עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by approx,

היום דיפדפתי בערוצי הספורט וראיתי WWE זאת פעם ראשונה שראיתי את התוכנית הזאת, ואני יודע שהיא די מצליחה, אני פשוט לא מבין איך לעזאזל ?! הכל שם מזיוף כל המכות והכל גם היה שם איזה סיפור נקמה מהתחת מי מבזבז את הזמן והכסף שלו על הדבר מחורבן הזה ?

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. שלום לכולם, בחיפושים חוזרים ונשנים במשך הזמן למשקה האנרגייה הזול ביותר עלי האדמות הגעתי היום למשקה יחסית חדש : XI ..משקה המיוצר בהולנד ומשווק בארץ על ידי טמפו .. עד היום ניסיתי די הרבה משקאות אנרגייה בינהם כמובן ה RED-BULL המקורי (בערך 7.00 ש"ח בסופרמרקט הקרוב לביתכם) ה XL שנכנס יחסית חזק לשוק (נמכר סביב ה 3 ב 10ש"ח ) אפילו PIT-BULL וקוברה שתיתי מספר פעמים לא מבוטל ( נמכר סביב ה 4 ב 11ש"ח).. אבל היום כמו שכבר כתבתי כמה שורות קודם שתיתי את המשקה החדש XI מבית טמפו במחיר מצחיק וחסר תחרות : ארגז של 24 פחיות ב 50 ש"ח !! שזה יוצא מספר אגורות מעל לשני שקל !! המהפך בטח בדרך לפאבים ולמועדונים הקרובים אליכם !! איך הטעם ?! - סביר ביותר. לי אישית היה יותר טעים מה XL.. פתרון זול למסיב…

• 42 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by DimaX,

היי! יאללה שימו תמונה של המערכת שלכם השנה בתוספת כיתה... מערכת בכיתה י' היו לי 47 שעות: עכשיו כיתה יא' מערכת נחמדה חוץ מפיסיקה! אדום זה פיסיקה... בלעט אנחנו צריכים לעשות את כל פיסיקה חוץ ממכאניקה השנה ב6 שעות בסוף היום ! ) "רק" 40 שעות

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by com,

http://freenet-homepage.de/schnubelken/bunnys/

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. בשנת 2003/4/5 ראיתי בזמן הגלישה פרסומת כזו מוזרה, שהראתה כמה אנשים נראה לי בשדה תעופה מחכים למזוודות(אל תתפסו אותי במילה) + בשחור לבן. או שהיו שם כמה אנשים שחיכו בתור. והיה שם איש באדום שלבש מעיל(לא זוכה אם היתה לו חולצה אדומה או שרק צבעו אותו קצת באדום). בטוח צבעו אותו באדום, נראה לי המעיל שלו היה שחור, כמו כן התמונה הייתה בשחור לבן. והיה רשום שם מלמטה- בואו פשוט נשנא את האיש הזה, ואם אני לא טועה עוד כמה מילים כל זה שחשוב להיות מאוחדים ובלי לשאול שאלות. אני מת לראות את הפרסומת הזו עוד פעם או לפחות לדעת מי עומד מאחוריה. הפרסומת לא הייתה באנר, אלא פרסומת מרובעת יחסית גדולה, אני לא בטוח אם זה היה חלון קופץ. תודה רבה למי שיוכל לשפוך אור.

6. Started by stingeR-,

אז ככה, אבא נוסע לסין עוד כמה ימים, ורציתי לדעת, האם יש משהו שממש משתלם לקנות שם עקב המחיר, לצורך העניין מוצרים כמו סמארטפונים/מוצרי חומרה/גאדג'טים וכ'ו.. או שאין שם איזהשהיא אטרקציה צרכנית לישראלים(מבחינת המחיר כמובן) אשמח להארה בעניין

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by iakovl,

שוקל לקנות את דגם הKSO שלהם ורוצה לשמוע חוות דעת מאנשים

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. אני נתקל במצבים שאני מגיע לפרמט מחשב של חברים וכנראה הטכנאים שהם תיקנו אצלהם פעם את המחשב החליטו לשים סיסמא על הביוס וכך לגרו להם לחזור ולתקן רק אצלם הבעיה יותר חמורה שזה קורה במחשבים ניידים.. מה אתם חושבים על המצב הזה!?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. הכיסא ! כן ידידיי שמעתם נכון, הכיסא, חלק חשוב ביותר שללא אחד איכותי כזה נגמור כולנו עם כאבי גב מטרידים, אז כמה כסף זרקתם על הכיסא ? אני כרגע על כיסא נחמד שעלה בזמנו 300 ומשהו שקל, אבל הוא הלך כפות ועכשיו קונים חדש ! ד"א, אשמח לשמוע המלצות למקומות (ולא אופיס דיפו או דרעק כזה, אני מדבר על סחורה אמיתית)

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by Judas Iscariot,

אני מחפש המלצה לאופניים/חנות אופניים, ה"דרישות": א. משקל נמוך, אני אצטרך להעלות את האופניים כל יום 4 קומות, נא לרחם על גבי החלש. ב. זנב קשיח, אין שום צורך בשיכוך אחורי. יש צורך כמובן בבולם זעזועים קדמי ג. טוב(כלומר: לא בלתי אפשרי) לעלויות המתונות והפחות מתונות של עיר הבירה שלנו ד. גובהי 1.80 ה. תקציב: עד 1500, הכיוון הוא באזור ה1,000 תודה מראש לעוזרים

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by alexbmw,

כמו שאתם יודעים ,גוגל השיקו זות לא מזמן ,והייתי רוצה שמי שיש לו הזמנות פנוייות יכול לחלוק אותן עם חבר הפורום (וכמובן איתי ;D : המייל שלי הוא alexbmwm5@gmail.com ) נ.ב : הנושא נפתח כי הנושא הקודם בעיניין נפל כמה עמודים אחורה ולא רציתי לעשות דאבל פוסט . תודה מראש .

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by +Eliran+,

שיר ענק אני מת עליו Lady Sovereign - Love Me Or Hate Me שיר פשוט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... מומלץ!!

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. מה אתם עושים ביום האהבה ???????

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. http://media.spikedhumor.com/8944/Jingle_Bells_Reversed.swf

• 53 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by lion03,

עשיתי מבחנים לשם לא ממש הבנתי ממה שהסבירו לנו על היחידה אולי יש דברים לא מסווגים שאפשר לדעת עליה?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. ציטוט מליונטוורק: לא הגזימו קצת??

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by SweeT_EviL,

היום סיימתי לראות את PRISON BREAK וממש ממש ממש אהבתי אותה , המתח הרגע אותי (מזל שכל ה22 פרקים כבר היו על המחשב ולא הייתי צריך לחכות) בכל אופן אני מחפש משהו בסגנון הזה של PRISON BREAK לא יודע אם מבחינת הרעיון של מישהו שבורח מכלא אלה יותר מתח, אבל לא סתם משהו שבאמת מענין גם אהבתי תסופרנוס -מחכה לחלק השני של העונה השישית, אז גם דברים בסגנון שלו בעיקרון אני לא ממש ראיתי סדרות עד עכשיו בגלל שהם לוחקים הרבה זמן ,אבל פשוט PRISON BREAK הטריף לי תצורה , חוץ מהסוף שזה היה סתם בשביל שיהיה עוד עונה אני חושב על להוריד אבודים אבל זה סתם נשמע לי קיצטשי כזה על כמה אנשים שמתרסקים על אי ופתאום מתגלים כמה סודות דפוקים ויש מזימות אחד נגד השני(הכל הבנתי מהפרסומות שעליהם...),אולי אם תתנו לי הס…

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. ביי. פורום מלא בטרולים [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by War-Hammer,

אז אני מחפש מתנה ליומלדת לידידה מאוד טובה שלי, אני רוצה שזה יהיה משהו מיוחד מאוד כי היא מאוד מיוחדת... אני מוכן להשיע המון (אבל לא להשתגע ולהתחיל לעשות מזה צחוקים, אני כבר מכיר אותכם ) אני פשוט חשבתי על מתנה כבר שעות ועוד לא הגעתי לדבר המושלם. תודה

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. שלום! כשצריך לשחרר חבילה ממכס של חלקי מחשב מחו"ל האם משלמים מע"מ על המשלוח ? תודה, יובל

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. מוטורולה C350 נוקיה 3520 מה עדיף מבין השניים? תכונות ודברים מיוחדים שאני צריך לדעת עליהם? אגב יש לי עכשיו נוקיה 3320... תודה עוד פלאפונים שבמצבע אפשר לראות פה

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by raiman1,

קיבלתי שנה שעברה מגן חרא בעברית שדפק לי את הציון הסופי. אני רוצה לגשת לבגרות גם השנה.. המגן ישמר לי? או שהציון הסופי יהיה רק הציון בבגרות עצמה?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by Guarding angel,

הjoker? [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by Kirma,

בגלל שהשארתי את המיטה פתוחה, היא נכנסה לישון בתוך חח http://clubs.sharatim.co.il/IMG_4137.JPG http://clubs.sharatim.co.il/IMG_4138.JPG אל תדאגו, הפלאש לא פגע לה בעיניים

• 41 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים