כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה השבוע לפתוח חשבון בנק.. אני בן 16 וחצי מה אתם אומרים איפה כדאי? בנק הפועלים או דיסקונט.? וחשבתי לפתוח בדיסקונט דרייב.. מה זה אומר לא הבנתי ממש.. והבנתי שאני צריך להתחייב שם לא לעשות עבירות נהיגה וכל מני שטויות כאלה.. אבל נגיד ואני לא מקיים את ההתחייבות שלי? מה קורה? תודה על התשובות.. ותיתנו לי המלצה איפה.. וגם מי שממליץ שיגיד באיזה בנק הוא
-
- 43 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות להביא דרך סבא וסבתא שלי אני רוצה חנות גדולה בברלין שיש לה גם אתר שאני אוכל להסתכל בו אני מחפש מעבד זול
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=WSHzRZs8J_o&mode=related&search= ואם כבר באותו הקשר, קבלו את המוסלמית הבאה ממדינת BRUNEI שגם היא נאחזה דיבוק: http://www.youtube.com/watch?v=nPH3hd8oeRI&mode=related&search=
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי התלבטות בין מספר חנויות החלטתי לקנות מחשב ב SKYPC היו לי מספר בעיות שנפתרו לשביעות רצוני במהלך הקנייה 1. הגיע קירור ללוח שלא מתאים לתושבת (המוכר טעה בהמלצה) , התקשרתי לחנות והסברתי את העניין והם התנצלו ושלחו קירור חדש שהגיע למחרת כאשר המשלוח על חשבונם , אני יודע שזה מתבקש אבל תזכרו שאנחנו במדינת ישראל... 2. שתי ה HD לא עבדו (לא ביקשתי הרכבה אלא הרכבתי לבד) התקשרתי לחנות והם אמרו תגיע עם המחשב נבדוק לך אם שגית בהגדרות או שמשהו לא בסדר.. באמת הגעתי ולהפתעתי אכן הייתה בעייה ב HD והם הוחלפו במקום בנוסף השירות אדיב וידידותי. מומלץ
-
- 37 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
נראה לי שאו שלחלק מהמעסיקים אין מושג או שהם במכוון מנסים לפתות תכנתים צעירים. באמת נראה למעסיקים שזה חשוב לתכנת הפוטנמיאל העסקי העצום, הענקי הבין גלקטי של האפליקציה החדשה שלהם? זה לא כאילו שהתכנת יראה יותר מכמה גרושים אם החברה תעשה אקסית. התכנת הוא לא משקיע, זה לא צריך לעניין אותו. אם כבר חברות כאלה שהם רק עם פוטנציאל וללא רווחים ותזרים מזומנים קבוע זה יותר מדאיג. לתכנת חשוב שהוא יקבל את המשכורת בזמן ואת התנאים שלו ושהמעסיקים שלו לא יהיו אנשים מפוקפקים. יכול להיות אוליי שהרבה תכנתים מתחילים הם פשוט נואשים ואין להם ברירה אלא להתחיל את הקריירה שלהם בחברה כזו שהכל באוויר. בחירת מקום עבודה יכולה להיות קריטית עבור הקריירה שלך. לא רק בגלל כמה שאתה מרוויח אלא גם בגלל מה שאתה עוש…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני עובד שעתי ויש לי בעבודה ותק של שנה וחודשיים. הודעתי למנהל שלי על התפטרות מהעבודה והוא דורש ממני לתת חודש אחרון, למרות שלפי מה שידוע לי אני צריך לתת רק שבועיים ויומיים. הראתי לו את הטבלה הזו: http://tinyurl.com/877tvv7 אבל הוא טוען שזה לא רלוונטי לגבי משום שאני עובד ב 100% משרה. מה דעתכם? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לאחרונה אני מנסה לקבל תשובה (בנושא מפרטי מחשב) על שאלה מאוד פשוטה ובמקום לתת תשובות אני נתקף בעוד ועוד שאלות ותשובות סתומות. אין ספק שהדבר נובע מחוסר מקצועיות ואי ידע בתחום המחשבים של אנשי הפורום פה. אני מרגיש שהפורום פה הולך ומקבל מאפיינים של פורום FXP. בכל אופן אני איש עסוק מאוד ואני חייב לקבל תשובה במהירות לגבי מפרט מחשב, השאלה היא איזה עוד פורומים מקצועיים קיימים ברשת (עדיף באנגלית) ובנימה אישית לאנשי הפורום פה, אם אני שואל שאלה ואתם לא יודעים את התשובה אתם יכולים להודות שאתם לא יודעים ולא לנסות ולענות בניבזיות האופיינית לכם!תודה.
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
אני טס ביום שני הקרוב לארה"ב (אני אזרח אמריקאי עם דרכון, עליתי בגיל 7) אמרו לי שאולי אצטרך את הדרכון הישראלי בנוסף לאמריקאי... מישהו מכיר?
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לממש אחריות ואני לא יודע למי לפנות מי היבואן של מוטורולה בארץ מבחינת פלאפונים סלולריים? (MOTOROLA MOBILITY)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מחפש חנות שתמכור בארהב אוזניות איכותיות כגון cx300 cx 400 g35 או razer barcuda עדיין לא החלטתי בדיוק מה אני רוצה אבל אני קודם כול רוצה לדעת האם יש חנות טובה שמוכרת אותם..? תודה מראש לעוזרים!
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
מתחילות להיות לי רגשי נחיתות על זה שיש לי "רק" Q6600 ו HD4870. המחשב אצלי כבר קצת מעל שנה, ואני מתכנן להעיף (למכור) אותו לקראת סוף שנה, שיתחילו לבוא משחקי FPS דורשי DX11. לגבי שדרוג-אני לא מת על הרעיון. אני לא אוהב להתעסק עם חומרה יותר מדי-אני תמיד חושש שמה אני אהרוס חלק חשוב ויקר. חוץ מזה, לקח לי מעל שלוש שעות כולה להחליף משחה טרמית ( ), ואני לא רוצה לשבת שבועיים על לוח אם (וגם אין לי הרבה מקום לעבוד ככה שזו גם מגרעה). בקיצור-מה אתם ממליצים? נ.ב תורידו הצבעה אחת ב"לא מחליף, משדרג לאט לאט" בגלל שאני הצבעתי כדי לראות את התוצאות.
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם יש אתר שבודק ויטמינים ותוספי מזון ב-review כמו שיש אתרים שבודקים חלקי מחשב , כך גם לתוספי מזון , יש דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי לכולם ! מאחל לכל באי האתר וגם לאלו שלא, הנאה מהאירוע הענק ( במימדיו, נקווה גם באיכותו ). ושגם ישראל תשתתף בפעם הבאה.
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
אז אומרים שמעבירים שליש מהחיים בשינה..והכרית שלי כבר נהייתה יותר סמרטוט מכרית..ואלו של הום סנטר מאכזבות.. אולי למישהו יש נסיון עם כרית מגזימה כלשהי(100 ש"ח וצפונה) ? על איזה כרית אתם ישנים?
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היום נתקלתי לצערי במראה דיי מזעזע בדרך חזרה הביתה. אני לא נוהג להעלות ולשתף כאלו דברים באינטרנט, אבל נותרתי המום וקפאתי במקום למספר דקות. בפה של אחד הכלבים היה סמרטוט... אני משער שמי שעשה את זה לא רצה שהכלב ינבח. כבר דיווחתי לגורמים המתאימים. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
שלום נכון לעכשיו אני עתודאי אקדמי, אחרי שנת לימודים וסמסטר עם שלושה נכשלים. כמו שאני מבין הסיכויים להמשיך במסלול דיי פונים נגדי. עוד לפני שהתקבלתי למסלול, מילאתי את המנילה הראשונה בראש של ג'וב, בחרתי בתפקידים שאני לא באמת מעוניין לשרת בהם שלוש שנים (מה גם שהייתי מוקפא חמ"ן, ונאמר לי שגם ככה לא יסתכלו לי על המנילה). בקצרה לעיניין- המטרה שלי במקרה ונפלתי מעתודה היא יחידת מגלן או סיירת צנחנים. (אני יודע במה זה כרוך, אני יודע שזה לא לכל אחד וכו') באיזה תהליכים אני צריך לפתוח עכשיו? נתוני הגיוס שלי מאפשרים לי חי"ר. כתבתי מייל למדור עתודה לעתודאים בשירות. יש טעם לפנות לעוד מקומות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות ממישהו פרטי סכין מסויימת ששווייה הוא בערך 1100 ~ 1300 דולר. איך אני נמנע מתפיסת הפריט במכס לעזעזל איך? למה אני צריך לשלם בערך 900 ש"ח מס על פריט אספנות? UPS DHL FEDEX וכל אלה עוברים מכס או שזה כבר מטופל? תעזרו לי בבקשה כבר אכלתי אותה עכשיו עם סכין יותר זולה (שווייה בערך 400$) מס 300 ש"ח. מה לעשות? תודה רבה מראש.
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-