כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום... יש לי פלאפון של חברה אורנג יש כזה שירות שאני יכול לשלוח שיר למישהו איך אני עושה את זה מישהו יודע ?? תודהה
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם יודעי הדבר שבינינו יודעים לייעץ למישהו ללא נסיון משמעותי בתחום אבטחת המידע (ברמת סקריפט קידי, פריצה ל-WINNT, NETBIOS, סריקת פורטים ושטויות כאלה) מהם השלבים אותם ניתן לבצע בכדי להיכנס לתעשייה עם אפשרות לעבוד ולהתפרנס? ידוע שזה תחום ענק ורחב ביותר, ואין הסמכה "מסודרת" למקצוע הזה, בניגוד למקצועות אחרים אותם ניתן ללמוד באוניברסיטה. תוכלו לעשות לי סדר בעולם המושגים הלא מוכר הזה? CISSP: תעודה שניתנת רק לאנשים בעלי רקע של כמה שנים בתחום לפי הבנתי, איזה הסמכות עלי לעבור ע"מ להגיע ל"כשירות" להיכנס להכשרה להסמכה הזו? ECSA LPT: אנליסט אבטחה? מישהו יודע על זה משהו? אולי עוד "תעודה" בים של תעודות שאפשר "לנגב איתן את התחת"? CEH (ושאר ה"תארים" של EC Council) - שמעתי רק דברים רעים על…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
Having fun with poor newbie who thinks hes being hacked... Round I: [19:29] <ErrorFroz> i think i am getting hacked. my modem lights are flashing... [19:30] <SirGoblin> ErrorFroz: see all the cables behind your computer, rip them all out and you'll be fine [19:31] <ErrorFroz> but wont that make my computer shut down? [19:31] <SirGoblin> nope [19:31] <ErrorFroz> what are they for? [19:31] <SirGoblin> the modem [19:31] <Pissedoff> omg ... heh ... [19:32] <ErrorFroz> but i had them back there before i was on the internet [19:32] <Baugnesh> one good way to check for hackers is to goto run on start menu, click it …
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז ככה, אבא נוסע לסין עוד כמה ימים, ורציתי לדעת, האם יש משהו שממש משתלם לקנות שם עקב המחיר, לצורך העניין מוצרים כמו סמארטפונים/מוצרי חומרה/גאדג'טים וכ'ו.. או שאין שם איזהשהיא אטרקציה צרכנית לישראלים(מבחינת המחיר כמובן) אשמח להארה בעניין
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב אני לא נוהב לפתוח דיונים אבל חשבתי על זה ופה אני מניח יענו לי הכי טוב\מהר אנטי חייב לדעת מתי אני משתמש בכלל לופיטל הבנתי שזה כאשר אני חוקר פונקציה לוגריטמית ומנסה למצוא גבול לאסימפטוטה ויוצא לי אינסוף חלקי אין סוף או משהו אבל מה עושים אז??? תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כבר מספר ימים האתרים הנ"ל לא פעילים ..... אני שאני פעיל בכ 8 פורומים שונים ודי מחבב את שניהם קצת חסרים לי אודה על תגובה אייל 8)
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא אודה למנהלים שיעבירו אותו לפורום הנכון. אני צריך לבנות למשרד של כ70 מ"ר מערכת אבטחה, המשרד מחולק לשני חלקים עיקריים חדר ישיבות בגודל של 15 מ"ר (3X5) וחדר נוסף בגודל של 35 מ"ר (5X7) שמשמש עמדת מזכירה וחלל עבודה משותף. אני רוצה תיעוד של אודיו ווידאו (עדיפות לרזולצית וידאו הגבוהה ביותר האפשרית HD ו-30FPS) בחדר הישיבות מועברות פרזנטציות בחושך יחסי אז אני צריך מצלמה שתוכל לצלם ברמה סבירה גם בתנאי תאורה בעייתיים. העדיפות היא למצלמות נסתרות עד כמה שאפשר (אם לא נסתרות אז מצלמות רשת ולא מצלמות אבטחה ענקיות). עד כאן הדרישות הבנתי שיש שלוש אופציות מבחינתי אחד מערכת נפרדת (DVR) שהיא בעצם מחשב לכל דבר שאליה יתחברו המצלמות, אופציה שניה להתקין …
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יו"ר ארגון המורים הודיע כי בתיה"ס העל יסודיים יושבתו גם מחר. ביום ראשון יחודשו הלימודים כדי לציין את יום השואה ארגון המורים העל יסודיים ישבית את הלימודים גם מחר. במכתב ששלח הבוקר מזכ"ל הארגון רן ארז למנכ"ל משרד החינוך שמואל אבואב, נאמר כי אף שמשרד האוצר הבטיח משא ומתן אינטנסיבי, היו בחודש האחרון רק שלוש פגישות עבודה על הסכם עבודה קיבוצי חדש. ישששששש אנשיםםםם יש שביתהה עד יום ראשון!! לא צריך ללמוד למבחן להיסטוריה שהיה אמור להיות מחר ;D מקור: http://news.walla.co.il/?w=//1090608
-
- 69 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי אנשים, המסיבה ביום שבת ואין לי מושג למה להתחפש.. אני אתן לכם קצת מידע אולי זה יעזור להתאים לי משהו מקורי... אני בן 26, סטודנט.. זאת תיהיה מסיבה גדולה מאוד (אולם חתונות) סוג של נשף פורים כזה של הרבה אוניברסיטאות ומכללות מהאזור. בכל מקרה... כמו שאמרתי, אני סטודנט, משמע אין לי 300 שקל לזרוק על תחפושת ללילה אחד.. חשבתי על משהו שאפשר להכין עם מינימום הוצאות... משהו דפוק.. משהו מצחיק.. מקורי.. אין לי בעיה לעשות צחוק מעצמי ואין לי ממש גבולות.. כל דבר הולך כל עוד ניתן ליישם. תחשבו על דברים הזויים... אבל שבאמת אני יוכל לעשות\לבנות... אם זה משנה משהו, אני 180, גוף ממוצע, שחום, שיער קצוץ! יאללה, תנו רעיונות, כמו שאמרתי, הכל הולך!
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך בודקים על אמת את הIQ שלך תודה
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
נקרעתי, היומטוב של השנה לא היה משהו אבל שחר היה פצצה. http://planet.nana.co.il/barakdahan///index.htm ההופעה ביומטוב. תהנו!
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.3dgameman.com/vr/3gm_special/500th_video_review/video_review_03.html תהנו
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חבר שלי הגיע אליי עם מחשב נייד די איכותי שלא נדלק. אני בכוונה לא מציין את שם היצרן. המחשב נדלק רק עם האורות שהבהבו על המקלדת. לא הצלחנו להבין מה זה. אחרי כמה חיפושים הבנתי שזה פשוט מראה על התקלה במחשב והתברר שהוא מסמן על תקלה בזכרון. הוצאתי רכיב זכרון אחד, לא עבד, הוצאתי את השני המחשב עבד כמו חדש. בלי קשר לתקלת הזכרון הוא גם התעצבן על זה שהסוללה של המחשב מתה לגמרי אחרי פחות משנתיים. לאחר שיח עם מוקד התמיכה של החברה אמרו לו להכניס את המחשב למעבדה שמעניקה שירות ליבואן ושהמחשב יהיה מכוסה באחריות. בגלל שחבר שלי רצה שיחליפו גם את הזכרון התקול הוא ביקש ממני להחזיר אותו. כך המחשב חזר למצב המקורי שלו של נדלק עם אורות מהבהבים. כשמסרתי את המחשב לתיקון אמרתי להם שיש בעית סוללה + בע…
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
אז ככה, אני מחפש המלצות על שירים\אלבומים\אמנים שיעשו לי את הלילה. בינתיים אני שומע Norah Jones שאני הולך לישון בשילוב עם Rob Costlow - Solo Piano באלבום החדש שלו - Woods of Chaos מאוד כיף ומרדים לשמוע על ווליום מינימאלי. תתחילו להמליץ! ובבקשה על תכניסו פה טראנסים וכל מה שבפירוש לא נכנס לקטגורית מוזיקה מרדימה. תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש אתר בכלליות, אבל כרגע אני צריך כתוביות ברוסית לסרט Behind Enemy Lines אם יש למישהו בבקשה שלחו לי : michaelsko@bezeqint.net תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.neowin.net/news/dell-charging-16-to-customers-who-opt-for-firefox-installs-on-new-pcs
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
האם "מזללות אוכל מהיר (אהמ מקדונלס אהמ) פתוחות גם היום בערב (ערב חג)?
-
תגלית רפואית מודחקת מצאתי באינטרנט אדם שטוען שמאז שנת 91 קיים טיפול המרפא את רוב המחלות הזיהומיות שביניהן איידס, סרטן ועוד רבות אחרות. בתור הוכחות מראה המרצה פטנטים אמריקאיים רשומים שמראים שגרסאות של טיפול זה פועלות ואפילו מומלצות. בנוסף הוא מראה מחקרים ודוחות רפואיים של אנשים שנרפו ממחלות חשוכות מרפא. מצורף קישור להרצאה: http://video.google.com/videoplay?docid=-3383948315844437935 אני מודע לזה שזה נשמע סתם כמו עוד תאורית קונספירציה אבל ישבתי שעתיים וניסיתי למצוא חורים בסיפור של האיש הזה ולא הצלחתי. לשיפוטכם
-
- 43 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחבט טניס לשימוש חובבני בתקציב של כ-400-500 שח. בנוסף אשמח לשמוע ממי שיודע, מה ההבדל בין מחבט פשוט ב-300 שח, למחבטים יקרים יותר שעולים כ-1000 שח? :
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל , אני רוצה אתרים שיש בהם כל מני מדריכים לפוטושופ , סוגי כתב בעיקר וכד'. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
לא יצא לי לראות הרבה סרטים בחיי, אבל אני שמתי לב שאני מתלהב הרבה יותר מסרטים ישנים מאשר סרטים שיוצאים בימינו. כשאני רואה סרט משנות ה- 70 עד סוף שנות ה- 90 אני מוצא שהסרטים בתקופות האלה בד"כ יותר איכותיים ומעניינים. לפעמים, יוצא לי ללכת לקולנוע ואני פשוט יוצא מאוכזב, אני מרגיש שהפיקו סרט שלם ללא טיפה של ביקורת עצמית. אני מרגיש שהסרטים של פעם היו הרבה יותר מותחים ומרגשים, וברמה הרבה יותר גבוהה מבחינת התוכן. זה רק אני? יצא לכם להנות מסרט שיצא לקולנוע בזמן האחרון?
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
במוסך המורשה המליצו לשים תוסף דלק (שברח לי השם הספציפי שלו) שעולה 60 ש"ח, לפני שאני מחליף חיישן ECG (או איך שלא קוראים לזה, חיישן שמווסט גזים) פול טנק לפני התוסף - 550 ק"מ ל-40 ליטר. עם התוסף- 850 ק"מ לאותו כמות ליטרים. אחרי שנגמר הפול טנק של התוסף תידלקתי עוד פול וסיימתי אותו חזרה ב550. הגיוני? ואם כן, האם זה יהיה חכם להוסיף בכל תדלוק את התוסף הזה? (כי זה יותר יחס עלות-תועלת גבוה יותר..)
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הלהקה האהובה עלי מגיעים ב5 לספטמבר מי שלא מכיר זה הזמן להתחיל לשמוע http://e.walla.co.il/?w=/6/1129821 רק שלא תהיה מלחמה
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-