עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הכותרת אומרת הכל.. ואם אפשר תפרטו מחירים.. לשיעור טסט פנימי וכל טסט אחר שאני נכשל.. ואל תשכחו שם ומספר טלפון.. ותגידו אם למדתם אתם אצלו או מישהו שאתם מכירים למד.. תודה מראש..

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by nice-1,

תגיבו גם, שאני אהיה מבסוט

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. רובנו לא חושבים על עורך דין עד שאנחנו נתקלים בבעיה אמיתית – חוזה שלא ברור, מחלוקת עם מקום העבודה, סכסוך משפחתי או צורך במסמך נוטריוני. האמת היא שליווי משפטי נכון יכול למנוע הרבה כאבי ראש עוד לפני שהבעיה מתעוררת. מניסיון, ליווי של משרד כמו קריספין משרד עורכי דין ונוטריון מעניק שקט נפשי. הם מתמחים בדיני עבודה, נדל״ן, ירושות, חוזים ושירותי נוטריון, והם יודעים להסביר דברים מורכבים בצורה פשוטה וברורה. בעיני זה אחד הדברים שנותנים ביטחון – לדעת שיש מי שדואג לאינטרסים שלך בכל מצב.

4. Started by RGod,

שלום חברים אבא שלי קונה בחנות ירקות מסויימת בחיפה ,עכשיו הוא יודע בוודאות שהמשקל באותה חנות מכווון להראות שקניתה 100 גרם יותר על כל קילו ,הוא מעוניין איכשהו להעניש את אותה חנות ,יש איזה נציב פניות ,איפה ניתן להגיש תלונה בנושא ושיעשו משהו בנושא ? תודה

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by Ido.G,

שלום. אני לומד לימודי הנדסה. בסמסטר הקודם למדתי פיזיקה 1 (מכניקה). הסמסטר הזה אני לומד פיזיקה 2 (חשמל). אני מוצא את הנושא מאוד קשה.... הרבה יותר ממכניקה. האם מישהו פה יודע איזה חומר עזר טוב אני יכול למצוא? אני משתמש בספר של Serway וגם הזמנתי אותו- אבל הוא בעצמו דיי קשה ומסובך גם כן (הוא גם באנגלית). האם קיימים מקורות שמסבירים את החומר "בגובה העיניים" ועם זאת לא באופן רדוד מדי? האם קיימים מקורות עם תריגילים ופתרונות מלאים? אשמח לעזרה. תודה.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by Aviram,

רציתי לדעת עד כמה באמת חשוב לשתות חלב. כמו העצה הידועה, שחשוב לשתות כוס חלב כל יום, זה באמת עד כדי כך חשוב? אני נער מתבגר, ותמיד באו לי די הרבה פצעים על הפנים, אני לא מדבר הרבה הרבה, הכוונה אחד או שניים, אבל בתדירות גבוהה יחסית. עד שהבנתי שזה בא בעיקבות החלב שהייתי שותה (לא הייתי שותה כל כך הרבה, כשהייתי אוכל דגנים וכו'). בכלליות אני לא אוכל שוקלד, ככה שאני בטוח שזה רק החלב. באמת הפסקתי לשתות חלב ושום פצע לא הגיע, אולי פעם ב-. אז אני מפחד שבאמת חבל שאני לא שותה חלב, כי אם זה מאוד חשוב לעצמות וכל זה. אני יודע שאתם לא רופאים אבל בכלליות, זה חשוב לשתות הרבה חלב? זה חשוב לגדילה וכו'? אפילו עצות יספיקו לי. תודה (:

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. אני צריך המלצה לשעון יד, אני רוצה שהוא יהיה יפה!!! וטוב! תקציב עד 650 שקל בבקשה תעזרו לי למצוא... תנו קישורים דגמים והכל, ואם יש למישו שעון מסוים אז אני אשמח אם הוא יגיד מה טוב בו ומה לא

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. http://www.3dgameman.com/vr/3gm_special/500th_video_review/video_review_03.html תהנו

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by בני סלע,

אהלן חבר'ס מה קורה? אז ככה,אני בן 16 וקצת,והחלטתי לעשות שינוי בגופי,אני רוצה גוף חטוב ויפה,וכמובן...קוביות. לחדר כושר אני לא רוצה ללכת בנתיים,אולי יותר מאוחר. (חצי שנה-שנה) אני שוחה...ארבע פעמים בשבוע,שעה-שעתיים ביום,בבית אני לא עושה שום פעילות גופנית ולא מקפיד על אכילה נכונה. אני רוצה שתמליצו לי על תרגילים שאפשר לעשות בבית,כפיפות בטן וכדו' אני אשמח אם תמליצו לי על תזונה נכונה. אני רוצה להוסיף,שאני לא שמן,ממש לא, אך אני גם לא שלד מהלך,אני לא מעוניין להרזות-המטרה שלי היא לעשות את הגוף שלי יותר יפה. אני הרצתי חיפוש בפורום,אך אשמח אם תענו לי גם פה(אני יודע שיש פה הרבה שהולכים לחדר כושר ועושים ספורט) תודה רבה לכל מי שעוזר לי

• 43 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. קיבלתי את המייל שבתמונה כביכול מפייפל. אני מתייעץ לפני שאני פותח את הלינק בו בטח יבקשו פרטים או יישאבו פרטים. מישו קיבל דומה? שם המייל הוא בשחור למעלה בתמונה..הדבקתי כדי שתראו אותו.

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by gtabak_37,

חלום בהתגשמותו: דרים ת'יאטר בישראל - 16.06.2009 לאחר למעלה מ-6 שנים של פעילות ענפה של מועדון המעריצים, במהלכן אורגנו מספר לא מבוטל של ערבי מחווה, מפגשי פורום, צ'אט רשמי עם ג'ורדן רודס, משלחות להופעות בחו"ל ועצומה רשמית ומוצלחת להבאתה של הלהקה לישראל, מועדון המעריצים YtseJammers Israel שמח להודיע רשמית וחגיגית על הגעתה של להקת דרים ת'יאטר להופעה בישראל בתאריך 16.06.2009! פרטי ההופעה: תאריך: 16.06.2009 מקום: גני התערוכה (ביתן 1), תל-אביב לרכישת כרטיסים: http://www.hadran.co.il (עוד לא ניתן להזמין - נעדכן ברגע שיהיו זמינים!)

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. שלום! לפני חודש-חודשיים בערך קיבלתי בדואר מכתב מפרוייקט גאמ"א של חיל המודיעין, בו ביקשו ממני למלא שאלון מסויים באינטרנט. מילאתי ושלחתי, כמובן. היום קיבלתי זימון למבחנים של הפרוייקט, ורציתי לדעת כמה דברים. הדבר הראשון הוא מה מצפה לי שם. כל מה שאני יודע בקשר לשפות תכנות הוא Java ו-C# ברמה של תיכון (ואפילו קצת יותר מזה), אסמבלר ברמה של תיכון ובניית אתר אינטרנט בסיסי בעזרת שפות מיושנות כגון HTML, JavaScript ו-ASP. לקראת מה להיות מוכן, והאם הידע שיש ברשותי הוא מספיק כדי לעבור מבדקים אלו? דבר שני הוא שהבנתי שמיונים לחיל המודיעין מקפיאים את המיונים לשאר הדברים, ורציתי לשאול איך זה עובד בדיוק. שלושה ימים לאחר המבחנים לגאמ"א יש לי גם מבדקי צוות אוויר, ורציתי לדעת מה הולך להיות בדי…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by R0ck,

http://www.insey.com/party1.html עוד סט תמונות שמזכיר לי, עד כמה האנשים שם חיים כ"כ, אבל כ"כ טוב! רק אוכלים, משמינים, מקיימים מסיבות רשת על ימין ועל שמאל ונוסעים באוטובוסים לא נפיצים, פשוט חיים טוב! דרך חיים טובה? יכול להיות שאני טועה... אבל לבינתיים אני חושב שהיה לי טוב יותר אילו הייתי חי שם. ואתם?

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by ToMuSH,

:cleric: UHM... YOU KNOW WHAT I'M SAYING?

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. נתונים חדשים ומדאיגים חושפים כי כמעט מחצית ממכשירי האנדרואיד בעולם נותרו ללא מעטפת הגנה קריטית, כאשר היעדר עדכוני אבטחה חושף מיליוני משתמשים לפריצות ברמת הליבה ששום אפליקציית אנטיוירוס לא תצליח לעצורלכתבה

16. שבת שלום לכולם, תהיתי אם אחד מכם יוכל להמליץ לי על ספר לימוד טוב למקצוע מנהל רשתות תקשורת (MCITP) וגם אם אתם יודעים איפה ואיך נערכת הבחינה ובעיקר איך נרשמים אליה. אני מעדיף ספר לימוד שיהיה בעיקר בעברית אבל גם עם ספר באנגלית לא תיהיה בעיה. תודה מראש לכל התותחים שיעזרו לי

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by klayton,

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by חן מ,

אני אמור בקרוב לעבור לבסיס פתוח,שצריך כנראה להיות קשור לפיקוד צפון ולאוגדה 36 איזה בסיסים כאלו יש שהם פתוחים וקשורים לפיקוד ולאוגדה?

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי הפורום, מחר בבוקר צפוי לי צו גיוס. הינני 1.75 לערך ושוקל 50 ק"ג בלבד... קרבי אני כבר בטוח לא אהיה, אך אני מאוד רוצה לשרת - ובשביל כך אסור לי "לאבד" יותר מדי פרופיל בגלל תת-המשקל... מישהו מכיר דרכים להמשין ומהר? לאו דווקא באופן תמידי, אלא רק בשביל מחר שאני אשקול טיפה יותר בשביל המודד-משקל הצבאי ואוכל להתגייס במקום לקבל שיחרור על 21 ולנשק רגליים על מנת להתנדב?

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. למה אנשים בפורום עדיין משתמשים בIE6? יכול להיות שהOS לא חוקית אז אין להם אישור לIE7?

• 73 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. טוב אז פה לא יהיה אשכול של האם הוא קיים או איך זה נוצר זאת שאלה מי שיודע יענה מי שלא לא. אז ככה נגיד שאני אוהב את הנכדה של דוד שלי, האם מותר לי לצאת איתה? ז"א שני אחים אז הנכד של האח הזה יצא עם הבת של האח הזה. זה מותר מבחינת היהדות?

• 57 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. טוב כמו שכנראה כולם ראו או שמעו מקצצים לנו בכול כך הרבה בחופשים ועוד גוזלים לנו 20 יום מהחופש הגדול! אני יודע שהייתה שביתה וצריך להשלים חומר לבגריות והכול אבל מצטער זה היה המאבק של המורים ואני לא הולך לסבול מזה עכשיו אז כול התלמדים ששפוים בדעתם צריכים לצאת נגדם.. בקיצור מה המספר של יו"ר וועד התלמדים אני חייב לנסות להגיע לאפס הזה שלא שמעתי ממנו מילה עם כול הדיבורים האלה על ביטול חופשיים

• 56 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. שלום לכולם אני צריל לעבור מבחן באנגלית טכנית ואני לא ממש יודע מזה אשמח לקבל הסבר מפורט

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by x-boy_24,

שלום . אני כבר אומר שאם פתחו על זה דיון אני מצטער . ראיתי רק היום שיש שטר חדש . מישהו שמע על זה שהתחילו להדפיס שטרות חדשים ואם יצאו גם שטרות חדשים של 50\100\ 200 ?

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by huber,

בשעה טובה ומוצלחת ואחרי חבלי לידה ארוכים, עלה האתר פיסיספוט לאוויר. האתר משמש כמקום מפגש לחובבי חומרה ומחשבים באשר הם ומחוייב לרמה הגבוהה ביותר... ד"א - אני לא חלק אינטגרלי בצוות ולכן אין פה שום פירסומת מעבר לפירגון בסיסי לניסיון די מוצלח לטעמי לגישה לנישה ישראלית מתפתחת. וללא שהיות נוספות - כולכם מוזמנים להתרשמות...

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים