כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני שואל ברצינות. בנות דודות שלי אצלי והכנתךי להם סימלק וזה ממש טעים(מה לעשות שאין אוכל בבית) זה בסדר לשתות אתזה כי רשום על האירזה עד גיל 3... אין בזה איזה ויטמינים מוגברים או משהו בסגנון? (ל0א שנראה לי שאי אפשר אבל...)
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
Counter Strike - The Real Life! תראו לאן מגיעים היום חובבי הCS... ??? 8) ;D הנה סרטון קצר שצילמתי בכתה (י"א) על שני חברה מעריצים מושבתים של CS שלוקחים את העניין קצת יותר מעבר למסך המחשב.. אני אישית נקרע מזה בכל פעם שאני רואה את זה מחדש!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D צפייה מהנה! 8) CS IN THE REAL LIFE: http://pctip0.tripod.com/realCS.wmv *!יש להעתיק את הלינק אל תוך שדה הכתובת בדפדפן!*
-
- 37 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ראיתי את הסרט החדש של עליזה בארץ הפלאות בקולנוע והסרט פשוט גרוע משעמם וחסר מעוף. היתי חופר עוד,אבל עצתי לכל מי שיש לו רף ציפיות מינימלי כלשהוא מסרטים שהוא רואה-חבל לכם על הזמן. לכו לראות סרט אחר טוב ומומלץ.
-
- 39 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היו היה ילד קטן בשם יואב, חלק קרו לו גיבורי, חלקם קרו לו ארוכי שרוכי וחלקם סתם קרו לו אח שלי, (כמובן שיש מיוחדים שקרו לו בראד פיט, טום קרוז, השרירי הזה מהבית ליד וכו...) יום אחד הוא החליט להציו מטרה בחיים, חיפש חיפש חיפש ומה מצא, לקנות ati radeon 8500 ליום הולדת! הגיעה היום הולדת, הלך יואב ובירר טיפה בקשר לraeon אשר בארץ, הלך וגילה שכול הראדונים בארץ הם של חברה זדונית בשם palit, עכשיו היות והכרטיס שהיה ליואב הוא של powercolor השם הזה עשה לו צמרמורת והוא החליט לוותר, יואבי שלנו עסף עוד כסף והחליט, פתאום משום מקום לקנות HERCULES - 3D Prophet III Titanium 500 - GeForce 3 Titanium 500 - 64MB DDR - TV out - DVI out לאחר ספירה מהירה של הכסף בידיו הוא גילה שיש לו מספיק כסף! אך…
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש חנות שתמכור בארהב אוזניות איכותיות כגון cx300 cx 400 g35 או razer barcuda עדיין לא החלטתי בדיוק מה אני רוצה אבל אני קודם כול רוצה לדעת האם יש חנות טובה שמוכרת אותם..? תודה מראש לעוזרים!
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בנושא הבא הרישום לקורסים של סמסטר ב' בעיצומו (טוב נו, הוא לקראת סופו כבר..) וכבר שמעתי הרבה דעות ואני מבולבל, האם כדאי לי להירשם ל חמשת הקורסים בתוכנית המומלצת ? האם זה לא יותר מדי ? אני יכול לבחור רק 4 (איזה?) ולהשלים אח"כ בצורה נוחה ? הקורסים הם : חדו"א 2 לינארית 2 תוכנה 1 מבנה נתונים מבוא להסתברות ואשמח אם תוכלו לסכם כל קורס בכמה מילים.. קשה\ קשה מאוד\ בדידה סטייל וכו' תודה רבה ! למען האמת זה קצת דחוף, אז בבקשה לא להתעצל ולענות. זה חשוב לי.
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. רציתי לברר על יבואנים רשמיים בישראל לפרוייקט גדול שאני עובד עליו עכשיו. יש לי רשימה לא קטנה של חברות שהייתי רוצה לברר מי היבואנים הרישמיים שלהם. ואשמח לקצת עזרה בנושא acer advice amd antec aoc apple asus benq brother canon chack point cisco creative crucial dell dlink edimax epson eset fujicom fujifilm fujitsu genius gigabyte …
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,שבוע טוב הייתי היום באיזשהו טיול עם המשפחה באיזור רמת הגולן וראיתי טיסנים שם,וזה ממש משך אותי הייתי גם בתערוכה הזאת שהייתה לפני כחצי שנה בים המלח של הטיסנים ומאוד נהניתי,אבל אז זה לא כל כך משך אותי מבחינת זמן יש לי המון זמן להטיס כי אני חייל,ולכן כל סוף שבוע אם אין גשם או רוחות חזקות מידי אני יכול ללכת ולהטיס,גר באיזור חיפה ומכיר את ה"מנחת" בכפר חסידים,ממש לא רחוק מהבית שלי... השאלה היא כזו:איך נכנסים לתחום?מה צריך בתור טיסן ראשון?איך בעצם לומדים את כל עיניין ההטסה וההכנות לקראת ההטסה?האם צריך ללכת עם בן אדם מבוגר בתור הטסה ראשונה?איך שומרים על הטיסן,מה קורה מבחינת הדלק,ואיך בעצם אני יודע לקחת שלט ביד ולהחזיק את הטיסן באוויר כמובן עד שנגמר לו הדלק וכו'? מה העלו…
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חברת הכלבים תבל דיגיטאל התחסלה!!!!!! הזונות האלה סוגרים את הבסאטה. עוד סיבה למה האינטרנט המהיר בכלבים לא יהיה בר-קיימה...
-
- 32 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים אבא שלי טס לארגנטינה עם חברת התעופה Air Europa. המזוודות איחרו בכיומיים (לאחר שנשארו במדריד - באשמת חברת התעופה), ואבא שלי נאלץ לקנות בגדים למשך הזמן ששהה שם ללא המזוודות שלו. הוגשה תביעה, על עלות הבגדים, לחברת התעופה, שמצידה טוענת שאבא שלי צריך להוכיח את העובדה שהוא אזרח ישראלי ושהוא אכן מתגורר בישראל. רקע קצר - אבא שלי יליד ארגנטינה והתגורר שם עד גיל 33 (לפני 24 שנים), אז החליט לעשות עלייה ומאז הוא גר בישראל באופן רציף, חוץ ממספר יציאות לתקופות שלא עלו על חודש וחצי. האם ישנה דרך נוספת להשיג אישור זה חוץ ממשרד הפנים (והתורים הארוכים שבו)? תודה ולילה טוב.
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני כל כך שיקור!!! אני פשוט שוקור תחת !!!!!! !@#!#@$!@#$@$$@##$#$!!#$#$! למשהו יש משהנו להציע לע ?@?@
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
כל הזמן יש כתבות באינטרנט על מה יקרה בעולם המחשבים בעוד ככה וככה שנים. אז אני חשבתי על הכנת רשימה של מה לא יקרה. אתם מוזמנים להיות יצירתיים ולהוסיף דברים שלא יקרו עד 2020. 1. אימיול עדיין לא תגיע לגרסא 1.0 2. ICQ לא תכלול עדיין VOIP 3. Windows עדיין תעלה יותר מ-150 דולר 4. לא יהיה יותר מ-2 מגה בהעלאה 5. עדיין לא יגיע חנקן נוזלי לארץ מבחינה מסחרית 6. לינוקס עדיין לא תהיה ידידותית למשתמש 7. עדיין נצפה בשלם וצפה 8. עדיין נראה משחקים באינטרנט ואיכות מגעילה ובסינית 9. ייקח להוריד משחק של 4 ג'יגה תוך חודש מאימיול 10. החבר'ה באבודים עדיין לא יבינו מה יש על האי 11. לא יצליחו להוריד את כוכב נולד / ארץ נהדרת / עודד מנשה מהמרקע 12. יס עדיין לא יצליחו לעשות VOD 14. שמעון פרס עדיין לא…
-
- 37 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
נכנס כבר החו'ק החדש למלווה לנהג חדש?.. ??? לתוקף... או שעדיין בריפרוף :'(? כי אני צריך לעשות טסט השבוע
-
- 42 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת. והאם שווה ללמוד את זה באוניברסיטה הפתוחה?
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
פתחתי כבר ת'רד בפרש ועדיין לא מצאתי את הטראק המסוים: http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=301813 אז קצת הנחיות שכתבתי גם שם: * קול נשי * sun על כל הוריאציות שלו (sunshine/sunrise/sunlight וכו...). או אפילו summer. * יש גם את מילה day (כמעט בטוח) * אווירה קלילה, קיצית כזאת (למשל, ניסיתי את Southern Sun של Paul Oakenfold וזה ממש לא זה. Southern Sun הרבה יותר "כבד") * שמעתי אותו בבית ספר לפני שנה-שנתיים, אם זה עוזר... * כן, כבר חיפשתי בכל מקום שאפשר לחפש (ויקיפדיה, גוגל, Discogs, allmusic.com וכו. אבל יכול להיות שפיספתי משהו) * יש פזמון או משפט שחוזר על עצמו. * לא בטוח שהמילה sun (וכל הוריאציות שלה) מופיעה בשם הטראק. יכול להיות שזה רק ה-lyrics. כבר ני…
-
- 45 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
היי , לא בטוח אם זה הפורום הנכון , אבל אני לא ממש מכיר פורום טוב אחר אז.. למה זה בעייתי שהשקל חזק? ולמה יש צורך בקניה מאסיבית של דולרים בכדי להוריד אותו? האם זה קשור לכך שכשהשקל מתחזק והדולר יורד, חברות אמריקאיות צריכות להשקיע יותר כסף(בדולרים) ולא יהיה להם כלכלי להישאר פה?
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כמה פעמים יצא לכם לראות את זה או ששאלתם את עצמכם איך זה אפשרי.. ובכן זה מה שאני בא לשאול פה האם יש דבר כזה בכלל? זה קשור לגנטיקה?(נגיד אם לאמא יש ירוק אז אולי יהיה לילד ירוק בשמש) לי אישית יצא לראות דבר כזה.. אבל אני לא יודע אם זה אומר משהו על הגנטיקה במשפחה או שלכל אחד יש גוון קל של ירוק בשמש
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
מחר אני מתגייס, הולך לעבור טירונות 02. הייתי שוחר וכבר עברתי את הקורס שלי לצבא בחיל האוויר, ככה שאני מכיר בערך את המערכת הצבאית ולא מתרגש כל כך. בכל מקרה, אני אשמח לקבל טיפים שונים לגבי הטירונות, כמו איזה דברים חשובים לקחת (כדאי לקחת שק"ש שלי?) או איך לצאת עם חברים ביחד בטירונות וכו'. מעתי גם שצריך לקנות שעון - מה אתם אומרים על זה? אני לא בדיקו הולך להוציא כסף שלי על הצבא. כתוב להגיע לחוף הכרמל בשעה 7:30, באיזה שעה באמת כדאי להגיע כדי לא לשבת סתם?
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
יש לי אימייל של גוגל כבר מאז שייצא, ובזמן האחרון התחלתי לקבל יותר מדי תקלות מעצבנות שלא נותנות לי להיכנס לתיבה שלי בשרת, ואני מצליח רק אחרי כמה דקות! אז החלטתי לשנות לקליינט אימייל אחר, שייקבל את הודעות האימייל במהירות אחרי שנשלחו (בדיוק כמו בגוגל, ולא כמו בוואלה שלוקח לפעמים יותר מ-3 שעות עד שאימייל מסויים מגיע ), שיהיה נוח לשימוש וכל הנילווה. האימייל של וואלה, והאימייל שמקבלים מהספק לא באים בחשבון בגלל שלוקח המון זמן עד שההודעות מגיעים לאימיילים האלה וזה ממש מעצבן. דרך אגב, מצטער אם זה שייך לפורום "אינטרנט...", לא הייתי בטוח. אם כן, אז פשוט תעבירו .
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-