עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by liram21,

שלום לכולם, היום הנפקתי כרטיס ויזה נטען (לא ה-$, החד"פ) וצירפתי אותו לחשבון ה- PP שלי.. זה מה שרשום: זה כרטיס ויזה נטען ואני לא מקבל כל חודש דף עם חיובים .. איך אני מאמת את הכרטיס ?

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by Eviljelly,

לשרשר המלצות , שעוד יהיה מספיק זמן לקחת אותם מהוידאומט האוניברסלי

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by Chymes,

הבנתי כמעט את כל הפרק בתנועה בקו ישר חוץ מקטע מעצבן: איך אני בונה משוואה לגופים שיוצאים מאותה נקודה בהפרשי זמן שונים? לדוגמא: אבן משוחררת ממנוחה מראש צוק, ושנייה אחת לאחר מכן נזרקת מאותו מקום אבן שנייה כלפי מטה במהירות התחלתית שגודלה 12 מ/ש. כעבור כמה זמן מרגע זריקת האבן השנייה היא משיגה את הראשונה? איך אני בונה משוואה לכזה דבר? איך אני מבטא את "נזרקת שנייה אחר כך"? במינוס -1 או (t-1)?

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by eegg,

רציתי לדעת מהו הגבלת המשקל לאדם הנכנס לצבא כלומר מאיזה משקל לא מתקבלים לצבא

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. רעבונה הבלתי נדלה של תעשיית הבינה המלאכותית לדאטה שואב את כל קיבולת האחסון הגלובלית ומותיר את השוק הצרכני החשוף אל מול מחסור חמור וקפיצת מחירים דרמטיתלכתבה

6. Started by DJO,

אני בעקרון הייתי רוצה ללכת לממר"ם או משהו שקשור למחשבים בצבא וגם קיבלתי את זה במנילה (תוכניתן, אני פרופיל 45) אבל בינתיים לא קיבלתי זימון לשום דבר כי מודיעין דוחה הכל. לפני איזה חודש קיבלתי זימון למבחנים למסלול עובד חקר מודיעין ושאלתי פה אם ללכת או לא בהנחה שאני לא רוצה את זה כנראה אלה רוצה מחשבים אמרו לי ללכת הלכתי ועכשיו קיבלתי בדואר שעברתי והוזמנתי לראיון. אני נראה לי אתקשר אליהם ואגיד שאניר וצה לוותר כי אני מעוניין ללכת לממר"ם ואז אני אתקשר לבקו"ם ואבקש זימון למיונים. רציתי לשמוע את דעתכם

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by blabla2002,

מה זה lol

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by הדוד משה,

כאילו המדינה עשתה רילוקיישן לארה"ב לפני מאה שנה או משהו, החלו להופיע בכל מיני מקומות פרסומות על הימורים במירוצי סוסים. מה הקטע פתאום? למה לאשר הימורים כאלה? למה דווקא סוסים? מתי זה אושר בחוק? מי מרוויח מכל הסיפור הזה? וכמה אנשים כבר איבדו את התחתונים במירוצים? באמת שזה נראה לי מפתיע ומוזר, מישהו יודע על זה משהו?

9. Started by אישי555,

אם העליתי סרטון שזוכה למליוני צפיות-האם מקבלים תמלוגים? אם כן-כמה ואיך החישוב מתבצע? נ.ב יש לי בעיה עם בממשק החדש. בעבר הגדרתי שכל הודעה שאני פותח או מגיב אני מקבל מייל כנוספת תגובה. עכשיו משום מה אני צריך להגדיר בכל פעם מחדש. יש לזה פתרון או שככה זה יישאר לתמיד?

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. אני טס לאנגליה בשבוע הבא ורוצה ללכת למשחק של יוניטד מול סיטי ב-25.3.14 מישהו יודע היכן אני יכול להשיג כרטיסים בצורה בטוחה, זולה, ומומלצת?

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by gal555,

אני לוקח ריטילן ועכשיו קניתי אבקת קריאטין יש בעיה עם זה שאני לוקח ריטילין עם קריאטין?

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. מה קורה חברים? אני עכשיו בעבודה ובא לי ללכת לשירותים. האופציה היחידה עבורי היא השירותים שבהמשך הקומה (הרצליה פיתוח). לוקח לי בערך דקה וחצי, כך שאם באמת אתחיל ב 14:45 ולא יהיו הפסקות באמצע, אני אגמור ב-14:46 וחצי . השאלה היא מתי באמת אני הולך לצאת מהשירותים? . יש לי ישיבה בשעה 14:50,שעה משוערת, מה שאומר 5 דק' לכאן או לכאן. ייקח לי בערך 37 שניות להגיע לחדר הישיבות. יש מצב להספיק את כל המשימה הבלתי אפשרית הזאת?

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by gil_k,

אני מתחיל פרויקט להנדסאי שלי לפני הצבא (יג-יד) ואני מחפש חנות לרכיבי אלקטרוניקה באזור הקריות (עדיף לא בחיפה), משהוא מכיר חנות כזאת? LCD 2X16 עם עברית, משדר\מקלט RF ... תודה

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. מישהו יודע?

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by llime,

עשיתי פסיכומטרי מזמן מזמן,וגם יש לי תואר אקדמי,אבל אני שוקל לחזור וללמוד משהו אחר. בזמנו,קיבלתי ציון 701,(כבר לא תקף,אגב),והתכוננתי רק מספרים.יש לציין שרמת הקורסים היתה נמוכה בתקופה שעשיתי, כך שלא היה יתרון גדול למי שעשה קורס,והרוב גם לא עשו. היום כולם כמעט עושים קורס,ומכיון שהציון הוא ציון-תקן,כלומר הוא מבטא את מיקומך ביחס לאוכלוסית הנבחנים,אז אולי ללא קורס הציון יהיה כמעט אוטומטית נמוך יותר מזה שהיית מקבל עם קורס. השאלה היא האם זה ממש הכרחי,או שאפשר לרכוש את כל הידע והטריקים שמלמדים בקורסים מקריאה בספרים ואתרי אינטרנט. האמת שאני מאמין שגם במקרה שלי הציון ישתפר עם קורס איכותי,השאלה רק בכמה.סה"כ החומר מאד פשוט,ונראה לי שעם אימון אינטנסיבי עצמאי,ניתן להתכונן לא רע.ממש חבל …

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by Milford Cubicle,

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. שהיתי קטן אהבתי את מסע בין כוכבים אבל לא הבנתי הרבה ולאחרונה ביגלל בצורת חמורה בטלויזה אני משלים גיקיות ורואה את כל העונות של וויגר(או איך שכותבים) את הדור הבא אהבתי וגם וויגר נחמדה בימיוחד ביגלל שיש הרבה פעולה ואפקטים יפים את חלל עמוק לא אהבתי ממש מרדים אז רציתי ליבדוק מה ליראות אחרי שאני יגמור את וויגר והלכתי לYOUTUBE ליבדוק איך הסידרה הישנה http://www.youtube.com/watch?v=2TSMw04JnXo&search=Star%20Trek (אני יודע שזה מיסרט כניראה) ולהגיד לכם תאמת לפי זה בא לי קצת נוסטלגיה אני לא יודע יש משהו מיוחד בSTAR WARS הישנים בצוות לעינין וכניראה גם במסע בין כוכבים הישן אולי זה השחקנים אולי זה דברים אחרים אבל יש לי חשק ליראות את זה מה לעשות אני מהאנשים שמעדיפים זהו זה ע…

• 70 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by arik100,

אוקיי אז ככה קודם כל אם מישהו קונה שמה קבוע ויכול להביא לי המלצות על מה יש לשם לב - זה יתקבל בברכה חוץ מזה כשאני קונה מוצר ומביא אותו לארץ האם אני משלם עליו במכס? אני מדבר על מוצר יחיד לא על יבוא מסיבי! ואם יש איזה דף שמה שמסביר את כל הסמלים והדברים זה מאוד יעזור לי תודה מראש

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. אהלן אנשים, לפני כשבועיים קניתי LCD 37 SAMSUNG B530 . (טלויזיה שנחשבת אחת הטובות FHD ) בפעם הראשונה שהדלקתי מצאתי בטלויזיה 3 פיקסלים שרופים . החלפתי. בפעם השניה מצאתי 5 פיקסלים שרופים כששתיים מהם ממש גדולים (כנראה מחוברים ביחד כמה). היום הגיע טכנאי החליף לי את הטלויזיה בבית ועדיין מצאתי 3 פיקסלים שרופים ! תכלס אני כבר מיואש מהחילופים האלה ... מה נסגר אין היום טלויזיות ללא פיקסלים שרופים ?! הטכנאי כבר שיכנע אותי שזה בסדר שיש פיקסלים שרופים בכמות של עד 5 . למישהו יש ניסיון בעיניין הזה? פשוט להמשיך ולא לשים לב לפיקסלים ?

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by e-r-a-n,

אהלן, יש לי השנה (כיתה י') בגרות בהיסטוריה... תיכננתי לקנות בב"ש את הספר של רכס - היסטוריה חלק א', אבל בסוף נגמר להם וכבר מאוחר מדי בכדי להזמין ספר עכשיו (המתכונת שלי ב30 לחודש), לכן אני פונה אליכם... האם למישהו יש סיכומים עפ"י המיקוד? אשמח לקבל תשובות חיוביות ..... תודה! מראש.. :-\

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. אז ככה, עוד כמה ימים אני ניגש לטסט ראשון ואני לחוץ מאוד, אם אפשר לקבל טיפים איך לעבור את הטסט הזה אני אשמח מאוד, בעיקר מאלה שנוהגים הרבה שנים, ואלה שעברו לא מזמן טסט, ואיך אני יכול להרשים את הטסטר? מקווה שזה לא דיון ספאם או משהו כזה.

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by dvirf1,

היי, יש לכם המלצות למכונת גילוח? כדאי לקנות אחת שעמידה במים (גם ככה אני לא יודע אם זה נח להתגלח כשאני במקלחת, ואם אני לא במקלחת לא נראה לי שיקרה משהו...)? כמו כן אני נוסע בקרוב לחו"ל. כדאי לבצע את הקניה בדיוטי פרי?

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. חיסולים,דגמים ישנים,או אפילו גנובים חח...במחיר של עד 150 (עדיף 100) מישהו מכיר מקום שיש שם כאלה דברים? עדיפות ראשונה זה חולצות של טומי הילפיגר לא זיופים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by JHONLEV,

גם אתם שונאים יום הורים ? ברגעים אלו אמא שלי צריכה לחזור מהיום הורים. הציוניים שלי ממש גרעים אז נראה שלי שאני אומר שלום למחשב עד לחופש הגדול ! יש דרך להרגיע את אמא ?

• 42 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by Googleness,

סדרה בת ****. יהיה עונה שלישית?

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים