כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
מים מורתחים ע"י קומקום או מין מזוקקים שיוצאים ממזגן ?
-
- 26 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אני יודע שברגיל בבית זה 10% אלא עם כן אתה רוצה ומשלם יותר... כמה זה בנטסטיק?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מכיוון שכל הזמן הנהלים לקבל ויזה לארה"ב משתנים, רציתי לדעת בדיוק מהם הצעדים שעושים כדי לקבל ויזה, כמה זמן לוקח, כמה עולה ומה זה בדיוק "ויזה"? זה כרטיס שמשמש כמו כרטיס אשראי לקניות או שאתה חייב ליצור עוד כרטיס אם אתה רוצה לטוס עם חשבון מסויים לארה"ב? ובנוסף, איך מאשרים רישיון נהיגה בארה"ב? יש אנשים שעברו את התהליך כאן לא מזמן? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התלבטתי אם לכתוב את זה כאן או בפורום תוכנה. אני רוצה תוסף שיתלבש על הפיירפוקס, ויתפקד בדיוק כמו הסרגל של ה- Bookmarks המקורי. אם אפשרות ללינקים מהירים. ניסיתי כמה וכמה תוספות כגון: X-MARKS אבל לא מצאתי משהו מספיק נוח. מישהו מכיר תוסף נוח?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום לכם חבריי הפורום ב17/12/2010 רכשתי שעון http://cgi.ebay.com/Military-Automatic-Mechanical-Wrist-Watch-Men-Mens-DATE-/300499457190?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item45f729d4a6 עבור £14.98 GBP. ב10/1/2010 קיבלתי את השעון רק כדי לגלות שהוא פגום, גלגל היום\לילה לא מודבק\מורכב כראוי: ב14/1/2010 הסלמתי את המקרה לתביעה, ב15/1/2010 פאיפאל דרשה ממני לשלוח את השעון בחזרה למוכר כדי לקבל החזר כספי, ב16/1/2010 שלחתי למוכר את השעון עם הפרטים שסופקו לי, ושלחתי לפאיפאל את מספר המשלוח. נאמר לי ש"אנו נפנה אליך לגבי כל התפתחות או אם יידרש לנו פרטים נוספים ממך עד 02/02/2011." ב02/02/2011 הם אכן פנו אליי: "As you know, we're investigating a problem that y…
-
- 120 תגובות
- 22.1k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, COUCHSURFING זה מונח למגורים של מישהו שבו אפשר ללון במדינה זרה שבה אתה מטייל... משהו מאוד נחמד אבל אני חושש שזה מסוכן, מישהו פעם ניסה את זה? זה בטוח?? איך זה באמת הולך? תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אתם מכירים את השקיות הקטניות האלה עם הכדורי סיליקון הקטנםי בפנים ? אם אני יפזר כמה שקיות בתוך המחשב זה ישפיע ? תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מחפש רדיו דיסק פשוט וזול (עד 400 ש"ח נניח) עם כניסת AUX יש דגמים מומלצים? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-mp3&db222318=222319&orderby=price תודה מראש, תומר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין את הספר הבא: http://www.amazon.com/gp/product/B00196UBSU/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A1363V4HQTE2GC Hardcover, Bargain Price, April 16, 2001 אחרי שאני ממלא את פרטי הכתובת זה רושם לי:Artemis Fowl cannot be shipped to the selected address.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כתוב לי tan^2 a מה הכוונה? היחס בין הניצבים בריבוע? a^2:b^2 ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי פה 4 סטיקים של DDR1 בנפח 512MB כל אחד, כולם במצב חדש. בכמה אפשר למכור כל סטיק? אריאל
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מחפש משהו פשוט, שיראו בו טוב ולא יתקלקל. תקציב: עד 300 ש"ח אם יש למישהו המלצה אני אשמח אם הוא ישתף תודה
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
תתחילו להמר לפני שיהיה מאוחר מידי
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי אזרחות רומנית ואני יכול לעבור לכל מדינה באירופה מבחינת איכות חיים יש כמה מדינות אפשריות אבל מבחינה חברתית וכלכלית אני חושב שהכי מתאים זה ארה"ב, רק השאלה איך אפשר להשיג ויזה לשם? ועוד שאלה: איך נערכים למעבר כזה?
-
- 59 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
ממה שאני רואה בEBAY הכל מגעיל שמה,או שלא חיפשתי טוב. באתר שלהם יש להם פולואים על רמה,באמת יפים,אבל השאלה מה לגבי משלוח? ויש בכלל איזה אתר אחר מומלץ שאפשר לקנות משמה פולואים?,הבנתי שבארץ העסק קצת יקר. זיופים גם בא בחשבון,זה לא שזה סריג כמו בחורף שאחרי כמה כביסות הכל הולך.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ציטוט מתקנות נהג חדש: השאלה שלי היא: אני כרגע בן 21 לפי העברי, לפי הלועזי זה יקרה בעוד שבוע וחצי. האם זה תופס או שחייב לפי הלועזי? הרי יש אוכלוסיה שמאמינה רק לפי העברי, האם בבדיקה מול שוטר זה קביל?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? ומה ההבדל גם בין אלה לבין מה שמוכרים בדיל אקסטרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה המצב ?? תגידו זה חוקי להשחיר חלונות ברכב ?? לפי מה שאני יודע מאחור זה חוקי מקדימה לא , נכון ?? אני רק רוצה לוודא לפני שאני עושה את זה תודה
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מסתכל עכשיו בחשבון בנק שלי בלאומי, ואני רואה שחוייבתי ב "מכתב חריגה עוש" על סך 53. מה לעזאזאל? יש לי חשבון בלאומי כבר כמה חודשים והכנסתי משכורת קבועה. מכיוון שהתפטרתי היה לי עיכוב בשיק. בנתיים נכנסתי למינוס סביב ה 1.5k, וכשהתקשר נציג הודעתי בפירוש שהשיק מתעכב ושהוא יגיע שבוע הבא. כך עשיתי ואתמול הפקדתי אותו. עכשיו אני רואה שחייבו אותי 53 ש"ח על איזשהו מכתב שאפילו עוד לא קיבלתי. הינה משהו דומה: http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3771814,00.html יש סיכוי לקבל החזר? קרה למישהו פעם?
-
- 1 תגובה
- 9.5k צפיות
-
-
שלום לכם, קרובים שלי גרים בחדרה, וצריכים לפרמט מחשב. מישהו מכיר טכנאי אמין באיזור, או שיכול לעשות זאת בעצמו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
פעם ראשונה בתחילת דצמבר. במייל רשום : "> להסרה נא להשיב עם המילה הסרה בנושא" ויש לי את המייל שהגבתי עם "הסרה". עכשיו אני רואה שקיבלתי היום שוב אותו המייל(בניסוח קצת שונה, אבל מאותה הכתובת שמפרסמת את אותו בית העסק). האם אפשר לתבוע? אם כן, מה סכום הפיצוי הצפוי? אפשרויות אחרות? תודה לעוזרים. עכשיו שאני מסתכל על המייל אני רואה שהגבתי לא בכותרת אלא פשוט רשמתי "הסרה" (ככה שהכותרת הייתה re:whatever was the subject). האם שגיתי? אם כן, האם זה משנה?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום, במקצועי אני מאחזק נשק קל(עברתי קורס בבה"ד 20) וכרגע אני משרת בגדוד. עקב קשיי הסתגלות ולאחר מפגש עם קפ"ס ופסיכיאטר הוחלט להוריד לי את הפרופיל ל-64 באופן זמני לשנה, כמו כן הוחלט לרשום לי סעיף של קל"ב בבסיס פתוח(שלמיטב הבנתי הוא קבוע ואינו תלוי בפרופיל). סעיף כלשהו של קה"ס לא נרשם בסופו של דבר. השאלות שלי הן: האם הפרופיל שנקבע לי מוגדר כפרופיל נפשי? האם בכלל יש כזה דבר פרופיל 64 נפשי? האם הוא פוסל לי אוטומטית את המקצוע? מהו התהליך עד לפליטה מהיחידה? הבנתי שאני צריך ללכת עם המסמכים שצורפו לי לרופא היחידה(מחר), משם הוא מפנה אותי לועדה רפואית, ואחרי הועדה הרפואית אני צריך לחזור שוב לרופא יחידה כדי שיאשר את הממצאים הסופיים וישחרר אותי מהגדוד?
-
- 16 תגובות
- 15.3k צפיות
-