עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלחתי משהו בדואר שליחים למישהו הוא טוען שמה ששלחתי הגיע ביום X ואני אומר ביום Y יש דרך לבדוק מתי זה הגיע? בכל זאת היה שם בן אדם שמסר את החבילה, זה רשום איפה שהוא? (לא ביקשתי שזה יהיה רשום ולא זוכר איפה שמתי את הקבלה מהדואר על זה ששלחתי את הדואר)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by joniar,

ידידה שלי ראתה את הסרט "חתונה במהירות מופרזת "ונידלקה על השיר ורוצה שאני אוריד לה אותו איפה אני יכול למצא את השיר שנימצא בסרט הזה

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  3. אני מתכוון אם יש איזה אתר עזר שבו אני מכניס כתובת מסויימת של אתר והוא אומר לי באיזה טכנולוגיה האתר המסויים הזה משתמש ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  5. שלום כולם! חבר שלי ביקש ממני שאני אעזור לו להבין\להעריך כמה שוות הקופסאות סיגריות שיש בידיו (ואם בכלל שוות משהו) כל הקופסאות עדיין בניילון המקורי ובמצב חדש אם זה משנה אלה הקופסאות שיש לו ומאיזה שנה: הנשיא-60, דובק-61, נובלס-58, מונט בלנט- 61, דורון -61, פילטרון- 60, אילון- 58, נשר-60 תודה על כל עזרה שלא תיהיה, אנחנו פשוט מנסים להעריך מה שווי האוסף הזה תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן, למשהו אולי יש מושג איך המוכר בחנות קובע כמה הנחה מגיע לרוכש במזומן? אני מדבר על קניה של מוצרים שעולים אלפי שקלים. האם יש לי טעם לקנות מוצר במזומן שעולה כמעט 5K ש"ח? התקשרתי לחנות שאני שוקל לרכוש בא מחשב נייד הוא אמר לי לבוא ושם הוא יקבע לי את ההנחה שמגיע לי. איך מוכר פשוט יכול לקבוע את רמת ההנחה? בסופו של דבר זה סוג של הפסד לחנות.

• 35 תגובות
    • 9.5k צפיות
  7. יש לי שאלה יש לנו חבר משפחה שיש לו אוסף גדול של בולים משנות ה 50 מעדות ומדינות שונות איך או אויפה אפשר לדעת מה הערך של הדברים?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  8. אני רוצה לקנות ברשת. סתם לדוגמה באתר קסטרו איך אני יכול למדוד מה מידת הג'ינס שאני צריך תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הקטע החדש של ההצעה מקסימלית נראה ממש מפתה, אבל מצד שני אני מפחד שבמוצרים היקרים יותר הם פשוט שמים שתול שלהם שזוכה ע"י תיכנות או משהו. אפשרי או שאני סתם מדבר שטויות?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  10. השאלה בכותרת. ועוד שאלה, אילו מועדונים איכותיים אתם מכירים? לכבוד שבועות הלכתי עם החבר'ה למועדון "המוסד", חברים שיגעו אותי שיש שם דיל ענק באלכוהול חופשי אבל מסתבר שהאלכוהול שם מאוד מתוקצב והמגוון הוא כלל לא רחב. בכלל, מרגיש כמו מועדון של שקל תשעים. תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Chymes,

יש תיקנים בדירה. אני מרסס, מרסס ומרסס, אבל הם עדיין נשארים בחיים. כבר ריססתי בכל מקום אפשרי, בכל חריץ, בכל פינה. מיכלים שלמים של K300 סיימתי, אבל הם עדיין נשארים בחיים. יש טיפים? ריסוס מקצועי אולי?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by liav12,

יש לי בעיית עור.. אני סובל מדלקת בזקיק השערה וכל פעם שאני מתגלח חלק מדי זה עושה פצעים. עכשיו הבנתי שאפשר להוציא פטור על בעיה רפואית כי אני לא מתכוון לקרוע את הפנים שלי בשביל גילוח. צריך ללכת לרופא בשביל זה? או שאפשר בבקום לסדר את זה? ולא מטעמי דת.

• 57 תגובות
    • 5.2k צפיות
  13. בנסיוני לעשות משהו עם הדבק מגע (לא מה שאתם חושבים ) הדבק נדבק לי על האצבע ואין לי מושג איך להוציא אותו לא יוצא יש לכם דרכים?

• 13 תגובות
    • 13.5k צפיות
  14. Started by ScreameR,

אני בארץ, אבל אבא שלי בארה"ב. אני רוצה צורב DVD, והוא מסכים. אני מצאתי אתר ע-נ-ק, הוא נכנס. אני מנסה להרשם, אך אי אפשר. עכשיו ברצינות, איך אפשר להרשם\להזמין בלי להרשם מNEWEGG ? צריך BILLING ADDRESS רק מארה"ב.. מישהו מכיר חנות זולה ואמינה בארה"ב שמאפשרת להזמין עם כרטיס אשראי מהארץ ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני רוצה גםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :'( :'( :'( :'( :'( המשלוחים רק לארצות הברית :'( :'( :'( מישהו יכול לעזור לי??? תראו : http://www.armaniexchange.com/shopping/product/detailmain.jsp?itemID=14982&itemType=PRODUCT&iMainCat=4&iSubCat=16&iProductID=14982 http://www.armaniexchange.com/shopping/product/detailmain.jsp?itemID=12347&itemType=PRODUCT&iMainCat=4&iSubCat=16&iProductID=12347 :'( :'(

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. יש לי הודעות מאיזה וירוס בשם DrunkGirlRoom. כל פעם שאני נכנס למסנג'ר יש הודעות מוקפצות. האנטי וירוס לא מזהה... וגם את ה"איש קשר" אי אפשר למחוק. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. כמו בכותרת ??? נ.ב אני מתעניין רק מתוך סקרנות ולא יותר מזה! פשוט ראיתי בטלויזיה תוכנית על זה ולא הבנתי כלום תודה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 27.1k צפיות
  18. איך אפשר להכין רעלים מחומרים? השאלה היא רק באופן תיאורטי, כמובן

19. Started by ten55,

אני רוצה לראות האח הגדול בארגנטינה, אבל הם חסמו גישה למחשבים מישראל. איך בכל זאת אפשר לעקוף ולראות? http://www.gh24hs.com.ar

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by BedB0y,

נרשמתי באתר שלהם לפני חודשיים בערך, אף אחד לא חזר עד עכשיו. בטלפון לא יודעים מה להגיד לי חוץ מ"כשייפתח קורס יחזרו אליך" תכלס הכל פרוטקציות פה, לא נראה לי הגיוני שלא פתחו תוך חודשיים קורס לא בת"א ולא בראשון לציון (שזה המקומות המועדפים שבחרתי לעשות בהם את הקורס + רשמתי שאין לי בעיה להתפשר על מקומות אחרים מהסביבה). אני ממש רוצה לסיים את הקורס כמה שיותר מוקדם כי באוקטובר אני מתחיל ללמוד. יש פה איזה מתנדב צדיק במקרה שיש לו קשרים במד"א ויכול לעזור לי?

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by -ox-,

נשמע דבר פשוט ? לא כל כך , רציתי לדעת אם יש עוד אנשים במצב שלי, לא שהוא קריטי במיוחד אבל עדיין מציק. מאז שהתגייסתי לפני שנתיים וחודשיים רמת הפעילות הגופנית שלי ירדה ל 0 (חוץ מחודש וחצי טירונות) . בגלל שהשירות שלי הוא בתפקיד ניהולי אני קם בשעה יחסית מוקדמת וחוזר כל יום בשעה מסויימת אפשר לומר עייף מאוד - וככה אחרי תקופה של שגרה רצינית פלוס בלוי כמה שעות טובות על המחשב ביום וחיבה עזה לאוכל מהיר, המשקל עולה והכושר הגופני יורד בצורה מדהימה. התגייסתי 65 ק"ג ועכשיו אני 75~77 ק"ג על 1.72 מטר והופה התחילה לצוץ לה כרס קטנה אך מעצבנת בטירוף . עכשיו הרבה פעמים ניסיתי לעשות הליכה/ריצה בערב אבל להתמיד זה קשה בגלל כל מה שהזכרתי למעלה.. יש מישהו שיכול לתת עצות או טיפים? או שהיה במצב …

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  22. יש לי מצבור של מטבעות 10 אגורות שמסתכמים בלפחות 100 ש"ח. איפה אפשר להמיר אותם לשטרות? שמעתי הצעות כמו מוכרים במכולת וכו', אבל אני לא חושב שיש להם זמן, או שהם ישמחו לקבל כ"כ הרבה מטבעות.

• 16 תגובות
    • 64.6k צפיות
  23. Started by LORIANTA,

מי שיכול לצרף תמונות זה יהיה מצויין...

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  24. (לא ידעתי איך קוראים לסיומת אז קראתי לזה סוג קובץ) אני רוצה להעביר סרטים לפלאפון שלי.. Nokia 6288, הפלאפון לא קורא AVI אלא MP3,MP4.. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  25. יש איזה מדריך לעשות את זה? ואיזה חומרה צריך בשביל זה? (אני חושב שאני יודע כרטיס לכידה טוב כמו ה-PVR 150 וכמובן HD גדול) תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים