עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Chymes,

יש תיקנים בדירה. אני מרסס, מרסס ומרסס, אבל הם עדיין נשארים בחיים. כבר ריססתי בכל מקום אפשרי, בכל חריץ, בכל פינה. מיכלים שלמים של K300 סיימתי, אבל הם עדיין נשארים בחיים. יש טיפים? ריסוס מקצועי אולי?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by liav12,

יש לי בעיית עור.. אני סובל מדלקת בזקיק השערה וכל פעם שאני מתגלח חלק מדי זה עושה פצעים. עכשיו הבנתי שאפשר להוציא פטור על בעיה רפואית כי אני לא מתכוון לקרוע את הפנים שלי בשביל גילוח. צריך ללכת לרופא בשביל זה? או שאפשר בבקום לסדר את זה? ולא מטעמי דת.

• 57 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. בנסיוני לעשות משהו עם הדבק מגע (לא מה שאתם חושבים ) הדבק נדבק לי על האצבע ואין לי מושג איך להוציא אותו לא יוצא יש לכם דרכים?

• 13 תגובות
    • 13.2k צפיות
  4. Started by ScreameR,

אני בארץ, אבל אבא שלי בארה"ב. אני רוצה צורב DVD, והוא מסכים. אני מצאתי אתר ע-נ-ק, הוא נכנס. אני מנסה להרשם, אך אי אפשר. עכשיו ברצינות, איך אפשר להרשם\להזמין בלי להרשם מNEWEGG ? צריך BILLING ADDRESS רק מארה"ב.. מישהו מכיר חנות זולה ואמינה בארה"ב שמאפשרת להזמין עם כרטיס אשראי מהארץ ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני רוצה גםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :'( :'( :'( :'( :'( המשלוחים רק לארצות הברית :'( :'( :'( מישהו יכול לעזור לי??? תראו : http://www.armaniexchange.com/shopping/product/detailmain.jsp?itemID=14982&itemType=PRODUCT&iMainCat=4&iSubCat=16&iProductID=14982 http://www.armaniexchange.com/shopping/product/detailmain.jsp?itemID=12347&itemType=PRODUCT&iMainCat=4&iSubCat=16&iProductID=12347 :'( :'(

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. יש לי הודעות מאיזה וירוס בשם DrunkGirlRoom. כל פעם שאני נכנס למסנג'ר יש הודעות מוקפצות. האנטי וירוס לא מזהה... וגם את ה"איש קשר" אי אפשר למחוק. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  7. כמו בכותרת ??? נ.ב אני מתעניין רק מתוך סקרנות ולא יותר מזה! פשוט ראיתי בטלויזיה תוכנית על זה ולא הבנתי כלום תודה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 26.4k צפיות
  8. איך אפשר להכין רעלים מחומרים? השאלה היא רק באופן תיאורטי, כמובן

9. Started by ten55,

אני רוצה לראות האח הגדול בארגנטינה, אבל הם חסמו גישה למחשבים מישראל. איך בכל זאת אפשר לעקוף ולראות? http://www.gh24hs.com.ar

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by BedB0y,

נרשמתי באתר שלהם לפני חודשיים בערך, אף אחד לא חזר עד עכשיו. בטלפון לא יודעים מה להגיד לי חוץ מ"כשייפתח קורס יחזרו אליך" תכלס הכל פרוטקציות פה, לא נראה לי הגיוני שלא פתחו תוך חודשיים קורס לא בת"א ולא בראשון לציון (שזה המקומות המועדפים שבחרתי לעשות בהם את הקורס + רשמתי שאין לי בעיה להתפשר על מקומות אחרים מהסביבה). אני ממש רוצה לסיים את הקורס כמה שיותר מוקדם כי באוקטובר אני מתחיל ללמוד. יש פה איזה מתנדב צדיק במקרה שיש לו קשרים במד"א ויכול לעזור לי?

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by -ox-,

נשמע דבר פשוט ? לא כל כך , רציתי לדעת אם יש עוד אנשים במצב שלי, לא שהוא קריטי במיוחד אבל עדיין מציק. מאז שהתגייסתי לפני שנתיים וחודשיים רמת הפעילות הגופנית שלי ירדה ל 0 (חוץ מחודש וחצי טירונות) . בגלל שהשירות שלי הוא בתפקיד ניהולי אני קם בשעה יחסית מוקדמת וחוזר כל יום בשעה מסויימת אפשר לומר עייף מאוד - וככה אחרי תקופה של שגרה רצינית פלוס בלוי כמה שעות טובות על המחשב ביום וחיבה עזה לאוכל מהיר, המשקל עולה והכושר הגופני יורד בצורה מדהימה. התגייסתי 65 ק"ג ועכשיו אני 75~77 ק"ג על 1.72 מטר והופה התחילה לצוץ לה כרס קטנה אך מעצבנת בטירוף . עכשיו הרבה פעמים ניסיתי לעשות הליכה/ריצה בערב אבל להתמיד זה קשה בגלל כל מה שהזכרתי למעלה.. יש מישהו שיכול לתת עצות או טיפים? או שהיה במצב …

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  12. יש לי מצבור של מטבעות 10 אגורות שמסתכמים בלפחות 100 ש"ח. איפה אפשר להמיר אותם לשטרות? שמעתי הצעות כמו מוכרים במכולת וכו', אבל אני לא חושב שיש להם זמן, או שהם ישמחו לקבל כ"כ הרבה מטבעות.

• 16 תגובות
    • 62.9k צפיות
  13. Started by LORIANTA,

מי שיכול לצרף תמונות זה יהיה מצויין...

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  14. (לא ידעתי איך קוראים לסיומת אז קראתי לזה סוג קובץ) אני רוצה להעביר סרטים לפלאפון שלי.. Nokia 6288, הפלאפון לא קורא AVI אלא MP3,MP4.. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  15. יש איזה מדריך לעשות את זה? ואיזה חומרה צריך בשביל זה? (אני חושב שאני יודע כרטיס לכידה טוב כמו ה-PVR 150 וכמובן HD גדול) תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. אני אוהב לשמוע מוזיקה בקול גבוה אבל לפעמים השכנים מתלוננים. מה אפשר לעשות? אין לי בעיה להשקיע עבודה וגם קצת כסף אם צריך. כל רעיון יתקבל בברכה (האם יש סוגים מסויימים של עץ שצריך להצמיד לקיר החיצוני?)

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  17. זה אוליי יראה קצת מוזר פאתטי, לרשום את זה כאן או באינטרנט בכלל. אבל אני מרגיש דיי נוח לכתוב בפורום הזה, ואני חושב שיש כאן אנשים פחות או יותר בגילי עם נסיון, שעברו דבר או שניים בחיים. אני מרגיש שהגעתי לאיזה מבוי סתום בחיים. מאז ומתמיד אני זוכר את עצמי כאדם שהוא אדיש לחיים שלו, ללא שאיפות או רצונות מיוחדים. חשבתי שגיוס ליחידה קרבית יתן לי כאפה וידרבן אותי, אבל חוץ מלמרמר אותי זה לא הועיל בשום דבר. מאז שהשתחררתי מהצבא, עשיתי טיול בארץ בשביל ישראל במשך כחודש, ומאז אני יושב באפס מעשה ולא עובד או לומד. כאילו אני לא רוצה כלום, אני לא מוצא עניין באיזה תחום לימודים מסויים ויש לי נטייה לעזוב דברים באמצע (למשל התחלת פסיכומטרי והחלטתי להפסיק) הכי גרוע שאני בכלל לא מדרבן את עצמי לצ…

• 66 תגובות
    • 9.4k צפיות
  18. Started by totah,

תודה.

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. אני צריך ליצור כמה קבצים שיראו כאילו הם קיים והם עם נפח כמה קבצי word ו spss אבל אני רוצה שלא יצליחו לפתוח אותם שזה יראה שגיאה כאילו הבעיה במחשב של חבר שלי ולא בקבצים עצמם. יש למישהו רעיון?

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. אני גר בבניין קומות ואתמול בשלוש וחצי לפנות בוקר התעוררתי בפיתאומיות מכיוון שהדיריים החדשים (שעדיף שלא נזכיר את ארץ הלידה שלהם והמוצא כרגע) שגרים מעליי החליטו שהם עושים מסיבה בבית ושמו מוסיקה בפול ווליום וכל הבית שלי רעד מזה, בנוסף הם צועקים ומפילים דברים על הרצפה כל הזמן מה שגרם למטרד ולרעש וזה מאוד מאוד מאוד מפריע. ניסיתי לצרוח מהחלון שלי שינמיכו אבל זה לא עזר אז לבסוף ירדתי לאינטרקום באמצע הלילה מתוך שינה ואמרתי להם שיפסיקו כי זה מאוד מפריע. אך לא עזר ממש והם המשיכו עם זה. עכשיו, כנקמה אני רוצה לדעת איך בדיוק אפשר להפריע להם בדיוק כמו שהם הפריעו לי? הם גרים בקומה אחרונה ואני מתחת. אגב, יש לציין שזו ממש לא הפעם הראשונה שהם עושים דבר כזה.

• 55 תגובות
    • 22.3k צפיות
  21. שלום לכולם, איך אני יכול שאתרים יזהו כאילו אני גולש מארה"ב, ולא מאייפי ישראלי? האם אפשרי כזה דבר? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  22. סליחה שאני מתחיל ככה אבל : ???

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by VL,

במקרה שאני לא נכשל בכמה מקצועות / לא עושה כמה מהמקצועות בגרות , לא תהיה לי בגרות מלאה , האם אני יוכל להשלים דרך הצבא / או אפילו לבד? אם דרך הצבא , כמה זה יעלה לי ? (שמעתי זה חצי מהסכום או משו כזה) ואם פרטי , כמה זה יעלה לי גם ? והאם אפשר להצליח היום בלי תעודת בגרות? (ז"א יש עתיד?)

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by pergola,

בחדר כושר היה מין מתקן ששמים את שני המרפקים בכל צד ועולים ויורדים.. וזה עבד על שרירים בבטן תחתונה.. לעומת בטן עליונה שזה כפיפות רגילות.. בבית.. איך אפשר לעבוד על בטן תחתונה..? כי הרי אי אפשר אפילו לדמות את המתקן הזה.. יש שיטה אחרת? ואגב.. מתח והרמת משקולות רגיל.. שניהם עובדים על השריר ביד.. אותו שריר כאילו?

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by cain_not_abel,

איך אפשר להתחמק משירות בצבא? ומה בריחה מהארץ תגרור? * בלי הודעות "בוגד ממזר" וכאלה. תודה

• 47 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים