עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yonatanph,

מישהו מכיר אולי עמותה באיזור חיפה שאפשר לתרום דרכה בגדים לנזקקים? אם אפשר להגביל את התשובות למידע קונקרטי בלבד - כתובת/טלפון של עמותה שיודעים בוודאות שעושה את זה.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  2. בשביל לאכול צריך, בד"כ, לעבוד.. לכל אחד ואחד יש עבודות מהנות, ויש עבודות שנואות... השאלה היא, אם אתם עובדים בעבודה מהנה, שגוזלת לכם את כל היום, האם הייתם מוכנים לעבוד בה בחינם (כלומר: בהתנדבות, ללא קבלת תשלום), או שלמרות שהעבודה מהנה, הייתם דורשים תשלום עבור עבודתכם אשר גוזלת לכם את רוב שעות היום ? נ.ב.אני מבקש מכל מי שבוחר "כן", להשאיר הודעה... יש לי כמה עבודות בשבילו..

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. פתחתי שם שם משתמש וחשבון וכ'ו ולא הכנסתי את פרטי כ.אשראי או כל פריט פיננסי אחר עכשיו 2 שאלות : נתון שהמאזן בפיי פאל שלי הוא 0$ נגיד מישהו רוצה להעביר לפיי פאל שלי סכום של כסף 1. האם החשבון שלי בפיי פאל יזוכה בסכום הנ"ל ? (למרות שלא הכנסתי שום פריט פיננסי ) 2. האם בשביל שיעביר לי את הכסף לפיי פאל הוא זקוק רק לתיבת האי מייל שלי ? ובמידה והכסף הועבר ויש לי ויזה בינלאומית האם אוכל להעביר כסף שאזוכה בו בויזה ? כלומר מהפיי פאל לויזה ולא הפוך ... תודה

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. אני יודע שזה לא קשור כל כך למחשבים אבל ביגלל שרוב האנשים פה צעירים אני רוצה לישאול אותכם אים יש לכם הרגשה שחברות הכבלים בישראל לא נותנות מספיק תרומה לצעירים אני למשל אהבתי שAXN התחילו לשדר את צוות לעינין אבל גם שם יש שידורים חוזרים למרות שהסידרה ישנה או שטלנובלה בעם(שגם ככה לא אהבתי)חזרה בשידורים חוזרים ב8 בערב איך שהיא ניגמרה אני זוכר שפעם שהכבלים התחילו היה WWF (היום WWE )באופן קבוע והיה הרבה סידרות חדשות ומענינות והיום בימקום להשקיע כסף בתוכן השקיעו כסף בהתחלה בדיגיטלי (למרות שלרוב הטלוויזיות בארץ אין אפשרות לשדר באיכות שהשידור הדיגיטלי נותן)וכרגע משקיעים כסף בHDTV ובכל מיני שטויות אחרות אבל התוכן עצמו שזה הדבר הכי חשוב ניפגע קשות לי אישית נימאס לגמרי מי -טנלובלות \ריא…

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by TheSoupNatzi,

המ.... כתבתי לי מ"ס שירונים קצרים הייתי מאוד שמח לקבל הערות\הארות... (לא ליקטול יותר מידי....!!!! ) את זוכרת את זוכרת את הנשיקה הראשונה? איך שהרמת את הראש והתנשקנו איזה רגע קסום זה היה... את זוכרת את הפעם הראשונה שאמרת שאת אוהבת אותי? היינו אצל ידידה, התכוננו למבחן כשהיא הסתובבה התנשקנו ואמרת לי את השלושה מילים הקסומות האלה את זוכרת את הפעם הראשונה שעשינו אהבה? איך הכנתי את היין הנרות והמוזיקה אמרת "בוא נעשה את זה" את זוכרת את הריב הראשון שלנו? למען האמת אני לא זוכר, היו פשוט יותר מידי אבל התגברנו עליהם, לא? את זוכרת את הפעם הראשונה שנפרדנו? איך באתי אליך מלא אומץ שכולו התנפץ עם הדמעה הראשונה שלך את זוכרת את הפעם הראשונה שחזרנו? כמה בכית לך, כמה בכ…

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. היי אנשים, המסיבה ביום שבת ואין לי מושג למה להתחפש.. אני אתן לכם קצת מידע אולי זה יעזור להתאים לי משהו מקורי... אני בן 26, סטודנט.. זאת תיהיה מסיבה גדולה מאוד (אולם חתונות) סוג של נשף פורים כזה של הרבה אוניברסיטאות ומכללות מהאזור. בכל מקרה... כמו שאמרתי, אני סטודנט, משמע אין לי 300 שקל לזרוק על תחפושת ללילה אחד.. חשבתי על משהו שאפשר להכין עם מינימום הוצאות... משהו דפוק.. משהו מצחיק.. מקורי.. אין לי בעיה לעשות צחוק מעצמי ואין לי ממש גבולות.. כל דבר הולך כל עוד ניתן ליישם. תחשבו על דברים הזויים... אבל שבאמת אני יוכל לעשות\לבנות... אם זה משנה משהו, אני 180, גוף ממוצע, שחום, שיער קצוץ! יאללה, תנו רעיונות, כמו שאמרתי, הכל הולך!

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by pAnAhI,

שלום לכולם, אני אשאל בקצרה מפעת קוצר זמן-מה עדיף לעשות עתודה כמהנדס חשמל ואלקטרוניקה או ללכת לאחד מקורסי האלקטרוניקה שלא דורשים אפילו מיון כגון טמ"מ? מה יעזור לי יותר באזרחות? אם מישהו יכול לשמוך כמה שיותר מידע מכל נסיון או ידע שיש לו על כל אחד מהתחומים אני אשמח להחכים. תודה רבה

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אתמול הפלורסנט ש באמבטיה התחיל להתחרפן . בדרך כלל שמדליקים פלורוסנט הוא מהבהב קצת ואז שומעים מין "תיק" והוא נדלק . אצלי הוא לא נדלק או פשוט חוזר על פעולת ההדלקה בלי סוף . השאלה שלי זה מה צריך להחליף ? את הבית שלו ? או את העיגול הקטן הזה (שכחתי איך קוראים לו ) ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. איכשהו , כל הדוגמניות בזמן האחרון קשורות בצורה זו או אחרת למשטרה. הצרפתיה החושנית הזו צולמה דווקא בשעות היום. המיקום : צומת המטה הארצי , ירושלים. הזמן : יום שישי , 13 לחודש התוצאות : 1. נהגת אחת בהלם :s05: 2. כל שוטרי המטה הארצי בצומת. 3. כל צפון ירושלים פקוק . הערות: 1. התמונות צולמו בחטף , השוטרים כמעט עצרו אותי... 2. התמונות ללא עריכה - AS IS

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by compman112,

אני בן 16 תנו לי הצעות עבודה, באזור רמת גן\גבעתיים. בעיקר עבודות לכסף קל. תודה

• 64 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Shasoosh,

קניתי אצלם עכבר לפני שנה בערך, מאז כל כמה ימים הם שולחים לי זבל לתיבה על קופונים ומבצעים ועוד ועוד דברים שממש ממש לא מעניינים אותי. לינק להסרה אין ומיילים ששלחתי אליהם בנושא לא זכו לתגובה. שלחתי גם ל sales וגם דרך תיבת שירות הלקוחות שיש להם באתר. גם ל yuval@noacomp.co.il וגם ל service@noacomp.co.il חנות מחשבים שאמורה לכבד את עצמה. לי ממש ירד מהם. כאילו מה, הגענו למצב שאי אפשר לתת את האימייל גם כדי לבצע רכישה? אני באמת צריך להטריח את עצמי כדי להקים עוד פילטר במיוחד בשבילם? מעצבן.

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by MasterDK,

שלום, אני מחפש לקנות תריס לחלון. ביחידות. אני צריך גם זכוכית וגם פלסטיק. מישהו יודע איפה קונים? וכמה זה אמור לעלות? אזור המרכז. תודה רבה! העלתי תמונה שיהיה ברור על מה אני מדבר

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. בתקופה האחרונה, החל מטרד חדש עם גוגל: כאשר אני מנסה להתחבר לחשבון שלי ממחשב אחר, גוגל כופה אימות טלפוני: הדבר מונע או מקשה עלי להכנס לחשבון גוגל שלי ממחשבים אחרים, כיוון שאין לי כל חשק להתעסק עם הטלפון שלי בשביל זה. ואני לא רוצה גם להזין בלי סוף את הנייד שלי בגוגל. איך נפטרים מהדרעק הזה?

14. Started by iakovl,

על מנת לא לסתום את התראד מנטוס וקולה לא הולכים יחד ?? החלטתי לפתוח ת'ראד נפרד פרויקט פורום HW מס' 1 - MOACB Mother Of All Cola Bombs המצרכים שאנחנו צריכים קולה והרבה מיכל של מי עדן מנטוס והרבה ומנגנון שיחרור יש מתנדבים? נכון לעכשיו יש לנו צלם Cool_Boy-PP אנחנו זקוקים למטרה ושאהיד

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. היה ברשותי מפוח מעולה של Makita אך הוא נפח את נשמתו (אחרי מספר שנים של עבודה ללא רבב). אני לא מעוניין במשהו בסדר גודל של המקיטה, אך משהו שיעשה את העבודה. תודה

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by Overshot,

אהלן. אתמול חגגנו יום הולדת לידידה שלי, בקיצור הזמינו משטרה סמוך לשעה 00:20. המשטרה באה לאחר שכבר קיפלנו את הכל ורעש כבר לא היה. אני הייתי החראי על המוסיקה, אז בקיצור השוטרים נתנו לי קנס בסך 350 ש"ח. הערות : אחד השוטרים הגיע על אזרחי. השוטר השני שרשם לי את הקנס לא לבש קובע ולא היה לו בכלל. השוטרת שהייתה איתם לבשה נזם באף. השוטר שרשם את הקנס לא היה אפילו קרוב למקום בשביל אפילו לשמוע מה קורה שם. זה בערך כמו שאני יזמין לך, איש, משטרה ונאשים אותך ברצח ומיד וכניסו אותך לכלא. היו המון המון עדים. ברשותי הקנס עם הפרטים של השוטרים. מה אפשר לעשות בנושא?

17. Started by Fortunes,

מסקרן אותי דרך אבטחת המידע הפרטי של הגולשים בפורום - איך אתם מאבטחים את הססמאות שלכם? קובץ Notepad בדרופבוקס או בתיקיית my documents? סיסמא ושם משתמש אחד אותו זוכרים בראש? שימוש בתוכנות יעודיות? אני אישית משתמש ב-Last Pass ולאחרונה חושב איך אפשר לשמור את הססמאות בצורה יותר לוקאלית ולא בשירות אינטרנטי.

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by Access Denied,

מחפש המלצה למחבט טניס לשימוש חובבני בתקציב של כ-400-500 שח. בנוסף אשמח לשמוע ממי שיודע, מה ההבדל בין מחבט פשוט ב-300 שח, למחבטים יקרים יותר שעולים כ-1000 שח? :

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. שבוע טוב לכולם ,שמי רון ואני חדש במערכת הפורומים ובאתר בכלל . כרגע אני משרת בצבא, בתור מפקד קורס טמ"מ (טכנאי מערכות מחשב) ,ולפני שהגעתי לפיקוד שירתתי כטכנאי . אני ממש לפני שחרור(חודשיים) ויש לי כמה לבטים לגבי ההמשך באזרחות . אני פשוט אשטח כאן את כל האפשרויות ואודה לכם אם תתיחסו לכל אחת מהן כולל לתת את המסקנה הסופית שהיא מה עדיף לעשות . (אוף דה רקורד אני אומר לכם שיש לי מן הסתם ידע רב בסיסטם ,ומבחינת תקשורת, כל השירות הצבאי שלי עבדתי עם מוצרי CISCO, ותנסו לכוון את זה לעובדה שאני רוצה לעסוק בטכנאות שטח או כרש"צ בעתיד בנושא של תקשורת נתונים,אבטחת מידע וסיסטם ,אחד מהם או כולם). חשבתי עם השחרור להתחיל ללמוד בג'ון ברייס קורס MCITP שאורך כשנה ובינתיים לעבוד בבקרים במה שיהיה . הא…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by D_N_A,

אחרי שהייתי בתערוכה - וראיתי את מערכת המיליון - והתאהבתי בה נואשות... חקרתי את ההוא שמסביר עליה והתוצאות הן כאלה: האיכות תמונה המעולה נובעת מלא אחר מאשר ראדון 8500 התדירות תמונה היא 81.2 קילוהרץ כל אחד מ9 התדרים בסך הכל מבודד ומשם נשלח לרמקולים - ככה שהסיגנל יותר טוב אבל לא יותר מזה... אין שום טכנולוגיות מיוחדות וייחודיות... שכחתי לבדוק איזה דיוידי זה, אבל משהו לא רציני... אבל עדיין - מערכת מגניבה וגם אני רוצה כזה!

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by e-r-a-n,

אהלן, יש לי השנה (כיתה י') בגרות בהיסטוריה... תיכננתי לקנות בב"ש את הספר של רכס - היסטוריה חלק א', אבל בסוף נגמר להם וכבר מאוחר מדי בכדי להזמין ספר עכשיו (המתכונת שלי ב30 לחודש), לכן אני פונה אליכם... האם למישהו יש סיכומים עפ"י המיקוד? אשמח לקבל תשובות חיוביות ..... תודה! מראש.. :-\

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. עד היום רכשתי משם מוצרים בדולרים בודדים. האם אני צריך לחשוש מהמוכר הזה? קישור מצורף: http://www.ebay.co.uk/itm/WESTERN-DIGITAL-ELEMENTS-2-TB-USB-EXTERNAL-Hard-Drive-/140596051222?pt=UK_Computing_HardDrives_RL&hash=item20bc2d7d16#ht_2951wt_1139 תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. יואוו אני כל כך לא רוצה תותחנים, אני פרופיל 72 ושלחו לי היום מכתב שאני בתותחנים ותאריך הגיוס 6.8, מה אני עושה בבקשה ברי ניסיון לתת תשומת לב! תודה מקרב לב !

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. אתמול התקשרתי להזמין שני מוצרים מסוימים, כרגיל כמו שאנ מזמין בכל חנות, "שלום, אני רוצה לעשות הזמנה על בלה בלה בלה, אני אבוא לאסוף את זה מסניף מגדל העמק" ומשם הם התחילו לטבוע בכוס מים. "רק שניה, אני בודק אם יש לנו את זה זמין", "לא אין לנו את זה בסניף פה, רק בראשל"צ" אמרתי שאין לי בעיה לחכות כמה ימים ופה אמרו לי משהו שלא שמעתי בחיים- "מחר אחד הנהגים שלנו יהיה בסניף בראשל"צ, תתקשר אליהם בין 11 ל 12 בערך ותבקש את XXX, תגיד לו שיאסוף מהסניף את המוצר שאתה רוצה" .......סליחה? אני? הלקוח המשלם צריך לטרטר את עצמו בטלפונים בשביל לקנות מכם מוצר? מה הבעיה פשוט להכניס הזמנה למערכת, כל יום להוציא את ההזמנות שאין במלאי בסניף אחד ויש בסניף אחר, ואז לעשות משלוח מרוכז? הם אמרו לי בעצם שיש …

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים