כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני אפתח את הסיפור שלי בעובדה שאני מנוי בסלקום כבר שלוש שנים.. לפני חודש הציעו לי ממקום עבודתי לעבור לרשת אורנג כחלק מהסכם שיש לחברת אינטל עם אורנג. ההסכם מאד משתלם ועדיף בהרבה ממה שהיה לי ברשת סלקום אז רציתי לעבור, פניתי לסלקום בבקשה להתנתקות וכמובן שהפנו אותי לקשרי לקוחות (זה כמו שימור לקוחות בחברות האינטרנט). כמובן שהם פתאום באו לקראתי והבטיחו תנאים מעולים ושידרוגים. להלן סיכום התוכנית שהבטיחו לי: 37 אג לדקה לכל היעדים ללא דקה ראשונה (פעימות של 12 שניות) 3 יעדים בסלקום ב-9 אגורות לדקה שידרוג למכשיר דור שלישי ב25% הנחה ובלי קשר החזר מלא אם החשבון מעל 200 שקל אם משדרג למכשיר דור שלישי מקבל החזר נוסף של 10 שח עם מדבר מעל 100 20 שח אם מדבר מעל מאתיים ו30 שח אם מדבר מעל 30…
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
הסבר נדיר וראשוני על מהו אימייל וכיצד משתמשים בהלכה בדואר האלקטרוני. שודר בתכנית המחשבים זומביט ב - 1996. לאחר המתנה של שנים, משיקה מיקרוסופט את מערכת ההפעלה החדשנית ופורצת הדרך - ווינדואס 95. צפו בהסבר הראשון על גירסת הבטא שלה, מתכנית המחשבים זומביט. נוסטלגיה במיטבה.
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי הזהרה לכולם !!! יש וירוס חדש מוזר מאד ומתוחכם מאד,הכי מתוחכם שיצא לי לראות.פתאום היום אני מקבל הודעה ושליחת קובץ ממישהו לא מוכר, אחרי ששאלתי את הבן אדם מי זה ומה הקובץ הזה ענתה לי אמא של חברה שלי לשעבר,משהו מוזר מאד,כניראה אני ברשימה שלה, בקיצור,היא לא הבינה על מה אני מדבר,"איזה קובץ" ? איזה הודעה ? בקיצור אמרתי טוב שתיהיה בריאה,אחרי שעה שוב,אותה הודעה ואותו שליחת קובץ,בקיצור אמרתי טוב,ניראה מה זה,פתחתי את הקובץ ופיתאום קפא לי המסך לכמה שניות ואז כל אנשי הקשר שלי התחילו לשאול אותי מה זה ההודעה הזאת ומה זה הקובץ שאני שולח,ואני נותרתי המום,וישר הבנתי שמדובר בדור חדש של וירוס או ספייוור רציני ומתוחכם מאד, כל מי שפותח את הקובץ אוטומטית נגוע ושולח אוטומטית את ההודעה לכל…
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בלעט! יום אחרי שאני מסיים ללמוד אני מתגייס?! אפילו אין זמן לצאת לטייל קצת בעולם או משהו! אולי זה בעצם אפילו יותר טוב? להתחיל מוקדם לסיים יותר מהר.. לא? מה אתם חושבים? כדאי לדחות? ואם כן - לכמה זמן בערך הם דוחים את זה? אה ושאלה קטנה: הם מקבלים את הנתונים על הבגרויות שלי מהבצפר? כי אין לי מושג איך הגיעו לזה שאני עושה 7 באנגלית אם אפילו המורה שלי עוד לא החליטה אם כן או לא... :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ככה, יש את הקרמבואים עם מילוי מוקה וניל וכו ... אבל כולם מצופים שוקולד. לפני הרבה שנים היו קרמבואים מצופים שכבה עבה של תות או בננה ובפנים קרם תות/בננה, פשוט חבלז !!! אם מישהוא יודע איפה לקנות או מכיר את המפעל אנא שיגיד לי, אני יקנה לו ארגז : כמו כן, פעם היה שוקולד לבן בצורת גולגולת ובפנים קרם אדום, מישהוא יודע איפנ יש היום ??? תודה אנשים. (אני יודע שאני שרוט, תודה)
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש אנשים שעברו את מבחני המיון בחברת Jungo למשרת מתכנת ב-C. אשמח לקבל הודעות פרטיות וטיפים.
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני שואל את כל הצופים באולימפיאדה בערוץ 1: מה יהיה? משה גרטל כמעט שובר את השיא העולמי שקבע אלון מזרחי. הוא כבר הספיק לעודד את השחיינים מעמדת השידור, כשהם באמצע שחייה (אפילו השחיינית האוסטרלית מחוברת באוזנייה לשידורי הערוץ הראשון), הוא הימר בודאות על ניצחונו של המקום השלישי, היום הוא ממליץ לספורטאים לקיים יחסי מין לפני המשחה, וכל הזמן הוא מקריא אסמסים משמחה ריף, ששואל אם מותר למוסלמים לשחות ברמאדן, כי זה אומר שהם בולעים מים. אני שואל- מה יהיה מחר? איך הוא ישבור את השיאים של עצמו?
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ההורים שלי משגעים אותי הם רוצים כתוביות ברוסית(עדיף) או בעיברית ואני לא מצליח למצוא משהו טוב כרגע אני מחפש כתוביות לסרט: The Fabulous Baker Boys אני שמח לעזרה והמלצה כללית לאתר טוב
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לטיסה לסין. מה משתלם לקנות שם? וממה צריך להיזהר מחיקויים בעיקר בתחום הטכנולוגיה. אני מעוניין לקנות לפטופ איכותי ואייפון. השאלה אם משתלם לקנות שם מאשר בארץ? ממה צריך להיזהר כדי לא לקנות זיוף? ומה בנוגע לביגוד והנעלה, יש דברים איכותיים וזולים משמעותית מהארץ? אשמח להמלצות של חבר'ה שטיילו בסין בעבר. תודה רבה. :xyxthumbs:
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חבר שלי רצה להרגיש גיבור ליד בנות, ונתן אגרוף לבקבוק בירה... מה שקרה, זה שיש לו כרגע פצע ענקי ביד, בקוטר של משהו כמו 7 ס"מ , וזה נראה כאילו מישהו העביר לו סכין על העור וחצה אותו לשניים. אותו החבר מתעקש לא ללכת למיון לאחר שהפצע עוד לא נסגר במשך 5 ימים, ואני חושש לבריאותו. לי לפחות, זה נראה כמו פצע שהפתרון היחיד הוא לתפור אותו. מה יש לעשות לגבי זה? האם יש טעם להשאר בבית בציפיה שהפצע יסגר פשוט?
-
- 38 תגובות
- 3k צפיות
-
-
רציתי לשאול את דעתכם איזה ספק הכי טוב ומאיזה כדאי להימנע וכן האם יש יתרון לאחת התשתיות שבוע טוב
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי אופציה להמשיך לימודים בטכני (בח"א 21) ולעשות הנדסאי מכונות במשך שנה וחצי ואז להתגייס במאי 2013 (זאת אומרת להמשיך יג'-יד'). הדילמה שלי האם זה שווה את זה ומה זה נותן לי בהנחה וקבע כרגע לא נראה לי אעשה ואני מתכנן בעתיד אחריי הצבא ללמוד בטכניון, אך הציונים שלי דיי ממוצעים מינוס (מתמ'-3, אנגלית 5, פיזיקה 3) ולכן אצטרך להשקיע הרבה זמן בשיפור בגרויות אחריי הצבא או במהלכו (כמה זמן זה בערך לוקח?! שנה? וחצי?). היתרון להבנתי בלהמשיך הנדסאים היא ה-1500 תוספת בקבע אם ארצה להמשיך והדיפלומה בשקל (תרתי משמע- עולה 2800 לכל הלימודים) שאני עושה אותה בצורה "מואצת" במהלך שנה וחצי ולא שנתיים כמו במכללה בחוץ . דבר נוסף הוא שזה מקל עליי בתואר, כל אחד זורק את זה באוויר, אבל בת'כלס אף-אחד …
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, קיבלתי מתנה מהעבודה, "תיק ללפטופ", רך כזה עם כיס בפנים... אין לי כ"כ מה לעשות איתו אז במקום לזרוק חשבתי למצוא לו שימוש. משהו כזה אבל בלי הציור, סתם אדום: יש רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני תריך עזרה למצוא כל מידע אפשרי על הגרסה הזאת של הווייפר. תודה
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כותרת קצת עילגת אבל ניחא. אני מתחפש לחרדי (לא משהו רציני - כובע, מעיל גדול כזה ונעליים) ורציתי לשאול מה אני יכול תכל'ס לעשות כדי להיכנס לדמות חרדית? (סגנון דיבור או משהו, מילים שנוטים להשתמש בהן בחברה החרדית, מה שלא...) ובאיזו פוזה ד"א חרדים מצלטמים? (או: פוזה מגניבה להצטלם למי שמתחפש לחרדי) תודה
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום , ברצוני לידע אותכם על מקרה שהיה לי היום ה 15.11 עם איבורי IVORY מחשבים. ברשותי S262 מחשב נייד מבית MSI שנרכש מאייבורי ועדיין באחריות, היה תקין לחלוטין עד להיום. ניגשתי לרכוש עבורו 2 גיגה זכרון מסניף אייבורי בבאר שבע , שילמתי עלות התקנה. נשלחתי להתקנה אצל טכנאי שנראה חביב בשם אלכס, וכאן התחילה ההתעללות בלקוח. הטכנאי פתח את המחשב בפנים חמוצות ואמר לי שהוא שונא להתעסק עם הדגם הזה, לאחר ההתקנה נורות הבקרה של המחשב הפסיקו לתפקד. פניתי אליו שוב הוא שוב פתח את המחשב שיחק עם משהו, סגר ושוב לא עבדו נורות הבקרה. בפעם השלישית חשבתי שהכל תקין ולקחתי את המחשב הביתה. (יש לציין שבכל הפעמים הללו אני הייתי צריך לבדוק ולא היתה שום בדיקה מצב "הטכנאי") כשהגעתי הביתה גילית…
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שאלה קטנה. למה במקום גבוה יותר קר מאשר במקום נמוך ששם חם? לדוגמא ים המלח המקום היבשתי הכי נמוך, חם שם מאוד. למה זה ככה?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הסרטון הזה פסול בכל כך הרבה מובנים, אבל זה מה שעושה אותו מצחיק
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס MICRO SD קלאס 10 לפלאפון וכל חברה מצהירה על מהירות קריאה/כתיבה שונה. אני יודע שבפועל זה לא באמת מה שהן מצהירות ולכן ניסיתי לחפש קצת ביוטיוב אנשים שהראו את המהירות. הבעיה היא שגם שם זה לא כ"כ מובן. למשל, הנה שני סרטונים בהם ביצעו טסט למהירות לאותו הכרטיס, מסוג סנדיסק, אבל לכל אחד יצאו תוצאות שונות- מישהו מכיר כרטיס אחד טוב שהכי קרוב למהירות המוצהרת ע"י היצרן? איך הכרטיסים של סמסונג, A-DATA או TRANSCEND?
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
זה התחיל לפני שנה,כל פעם שתיקנתי את האופניים כמה ימים לאחר זאת הגלגלים חוררו,וזה קרה גם היום,אני חושב שזה השכנים ובטוח ב-100 אחוז שזה הם לפי העבר איתם. חשבתי להתקשר למשטרה אבל אין לי הוכחות לכך. אם יש עצות מה לעשות עם המקרה הזה תעזרו בבקשה תעזרו. תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
למישהו יש נסיון במכוני הקעקועים בדיזינגוף סנטר והסביבה ויכול להמליץ?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לא הבנתי 95% מהסרט.. בבקשה הסבר...
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה העניינים? תגידו.. מאיפה אני משיג חוברת ללימוד תיאוריה? יש חנות שמוכרת? אמרו לי דרך מורי נהיגה ובסניפי מ.מ.ס.י זה נכון? איך אני משיג דרך מורי נהיגה איך מחלקים יעני בחינם?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-