עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום חבר'ה, אני עדיין חייל אך בעוד שנה אשתחרר עם ידע בנושא תקשורת ורשתות. למרות זאת אני רוצה לעבוד במקצוע התכנות/QA. אני הנדסאי תוכנה אבל אין לי כל כך ניסיון בדברים האלה (לא התעסקתי בתכנות די הרבה זמן) אז רציתי לשאול, אם יש לי ידע מועט בתכנות אז יכולים עדיין לקבל אותי בתור מתכנת בחברה כלשהי? מה השכר שמקבלים בדרך כלל אם אין לי נסיון בכלל, ומה השכר שמקבלים במקצוע ה-QA? מה יותר משתלם? תודה מראש..

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by desert,

ויש 4 אםשרויות היחידה-מטכל שייטת 13 חובלים ואלה שלא קיבלו כלום התחלנו 300 סיימנו בערך 60 ואיזה 25 לא קיבלו כלום , 20 למטכל , 10 לשייטת והשאר לחובלים אני קיבלתי חובלים , משם אני יכול לעשות את המבחנים של שלדג ו 669 ועוד כמה כמו דובדבן ואגוז וכאלו.

• 37 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. שבת שלום לכולם, תהיתי אם אחד מכם יוכל להמליץ לי על ספר לימוד טוב למקצוע מנהל רשתות תקשורת (MCITP) וגם אם אתם יודעים איפה ואיך נערכת הבחינה ובעיקר איך נרשמים אליה. אני מעדיף ספר לימוד שיהיה בעיקר בעברית אבל גם עם ספר באנגלית לא תיהיה בעיה. תודה מראש לכל התותחים שיעזרו לי

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by intel suck,

אוקיי היום סיימתי את כיתה י' במגמת טכ"ם (הנדסת תוכנה). הציונים שלי במגמה היו נמוכים מאוד ונכשלתי ביסודות מדעי המחשב א' החלטתי לעבור לפסיכולוגיה כלכלה כי אמרו לי שבמילא מסתכלים בסוף רק על הממוצע של התעודת בגרות. ואם במגמה הזו אני אקבל ממוצע גבוה. אז ככה אני לא לומד פיזיקה או כימיה כי אין לי אפשרות ללמוד כחלק מהמגמה. אם אני אבחר ללמוד מחשבים כמקצוע אקדמאי אני לא יכול? והאם אתם חושבים שעשיתי בחירה טובה שהחלטתי לעבור? תודה.

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. נתקלתי במוצר הבא: http://www.ebay.com/itm/ISRAEL-20-SHEKEL-P64-2008-MOSHE-POLYMER-UNC-FLAG-COLORFUL-NOTE-/400167417913?pt=Paper_Money&hash=item5d2bd63839 בכלל לא ברור לי למה לקנות את זה. אם יש לכם עוד מוצרים ביזאריים או הזויים לשתף, זה המקום

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום יש לי חבר בן 16 והוא רוצה לעשות קעקוע על היד ועוד' חודש הוא עובר לגור באמריקה ואז אם הוא יעשה קעקוע יכולים לעשות לו בעיות בשדה תעופה או שבאמריקה לא יקבלו אותו לעבודות נורמליות ?

• 59 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by SugarFreeBoy,

יש לכם את המספרים: 2 3 4 5 ואת סימן החיבור (+) החיסור (-) הכפל (*) והחילוק (/). בעזרת ארבעת המספרים (פעם אחת כל מספר, בכל סדר שהוא) ו3 מתוך הסימנים (אחד מיותר, בכל סדר שהוא, בלי סוגריים) צריכים להגיע למספר 26. ^^^ לא פשוט בכלל.

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. מי שזוכר את זה שנות ה90 המוקדמות 94-95 מהקומדי סטור נוסטלגיה http://st1wm.castup.net/server12/38507586-48.wmv?s=&rid=703051530102363&ct=IL&rg=BA&aid=411&st=0&cu=C50388B3-97F5-4506-B56D-1948ABEBAC78 איך אותה אהבתי, היתה יפה כל כך היה לה גוף של וונוס, שפתיים של מלאך אמרתי לה: עיניים, רוצה אותך נורא אמרה לי: קודם כל תלמד לשיר ת'טרטע טה חשבתי לי מה יש לי אני שאתבייש לי שלא אוכל לברוח, דפקתי את המוח אולי יבוא משיח ואז אני אצליח לשיר לבחורה את הטרטע טיר טן טה טרטע טרטע טרטע... שנים רבות למדתי ממש כמו משוגע ולבסוף הצלחתי לשיר את הטרינטע עכשיו אני יודע זה בכלל לא רע כי בעזרת הטרטע אשיג כל בחורה את רותי ואת דנה, ת'היא מפרדס חנה השארתי גם בביפר טרטע לקלודיה …

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by omri_ro,

חנות באירופה שניתן להזמין את הIMP-350 הם עושים מישלוחים בינלאומיים, כרגע שלחתי להם EMAIL שבו שאלתי עם ישראל נמצאת על המפה שלהם...

10. היום טיילתי עם הנעלי הרים וחדרו אליהם מים. (צריכה להיות להן ממברנה אטומה למים.) הבנתי שצריך ואפשר לשפר את האיטום שלהם ע"י שימון. מישהו מכיר משחה טובה, או מומלצת לשימון נעליים שעשויות מעור זמ"ש? יש לי WAX כלשהו אבל רשום עליו שהוא לא מתאים לנעלי זמ"ש.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. תפתחו את היומנים: סרט קולנוע מאותחל בכיכובה של לארה קרופט, ה-Tomb Raider, יגיע אל האקרנים במרץ 2018 ובכיכובה של אלישיה ויקנדר - 15 שנים אחרי הפעם האחרונה בה נראתה הדמות בבתי הקולנוע, בגילומה של אנג'לינה ג'ולי.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

"כשנופל דבר מה כולם בועטים בו במקום להרימו" "שום דבר לא יתנקה בלי שדבר אחר יתלכלך" "על כל דבר טוב שקיים בעולם יאמרו לך: אסור, משמין ולא מוסרי" "מי שנוחר חזק מבני הזוג, הוא זה שיירדם ראשון" "את הצעצוע הכי יקר שתקנו לילד הוא יאהב הכי פחות" ככל שתגיעו מוקדם יותר יותר לשדה התעופה, יהיה איחור גדול יותר בטיסה" "ככל שהבגדים שלכם יפים ויקרים יותרף גדול הסיכוי שהם יתלכלכו בארוחה" את המחמאות הכי גדולות תקבלו על המאכל שבהכנתו השקעתם הכי מעט זמן" "ככל שהמגזינים בחדר ההמתנה לרופא משעממים יותר, יארך זמן ההמתנה" "כל אבן שתכנס לנעל שלכם תצליח למצוא את הדרך לנקודה הכי כואבת" "בדיוק לאחר שהדיילת מגישה כוס קפה מלאה, המטוס נקלע לכיס אויר" "בצרור מפתחות - המפתח הנחוץ הוא תמיד המפתח האחרון" "מ…

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by The Grey Matter,

אני יודע שאתם אוהבים לקבל דברים בחינם... ;D אז הנה תרומתי הצנועה , אתר האינטרנט www.zinio.com מספק בתור שירות לאנשי עסקים מינויים שנתיים למגזינים כמו PC-Magazine, Computer Gaming World, Electronic Gaming Monthly, ComputerArts ו PopularScience... כל מה שאתם צריכים הוא לספק כתובת דוא"ל, לענות על שאלון ארוך ומעצבן במיוחד (שם אתם מספקים פרטים מפוברקים על העסק שאין לכם), וכמובן כתובת מפוברקת בארה"ב. ובמשך כל חודש במשך השנה תקבלו הודעת דואר עם אפשרות להורדת המגזין מהאינטרנט... ושוב בחינם... http://www.freebizmag.com/ziniotradedig01welcome.htm

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. הבקשה בכותרת. אני יודע שזה לא הכי קשור לפורום הזה ולאתר בכלל אבל בכנות, אני לא מכיר פורום אחר שאני יכול לסמוך על עצות של אנשים בנושאים כאלה. בכל פורום אחר יבוא איזה ילד וירשום "אבא שלי אבי מחול מיקרוגל של LOGITECH שאוד לא נמכר בחנויוט בכלל והוא שולטטתתטתטתטתטת!!1" אני גם מקווה ששמתי את הבקשה בפורום הנכון. תודה ושבת שלום!

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. אהלן, ראיתי שיצאו חברות חדשות כגון רמי לוי והום סנטר משהו כזה, מחירים זולים ודמי מנוי זולים, אני בן אדם שמשתמש בסלולרי כ 800 דק' +-. עד עכשיו שחטו אותי בסלקום ב 350 ש"ח ל 2700דק'+2700 הודעות ואינטרנט חופשי. עברתי לאורנג' אותה תוכנית כמעט (2600+2600 ואינטרנט 2 GB) ב 200 ש"ח! הבדל של פא***ג 150 שח בחודש ועל מה?? חבל שלא ידעתי את זה. בכל מקרה, אני יכול לרדת יותר במסלול ולקחת 850 דק' ב 150 ש"ח בחודש. כמובן שאין לי התחייבות על מכשיר סלולרי. התכוונתי לקנות סלולרי חדש כמו ה HTC X, או לקחת NOTE מאורנג' אבל הוא ממש יקר שם (130 בחודש). מה ממליצים?

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. התקציב 5000 שקל 1)העסק יהיה מהבית 2)איזה דרכי פירסום יש? 3)מאיפה אני משיג רשימת ספקים לחלקים? 4)איך אני פותח עסק במע"מ? 5)נניח הגיע לי מחשב שצריך פירמוט ואין לאותו בן אדם ווינדוס חוקי איך אני עושה לו פורמט? בקיצור אני צריך פה עזרה מ-א עד ת תודה מראש

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. היי, כפי שציינתי אני מתגייס ב-24.10 למערך הטכני של חייל האוויר ואני מאוד אשמח לקבל המלצות לקורסים השונים. בנתיים השניים ה"יוerתיים" ביותר שראיתי הם "אבנט כחולה" וטכנאי כטב"מ. אני מאוד אשמח לדעת קצת מה כרוך בעבודת/קורס טכני כטב"מ [על אבנט כחולה הצלחתי לשלוף די הרבה מידע] ומה הדרישות בשביל להגיע להיות טכנאי כטב"מ? אני בוגר מגמת מוסיקה, בלי פיזיקה / אלקטרוניקה / מחשבים... קב"א: 54 דפ"ר: 90 פרופיל: 97 [עם קשיי הסתגלות - משמע לא קרבי]

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by Track,

אני זוכר שכשהייתי צעיר והזיקה שלי למחשבים רק החלה, שכל פעם שהייתי חוסך מספיק כסף הייתי הולך לחנות המחשבים הקרובה לביתי, נותן להם את המחשב שלי ומבקש מהם שישדרגו אותו. פעם זה היה כרטיס מסך, פעם זה היה צורב DVD, וכו'. ואני זוכר שתמיד אחרי שנתתי את המחשב שלי לשדרוג או תיקון, המוכר הראשי היה נותן אותו לאיזה עובד מאחורה, בן אדם שנראה לי אז מאוד רציני. אז ממה שאני מבין לבן אדם ההוא קוראים "טכנאי מחשבים". מה הוא עושה? משדרג, מתקן, בונה מחדש, אולי אפילו עושה מודים. הוא בעל ידע אודות כל החלקים הקטנים והגדולים - מבטרית הCMOS לצ'פ(ים) של הBIOS, לגודל הVRM, והוא יודע בעצם כל דבר בתוכנה שיכול להיות קשור לבנית או תיקון מחשב. עכשיו שאני סטונדט (לומד לרב מהבית), ואני מחפש עבודה לזמן מה, ה…

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות את השעון הזה ורציתי לדעת אם למשהו יש אותו ויכול להמליץ או בכלל לבעלי סקטור האם אילו שעונים טובים בתודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 46 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3450729,00.html ניראה לי שזה רק עניין של זמן שיעברו את גיל 120

• 37 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by ag43,

בזמן האחרון אני נתקל ביותר ויותר מוצרים שעוברים את סינון החיפוש לפי "available to: israel", אבל בכניסה לדף המוצר כתוב שאין משלוח לישראל. מישהו נתקל בתופעה המעצבנת הזו ויודע איך להתגבר עליה?

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by R0ck,

חיוך מקסים, בחורה מקסימה ויפה בתפיסה מצויינת.

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by Sargon,

ערוץ יוטיוב של יוטיובר בשם בוגי עם יותר ממליון רשומים נסגר לחלוטין בגלל שמישהו השיג את המספר טלפון שלו. לא מוסבר איך, אבל אני מניח שבאמצעות ה2 FACTOR SECURITY וזה שהוא מקבל SMS לאישור, היה אפשרי פשוט לשנות את הסיסמא אם אתה יכול לקבל את הSMS של המספר איכשהו. נשמע הגיוני? כבר שמעתי ש 2 FACTOR SECURITY עם פלאפון זה לא הכי בטוח, אבל אוליי זה אפילו יותר מזיק. אפשר לעשות 2 FACTOR SECURITY עם האפליקציה הזו של גוגל נראה לי... אז בעצם הסיסמא לא משנה ברגע שאפשר לשנות אותה עם 2 FACTOR SECURITY?

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. כמובן השאלה מופנת לכל הגיימרים פה באתר, למי שעוד לא עשה צבא. ואני מדבר על RIFLE ! לא על אקדח, בו נגיד משהו כמו M4 או M16 או איזה משהו בסיגנון... אני סתם סקרן... אני הייתי מצביע לאפשרות השנייה, מה אתם ? אם יש לכם דעה אחכת ממה שרשמתי תירשמו הודעה...

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מנגן לא הרבה זמן במיוחד והייתי מאוד רוצה לדעת איך עושים סט אפ לגיטרה... לא רק כדי לחסוך כסף בעתיד אלא בגלל שאני מאמין שאם אני אכיר את את הכלי יותר טוב.. ההבנה של איך הכלי עובד חשובה לי מאוד... עכשיו יש לי גיטרה עם טרמולו וכבר ראיתי כמה הוראות וכל זה אבל הייתי רוצה לדעת עוד... כמו איך לכוון אקשן ומה יש בתוך הגיטרה ודברים כאלא... אני אשמח אם מישהו מכיר דרך שאוכל ללמוד או שמישהו יוכל לפרט על זה... תודה..

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.