עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Mor Abergel,

http://planet.nana.co.il/crazy-move/warning.html

• 53 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by x-pac,

????????????

• 60 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by redti,

אני צריך להגיע מחר למפקדת מיטב כל מה שידוע לי שהמפקדה נמצאת בבקו"ם/תל השומר אבל לא ידוע לי בדיוק..ועד כמה שזכור לי יש 2 כניסות לתל השומר אני לא יודע לאיזו ללכת אם מישהו יכול להיות אפילו יותר ספציפי ולציין קווים אני מגיע ממסוף אלוף שדה , תודה

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by H.I.V,

אני עכשיו גולש במחשב של הבית ספר קבלו מפרט: Pentium 133 32 sdram windows 98 WD 4 GB No GPU האיטיות מחרידה הבית ספר הזה לא יכול לקנות מחשבים נורמלים של 500 MHZ ? לקח לי לכתוב את הנושא הזה 10 דקות איזה כיף להתעלל במחשבים האלה אני מתקין פה קזה המחשב מת מוריד משהו מהאינטרנט המחשב מת בקיצור אבא שלי מוצא ברחוב מחשבים יותר טובים מאלו איזה מחשבים יש בבית ספר שלכם?

• 46 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by Avivo,

חשבתי לעשות מעשה טוב כולנו שמענו על השירות אי-מייל של גוגל Gmail, אך מפני שזו גירסאת בטא לא לכולם יש הזדמנות להיכנס לשירות. לכן החלטתי לפתוח את ת'רד בקשות הgmail, כלומר- כל מי שחשקה נפשו בחשבון gmail, יפרסם כאן הודעה, ואני בהתחלה אתן לו הזמנה. לאחר שיקבל את ההזמנה ויפתח חשבון, יקבל גם הוא אפשרות להזמין עוד אנשים. וכך יחזור אותו בן-אדם לפורום, ויעזור לי לחלק: Gmail לכולם! נ.ב- אם זה לא בפורום הנכון, תגידו\תעבירו את הת'רד לפורום הנכון!

• 63 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by shloosh,

זה בא פחות או יותר בעקבות התארד של DAVIDD. אם הייתם עוברים מישראל, לאן הייתם עוברים לגור ולמה? אני אישית לטוקיו הייתי שם בפסח זה משהו מטורף שם,כולם נחמדים,אין כל כך בעיות טכנולוגיה הכי מפותחת שיש,% הכי נמוך של פשע, ורמת חיים הכי גבוהה... אז מה איתכם?

• 53 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by onn_the_vy,

http://chrisstorer.com/cupholder.htm

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by massinvallus,

http://www.target21.jeeran.com http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=420768 אני אישית לא תומך נגד השתמטות מצה"ל

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by rroonnii,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4309786,00.html עם משוגע -אנחנו כמובן. מתי נלחץ על הכפתור האדום.

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. שלום לכולם, החלטתי לפתוח ת'רד אשר ירכז בתוכו טיפים למניעת בזבוז משאבים וניצול טוב יותר של משאבים קיימיפ אשמח אם חברי הפורום ישתתפו כאן באופן פעיל - אני מאמין שלכל אחד יש מה לתרום. אני לא מצפה כי כולם יסכימו עם כל ההצעות אך גם אם תאמצו כמה - שווה. חשמל: החלפת נורות בנורות PL חסכוניות - נורות אלו מחזיקות זמן רב יותר, צורכות חשמל נמוך יותר ומפיקות הרבה יותר אור ומעט חום ניתוק מכשירים אשר אינם בשימוש - כמעט כל מכשיר מודרני צורך חשמל במצב STANDBY ע"מ להמנע מבזבוז זה אפשר להתקין שקע עם מפסק ולכבות שלא בשימוש. דבר זה גם כולל את המחשבים, נתבים מסכים ועוד. זה גם הרבה יותר בטוח מכיוון שאתם מנתקים את השנאים אשר מהווים לא פעם סיכוי לשריפה. דוד שמש - לצורך חימום מיים חוסך מאות שקלים ב…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. שלום, אחד מחברי הפורום MuTaTiOn,הזהיר אותי לגבי לקנות מחשב מאייבורי(ותודה לו על האזהרה) ורציתי לדעת אם למישהו פעם היה דבר רע איתם,ומה הם עשו. כי בינתיים הם נותנים הצעות מחיר שחנויות אחרות בדרום לא מצליחות להתחרות בהם - אז הייתי רוצה לדעת מה הם עושים.

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. אורח athlon

[attachment deleted by admin]

13. Started by vipnisim,

שלי http://www.parpar.co.il/computers.php התראד נוצר כדי להחשף לאתרים חדשים

• 46 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by LIOR42,

מחפש מקום שבוא אפשר להדפיס תמונות על גבי בד לונג בגודל לפחות 2X2

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  15. נמאס לי מהם, אני רוצה לנקום. להלביש להם כפכף זה לא טוב כי הם נמרחים על הקיר. מוסקיטו לא ממש עוזר... יש דרך יותר "נקייה" לעשות זאת (יעיל ואפקטיבי)? איזה שיטות וחומרים אתם ממליצים? אשמח לשמוע הצעות.

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. מישהו הציע לי אייפון 4 מקנדה ב800$ דולר, כאשר הוא מבקש מקדמה. זה ידוע שבקנדה הם הכי זולים, הוא הסביר שיהיה לו רווח מהחזרי המס (19% בערך) ויש לו פרוטקציות במכס. ביקש מקדמה של 500$, והראה לי את הקבלה שהוא נותן לכולם, ועליה רושמים גם זיכרון דברים. הוא הסביר שהוא מוכר בזול כי אין לו כרגע כסף להביא את המכשירים במחיר מלא מהכיס שלו, אחרת הוא היה מביא לפה ומשלש את המחיר כמו כל הישראלים חח. הכל נשמע טוב ויפה אבל משהו לא מרגיש לי טוב, מה תכלס אפשר לעשות עם הסכם של זיכרון דברים אם בן אדם בורח לי? גם מספר העוסק מורשה שלו לא מצאתי באתר של https://www.shaam.gov.il/emosek/fset.htm לא אמרתי לו שלא מצאתי אבל כשביקשתי את המספר ישר הוא אמר לי שהוא עוסק מורשה אבל לא עוסק מורשה בע"מ, יש הגיון…

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. אני רק רוצה לציין שלא ממש עשיתי מחקר מקיף, ושאני מבסס את זה על השערות וניסיון אחרי מעקב אחרי מוצר בודד. כדי שזה לא יהיה באויר, אני הולך לציין את הפרטים הספציפיים. בזמן האחרון אני עוקב אחרי מחיר של מסך LCD ספציפי מתוצרת BENQ, דגם DV3250. מפרט מצויין, מחיר אטרקטיבי, יצרן מוכר ובעל ניסיון, שהפאנלים שלו נמכרים ממותגים תחת DELL בין היתר.. בדקתי אותו בעצמי אצל היבואן, ומאוד התרשמתי מאיכות התמונה. אבל, השמועות באויר שצפויה ירידת מחיר דרסטית נוספת, אז החלטתי שכמה שבועות עיכוב לא יהרגו אף אחד. מה עושים? משתמשים בזאפ למעקב. בוקר אחד (אהם.. אתמול) בעודי במחלקה ניגשתי לחדר רופאים ומתוך שעמום ניגשתי ובדקתי בזאפ איפה עומד המוצר. תה דה! המחיר ירד מ11,970 ל 11,545 (מתוכם 45 משלוח)! חתיכת…

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. כן חברים, גם אני אסף, עבדכם הנאמן מתייצב לשירות הבטחון ביום א' ה21 לחודש יולי שנת 2002 לטירונות 02 מפרכת ומייגעת ;D. מכיוון שככל הנראה לפחות בתקופת הטירונות לא אבקר פה אני נפרד לשלום (בינתיים אני עוד אחזור אל תשמחו כל כך ;D ) מכווווווווולם לשלושת השבועות הבאים, אני רוצה שכולכם תדעו, גם אלו שאיתם היו לי אי אילו חילוקי דעות וויכוחים שהייתם פשוט חלק עצום מחיי. הביקור היום יומי באתר והפורומים הפכו לשגרת חיים שפשוט ההתנתקות ממנה קשה לי בלי להגזים לא פחות מההתנתקות מחברי הטובים ביותר! התקופה הפעילה באתר כקורא ושותף לדיונים בפורומים גרמו לי להרגיש לא כ"גולש בפורום חומרה" אלא כחלק מקהילה גדולה מאוחדת ומשותפת שכולה כגוף אחד גדול ובלתי נפרד, המעורבות כאן בחיי החברה האישיים, הדע…

• 44 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by א אוהל,

סתם השבוע החלטתי להוריד במינון באופן ניכר בשתייה מתוקה ולשתות מים. רציתי לדעת מה עם שאר האנשים .

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by someone,

אבל מקוריות.. כל כך הרבה זמן לא קניתי שאני כבר לא יודע מי מוכר ואיפה... אני מחפש את הסרטים אוסטין פאוארס 3 ודוח מיוחד (שתי סרטי חובה דרך אגב..) אני יודע שהם כבר הגיעו לארץ בDVD אבל אני רוצה לקנות קלטת וידאו.. למישהו יש רעיון?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. לפני מספר ימים נסעתי לי לתומי בעיר כשלפתע הרכב שלפני בא לפנות שמאלה בלי איתות אפילו אך התחרט ובעצם דפק ברקס פתאומי במקום... לחצתי על הברקס ישר בחוזקה אך האוטו החליק לכיוונו אפילו האנד-ברקס לא עזר ! היו חסרים לי ממש עוד 5 סנטימטרים לעצירה , בקיצור היה מגע ממש קל והפנס ברכב שלי נשבר בעקבות כך לרכב השני לא נגרם כל נזק. עכשיו אני מודע לכך שהחוק היבש אומר שאני אשם בגלל אי שמירת מרחק, אבל עדיין הדבר הזה נורא נורא מעצבן !!! לא נסעתי מהר מידי ואפילו שמרתי מרחק סביר ממנו , יש עוד גורמים שמשפיעים כמו איכות כביש לקויה, כביש רטוב והבדלי כושר עצירה של כל רכב . הרכב שעצר בפתאומיות היה רכב מדבקה חדש הרכב שלי מודל 94 ... בכל זאת יש כאן הבדל מסויים למרות שהרכב מטופל כראוי. אז מה אני אמור…

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by 125,

עוד מעט אני וחברה שלי שנה ביחד רציתי לדעת מה אני יכול לעשות/לקנות לה ב1000 שקל ? למישהו יש הצעות מה אפשר לעשות?

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by maverick,

אני זוכר שגיליתי בצו ראשון שאני לא רואה חלק מהמספרים על הכרטיסיות והתבאסתי. כאן תוכלו לגלות אם אתם עיוורי צבעים או לא. http://my.ynet.co.il/pic/color_blind/

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by JAMOOS GADOL,

תכנסו לזה זה פשוט מדהים!!! יש כאן על כל מה שתרצו תקראו גם את הקטע עם אילן רמון- אני בהלם ועכשיו מעניין אותי מה יגידו אלה שלא מאמינים שיש כוח עליון או איזה משהו עליון... קישור לאתר נ.ב מצטער על הגודל של התמונה... (לבעלי 56k)

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by tamar,

שלום חברייה. שהייתי "צעירה" היה לי את האוסף הזה בתקליט ויניל, אך לצערי הרב התקליט נהרס. יש סיכוי שמישהו במקרה מכיר את האוסף הזה, או אפילו מישהו שמחזיק אותו ממש?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים