עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by RGod,

שלום חברים שבוע הבא ב 15 נגמר לי הנהג החדש וכך גם תוקף הרישיון פג ! עכשיו לא קיבלתי עדיין רישיון חדש ולכן אני מעניין לסוע למשרד הרישוי וישר להנפיק חדש על המקום איזה סכום אני צריך לשלם ומה אני עוד צריך ?האם צריך תמונה חדשה ? עכשיו אני מחיפה אז לסוע למשרד הרישוי שיש ליד חוצות המפרץ ?צריך קצת הכוונה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by Jonnyboy,

נבנה ב3DS MAX, נראה הרבה הרבה יותר טוב ב1080 (ונטען על 1080 בכמה שניות) http://www.youtube.com/user/JonnyboyVideos?feature=mhum

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by BigTools,

בוקר טוב, עקב חוסר הניסיון שלי בתחום היתי מעוניין לדעת אם יש כאן אשקלוני שיהיה מוכן לרכוש עבורי באייבי, כמובן, שטרם הקניה אני אגיע אליו וישלם לו במזומן. אז, יש מתנדבים?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  4. ככה תס"חים (תרגילי סדר חמושים) צריכים להיראות. משמעת, אחידות ושלמות. אישית, אני חושב שבמקום מטסי/משטי יום העצמאות המסכנים(הם ממש פצפונים) שיש לנו בישראל, צריכים לתת במה גם לתצוגת יחידות החי"ר הלוחמות וללוחמים לשעבר, להפוך את הארוע לענק ופומבי ולהפוך את טקס יום העצמאות לגאווה לאומית. אנחנו מעצמה אזורית ועלינו להרים טקס יום עצמאות של מעצמה אזורית ולתת גאווה לאזרחיה. אולי פעם יהיה פה רוסי ראש ממשלה שמכיר את המצעדים האלה מהילדות וישריש את המנהג גם בישראל. יש לנו צבא מדהים להראות לא פחות מברוסיה. This is the parade in Moscow's Red Square, devoted to the 66th anniversary of the Great Victory over Nazi Germany in the Great Patriotic War (what the Eastern Front of World War II…

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by pure perfection,

מה קורה ??? אני רוצה להזמין מוצר מ EBAY , עכשיו שהוא העביר אותי ל PAYPAL והכנסתי כרטיס אשראי הוא לא קיבל . יש לי כרטיס של ישרכארט מה אני יכול לעשות ?? תודה

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. http://cinemassacre.com/2011/05/10/tmnt-tuesday-pizza-tasting/

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  7. קניתי מטען למחשב נייד שנשרף אחרי שעתיים שימושץ הצלחתי לקבל החזר רק אחרי שעירבתי את EBAY. יש אפשרות לשמור את המוכר אצלי בתור מוכר לא רצוי? אני יודע שיש אפשרות לסמן כמוכר רצוי, השאלה אם אפשר ההיפך. מילה טובה על השירות של EBAY - אני רדפתי אחרי הנודניק הזה כבר כמה שבועות והוא כל הזמן מרח אותי, גם כאשר פתחתי CASE מולו. 30 שניות אחרי שעשיתי ESCALATE קיבלתי מייל מפייפל עם REFUND מלא.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  8. כבר שנה ב12 מגה +- ומזמן אני רוצה לשדרג, אבל בגלל שיש לי טריפל אני קשור להוט, 100 מגה עולה יותר מדי, ובאמצע אין שום אפשרות. אז יש איזה משהו באינטרנט לגבי המהירויות? כי אני לא מצאתי.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by e.s,

אני צריך לדעת דחוף!!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  10. Started by bibo1221,

היה קשר ממש סבבי עם מישהי (קשר ידידותי לא זוגי) הקשר נפסק פתאום במפתיע - היא לא אומרת לי שלום, רק אם אני אומר לה (תמיד אני זה שנכנס לעסק שני ורואה אותה, אנחנו עובדים יחד), היא לא באה לדבר איתי והיא לא מפתחת שיחה שאני בא לדבר איתה אני חושד שזה בגלל שיחה שהייתה לי איתה שהיא אמרה לי שהיא הולכת לחפש עבודה שלישית אני חשבתי שהיא הולכת להתפטר וסיפרתי את זה לבוס שלה שהוא מהמשפחה המורחבת שלי מאז היא בקושי מדברת איתי איך לתקן את המצב? איך לגלות בכלל על מה היא כועסת? כי חבל לי אני באמת אוהב אותה (בתור ידידה בלבד כמובן) והיא לי ממש כיף איתה

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. בבזק-בינל' יש לי בעיות ניתוב לחול שהם לא מצליחים לפתור, ואני מעוניין לעבור לספקית אחרת לחבילת 2.5M (התשתית היא HOT) הדרישות: - מהירויות הורדה לחו"ל - סטרימינג ללא תקיעות המועמדות: - אקספון (מחיר אטרקטיבי) - 012 - CCC - אורנג' - נטויז'ן מי שממליץ על חברה כלשהיא, אשמח אם יציין את המחיר שהוא משלם ( אם זה 2.5M)

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by sashakrik,

יום עצמאות שמח !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן! חג שמח אני מבקש לדעת אם יש אפשרות לחפש במנוע החיפוש(גוגל) טקסט שלא גלוי לעין, אלא שמסתתר בתוך קוד המקור של דף האינטרנט? לדוגמה, קישור לאתר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מחר ההורים שלי ואחים שלהם יוצאים לכיוון ירושלים בצהריים עד מחרתיים (השכירו חדר במלון ללילה) ביקשו ממני לבדוק איפה יש מקומות מעניינים בעיר הקודש אם זה מוזאונים, בתי קפה, אנדרטות, טיילות למינהים וכדומה. תודה.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  15. אם אני זוכר נכון הפעולה של סבון: המולקולות אמורות להקיף את הלכלוך ואז המים שוטפים את הסבון ביחד עם הלכלוך. אז מה הפעולה שמתרחשת בג'ל הזה?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אהלן אהלן.. אני מתאמן כבר חודש בחד"כ, והמליצו לי חברים וגם מהחדר כושר עצמו לשתות אבקת חלבונים. אני תמיד היתי אנטי נגד הדברים האלו ויודע שכמה מהר זה עוזר, ככה מהר זה גם נעלם כשאתה מפסיק להתאמן לתקופה כלשהי (חודש חודשיים הנפח יורד). בכל מקרה, העסק עצמו הוא גם לא זול וברור לי שלא מסתמכים רק על אבקות אלא רק כתוספת לאוכל. יש פה מישהו שמשתמש בזה? לא מזמן אמרו לי שהיתה כתבה בערוץ 2 שם נאמר לא לגעת בזה בכלל...עד היום לא ניסיתי, גם לא לנסות?

• 44 תגובות
    • 8.7k צפיות
  17. Started by VoliSuS,

היי עשיתי ויזה נטען והכנסתי לפייפל כדי לבטל איזה שהיא תלונה שהייתה לי שמה ונשארתי עם 500 שקל בויזה.. חשבתי לקנות משהו באיביי סתם בשביל לראות איך האתר הזה עובד וגם בדיוק אני צריך בושם מומלץ לקנות שמה בושם?? למה אני זוכר שאמרו לי פעם שיש לבושם תאריך תפוגה או משהו ויכול מאוד להיות שזה יהיה זיוף.. מישהו ניסה לקנות שמה פעם בושם?

• 10 תגובות
    • 9.5k צפיות
  18. האם ע"פ חוק מכתב התראה שכזה חייב להגיע בדואר רשום או "מספיק" (כלומר קביל) לשלוח אותו בפקס? תודה.

• 6 תגובות
    • 15.5k צפיות
  19. למשל: "מדיבורים לא יוצא חיר". גוגל לא עזר לי במיוחד, אבל נתקלתי בביטוי הזה פעם או פעמיים. http://www.google.co.il/search?q=%22%EC%E0+%E9%E5%F6%E0+%E7%E9%F8%22 מה זה? אני מבין את המשמעות, אבל מה הפירוש של הביטוי עצמו? מה זה לעזאזל חיר?

• 5 תגובות
    • 29.8k צפיות
  20. Started by zaib atsu,

אז ככה, מדובר במשחק דפדפן מרובה משתתפים המדמה את העולם האמיתי. אתה משחק אזרח במדינה שאתה בוחר, הרוב כמובן בוחרים את המדינה שלהם במציאות אבל בעיקרון אפשר לבחור כל מדינה. בגדול המשחק מתרכז סביב המדינות והמלחמות שלהן. לכל מדינה יש ממשלה ונשיא שמחליטים עם איזו מדינה לעשות ברית ועל מי להכריז מלחמה. המטרה של כל שחקן היא לעזור למדינה שלו לנצח וכמובן ככל שהוא יהיה חזק יותר הוא ישפיע יותר. כל יום השחקן צריך להתאמן ולעבוד כדי שיהיה לו כסף לקנות אוכל ונשק. אפשר גם להקים חברות ולהעסיק עובדים וככה להגדיל את ההכנסה שלך. כמו שאפשר כבר להבין מהכותרת ישראל נמצאת במלחמה נגד איראן והקרב די צמוד. אתם יכולים להצטרף ולעזור בקרב זה המצב של ישראל כרגע וזה המצב של איראן אתם יכולים…

21. הטקס יהיה ביום שני אבל אני לא אוכל לצפות בטקס בשידור חי,יש לכם מושג איפה יש ארכיון של הטלוויזיות באנטרנט שאפשר למצוא/להוריד?אני מדבר על הטקס ה63 כמובן וחשוב לי לראות את הטקס!!!מסורת של המשפחה אשמח לקבל תשובות,תודה

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  22. http://www.youtube.com/watch?v=eUSVoDkD5jQ בשביל מה לאיש הזה להציג את הדת שלו באור כל כך שלילי בפני כל הצופים, עם איזה מטרה זה נעשה?

• 108 תגובות
    • 10.7k צפיות
  23. Started by מסבחה,

אני קורא מידי פעם טוקבקים ב-YNET ויש הרבה טוקבקים שחתומים "נשלח מהאייפון שלי". לפעמים הם מטופשים או לא קשורים לכתבה ולעפמים הם לעניין. מה הקטע? האם זה פרסומת ששותלות החברות הסלולריות? האם זה אנשים שמתלהבים מהאייפון שלהם? אולי זה מישהו ששונא את האייפון וזאת הדרך שלו להעביר סאטירה? מה דעתכם? אני באמת רוצה לשמוע השערות לנושא, כי זה לא ברור לי למה שמישהו יעשה את זה באדיקות על פני חודשים (אם לא שנים).

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. MMCX connector to RF connector (F-Type) short cable for AVerTV Hybrid NanoExpress, Express mini and AVerTVHD Volar. http://www.avermedia-usa.com//AVerTV/Product/Accessory.aspx#4 הכבל נשבר, אני צריך תחלופי. איפה מוכרים? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  25. עוד מהתקופה הישנה של אייל גולן שהשירים שלו היו יפים ומרגשים!! http://www.youtube.com/watch?v=QkqJE5p3nws

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים