כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי אייפוד טאץ' שנקנה לפני כעשרה חודשים. לאחרונה יש בעיות עם כפתור ההפעלה והכיבוי-לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. רוב הפעמים צריך ללחוץ עליו ממש חזק וללחוץ כמה פעמים עד שהוא יואיל בטובו לעבוד. לפעמים לא עובד בכלל כמה דקות. העניין הוא שאחרי שלא משתמשים באייפוד כמה שעות הכפתור מתחיל לעבוד מצוין לכמה זמן ואז עוד פעם מקרטע. אני רוצה לשלוח אותו לתיקון במסגרת האחריות. אבל אני חושש שהם יבדקו אותו, והכפתור כמובן יעבוד אחרי שלא השתמשו בו כמה ימים. הם מקסימום ינסו אותו כמה פעמים, יחליטו שעובד וישלחו לי את האייפוד בחזרה, אם לא יבקשו לשלם עלות של בדיקה. בקיצור, איך לגרום לכפתור לא לעבוד כשהם יבדקו את האייפוד? או שהם יותר רציניים ממה שאני חושב ובדרך כלל מסתכלים עליו מבפנים? (תקלה…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
היי כולם, אני כתב באתר iandroidil.net ורציתי להקשיב לעצות/טיפים כיצד לגרום לאתר להיות פופלרי יותר?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני לא מעוניין להיות מחובר ליוטיוב עם המשתמש של המייל הפרטי שלי, וגוגל אפילו לא שואלים אותנו. איך אני מפסיק את זה
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טלויזיה של LG דגם RT-21CA22E ככה היא נראית: http://planet.nana.co.il/jw666/TV.JPG
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עצמות הכתפיים אצלי מאוד בולטות, אני לא בתת משקל ואפילו לא קרוב. איך אני גורם להם לא להראות? התחלתי את התרגילים האלה שאמורים לאמן את שרירי הכתף (בתקווה שיכסו את בליטת העצמות): לא יודע אם זה יעזור. משהו נתקל בתופעה דומה ויודע מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, (הכותרת בטח סיבכה את זה קצת אבל אנסה להסביר) פעם הייתה אפשרות לכתוב בקובץ וורד משהו או לשמור אותו בסוג קובץ אחר כדי שהקובץ יפתח ובפתיחה שלו תיראה שגיאה (התוכן לא יהיה זמין, אך הוורד יפתח). אשמח אם מישהו יזכיר לי איך עושים את זה, והאם יש דרך מיוחדת לעשות זאת גם באקסל?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי אנשים אולי משיהו מכם יוכל לעזור בנושא מסוים עבדתי במפעל מסוים במחלקה מסוימת והמחלקה פשוט סבל אחד גדול גם לעובדים הקבועים ששם התנאים עלבים חוסר מנוחה תמידי שפוגע בבריאות עם הזמן + המקום לא בטיחותי בכלל שאפשר בקלות לקבל קביעה והרבה אנשים כבר קיבלו והיתי רוצה לשנות זאת ,חשבתי על ללכת למזכירה (לקבלה) של המפעל ולקבוע פגישה עם המהל (מנכל) מה שזה לא יהיה ולהציע לו רעיונות לשיפור של המקום את הרעיונות כבר יש לי (יכול להיות שזה יעלה לו כמה אלפים אבל גם העבודה תשתפר ויהיה יותר תפוקה) וזה אמור לעניין אותו טיפה ניראה לי?? אז איך בדיוק אני יעשה את זה ,כי ניראה לי הוא אפילו לא יחזור אליי כי מי אני בכלל ולמה שבכלל ישים אליי לב , בכל מקרה חשבתי על שיטה יותר אגרסיבית צילמתי תמונות של…
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הזמנתי משהו מחו״ל ואני רואה במעקב משלוחים שזה הגיע לעיר שלי. דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בXXX בתאריך 15/06/2014 ונוכח מידותיו ו/או משקלו יועבר אל יחידת הדואר XXX לצורך מסירתו שם. זה אומר שיכולים להגיד לי בסניף דואר לשלם מכס או שכבר להיות בטוח שאין מכס?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני בדיוק משווה בין מעבד לבין מעבד לפי איזה נתונים .?? בדרך כלל איזה נתונים הכי חשובים ? ולוחות אם .. כנ"ל ^^ וגגם מעבדים ..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז יש לי משקפי שמש של RAY-BAN אבל אני לא יודע אם הם מקוריות, זה פחות אכפת לי , מה שכן אכפת לי זה אם הם באמת חוסמות קרינה ומגנות על העיניים או שהם סתם "כהות" ובעצם גורמות לאישונים להתרחב ויוצרות אפקט הפוך. אשמח לדעת איך אפשר לבדוק את הנושא. תודה
-
- 14 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
שעושים alt-ctrl-del ורואים את חלון התהליכים של המחשב , איזה מהם אני יודע שאני יכול להוציא, ואלו שלא??? מצורפת בזאת תמונה של התהליכים הפתוחים, אולי תעזרו לי אני יכול לסגור???
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מדבר על הריחוף הגדול... כמובן שאף אחד לא יודע, תנו השערות... אה לאלו שלא מכירים: http://video.google.com/videoplay?docid=-6888112787967661311 פשוט לא עולה לי אפילו לא השערה אחת... =\
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תענו לי על מישהו קרוב קרוב קרוב שגר איתכם בבית יש בן אדם שאתם חושדים בו שהוא רע,רמאי,נוכל ומניאק הוא עשה לכם משהו רע++. קרה פעם/פעמיים וגילתם את זה במזל והוא מכחיש את זה (אין כמעט סיכוי שתתפסו אותו עוד פעם) לריב איתו? להתעלם? לנסות להסתדר? קשה לדעת מתי הסתדרתם/לדבר איתו על זה כי הוא עושה הכל מאחורי הגב, מעמיד פנים שהכל בסדר ושהוא בן אדם טוב עושה מצוות וכו..
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי חשבון גוגל פלוס והתמונות מועלות לשם באופן אוטומטי מהמכשיר הנייד שלי. עכשיו אני מעוניין שרק אני אהיה מסוגל לצפות בהן ולא אף אחד אחר (אפילו אם אי פעם שלחתי לו מייל או משהו). מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
מחר בצהוריי היום אני רוצה להגיע לשם. אני מקרית גת אפשרות אחת זה לקחת רכבת וללכת מהשלום ברגל, מה שלא נראה לי מהנה בחום (חצי שעה משו כזה?) או שאפשר לקחת אוטובוס, אני מניח מתחנה מרכזית. קצת הסתבכתי עם האתר של דן, אילו אפשרויות יש לי להגיע?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל אנשים אני צריך להיות ביום ראשון ב0800 בתל השומר איך אני מגיע לשם תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך להגיע לבן גוריון 100 ברמת גן עד 9 בבוקר. אז חשבתי לקחת רכבת עד שם אבל ממה שראיתי באתר של רכבת ישראל אין רכבת ברמת גן. יש למישהו רעיון איך להגיע לשם? ועוד משהו כשאני לוקח רכבת אז כרטיס אחד נותן לי גישה לרכבת לכל היום כמו בחול? (אף פעם לא הייתי על רכבת.. בישראל..)
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי זימון להתייצב בבית הספר הצבאי לרפואה בצריפין ביום ראשון הקרוב , אין לי מושג איך להגיע לשם ואיפה זה אני מחיפה כל הדרכה תתקבל בברכה תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אני ובן דוד שלי החלטנו ללכת לים אבל אין לנו איך ללכת? הוא גר ברחובות ואני בחולון ואנחנו לא יודעים איך להגיע לים, חשבו על חוף ראשון... מישהו אולי יודע אם יש איזה אוטובוס שמגיעה לשם? כי מונית זה יצא יקר....
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
-
שלום רציתי לדעת איך להוסיף לחתימה שלי (לא דווקא בפורום הזה) את הלחצן של skype me
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-