.. GOOD MORNING ISRAEL וכאלה אז ככה, בשנת 98 oren barkan הוציא אלבום BARAKA.. שבו רוב הקלאסיקות.. כולל "דפנה המשטרללת" - crazy dafna "מי שמשתולל.. וגם מטורלל.. הוא משטרלל" את האלבום\שיר הזה אין להשיג בשום מקום.. למישהו יש מידע לגבי זה? גם לכם יש שירים נוסטלגים שנזכרתם בהם? מה היו הטראנסים שהתחלתם איתם?

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. בא לי להתלונן , בלי פואנטה נמאס לי לפתוח אתר אינטרנט כמו זה למשל שצירפתי ולאמץ את העיניים על מנת לקרוא את התוכן. כך מתבזבזים להם פיקסלים לחינם, קניתי מסך 17" שאפקטיבית הוא אולי 12", גם בזזתי כסף וגם בזבוז חשמל על השטחים המבוזבזים. אז קודם כל הורדתי את הפרסומות באמצעות block ads, כבר הרווחתי 20% יותר , בד"כ אני מגדיל את הכתב ע"י לחיצה על 'Ctrl' ו '+' כך ש 100% מהמסך מנוצל להצגת התוכן אבל הבעיה שכל פעם שעוברים לדף אחר או כשמרפרשים אז צריך לכוון את הדף למרכז כיוון שהוא מיישר לימין. אני כבר לא יודע מה עדיף מבחינתי, אני כן יודע שהנושא מעצבן אותי. אני בכלל לא מדבר על בעלי מסך רחב ששם רק 10% מהמסך מנוצל לתוכן. כשאני קורא ממגזין (למשל PopSci) אני קורא בנחת, בלי להתעייף ובלי…

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by MishaK,

You woke me up for that? Did I mention the video camera? Do you smell something burning? (in a janitor's closet) And they say romance is dead... Try breathing through your nose. A little rug burn ever hurt anyone! Is that a Medic-Alert Pendant? Sweetheart, did you lock the back door? But whipped cream makes me break out. Person : This is your first time..right? Person : Yeah.. today (in the No Tell Motel) Hurry up! This room rents by the Hour! Can you please pass me the remote control? Do you accept Visa? ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ On second thought, let's turn off the lights. And to think- I was really trying to pick up your friend! So much for mouth-to-mout…

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. חבר שלי הגיע אליי עם מחשב נייד די איכותי שלא נדלק. אני בכוונה לא מציין את שם היצרן. המחשב נדלק רק עם האורות שהבהבו על המקלדת. לא הצלחנו להבין מה זה. אחרי כמה חיפושים הבנתי שזה פשוט מראה על התקלה במחשב והתברר שהוא מסמן על תקלה בזכרון. הוצאתי רכיב זכרון אחד, לא עבד, הוצאתי את השני המחשב עבד כמו חדש. בלי קשר לתקלת הזכרון הוא גם התעצבן על זה שהסוללה של המחשב מתה לגמרי אחרי פחות משנתיים. לאחר שיח עם מוקד התמיכה של החברה אמרו לו להכניס את המחשב למעבדה שמעניקה שירות ליבואן ושהמחשב יהיה מכוסה באחריות. בגלל שחבר שלי רצה שיחליפו גם את הזכרון התקול הוא ביקש ממני להחזיר אותו. כך המחשב חזר למצב המקורי שלו של נדלק עם אורות מהבהבים. כשמסרתי את המחשב לתיקון אמרתי להם שיש בעית סוללה + בע…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by CaRTeR,

נניח ויש לי חשבון של צעירים עם כרטיס והכל, רק שאני לא יכול לעבור את הסכום שיש לי בחשבון כלומר אני לא יכול להיכנס למינוס. עכשיו נגיד שהחיוב שלי הוא ב 15 לחודש ב 8 לחודש היה לי בחשבון 100 שקל וקניתי באותו יום משהו שעולה 150 שקל זה יתן לי לקנות את הדבר ב 150 שקל , רק שאני אצטרך להכניס עוד 50 שקל עד ה 15 לחודש ? או שבאותו רגע הוא לא יקבל את זה בכלל?

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. נו, לפני כרבע שעה, ד"ר אביב שמופיע בפינה קבועה ב'זומביט', אמר דבר שכזה: הסטנדרט לדיסקים קשיחים השתנה; דיסקים של 850MB היו סטנדרט לפני שנתיים...>>> כלומר בשנת 2001!! מתוך רפלקס הזדעתזעתי קשות : אני בשוק, אני בהלם, אני המומה!!! עוד לפני שסיימתי לומר את המשפט, הדוק ניסה לתקן את עצמו! הוא אמר משהו כמו : טוב, הגזמתי, 850MB היו סטנדרט לפני 4 שנים! כלומר הוא הכפיל את הזמן. בואו נגלוש חזרה לשנת 1999; אני זוכר שכשחבר שלי קנה את המחשב שלו בתחילת יולי 1999, הוא קנה דיסק קשיח שהיה סטנדרטי לחלוטין אז, בגודל של 8.4GB... אפילו בתחילת 1999 לא נמכרו דיסקים קשיחים שלא עברו את רף הג'יגבייטונחשבו כסטנדרט. את הפנטיום 133 מגה"צ שלי קניתי עם דיסק קשיח בגודל של 1.3GB, בערך בשנת*** 96**…

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by DarK_NaF,

מכיוון שאתם נאלצים לראות בסוף כל הודעה שכתבתי חתימה - לפחות ניתן לכם לבחור איזו... [td][/td] [td][/td] [td][/td]

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by balagan777,

הגעתי לחנות הזו במקרה בחיפוש אחרי מתאם USB-RS232, ולהם באתר יש גשר שמתחבר ליציאת COM על הלוח אם ובכך אין צורך במתאם. בכל אופן, חוץ מהעמוד הספציפי הזה לא הצלחתי לעבור לשום עמוד אחר באתר (ניסיתי הרבה, לא את כולם), ניסיתי גם לחפש את הטלפון שלהם בדפי זהב וכל מיני וללא הצלחה. מישהו יודע מה איתם ? איך אפשר להגיע אליהם ? (טלפונית)

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. לחבר שלי היה מחשב ישן שלא עבד כבר שלוש שנים, אז הוא החליט לנתח אותו. באתי אליו וחשבנו לנסות לפרק את כל החלקים מהמארז, לנקות את כל החלקים מאבק ולחבר על קרטון רק את החלקים הנחוצים כדי לבודד משתנים. אחרי שחיברנו הכל וראינו שזה עובד (היינו בשוק) חבר שלי שאוהב לתכנת חשב להורד אליו Manjaro (סוג של לינוקס) ולהפוך את המחשב לשרת לבית שלו וגם למחשב ניסויים. הוא מתכנן להריץ עליו כל מיני מערכות הפעלה מבוססות יוניקס, לקמפל אפליקציות שהוא יוצר ועוד. הנתונים של המחשב: פנטיום עם שתי ליבות שרץ במהירות של 2.7GHZ שתי גיגה ראם DDR2 לוח אם של gigabyte 320 גיגה HDD …

24. סליחה שאני פותח הרבה ת'ארדים בזמן האחרון. הגיוס שלי הוא ב23.10 פרופיל עוד לא ידוע אמור להיות לי סיכום פרופיל שנדחה משום בגלל שלא שלחתי בדיקת דם נוספת(שלחתי לפני חודש וחצי,אבל לא היה לי עד עכשיו סיכום פרופיל),בינתיים הפרופיל 97+הת'ש 3. בתיכון למדתי במגמת CCNA,הוצאתי את התעודה הזאת. לא עשיתי מיונים מוקדמים כי הייתי מיועד להיות קרבי,כרגע לא. קבא 48 ד'א. השאלה שלי היא איך אני אוכל להגיע לצבא לתפקיד שקשור למחשבים? הציעו לי חייל התקשוב לפני כמה זמן שמישהו מהלשכת גיוס התקשר דירגתי את זה ראשון ואת מ'צ שני(אני יודע שעשיתי טעות תחסכו : ) ואיך חייל התקשוב בכללי?,מה עושים שמה מבחינה פרקטית?,הבנתי כבר שזה תפקיד מאוד כללי,מה היציאות שמה ואיך התנאים? אשמח לעזרה של הוותיקים,מאמי…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. אז ככה יש לי 5 דברים שיטור צבאי שירות בתי הסוהר המערך הטכני בחיל החימוש שיטור אזרחי ושירות בחיל האויר והחלל אני יודע שזה עדיפויות וכו' אבל אני חשבתי על שיטור אזרחי אבל אמא שלי מבלבלת לי בשכל על שירות בחיל האויר והחלל ושאני שומע חיל האויר כואב לי הראש אפשר קצת רקע? כן יש לי פה חוברת אבל הם מדברים עם מושגים שאני לא מבין בכלל אולי חוות דעת מניסיון אישי או משהו תודה

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים