כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
עשיתי חישוב מהיר והגעתי לזה שיש לי בבית יותר מ-5GHZ של כוח חישוב במעבדים, כמה לכם יש ? ;D
-
- 38 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
החל מה 1.5.10 נכנס חוק חדש כנגד נהגים חדשים החוק אומר כי -המלווה ימשך חצי שנה -טסט יהיה מחולק לשלושה חלקים שכל חלק הוא כשעה -תאורייה תיהיה מחוייבת בלימודים עיונים בקורס מה שיעלה את מחירה לכ700 שקל -המלווה יצטרך לעבור קורס מלווים שימשך כ 10 ימים -ואולי בהמשך גיל זכאות לרישיון יעלה לגיל 19-20 תחתמו והפיצו לחבריכם.. http://www.atzuma.co.il/newdriver/1000/ מקורות: אתר אור ירוק http://www.oryarok.org.il/?p=11 אתר ווינט http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3464094,00.html
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אבל מקוריות.. כל כך הרבה זמן לא קניתי שאני כבר לא יודע מי מוכר ואיפה... אני מחפש את הסרטים אוסטין פאוארס 3 ודוח מיוחד (שתי סרטי חובה דרך אגב..) אני יודע שהם כבר הגיעו לארץ בDVD אבל אני רוצה לקנות קלטת וידאו.. למישהו יש רעיון?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לפני יומים המורה שלי לאנגלית חילקה ציונים של סוף שנה כיתה ט' ואמרה לכל אחד לכמה יחידות הוא הולך אני קבלתי 97 למרות שהממוצע ציונים שלי הוא 88...המורה פשוט אוהבת אותי והיא אומרת שאני מבטא את עצמי טוב אבל יש לי המון שגיאות כתיב...(ממש הרבה..) היא הציעה לי לעשות איבחון ושאני אקבל פתור משגיאות כתיב באנגלית... אז האם אני בן אדם שלא יכול ללמוד יותר מרבע שעה למבחן יסתדר ב-7 יחידות?? האם הרמה של 7 יחידות הרבה יותר גבוה משל 5 יחידות? האם בכלל מתיחסים באוניברסיטה ל-7 יחידות?? או לפחות יחס מועדף? תודה לעוזרים.. p.s slimshady בהצלחהב-7 יחידות (אתה עדין לא יודע פשוט...המורה אמרה לי להגיד לך{תגידו לו בהצלחה!})
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
התקוות לתחרות אמיתית מול NVIDIA ו-AMD בשוק כרטיסי המסך לגיימרים סופגות מכה קשה. דיווחים עדכניים חושפים כי אינטל החליטה לגנוז את כרטיס הגיימינג המצופה "Big Battlemage", ובמקום זאת, היא מסיטה את הסיליקון יקר הערך לשוק תחנות העבודה הרווחי יותר. המהלך מסמן את ההשפעה ההרסנית של עלויות הזיכרון המאמירות וטירוף ה-AI על הצרכן הביתילכתבה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
- 3 followers
-
-
תמיד חשבתי שכדאי ללמוד הנדסה ומחשבים כי יש בזה הרבה עבודה ומשכורת טובה. אבל הלימודים האלה ממש משעממים ובכלל מתמטיקה זה גועל נפש. אבל אני חי באשליה שאו זה או שאין לך עבודה טובה. אני יודע עמוק בפנים שזה לא נכון, אבל מצד שני אין לי שום כיוון אחר שאני אוכל למצוא בו עבודה טובה. אני מאוד נמשך למדעי הרוח, אבל מה כבר אפשר לעשות עם תואר בפילוסופיה? כלכלה/מנהל עסקים/חשבונאות וכל זה, אין בזה הרבה עבודה וגם שם יש הרבה מתמטיקה שזה גורם לי בחילה. אומרים שצריך ללמוד מה שאוהבים, אבל לי חשוב שאני אעבוד במה שלמדתי. בואו נדבר על זה, אולי אני אקבל תובנות חדשות והראייה הצרה שלי תשתנה.
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
התקציב הוא עד 60K. מתלבט בין שני הרכבים האלו. מבחינת כדאיות, מה עדיף? אחזקה לא יקרה, טיפולים לא יקרים, תקלות, נוחות, יופי, מראה, וכו' . אשמח לחוות דעת.
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז מה אומרת המילה "סי לה וי"? "אלה החיים"? חיפשתי את הפירוש/הסבר בבייבלון וגוגל ולא מצאתי כלום. אשמח לראות כאן תשובות.
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://media.spikedhumor.com/8944/Jingle_Bells_Reversed.swf
-
- 53 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
צדקתי בכל השאלות במבחן ובסעיף ב' בשאלה 2 לא הצלחתי (עשיתי רק חלק קטן מהשאלה) אני צריך לדעת כמה הסעיף הזה שווה כדי שאדע אם כדאי לי ללכת למועד ב'. בדרך כלל זה הולך 70% סעיף א' ו-30% סעיף ב', אבל אני לא יודע אם זה ככה במבחן הזה.... יש למישהו מושג כמה אחוזים סעיף ב' שווה?? (זה דיי דחוף)
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שמעו הרגע ראיתי ת'סרט הזה בערוץ שתיים, אחד הסרטים היותר טובים שראיתי, אם לא הכי טוב, בלי להגזים ! :bigglasses: לא יודע למה דווקא עכשיו, אבל לאחרונה אני רואה פשוט סרטים ישראליים טובים ! עד עכשיו הייתי לי איזה סטיגמה נגד סרטים ישראליים, וואלה, היום שברתי אותה ! כזה סרט טוב ! אתם חייבים ליראות ! אין אין, משהו מיוחד 8) ...
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כן כן גם אני סובל מהפחד הזה שאני יקום באמצע הלילה ותיקן יטייל לי בתוך השמיכה(או שזה רק אני). מה שמצחיק זה כשהייתי צעיר לא היה לי בעיה אתם הייתי רואה תיקן או שהייתי הורג אותו או שהייתי לא מתייחס אליו. כיום אני גר לבד ויש לי פוביה מוזרה שכל פעם שאני רואה תיקן אני פשוט לוקח k300 מרסס בכל הבית ויוצא החוצה עד שהוא מת(מצחיק אבל רציני). עכשיו כולנו יודעים שיש כאלה נרתעים\פוחדים פחות ויש כאלה שבשבילם זה סתם עוד חיה בטבע שאפשר ללטף אבל יש גם כאלה שלוקחים את זה קשה כמוני. השאלה שלי זה למה? מה יש ביצור הקטן והחום הזה שאין בחיפושית?(שאותה אני יכול להרים בלי היסוס של פחד) איך מתגברים על זה? ולמה יש כאלה שכן מפחדים וכאלה שלא מאיפה זה בא? אני מבקש דיון רציני למרות שהוא על תיקנים…
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הי חבר'ה, יש לי שתי שאלות לא קשורות אחת לשנייה בשום מצב 1) לפני כמה ימים קיבלתי מהבית ספר שלי את ציוני הבגרויות הסופיים שלי. לפי חישוב הממוצע במחשבון של אוניברסיטת ת"א - יש לי ממוצע 104, לפי חיושב הממוצע במחשבון של האוניברסיטה העברית - יש לי 106. איזה ציון פסיכומטרי אני "צריך" בשביל מדעי המחשב באוניברסיטת ת"א? לא הצלחתי להבין כ"כ לפי האתר של האוניברסיטה, הם עושים את זה בחישוב שנקרא "ציון משוקלל" שהוא הבגרות והפסיכומטרי ביחד, אבל לא ברור איך זה מתחלק ביניהם. אודה לעוזרים 1.1) באחת השורות במסמך שקיבלתי כתוב: "זכאות לתעודה - זכאי/ת" עכשיו, זה די מוזר. אני לא עשיתי בגרות בחינוך גופני בגלל... בעיות גופניות, ונאמר לי שאני צריך להגיש איזו עבודה. לא הגשתי אותה - כלומ…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
התר'ד הזה הנו המלצה הוא איננו חלק משום הלצה אנא קראו בשקיקה ואם עוד פעם יקראו לי ספאמר אני לא יעבור על זה בשתיקה (gay) עכשיו, ביקרתי בשלושה ימים אחרונים בצפון, היה ממש ממש ממש כיף, היינו בקיבוף אמירים (תקחו את סוף העולם, תפנו ימינה, תעקפו את כפר רות בסיבוב ואז תתפסו על הר, זה בטח זה) היינו שם באיזה בית הארחה נחמד, כמו שאומרים: היה yes היה ג'קוזי היה מיטה חמה מי צריך יותר (קיבינימט!!! אני!!!!! מה הקטע!! אי אפשר להוסיף איזה חבילת ערוצים עם היס... כל היום fox kids וערוץ האופנה!!! :-\) בכל המקרה, הנוף מהמם, ואחרי זה גם עשינו ראפיטנג בגושרים, זה בהחלט rox!! רק שלא יעבדו עליכם, יש מסלול משפחות וסוער, ההבדל הוא שהמסלול הסוער מתחיל חצי קילומטר קודם ויש זרימה אמיתית …
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אלקטרה מוצרי צריכה תרכוש אולי את רשת אייבורי מחשבים. האם תהיה לנו רשת מחשבים זולה ואמינה בארץ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3963990,00.html
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איך אני יכול להשתמש במחשב וברמקולים שלו כמגבר לגיטרה (חשמלית) בצורה הטובה ביותר (עם מינימום הוצאות) ואם אפשר גם לתת כמה אפקטים טובים בנוסף... כנראה שיש איזה מתאם שעושה את זה אבל אני מעדיף לחסוך...
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כמובן השאלה מופנת לכל הגיימרים פה באתר, למי שעוד לא עשה צבא. ואני מדבר על RIFLE ! לא על אקדח, בו נגיד משהו כמו M4 או M16 או איזה משהו בסיגנון... אני סתם סקרן... אני הייתי מצביע לאפשרות השנייה, מה אתם ? אם יש לכם דעה אחכת ממה שרשמתי תירשמו הודעה...
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי ארנק טוב - עלה לי גם לא רע, וגם קיבלתי ת"ז לא מזמן. שאלה: האם אפשר לשים את התעודת זהות בארנק כאילו בלי הקטע הכחול הזה. יש לי שני חלונות בארנק בדיוק מתאימים לתפקיד של ת"ז והספח שבא איתו אבל כולם לא מפסיקים להגיד לי שאם יתפסו אותי - יכנסו אותי. אני ראיתי כבר הרבה מאוד אנשים שהת"ז שלהם מחוץ לכחול הזה ואני מניח שאם זה עדיין ככה, ז"א שעוד(אם בכלל) לא קיבלו כנס.
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, קודם כל אני לא יודע מאיפה להתחיל עם הנושא הזה... בעיקרון, אני לא יכול לראות תמונות/וידאו עם תוכן 3D (שילוב של תמונה עם צבעי כחול ואדום). התחלתי להתעניין בכל עניין צפייה ב-3D אחרי שפירסמו בפורום כ.מסך אם אני לא טועה על 3D Stereoscopic Vision. באשף שבו אני מגדיר את את ה-3D נכתב לעצום עין אחת ולבחור איזו צורה מופיעה, בחרתי ועברתי למסך השני והאחרון ובו בודקים אם הבודק רואה תמונת 3D. לא ראיתי שום ריבוע קטן בתוך ריבוע למרות שהוא שם, את זה אני יודע ע"י אבא שלי שביקשתי שיבדוק גם, הוא אמר שהוא רואה ריבוע יוצא אליו. אז לפי זה אני בטוח שהבעיה היא אצלי בראייה ולא עם החומרה שלי. יש לי משקפי ראייה (וגם לאבא שלי), אבל יש לי גם פזילה. אולי זאת הבעיה? אני רואה עם שתי העיניים, אבל רק …
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לאמא שלי נמעס לקנות שואבים זולים שמתקלקלים אחרי חודש והיא רוצה להשקיע במשהו טוב. יש המלצה למשהו מסוים?
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
החידושים הלא נגמרים בתחום המחשבים גורמים לנו להסתכל על המחשב ה"חדש" שקנינו לפני כשנה ולסנן לעברו "איזה גרוטאה" רציתי לדעת עד כמה אתם מושפעים מהעניין. הסקר מיועד יותר לגיימרים ואנשים שזקוקים לחומרה חדישה בניגוד לאלה שמחשב לאינטרנט יספק אותם, אבל בכל זאת תנו את דעתכם+ נימוק. * כשאני מתכוון לרכישת מחשב חדש הכוונה לא לשדרוג כרטיס מסך+זיכרון- אלא למחשב קומפלט חדש. --------------------------------- אני נכון לעכשיו רוכש מחשב חדש כל 3 שנים. למרות זאת- רכשתי את המחשב שבמפרט לפני שנה ואני רואה את עצמי קונה אחד חדש בשנה הקרובה.
-
- 61 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם. קיבלתי מכתב אשר אומר שאותרתי כפוטנציאל איכותי לפרויקט עדן בלוט"ם. כתוב פה הכל יפה וזה נותן עתיד, התמקצעות, כתיבה טובה כפרסומות, הרי זה מה שזה. כתוב שם ואני מצטט "בשירותך הצבאי תשרת כטכנאי במרכז חושן, תפעיל ותתמוך מערכות מתקדמות.." עם היכרות שלי עם הצבא, אז הוא אוהב לייפות "קצת" את המציאות. אז השאלה שלי היא מהו באמת פרויקט עדן, מה עושים שם, וכמה זה כדאי? תודה. נ.ב http://www.aka.idf.il/giyus/general/?catId=57256&docId=29431 - לא באמת מוסיף מידע.
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני עדיין חייל אך בעוד שנה אשתחרר עם ידע בנושא תקשורת ורשתות. למרות זאת אני רוצה לעבוד במקצוע התכנות/QA. אני הנדסאי תוכנה אבל אין לי כל כך ניסיון בדברים האלה (לא התעסקתי בתכנות די הרבה זמן) אז רציתי לשאול, אם יש לי ידע מועט בתכנות אז יכולים עדיין לקבל אותי בתור מתכנת בחברה כלשהי? מה השכר שמקבלים בדרך כלל אם אין לי נסיון בכלל, ומה השכר שמקבלים במקצוע ה-QA? מה יותר משתלם? תודה מראש..
-
- 38 תגובות
- 3.2k צפיות
-