עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by freesoul23,

לפני כמה דקות קיבלתי טלפון מאיזה בחור שהציג את עצמו בתור משה כהן ממד"א ואמר שהייתה תאונה בין אשדוד לבאר שבע ושיש פצוע שנתן לו את הטלפון שלנו ושאני אתקשר למודיעין של סורוקה ואבקש את ד"ר ולדימיר והוא יתן לי פרטים על הפצוע. הוא גם הביא לי את מספר טלפון של המודיעין לכאורה: 720544277670* המספר היה מאוד חשוד (במיוחד הכוכבית בהתחלה) אז מצאתי באינטרנט את הטלפון של סורוקה והתקשרתי לשם והם אמרו לי שזה עוקץ של העברת קו הטלפון שלי למספר סלולרי שאני מקיש. אם הייתי מקיש את המספר הזה אז היו יכולים לבצע שיחות על חשבוני. אז נא להיזהר אנשים. מי שכבר נפל בפח - ניתן לבטל ע"י הקשת 73*

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. היי חברה יש לי שבוע הבא ראיון עבודה כמאבטח ברכבת ישראל. מישהו יודע אולי מה השאלות ששואלים שם או מה הדרישות שהם מבקשים? מה הסיכויים שהם מקבלים אותי? מישהו כבר עבד/עובד שם שיכול לתת לי כמה טיפים? הרובאי שלי הוא 03 וכושר גופני ממוצע... תודה!!

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by americium,

מדובר בחברה אשר עושה שימוש בקו של סלקום (שיחות מקומיות) כדי לעשות צינתוק, שיטה חדשה לעקיפת חוק הספאם. אני כבר הוספתי לחסומים שלי בסלולרי ואני מתכוון גם לפנות לסלקום ולהתלונן. מציע גם לכם להציק להם. עצה שלי: כנסו לגוגל וחפשו אחר @cellcom.co.il, הכניסו את כל הכתובות ל-BCC ושלחו לכולם מייל ותתלוננו. אולי אם נספיק כל עובד סלקום שהמייל שלו פורסם באינטרנט, הם יבינו שנמאס לנו מהנוכלים שהם מוכרים להם קווים.

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. הדגם החדש (CFI-7121) מציע שיפורים טכנולוגיים קלים אך משמעותיים, ללא שינוי בביצועיםלכתבה

5. Started by MeTaLhAmMeR,

ערב טוב. השכירים שביניכם יודעים שלפעמים אין גבול לשטויות של קהל הלקוחות הישראלי, ומכיוון שאני מדבר ועוזר ללקוחות כל יום במשך 12 שעות (!!!) יוצא לי להגיע במגע (לא פיזי) עם עם מספר דיי גדול של האוכלוסיה בישראל ולכן אני יודע ורואה כמות גדולה של מעשים/מבטים דפוקים/אי הבנות ETC ETC... בכל אופן,הדיאלוג בין הלקוח/לקוח וואנאבי ולביני ילכו ככה: בתוך סוגריים מתאר את המצב. בתוך גרשיים מה שאומר הלקוח ומה שניראה -ככה אני מדבר (או אתם) נתחיל בדוגמא להמחשה אבל לפנ י אני רוצה להגיד למי שלא יודע שאני עובד בחנות צילום בשירות לקוחות: (מישהו כבן 30 נכנס לחנות בפליאה מטורפת עם מבט סתום) "סליחה, אתה מוכר פה פילים???" -כמובן (תגיד, מה כל כך קשה ליראות את הפרסומות של מכירת פילמים ומבצעים…

• 67 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by fuck off,

http://warnet.ws/news/14103/ תראו מה הם עושים לנפלאות החיים... :'( אני בעד מתקפה גרעינית חד צדדית.

• 54 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by naorai,

פעם שמתם לב ששוק המחשבים הוא שוק של ילדים (בני 10-25), הילדים יודעים ב99.999999% מהמקרים יותר על מחשבים מהוריהם, דבר זה הוא דבר נדיר מבחינת שוק אני לא מכיר עוד שוק מלבד המשחקים כמובן שילדים בקיאים בו יותר מהוריהם, אותי זה מעניין לראות באילו טווחי גילאים מדובר בפורום זה ;D "אם אין אני לי מי לי?"- סתם משפט יפה בלי קשר נ.ב אני בן 14 :AR15:

• 44 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by MiniMizer,

http://www.play4traffic.com/game.php השיא שלי עומד כרגע על 139, כמה אתם תוכלו לעשות? 8)

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by gal555,

הזמנתי סוללה למחשב נייד ונתנו לי מספר מעקב הכנסתי אותו לאתר של הדואר וזה מה שרשום לי:פריט ה-EMS מארה"ב נמצא בטיפול העמילות של חברת הדואר -ממתין לשחרור בישראל מה20/05/2010. אז היא נתקעה? אם כן איך אני משחרר אותה?

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. כיוון שאני לא מתכנת, למי אני יכול לפנות בנושא? ומה עושים לגבי גניבת הרעיון במידה ושיתפתי מתכנת, מכינים הסכם חתום וכו'?

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by askme,

היי נשמע הזוי נכון ? אובכן, מסתבר שלא כ"כ - https://www.google.co.il/search?q=moon+is+hollow&oq=is+moon+is+h&aqs=chrome.1.69i57j0l3.20290j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. שלום לכם, ראשית, אני מקווה שאני שואלת בפורום הנכון (אם לא-אנא, הפנו אותי למדור הנכון שבו שואלים שאלות מסוג זה). שנית- אני זקוקה להמלצה על חנות מחשבים אמינה וטובה (לא IVORY ולא KSP) - רצוי בפ"ת...ואם לא- אז בר"ג או ראש העין). כמובן- רק חנות שאתם מכירים מניסיון אישי! תודה מראש

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by דובי770,

איך מוחקים הודעה מלוח היד שניה באתר?

14. Started by Fighter,

זוכרים את השיר הזה?? http://www.zooloo.co.il/games/cool/theteachersisi/ בואנה הילד ששר את זה נשמע כמו פישנזון

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by R0ck,

נדמה לי שדוסקס על כך בפורום בעבר הרחוק, אך עדיין לא הצלחתי למצוא את הסרט. :-\ לא יצא לי לצפות בו מעולם, אבל שמעתי שהוא משובח (אין לי מושג מה השם באנגלית). הסרט הזה שודר בעבר בערוץ 4 (הסרטים, עוד כשהיה ערוץ כזה), שודר בתחנות טלויזיה אמריקקיות ועוד... למישו יש קצה חוט?

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by Goshin,

שלום, קיבלתי תרגיל במיתוג: אני צריך לפתור אותו על פי כללי דה מורגן. המשכתי אותו כך: האם זה טוב? מה שעשיתי כאן זה בעצם לפרק את הגג הגדול לשני גגים, ובהתאם לפירוק הפעולה החשבונית השתנתה מכפל לחיבור. בנוסף לזה, מאחר שהיה כבר גג ל-B (בקבוצת האיברים הראשונה) אז נוסף לו גג נוסף, וכך גם ל-A בקבוצת האיברים השנייה. ולפי הכללים, כשיש לי שני גגות במשתנה, אותו המשתנה שווה למשתנה ללא גגות בכלל. אז השאלה היא האם זה בסדר וכיצד אני אמור להמשיך מכאן?

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. של יום הקבלה? או של שער הדולר ביום המשלוח? תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. למי שלא ראה עוד: http://hwzone.co.il/contest/intelvideos/ שימו לב: 20 המשתתפים הראשונים אשר ישלחו סרטונים אשר עומדים בכללים – יזכו ללא הגרלה בהתקן זיכרון נייד של חברת Kingston בנפח 16GB מדגם DataTraveler Generation 3 בשווי של כ-200 שקלים! מה דעתכם על הפעילות הפעם? אתם מתכננים להשתתף? ספרו לי (ולנו)

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by DrecK,

שלום אני צריך להגיע מחר לבסיס בנחל עוז. מישהו יודע איזה קווים מגיעים לשם מאזור אשקלון?

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. אני מעוצבן היום כי חבר שלי חושב שהוא ביל גייטס או אומר לי שASUS הם הצורבים הכי טובים שINNO3D הכי טובים בכרטיסים ובנוסף הוא אמר לי שיש אצלו במחשב Windows Mac פיגור מכירים את זה?

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by ROI-COHEN,

שלום לכולם, פתחתי קובץ וורד מgmail (של אוניסרסיטת ת"א) ועבדתי עליו (שעות רבות). לא זכור לי ששמרתי אותו כקובץ במחשב. במהלך כל העבודה על הקובץ השתמשתי ב- ctrl+s כדי לשמור את עבודתי. ברור לי לגמרי שאם הקובץ לא היה שמור איפשהו וורד היה שואל איפה אני רוצה לשמור אותו? השאלה איפה הוא שמר אותו!?! הרצתי חיפושים בכל המחשב כולל חיפושים בכל התיקיות ותתי תיקיות לכל הקבצים שנוצרו אצלי בטווח זמן שסיימתי לעבוד עליו ואין אף קובץ מתאים. על המייל עצמו הוא לא נשמר (כמובן) עוד אופציה היא- אני מחובר לאינטרנט דרך רשת של אוניברסיטה. האם יש סיכוי שזה נשמר איפשהו שם? אם כן מה האופציות שלי למצוא אותו? כל הצעה תתקבל בברכה.

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by iPsych,

אז ככה. בזמן האחרון משודרת הפרסומת (הגאונית חייבים לומר) של בזק בינלאומי (נראה לי) בו יש איש מאפיה, שמספר שהתנדב בקיבוץ, ופוגש ישראלי בשם "מוטקה", לנ"ל אין כרטיס להצגה, אז איש המאיפה מסדר לו כרטיס, ואומר לו שהוא צריך להתקשר יותר. עכשיו, הפרסומת ככל הידוע לי, היא שינוי של איזו סצנה (או מבוססת על רעיון) של אחד מסרטי המאפיה המפורסמים. אני מחפש את הסרט הזה ספציפית, ולמען האמת אם תוכלו לתת לי עוד כמה שמחות מלבד הסרט הזה, מאחר ואני חובב את הז'אנר. (ואין צורך לציין את הסנדק, זה הסרט היחיד שאני מכיר את השם שלו). אז זהו, אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by huber,

http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzQwOTYsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE=

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. אז בוא נניח לצורך העניין שאתה הולך לקנות מחשב שברובו יעסוק במשחקים, פה ושם עבודות, וגלישה ברשת (כמו 90 אחוז מהמשתמשים פה באתר), ולצורך העניין יעשה עליו OC קטן. אז, תמיד יש את הויכוח האם (בהנחה שיש את היכולת הכלכלית) ונניח יש לך היום 20 אלף למחשב, האם להוציא הכל בבת אחת ולקנות מחשב סופר חזק (נניח מעבד QX9770 הכי חזק של אינטל כיום, שני כרטיסי מסך בSLI וכו'), או לקנות מחשב זול בהרבה ולהחליף לעיתים תכופות יותר. עכשו, ברור שכל אחד יגיד "כן תקנה היום זול ובכסף שתחסוך תקנה עוד שנתיים מחשב חדש לחלוטין". אבל מצד שני, אם תקנה מחשב יותר פשוט, אתה לא תהנה נניח ממשחקים כמו CRYSIS או CALL OF DUTY ודומיהים על מסך 24 ומעלה ברזולציה של FULL HD וכו' במהירות גבוהה במיוחוד. כלומר במובן מסויי…

• 43 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by B0necrack3R,

היה לי משעמם אז החלטית לפתוח תראד שבו יפורסמו תסרוקות\תספורות מגניבים.. הינה תרומתי:

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים