עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lost Spirit,

שלום ובוקר טוב לכולם. קיבלתי מכתב אשר אומר שאותרתי כפוטנציאל איכותי לפרויקט עדן בלוט"ם. כתוב פה הכל יפה וזה נותן עתיד, התמקצעות, כתיבה טובה כפרסומות, הרי זה מה שזה. כתוב שם ואני מצטט "בשירותך הצבאי תשרת כטכנאי במרכז חושן, תפעיל ותתמוך מערכות מתקדמות.." עם היכרות שלי עם הצבא, אז הוא אוהב לייפות "קצת" את המציאות. אז השאלה שלי היא מהו באמת פרויקט עדן, מה עושים שם, וכמה זה כדאי? תודה. נ.ב http://www.aka.idf.il/giyus/general/?catId=57256&docId=29431 - לא באמת מוסיף מידע.

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. צריך שתתנו לי כיוון טוב, אומנם את המקצוע אתם לא כל כך מכירים אז לפחות את היחידות: *פיקודים (צפת, ירושלים, ב"ש). *מקחש"ר (תל השומר). *מטה אלר"ם (קריה). *חט"ל (תל השומר). *מש"א (תל השומר, חיפה). *מצל"ח (צריפין, ב"ש, טבריה). *מרת"ח (גדרה, ירוחם, טבריה). כמובן שמומלץ שיש עדיפות למקומות שקרובים לבית (פ"ת). יותר חשוב לי מקום מגוון ומעניין שאפשר ל"התפתח" בו מאשר יותר ימי חופשה (חשוב לי לנצל את הצבא לטובת ניסיון טוב בצבא).

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by waizman,

דוד צ' קורא לי, ואין לי ברירה אלא להיענות לו ביום ראשון הקרוב אני עוזב אתכם לטובת מטרה נעלה יותר - הגנה על המדינה. נהניתי פה בשנתיים ומשהו האחרונות, גדלתי ולמדתי המון, והשתדלתי להעביר את הידע גם לחבר'ה החדשים. כמובן גם לקלקל את הדור הבא במפגשים על נרגילה מקווה שהמנהג ימשיך גם אחרי! (דן? מרים ת'כפפה?) אין ספק שהאתר יחסר לי, אבל אני בטוח שלא יהיה לי כ"כ זמן לחשוב על זה שם... Love u all :-*

• 59 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. עשיתי חיפוש בגוגל והגעתי לרשימה הזאת : http://www.drushim.co.il/ http://www.alljobs.co.il/ אשמח לשמוע חוות ממי ששיש לו נסיון איתם http://jobox.nrg.co.il/ http://jobox.nrg.co.il/ http://www.jobnet.co.il/ http://www.yjobs.co.il/Jobs/Page.aspx http://www.bipbip.co.il/Jobs/ יש עוד מומלצים ? תודה דרך אגב בתור סטודנט יש טעם לפנות לחברות השמה ? אני לא מבין בזה ..

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by ariel7766,

יש אנשים שמדברים על FPS בקשר למשחקי מחשב לא יודע בכרטיס מסך ואני לא מבין מה זה ? מה הכוונה מספר הפריימים לשניה תפרטו יותר

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. במציאות הדיגיטלית שבה אנחנו מחוברים 24/7, החשש הגדול ביותר הוא דווקא הניתוק המוחלט. אפליקציה חדשה ומדוברת, המבוססת על עיקרון טכנולוגי פשוט להחריד, הפכה ללהיט ההורדות הגדול ביותר בסין כשהיא מציעה פתרון פרקטי וציני למגפת הבדידות העולמית: תשלום סמלי כדי שמישהו - או משהו - ישים לב אם הפסקתם להתקייםלכתבה

7. מה אפשר לקנות לו? אנחנו רוצים לקפוץ מחר לפני 9 לקניון לקנות לו משהו, אבל לא יודעים מה. אללה!!! רעיונות! תקציב... אמ... משהו סביר... 500 בערך.

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. קודם כל שלום, אני יודע שכבר דיברו על הנושא הזה בכללי כל כך הרבה, עשיתי גם חיפוש, אבל לא ממש מצאתי נושא שמדבר ספציפית על זה .. אז ככה, אני מתלבט אם להמשיך יג' - יד' מחשבים ואז לנסות להתקבל לממר"מ, או פשוט להמשיך במסלול גיוס הרגיל שלי, שרוב הסיכויים אני אהיה קרבי (למרות שאני לא כלכך רוצה) .. מה אתם אומרים ? ממליצים או לא ?! מישהו עשה ? כרגע אני בכיתה יב', מסיים בחודש הקרוב. תאריך גיוס משוער 16.3.08, פרופיל 97 קב"א 53, סיימתי מחשבים (5 יח"ל), ולא קיבלתי זיומנים למיונים כלשהם לממר"מ, אין לי מושג אם אני אמור לקבל בעתיד, לפי מה שהבנתי כבר הסתיימו המיונים. אז מה אתם אומרים ? ממליצים להמשיך יג' - יד' מחשבים, ע"י כך לדחות את השירות, ובסיום השנתיים האלו לנסות להתקבל לממר"מ ? לפי …

• 43 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. כמו בכותרת, האם קיימת חנות מחשבים שפתוחה גם בשישי שבת ? סתם שאלה שעלתה לי עקב מקרה חירום של חבר...

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by shedox,

באתר של באג בדיוטי פרי, מוצגים ממש מעט מוצרים .. לדוגמא אפילו מקלדות או עכברים אין שם, האם זה באמת מה שקיים במלאי או שפשוט לא כל המוצרים הוכנסו לרשימות באתר ? http://dutyfree.bug.co.il/

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by eegg,

המיקוד לבגרויות קיץ 2009 יצא כבר?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  12. בספטמבר אני מתחיל קורס של 5 י"ח מתמטיקה,כי פישלתי בתיכון. בכל מקרה,יש למישהו איזו הצעה מה ללמוד,לעשות,משהו מועיל?

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. מישהו יודע באיזה תאריך הספר השביעי יוצא בעברית? אני מת כבר לקרוא אותו. מישהו סיים אותו כבר באנגלית? איך הוא? [glow=red,2,300]בבקשה בלי ספויילרים!!![/glow]

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. עד עכשיו הייתי מזמין חלקים בונה מחשבים ומוכר באופן פרטי, עכשיו אני רוצה ללכת לעבוד בחנות מחשבים וליהיות איש מכירות ומעבדה. יש לכם מושג כמה משלמים איך ומה התנאים? בתודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. אני מנסה להמנע מלאכול לחם ככל האפשר, אבל לפעמים קשה לי לארגן ארוחה ללימודים או לעבודה. אז לאחרונה (אחרי 3-4 חודשיים) חזרתי לאכול לחם, לא באופן קבוע, אבל להכין סנדוויץ' לעבודה זה הרבה יותר קל מלארגן תמרים, שקדים, אגוזים , גרנולה פירות, ירקות וכו'. אז בשביל לא להוסיף חטא על פשע אני רוצה לדעת מה הסוג לחם הכי פחות מזיק.

16. Started by ביצה,

אהלן! עוד כמה ימים יש מועד ב' במתמטיקה ואני לחוץ כי המגן שלי 55, לא למדתי כלום אני לא יודע מה זה ברנולי ואני ניגש ל-05 אחרי שבמועד הראשון הגשתי בגרות ריקה. השאלה שלי היא האם בכל תיכון יש מועד חורף והאם אפשר לשפר את המגן בשנה הבאה או שמהגן של הטופס הזה תמיד יהיה דרעק... שאלתי את המורה שלי אבל הוא שונא אותי והוא לא מוכן לדבר איתי ואמר לי שמבחינתו אני לא תלמיד. אין לי כ"כ אוזן קשבת בבית ספר או את מי לשאול. תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by overload,

;D ADRIANA LIMA THE 2005 V.S SHOW

• 42 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. עכשיו ירדו לי עוד מכסות... קמתי ב7 וחצי ונרדמתי עד 8:40 ועד ששמתי לב שלא 7:40 ושאיחרתי כבר ולא יכניסו אותי, הייתי לבוש ומוכן לבית ספר. :bash: מי פה? חחח

• 62 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. פתחתי נושא חדש, כי הקודם לא באותו נושא בידיוק, אם זה אותו נושא , אין לי בעיה שיאחדו את הנושאים. לעניין: האם מישהו יודע אם מוכרים בדיוטי פרי ציוד היקפי למחשב וכל מה שקשור? אתן דוגמאות לרכיבים שהייתי מעוניין, אם מוכרים האם המחירים נמוכים משמעותית? מעבד E8400 - בארץ כ900 ש"ח רמקולים לוג'יטק Z10 - בארץ כ800 ש"ח כרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 - בארץ כ460 ש"ח מארז אנטק P182 - בארץ כ750 ש"ח עכבר G5/G9 - בארץ לG5 כ220 ש"ח מקלדת לוג'יטק WAVE - בארץ כ285 ש"ח

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by intel suck,

אוקיי היום סיימתי את כיתה י' במגמת טכ"ם (הנדסת תוכנה). הציונים שלי במגמה היו נמוכים מאוד ונכשלתי ביסודות מדעי המחשב א' החלטתי לעבור לפסיכולוגיה כלכלה כי אמרו לי שבמילא מסתכלים בסוף רק על הממוצע של התעודת בגרות. ואם במגמה הזו אני אקבל ממוצע גבוה. אז ככה אני לא לומד פיזיקה או כימיה כי אין לי אפשרות ללמוד כחלק מהמגמה. אם אני אבחר ללמוד מחשבים כמקצוע אקדמאי אני לא יכול? והאם אתם חושבים שעשיתי בחירה טובה שהחלטתי לעבור? תודה.

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. כן כן גם אני סובל מהפחד הזה שאני יקום באמצע הלילה ותיקן יטייל לי בתוך השמיכה(או שזה רק אני). מה שמצחיק זה כשהייתי צעיר לא היה לי בעיה אתם הייתי רואה תיקן או שהייתי הורג אותו או שהייתי לא מתייחס אליו. כיום אני גר לבד ויש לי פוביה מוזרה שכל פעם שאני רואה תיקן אני פשוט לוקח k300 מרסס בכל הבית ויוצא החוצה עד שהוא מת(מצחיק אבל רציני). עכשיו כולנו יודעים שיש כאלה נרתעים\פוחדים פחות ויש כאלה שבשבילם זה סתם עוד חיה בטבע שאפשר ללטף אבל יש גם כאלה שלוקחים את זה קשה כמוני. השאלה שלי זה למה? מה יש ביצור הקטן והחום הזה שאין בחיפושית?(שאותה אני יכול להרים בלי היסוס של פחד) איך מתגברים על זה? ולמה יש כאלה שכן מפחדים וכאלה שלא מאיפה זה בא? אני מבקש דיון רציני למרות שהוא על תיקנים…

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. שמתם לב שכמעט בכל נעל VANS יש מגן דוד על הסולייה ואם רושמים VANS בעיברית על המקלדת יוצא "השמד" ? ויש עוד כמה פפשוט שחכתי, מה אתם אומרים על זה ? לעשות עליהם חרם יהודי ?

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. איך אני יכול להשתמש במחשב וברמקולים שלו כמגבר לגיטרה (חשמלית) בצורה הטובה ביותר (עם מינימום הוצאות) ואם אפשר גם לתת כמה אפקטים טובים בנוסף... כנראה שיש איזה מתאם שעושה את זה אבל אני מעדיף לחסוך...

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by Sargon,

אני מעוניין לעשות אימון בחוף בהרצלייה פיתוח. יש שם טיילת נראה לי, למרות שהכי קרוב שביקרתי בטיילת זה היה כשהלכתי לבנדיקט. אני מעוניין להשיג את הדברים הבאים בסדר עדיפויות הבא: 1) שמירה על הבריאות שניפגעת כתוצאה מאורך חיים חסר פעילות גופנית. 2) שיפור סיבולת לב ריאה וקצת חיזוק שרירים. 3) שריפת קלוריות. עריכה: עוד משהוא חשוב, אני לא מעוניין לרוץ איפה שאני ישאף מלא עשן מכוניות, הטיילת רחוקה מספיק מהכביש? הקטע הקשה יותר זה הסיבולת לב ריאה. לא סגור אם לעשות הליכות או ריצות. גם צריך אימון שאני אהיה מוסגל להתמיד ולא ארצה להתאבד אחריי שבוע. אני לא קובע לעצמי כמה פעמים בשבוע אני אתאמן, מצידי כל יום לפני העבודה. איך שיוצא. אז יש את העיניין המרכזי של הריצה\הליכה. אחריי זה יש את העיניין…

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. כמובן השאלה מופנת לכל הגיימרים פה באתר, למי שעוד לא עשה צבא. ואני מדבר על RIFLE ! לא על אקדח, בו נגיד משהו כמו M4 או M16 או איזה משהו בסיגנון... אני סתם סקרן... אני הייתי מצביע לאפשרות השנייה, מה אתם ? אם יש לכם דעה אחכת ממה שרשמתי תירשמו הודעה...

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים