כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
-
הבנתי כמעט את כל הפרק בתנועה בקו ישר חוץ מקטע מעצבן: איך אני בונה משוואה לגופים שיוצאים מאותה נקודה בהפרשי זמן שונים? לדוגמא: אבן משוחררת ממנוחה מראש צוק, ושנייה אחת לאחר מכן נזרקת מאותו מקום אבן שנייה כלפי מטה במהירות התחלתית שגודלה 12 מ/ש. כעבור כמה זמן מרגע זריקת האבן השנייה היא משיגה את הראשונה? איך אני בונה משוואה לכזה דבר? איך אני מבטא את "נזרקת שנייה אחר כך"? במינוס -1 או (t-1)?
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
אני צריך לעבור שם קורס קטן ואיך להגיע לשם מקרית מלאכי?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מעוניין לדעת איפה אוכל לקנות רובה אוויר חשמלי, חנויות ומספרי פלאפון שלהם באיזור המרכז טווח המחירים שאני מוכן להשיקע:400-500 שח
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מהו הגבלת המשקל לאדם הנכנס לצבא כלומר מאיזה משקל לא מתקבלים לצבא
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
נרשמתי עם הVISA החייל שלי לPAY PAL. ועכשיו הם אמורים לקחת ממני כמעת 2 דולר. א. הם יחזירו? ב. תוך כמה זמן בערך הקנייה תתבצע? אני כבר רוצה לרשום את 4 המספרים שהם מבקשים בשביל לסיים את תהתליך האימות. ג. חברת האשראי לוקחת כסף על זה שאני עושה קנייה בדולרים? עוד שאלה קטנה: בשביל לראות את החיוב אני צריך להיות רשום באתר של לאומי קארד, או שאני גם יוכל לראות באתר של לאומי תחת לשונית כרטיס אשראי?
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
רעבונה הבלתי נדלה של תעשיית הבינה המלאכותית לדאטה שואב את כל קיבולת האחסון הגלובלית ומותיר את השוק הצרכני החשוף אל מול מחסור חמור וקפיצת מחירים דרמטיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה ערב טוב ידוע לי כי קיימים המון דיונים בנושא בפורום וחיפוש קליל יעלה לי את כולם אך עברתי על כולם והם לא כ"כ רלוונטים עבורי או עדכניים, לכן החלטתי לפתוח דיון חדש בנושא, מצטער מראש אם זה מפריע למישהו. בכל מקרה חברים החלטתי להיכנס לתחום טכנאי מחשבים עבור השלמת הכנסה, ויש לי מספר שאלות שאשמח אם האנשים המנוסים פה יוכלו לענות לי על חלקם. אז ככה, הבנתי שהקורסים המוצעים במשק הם די מיותרים אך לאור העובדה כי אין לי ניסיון החלטתי כי עדיף שלפחות תהיה לי תעודה שתניח את דעתם של לקוחות, אז מצאתי כמה קורסים, כאלה שכוללים ניהול רשתות וכאלה שלא וכן כאלה שכוללים תעודות MCTP או MCSE והשאלה שלי האם ניהול רשתות זה משהו שנחוץ לי אם התכנון שלי הוא לעסוק עם לקוחות פרטיים וביתיים כי לא…
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני לומדת כיום בבית ספר אקסטרני ובו לא נמצאים החברים הטובים שלי מבית הספר הקודם(לאו באק חיפה) ושם יש לי פול חברים, כיום הם יצאו לטיול שנתי ואני מרגישה נורא מבואסת מכך שאני לא איתם ואין לי את החוויות שהם עוברים,וגם בבית הספר האקסטרני שלי אין טיולים כלל וזה מבאס נורא.
-
- 35 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הי לכם! בדיוק עכשיו חזרתי מטיול שכבתי בנגב, ביקשו ממני לעשות סרטון עם התמונות שצילמנו. למישהו יש איזהו שיר על הנגב? ואם לא, שיר אחר שיכול להתאים? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הנה הקבר האולטימטיבי לצרכן הישראלי: פנטיום 4 1900(לא אמרים שזה סוקט 423) לוח אם 845 מהיר. זכרון 256 מגה(לא אמרים זה PC133) כ.מסך Geforce 128MB Sis(מצמצמים את העובד שמדובר בכרטיס חלק יותר מMX400) כ.קשיח 40 ג'יגה גדול ומהיר(לא אמרים שזה NIKIMI 5400RPM שהיה פעם WD שנזרק מהמפעל) ארון קבורה מהודר ומפואר עם מאורר בספקץ כונן פלופי. כ.קול: 128bit 3D Sound O/B( לא אמרים שזה CODEC מסריח מובנה על הלוח). רמקולים 800WATT PMPO מסך SAMP 19" עומד בתקנים סינים מחמירים לריצוד אופטימאלי. מקברת ועקבר מקצועי + פד + כיסויים. חבילת בונסוים: דיסק מלא בדמואים מ95, התנכ הממוחשבף מרוץ אופנועים וכוכב כחול. אנטי וירוס(PC CILLIN שבא עם כל לוח אם, אפילו הקבריים). 5999 בלבד!!!!!!!!!!! טל"ח, ארון הקבורה …
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הנפקתי כרטיס ויזה נטען (לא ה-$, החד"פ) וצירפתי אותו לחשבון ה- PP שלי.. זה מה שרשום: זה כרטיס ויזה נטען ואני לא מקבל כל חודש דף עם חיובים .. איך אני מאמת את הכרטיס ?
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני צריך לעשות מדרסים (גמישות יתר בכף הרגל), אבל לגמרי לא בטוח לגבי המחירים / מקומות אמינים. "המרכז הבריאותי לרגב ולגב" בפתח תקווה מציע מדרס מגומי ב400- שקל, ומדרס קשיח מסיבי פחמן ב 1500 שקל. המחיר סביר? מכירים את המקום? יש לכם המלצות על מקומות אחרים?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם "מזללות אוכל מהיר (אהמ מקדונלס אהמ) פתוחות גם היום בערב (ערב חג)?
-
החלטתי בעקבות המלצות פה בפורום לקנות מחשב מהחנות הנ"ל. רק רוצה לציין לחיוב את איכות השירות, בניית המחשב והיחס האישי, שאפילו שההזמנה בוצעה לקראת החג , קיבלתי את המחשב עוד באותו יום של ההזמנה. ממליץ בחום. יובל.
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות משקפי שמש לשימוש בספורט. נהיגה וסתם בכלל. אני מתלבט בין אוקלי לבין רודי. אני מחפש משהו שיחזיק שנים ארוכות ויהיה משתלם. בעתיד כנראה הכוונה היא גם לקנות עדשות עם מספר אבל לא בזמן הקרוב. אשמח לדעתכם בנושא אריאל
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מקרה שהיה: חבר טוב שלי לומד במגמת תקשורת, בכיתה יא'. הוא עומד בראש פרויקט להקים עיתון אינטרנט בית ספרי, פרויקט של 2 יחידות (מתוך 5). הוא העורך של העיתון, הוא אוסף חומר מהכתבים ומארגן אותו. באתר כמובן ישנן גם תמונות, שמצולמות, נסרקות ומועלות לאתר. לפני כמה ימים, הביאו לו כ-30 תמונות, ביניהן תמונות של הבית ספר, וסתם תמונות של ילדים וכו'. באחת התמונות מופיעה ילדה מסוימת. את התמונה הזו, שאין כל טעם להעלות לאתר, הוא שמר לעצמו ומאוחר יותר הביא אותה למישהו אחר מהכיתה שלי. אותו מישהו מריץ אתר פרטי שבו הוא יורד על ילדים מהשכבה. הוא העלה את התמונה של הילדה וכתב איזושהי ירידה טפשית. הילדה הזאת התעצבנה וההנהלה "עלתה" על העניין והכל הגיע לידי כך שחברי עומד לקבל 0 בפרויקט (להזכירכם, 2 …
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המטרה כמובן השארת זיפים... כמה זה אמור לעלות בערך?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני לוקח ריטילן ועכשיו קניתי אבקת קריאטין יש בעיה עם זה שאני לוקח ריטילין עם קריאטין?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום , ברצוני לידע אותכם על מקרה שהיה לי היום ה 15.11 עם איבורי IVORY מחשבים. ברשותי S262 מחשב נייד מבית MSI שנרכש מאייבורי ועדיין באחריות, היה תקין לחלוטין עד להיום. ניגשתי לרכוש עבורו 2 גיגה זכרון מסניף אייבורי בבאר שבע , שילמתי עלות התקנה. נשלחתי להתקנה אצל טכנאי שנראה חביב בשם אלכס, וכאן התחילה ההתעללות בלקוח. הטכנאי פתח את המחשב בפנים חמוצות ואמר לי שהוא שונא להתעסק עם הדגם הזה, לאחר ההתקנה נורות הבקרה של המחשב הפסיקו לתפקד. פניתי אליו שוב הוא שוב פתח את המחשב שיחק עם משהו, סגר ושוב לא עבדו נורות הבקרה. בפעם השלישית חשבתי שהכל תקין ולקחתי את המחשב הביתה. (יש לציין שבכל הפעמים הללו אני הייתי צריך לבדוק ולא היתה שום בדיקה מצב "הטכנאי") כשהגעתי הביתה גילית…
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מה קורה חברים? אני עכשיו בעבודה ובא לי ללכת לשירותים. האופציה היחידה עבורי היא השירותים שבהמשך הקומה (הרצליה פיתוח). לוקח לי בערך דקה וחצי, כך שאם באמת אתחיל ב 14:45 ולא יהיו הפסקות באמצע, אני אגמור ב-14:46 וחצי . השאלה היא מתי באמת אני הולך לצאת מהשירותים? . יש לי ישיבה בשעה 14:50,שעה משוערת, מה שאומר 5 דק' לכאן או לכאן. ייקח לי בערך 37 שניות להגיע לחדר הישיבות. יש מצב להספיק את כל המשימה הבלתי אפשרית הזאת?
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כאילו המדינה עשתה רילוקיישן לארה"ב לפני מאה שנה או משהו, החלו להופיע בכל מיני מקומות פרסומות על הימורים במירוצי סוסים. מה הקטע פתאום? למה לאשר הימורים כאלה? למה דווקא סוסים? מתי זה אושר בחוק? מי מרוויח מכל הסיפור הזה? וכמה אנשים כבר איבדו את התחתונים במירוצים? באמת שזה נראה לי מפתיע ומוזר, מישהו יודע על זה משהו?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-