כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
היי, כשירדתי אתמול מהרכבת בארלוזורוב ראיתי דוכן של חברה שמשכירה אופניים חשמליות. שאלתי את אחד העובדים אם הם גם מוכרים אופניים, ולא רק משכירים, והוא אמר לי שהם מוכרים אופניים חדשות החל מ 4000 ש"ח, ויד שניה החל מ 2500 ש"ח. הוא אמר שיד שניה משמע אופניים שהם השכירו בהמשך כשלושה-ארבעה חודשים, ולאחר כל החזרה נערכה להם בדיקה כדי לדעת שהם משכירים ללקוח הבא אופניים תקינות. לטענת המוכר האופניים עמידות לגשם, יש באפשרותי לפרק את הסוללה על מנת להטעין אותה בבית מבלי להעלות את האופניים במדרגות, והאופניים סוחבות בעליות של חיפה (מרבית הנסיעות שלי יהיו מהטכניון לשכונת רמת אלון). כרגע אני בכיוון של לקנות אופניים חשמליות יד שניה. אם למישהו יש חוויות טובות/רעות מאופניים חשמליות, או סתם רו…
-
- 23 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
אם אני מכין משהוא קטן שמתחבר פותח דפדפן עם פרסומות גוגל של חברות שונות ומתנתק rasdial "your connection" /disconnect "rasdial "your connectiom" "login" "pass ומפעיל את זה 1000000 שעות זה חוקי?יש מידע על זה?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני סיימתי השנה כיתה יא' מתמטיקה-אגלית-פיסיקה-מדעי המחשב-בניית מערכות מידע[טכ"מ] --- הכל 5 יחידות. אני חשבתי על המקצועות הבאים : הנדסת תוכנה\\ הנדסת חשמל \\ הנדסת מכונות \\ הנדסה ביו רפואית. (מתכוון ללמוד דרך עתודה) יש לכם המלצות על איזה כיוון מומלץ ללכת?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעניין אותי פה מי השחקן הקולנוע שאתם הכי אוהבים ומעריכים? מבחינת יכולות המשחק שלו. אני מאוד אוהב את ג'ק ניקולסון, הוא משחק מעולה ונכנס לדמות שהוא משחק כ"כ טוב. את מי אתם אוהבים?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רק רציתי ליידע שהגיעו ציוני הבגרות, אני אפשר להגיד דיי מרוצה (היה כמה שציפיתי קצת ליותר) ושאלה: אם בתנך, בשכלול הסופי יש לי עובר אבל בכל מבחן בנפרד יש לי אחד נכשל, עדיין הציון הכללי נחשב?
-
- 23 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום, אני חושב להביא מחשב נייד לכיתה ולהקליד ב-word כך שאח"כ אני מדפיס את מה שהקלדתי... או עדיף להישאר במתכונת היישנה של כתיבה במחברת?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מצטער על הכותרות הארוכה .. ניסיתי למצות את כל הדברים הכי מעניינים (אותי לפחות) למשפט אחד .. תודו שהנושאים האלו מעוררי רצון עז לדעת עוד .. אין ספק שכל הסוכניות האמריקאיות מחשידות מאד וגם מעניינות מאד .. אני כבר השלמתי עם העובדה שאנחנו לא לבד .. אז אם כבר, למה לא לחקור את הנושא (ועוד כמה נושאים מעניינים שבטח קשורים..) בכל מקרה, אם יהיה אפשר לשפוך קצת אור על כל הסיפור ואיך שכל סוכנויות הביון האמריקאיות (או לפחות חלק) מתחברות לחייזרים ולנשיא טרומן יהיה מעניין
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=4230053 http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=4200399 חיפשתי משהו בלי קשר לזה בגוגל ונתקלתי בזה הביקורות שלי לא כאלו מוצלחות גם ככה :kopfpatsch: מה אני צריך להוציא זכויות יוצרים לביקורות שלי :kopfpatsch:
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני רואה בהרבה פורומים שלאנשים בחתימה יש מפרט מחשב בצורה מאוד מסודרת ומפורטת. למשל בOVERCLOCKERS.NET זה טקסט - אבל עם פורמט אחיד ומסודר ממויין לפי רכיבים. בהרבה פורומים אחרים אני רואה גם כן משהו אבל החתימה היא בעצם תמונה עם פורמט קבוע לפי קטגוריות של חומרה, נראה כאילו יש תוכנה שעושה את זה ומוציאה פלט כתמונה. *עריכה - מחיפוש נראה שמדובר באתרי אינטרנט שעושים את זה - מישהו מכיר משהו מסודר,סולידי, בלי שטויות ושאפשר להכניס הרבה נתונים ? (למשל - שלושה אמצעי תצוגה כמו אצלי). הנה דוגמה לחתימה שעליה אני מדבר מאחד האתרים שמצאתי, רק שהיא ממש מגעילה, לא ברורה ועם מידע מיותר ומידע מעניין שחסר: אני אפילו לא יודע איך לסדר חתימה לשמאל, לנצל את כל השורה, לעשות פונט בולט, לשים…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עוד כחצי שנה עומדת להגמר לי התוכנית הזו, האם מישהו יודע מה קורה אחכ? הם מעלים את המחיר? ממשיכים באותה צורה? מנתקים לי את הקו? מתקשרים אלי ומבקשים שאבחר תוכנית אחרת?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
דווקא שאני צריך להוריד איזה משהו דחוף עכשיו הוא מוריד לי על 12 קיי!!! איך זה בכלל הגיוני הדברים האלה
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3338921 בקיצור מסכן בעלה בעתיד
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני לומד כרגע בכיתה י"ב באורט גבעתיים, במגמת מחשבים-פיזיקה, ויש לי אפשרות להמשיך ללמוד י"ג-י"ד בהנדסת תוכנה במכללה באורט סינגאלובסקי. יש שני מסלולים - ללמוד רק בכיתה י"ג, שאחריה מקבלים תעודת טכנאי, או להמשיך גם לי"ד ולקבל תעודת הנדסאי. אחר כך, לפי מה שאמרו לנו, כל מי שעושה את אחד המסלולים משרת בצבא בתפקיד פיתוח במחשבים (הזכירו יחידות כמו ממרם, אבנט כחול, 8200 וכו'). בעקרון, בכל מקרה אני מתכנן לעשות משהו במחשבים בצבא (ברור לי שהתפקיד שלי לא ייבחר לפי התכנון שלי אלא לפי צרכי הצבא, אבל זה הכיוון שלי). מה אתם אומרים? התעודות האלה שוות משהו? אשמח לעוד מידע על העניין. תודה.
-
- 23 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות סיכומים איכותיים בחדו"א עם הרבה דוגמאות פתורות והסברים. קיים דבר כזה?
-
- 23 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום הנכון לפתוח בו את הדיון הזה. לפני קצת פחות משנה קניתי כרטיס TWINTECH 8800GTS G92 512MB מחנות FOXPC, לאחרונה התחילו להופיע לי פיקסלים אדומים על 2 המסכים שלי- מסך הטלוויזיה, 32", ומסך המחשב - DELL 2209WA. לאחר שיטוט באינטרנט הגעתי למסקנה זה דפקט בזכרונות הכרטיס המסך. לגבי החנות, אין לי מושג מה קרה בשנה האחרונה אבל משום מה אני לא יכול להכנס לאתר שלהם, כאילו בלעה אותם האדמה. מה אני יכול לעשות? אני רוצה לממש אחריות.
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אח שלי הקטן ואני היינו בבית של סבתא שלי והיה לי שם שקית עם טופס של ווינר בסכום גדול מאוד שהיה בתוך השקית עם עוד כמה קבלות על דברים שלא נעים לי שסבתא שלי תראה ואח שלי הגאון לקח תשקית וזרק אותה לכספת של סבתא וסבתא שלי היא אחת שתחקור אותי על כל בר קטן לכן אני לא יכול לבקש ממנה לפתוח תכספת בשביל השקית. סבתא שלי לא בודקת תכספת נראה לי כי אין שם כלום בדרך כלל. עכשיו אני צריך שתעזרו לי למצוא דרך להוציא תשקית דרך החור של הכספת בלי שסבתא שלי תדע ואין לי שום כיוון חשבתי אולי על שואב אבק ממש עוצמתי שישאב תשקית משם אבל אני לא יודע אם יש דבר כזה או אולי איזה משהו שאני יכניס לשם וידביק תשקית? השקית בערך שוקלת כמו חפית שוקולד פרה בכל מקרה הכספת היא בערך מטר 20 והשקית נמצאת בערך באמ…
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
(מתוך התכתבות במייל עם חנות בריטית של מוצרי מיסטיקה) אמרו לי שהוא עשוי מ" solid Pewter" אמרתי לה שעופרת(Pewter ) מזיקה לגוף, לא? והיא ענתה לי: "Hi, sorry i forgot to put Lead free pewter" אז ממה זה עשוי אמ..?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
לרגל קניית שני SAMSUNG Spinpoint F3 שבו 1TB עולה 450 ש"ח (שהחייאנו והגיענו לזמן הזה אמן) רציתי להזכיר למה כולנו חיכינו בזמנים אחרים. [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שאלה בכותרת, אני בדיוק רואה את הפרקים של עונה 8, האם יש עונה 9?
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן וסהלן יא חברס לפי עצה שעזרה לי מאוד התחלתי להתאמן עם מוזיקה ממריצה, הבעייה היא שהשירים ששמעתי כבר התחילו לחפור והגיע הזמן להחליפם השירים היו- dragonforce- ttff dragonforce diciplies of babilon dragonforce operation ground and pound dragon force once in a lifetime drowning pool- bodies drowning pool step up bullet for my valentine waking the demon slipknot wait and bleed nightwish- planet hell זה רוב הפלייליסט שהאפק הממריץ שלו עבר, אני מקווה שהבנתם את הסיגנון. (מטאל/פאור מטאל, קיצבי, בלי זמרים שמתחרפנים מרוב גראולינג) תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מבין מה מצחיק בתוכנית המסריחה הזאת עם "רק ביבי" המזדיין הזה של רותם אבוהב והחיילת שאומרת "סבבה-סבבה" נשבע לכם אני רואה ת'תוכנית הזאת בא לי לירות לעצמי בראש או מיקי גבע הזה....לא חשוב שמות
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני פשוט חושב לעבור בנק (אני בהפועלים )כבר כמה שנים טובות וחושב לעבור . במקרה אני גם סטודנט אז אמורים להיות כל מיני הטבות ,בדקתי נגיד בלאומי יש כל חודש מקבלים 1+1 ביס פלאנט ועוד מלא שטויות . בעיקרון מה שמעניין אותי זה שיורידו לי את כל העמלות המעצבנות ! אז איפה אתם ולמה ?
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרסם תמונה באינטרנט בלי שיהיה אפשרות להוריד אותה. יש למישהו מושג על אתר או משהו שאפשר לאכסן שם ככה תמונה? סה"כ שלא יוכלו לעשות כפתור ימני ושמור יעד.. תודה
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-