עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ariel7766,

יש אנשים שמדברים על FPS בקשר למשחקי מחשב לא יודע בכרטיס מסך ואני לא מבין מה זה ? מה הכוונה מספר הפריימים לשניה תפרטו יותר

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. צדקתי בכל השאלות במבחן ובסעיף ב' בשאלה 2 לא הצלחתי (עשיתי רק חלק קטן מהשאלה) אני צריך לדעת כמה הסעיף הזה שווה כדי שאדע אם כדאי לי ללכת למועד ב'. בדרך כלל זה הולך 70% סעיף א' ו-30% סעיף ב', אבל אני לא יודע אם זה ככה במבחן הזה.... יש למישהו מושג כמה אחוזים סעיף ב' שווה?? (זה דיי דחוף)

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. במציאות הדיגיטלית שבה אנחנו מחוברים 24/7, החשש הגדול ביותר הוא דווקא הניתוק המוחלט. אפליקציה חדשה ומדוברת, המבוססת על עיקרון טכנולוגי פשוט להחריד, הפכה ללהיט ההורדות הגדול ביותר בסין כשהיא מציעה פתרון פרקטי וציני למגפת הבדידות העולמית: תשלום סמלי כדי שמישהו - או משהו - ישים לב אם הפסקתם להתקייםלכתבה

4. אהלן אני אסביר.... חידה: אם היום 0 מעלות צלזיוס ומחר יהיה קל פי שתיים כמה מעלות יהיה מחר? אז זה פשוט... מעבירים 0 מעלות צלזיוס לפרנהייט מחלקים בשתיים ומחזירים לצלזיוס אבל איך אני מעביר לפרנהייט ומפרנהייט?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by eli33,

אני עכשיו לומד ביג' ויש הרבה מאצלנו שמתמיינים לבסמ"ח. הבנתי שבסמ"ח זה מן בית ספר של הצבא שבו עוברים כל מיני קורסים של תכנות וכו',אבל מעבר לזה לא הבנתי מה בדיוק עוזר לי ללמוד בבסמ"ח? עוד שאלה: אם נגיד ואני אעבור את המיונים ואתקבל לבסמ"ח זה אומר שאני לא אוכל ללמוד יד' באותו בית הספר ואני אצטרך לעבור לבסמ"ח? ואיך בכלל בסמ"ח קשור לממר"ם? אם יש לכם עוד מידע בנושא אשמח לשמוע.

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. בביתן של ASUS לא שמעו על המושג "סולידי". סדרת הראוטרים החדשה שלהם לשנת 2026 מציגה עיצובים שצועקים גיימינג, מהירויות WiFi 8 שלא ברור מי צריך (אבל אנחנו רוצים), ומעבד בינה מלאכותית שיודע לנתב את הטראפיק שלכם עוד לפני שלחצתם על העכברלכתבה

7. Started by xyo,

זה חוקי או לא להזרים תכנים במקום פומבי (נגיד חדרים בבתי מלון) של סרטי קולנוע מאולפנים הליוודיים כמו 20th Century Fox Warner Brothers Paramount Lionsgate ואם זה לא חוקי איזה גוף טובע כנגד זה? האולפנים האלה לא נמצאים בארץ ... ניסתי להבין ואני מחפש משהוא עדכני כי פה רשום שאין חוק ^^ http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/845525.html

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. כמובן השאלה מופנת לכל הגיימרים פה באתר, למי שעוד לא עשה צבא. ואני מדבר על RIFLE ! לא על אקדח, בו נגיד משהו כמו M4 או M16 או איזה משהו בסיגנון... אני סתם סקרן... אני הייתי מצביע לאפשרות השנייה, מה אתם ? אם יש לכם דעה אחכת ממה שרשמתי תירשמו הודעה...

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by nineball,

http://www.bug.co.il/dutyfree/ אתם שומעים את השיר ברקע? אתם שומעים את זה? :lol: זה כמו הכרזה, "This store is gay" מישהו מוכן להסביר לי מה עבר להם בראש?

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by dodoboy,

אני לומד תעשיה וניהול.....האם כדאי לי להמשיך ללמוד יג יד ..??? האם בצבא יש ביקוש למקצוע תעשיה וניהול???

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. הי חבר'ה, יש לי שתי שאלות לא קשורות אחת לשנייה בשום מצב 1) לפני כמה ימים קיבלתי מהבית ספר שלי את ציוני הבגרויות הסופיים שלי. לפי חישוב הממוצע במחשבון של אוניברסיטת ת"א - יש לי ממוצע 104, לפי חיושב הממוצע במחשבון של האוניברסיטה העברית - יש לי 106. איזה ציון פסיכומטרי אני "צריך" בשביל מדעי המחשב באוניברסיטת ת"א? לא הצלחתי להבין כ"כ לפי האתר של האוניברסיטה, הם עושים את זה בחישוב שנקרא "ציון משוקלל" שהוא הבגרות והפסיכומטרי ביחד, אבל לא ברור איך זה מתחלק ביניהם. אודה לעוזרים 1.1) באחת השורות במסמך שקיבלתי כתוב: "זכאות לתעודה - זכאי/ת" עכשיו, זה די מוזר. אני לא עשיתי בגרות בחינוך גופני בגלל... בעיות גופניות, ונאמר לי שאני צריך להגיש איזו עבודה. לא הגשתי אותה - כלומ…

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. שלום לכולם! אוקי, סוף שנת הלימודים קרב ומתחילות לצוץ מחשבות על שטויות שניתן לעשות.. אז מה אתם עשיתם, או חשבתם לעשות? אם זה משנה אני מסיים עכשיו ט' (אבל לומד בתיכון, ככה זה אצלנו בעיר..) תעלו כל רעיון שעולה לכם, אפילו אם הוא הזוי מידי.. Install

13. צריך שתתנו לי כיוון טוב, אומנם את המקצוע אתם לא כל כך מכירים אז לפחות את היחידות: *פיקודים (צפת, ירושלים, ב"ש). *מקחש"ר (תל השומר). *מטה אלר"ם (קריה). *חט"ל (תל השומר). *מש"א (תל השומר, חיפה). *מצל"ח (צריפין, ב"ש, טבריה). *מרת"ח (גדרה, ירוחם, טבריה). כמובן שמומלץ שיש עדיפות למקומות שקרובים לבית (פ"ת). יותר חשוב לי מקום מגוון ומעניין שאפשר ל"התפתח" בו מאשר יותר ימי חופשה (חשוב לי לנצל את הצבא לטובת ניסיון טוב בצבא).

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by yanushka,

לכל מי שלא עדיין לא שמע: מופע התרמה ענקי של 8 קונצרטים בכל רחבי העולם למען הכושים של אפריקה. מתחיל היום בהייד פארק, לונדון, וישודר בערוץ 10 החל מהשעה 16:00. גולת הכותרת היא כמובן האיחוד של Pink Floyd. בין היתר, בתוכנית הופעות של Coldplay, U2, R.E.M, Robbie Williams ועוד אמנים רבים וטובים. חובה לאוהבי המוזיקה [יחד עם בירה]

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by drorhazan,

אני לומד קורס טכנאי PC בג'ון ברייס בקריות, ואני מקליט את השיעורים בטייפ מנהלים דיגיטלי ואח"כ מעביר אותם למחשב. אני מחלק כל שיעור לשניים: חלק ראשון- מתחילת השיעור ועד ההפסקה, וחלק שני- מאחרי ההפסקה ועד סוף השיעור. הקטע הוא שאת כל השיעורים עד עכשיו אני מספיק להקליט ולהעביר למחשב- חוץ מהשיעור על המעבדים. המורה שלי הוא ערן הרמן, דווקא מורה טוב. בחלק השני של השיעור הראשון על המעבדים נגמר לי המקום בטייפ (זה היה בדיוק ב-10 דקות האחרונות של השיעור, בהן הוא הסביר על עמוד 61 בחוברת). בחלק הראשון של השיעור השני על המעבדים ערן חזר על עמוד 61 בחוברת, אבל בחלק השני של השיעור נגמרו לי הסוללות אחרי 17 דקות ו-35 שניות והפסדתי הרבה חומר. הוא עבר בחברת על pentium 4, celeron. pentium 4 with …

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. כמו בכותרת, האם קיימת חנות מחשבים שפתוחה גם בשישי שבת ? סתם שאלה שעלתה לי עקב מקרה חירום של חבר...

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by tamar,

שלום חברייה. שהייתי "צעירה" היה לי את האוסף הזה בתקליט ויניל, אך לצערי הרב התקליט נהרס. יש סיכוי שמישהו במקרה מכיר את האוסף הזה, או אפילו מישהו שמחזיק אותו ממש?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by Iko89,

בסביבות חודש יולי חיפשתי דרך יציאה מחניון כלשהו באיזור קניות כלשהו. (מעדיף לא לחשוף שמות) כשראיתי שרכב "יוקרה" גדול שחור וחדש מנסה להכנס לחניה בצד ימין עצרתי מס' מטרים מאחוריו הבחור הנחמד נסע קצת ימינה, קצת שמאלה, קצת ישר, הכניס רוורס והתחיל ליסוע אחורה.. ברגע שראיתי שהוא מתקדם אליי התחלתי לצפור הבחור לא שם לב וכמובן, נכנס בי. יצא מהאוטו, אמר שהוא נורא ממהר, ביקש סליחה, נתן לי שני כרטיסי ביקור שלו, הראה לי תעודת זהות, רשיון ותעודת אל"מ . לאחר מס' ימים יצרתי קשר והתחלתי את הבירוקרטיה.. בדקתי קודם במוסך שלי, הנזק הוערך בערך ב1200 ש"ח. הבחור לא האמין ושלח אותי למוסך שלו.. גם שם היתי וגם שם העריכו את הנזק בין 1000-1200. הבחור הציע ככה: או שתפנה לביטוח או שאשלם לך 400 שקל. אח…

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. שלום חבר'ה, אני עדיין חייל אך בעוד שנה אשתחרר עם ידע בנושא תקשורת ורשתות. למרות זאת אני רוצה לעבוד במקצוע התכנות/QA. אני הנדסאי תוכנה אבל אין לי כל כך ניסיון בדברים האלה (לא התעסקתי בתכנות די הרבה זמן) אז רציתי לשאול, אם יש לי ידע מועט בתכנות אז יכולים עדיין לקבל אותי בתור מתכנת בחברה כלשהי? מה השכר שמקבלים בדרך כלל אם אין לי נסיון בכלל, ומה השכר שמקבלים במקצוע ה-QA? מה יותר משתלם? תודה מראש..

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by PHOENIX18,

אהלן חבר'ס אז ככה כמו שאפשר לראות אני עוד מעט משתחרר מהכלא הזה שנקרא צה"ל ואני כבר מתחיל להריץ תוכניות מה ללמוד ואיפה כרגע מה שהכי נראה לי זה ללמוד ניהול רשתות עם התמחות במערכות מידע כנראה בג'ון ברייס שהבנתי שזה המקום הכי רציני שיש למרות שיש גם את האקר יו שגם נשמעים לי סבבה לגמרי והם גם נותנים מלגה אז אם יש פה חבר'ה שלומדים את זה עכשיו(לא משנה איפה) או שלומדים משהו אחר בג'ון ברייס/בהאקר יו אשמח לשמוע ממכם קצת חוות דעת תודה וחג שמח!

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by חן מ,

שבוע טוב סוף השבוע הנוכחי סוף סוף היה חורפי עד מאוד.נרשמו כמויות גשם יפות מאוד,כדי להמחיש 112 בחיפה שזה היה משהו מטורף כל הזמן גשמים בלי הפסקה פה בחיםה,98 בטבריה,מה שאומר הכינרת תעלה בכמה סנטימטרים טובים.כמובן שירד מלא מלא מלא שלג בחרמון ובצפון הרמה ירד בקטנה. ירד גשם גם במרכז אבל בדרום לא... בקיצור סוף סוף חורף נזכר להגיע ממש בסוף החורף,כי כמו שאתם יודעים אנחנו מחר נכנסים למרץ,ובמרץ מתחיל להיות חם והגשם כנראה לא יגיע יותר,שבוע הבא בשבת כבר צפוי שרב מה אתם אומרים על זה?הכינרת שלנו עוד תתאושש ממצבה הנוראי שהיה במשך כל החורף? לדעתי אם יהיה עוד איזה הפצצת גשם,והנחלים בגולן ובגליל ימשיכו לזרום אז הכינרת תוכל איכשהו לחזור לעצמה סתם מעניין אותי:יש כאן אנשים שגרים בצפון צפון(מדו…

• 51 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by mcalfi,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502384.new#new אין לי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות משום מה ולא ידעתי איפה לכתוב את זה כדי שכולם יראו אז אני יכתוב פה. בן אדם עזרת לי ממש בגובה. אף פורום בישראל לא נתן לי תשובה לזה ופשוט זלזל וסינן. תשובה מעולה, מנוסחת היטב וקיצור אתה מעלה את הרמה של ישראל בפתירות בעיות מהסוג הזה. וואלה תאמינו או לא, אין הרבה אנשים שישבו שורה שורה על קוד של מישהו בשבל למצוא את הטעות. תודה רבה שוב שעזרת לי לפתור בעיה שנתקעתי עליה מספיק זמן, סתיו.

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by KoM,

עשיתי חישוב מהיר והגעתי לזה שיש לי בבית יותר מ-5GHZ של כוח חישוב במעבדים, כמה לכם יש ? ;D

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. היכן מופיע בתנ"ך ששר תפקידו להיות שופט?

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים