עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 1qaz2wsx,

חבר שלי רצה להרגיש גיבור ליד בנות, ונתן אגרוף לבקבוק בירה... מה שקרה, זה שיש לו כרגע פצע ענקי ביד, בקוטר של משהו כמו 7 ס"מ , וזה נראה כאילו מישהו העביר לו סכין על העור וחצה אותו לשניים. אותו החבר מתעקש לא ללכת למיון לאחר שהפצע עוד לא נסגר במשך 5 ימים, ואני חושש לבריאותו. לי לפחות, זה נראה כמו פצע שהפתרון היחיד הוא לתפור אותו. מה יש לעשות לגבי זה? האם יש טעם להשאר בבית בציפיה שהפצע יסגר פשוט?

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  2. שלום לכולם. אני הנדסאי אלקטרוניקה ומשום מה רק לפני כמה שבועות שמעתי על פנקס הנדסאי. לפי מה שהבנתי צריך להרשם בפנקס ההנדסאי כדי להחשב כהנדסאי בשוק העבודה האם זה נכון ? והאם זה באמת משנה משהו ? כרגע אני בצבא, האם יש טעם בכלל להרשם לפנקס ההנדסאי ? בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  3. שלום, אני עובד כ-4 שנים אצל אותו מעסיק (מסוף פברואר 2007 עד היום סוף ינואר 2011) בראשון לנובמבר 2010 פוטרתי כחלק מצמצומים רוחביים בחברה (לא יודע אם רלוונטי אבל חודשיים לפני כן עברתי מתפקיד שבו הייתי "וותיק" לתפקיד חדש בודק תוכנה, על פי בקשתי) בתאריך זה (1.11.2010) קיבלתי גם מכתב פיטורין רשמי המציין כי תאריך סיום עבודתי יהיה 1.12.2010 (כלומר זהו חודש ההתראה מראש שלי, ובו התבקשתי להמשיך לעבוד ולהסדיר את סיום תפקידי) לקראת סוף נובמבר סוכם איתי בע"פ שאשאר חודש נוסף על מנת שאוכל לעזור לחברה לבדוק מוצר תוכנה חדש. באותו המעמד קיבלתי מכתב פיטורין חדש (ב30 לנובמבר) המציין כי לפי מה שסוכם איתי בע"פ: אני נשאר ויום העבודה האחרון המעודכן שלי הוא 31.12.2010 (כלומר חודש ההתראה שלי הו…

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by DiSc@MaN,

שימו לב לסקין שוט מג'נרלס לא עבר שום עריכה/שינוי! *הבהרה - אני לקחתי את הסקין שוט הזה, ולא מצאתי אותו באיזה "חור" באינטרנט.

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  5. שלום, לאחר קריאה מדוקדקת ובירורים נוספים גיליתי שפייפאל לוקחת עמלות נוספות תמורת העברת כספים ממשתמש למשתמש אם הם נמצאים בארצות שונות. ז"א, אני משלם עמלת העברה של 4.6% (ואולי אף יותר (3.4%+ 1.2 ש"ח))+ עמלת המרה (אלא אם כן אני אעביר להם את הסכום ישר בדולרים, מה שאני אעשה)+ עמלת העברה בין מדינות שזה עוד בין 0.5% עד 1%. כיוון שאני פותח את החשבון בשביל קניות באיביי, ונדמה לי שלרוב המוכרים שם יש חשבון אמריקאי, אולי כדאי לי להירשם כאמריקאי ולחסוך את העמלה הנוספת? או שיש לכם תובנות אחרות? האם רמת השירות תהיה זהה? תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  6. בתערוכת CES 2026 חשפה HP את ה-EliteBoard G1a - מחשב Windows 11 מלא המוטמע כולו בתוך שלדת מקלדת, במטרה להציע חלופה למחשבים הניידים ולמארזי ה-Desktop המוכרים בעמדות העבודה המודרניותלכתבה

7. שלום חברי הפורום , ברצוני לידע אותכם על מקרה שהיה לי היום ה 15.11 עם איבורי IVORY מחשבים. ברשותי S262 מחשב נייד מבית MSI שנרכש מאייבורי ועדיין באחריות, היה תקין לחלוטין עד להיום. ניגשתי לרכוש עבורו 2 גיגה זכרון מסניף אייבורי בבאר שבע , שילמתי עלות התקנה. נשלחתי להתקנה אצל טכנאי שנראה חביב בשם אלכס, וכאן התחילה ההתעללות בלקוח. הטכנאי פתח את המחשב בפנים חמוצות ואמר לי שהוא שונא להתעסק עם הדגם הזה, לאחר ההתקנה נורות הבקרה של המחשב הפסיקו לתפקד. פניתי אליו שוב הוא שוב פתח את המחשב שיחק עם משהו, סגר ושוב לא עבדו נורות הבקרה. בפעם השלישית חשבתי שהכל תקין ולקחתי את המחשב הביתה. (יש לציין שבכל הפעמים הללו אני הייתי צריך לבדוק ולא היתה שום בדיקה מצב "הטכנאי") כשהגעתי הביתה גילית…

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by tulicooli,

שלום לכולם.. בחברה ממש קטנה שאני עובד בה כבר הרבה זמן , הציעו להצטרף לעסק. אני סירבתי להיכנס לעסק, בגלל שאין לי מושג ב100% אילו חובות יש או אילו דברים יש או אין בשותפות.. הצעתי לבנאדם שאני יפתח עסק משלי שכביכול נעבוד ביחד אני עם העסק שלי לצורך הענין מטפל בX,Y והוא בעסק שלו מטפל בA,B. הוא אמר לי שיש צורך בהשקעה כספית כיוון שיש נכסים כביכול בעסק , הצעתי לו פתרון כזה במקום שהרווחים ילכו 50% , 50%, נעשה 60% לו , 40% לי.. וככה לכסות בעצם את ההשקעה הכספית הנדרשתלצורך העסק עם הנכסים. הוא הסכים עם זה. ששאלתי אותו מה האינטרס שלו בעצם להביא שותף לעסק הוא ענה לי.. שהוא כבר עייף מלעשות הכל לבד ויש עליו נטל גדול מידיי ואין עוד מישהו ששיכול לעשות את העבודה שאני עושה כיוון שאני מבין בת…

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by C991Now,

תגידו,התעודת בגרות עזרה לכם\השתמשתם בה\היא לידכם(ולא באיזה חור\בבי"ס) \ היא מועילה? אני רוצה לדעת למה צריך את ה 12 שנים האלה- אני לא מדבר על השכלה כללית אלא בתאכלס האם יש צורך בתעודת הבגרות הזאת.. אני בלי קשר לומד וזה אבל אני רוצה לדעת...

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  10. בעוד פחות משבוע ייפתח האירוע הטכנולוגי הגדול בעולם, אך האווירה השנה שונה בתכלית משנים עברו כאשר המחסור החמור בשבבי זיכרון וההתמקדות האובססיבית של ענקיות הטכנולוגיה בבינה מלאכותית דוחקים את הצרכן הפרטי לשוליים ומאיימים על השקות החומרה המצופות ביותרלכתבה

11. Started by Torian,

טוב, אז עד היום אני מחובר דרך הוט עם טריפל ובאנדל של הוטנט, המטרה: להתנתק מהוטנט - נשמע פשוט? - התשובה היא לא! אני מתקשר להוט ומבקש להתנתק מהוטנט, הם עונים בבטחון תתקשר להוטנט ותתנתק, אני אומר בסדר ומתקשר להוטנט, הוטנט עונים: אין לנו שום גישה לחשבון שלך כי אתה בבאנדל אצלך הוט, אז למה אמרו לי פנות אליכם - אני שואל את הנציג? - כמו שחשבתם, אין תשובה. אני חוזר להוט ושוב פעם חוזר להוטנט ושוב להוט הנציגה מתעקשת לעזור למרות שאני מאוד רוצה לדבר עם מנהל, טוב מספר 4, ניתן לך צ'אנס, אני מבקש לעשות פעולה מסובכת מאוד אני מסביר לה, לפצל את הבאנדל ולהתנתק מהוטנט, זהו. טוב, חכה על הקו, לאחר 10 דקות של המתנה היא הסבירה שניתן לבצבע את הפעולה תוך לא פחות מ-9 ימי עבודה(!!!!) בייאוש רב הסכמתי…

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by patrick,

שלום חברים יש לי פורד פוקוס 4 דלתות 2003 לאחרונה ראיתי בסניף של אוטו-דיפו כיסוי לאגזוז מעוצב יפה עם להבות כזה.. משהו יפה במיוחד שכולל גם תאורה. עכשיו למבינים שבינכם , יש למישהו מושג איפה יכולים להתקין לי את הכיסוי וכמובן לארגן אותו לחיבור החשמלי , כמובן כמה זה יעלה ורצוי שיהיה באזור ראשל"צ והמרכז. עריכה: מוסך אוטו-דיפו מסרבים להתקין אותו. תודה!

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  13. לצערי אני נתקל בבעיה ואני חייב להתייעץ כאן בפורום. לפני כחצי שנה קניתי סט מקלדת ועכבר MX5500 במחיר "טוב" של כ670 ש"ח מהחנות נועה מחשבים שבצפון הארץ.כבר בהתחלה היו בעיות עם העכבר שלא עבד, והעכבר שחזר אליי לא הייה תואם (החכמים שלו לי את הדגם שעובד על ה WIRELESS במקום ה BLUETUTH). על כל זה אני שילמתי את המשלוחים בכיוון האחד, לאחר יחס מאוד מזלזל וצורך בשכנועים ארוכים. בזמן האחרון, העכבר התחיל להתקלף (באיזור הריפד מגומי) והם ממש לא מתכוונים לטפל בזה, ואף הפנו אותי לספק שאסדר איתו את הבעיה. חששבתי פשוט לדבר על לוג'יטק ושהם יטפלו בבעיה כבר. מה אתם מציעים לעשות?

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  14. אתמול התקשרתי להזמין שני מוצרים מסוימים, כרגיל כמו שאנ מזמין בכל חנות, "שלום, אני רוצה לעשות הזמנה על בלה בלה בלה, אני אבוא לאסוף את זה מסניף מגדל העמק" ומשם הם התחילו לטבוע בכוס מים. "רק שניה, אני בודק אם יש לנו את זה זמין", "לא אין לנו את זה בסניף פה, רק בראשל"צ" אמרתי שאין לי בעיה לחכות כמה ימים ופה אמרו לי משהו שלא שמעתי בחיים- "מחר אחד הנהגים שלנו יהיה בסניף בראשל"צ, תתקשר אליהם בין 11 ל 12 בערך ותבקש את XXX, תגיד לו שיאסוף מהסניף את המוצר שאתה רוצה" .......סליחה? אני? הלקוח המשלם צריך לטרטר את עצמו בטלפונים בשביל לקנות מכם מוצר? מה הבעיה פשוט להכניס הזמנה למערכת, כל יום להוציא את ההזמנות שאין במלאי בסניף אחד ויש בסניף אחר, ואז לעשות משלוח מרוכז? הם אמרו לי בעצם שיש …

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  15. כשנכנסתי קצת לעניין המודינג עקב הקריאה כאן באתר פתחתי את המחשב שלי ופשוט נדהמתי ממה שראיתי, יש לי מאוורר פיצפון על המעבד עצמו ועוד מאוורר על הספק שמוציא אוויר נדמה לי וזהו !!!! לפני שנה בערך נגשתי לטכנאי מחשבים שגם מוכר מחשבים ורכשתי ממנו מחשב חדש. כל מה שידעתי על מחשב באותה תקופה שהכי טוב זה פנטיום 4 לא ידעתי מה זה לוח אם ומה זה מעבד ,,לא ידעתי כלום בנושא המחשב. "הטכנאי" אמר לי אל תדאג אני אתן לך את הכי טוב שיש "סמוך עליי" הוא לקח ממני 4500 ש"ח על מחשב ללא מסך מאחר ותכננתי לחבר אותו לטלוויזיה עם כרטיס TV OUT . פנטיום 4 1.6 של אינטל הארד דיסק של 40 ג'יגה טייוואני וכנ"ל הכונן תקליטורים, תוצרת סינית או טייוואנית זולה, כרטיס המסך שהוא נתן לי הוא ג'יפורס 2 ולוח האם עצמו אינ…

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by yossi21,

אני מחפש סרטי אימה או משחקי מחשב ממש מפחידים עם רוחות וכאלה, רק לא בדיוני. תודה

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  17. אני עוד 10 חודשים בערך עובר דירה לאחת חדשה. לפי מה שהבנתי ההורים שלי מייחסים המון חשיבות לעיצוב [6 אלף דולר למעצב בעעעעעע] ורציתי לדעת גם אילו חידושים טכנולוגיים אפשר לדחוף בבית.. דברים כמו - נקודות לשואב אבק - כמו שיש נקודות חשמל שמחברים מוצרי חשמל כך מחברים רק צינור ומתחילים לשאוב... אין רעש ואין לכלוך כי השואב עצמו נמצא במקום אחר [על הגג או משהו כזה] כמו כן, דברים כמו דלתות מתקדמות, ברזים [רק לא זה שמחליף צבעים למה זה חרטה עצבנית.. זה עובד רק בחושך מוחלט] וכדומה... תודה מראש :-*

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by iurkin,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש חשבון פרימיום לאתר FileServe ויש לי שאלה בעקבות חשש: האם מהירות ההורדה מקסימלית? יש ברשותי אינטרנט 15 מגה ביט, ובראפידשייר אין בעיה. אשמח אם למי שיש פרימיום בFS, יאמר את מהירות האינטרנט שלו והאם הוא מצליח לנצל את כל רוחב הפס. (לא אכפת לי גם אם זה ב15 חיבורים..) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה רציתי שתסבירו לי יותר על רשיון נהיגה: מתי אפשר להתחיל? כמה שיעורים? מה זה תיאוריה וכו'... תודה :-*

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  20. אני רוצה לקחת את אחיין שלי ולעשות לו חור עם אקדח אבל ההורים שלו אומרים שהם רוצים רק במקום גדול ועם מחט ובלה בלה בלה (שזה אומר להגיע למקום מיוחד וגם לשלם המון. נכון שאין צורך להתרגש מאקדח כל עוד מדובר בתנוך כי שם הרי העגיל עושה את החור?

21. Started by Sargon,

אני מחפש פתרונות לדואר הזבל, ואני מתכוון לדואר אמיתי לא EMAIL. התיבה שלי כל הזמן מופצצת במכתבים שלא מיועדים אליי או סתם פרסומות שכל אידיוט מחליט שהוא דוחף את הזבל שלו לתיבה שלי. יש גם את העיניין ששמים פרסומות על הדלת שלי וזה למרות שיש סיסמא בכניסה לבניין. אבל זה כבר בעיה אחרת. שמעתי פעם שיש תיבות דואר שסורקות את הדואר. השאלה אם יש תיבה כזו שיכול למיין אוטומטית את הדואר או לפחות לתת לך לבחור איזה דבר דואר יילך לזבל ואיזה לא ואז יפריד את זה. היה לי עוד רעיון לתיבת דואר ששואלת את השליך 10 שאלות בחשבון ומבזבזות לו את הזמן כדי שאוליי ימעס לו כל יום להתעקב על התיבה שלי 15 דקות, בנוסף אני גם אצלם אותו שבמקרה שהוא עושה לי נזק לתיבה אני יכול לתבוע אותו. האמת נראה לי הפתרונות האלה …

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by LOL,

טוב אני לא נוהב לפתוח דיונים אבל חשבתי על זה ופה אני מניח יענו לי הכי טוב\מהר אנטי חייב לדעת מתי אני משתמש בכלל לופיטל הבנתי שזה כאשר אני חוקר פונקציה לוגריטמית ומנסה למצוא גבול לאסימפטוטה ויוצא לי אינסוף חלקי אין סוף או משהו אבל מה עושים אז??? תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  23. מזמן לא חידשתי את מלאי השירים שלי אז אני מחפש שירים בסגנון I kissed a girl.....

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  24. מה נשמע חבר'ה? בכל מקרה הפרופיל שלי 97 עם סעיף על ראייה. קבא ודפ''ר גבוהים. נפלתי מירפ''א א'] - מנסה לסדר לי עוד אחד. בכל מקרה אני לא סגור על איפה אני רוצה - גו'בניק או קרבי. מצד אחד אם זה קרבי - אז חובלים או לא סתם גולני. מצד שני - גו'בניק - משהו במחשבים חייתי. התחלתי בכושר קרבי בשיבל שהכל יהיה פתוח. אבל אני לא יודע לאן אני רוצה. אני רוצה משהובמחשבים טוב שאחרי צבא אני מסודר, אבל אין לי ידע בתכנות או משהו, אני ב5 יחידות רובוטיקה וכימיה. אני אקבל זימון ליום סיירות - אם אני הולך מאה אחוז אני בקרבי!? אם אני מבריז יש מצב שישלחו אותי רק לגולני או משהו ושאר הדברים לעורף לא לחזית? גאמא - שלחתי לפני חודשים את מה שהם ביקשו מהאינטרנט ועדין לא קבילתי זימון - יכול להיות שאני לא מתאים…

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by WiseOne,

מישהו יודע מה המשכורת של הנדסאי בשירות הקבע בחיל המודיעין? ואיך זה מתקדם עם הדרגות?

• 18 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים