כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שאתם אוהבים לקבל דברים בחינם... ;D אז הנה תרומתי הצנועה , אתר האינטרנט www.zinio.com מספק בתור שירות לאנשי עסקים מינויים שנתיים למגזינים כמו PC-Magazine, Computer Gaming World, Electronic Gaming Monthly, ComputerArts ו PopularScience... כל מה שאתם צריכים הוא לספק כתובת דוא"ל, לענות על שאלון ארוך ומעצבן במיוחד (שם אתם מספקים פרטים מפוברקים על העסק שאין לכם), וכמובן כתובת מפוברקת בארה"ב. ובמשך כל חודש במשך השנה תקבלו הודעת דואר עם אפשרות להורדת המגזין מהאינטרנט... ושוב בחינם... http://www.freebizmag.com/ziniotradedig01welcome.htm
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
לפני כמה זמן ירד פה חצי פורום על מישה המסכן שלנו, הלא הוא ידוע בכינויו האימתני ומעורר פחד **The Hunter** . כנראה שמישה נעלב, וכבר יומיים שאנו לא רואים חדשות איכותיות פרי עטו. אתם לא מתביישים, אנשים? אין לכם כבוד לרוסי העצבני שלנו? מה הוא לא בן אדם? מה הוא איזה admin עצבני שצועק כל היום על האנשים בפורום? הוא בן אדם חי, אולי לא כמוני וכמוכם, אבל בכל זאת ייצור אנושי שבוך תוכו מסתתרת נפש עדינה להפליא(!!Not) אז בבקשה, מישה אני מתצל כאן בשם <הכנס כאן את השם> ועל משפגע בך ותחזור כבר לספק חדשות, Damn it!!
-
אני מחפש שירים ממריצים, סטייל Infected mushroom או כל סגנון אחר. תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
אז קנינו לאחי מסוק שיכול להמריא,הדגם הכי זול,עם שלט אינפרא אדום. במשך יום אחד הוא עבד נחמד מאוד ,ועכשיו משום מה אם הוא מצליח להמריא הוא מתחיל להסתחרר ומתרסק. חשבנו שהבעיה בסוללות-אבל לא. מה יכולה להיות הסיבה לזה? נ.ב. תחסכו את כל התגובות של "זה מה שאתה מקבל כשאתה קונה מסוק צעצוע רק ב100 שקל" תודה.
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תמיד חשבתי שכדאי ללמוד הנדסה ומחשבים כי יש בזה הרבה עבודה ומשכורת טובה. אבל הלימודים האלה ממש משעממים ובכלל מתמטיקה זה גועל נפש. אבל אני חי באשליה שאו זה או שאין לך עבודה טובה. אני יודע עמוק בפנים שזה לא נכון, אבל מצד שני אין לי שום כיוון אחר שאני אוכל למצוא בו עבודה טובה. אני מאוד נמשך למדעי הרוח, אבל מה כבר אפשר לעשות עם תואר בפילוסופיה? כלכלה/מנהל עסקים/חשבונאות וכל זה, אין בזה הרבה עבודה וגם שם יש הרבה מתמטיקה שזה גורם לי בחילה. אומרים שצריך ללמוד מה שאוהבים, אבל לי חשוב שאני אעבוד במה שלמדתי. בואו נדבר על זה, אולי אני אקבל תובנות חדשות והראייה הצרה שלי תשתנה.
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הגירסאות הקיימות לאירו טריפ? ואיך אפשר לזהות מה יש ברשותי? איזה חלקים יש או אין לאחד הגירסאות שאני אוכל לבדוק? תודה רבה (:
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בסביבות השעה תשע אתמול בערב (11.11), אני וניצן החלטנו לקפוץ (פעם נוספת) לצפון הארץ, במטרה ולהינות משינויים עצבניים בכוחות הכבידה המשתנים של חיפה (עליות/ירידות Fetish, תבינו בהמשך). תוך כדי כמובן עצרנו לבליסת דאבל מסורתית בקניון חיפה/קאסטרע (אחד מהשניים) ולאחר-מכן, המשכנו במסעינו אל-עבר פסגת הכרמל (חתיכת מקום מטורף, תל-אביביים, כבר אמרנו?!?!111), קצת צילומים (עם הניקון האוטומאטית המלאה שלו, ה E5900) ואודרוב, לתל-אביב. העיקר תועד בווידאו באיכות נסבלת, אז אני מפנק אתכם בגירסת ה UNCUT - שישה סרטונים שאוחדו לקובץ Divx בודד בנפח של 60 מגה ובאורך מצטבר של 10 דקות :dr00l: היה הזוי, ייתכן שאפילו מיותר, אבל היו רגעים מבדרים... בעיקר הרגעים בהם בידרתי את עצמי. זה טוב קצת מדי פעם. י…
-
- 37 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, האם יש למישהו ניסיון עם הכלים האלו? אני מתכוון לאופניים עם מנוע עזר חשמלי תודה, גבריאל
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך להגיע מחר למפקדת מיטב כל מה שידוע לי שהמפקדה נמצאת בבקו"ם/תל השומר אבל לא ידוע לי בדיוק..ועד כמה שזכור לי יש 2 כניסות לתל השומר אני לא יודע לאיזו ללכת אם מישהו יכול להיות אפילו יותר ספציפי ולציין קווים אני מגיע ממסוף אלוף שדה , תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בשבת בשעה 02:01 תתחיל המכירה של הארי פוטר ברחבי הפלנטה היכן אתם תהיו? אני שוקל לקנות את הספר לקרוא ישר את הסוף ולספר אותו לכל המכורים עם מגהפון ;D ;D אבל אני די לא רוצה שיהרסו לי את הסוף. נו טוף עוד נראה... עדכון: התקשרתי לסטימצקי והם אמרו שהמכירה תתחיל רק רק מוצש בשעה 8.
-
- 56 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם. קיבלתי מכתב אשר אומר שאותרתי כפוטנציאל איכותי לפרויקט עדן בלוט"ם. כתוב פה הכל יפה וזה נותן עתיד, התמקצעות, כתיבה טובה כפרסומות, הרי זה מה שזה. כתוב שם ואני מצטט "בשירותך הצבאי תשרת כטכנאי במרכז חושן, תפעיל ותתמוך מערכות מתקדמות.." עם היכרות שלי עם הצבא, אז הוא אוהב לייפות "קצת" את המציאות. אז השאלה שלי היא מהו באמת פרויקט עדן, מה עושים שם, וכמה זה כדאי? תודה. נ.ב http://www.aka.idf.il/giyus/general/?catId=57256&docId=29431 - לא באמת מוסיף מידע.
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קראתי קצת חומר על העתודה וזה נראה לי אפשרות די מעניינת, בהתחשב בזה שאני לא יכול להיות לוחם ולא מצאתי אופציה אחרת שעניינה אותי כ"כ. אשמח אם תוכלו להסביר לי מהם תנאי הקבלה לעתודה,האם כדאי להיכנס לזה בכלל, יתרונות, חסרונות וכל מידע שיכול לעזור.. אם אני אלמד עכשיו ואעשה את הפסיכומטרי עד פברואר 07, זה יתן לי יתרון על כאלה שעושים את זה מאוחר יותר? ואם אני מקבל ציון פסיכומטרי נמוך, אפשר לעשות בחינה חוזרת? נ.ב: אני בכתה י"ב כרגע. תודה מראש
-
- 51 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אלקטרה מוצרי צריכה תרכוש אולי את רשת אייבורי מחשבים. האם תהיה לנו רשת מחשבים זולה ואמינה בארץ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3963990,00.html
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לאמא שלי נמעס לקנות שואבים זולים שמתקלקלים אחרי חודש והיא רוצה להשקיע במשהו טוב. יש המלצה למשהו מסוים?
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
התקוות לתחרות אמיתית מול NVIDIA ו-AMD בשוק כרטיסי המסך לגיימרים סופגות מכה קשה. דיווחים עדכניים חושפים כי אינטל החליטה לגנוז את כרטיס הגיימינג המצופה "Big Battlemage", ובמקום זאת, היא מסיטה את הסיליקון יקר הערך לשוק תחנות העבודה הרווחי יותר. המהלך מסמן את ההשפעה ההרסנית של עלויות הזיכרון המאמירות וטירוף ה-AI על הצרכן הביתילכתבה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
- 3 followers
-
-
-
היי, קודם כל אני לא יודע מאיפה להתחיל עם הנושא הזה... בעיקרון, אני לא יכול לראות תמונות/וידאו עם תוכן 3D (שילוב של תמונה עם צבעי כחול ואדום). התחלתי להתעניין בכל עניין צפייה ב-3D אחרי שפירסמו בפורום כ.מסך אם אני לא טועה על 3D Stereoscopic Vision. באשף שבו אני מגדיר את את ה-3D נכתב לעצום עין אחת ולבחור איזו צורה מופיעה, בחרתי ועברתי למסך השני והאחרון ובו בודקים אם הבודק רואה תמונת 3D. לא ראיתי שום ריבוע קטן בתוך ריבוע למרות שהוא שם, את זה אני יודע ע"י אבא שלי שביקשתי שיבדוק גם, הוא אמר שהוא רואה ריבוע יוצא אליו. אז לפי זה אני בטוח שהבעיה היא אצלי בראייה ולא עם החומרה שלי. יש לי משקפי ראייה (וגם לאבא שלי), אבל יש לי גם פזילה. אולי זאת הבעיה? אני רואה עם שתי העיניים, אבל רק …
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
פתחתי נושא חדש, כי הקודם לא באותו נושא בידיוק, אם זה אותו נושא , אין לי בעיה שיאחדו את הנושאים. לעניין: האם מישהו יודע אם מוכרים בדיוטי פרי ציוד היקפי למחשב וכל מה שקשור? אתן דוגמאות לרכיבים שהייתי מעוניין, אם מוכרים האם המחירים נמוכים משמעותית? מעבד E8400 - בארץ כ900 ש"ח רמקולים לוג'יטק Z10 - בארץ כ800 ש"ח כרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 - בארץ כ460 ש"ח מארז אנטק P182 - בארץ כ750 ש"ח עכבר G5/G9 - בארץ לG5 כ220 ש"ח מקלדת לוג'יטק WAVE - בארץ כ285 ש"ח
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יצא לי לצאת עם איזה מישי לאחרונה ו....גיליתי שאין לה שיערות בידיים ושאלתי למה? אז היא אמרה מממה אתה לא יודע שמורידים שיערות בידיים.? ניתקלתם בזה?
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
נראה שהתחילה להתפשט תופעה מכוערת אצל בעלי בתים שמשכירים דירות . בהתחלה נותנים מחיר ריאלי או אטרקטיבי וכל שנה מעלים את שכר דירה ללא שום בושה חלקם ממש חוצפנים ודורשים מחירים מעל ומעבר למה שהדירה שווה . כל מי ששוכר דירה שיקח את זה בחשבון וכדאי מאוד שיוסיף סעיף התחייבות בחוזה שלא יעלו את שכר בדירה ל5 \ 10 שנים . אחרת הוא עלול בהחלט להגיע למצב הזה . אני שכרתי דירה ב 4 שנים האחרונות ב 2200 ש"ח לחודש עכשיו אני לקראת חידוש חוזה והבעל בית דורש 2600 . אפשר לקחת את ההתמקחות בשכר הדירה לבית המשפט ? או שבעל הבית יכול לדרוש איזה שכר דירה שבא לו ?
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי את שתי הסדרות במחשב מה כדאי לראות ?\ תודה
-
- 47 תגובות
- 3.2k צפיות
-