כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני בא אליכם עם שאלה הפוכה, כמה שווה המפרט הבא: (אפשר לתת גם הערכה גסה..) Computer Case : COOLER MASTER STORM SCOUT BLACK GAMING EDITION Mid-Tower Case Power Supply Upgrade : 700 WATT OCZ Technology StealthXStream 2 OCZ700SXS2 ATX12V & EPS12V Power Supply Motherboard : BIOSTAR TH67B LGA 1155 Intel H67 HDMI SATA 6Gb/s Micro ATX Intel Motherboard DDR3 Memory : 8GB (2X4GB)DDR3-1600 MHz PC3-12800 Processor: Intel Core i7-2600 Sandy Bridge 3.4GHz (3.8GHz Turbo Boost) 4 x 256KB L2 Cache 8MB L3 Cache LGA 1155 95W Quad-Core Desktop Processor Box with Original Intel Fan CPU Cooling Fan : Intel S-775 Core i3/i5/i7 4-Pin Original CPU Fan Hard Drive : 1 T…
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מחפש המלצות למורים טובים לנהיגה בעיר רחובות. (לנער שרוצה להתחיל ללמוד נהיגה) תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להפחית רעש בחדר? בדומה לאוזניות שמפחיתות רעש ע"י השמעת גל קול הפוך מהרעש שמחוץ לאוזניות האם אפשרי בכלל ליצור כזה דבר?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מה קורה ??? אני רוצה להזמין מוצר מ EBAY , עכשיו שהוא העביר אותי ל PAYPAL והכנסתי כרטיס אשראי הוא לא קיבל . יש לי כרטיס של ישרכארט מה אני יכול לעשות ?? תודה
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני לא כזה עצוב פשוט כי בשנים האחרונות היתה סיעודית וסבלה מזה גם הביקורים אפכו להיות ביקורים של כבוד ורחמים -והיא לא היתה מטומטמת היא גם לא רצתה בית אבות אז היתה מאוד בודדה בשנים האחרונות היתה לה עוזרת ופה ושם ביקורים מהמשפחה הסבא נפטר לפני הרבה זמן -והחברות שלה חלקם אפכו סיעודיות חלקן מתו אני חושב שיש בעיה עם הרפואה בארץ שרוצה להציל חיים בכל מצב גם במיקרים שהבן אדם יסבול עד המוות וחבל שלא נותנים אפשרות כמו בשוויץ במקרים מסוימים לעשות המתת חסד -(כמובן עם החולה מבקש את זה ) כי עברתי 2 סבתות וסב אחד שמתו אחרי שנים של סבל רק אחד מת בלי לסבול יותר מידי ושהוא עוד תיפקד וזה היה בגלל שהוא לא אהב רופאים (התקף לב ) בכל מקרה לפחות עכשיו לא תיהיה בודדה ועם כאבים זה מה שרצית…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה קשר ממש סבבי עם מישהי (קשר ידידותי לא זוגי) הקשר נפסק פתאום במפתיע - היא לא אומרת לי שלום, רק אם אני אומר לה (תמיד אני זה שנכנס לעסק שני ורואה אותה, אנחנו עובדים יחד), היא לא באה לדבר איתי והיא לא מפתחת שיחה שאני בא לדבר איתה אני חושד שזה בגלל שיחה שהייתה לי איתה שהיא אמרה לי שהיא הולכת לחפש עבודה שלישית אני חשבתי שהיא הולכת להתפטר וסיפרתי את זה לבוס שלה שהוא מהמשפחה המורחבת שלי מאז היא בקושי מדברת איתי איך לתקן את המצב? איך לגלות בכלל על מה היא כועסת? כי חבל לי אני באמת אוהב אותה (בתור ידידה בלבד כמובן) והיא לי ממש כיף איתה
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חברי HWZ יקרים שלום, רציתי לספר לכם על פורום חדש שפתחתי שעוסק בתחום אומנויות לחימה משולבות (Mixed Martial Arts) - ולהזמין אתכם להצטרף לקהילה שבתקווה תהיה דומה לזו שפה - בוגרת, משתפת ומעניינת. לא הכמות מעניינת אלא האיכות. הקליקו כאן למעבר - פורום MMA. ספורט אמנויות הלחימה המשולבות כולו ככולו בעל ותק של כמעט שני עשורים ברחבי העולם, אך בארץ ישראל הקטנה הוא עדיין בתחילתו, ויש שיאמרו שאפילו זאת הגזמה. מטרת הפורום הינה לפתח את המודעות לספורט אמנויות הלחימה המשולבות ולאפשר לכל החובבים, הסקרנים ואף למעט המקצוענים, להשמיע קול, ליצור קשרים ושיתופי פעולה. זהו חס ושלום אינו פרסום "אוטומטי" למטרות קידומיות (המבין יבין, למרות שמטבע הדברים אני מפרסם בזו הלשון ב- 2-3 מקומות שאני קורא ומש…
-
- 12 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
-
אני קונה מתנה ליום הולדת של חבר, כנראה שנשב גם לשתות אותו, אני לא מבין גדול אבל אני יודע שהוא אוהב וויסקי, אם יש משהו ששווה חריגה קטנה אני מוכן, תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
באתר של באג בדיוטי פרי, מוצגים ממש מעט מוצרים .. לדוגמא אפילו מקלדות או עכברים אין שם, האם זה באמת מה שקיים במלאי או שפשוט לא כל המוצרים הוכנסו לרשימות באתר ? http://dutyfree.bug.co.il/
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני אתחיל בזה שחלק מהחברים שלי אין את זה (כל אלה ששאלתי אותם לא היה להם את זה אבל לא שאלתי את כל החברים) אני בא להכנס, זה אומר לי account temporarily unavailable ושיש maintanence יכול להיות שהם רומזים לי שקיבלתי באן? עכשיו איך יכול להיות הרי אני לא מקלל בפייסבוק אין לי תמונות בוטות בכלל או שיכול להיות בכלל שמחר בבוקר אני אתעורר ואראה שהכל חזר להיות תקין זה פשוט כבר כמה שעות ככה יש עוד מישהו כאן שזה קרה לו או יש לו את זה עכשיו?
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
למה למרות שהם קיימים כבר המון זמן , עדיין יש שוטרים גם עם המדים הישנים ?? הם רוצים להראות שהם פזמנקים או משהו ?
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
ככה תס"חים (תרגילי סדר חמושים) צריכים להיראות. משמעת, אחידות ושלמות. אישית, אני חושב שבמקום מטסי/משטי יום העצמאות המסכנים(הם ממש פצפונים) שיש לנו בישראל, צריכים לתת במה גם לתצוגת יחידות החי"ר הלוחמות וללוחמים לשעבר, להפוך את הארוע לענק ופומבי ולהפוך את טקס יום העצמאות לגאווה לאומית. אנחנו מעצמה אזורית ועלינו להרים טקס יום עצמאות של מעצמה אזורית ולתת גאווה לאזרחיה. אולי פעם יהיה פה רוסי ראש ממשלה שמכיר את המצעדים האלה מהילדות וישריש את המנהג גם בישראל. יש לנו צבא מדהים להראות לא פחות מברוסיה. This is the parade in Moscow's Red Square, devoted to the 66th anniversary of the Great Victory over Nazi Germany in the Great Patriotic War (what the Eastern Front of World War II…
-
- 31 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לאחרונה פייסבוק ביצעו שינויים בהגדרות של קבוצות מסוימות. יש קבוצה אחת שאני נכנס אליה באופן קבוע ואחרי השינוי הפרסומים על הקיר של הקבוצה מופיעים אבל לא לפי הסדר הכרונולוגי שלהם מישהו יודע אם יש אפשרות עצמית לשינוי של הפרסומים לפי הסדר? (או שזה נקבע מראש על ידי ראשי הקבוצה) (בדקתי כבר בהגדרות הרגילות של הקבוצה אבל יש שם אפשרות להגדיר רק מתי אני יקבל מיילים בנוגע לפרסומים על הקיר..) תודה..
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כמה ספרים מאמזון (בסך של כ150 דולר). הבנתי שאם אני עובר את החמישים דולר אז אני משלם על ההזמנה מע"מ. ולהזמין בנפרד הרבה ספרים מאמזון זה לא משתלם כלל. לכן מצאתי את האתר הזה http://www.bookdepository.co.uk/ שדמי משלוח בו חינם וחשבתי להזמין דרכו. האם האתר הזה טוב? אמין? משלוחים מגיעים בזמן? ניסיתי להזמין דרכו אך הבעיה היא שמשום מה הPAYPAL\VISA שלי לא עוברים דרכו. וזה ממש מוזר כי בו בעת הויזה שלי עוברת באמזון (סתם הזמנתי משהו וביטלתי כדי לבדוק). האם משהו יודע מה אפשר לעשות בעניין? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
נבנה ב3DS MAX, נראה הרבה הרבה יותר טוב ב1080 (ונטען על 1080 בכמה שניות) http://www.youtube.com/user/JonnyboyVideos?feature=mhum
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קניתי מטען למחשב נייד שנשרף אחרי שעתיים שימושץ הצלחתי לקבל החזר רק אחרי שעירבתי את EBAY. יש אפשרות לשמור את המוכר אצלי בתור מוכר לא רצוי? אני יודע שיש אפשרות לסמן כמוכר רצוי, השאלה אם אפשר ההיפך. מילה טובה על השירות של EBAY - אני רדפתי אחרי הנודניק הזה כבר כמה שבועות והוא כל הזמן מרח אותי, גם כאשר פתחתי CASE מולו. 30 שניות אחרי שעשיתי ESCALATE קיבלתי מייל מפייפל עם REFUND מלא.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הייתם יוצאים עם מישהי שיש לה ילד או ילדה? בלי שטויות עכשיו של milf hunter וכו'
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום חברים שבוע הבא ב 15 נגמר לי הנהג החדש וכך גם תוקף הרישיון פג ! עכשיו לא קיבלתי עדיין רישיון חדש ולכן אני מעניין לסוע למשרד הרישוי וישר להנפיק חדש על המקום איזה סכום אני צריך לשלם ומה אני עוד צריך ?האם צריך תמונה חדשה ? עכשיו אני מחיפה אז לסוע למשרד הרישוי שיש ליד חוצות המפרץ ?צריך קצת הכוונה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בוקר טוב, עקב חוסר הניסיון שלי בתחום היתי מעוניין לדעת אם יש כאן אשקלוני שיהיה מוכן לרכוש עבורי באייבי, כמובן, שטרם הקניה אני אגיע אליו וישלם לו במזומן. אז, יש מתנדבים?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן! חג שמח אני מבקש לדעת אם יש אפשרות לחפש במנוע החיפוש(גוגל) טקסט שלא גלוי לעין, אלא שמסתתר בתוך קוד המקור של דף האינטרנט? לדוגמה, קישור לאתר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש חולצות דיי איכותיות בחנויות המפורסמות (גולף, רנואר וכו') אבל לא נראה לי לשלם לפחות 100 ש"ח. מצד שני יש את החולצות ב 30 ש"ח שמוכרים בכל מני מקומות אבל הם בד"כ לא איכותיות. מישהו יודע ? (אפשר גם מותגים מזויפים )
-
- 17 תגובות
- 4.3k צפיות
-