כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
שלום ובוקר טוב לכולם. קיבלתי מכתב אשר אומר שאותרתי כפוטנציאל איכותי לפרויקט עדן בלוט"ם. כתוב פה הכל יפה וזה נותן עתיד, התמקצעות, כתיבה טובה כפרסומות, הרי זה מה שזה. כתוב שם ואני מצטט "בשירותך הצבאי תשרת כטכנאי במרכז חושן, תפעיל ותתמוך מערכות מתקדמות.." עם היכרות שלי עם הצבא, אז הוא אוהב לייפות "קצת" את המציאות. אז השאלה שלי היא מהו באמת פרויקט עדן, מה עושים שם, וכמה זה כדאי? תודה. נ.ב http://www.aka.idf.il/giyus/general/?catId=57256&docId=29431 - לא באמת מוסיף מידע.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש מילים שהשימוש בהן באנגלית די נדיר והן קצרות( לא על משקל encyclopedia) ובעלות משמעות "חזקה". לדוגמא, serendipity : היכולת לראות דברים שמביאים מזל במקרה. אם כל אחד יוכל לתרום מילה או שתיים זה יהיה נהדר. תודה
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
דבר ראשון, זה נראה ככה: החיידק נכנס בי ישר אחרי שעליתי על הסקט של חבר. אחרי חודש כבר הזמנתי אחד מאמריקה. גם מאוד כיף, גם ספורט וגם אחלה דרך לתחבורה בעיר. (לבצפר, לחברים, לנאפיס ) יש לי חבר אחר שגם ניסה ונדלק על זה, הוא גם הזמין. אבל מה? לא יצא לי לראות בארץ אף אחד שנוסע על זה, ומוכרים כאלה רק בבלו בירד, וקקה של קומפלטים וגם יקרים ברמות. אגב, מחבר שהיה בניו יורק הבנתי ששם הנושא הרבה יותר פופולרי ואנשים נוסעים על זה דיי הרבה יחסית. ההבדל בין זה לבין סקט רגיל, זה שכאן הקרש יותר ארוך, רחב, גמיש ונוח. הגלגלים יותר גדולים ופחות קשים, אפשר לצבור עם זה מהירויות גבוהות (רק קצת בעיה לעצור) וזה נוסע בצורה מעולה גם על מדרכות. (לא כמו סקט רגיל) האמת שזה מזכיר מאוד גלישה, גם בתנוע…
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה קודם כל אם מישהו קונה שמה קבוע ויכול להביא לי המלצות על מה יש לשם לב - זה יתקבל בברכה חוץ מזה כשאני קונה מוצר ומביא אותו לארץ האם אני משלם עליו במכס? אני מדבר על מוצר יחיד לא על יבוא מסיבי! ואם יש איזה דף שמה שמסביר את כל הסמלים והדברים זה מאוד יעזור לי תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלומות לכולם, יש לי מספר שאלות צבאיות/צעירות וכו' וכו': א. יש לי זוג מדים שהתלכלך בשמן נשק - האם יש דרך לנקות זאת? מסיר כתמים כזה או אחר וכו'? כדאי לנסות אולי את המכבסה הבסיסית? באם אין אפשרות כזו - האם אפשר להחליף את המדים במדים חדשים/חלופיים באפסנאות? באם אין אפשרות כזו - האם ניתן "לקנות"/לעלות מת"ש ולקבל מדים חדשים באפסנאות? באם אין אפשרות כזו - אילו אפשרויות כן יש לי?! ב. היום בכניסה למרכז קניות כלשהו - על מדים מלאים - המאבטח ביקש לעשות לי בידוק ביטחוני בתיק - הראתי לו את החוגר כי זכרתי שעל מדים מלאים והצגת חוגר - לא "צריך" לבדוק את התיק אך הוא התעקש שכן וגם האחראי שלו התעקש שזו "מדיניות של הנהלת המרכז" - האם זה לא סותר פקודה/הוראה כלשהי? ג. מדוע קצינים "מחלי…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי.. שמעתי על התוכנה לא מזמן והחלטתי להוריד גרסא(כנראה ישנה שלה) אבל אני מניח שהיא תיתן את אותה התוצאה כמו החדשה. בכל אופן בתוכנה קיבלתי ציון של 5644 בסה"כ. אני לא מבין בציונים הללו ורוצה לדעת אם זה נחשב טוב? תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום במסגרת עבודתי כסייר הגעתי בעיקבות אזעקה לביתו של לא פחות מאשר סמנכ"ל אינטל. קודם כל בית מדהים,ענקי עם דלת כזאת מאסיבית כמו בטירות האנגליות בסרטים,כזאת שבשביל שישמעו אותך כשאתה דופק אתה צריך להישתמש בגרזן. אוקיי אז לאחר בדיקה קצרה לפני שעזבתי בעודי משוחח בפאלפון שלי עם חברה שלי ומנסה לשכנע אותה לא לקנות אינטל מגיע הברנש בכבודו ובעצמו מר דני גלוטר. כמובן שהשיחה די עניינה אותו אם כי לא בדיוק ערבה לאוזנו,התחלנו לשוחח ואז אני מוצא את עצמי מנסה לשכנע לא אחר מסמנכ"ל אינטל למה AMD עדיף מאינטל. כמובן שבסוף לא הסכמנו על כלום אבל מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי לפני חצי שנה אחרי צו הראשון פרופיל 72, וכל זה בגלל אוושה בלב. הצבא ביקש ממני לעשות בדיקה מסויימת ושעשיתי את הבדיקה עברתי חודש לפני כן ת.ד עם אופנוע. הפרופיל שנקבע לגבי לדעתי לא צודק ולכן אני רוצה לדרוש ועדה רפואית חוזרת. מה התהליכים איך עושים אתזה ומה צריך לעשות כדי לקבל ועדה חוזרת ? תודה לעונים ושבת שלום.
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני די בהתחלה בקורס אני תקוע בשאלות למשל כמה רשתות יכילו 80 מחשבים, 100 וכו הבעיה שהרשת מוצפת במידע, האם משהו יכול לכוון אותי לאתר או מידע שיכול לעזור לי בכלל הייתי שמח אם יש משהו שאפשר להעזר בו
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
http://www.google.co.il/images?q=logitech+g25&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=iw&tab=wi&biw=1920&bih=1007 סתכלו אך שזה נראה... לא רשום גודל תמונה, רק אם מצביעים עליה, נכנסים לתמונה, סוגרים אותה ? הוא משאיר אותנו בתוך האתר שהיא לקוחה ממנו... התמונות בנוסף גם עולות לאט... יש אפשרות להחזיר למצב הישן אך שהוא ? או שצריך לחכות להחלטה של אדון גוגל ?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מתכוון לסרטים בסגנון של "הסוד" או הסרט הזה: http://movies.walla.co.il/?w=/4501/1071453
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מנסה להעלות סרט ב- 60FPS שצילמתי כמה דקות אבל לא ניתן להעלות 60FPS רק 30 למה ? הרי YOUTUBE הבטיחו שניתן
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
רציתי לדעת מהו הגבלת המשקל לאדם הנכנס לצבא כלומר מאיזה משקל לא מתקבלים לצבא
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
מעוניין לדעת איפה אוכל לקנות רובה אוויר חשמלי, חנויות ומספרי פלאפון שלהם באיזור המרכז טווח המחירים שאני מוכן להשיקע:400-500 שח
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
-
אני רוצה ללמוד לתואר מהנדס חשמל, ולהוציא תעודת הוראה כדיי ללכת להוראת חשמל/אלקטרוניקה ברמת בית ספר תיכון/מכללה מבחינת אוניברסיטה, בן גוריון נראית לי טובה (מהשוואה ובדיקה שעשיתי). אבל זה עדיין אוניברסיטה וביא תצתרך הרבה השקעה של זמן וכו' יש לי חברים שממליצים על תל חי, ותל חי נראית טובה אבל זו מכללה - הם נותנים רק הנדסאי האם יש משמעות לעשות חלק התחלתי כלשהוא מהקורסים בתל חי (ברמה של מכללה) ואם זה ללכת לבן גוריון ? (כדיי להרוויח תקופה של לימודים פשוטים יותר, שבו ניתן להתעסק בדברים אחרים) או האם רצוי להתחיל מהתחלה בבן גוריון ? ואם כן - האם ניתן בו זמנית לעבוד בתל חי על תעודת הוראה (כלומר האם הם מכירים בקורסים המתאימים מהאוניברסיטה כדיי שאני לא אצתרך לעשות אצלהם תוכנית מלאה), …
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.techspot.com/news/58747-website-streams-private-ip-cameras.html יש גם ישראל כרגע באזור של 800 מצלמות האתר בקושי פועל האמת דברים לא נטענים אבל הנה אפשר לראות גם סלון של אנשים חח יכול להיות מישהו שם אצלו בבית כדי לדאוג לסבתא שלו המבוגרת והשאיר ססמא ברירת מחדל 800 מצלמות מהארץ בטח אפשר לתפוס דברים מעניינים מישהו ממש אוהב את הרכב שלו המצוקמק נפלתי גם על איזה אולם אירועים ואיזה עסק של קלנועיות
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
חחחחחחחחחחח קבלו איזה שולט http://www.zooloo.co.il/games/cool/thai/
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שיהיה איכותי, בריא ונוח לגב אבל לא במחירים מוגזמים כמו של דר. גב וכו' (פחות מאלף שקל). באיזור חיפה, אם יש חנות באיזור חוף הכרמל\כרמל זה יהיה מעולה, צ'ק-פוסט וקריות רחוק לי מידי... תודה רבה (:
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-