עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iveco,

קראתי שרוצים להפריט את HOT ( תשתית ) לחברות הקטנות גלעד ארדן , אז יש מצב שאני ו HOT נצטרך להיפרד בקרוב ... אבל השאלה שלי היא כזאת : מה העוצמות שידור התקינות שלהם ? אצלי זה 56-57DB במקרה הטוב ויצא לי לגלוש ככה בגוגל וקראתי שהעוצמות צריכות להיות בין 60-72 יש לי מדי פעם לעיתים רחוקות פריזים כאלה ופעם אחת זה הגיע ל 52DB כל הנורות של ה VOD אינטרנט הכול דולק תקין השאלה אם בכל זאת צריך לשים מגבר ? צריך להזמין טכנאי ? או להשאיר את זה ככה ? רציתי להוסיף שזה ממיר HOT MAGIC ADB DOCIS לא HD והוא לא מקליט סדרות סתם דוגמא " היסטוריה למכירה " וצריך כל הזמן ללחוץ הקלט הקלט מעצבן אולי זה קשור לעוצמות או שאין קשר ? היה לי לפני זה YES הממירים שלהם טובים יותר הממשק לפחות התוכנה בהוט זה חרא…

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by galsko,

מי אתם אומרים יותר טובה skypc הוא tms

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by 114508534,

היי אני מחפש תמונה של אריה בפוזה של רביצה , או לפחות הסבר על מה זה רביצה . תודה

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by composite,

שלום, אני מתכנן מבצע ניקוי למחשב. הכוונה היא לכל רכיב (מעבד, גופי קירור, כרטיס מסך ועוד), כל כבל, ואת כל המארז. ב- "מבצע" יכלל גם כל הציוד ההיקפי לסוגיו (עכבר, מקלדת). במה כדאי להשתמש לניקוי יסודי? יש לי אלכוהול 70%, מטליות נייר, אני אקנה גם ספריי אוויר דחוס... תודה

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by Green,

הלהקה האהובה עלי מגיעים ב5 לספטמבר מי שלא מכיר זה הזמן להתחיל לשמוע http://e.walla.co.il/?w=/6/1129821 רק שלא תהיה מלחמה

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. http://www.3dgameman.com/vr/3gm_special/500th_video_review/video_review_03.html תהנו

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by טייס בחיל האדמה,

http://hwzone.co.il/news/1182517987/70653/ לבכות עכשיו או אחר כך ? :'( :'( :'( יש להם מחזור של 30 מיליון שקל נקי בשנה לא נורא פחות מיליון עלק מכה כואבת לא מדגדג אותם אפילו מייקרוסופט זאת חברה ממש טיפשה כמו היס"מ - יחידה סופר מטומטמת של המשטרה .

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. ציטוט מתקנות נהג חדש: השאלה שלי היא: אני כרגע בן 21 לפי העברי, לפי הלועזי זה יקרה בעוד שבוע וחצי. האם זה תופס או שחייב לפי הלועזי? הרי יש אוכלוסיה שמאמינה רק לפי העברי, האם בבדיקה מול שוטר זה קביל?

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. היי... כחלק מתהליך יצירת אוספי ה-"MP3 לרכב" שלי, באתי להכין דיסק שיכלול מוסיקת chill out (אני מניח שזאת ההגדרה המתאימה)... מה שיש לי כרגע זה Voyageur של אניגמה, ו-Play של מובי (אלבום כפול). יש המלצות לדיסקים איכותיים בסיגנון דומה ? נ.ב. Now Playing: Moby - Flying foxes ענק!

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by Vaz,

אני מחפש המלצה לכסא למחשב , משהו שיהיה נוח לגב . בסביבות 350 - 400 שקל , יש למישהו יש המלצה על משהו ? אגב , כדאי אולי לחפש כיסא ממותג טוב ב ebay או שאין טעם כי צריך לבדוק את נוחות הכיסא בחנות ?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by 1qaz2wsx,

חבר שלי רצה להרגיש גיבור ליד בנות, ונתן אגרוף לבקבוק בירה... מה שקרה, זה שיש לו כרגע פצע ענקי ביד, בקוטר של משהו כמו 7 ס"מ , וזה נראה כאילו מישהו העביר לו סכין על העור וחצה אותו לשניים. אותו החבר מתעקש לא ללכת למיון לאחר שהפצע עוד לא נסגר במשך 5 ימים, ואני חושש לבריאותו. לי לפחות, זה נראה כמו פצע שהפתרון היחיד הוא לתפור אותו. מה יש לעשות לגבי זה? האם יש טעם להשאר בבית בציפיה שהפצע יסגר פשוט?

• 38 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by psychuil,

מדהים כמה פשוט וגאוני זה: http://www.rrrrthats5rs.com/games/dont-shoot-the-puppy/

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. לפי מה שאני יודע מי שיכול לבחור לכנסת חייב להיות בן 18.. א-ב-ל לפי מה שהבנתי יש איזה תאריך שבו מוציאים את פנקס הבוחרים ורק אם יש לך 18 עד לתאריך ההוצאה אתה יכול להצביע. משמע אם יש לך 18 נגיד 4 ימים לפני הבחירות אז אתה לא יכול לבחור... מישהו יודע אחרת??? או מה התאריך בו מוציאים את פנקס הבוחרים???

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by ofir123,

ראשון שני אני לא יהיה כאן, אז יאללה לשמוח אני נוסע לטיול כיתתי בגולן ויושן בתל חי (אני עדיין מחכה לתגובה ממי שישן שם!) נשמע חרא של מסלול אבל לא נורא נעביר אותו. נהיה בחמת גדר גם ונמסור ד"ש לחיזבאללה ואסד. אין לכם יותר דאגות לראשון שני.

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. שלום, יש לי מייל של 012 שאני משתמש בו שנים והוא המייל שלי בכל מיני אתרים ופורומים. האם יש דרך לנתב את המיילים מהכתובת של 012 למייל שלי בGMAIL? כי לפי הנציגה של 012 ברגע הניתוק המייל נמחק מהמערכת ולא קיים יותר כך שאין מה לנתב. או שפשוט לעדכן ידנית פורום פורום ולעדכן את כל החברים והלקוחות שיש לי מייל GMAIL חדש? איזה סיוט.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by Guy King,

http://www.petitiononline.com/banchch/petition.html

• 71 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. שלום לכולם, שתפו אותי מהידע שלכם \ ניסיון שלכם, מהם התעריפים השונים של טכנאי מחשבים ממוצע שנותן שירות עד הבית: פירמוט כולל הכל = ? כל מה שקשרו לגיבוי נתונים = ? ניקוי וירוסים, רוגלות וסוסים טרויאניים = ? טיפול בתקלות שונות: איטיות, מחשב לא עולה, כל מיני שטוית כאלה= ? התקנת רשתות ביתיות = ? שיעורים פרטיים להכרת המחשב = ? כמה פחות או יותר ? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. היי אני לא חסיד של פיסבוק אבל מידי פעם נכנס כל מיני פרסומות ושטויות מופיעות לי כמו זוכרים את מיה קולוצי מהמורדים בואו לראות איזה כוסית היא היום זוכרים את אלכס מאלכס חולה אהבה ואו איך הוא השתנה היום בקיצור איך נפטרים מהזבל הזה?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by r0ckY,

אני רוצה לייבא מחשב נייד, השאלה שלי מי יותר אמינה לצורך השילוח? וד"א, איך החנות JR.com מישהו התנסה איתם?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  20. Started by alexpir,

לחברה שלי יש יום הולדת בקרוב ואני מחפש בשבילה מתנה כל הקטע שמסביב כבר תיכננתי עכשיו רק נשאר לי לקנות מתנה חשבתי על לקנות בושם ועוד איזה 2-3 דברים, מה אני יכול לקנות בנוסף לבושם ? חשוב לציין שאנחנו ביחד כבר שנה + והתקציב דיי גבוה בבקשה תגובות רציניות

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by Electro,

כול המפרטים שכולם מציעים פה באים מהאתר ההוא .. השאלה היא האם הזמנתם משם? תודה מראש

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

בסוף יש אמפי!

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by LazyBoy,

כן כן אני עוזב לתקופה. במוצאי שבת אני ממריא לריו ואין לי מושג כמה זמן אני אשאר שם. למי שתוהה, אני לא טס להסתובב ביערות שם, אלה להתאמן בגיו גיטסו בראזילאי. (אמנות לחימה) לכבוד המאורע הכנתי חתימה חדשה. אנסה לעדכן את הדיון הזה משם עם תמונות בכל הזדמנות. תהנו מהחום פה בארץ, LazyBoy עריכה: טוב, מסיבות שונות החלטתי לדחות את היציאה שלי בשבוע (16.7) ולחזור ב14.9. אז תאלצו לסבול אותי עוד שבוע.

• 56 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by 114508534,

שלום חברים אני עומד בפני סוגייה משפטית וזומנתי לדין - מישהו מכיר פורום שאפשר לקבל שם יעוץ מעו"ד או משהו בסגנון . תודה

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by rastarafi,

מה המצב? לכבוד תחילת הסמסטר החלטנו לנער קצת את התדמית היבשה של הטכניון..! מקווה שתהנו

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים