עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by I.Robot,

שלום. אני בן 14, יש לי הרבה זמן פנוי ובמקום סתם להשתעמם החלטתי לעבוד קצת, במה אני יכול למצוא עבודה(חשבתי על חילוק פליירים אולי)? כמה זה שכר מינימום ואיפה אני יכול למצוא עבודה באזור הקריות?

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. הדגם החדש (CFI-7121) מציע שיפורים טכנולוגיים קלים אך משמעותיים, ללא שינוי בביצועיםלכתבה

3. Started by onn_the_vy,

מתי המפגש הבא?

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by MarkK2003,

אנו במשך כל הזמן עדים לתופעת מחירי השחיטה של התוכנות ומערכות ההפעלה ושיעור הפיראטיות המוגבר בעולם ובמיוחד בארץ. חשבתי על זה כך: הרי זה ברור שאנשים רבים מורידים עותקים פיראטיים של מערכות הפעלה של מייקרוסופט, ברור שזו אכן פשיעה. א-ב-ל; למה, למשל, כשמייקרוסופט מוכרת וינדוס 98 ב- 500 שקל, זה כבר לא נקרא פשיעה?למה כשחברה מנצלת את העובדה שהמערכות שלה הם המערכות (הנורמליות) היחידות שקיימות בעולם, ובכך מכריחה אותך (בעקיפין) לתת לה סכומי עתק, היא לכאורה לא גונבת ממך כסף? בימינו המחשב הוא מוצר חובה בכל בית. ככה זה. לכן המצב שנוצר הוא כמו שבשכונת עוני, אדם עשיר קונה את כל המכולות שמוכרות לחם, נגיד, ב- 3-4 שקל, ומתמחר את הלחם ב- 10 שקל, בהיותו מקור המזון היחיד. ואז אומר לעניים: "אם י…

• 46 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. תראו בעצמכם, כל מילה נוספת מיותרת: http://www.mako.co.il/news-world/international/Article-3f33993656ae121004.htm

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by ארקדי גאיידמק,

עוד מעט אני אעלה עוד תמונות... http://img47.imageshack.us/my.php?image=dsc025584zt.jpg http://img141.imageshack.us/my.php?image=dsc025571ao.jpg http://img47.imageshack.us/my.php?image=dsc025595hm.jpg [attachment deleted by admin]

• 64 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by MiniMizer,

http://www.play4traffic.com/game.php השיא שלי עומד כרגע על 139, כמה אתם תוכלו לעשות? 8)

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by Iko89,

אני מחפש משאבה לאקווריום, אבל משאבה כמו של קירור מים, בלי פילטר.. אני צריך משאבה לא כ"כ חזקה שלא תבלע לי את הדגים .. הם בסך הכל קטנים חח .. יש לי עכשיו פילטר פנימי של 220 ליטר לשעה אבל אני משתמש בו כמשאבה.. כלומר הוצאתי את הספוג, אז יכול להיות שהוא קצת יותר מהיר .. יש לי איזה שהוא פילטר חיצוני מקומבן שאירגנתי, והוא עובד מצוין .. אני פשוט צריך משאבה שתתפוס פחות מקום ותישאב כמו שצריך .. חשבתי על Jebo AP1200 היא לא יקרה .. רק 55 שקל וזה 800 ליטר לשעה .. הינה קישור : http://www.hydrogrow.co.il/products/22449 תמונה : אני שם אותה בתוך האקווריום נכון ? והיא שואבת דרך השפיץ הזה למטה נכון ? אם יש משאבות אחרות אשמח אם תיעצו לי אליהם .. תודה !

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

ערב טוב. השכירים שביניכם יודעים שלפעמים אין גבול לשטויות של קהל הלקוחות הישראלי, ומכיוון שאני מדבר ועוזר ללקוחות כל יום במשך 12 שעות (!!!) יוצא לי להגיע במגע (לא פיזי) עם עם מספר דיי גדול של האוכלוסיה בישראל ולכן אני יודע ורואה כמות גדולה של מעשים/מבטים דפוקים/אי הבנות ETC ETC... בכל אופן,הדיאלוג בין הלקוח/לקוח וואנאבי ולביני ילכו ככה: בתוך סוגריים מתאר את המצב. בתוך גרשיים מה שאומר הלקוח ומה שניראה -ככה אני מדבר (או אתם) נתחיל בדוגמא להמחשה אבל לפנ י אני רוצה להגיד למי שלא יודע שאני עובד בחנות צילום בשירות לקוחות: (מישהו כבן 30 נכנס לחנות בפליאה מטורפת עם מבט סתום) "סליחה, אתה מוכר פה פילים???" -כמובן (תגיד, מה כל כך קשה ליראות את הפרסומות של מכירת פילמים ומבצעים…

• 67 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. יש לי באוטו מערכת שקוראת MP3 ואני עסוק בלהכין דיסק של השירים הטובים בכל הזמנים (בלועזית וגם בעברית). הקיצר אני צריך את העזרה שלכם, הכוונה היא גם לשירים מוכרים יותר ומוכרים פחות, מאלה שאתה שומע פעם בשנה ותמיד אומר לעצמך, לעזאזל, מי כתב את השיר הזה?! כדי לעורר לכם את התיאבון והדמיון אני ארשום כמה שירים שחובה להוריד, מכל סוג: מוכרים פחות: Alan Parson's Project - Sirius (The Chicago Bulls Intro) בעקרון שם השיר הוא: eye in the sky) gary juls- - Mad World (Donnie Darko Soundtrack) Don Mclean - Vincent Kate Bush - Wuthering Heights Simon and Garfunkle - The Sound of Silence Sinead O'Connor - Streets Of London Terry Jacks - Seasons In The Sun Liverpool Express - You…

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850X2 2048MB DDR3 PCIe מארז ללא ספק Antec Three Hundred - מיוחד עבור זרימת אוויר מקסימלית ספק כח Hiper HPU-4M630-PE 630W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME הכל 5500 המעבד הולך לעבור OC עד כמה שיתאפשר אחחח אני הולך להנות מהמחשב הזה תנו דעה חברים......

• 58 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by diverman,

יש איזה אתר שאפשר לבדוק בו ראות מתחת למים? מבאס לסגור צלילה, לקום מוקדם ולהגיע לים כדי לראות ים חלבי. הלך היום והצלילה מבאסת. אפילו הערכה ואזהרה מוקדמת תעזור, יש כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by LIOR42,

מחפש מקום שבוא אפשר להדפיס תמונות על גבי בד לונג בגודל לפחות 2X2

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  14. בשבת, כשאין קו 58? יש אפשרות ברגל?

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

מתנצל שלא זיהיתי אותך ;D

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. שלום, אני מחפש זמן רב ספר תירגול במכניקה, אבל אני לא מוצא. ברוב המבחנים השנה המורה צלם לנו תרגילים מספר מסויים והתרגילים היו הרבה יותר טובים מהתרגילים בספר של יורם אשל, ולכן אני רוצה לשאול אם מישהו מכיר את הספר ממנו לקוחים התרגילים הבאים: http://websamba.com/ido123/ido2.gif תודה.

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by jackofalltrades,

בשעה טובה ובאיחות של כמה שנים, אני מתחיל לימודים אקדמיים! עקב הקרבה של המוסד לביתי, החלטתי לרכב על גביי האופניים אל המכללה וחזרה (כמובן בהתחשב בתנאי מזג האוויר). יש לי אופניים (Merida MTB m90, מעצורי רפידות) בני שנה וחצי פחות או יותר, אבל רכבתי עליהם פעמים בודדות ורק בשטח. אני מחפש הסבר קצר (ומעמיק ) לגביי אחזקה שוטפת של פעם בשבוע: - ניקוי אבק בעזרת מטלית ומברשת. - שימון השרשרת. באיזה שמן\גריז כדאי להשתמש? - קראתי שיש לשטוף במים וסבון כלים, זה לא יגרום לקורוזיה?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by B0necrack3R,

היה לי משעמם אז החלטית לפתוח תראד שבו יפורסמו תסרוקות\תספורות מגניבים.. הינה תרומתי:

• 40 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. היי חברים, יהיה מגניב אם כל אחד יתן קישור לאחת מההודעות הראשונות שלו בפורום (תבחרו אחת מעניינת) וגם תרשמו איך הגעתם לקהילה של HWzone. אני אתחיל: הגעתי דרך חיפושים שעשיתי בגוגל. בהתחלה הייתי על תקן קורא ובהמשך נרשמתי לפורום הנהדר הזה. ההודעה הראשונה שלי בנושא ווארז ;D ומשפט קטן לסיום: לפני שהגעתי ל-HWzone חשבתי שאני מבין במחשבים, היום אני מבין שבזמנו לא ידעתי כלום.

• 58 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by nineball,

בזמן האחרון קראתי פה כ"כ הרבה על DX ואיך שמהללים אותם, שהחלטתי לעשות השוואה קטנה. יש 2 דברים שאני צריך, את שניהם אפשר למצוא בשני המקומות. הזמנתי אחד מפה ואחד משם, לראות אם האתר אכן שווה את כל השבחים שממטירים עליו. נכון לעכשיו, המצב מ DX: יום ביצוע ההזמנה: Date: 2/25/2009 2:20:13 PM היום ה 06/03 Status: Packaging כלומר, החבילה עוד לא נשלחה אפילו. Dealextreme? more like SLOWextreme איביי: יום ביצוע ההזמנה: Wed, Mar 4, 2009 at 6:28 PM מצב ההזמנה: Thu, Mar 5, 2009 at 4:51 PM Order Status: Shipped מיותר להגיד שבאותו המייל קיבלתי גם מספר משלוח. מה לגבי הנסיון שלכם? כמה זמן בד"כ לוקח ל DX לשלוח ולדברים להגיע? קשה לי לחשוב על להזמין שם שוב שבאיביי המחירים זהים, והכל פשוט הולך...…

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by SheZiF,

ובכן אני וחבר חיפשנו היום בהרבה חנויות את הרמקולים Z2300 כי הוא שמע אותם אצלי ואהב נורא מה שכן ב90 אחוז מהחנויות אמרו לנו שהאכן אין במלאי אצל היבואן ובשאר פשוט לא ידעו אשמח לדעת את הטלפון של היבואן לברר איתו רשמית את מצב הייבוא של רמקולים אלו אשמח אם תעזרו לי בנושא בתודה,

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by AnTiSh0ck,

השבוע אני ועוד כמה חברים וידידות טסים לשבוע לאמסטרדם... לחופשה ככה "לנקות את הראש" אחרי הצבא. כן יהיה קר לקחנו את זה בחשבון... מה אתם ממליצים לעשות שם? איפה חייבים להיות?.. מה אפשר לעשות עכשיו בחורף.. שאי אפשר לעשות בקיץ? סתם המלצות? ד"א האפטלינג פתוח בחורף? תודה

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by KrustyTheKlown,

היי יש דרך לזהות פונט עברי באופן אוטומטי ? בכל מקרה, זה הפונט המדובר :

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. היי חברה יש לי שבוע הבא ראיון עבודה כמאבטח ברכבת ישראל. מישהו יודע אולי מה השאלות ששואלים שם או מה הדרישות שהם מבקשים? מה הסיכויים שהם מקבלים אותי? מישהו כבר עבד/עובד שם שיכול לתת לי כמה טיפים? הרובאי שלי הוא 03 וכושר גופני ממוצע... תודה!!

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. רציתי לדעת אם עדיין יש אנשים מה-SCENE כמו retaliator, information superhighway, puky, omc וכו'... מעניין לדעת...

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים