כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע מנוי אצל בזק בינלאומי, ועבר התקופה של ההתחייבות שלי. שמעתי מחבר שיש מבצע של הוט שהוא כזה: 2 ממירים, קו טלפון (חדש/יישן) + אינטרנט במהירות 2.5Mbs ב-320 ש"ח האם שווה?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע חייל משוחרר (השתחררתי ב15.2.2010) מיחידה קרבית (תותחנים) ואני ניצב מול בעיה. נרשמתי לקורס פסיכומטרי שאמור להתחיל ב24 לחודש במוסד High Q, עכשיו אני סיימתי ללמוד בתחילת שנת 2006 בארה"ב! ואז חזרתי לארץ להתגייס אבל התגייסתי בגיל יחסית מאוד מאוחר. אז הידע שלי בלימודים כבר נשכח ממזמן (גם לא הייתי מבריק בבית ספר). ביום שישי שעבר הייתי בפגישת "היכרות" עם הכיתה שלי לקורס ושם פשוט חטפתי הלם, הודיעו לנו שהם לא מתכוונים ללמד אותנו שברים ועוד כמה נושאים במתמטיקה. וברמת העיקרון כל הקורס יהיה עלי ללמוד לבד, מול המחשב (כי התרגילים וכל מה שנעשה הוא דרך האתר שלהם) ויש לי בעיה עם לימוד עצמי. עכשיו הדילמה היא שאני לא בטוח שאני רוצה לעשות את הפסיכומטרי עכשיו (או אף פעם), ידידה …
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני הולך לאניברסיטת חיפה לפגוש ידידה מאוד טובה שלי מכיוון שאני לא כל כך מכיר את האיזור אני מבקש המלצות למקומות טובים לאכול בהם ארוחת צהריים(אני סטודנט, אז לקחת את זה בחשבון..) חשבתי על לקחת אוטובוס משם (איזה?) לאיזור הטיילת ומשם לאכול באיזשהו מקום נחמד (איזה?) יש לכם המלצות? תודה
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני צריך לעבור שם קורס קטן ואיך להגיע לשם מקרית מלאכי?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אויי מה שעבר עליי בסרט הזה ישבתי על המיטה ופשוט נחנקתי מצחוק, פשוט אחד הסרטים הקורעים ביותר שראיתי בחיים שלי במיוחד הקטע בטקס ההשבעה לא לספר כדי לא להרוס. סתם רציתי להמליץ עליו ולראות אם עוד אנשים אהבו אותו מה אתם אומרים עליו?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://de.acidcow.com/pics/20090922/games/crush_the_castle.swf באסה שהוא קצר יחסית ...
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מקווה שאני לא עובר פה על שום חוק אם כן אז סליחה ותנעלו בסה"כ המשחק הזה הוא כבר בין איזה 25 שנה משהו כזה SUPAPLEX אני מחפש את המשחק הזה אבל פרוץ עם כל השלבים פתוחים תודה מראש טל
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז אני רוצה לדעת כמה ימים יש?. אחרי שמורידים את החגים ואת החופש הגדול..ומורידים את כל הימי שישי שבת שלא לומדים.... תודה רבה למי שעוזר...
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
היי הנה מה יש לומר ליו"ר NVIDIA על היום לעומת אתמול ומחר לעומת היום . https://www.youtube.com/watch?v=1AfEakcdI2U או לפחות מה הוא ( היו"ר ) מוכן לגלות. זה הזמן גם להזכיר שהוא הכי פרו ישראלי מבין הצמרת העולמית. והנה הסבר די מוצלח לסיבה ש - NVIDIA שילמה 20 מיליארד דולר על חברה ששויה הוערך רק כשליש מהסכום ששולם בעבורה - https://www.youtube.com/watch?v=q704xnyRL0A
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.google.co.il/images?q=logitech+g25&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=iw&tab=wi&biw=1920&bih=1007 סתכלו אך שזה נראה... לא רשום גודל תמונה, רק אם מצביעים עליה, נכנסים לתמונה, סוגרים אותה ? הוא משאיר אותנו בתוך האתר שהיא לקוחה ממנו... התמונות בנוסף גם עולות לאט... יש אפשרות להחזיר למצב הישן אך שהוא ? או שצריך לחכות להחלטה של אדון גוגל ?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שיהיה איכותי, בריא ונוח לגב אבל לא במחירים מוגזמים כמו של דר. גב וכו' (פחות מאלף שקל). באיזור חיפה, אם יש חנות באיזור חוף הכרמל\כרמל זה יהיה מעולה, צ'ק-פוסט וקריות רחוק לי מידי... תודה רבה (:
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
זה נראה לי המקום הכי רלוונטי לרשום את זה. אני חושב על מערכת קירור מים ידנית למעבד, היא נראית כמו כל מערכת קירור רק שהמשאבת מים היא ידנית אולי דוושה לרגל שבעזרתה אפשר לשאוב את המים זה יעבוד מצוין ויחסוך חשמל אבל הבעייה מתחילה כשמתעיפים :-[
-
- 41 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני צריך לעשות מדרסים (גמישות יתר בכף הרגל), אבל לגמרי לא בטוח לגבי המחירים / מקומות אמינים. "המרכז הבריאותי לרגב ולגב" בפתח תקווה מציע מדרס מגומי ב400- שקל, ומדרס קשיח מסיבי פחמן ב 1500 שקל. המחיר סביר? מכירים את המקום? יש לכם המלצות על מקומות אחרים?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
חיפשתי לכלב שלי אוכל איכותי נכנסתי לרשת שנקראת " זו הארץ ZOO " וראיתי אוכל עם 60% עוף פרימיום , והייתי בטוח שזאת חברת הוריזון מסתבר שזה סוג של חיקוי השם זהה הלוגו לא ! , ניסיתי לאתר את החברה באינטרנט לא מצאתי כלום אפילו ליבואן אין אתר , משהו מסריח רשום רק על השקית " תוצרת גרמניה " וקוד יצרן , יש גם אישור של משרד החקלאות זאת השקית : http://www.dumbo4pets.co.il/items/1404448-הוריזון-עוף-2-ק-ג-Horizon-מזון-יבש-לכלבים-בוגרים השם ממש מטעה ה HORIZON האמיתי זה לוגו עם 2 כלבים בדיעבד שמתי לב . לא יודע אם לזרוק את האוכל , בהנחה ולא יתנו לי זיכוי זאת ממש הטעיה , אוכל פרימיום עם יצרן אנונימי ? .
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . מחר יש לי צו ראשון (קצת באיחור) . אני גר בנתניה ואני צריך להיות בחיפה ב 8 בבוקר , ואני הולך לאוטובוס של 7וחצי . יכולים לעשות לי בעיות עם אני יגיע ב 9 ? ואיזה קו אני צריך לקחת מתחנה מרכזית שבחיפה בשביל להגיע ללשכה? ויש מישהו שגם הולך מחר לשם ? תודה מראש .
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפני כשבועיים הזמנתי 2 ספרי קריאה מamazon uk אתמול קיבלתי את הפתק מהדואר וכתוב שאני צריך לשלם 30 ש"ח מכס! הלכתי לדואר וגיליתי שזה נכון אז ממתי לוקחים מכס על ספרים..? אם בכלל מותר? ומה אני יכול לעשות?
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, לא הרכבתי אף פעם חלק במחשב ועכשיו הזמנתי כרטיס מסך Radeon 3870, ספק כח corsair450W וזכרון GEIL 2048MB. ויש לי כמה שאלות: 1)כמה לדעתכם יקח טכנאי מחשבים על להרכיב את כל החלקים ובכמה זמן בערך הם עושים את זה? צריך להשאיר את המחשב? 2)בהרכבת הזכרון הבנתי שכל 2 זכרונות אותו דבר יהיו באותו צבע..(יש לי כבר 2 של 512 ואני שם עוד 2 של 1GB..)... כלומר 2 של 512 יהיו בצבע כחול והשניים של 1GB יהיו בצבע שחור.. אני צודק? 3) מה זה הדברים הלבנים בצדדים של הזכרונות? מקווה שהבנתם על מה אני מדבר.. אם לא תגידו.. 4) מישהו יכול להסביר מפורט וברור לפי שלבים או להביא מדריך איך להחליף ספק כח, להחליף כרטיס מסך ולהוסיף זכרונות?? אם זה יהיה עם תמונות זה יעזור מאוד!!! ותגידו כדי לי בכלל להרכבי או ל…
-
- 34 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מעוניין לדעת איפה אוכל לקנות רובה אוויר חשמלי, חנויות ומספרי פלאפון שלהם באיזור המרכז טווח המחירים שאני מוכן להשיקע:400-500 שח
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.insey.com/party1.html עוד סט תמונות שמזכיר לי, עד כמה האנשים שם חיים כ"כ, אבל כ"כ טוב! רק אוכלים, משמינים, מקיימים מסיבות רשת על ימין ועל שמאל ונוסעים באוטובוסים לא נפיצים, פשוט חיים טוב! דרך חיים טובה? יכול להיות שאני טועה... אבל לבינתיים אני חושב שהיה לי טוב יותר אילו הייתי חי שם. ואתם?
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ס מה קורה? אז ככה,אני בן 16 וקצת,והחלטתי לעשות שינוי בגופי,אני רוצה גוף חטוב ויפה,וכמובן...קוביות. לחדר כושר אני לא רוצה ללכת בנתיים,אולי יותר מאוחר. (חצי שנה-שנה) אני שוחה...ארבע פעמים בשבוע,שעה-שעתיים ביום,בבית אני לא עושה שום פעילות גופנית ולא מקפיד על אכילה נכונה. אני רוצה שתמליצו לי על תרגילים שאפשר לעשות בבית,כפיפות בטן וכדו' אני אשמח אם תמליצו לי על תזונה נכונה. אני רוצה להוסיף,שאני לא שמן,ממש לא, אך אני גם לא שלד מהלך,אני לא מעוניין להרזות-המטרה שלי היא לעשות את הגוף שלי יותר יפה. אני הרצתי חיפוש בפורום,אך אשמח אם תענו לי גם פה(אני יודע שיש פה הרבה שהולכים לחדר כושר ועושים ספורט) תודה רבה לכל מי שעוזר לי
-
- 43 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://arstechnica.com/news.ars/post/20070502-student-creates-counter-strike-map-gets-kicked-out-of-school.html
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
זה כבר מתחיל להעצבן זה התחיל כלפני 3 חודשים התנתק הקו חשבתי שהם עושים תיקונים או תקלה אבל אז זה חזר באותו חודש אמרתי טוב כנירה יש תקלה נתקשר לבזק (ב9 בערב אין שום חיי בבזק לא עובדים .יש בדיקה אוטומטית של הקו שהיא אמרה לי יתכן יש תקלה בקו!!! תודה רבה לבדיקה הזות לא ידעתי שיש לי תקלה ) למחרת המתנה של 15 דקות על הקו בשביל לשמוע נשלח טכני שיבדוק (שזה בסדר ) ובחודש הזה כבר 4 פעמיים גיליתי שאין לי קו וזה קורה רק בערב-לילה התקשרתי לבזק אותו סיפור נשלח טכני אני השמח עים מי שהוא בפורם יכל לעזור לי אך אני יכול למצוע עים מי שהוא גנב לי את הקו או לפחות לבדוק את הקו בעצמי ? יש עוד משהוא שאני יכול לעשות? (כי בזק נירה לי חסרי עונים)
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן חברה ערב טוב ידוע לי כי קיימים המון דיונים בנושא בפורום וחיפוש קליל יעלה לי את כולם אך עברתי על כולם והם לא כ"כ רלוונטים עבורי או עדכניים, לכן החלטתי לפתוח דיון חדש בנושא, מצטער מראש אם זה מפריע למישהו. בכל מקרה חברים החלטתי להיכנס לתחום טכנאי מחשבים עבור השלמת הכנסה, ויש לי מספר שאלות שאשמח אם האנשים המנוסים פה יוכלו לענות לי על חלקם. אז ככה, הבנתי שהקורסים המוצעים במשק הם די מיותרים אך לאור העובדה כי אין לי ניסיון החלטתי כי עדיף שלפחות תהיה לי תעודה שתניח את דעתם של לקוחות, אז מצאתי כמה קורסים, כאלה שכוללים ניהול רשתות וכאלה שלא וכן כאלה שכוללים תעודות MCTP או MCSE והשאלה שלי האם ניהול רשתות זה משהו שנחוץ לי אם התכנון שלי הוא לעסוק עם לקוחות פרטיים וביתיים כי לא…
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-