עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TNT2009,

זה פורום כללי אז אני מניח שמותר לפתוח נושא כזה. בכול אופן לא מזמן לפני כחצי שנה פגשתי מישהיא שהכרתי מהצבא,ראית אותה פנים מול פנים היא השתחררה לפני ולפתע נפגשנו.אקיצר היה רגע שבו רציתי לפנות אליה,אך היא הפנה את העורף שלה-הבנתי את הרמז שהיא לא רוצה לדבר אז הלכתי.אקציר לאחר כחצי שנה אני פוגש בה באחת ההופעות,הקטע המצחיק הוא שהיא פונה אלי,(אפילו לא ראית אותה).עכשיו אני בקונפליקט עכשיו,אני מכיר אותה מהצבא,אהבתי אותה מהרגע הראשון,אבל היא תמיד הסתובבה עם ערסים ולא מהחברה שלי,אקיצר יצאתי די חננה בזמנו ,ואני מפחד שהתדמית הזאת תדבק בי ותמנע ממני ליצור קשר עמוק יותר איתה. בזמנו פירשת את התעלמות שלה כ"אני לא שמה עליך" ועכשיו פתאום היא יוצרת קשר או שסתם אומרת שלום. בכלל להתחיל עם בחו…

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  2. כאבים באצבעות בשרירים של האצבעות היה לכם פעם ? מה עושים נגד זה ? יש מקלדת שעוזרת משהו ? כל האצבעות שלי כואבות. וגם היד שלי שאני לוחץ על העכבר שהוא יותר גבוה מהמקלדת גם המפרקים כואבים. יש למישהו נסיון בבעיה כזו ?

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by Spirit Crusher,

לפני 4 חודשים בערך קיבלתי מכתב מאיתור חמ"ן פרוייקט גאמא...והיה כתוב שאני צריך להכנס לאתר של חמ"ן נכנסתי ומילאתי את כל הפרטים שם. אחרי חודשיים בערך קיבלתי זימון למבחנים יומיים לפני המועד (גם תאריך ההדפסה היה מאוחר...זה לא שזו בעיה של רשות הדואר) במבחנים אמרו שתוך שבועיים יודיעו לנו גם אם עברנו וגם אם לא. המבחנים היו בשני לאוקטובר. לא שמעתי מהם עד היום (ה27 לנובמבר) - כמעט חודשיים. אני מנסה כבר חודש שלם..כמעט כל יומיים להתקשר למספר טלפון של איתור חמ"ן שיש באתר 03-6092550 ... בד"כ המספר תפוס אם הוא לא תפוס אז עונה מענה ממוחשב ולאחר ניתוב והפניה ל"מענה אנושי" יש מוזיקה לאיזה רבע שעה ואחרי רבע שעה או יותר אומרים להתקשר בפעם אחרת והשיחה מתנתקת. אני לא יודע...כל האיתור וההליכים …

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  4. דיווחים טכניים פנימיים חושפים כי השדרוג המשמעותי של סירי, שהיה אמור להגיע בחודש הבא, נדחה למועד בלתי ידוע עקב קשיים טכניים מהותייםלכתבה

5. שלום חברים, כפי שכולם צפו, לא להיות בבית ספר לא תורם לציונים אז בכל הריאלי קיבלתי באיזור ה-90+ (בלי בונוסים) ובכל ובשאר אני באיזור ה-70. לצערי, בספרות נכשלתי. ממה שהבנתי, מותר להיכשל במקצוע אחד ועדיין לקבל תעודת בגרות, זה נכון? לא איכפת לי מהממוצע שלי ולא משום דבר אחר. יש לי פסיכומטרי גבוה מספיק כך שגם עם הציונים שיש לי עכשיו אני מתקבל למקצועות שאני רוצה בלי להתאמץ. השאלה היא האם אני בכלל אקבל תעודת בגרות? ממש לא בא לי ללכת להשלים אחרי הצבא. תודה, Anatoli.

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  6. בתערוכת CES 2026 חשפה HP את ה-EliteBoard G1a - מחשב Windows 11 מלא המוטמע כולו בתוך שלדת מקלדת, במטרה להציע חלופה למחשבים הניידים ולמארזי ה-Desktop המוכרים בעמדות העבודה המודרניותלכתבה

7. Started by uzi_sch,

האים אתם רואים דמיון בין SNUFKIN מהמומינים ל LINK מהמשחק ZELDA? ראו תמונות. [attachment deleted by admin]

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by Zeev86,

היי. לאחרונה אני מתחיל לקבל כל מני הצעות הזויות של אנשים שאני עשוי להכיר. כל מני משתמשים ערבים, אבל זה התחיל לעבור את הגבול כשבתמונות שלהם הם מצולמים עם חיות שצדו והרגו או סתם כך עם נשקים וכו. אין לי מושג איך פייסבוק החליט שהם מתאימים לי לחברים. השאלה שלי איך אני מבטל את זה או את החלק הזה בדף שאני לא אראה את הזוועות האלה יותר.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  9. "בצק אלים" הוא בלוג מתכונים קצת שונה, או כמו שמאיה (המפעילה שלו) כותבת: מוקדש באהבה למתוסכלי-מטבח שמאסו בחיים או סתם בעלי ידיים שמאליות, וכל בשלן חובבן באשר הוא. אתר מתכונים ממש נחמד עם הסברים טובים ובעיקר תמונות - תמונות של כל התהליך, המפורט בצורה נוחה וידידותית. ההסברים כתובים בשפה "בלוגית", כמו שמישהו בא ופשוט מסביר לך. ללא שפה טכנית נטו שיכולה דיי לדכא.. אני זרקתי ל-bookmarks בכל אופן http://www.bazekalim.com/

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  10. שלום. אני מחפשת תוכנה שמאפשרת העברת טקסט בעברית מ-PDF ל-WORD. ניסיתי הרבה תוכנות דרך גוגל שלא עבדו בעברית. מישהו מכיר או יודע? תודה!!

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by LazyBoy,

מה אתם חושבים על הפרק? אני כבר שנים לא ראיתי southpark, וממש נהנתי מהפרק בעיקר בגלל כל הקטעים המשולבים מהמשחק.

12. Started by [NOS],

נמאס לי כבר להוציא המון כסף על בשמים ודאודורנטים יקרים, מישהו מכיר מקום זול לקנות בושם בת"א ? איזה מבצע 1+1 מפנק גם יהיה טוב ;D תודה, דור

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by Sargon,

אני מחפש פתרונות לדואר הזבל, ואני מתכוון לדואר אמיתי לא EMAIL. התיבה שלי כל הזמן מופצצת במכתבים שלא מיועדים אליי או סתם פרסומות שכל אידיוט מחליט שהוא דוחף את הזבל שלו לתיבה שלי. יש גם את העיניין ששמים פרסומות על הדלת שלי וזה למרות שיש סיסמא בכניסה לבניין. אבל זה כבר בעיה אחרת. שמעתי פעם שיש תיבות דואר שסורקות את הדואר. השאלה אם יש תיבה כזו שיכול למיין אוטומטית את הדואר או לפחות לתת לך לבחור איזה דבר דואר יילך לזבל ואיזה לא ואז יפריד את זה. היה לי עוד רעיון לתיבת דואר ששואלת את השליך 10 שאלות בחשבון ומבזבזות לו את הזמן כדי שאוליי ימעס לו כל יום להתעקב על התיבה שלי 15 דקות, בנוסף אני גם אצלם אותו שבמקרה שהוא עושה לי נזק לתיבה אני יכול לתבוע אותו. האמת נראה לי הפתרונות האלה …

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  14. בעולם שבו מפתחי משחקים נלחמים ללא הרף בתוכנות צ'יטים, יוטיובר ויוצר תוכן מוכר החליט לעקוף את המערכת בצורה יצירתית במיוחד - באמצעות חומרה פיזית שמשנה את כללי המשחק תרתי משמעלכתבה

15. שלום לכולם ! נכון שב - CES רואים את המוצרים הנוצצים והבטחות מפה ועד לאס וגאס ... אבל, הנה סרטון שמסביר את קצה קצהו של מרוץ הייצור של מה שבאמת חשוב, את ה"ביפנוכו" של כל מוצר, החל מכרטיס מסך ועד F-35. תהנו https://www.youtube.com/watch?v=YX5Ve3KtZlM

16. Started by DiSc@MaN,

שימו לב לסקין שוט מג'נרלס לא עבר שום עריכה/שינוי! *הבהרה - אני לקחתי את הסקין שוט הזה, ולא מצאתי אותו באיזה "חור" באינטרנט.

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה, איך אפשר לחשב את המשכורת שמגיעה לי לפי שעות עבודה חודשיות? חשבתי על אקסל או על אתר כלשהו אבל אני צריך את עזרתכם, תודה

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  18. תגלית רפואית מודחקת מצאתי באינטרנט אדם שטוען שמאז שנת 91 קיים טיפול המרפא את רוב המחלות הזיהומיות שביניהן איידס, סרטן ועוד רבות אחרות. בתור הוכחות מראה המרצה פטנטים אמריקאיים רשומים שמראים שגרסאות של טיפול זה פועלות ואפילו מומלצות. בנוסף הוא מראה מחקרים ודוחות רפואיים של אנשים שנרפו ממחלות חשוכות מרפא. מצורף קישור להרצאה: http://video.google.com/videoplay?docid=-3383948315844437935 אני מודע לזה שזה נשמע סתם כמו עוד תאורית קונספירציה אבל ישבתי שעתיים וניסיתי למצוא חורים בסיפור של האיש הזה ולא הצלחתי. לשיפוטכם

• 43 תגובות
    • 3k צפיות
  19. שלום, אני עובד כ-4 שנים אצל אותו מעסיק (מסוף פברואר 2007 עד היום סוף ינואר 2011) בראשון לנובמבר 2010 פוטרתי כחלק מצמצומים רוחביים בחברה (לא יודע אם רלוונטי אבל חודשיים לפני כן עברתי מתפקיד שבו הייתי "וותיק" לתפקיד חדש בודק תוכנה, על פי בקשתי) בתאריך זה (1.11.2010) קיבלתי גם מכתב פיטורין רשמי המציין כי תאריך סיום עבודתי יהיה 1.12.2010 (כלומר זהו חודש ההתראה מראש שלי, ובו התבקשתי להמשיך לעבוד ולהסדיר את סיום תפקידי) לקראת סוף נובמבר סוכם איתי בע"פ שאשאר חודש נוסף על מנת שאוכל לעזור לחברה לבדוק מוצר תוכנה חדש. באותו המעמד קיבלתי מכתב פיטורין חדש (ב30 לנובמבר) המציין כי לפי מה שסוכם איתי בע"פ: אני נשאר ויום העבודה האחרון המעודכן שלי הוא 31.12.2010 (כלומר חודש ההתראה שלי הו…

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  20. שלום, יש לי בקשה: יש לטופאק קעקוע של מסכות, אחת עצובה אחת שמחה מתמחת לשמחה רשום: "חייך עכשיו" מתחת לעצובה רשום: "תבכה אחר כך" 1. יש למישהו תמונה ברורה של הקעקוע משהו שאני יוכל לקבל עבודה מקצועית וברורה. יש לי מלא תמונות המוכרות של הקעקועים שלו אבל באף אחת הקעקוע לא מספיק ברור. :-\ 2. איזה מקום אתם ממליצים לעשות את הקעקוע ? 3. כמה זה יעלה בערך לפי דעתכם בגדול מקורי ? תודה. 2Pac 4Life

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by D_N_A,

אחרי שהייתי בתערוכה - וראיתי את מערכת המיליון - והתאהבתי בה נואשות... חקרתי את ההוא שמסביר עליה והתוצאות הן כאלה: האיכות תמונה המעולה נובעת מלא אחר מאשר ראדון 8500 התדירות תמונה היא 81.2 קילוהרץ כל אחד מ9 התדרים בסך הכל מבודד ומשם נשלח לרמקולים - ככה שהסיגנל יותר טוב אבל לא יותר מזה... אין שום טכנולוגיות מיוחדות וייחודיות... שכחתי לבדוק איזה דיוידי זה, אבל משהו לא רציני... אבל עדיין - מערכת מגניבה וגם אני רוצה כזה!

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  22. אהלן אני מחפש כבר שבועיים פלוס שיתפנה מקום באחד האתרים הגדולים torrentbytes ודברים בסגנון!.. התפחלצתי לגמרי מרוב המתנה.. אם למישהו יש שם חשבון או באחד האתרים האחרים ויכול לעשות מצווה ולשלוח לי אותה לכאן: rikonor@gmail.com אני יודה לו מאוד, תודה רבה - רבה - רבה למי שעוזר.

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  23. שלום, אני מתכוון לרכוש מקרן בכ-1000$ דרך ushops.co.il. רציתי לשאול אם מישהו יודע על החברה הזו ומה לגבי אחריות על המוצר ? האם במקרה של תקלה האחריות תקפה גם בארץ ?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  24. הכיסא ! כן ידידיי שמעתם נכון, הכיסא, חלק חשוב ביותר שללא אחד איכותי כזה נגמור כולנו עם כאבי גב מטרידים, אז כמה כסף זרקתם על הכיסא ? אני כרגע על כיסא נחמד שעלה בזמנו 300 ומשהו שקל, אבל הוא הלך כפות ועכשיו קונים חדש ! ד"א, אשמח לשמוע המלצות למקומות (ולא אופיס דיפו או דרעק כזה, אני מדבר על סחורה אמיתית)

• 33 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים