כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
בשעה טובה ומוצלחת ואחרי חבלי לידה ארוכים, עלה האתר פיסיספוט לאוויר. האתר משמש כמקום מפגש לחובבי חומרה ומחשבים באשר הם ומחוייב לרמה הגבוהה ביותר... ד"א - אני לא חלק אינטגרלי בצוות ולכן אין פה שום פירסומת מעבר לפירגון בסיסי לניסיון די מוצלח לטעמי לגישה לנישה ישראלית מתפתחת. וללא שהיות נוספות - כולכם מוזמנים להתרשמות...
-
- 34 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
האם יש דרך כלשהי ,מלהימנע מטעויות חישוב במבחנים? נגיד במבחנים כמו חדווא 2 ,פיזיקה וכדומה,יש המון חישובים ארוכים,שאני מוצא את עצמי באיזה שהוא שלב עושה טעויות חישוב שמובילות לטעות בתשובה סופית. אם נתקלתם במדריכים כלשהם,אשמח אם תעלו לפה..
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני בטוח שרובכם מכירים את התופעה, הטלפון בבית מצלצל, אתם עוזבים הכל ורצים לענות ובצד השני יש איזו ג' יפית מוקלטת שממליצה על ריבת אוכמניות בפיתה, רק היום בזיל הזול במחסני חשמל. אין אפילו את הכיף של לנתק בפנים למישהו בעצבים, זה הרי מוקלט, ומגיע ממספר לא מזוהה / חסום. זה קורה אצלי בבית לפחות 4-5 פעמים ביום בזמן האחרון (תקופת החגים) וזה מתחיל להוציא אותי מדעתי חיפשתי קצת ברשת לגבי הנושא, אבל לא מצאתי עדיין איזו תשובה שמסבירה מה עושים ולמי פונים בשביל להפטר מזה. אני עובד בחברה שכל מה שהיא עושה זה לטפל בספאם וווירוסים לארגונים (ע"ע mail relay לשרתי דואר) אבל לספאם טלפוני עדיין אין לנו פתרון האם למישהו מכם יש במקרה מידע או רעיון מה לעשות בשביל לפתור את זה ?
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בקרוב יתקיים טקס סיום קורס מפקדים בבסיס ביסנ''מ 883, ולהורים שלי אין שמץ של מושג איך להגיע לשם... אשמח אם מישהו יוכל לתאר כאן דרכי הגעה או כתובת. תודה וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים. קצת רקע. אני מהנדס ראשי בחברה קטנה בשפלה, ועובד הרבה מול מחלקת שיווק. בראש מחלקת שיווק עומדת מפלצת (אישה) שפשוט מוציאה אותי מדעתי, היא כל כך מעצבנת שאני לא מסוגל לעבוד מולה. היום היה לי מקרה שפשוט גרם לפיצוץ אטומי, ושלא כהרגלי גם אני הרמתי את הקול בחזרה כי הגיעו מים עד נפש. "הגברת" הזאת עשתה לעצמה הרגל. לקחת את כל המסמכים הטכניים שאני כותב באנגלית והם לרוב נורא סבוכים וארוכים (ואני תמיד תחת לוז"ים הזויים), לשנות 2 3 מילים + כותרת, ולהחזיר לי אותם עם כיתוב ל100 אנשים שונים על כך שיש לי טעויות, אתם מבינים ?? טעויות ! ושהיא תיקנה אותם. שלחתי לה מייל שזה לא לעניין שהיא משנה 2 מילים וחצי בניסוח וקוראת לזה תיקון…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות טיול בחיפה ביום שישי ואני זקוק להמלצה למקום טוב לאוכל בו. אני מחפש אוכל עממי וטעים.
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
בלעט! יום אחרי שאני מסיים ללמוד אני מתגייס?! אפילו אין זמן לצאת לטייל קצת בעולם או משהו! אולי זה בעצם אפילו יותר טוב? להתחיל מוקדם לסיים יותר מהר.. לא? מה אתם חושבים? כדאי לדחות? ואם כן - לכמה זמן בערך הם דוחים את זה? אה ושאלה קטנה: הם מקבלים את הנתונים על הבגרויות שלי מהבצפר? כי אין לי מושג איך הגיעו לזה שאני עושה 7 באנגלית אם אפילו המורה שלי עוד לא החליטה אם כן או לא... :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
You woke me up for that? Did I mention the video camera? Do you smell something burning? (in a janitor's closet) And they say romance is dead... Try breathing through your nose. A little rug burn ever hurt anyone! Is that a Medic-Alert Pendant? Sweetheart, did you lock the back door? But whipped cream makes me break out. Person : This is your first time..right? Person : Yeah.. today (in the No Tell Motel) Hurry up! This room rents by the Hour! Can you please pass me the remote control? Do you accept Visa? ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ On second thought, let's turn off the lights. And to think- I was really trying to pick up your friend! So much for mouth-to-mout…
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני בניפקדות של 36 יום ואני רוצה לדעת כמה ימי כלא או ריתוק אני יכול לקבל ? אני יודע שמג"ד יכול להביא עד 28 ימי כלא ומח"ט יכול להביא אפילו חצי שנה כלא אבל אין סיכוי שישלחו אותי למשפט אצל המח"ט נכון ? אני משרת בכיפר גדוד שמשון פלוגת פלחוד ודיי קשיים איתנו עם עונשים מי הסוג הזה, מה אתם אומרים כמה אני יכול לקבל על זה ?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שניהם ביקורת די טובה .. אפילו הפיליפס יותר מפורסמת ביוטוב מסיקור קטן שעשיתי ולא מצאתי על Moser 1873 ..הפיליפס ניראת מכונה חזקה מאוד מנוע מאוד חזק מימה שניתן לראות ביוטוב השאלה מה עדיף מבחינת נתונים בפועל האורגינל ללא צער בקניה מישהו פה אולי ניסה אחת מהדגמים האלה? ויכול לתת חוות דעת..למרות שכולם אומרים שמכונות moser טובות מיוצרות בגרמניה וכו' השאלה דגמים במיוחד ה2 שהבנתי מה טובה יותר איפה ניתן לראות באמת נתונים של שני המכונות כדי להשוות? בגלל זה התייעץ איתכם פה..תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש סרטי אימה או משחקי מחשב ממש מפחידים עם רוחות וכאלה, רק לא בדיוני. תודה
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
סוף סוף אחרי הרבה זמן שאני מחפש ביקורת כמו שצריך על הסרט המטריקס רילודד אני שמח לבשר שמצאתי ! ביכורת של מישהוא שבאמת מבין את הסרט ויודע על מה הוא מדבר. לכל מי שלא אהב את הסרט השני חובה להיכנס אני בטח שתשנו את דעתכם http://www.blazermag.co.il/Content/Subjects/Subjects.asp?Article=595 הכתבה מהאתר של בליזאר :אההה.... עכשיו אני יכל להירגע ולחכות בשקט לסרט הבא .
-
- 38 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אתמול הייתי במסיבה ועד עכשיו הצפצופים לא עברו לי... אף פעם זה לא נמשך כ"כ הרבה זמן [בד"כ זה איזה שעה- שעתיים] אני אוכל סרטים שנהיה לי נזק תמידי ושעוד מסיבה אחת ואני חרש...
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפני דקה בדיוק קבלתי את ההודעה הזאת באיסיקיו: לאור המצב הבטחוני הקשה חברת האייסיקיו החליטה לעשות משהו בנידון, על כל 20 איש שמקבלים את ההודעה הזאת חברת האייסיקיו תשלח טיל גרעיני על לבנון. אנא מכם שילחו זאת לכמה שיותר אנשים. חשבתי שראיתי כבר את כל ההודעות המפגרות אבל זאת באמת קרעה אותייייייייי!! חחחחחחחחחחחחחחחחח
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
טוב הזקנה אוהבת דברים בסיגנון אודטה :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: ואני צריך אתר טוב לדף בית ועוד אתרים של אוכל ניקיון וכל הדברים האחרים שבחורות עושות :lol: למישהו יש המלצות-ודריה לא היא לא רוצה אתרים של מגולחי ראש ועוד דבר חייב להיות בעיברית בתודה STONE
-
- 60 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נכנסתם כבר להגרלה שלנו? http://hwzone.co.il/contest/msi_military מפנקים כי אנחנו יודעים שאתם רוצים מחשב סנדי ברידג'....
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני יודע שעוד לא שנה חדשה,יש עוד כמה שעות... אז אני אומר לכולם שנה טובה,מוצלחת. שלכולם יהיה רק טוב... ושנה מלאה בביקורות.
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-