כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
כן, אני יודע, לא קשור לכלום אבל זו הפירסומת היחידה שממש נהניתי ממנה, אז אם אני כבר בפורום למה לא לחלוק: במיוחד הסוף, כזה חמוד.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי תמונה אבל אפשר לתאר אותו בקלות. זה כמו עירבוב בין גיטרה חשמלית לאורגנית(סינטיסייזר באנגלית). השתמשו דבר הזה בסביבות שנות ה80-70.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מסתבר שהוא חרא לא קטן, מצחיק ככל שיהיה, יש גבול : http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=415871&in_page_id=1770
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
:-\ איבדתי את הארנק לפני כמה ימים ועכשיו אבא שלי אומר לי להתקשר למשטרה כולה היה לי שם תעודת זהות, כרטיסייה וקצת כסף בארנק... באמת יש צורך להתקשר למשטרה בגלל כזה דבר? לי ממש לא נראה חוץ מזה שמה המשטרה כבר תעשה? תבקש את עזרת הציבור באיתור הנעדר? :-\ שמישהו יעזור לי לשכנע אותו שזה רעיון מיותר
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
בעבר אני זוכר שיצרתי רשימה שבה התאמתי את בדיקת ההודעות החדשות בפורום. היה אפשר לבחור מאיזה פורומים אני מעוניין לקבל דיווח שיש הודעות חדשות. משום מה אני לא מוצא דרך עכשיו לבחור רשימה בהתאמה אישית של ההודעות החדשות - אין אפשרות בחירה של הפורומים שבהם אני מעוניין. אשמח לעזרה - האפשרות כבר לא קיימת או שאני מפספס משהו? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אנשים, אני מעוניין לעבוד כמאבטח ברכבת. אם מישהו שעבד שם/יודע בוודאות יכול לענות לי על השאלות הבאות אני אודה לו: - מה תקופת ההתחייבות? הבנתי ש-9 חודשים? - האם אני יכול לבחור משמרות? - האם יש רוטציה בין עבודה על הרכבת/ברציפים? או שאלה דברים שונים? - מה אורך קורס ההכשרה? יש לציין שאני חייל משוחרר, שירתתי שירות מלא כלוחם.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
האם זה נכון שהחוק הזה בוטל כאילו כמה אנשים סיפרו לי שכבר לא שמים לב לחוק הזה והחוק הזה כבר לא קיים ואחד שאל שוטר שאמר שאין יותר את החוק הזה אבל לעומת זאת יש את אלה שאומרים שהחוק תקף עדיים..... גם פול אנשים סיפרו לי שעצרו אותם שוטרים כאשר הם נוהגים עם יותר משני אנשים והמשטרה פשוט התעלמה מזה ולא עשתה כלום, אפילו לא הזהירה אותם לגבי זה אז מישהו פה יודע את התשובה? :jump: תודה
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתר או תוכנה שמתרגמת מילה או ביטוי להמון שפות כלומר אני ירשום לדוגמא "שלום" וזה יכתוב לי את המילה "שלום" בכמה שיותר שפות. כמובן שזה יכול להיות באנגלית, אבל רצוי עברית
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כאשר אני מבצע סקר מבין כל בתי הספר והמכונים שקיימים אילו שאלות חשובות עליי לשאול ועל מה לשים דגש כדי לבחור את המקום הכי טוב? כמו כן האם מנסיונכם ניתן להוריד משמעותית את המחיר שמוצע לאחר התמקחות ארוכה? (יש לציין שאני חייל משוחרר אך המחירים עדיין גבוהים). ומי מכם שלמד ויכול לספר לי על בית הספר/המכון בו למד ולספר התרשמויות כלליות. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ישראכרט דירקט צעיר, האם אני יכול לקנות איתו באינטרנט? ובכול התמונות של מספר כרטיס אשראי יש איזה 12 מספרים ואצלי מאחורה יש רק 7 ספרות. ואם אני יכול האם אני יכול לקנות משהו מעל 400 ש"ח? יש לי את הכסף בבנק אבל גם אם אני רוצה למשוך כסף אז זה נותן לי למשוך רק 400 ש"ח ביממה.
-
- 3 תגובות
- 29.6k צפיות
-
-
השתיים האחרונים שהעלתי... 1) 2 Symphonic - קטע בוקר מלודי עם סוף סטייל אינפקטד. 2) Vortex - קטע שהיום עשיתי. ההתחלה שלו בהשראת הטראק Coolio. (יש בעיה בקיק) תגובות לכאן ולכאן יתקבלו בברכה. http://www.o-zen.com/art/bands/132/music.php
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מחפש בלוג TV בצרפתית או אנשים מצרפת חיפשתי בגוגל הרבה ולא מצאתי תודה..
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי י"ב במגמת אלקטרוניקה בטכני, לאחרונה שיבצו אותי לקורס (קד"צ) בטכני חיפה. שהעבירו לי את הרשימה של הקורסים, סימני "אבנט כחול" כהעדפה ראשונה, וכל השאר בעצם לא עניין אותי (בכל זאת ניסיתי לדרג את הקורסים המעורפלים כדי להתכונן לגרוע מכל). בסופו של דבר, קיבלתי את הקורס שעמד בעדיפות השלישית שלי - טכנאי דרג ד'. כרגע אני מוצב בטכני חיפה, וכל הקורסים כבר החלו לפני כשבועיים (למרות שטכנית - עוד לא התחלתי ללמוד כלום, ושאר הקורסים למדו ימים בודדים בגלל החגים). כרגע אני מנסה להגיע לועדת הערכה, שתקבע אם להעביר אותי קורס או לא. העניין התגלה כלא פשוט, מאחר שהמפקד שלי התגלה כאחד שלא מזיז עניינים. אז נכון לעכשיו - כלום לא קרה :-\ (בין היתר גם בגלל החגים) אני מנסה לגרום לו להעביר א…
-
- 13 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
תמונות קשות ..... https://www.youtube.com/watch?v=vjEvAxDy_t4&feature=youtu.be
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקוח מ: http://www.connix.com/~rzs/humor/666.html
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 08 אוקטובר 2007, 00:45:30 אם מישהו יכול לעזור אני אשמח....
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
פרטים סופיים על המפגש: זמן - מחר, יום שני 25/2, בשעה 13:00.. מקום מפגש - קניון עזריאלי בת"א, סניף מקדונלדס (בקומה השניה). מה יהיה ? קודם כל ניפגש.. אח"כ נאכל.. ;D ואז יהיו הפתעות רבות! נעשה הגרלות על מספר גדול של פריטים, כולל מאווררים שקופים לחלוטין של Enermax, ועוד... יהיו גם נציגים של מספר יבואנים בארץ, אשר יתנו לנו ולכם מספר סקופים בלעדיים! חשוב מאוד שהם יראו שקהילת אנשי החומרה בארץ גדולה ומשגשגת, כדי שנוכל סוף סוף להשפיע על היבואנים בארץ! השתתפותכם חשובה! כדי שנוכל להעריך בערך כמה אנשים הולכים להגיע, אנא הצביעו בסקר הבא... תודה, צוות HWzone.
-
- 107 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
סליחה על ההתפרצות.. אני צריך ידע מוקדם כדי להגיע לגאמא??? במה גאמא שונה ממר"ם?? אם אתה מתקבל לגאמא אתה בוחר איזה תפקיד לשרת שם??? מה יש במבחנים לגאמא - כאילו איזה נושאים?? אם אני ב 3 יח"ל מתימטיקה עדיין אני יכול להתקבל?? למה לחלק שולחים את האופציה להיות תוכניתן ולחלק לא?? זה די דחוף אני מתבלט אם לנסות ללכת לקרבי(יש לי פרופיל לזה..) או לנסות ללכת למחשבים... אם אני לא מתקבל גם לגאמא וגם לממר"ם אני יכול לנסות ללכת לקרבי???
-
- 44 תגובות
- 28.7k צפיות
-
-
שימו לב שיש שידור חי למשל ב CNN מניו-יורק לטקסס אין דיליי (delay),פה שיש שידור חי מבאר-שבע לירושלים יש דיליי מעצבן והמאראיינים והמרואיינים נכנסים לאחד בשני במשפטים. זה כל כך מעצבן.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האם לפי דעתכם יש להאמין לטבלת הקלוריות שרשומות על כל מזון (שיש לו אריזה ) שמפרסמים היצרנים ? או שאולי יש לחשוש לנתונים אופטימיים יותר ממה שבאמת יש במזון . למה אני שואל ... ראיתי קופסאת טונה בשמן ושמה כתבו שיש במאה גרם מסונן 190 קלוריות . איך זה יכול להיות שטונה שהתערבבה כולה בשמן וספגה בטח לא מעט שמן , אם נרוקן את השמן עדיין יהיה רק 190 קלוריות ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתרי חדשות באנגלית עם RSS בנושאים הבאים: מחשבים: כללי, חומרה, תוכנה, רשתות ואבטחת מידע, משחקים, נושאים ב development של תוכנות ומשחקים מוסיקה: בעיקר מטאל כל העידכונים על שינוים בהרכבים,הוצאת אלבומים חדשים,פירסום הופעות וכו' אם יש לכם עוד נושאים מעניינים אתם יכול להציע. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם יש למישהו בפורום פה זיכרונות DDR1 שהם יותר מ256MB לסטיק מלמסירה אם יש גם לניידים מה טוב. אני רוצה ללמוד קצת על כמה מחשבים ישנים שיש לי בבית (אני ישמח גם לסטיקים של DDR2) או כרטיסי מסך pciexpress שאין לכם שימוש בהם. אני רוצה ללמוד קצת על המחשבים שיש לי (ניידים ונייחים). תודה, דובי
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-