עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eyal,

איך אמורים לכתוב את הכתובת באנגלית שעתיים ניסית לכתוב ולא הצלחתי חשבתי לכתו את הפירוש באנגלית אבל אז בארץ הדוורים האנלפבטים לא יבינו ואני צריך את זה דחוף? איך לכתוב??

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  2. הסבר נדיר וראשוני על מהו אימייל וכיצד משתמשים בהלכה בדואר האלקטרוני. שודר בתכנית המחשבים זומביט ב - 1996. לאחר המתנה של שנים, משיקה מיקרוסופט את מערכת ההפעלה החדשנית ופורצת הדרך - ווינדואס 95. צפו בהסבר הראשון על גירסת הבטא שלה, מתכנית המחשבים זומביט. נוסטלגיה במיטבה.

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by Guy King,

לי היו חסרים רק 5 מספרים :'(

• 62 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by marking,

אז קדימה חברה תרשמו עצות איך לעבור את השנה המאיימת מכל עבר! סיימתי את החטיבה, עליתי לתיכון, שכחתי כמעט הכל... (איקסים! פויה!) זקוק לעזרתכם! (בטח יש עוד כאלו)

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  5. שאלה קטנה. למה במקום גבוה יותר קר מאשר במקום נמוך ששם חם? לדוגמא ים המלח המקום היבשתי הכי נמוך, חם שם מאוד. למה זה ככה?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by bumpd,

יש לי שיער חלק וחום דיי ארוך ואני רוצה לנסות תספורת חדשה משהו יפה ,דיי נמאס לי מלהשכיב את השיער חח זה דיי רדוד אבל למה לא לנסות?

• 48 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by yoni_h,

אותי זה הרג מצחוק

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by Aviram,

רציתי לדעת עד כמה באמת חשוב לשתות חלב. כמו העצה הידועה, שחשוב לשתות כוס חלב כל יום, זה באמת עד כדי כך חשוב? אני נער מתבגר, ותמיד באו לי די הרבה פצעים על הפנים, אני לא מדבר הרבה הרבה, הכוונה אחד או שניים, אבל בתדירות גבוהה יחסית. עד שהבנתי שזה בא בעיקבות החלב שהייתי שותה (לא הייתי שותה כל כך הרבה, כשהייתי אוכל דגנים וכו'). בכלליות אני לא אוכל שוקלד, ככה שאני בטוח שזה רק החלב. באמת הפסקתי לשתות חלב ושום פצע לא הגיע, אולי פעם ב-. אז אני מפחד שבאמת חבל שאני לא שותה חלב, כי אם זה מאוד חשוב לעצמות וכל זה. אני יודע שאתם לא רופאים אבל בכלליות, זה חשוב לשתות הרבה חלב? זה חשוב לגדילה וכו'? אפילו עצות יספיקו לי. תודה (:

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by ONKYO,

זה ג'ימי כלב הצייד המגניב שלי יש לו מלא פרצופים שהוא יכול לעשות הוא אוהב ליילל שיש אוטו גלידה ואם הוא בלחץ אז הוא מפליץ!!! וזהו

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  10. יו"ר ארגון המורים הודיע כי בתיה"ס העל יסודיים יושבתו גם מחר. ביום ראשון יחודשו הלימודים כדי לציין את יום השואה ארגון המורים העל יסודיים ישבית את הלימודים גם מחר. במכתב ששלח הבוקר מזכ"ל הארגון רן ארז למנכ"ל משרד החינוך שמואל אבואב, נאמר כי אף שמשרד האוצר הבטיח משא ומתן אינטנסיבי, היו בחודש האחרון רק שלוש פגישות עבודה על הסכם עבודה קיבוצי חדש. ישששששש אנשיםםםם יש שביתהה עד יום ראשון!! לא צריך ללמוד למבחן להיסטוריה שהיה אמור להיות מחר ;D מקור: http://news.walla.co.il/?w=//1090608

• 69 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by uzi_sch,

סקרנים לדעת מה אנשים עושים במחשב? הדביקו (paste) מה שיש לכם בקליפ בורד ושלחו פה. למי שלא יודע, אם יש כאלו פה בכלל, אז לוחצים ctrl+v הינה מה שיש אצלי בקליפ בורד: mailto:info@alteregorecords.com

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  12. http://www.3dgameman.com/vr/3gm_special/500th_video_review/video_review_03.html תהנו

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  13. אני מחפש לקנות כרטיס MICRO SD קלאס 10 לפלאפון וכל חברה מצהירה על מהירות קריאה/כתיבה שונה. אני יודע שבפועל זה לא באמת מה שהן מצהירות ולכן ניסיתי לחפש קצת ביוטיוב אנשים שהראו את המהירות. הבעיה היא שגם שם זה לא כ"כ מובן. למשל, הנה שני סרטונים בהם ביצעו טסט למהירות לאותו הכרטיס, מסוג סנדיסק, אבל לכל אחד יצאו תוצאות שונות- מישהו מכיר כרטיס אחד טוב שהכי קרוב למהירות המוצהרת ע"י היצרן? איך הכרטיסים של סמסונג, A-DATA או TRANSCEND?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  14. יש לי הזהרה לכולם !!! יש וירוס חדש מוזר מאד ומתוחכם מאד,הכי מתוחכם שיצא לי לראות.פתאום היום אני מקבל הודעה ושליחת קובץ ממישהו לא מוכר, אחרי ששאלתי את הבן אדם מי זה ומה הקובץ הזה ענתה לי אמא של חברה שלי לשעבר,משהו מוזר מאד,כניראה אני ברשימה שלה, בקיצור,היא לא הבינה על מה אני מדבר,"איזה קובץ" ? איזה הודעה ? בקיצור אמרתי טוב שתיהיה בריאה,אחרי שעה שוב,אותה הודעה ואותו שליחת קובץ,בקיצור אמרתי טוב,ניראה מה זה,פתחתי את הקובץ ופיתאום קפא לי המסך לכמה שניות ואז כל אנשי הקשר שלי התחילו לשאול אותי מה זה ההודעה הזאת ומה זה הקובץ שאני שולח,ואני נותרתי המום,וישר הבנתי שמדובר בדור חדש של וירוס או ספייוור רציני ומתוחכם מאד, כל מי שפותח את הקובץ אוטומטית נגוע ושולח אוטומטית את ההודעה לכל…

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by zorgi,

רובכם מוכרים באינטרנט בכינויים שבחיים האמיתים אף פעם לא תיקראו לעצמכם כך. אבל באינטרנט הכול מותר :bigglasses: מעניין לדעת איך בחרתם לעצמכם את הניק שלכם. שלי: צבא ה zerg מהמשחק סטאר קראפט (the zerg) + הסרט האלמנט החמישי, שם יש דמות בשם מיסטר זורג. הייתי מכור למשחק ולסרט, זה הכול. מה איתכם ?

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by Kurt,

בהצלחה לכל מי שבשעה 13:45 עומד לסיים עם המקצוע העלוקתי הזה, חירות is in the grasp of our hands

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  17. מוטורולה C350 נוקיה 3520 מה עדיף מבין השניים? תכונות ודברים מיוחדים שאני צריך לדעת עליהם? אגב יש לי עכשיו נוקיה 3320... תודה עוד פלאפונים שבמצבע אפשר לראות פה

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by SamurAchzar,

אני לא בטוח שזה מהמחשב אז שמתי כאן, תודה גברים

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  19. מה העניינים? תגידו.. מאיפה אני משיג חוברת ללימוד תיאוריה? יש חנות שמוכרת? אמרו לי דרך מורי נהיגה ובסניפי מ.מ.ס.י זה נכון? איך אני משיג דרך מורי נהיגה איך מחלקים יעני בחינם?

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  20. ומשקאות בכללי אם לא אכפת לכם תרשמו מחירים של המשקאות אני אישית אוהב לשתות מרטיני את הלבן ויש לי את האדום עוד מעט אני אטעם נראה איך זה בירה: אני אוהב הייניקן טובורג וקלסברג ושתיתי בחו"ל עוד איזו בירה אוסטרית טובה וודקה: זה לא ממש בקטע של אוהב אבל אני שותה פינלנדיה,אבסולוט,חורטיצה,ופרפקט כשיש בעיה בכסף רציתי לנסות רוסקי סטנדרט אבל שמעתי זה יקר כמה זה עולה בערך? ואיך אתם שותים את הוודקה? אני שותה לדוגמא נקי ואוכל משהו כמו מלפפון חמוץ או שותה מיץ אחר כך 8)

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  21. היי, קיבלתי מתנה מהעבודה, "תיק ללפטופ", רך כזה עם כיס בפנים... אין לי כ"כ מה לעשות איתו אז במקום לזרוק חשבתי למצוא לו שימוש. משהו כזה אבל בלי הציור, סתם אדום: יש רעיונות?

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by yanushka,

כבר שנים שלא שמעתי עליהם.. מישהו יודע מהי כתובת האתר הרישמי של כת השטן ואיך הכול הגיע? מהם תנאי הקבלה?? האגדה מספרת על אנשים צמאי דם חתולי רחוב אשר מחללים קברים ונראים כמו מרלין מנסון. זה לפחות מה שזכור לי. בקיצור, אם למישהו יש מידע, פרטים, תמונות, זיוני-שכל וכדומה אודות כת השטן/כת השפן (החקיינים שלהם), אני אשמח אם הוא יכתב פה...

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by J0n1,

למישהו יש נסיון במכוני הקעקועים בדיזינגוף סנטר והסביבה ויכול להמליץ?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by TheSoupNatzi,

המ.... כתבתי לי מ"ס שירונים קצרים הייתי מאוד שמח לקבל הערות\הארות... (לא ליקטול יותר מידי....!!!! ) את זוכרת את זוכרת את הנשיקה הראשונה? איך שהרמת את הראש והתנשקנו איזה רגע קסום זה היה... את זוכרת את הפעם הראשונה שאמרת שאת אוהבת אותי? היינו אצל ידידה, התכוננו למבחן כשהיא הסתובבה התנשקנו ואמרת לי את השלושה מילים הקסומות האלה את זוכרת את הפעם הראשונה שעשינו אהבה? איך הכנתי את היין הנרות והמוזיקה אמרת "בוא נעשה את זה" את זוכרת את הריב הראשון שלנו? למען האמת אני לא זוכר, היו פשוט יותר מידי אבל התגברנו עליהם, לא? את זוכרת את הפעם הראשונה שנפרדנו? איך באתי אליך מלא אומץ שכולו התנפץ עם הדמעה הראשונה שלך את זוכרת את הפעם הראשונה שחזרנו? כמה בכית לך, כמה בכ…

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

אהלן, יש לי השנה (כיתה י') בגרות בהיסטוריה... תיכננתי לקנות בב"ש את הספר של רכס - היסטוריה חלק א', אבל בסוף נגמר להם וכבר מאוחר מדי בכדי להזמין ספר עכשיו (המתכונת שלי ב30 לחודש), לכן אני פונה אליכם... האם למישהו יש סיכומים עפ"י המיקוד? אשמח לקבל תשובות חיוביות ..... תודה! מראש.. :-\

• 33 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים