עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, לאחרונה ביררתי בקשר לחבילות גלישה לסלולרי החדש שלי (5800) והבנתי שיש גם דבר כזה אינטרנט סלולרי למחשב נייח. הרעיון הוא לחבר מודם סלולרי USB (דונגל קטן וחמוד) שבתוכו יש כרטיס USIM. החבילה היא 140 שקל לחודש (10 שקל על המודם למשך 36 חודשים ו130 שקל עם האינטרנט "בהתחייבות ל18 חודשים"). מקבלים אינטרנט 2.8 הורדה ו1.2 העלאה (Mbit). ללא הגבלה. האינטרנט שיש לי עכשיו, הוא ב90 שקל לחודש 1.5 מגה הפשוט של בזק. (כולל תשתית וספקית, בערך 20KB העלאה) אז גם הבנתי שיש עוד תוכנית, שאומרת 150 שקל על כרטיס הUSIM חד פעמי, ו130 שקל בחודש על אינטרנט בלי התחייבות, חודש ראשון חינם. שאר הנתונים אותם נתונים. (את המודם משיגים לבד מאיביי או חנות פרטית) אז יש לי כמה שאלות ספציפיות כמ…

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://news.walla.co.il/?w=/14/806107 פשוט מטורף חחחחח אנשים חולניים בטירוף...

• 47 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. שירות הסטרימינג מצטרף למתחריו ויאפשר למנויים להוריד חלק מהצרכנים, לצפייה מאוחרת גם ללא חיבור לרשת לכתבה

4. Started by SheZiF,

ובכן אני וחבר חיפשנו היום בהרבה חנויות את הרמקולים Z2300 כי הוא שמע אותם אצלי ואהב נורא מה שכן ב90 אחוז מהחנויות אמרו לנו שהאכן אין במלאי אצל היבואן ובשאר פשוט לא ידעו אשמח לדעת את הטלפון של היבואן לברר איתו רשמית את מצב הייבוא של רמקולים אלו אשמח אם תעזרו לי בנושא בתודה,

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. אני מתנצל אם היה כבר סקר כזה בעבר..

• 57 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. מי שזוכר את זה שנות ה90 המוקדמות 94-95 מהקומדי סטור נוסטלגיה http://st1wm.castup.net/server12/38507586-48.wmv?s=&rid=703051530102363&ct=IL&rg=BA&aid=411&st=0&cu=C50388B3-97F5-4506-B56D-1948ABEBAC78 איך אותה אהבתי, היתה יפה כל כך היה לה גוף של וונוס, שפתיים של מלאך אמרתי לה: עיניים, רוצה אותך נורא אמרה לי: קודם כל תלמד לשיר ת'טרטע טה חשבתי לי מה יש לי אני שאתבייש לי שלא אוכל לברוח, דפקתי את המוח אולי יבוא משיח ואז אני אצליח לשיר לבחורה את הטרטע טיר טן טה טרטע טרטע טרטע... שנים רבות למדתי ממש כמו משוגע ולבסוף הצלחתי לשיר את הטרינטע עכשיו אני יודע זה בכלל לא רע כי בעזרת הטרטע אשיג כל בחורה את רותי ואת דנה, ת'היא מפרדס חנה השארתי גם בביפר טרטע לקלודיה …

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by א אוהל,

יש לי את שתי הסדרות במחשב מה כדאי לראות ?\ תודה

• 47 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by maxos,

אני נוסע לניו יורק בעוד מספר ימים, הם משהו מכיר חנויות מחשבים טובות שם? הכי טוב יהיה חנויות עם אתר...

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by intel suck,

אוקיי היום סיימתי את כיתה י' במגמת טכ"ם (הנדסת תוכנה). הציונים שלי במגמה היו נמוכים מאוד ונכשלתי ביסודות מדעי המחשב א' החלטתי לעבור לפסיכולוגיה כלכלה כי אמרו לי שבמילא מסתכלים בסוף רק על הממוצע של התעודת בגרות. ואם במגמה הזו אני אקבל ממוצע גבוה. אז ככה אני לא לומד פיזיקה או כימיה כי אין לי אפשרות ללמוד כחלק מהמגמה. אם אני אבחר ללמוד מחשבים כמקצוע אקדמאי אני לא יכול? והאם אתם חושבים שעשיתי בחירה טובה שהחלטתי לעבור? תודה.

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3450729,00.html ניראה לי שזה רק עניין של זמן שיעברו את גיל 120

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by eli33,

אני עכשיו לומד ביג' ויש הרבה מאצלנו שמתמיינים לבסמ"ח. הבנתי שבסמ"ח זה מן בית ספר של הצבא שבו עוברים כל מיני קורסים של תכנות וכו',אבל מעבר לזה לא הבנתי מה בדיוק עוזר לי ללמוד בבסמ"ח? עוד שאלה: אם נגיד ואני אעבור את המיונים ואתקבל לבסמ"ח זה אומר שאני לא אוכל ללמוד יד' באותו בית הספר ואני אצטרך לעבור לבסמ"ח? ואיך בכלל בסמ"ח קשור לממר"ם? אם יש לכם עוד מידע בנושא אשמח לשמוע.

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. חםםםםםםםם חםםםםםםםם יש לי מדחום 47 מעלות בחדר זה לפעמים 50 שאני סוגר את החלון שמתי בקבוק של קרח בחדר (אתם מכירים את זה שזה לא ניתך כמה שעות ) תוך 20 דקות הוא כולו מים!!! הכרטיס מסך שלי על IDLE 70 המסך הענק הזה 22אינץ CRT עושה חום של מנוע מה אני עושה?? יש רעיון ?? (מזגן לא כי ההורים תימנים אז אסור להוציא כסף) תבינו את זה אני ישן בלילה עם מגבת רטובה כדי לא להתייבש עכשיו אני הולך לישון מחר בבוקר (אם אני ישרוד עד אז) אני יראה תגובות

• 54 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. מישהו יודע באיזה תאריך הספר השביעי יוצא בעברית? אני מת כבר לקרוא אותו. מישהו סיים אותו כבר באנגלית? איך הוא? [glow=red,2,300]בבקשה בלי ספויילרים!!![/glow]

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. פתחתי נושא חדש, כי הקודם לא באותו נושא בידיוק, אם זה אותו נושא , אין לי בעיה שיאחדו את הנושאים. לעניין: האם מישהו יודע אם מוכרים בדיוטי פרי ציוד היקפי למחשב וכל מה שקשור? אתן דוגמאות לרכיבים שהייתי מעוניין, אם מוכרים האם המחירים נמוכים משמעותית? מעבד E8400 - בארץ כ900 ש"ח רמקולים לוג'יטק Z10 - בארץ כ800 ש"ח כרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 - בארץ כ460 ש"ח מארז אנטק P182 - בארץ כ750 ש"ח עכבר G5/G9 - בארץ לG5 כ220 ש"ח מקלדת לוג'יטק WAVE - בארץ כ285 ש"ח

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by imac,

מחפש מתנה שימושית ולא משהו פלצני ונדוש זאת אומרת לא שעון, בושם או תמונה על מה אתם יכולים להמליץ איש עסקים בן 51 תקציב עד 800 ש"ח בערך תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. קניתי דיסק קשיח IBM בפלונטר לפני כשנתיים . כמובן שהוא התקלקל , פניתי לפלונטר בתקופה שחזרו מפשיטת רגל , הם הבטיחו לטפל בבעיה. היום , קיבלתי את הדיסק בחזרה , לא מתוקן , עם מכתב שהם ניסו לפנות ליבואן , TECHVISION , אבל הם לא מוכנים לטפל בעניין. כמובן , שניסיתי לפנות לטקויזיון , אבל שם לא מוכנים לדבר איתי ברגע שהזכרתי את המילה "פלונטר" . "תפנה לפלונטר ... " זו התשובה. ואני שואל : בתור חברה שממשיכה לייבא ולמכור דיסקים , איך הם מרשים לעצמם להתנער בצורה כ"כ מופגנת מאחריות ? אם זה קרה לחנות אחת זה יכול לקרות בעוד חנויות . בכל המוצרים האחריות היא של היבואן ! מה שאומר שגם אם החנות נעלמת היבואן עדיין צריך לממש אחריות. אחרת מה הטעם ב"שלוש שנים אחריות יבואן"? המסקנה היא לא לרכוש מו…

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by Dark_Phantom,

לפני כמה זמן ירד פה חצי פורום על מישה המסכן שלנו, הלא הוא ידוע בכינויו האימתני ומעורר פחד **The Hunter** . כנראה שמישה נעלב, וכבר יומיים שאנו לא רואים חדשות איכותיות פרי עטו. אתם לא מתביישים, אנשים? אין לכם כבוד לרוסי העצבני שלנו? מה הוא לא בן אדם? מה הוא איזה admin עצבני שצועק כל היום על האנשים בפורום? הוא בן אדם חי, אולי לא כמוני וכמוכם, אבל בכל זאת ייצור אנושי שבוך תוכו מסתתרת נפש עדינה להפליא(!!Not) אז בבקשה, מישה אני מתצל כאן בשם <הכנס כאן את השם> ועל משפגע בך ותחזור כבר לספק חדשות, Damn it!!

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. בדר"כ משלוחי דואר פשוטים (Priority) ממקומות כמו הונג-קונג מגיעים אלי תוך שבוע-שבוע וחצי. בחודש-וחצי האחרונים, כל משלוח שעשיתי או שהגיע אלי אחרי חודש וקצת, או שעדיין לא הגיע בכלל. בעיקרון קיבלתי מכולם את הכסף בחזרה או ששלחו, אבל בכל זאת זה דיי מעצבן ולא מוסבר מה שהוא פה. קרה לעוד מישהו עיקוב חריג בחודש-חודש וחצי האחרונים?

• 45 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by Lanzar,

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3338921 בקיצור מסכן בעלה בעתיד

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by scorpion,

טוב החלטתי לפתוח ת'רד בו כל אחד יציין משפט (או יותר) מסרט. המשפט חייב להיות בעל משמעות ולהביע משהו. אני אתחיל: What we do in life echo's in etrnety- Genarel maxsimus (gladiator) all we are is shadow and dust-antonio proximo (gladiator) twilight is upon me and soon light must fall, that is the way of things, the way of the force- Master jedi yoda (star wars episode 6- Return of the jedi) MAY THE FORCE BE WITH YOU (כל סרט סטאר וורז שיצא)

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by shimon23,

רוצים לדעת למה p4 כל כך איטי? קראו את הציטוט הבא: לקוח מ netaction.co.il המערכת כוללת: מעבד פנטיום ארבע 1.6G במהירות 400MHZ מקורי של אינטל ???

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by ALÞHA,

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. שלום, האם יש למישהו ניסיון עם הכלים האלו? אני מתכוון לאופניים עם מנוע עזר חשמלי תודה, גבריאל

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by ely2001,

פרצו לי לרכב היום וגנבו לי רדיו דיסק . תרדיו דיסק תלשו ממש בברותליות הרסו לי את כול הדש בורד וכול הרכב מלא בזכוכית. אבל מה כנרא מי שפרץ לי לרכב הוא לא הכי חכם כי הרדיו דיסק שלי לא שווה הרבה אני קניתי אותו ב 370 בעודפים של ניופאן. לא נירא לי שהוא יקבל אליו שקל >

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים