כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני הולך לאניברסיטת חיפה לפגוש ידידה מאוד טובה שלי מכיוון שאני לא כל כך מכיר את האיזור אני מבקש המלצות למקומות טובים לאכול בהם ארוחת צהריים(אני סטודנט, אז לקחת את זה בחשבון..) חשבתי על לקחת אוטובוס משם (איזה?) לאיזור הטיילת ומשם לאכול באיזשהו מקום נחמד (איזה?) יש לכם המלצות? תודה
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום,השעה 3:06 בלילה אני לא מסוגל לישון מכאבים באוזן ימין,שמתי איזה דבר בשם אוטומיצין אבל זה לא ממש עוזר ואני גם לא יודע כמה לשים. מישהו יש מושג למה יש כאביי אוזניים וממה זה בא? תודה :'( :'([br]פורסם בתאריך: 18.02.2008 בשעה 03:07:01 מישהו?
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
(אם לא טעיתי מותר לפי החוקים להמליץ על חנויות) ראשית נציין שאני סתם לקוח שם ולא עובד אצלהם. נועה מחשבים נמצאת בנשר ברחוב בר יהודה 65, www.noacomp.co.il מדובר בחנות איכותית לכל דבר עם מספר גדול של עובדים ומבחר רב של מוצרים אך הסיבה שבגינה רציתי להמליץ כם עליהם היא בגלל השירות המעולה ויוצא הדופן שלהם. רכשתי מוצרים ממספר חנויות במשך השנים שהיו צריכים תיקון ו/או החלפה אולם תמיד נתקלתי בבירוקרטיה אשר דרש טלפונים על ימין ועל שמאל ופיקסוס של הקבלה וברדק שלם, השיא היה לפני שבוע שרצו לשלוח אותי לפוליגרף בכל מקרה באופן קבוע בנועה מחשבים יש שירות אדיב ביותר והמוכרים נחמדים מאוד וכשמתקלקל מוצר הם נוהגים כמעט תמיד להחליף אותו במוצר תקין וחדש, כך הם החליפו לי מארז שהיא מקולקל לפנ…
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
עוד שבועיים ככה אני טס לאוקראינה .. וזה פעם ראשונה שאני טס .. אז רציתי לשאול כמה שאלות (אני noob בטיסות) מה כדאי לקחת איתי ? מתי קונים דברים בדיוטי פרי ואיך כל זה עובד ? כרגע לא עולה לי עוד שאלות לראש כי אני לא יודע מה לשאול אז תתנו לי ככה טיפים בכללי תודה לכל העוזרים
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מבית הפותח של הת'רד "פאשלות ופאדיחות - הת'רד הכללי" צחוקים - הת'רד הכללי! אז מה שמותר, מותר להביא תמונות מצחיקות, לספר בדיחות,מיקרים מצחיקים, וכל מה שקשור בלצחוק. המחשב שלי מלא בדברים מצחיקים, אם הנושא יהיה פעיל,אני אתחיל להציף את הנושא בדברים מצחיקים במיוחד.
-
- 41 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני חושב שהגיע לגולשים במערכת הפורומים פורום יותר משוכלל שבנוי בעץ אם אתם צריכים עזרה אני יכול לעזור (עד כמה שאני יודע ב PHP (ב ASP אני בסדר)) הנה דוגמה למה שבניתי: http://www.melonportal.co.il/Forums/Forum.asp?ForumsList_id=1 הפורום הזה מת אז אין מי שיראה את ההודעות שאתם תשלחו שם, גם לא גוגל אז תרגישו חופשי לבדוק את המערכת מקסימום אני ימחוק הודעות לא רצויות ואם לא אז לפחות תעשו במקום תמונה של תיקיות לתמונה של הפורום לדוגמה בתמונה:[br]פורסם בתאריך: 28.10.2010 בשעה 16:33:09 למי שלא מכיר פורום בעץ זה פורום שלוחצים על נושא ההודעה או התגובה ואז רואים את התוכן שזה יותר מהר וככה זה נראה:[attachment deleted by admin]
-
- 32 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני בעקרון הייתי רוצה ללכת לממר"ם או משהו שקשור למחשבים בצבא וגם קיבלתי את זה במנילה (תוכניתן, אני פרופיל 45) אבל בינתיים לא קיבלתי זימון לשום דבר כי מודיעין דוחה הכל. לפני איזה חודש קיבלתי זימון למבחנים למסלול עובד חקר מודיעין ושאלתי פה אם ללכת או לא בהנחה שאני לא רוצה את זה כנראה אלה רוצה מחשבים אמרו לי ללכת הלכתי ועכשיו קיבלתי בדואר שעברתי והוזמנתי לראיון. אני נראה לי אתקשר אליהם ואגיד שאניר וצה לוותר כי אני מעוניין ללכת לממר"ם ואז אני אתקשר לבקו"ם ואבקש זימון למיונים. רציתי לשמוע את דעתכם
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה אפשר לקנות לו? אנחנו רוצים לקפוץ מחר לפני 9 לקניון לקנות לו משהו, אבל לא יודעים מה. אללה!!! רעיונות! תקציב... אמ... משהו סביר... 500 בערך.
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, סיפורון: אני כרגע נמצא בבנק לאומי, בעבר הלא רחוק, עשיתי קצת שטויות עם הויזה (זה מה שקורה שיש לך ויזה) וביזבזתי כסף. כיסיתי לפני זמן מה חוב גדול ונשאר לי חוב קטנטן בסה"כ. אחרי שכיסיתי את החוב הגדול והכנסתי סכום מרשים הבנק בכל זאת חסם לי את החשבון והויזה (סבבה עד כאן). הקטע הוא שלפני כמה ימים קיבלתי מכתב אזהרה של הבנק שהם רוצים לתבוע אותי על הסכום הזה ולבצע לי עיקול אם אני לא משלם תוך 10 ימים את שאר הסכום. במכתב רשום סכום שהוא לא זכור לי, הם אמרו לי שאני חייב סה"כ 1800 ש"ח +- לפני חודשיים ואני מקבל מכתב עם הסכום 2300 ש"ח. הם קפצו בערך ב-500 ש"ח. אין לי מושג למה זה ככה, עוד לא הלכתי לברר ונמאס לי כבר מהבנק הזה, התורות שם ארוכים והם גובים ריבית בקצב מסחרר... שמ…
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
ערב טוב. השכירים שביניכם יודעים שלפעמים אין גבול לשטויות של קהל הלקוחות הישראלי, ומכיוון שאני מדבר ועוזר ללקוחות כל יום במשך 12 שעות (!!!) יוצא לי להגיע במגע (לא פיזי) עם עם מספר דיי גדול של האוכלוסיה בישראל ולכן אני יודע ורואה כמות גדולה של מעשים/מבטים דפוקים/אי הבנות ETC ETC... בכל אופן,הדיאלוג בין הלקוח/לקוח וואנאבי ולביני ילכו ככה: בתוך סוגריים מתאר את המצב. בתוך גרשיים מה שאומר הלקוח ומה שניראה -ככה אני מדבר (או אתם) נתחיל בדוגמא להמחשה אבל לפנ י אני רוצה להגיד למי שלא יודע שאני עובד בחנות צילום בשירות לקוחות: (מישהו כבן 30 נכנס לחנות בפליאה מטורפת עם מבט סתום) "סליחה, אתה מוכר פה פילים???" -כמובן (תגיד, מה כל כך קשה ליראות את הפרסומות של מכירת פילמים ומבצעים…
-
- 67 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אצלי האתרים הם : www.gamer.co.il hwz 8) www.techno.co.il www.walla.co.il www.nana.co.il www.ynet.co.il נא לא לציין אתרי פורנו ו warez למינהם כדי שהדיון לא ינעל . מהם האתרים שלכם ?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
למי שיצא לו פעם לדוג, אשמח למקום טוב באזור חופי ת"א שאפשר לדוג שם בשקט... אני לא מתכנן לאכול את מה שאני דג אלא רק בשביל הכיף..
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע חייל משוחרר (השתחררתי ב15.2.2010) מיחידה קרבית (תותחנים) ואני ניצב מול בעיה. נרשמתי לקורס פסיכומטרי שאמור להתחיל ב24 לחודש במוסד High Q, עכשיו אני סיימתי ללמוד בתחילת שנת 2006 בארה"ב! ואז חזרתי לארץ להתגייס אבל התגייסתי בגיל יחסית מאוד מאוחר. אז הידע שלי בלימודים כבר נשכח ממזמן (גם לא הייתי מבריק בבית ספר). ביום שישי שעבר הייתי בפגישת "היכרות" עם הכיתה שלי לקורס ושם פשוט חטפתי הלם, הודיעו לנו שהם לא מתכוונים ללמד אותנו שברים ועוד כמה נושאים במתמטיקה. וברמת העיקרון כל הקורס יהיה עלי ללמוד לבד, מול המחשב (כי התרגילים וכל מה שנעשה הוא דרך האתר שלהם) ויש לי בעיה עם לימוד עצמי. עכשיו הדילמה היא שאני לא בטוח שאני רוצה לעשות את הפסיכומטרי עכשיו (או אף פעם), ידידה …
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חיפשתי לכלב שלי אוכל איכותי נכנסתי לרשת שנקראת " זו הארץ ZOO " וראיתי אוכל עם 60% עוף פרימיום , והייתי בטוח שזאת חברת הוריזון מסתבר שזה סוג של חיקוי השם זהה הלוגו לא ! , ניסיתי לאתר את החברה באינטרנט לא מצאתי כלום אפילו ליבואן אין אתר , משהו מסריח רשום רק על השקית " תוצרת גרמניה " וקוד יצרן , יש גם אישור של משרד החקלאות זאת השקית : http://www.dumbo4pets.co.il/items/1404448-הוריזון-עוף-2-ק-ג-Horizon-מזון-יבש-לכלבים-בוגרים השם ממש מטעה ה HORIZON האמיתי זה לוגו עם 2 כלבים בדיעבד שמתי לב . לא יודע אם לזרוק את האוכל , בהנחה ולא יתנו לי זיכוי זאת ממש הטעיה , אוכל פרימיום עם יצרן אנונימי ? .
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לפני איזה חודש בערך,המתקן של המיי עדן שלנו נסתם איכשהו,אבל בתכל'ס לא ראינו כלום ופירקנו את כול היחידה והכול היה נקי ולא ראינו סתימה,בקיצור החלפנו מתקן,ועכשיו המתקן החדש הרתיח את המים בכד וכול המטבח שלנו הפך לשלולית בגלל הרשלנות שלהם כנראה, רציתי לדעת אם זה קרה לעוד אנשים, תודה.
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אני בן 20 ואני כבר מתחיל ליראות שהשיער שלי נהיה דליל יותר מיום ליום ושה"מפרצים" בראש נהיים עמוקים יותר ויותר עם הזמן והשיער מתחיל לנשור וזה מדכא לאללה... הנשירת שיערות במשפחה אצלי זה תורשתי, לאבא שלי כבר אין כמעט כלום למעלה, הוא "מלווה שיער" רק בצדדים זה מה שנשאר לו איך אפשר לטפל בזה הכי טוב לדעתכם חוץ מניתוחים וסיבוכים יקרים אחרים? ראיתי כל מיני פרסומות כאלה על כדורים שעוזרים לזה אבל אני מפחד מכדורים ומפחד להיות קירח כמו אבא שלי מי שיודע שיעזור, מי שבא להתבדח כאן בבקשה לחזור אחורה.
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, יש לכם המלצות למכונת גילוח? כדאי לקנות אחת שעמידה במים (גם ככה אני לא יודע אם זה נח להתגלח כשאני במקלחת, ואם אני לא במקלחת לא נראה לי שיקרה משהו...)? כמו כן אני נוסע בקרוב לחו"ל. כדאי לבצע את הקניה בדיוטי פרי?
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי. יש איזה בחורה כמה בניינים לידי שהחליטה לפזר קופסאות שימורי טונה ונקנקיות בחצר הבניין שלי כדי להאכיל את כל החתולים בשכונה. הבעיה מתחילה בכך שיש לי כלב, ובכל פעם שאני מסובב את הראש הוא חוטף איזה נקנקיה ואח"כ הוא מקיא. מה גם שאני אלרגי לחתולים ולא סובל אותם באופן כללי. האם הגברת הנכבדת עוברת על החוק באיזשהי דרך? או שמספיק ללכת לתחנת משטרה ולדאוג שיגידו לה "נו נו נו"?
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי ב-200 ש"ח לפני כמה שבועות בחנות מסודרת רק מציק לי קצת שאני מסתכל לכיוון השמש והראייה שלי הדרדרה באחת העיניים.
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
חםםםםםםםם חםםםםםםםם יש לי מדחום 47 מעלות בחדר זה לפעמים 50 שאני סוגר את החלון שמתי בקבוק של קרח בחדר (אתם מכירים את זה שזה לא ניתך כמה שעות ) תוך 20 דקות הוא כולו מים!!! הכרטיס מסך שלי על IDLE 70 המסך הענק הזה 22אינץ CRT עושה חום של מנוע מה אני עושה?? יש רעיון ?? (מזגן לא כי ההורים תימנים אז אסור להוציא כסף) תבינו את זה אני ישן בלילה עם מגבת רטובה כדי לא להתייבש עכשיו אני הולך לישון מחר בבוקר (אם אני ישרוד עד אז) אני יראה תגובות
-
- 54 תגובות
- 3k צפיות
-
-