כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
מחפש מאמרים עליו, וכדי לעשות זאת אני צריך את השם שלו. אני לא לגמר זוכר אבל הוא מאוד מפורסם בעצותיו הרפואיות למרות שלא למד רפואה באופן רשמי מעולם
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
באו לפני חודש לבית ספרי- אורט הורוביץ כרמיאל, נציגים של קידום, נתתי פרטים כדי שייתקשרו, ולפני פחות משבועיים הם התקשרו ואמא שלי אישרה את העיסקה- במחיר של כ1300 לתלמידי שנה הבאה י"ב. אחרי בירורים של לפני יומיים הגעתי למסקנה שאני לא לעשות את הפסיכומטרי היום, וזאת לאחר המלצה של אנשים שעברו את זה. התקשרתי לבטל והם דרשו 150 שקל דמי הרשמה. בחוזה רשום- שאפשר לבטל עד שבוע לפני אך מחוייבים ב 150 ש"ח אך כידוע לי עיסקה טלפונית אפשר לבטל תוך 10 יום מהרגע שנסגרה. מה עליי לעשות? האם אני טועה? *נ.ב הם שלחו כמה חוברות קטנות בדואר היום, אבל אני בטוח שאפשר לשלוח להם אותם חזרה... :AR15:
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה להזמין אייפון משומש מחו"ל ורציתי לדעת האם המכס עבור מכשירים סלולריים משומשים הוא אותו דבר עבור מכשירים שהם חדשים באריזה/מכשירים משומשים. שמעתי פעם שעבור מכשירים משומשים רק מע"מ תקף ואין כלל מכס - זה נכון? (כמובן שמדובר בקנייה של מעל 50$) על מכשירים חדשים נדמה לי שזה בסביבות ה33% מכס+מע"מ. תודה
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
שלום לפני כמה ימים התוודעתי לאתר booking.com שבעזרתו אפשר להזמין בתי מלון בכל העולם דרך האינטרנט... שמעתי עליו מאנשים דברים טובים אבל אני קצת ספקן לאור הנוחות והקלות שלכאורה מספק האתר.. מישהו מכם ניסה אותו? הגיע לבית המלון וקיבל את המלון והכל היה בסדר? כי נשמע לי קצת מפחיד להזמין באינטרנט דבר כזה חשוב ואז לדאוג שתגיע והכל יהיה בסדר..
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע רכישה קבוציתית, כיוון שזוהי הדרך היחידה כנראה לקבל מחיר שפוי במדינה הזאת. מדובר על רכישה של 15 אנשים בערך או יותר, כרגע אני אוסף אנשים ומחפש ספקים במקביל. אם מישהו מכיר איזה ספק או אם אתם ספקים בעצמכם אל תהססו להגיד. נ.ב. כמובן שאני מדבר על אייפון סימפרי 32 ג'יגה
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
טוב אז אני בן 18 רבתי עם אמא שלי ריב רציני לגבי לימודים וזה ובקיצור היא לא מעונינת יותר שאני יחיה בבית ואני צריך לקחת שכירות היא מקבלת עלי כול חודש 1800 שקל ואמרה שתעביר לי אותם לחשבון לשכר דירה. עכשיו מה אני עושה מפה? אני עוד תלמיד בעיקרון ועובד בעבודה זמנית כמלצר אבל אני לא מקבל על זה הרבה איך הולך כול התהליך של השכרת דירה, תשלומים וזה אני אמור להעדכן במשרד הפנים שאני עברתי לגור לבד או איפה? בקיצור כול מידע שתביאו לי עכשיו בנושא יעזור לי תודה
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז ככה,אני עכשיו אחרי צבא עושה מכינה לקראת תואר במדמ"ח והשעות שלה הן בערב ככה שאני כן יכול לישון ב3 בלילה עם מספיק שעות שינה,ובלי קשר אני רגיל כבר בערך שנתיים וחצי לישון בשעה כזאת בגלל שרוב המסגרות שהיו לי בשנתיים האחרונות (עבודה,לימודים) היו בערבים...אבל זה ממש מטריד אותי כי הבנתי שהשינה הכי טובה היא בלילה ולא לפנות בוקר\בוקר,ואני באמת מרגיש בדר"כ שאין לי אנרגיות וכוח לעשות דברים ואני חושב שזה אולי קשור לזה שאני ישן ב3 כל הזמן אני ישן בערך 6-7 שעות בלילה,ככה שמבחינת כמות זה מספיק השאלה היא בקשר לאיכות-כמו שאמרתי שמעתי ששינה בלילה היא 'הכי איכותית'. השאלה היא איך אני נפטר מההרגל המעצבן הזה והולך לישון בשעות נורמאילות כמו 12 1 גג וקם בבוקר ולא ב11 או 12 בצהריים,מה גם שיש ל…
-
- 31 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מתבגר טיפוסי למחצה, בן 17 שנוסע לשבועיים לצרפת, מהם כשבוע באיזור פריז. כיוון שחיפושים בגוגל מעלים דברים יחסית כלליים, באתי הנה כדי לבקש דעות ספציפיות מאנשים שחוו. מן הסתם נבקר באייפל, ודאי גם בלובר לכמה שעות. אנחנו עוד מתלבטים האם ללכת ליורודיסני או לפארק אסטריקס (מי שלא מכיר - http://www.parcasterix.fr/opening-calendar) אשמח לשמוע מכם עצות\טיפים לגבי מקומות ששווה לראות ודברים ששווה לעשות בפריז, וכן מבצרים מומלצים בעמק הלואר (שבו אבלה שבוע גם כן) אנא קחו בחשבון שהנסיעה בעוד כמה ימים (כלומר אמצע אוגוסט) - האם התורים ביורדיסני בלתי נסבלים לחלוטין? (וכן, אני מודע לאפשרות הFAST PASS אבל משום מה לא מטריף אותי לבזבז שעה בבוקר על לעבור בין כל המתקנים ולקבל שעת כניסה לכ…
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
צהריים טובים. חבר שלי אמר לי שאפשר לקחת איזה פלאפון שרוצים בתנאי שכבר היה לך צו ראשון,וכמובן שאתה תשלם עליו מחיר ממש נמוך,האם יש אמת בדבר? אני לא אחד שמדבר המון בפלאפון,אולי 200 דקות בחודש. מה שאני רוצה בעיקרון זה פלאפון שאפשר לגלוש דרכו באינטרנט כמו במחשב,שאר הדברים לא חשובים לי(כל האפליקציות וכל הדברים האלה) אשמח שיכוונו אותי.
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
נעלי ASOLO POWER MATIC 400. בעלת ממברנת ה-GORE-TEX וסוליית VIBRAM. מחיר מחירון: 1089 ש"ח. בקנייה קבוצתית: 650 ש"ח. אספקה תוך 5 ימים מרגע ביצוע ההזמנה. מיועד בעיקר לתושבים מחיפה והקריות. כל המעוניין נא להשאיר כאן הודעה עם אימייל ופלאפון. לרציניים בלבד. כמות מינימום הדרושה למחיר זה היא 5 זוגות בלבד!! http://www.asolo.com/eng/prod_det.php?area=2&catid=4&itemid=25
-
- 38 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חברת הכלבים תבל דיגיטאל התחסלה!!!!!! הזונות האלה סוגרים את הבסאטה. עוד סיבה למה האינטרנט המהיר בכלבים לא יהיה בר-קיימה...
-
- 32 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
ראיתי את הסרט החדש של עליזה בארץ הפלאות בקולנוע והסרט פשוט גרוע משעמם וחסר מעוף. היתי חופר עוד,אבל עצתי לכל מי שיש לו רף ציפיות מינימלי כלשהוא מסרטים שהוא רואה-חבל לכם על הזמן. לכו לראות סרט אחר טוב ומומלץ.
-
- 39 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני שואל ברצינות. בנות דודות שלי אצלי והכנתךי להם סימלק וזה ממש טעים(מה לעשות שאין אוכל בבית) זה בסדר לשתות אתזה כי רשום על האירזה עד גיל 3... אין בזה איזה ויטמינים מוגברים או משהו בסגנון? (ל0א שנראה לי שאי אפשר אבל...)
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
מי יודע מתי מקבלים לפטופ בטכניון ואיזה דגם הבנתי שבחיפה(אוניברסיטה) כבר קיבלו
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אמא שלי 4 פעמים בשבוע הולכת ליוגה או רייקי או איזה חארטה דומה. אני פעם אחת מוכן ללכת למסג. רק לא נעים לי להגיד שאני לא רוצה מזג אלה אקסטרה. אמא שלי אומרת לי לך ליוגה אני מכירה אחלה מדריך, לך לזה אנימכירה אחלה.. איך להשיג את הכסף בלי לרמות אותה ולהגיע בסוף למסג?
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מחפש אתר שיש בו דוגמאות של קעקועים בעיקר של אריה
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
פתחתי כבר ת'רד בפרש ועדיין לא מצאתי את הטראק המסוים: http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=301813 אז קצת הנחיות שכתבתי גם שם: * קול נשי * sun על כל הוריאציות שלו (sunshine/sunrise/sunlight וכו...). או אפילו summer. * יש גם את מילה day (כמעט בטוח) * אווירה קלילה, קיצית כזאת (למשל, ניסיתי את Southern Sun של Paul Oakenfold וזה ממש לא זה. Southern Sun הרבה יותר "כבד") * שמעתי אותו בבית ספר לפני שנה-שנתיים, אם זה עוזר... * כן, כבר חיפשתי בכל מקום שאפשר לחפש (ויקיפדיה, גוגל, Discogs, allmusic.com וכו. אבל יכול להיות שפיספתי משהו) * יש פזמון או משפט שחוזר על עצמו. * לא בטוח שהמילה sun (וכל הוריאציות שלה) מופיעה בשם הטראק. יכול להיות שזה רק ה-lyrics. כבר ני…
-
- 45 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה השבוע לפתוח חשבון בנק.. אני בן 16 וחצי מה אתם אומרים איפה כדאי? בנק הפועלים או דיסקונט.? וחשבתי לפתוח בדיסקונט דרייב.. מה זה אומר לא הבנתי ממש.. והבנתי שאני צריך להתחייב שם לא לעשות עבירות נהיגה וכל מני שטויות כאלה.. אבל נגיד ואני לא מקיים את ההתחייבות שלי? מה קורה? תודה על התשובות.. ותיתנו לי המלצה איפה.. וגם מי שממליץ שיגיד באיזה בנק הוא
-
- 43 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
משהו יכול לבדוק למה? זה ממש לא לענין, אולי בגלל ישראלים חלאות? רטיו בסביבות 0.97 שנתתי תתחת בשבילו user:master555 plz hlp
-
- 35 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מחר אני מתגייס, הולך לעבור טירונות 02. הייתי שוחר וכבר עברתי את הקורס שלי לצבא בחיל האוויר, ככה שאני מכיר בערך את המערכת הצבאית ולא מתרגש כל כך. בכל מקרה, אני אשמח לקבל טיפים שונים לגבי הטירונות, כמו איזה דברים חשובים לקחת (כדאי לקחת שק"ש שלי?) או איך לצאת עם חברים ביחד בטירונות וכו'. מעתי גם שצריך לקנות שעון - מה אתם אומרים על זה? אני לא בדיקו הולך להוציא כסף שלי על הצבא. כתוב להגיע לחוף הכרמל בשעה 7:30, באיזה שעה באמת כדאי להגיע כדי לא לשבת סתם?
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היו היה ילד קטן בשם יואב, חלק קרו לו גיבורי, חלקם קרו לו ארוכי שרוכי וחלקם סתם קרו לו אח שלי, (כמובן שיש מיוחדים שקרו לו בראד פיט, טום קרוז, השרירי הזה מהבית ליד וכו...) יום אחד הוא החליט להציו מטרה בחיים, חיפש חיפש חיפש ומה מצא, לקנות ati radeon 8500 ליום הולדת! הגיעה היום הולדת, הלך יואב ובירר טיפה בקשר לraeon אשר בארץ, הלך וגילה שכול הראדונים בארץ הם של חברה זדונית בשם palit, עכשיו היות והכרטיס שהיה ליואב הוא של powercolor השם הזה עשה לו צמרמורת והוא החליט לוותר, יואבי שלנו עסף עוד כסף והחליט, פתאום משום מקום לקנות HERCULES - 3D Prophet III Titanium 500 - GeForce 3 Titanium 500 - 64MB DDR - TV out - DVI out לאחר ספירה מהירה של הכסף בידיו הוא גילה שיש לו מספיק כסף! אך…
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-