כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
מה אומר מספר הMA בסוללות נטענות? למשל כמו סוללה עם 2300mA מה זה אומר על הסוללה?
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מתחנן טיול ל פריז,אמסטרדם, בריסל (בלגיה), ברלין ולוקסנבורג עם כמה חבר'ה. לכל אחד יש תפקיד, והתפקיד שלי הוא לגלות מה יש לעשות בבריסל. בטוח נמצא שם פאבים, בתי שוקולד ונוף יפה, אבל אנחנו רוצים לדעת מה המקום הכי טוב לכל דבר ודבר, על פי נסיון בבקשה. אם יש לכם מה להציע שאתם יודעים שיהיה קשה למצוא טוב ממנו, בבקשה תזרקו לחברכם הנאמן עצם! המון תודה.
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ראיתי את הסרט החדש של עליזה בארץ הפלאות בקולנוע והסרט פשוט גרוע משעמם וחסר מעוף. היתי חופר עוד,אבל עצתי לכל מי שיש לו רף ציפיות מינימלי כלשהוא מסרטים שהוא רואה-חבל לכם על הזמן. לכו לראות סרט אחר טוב ומומלץ.
-
- 39 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
Counter Strike - The Real Life! תראו לאן מגיעים היום חובבי הCS... ??? 8) ;D הנה סרטון קצר שצילמתי בכתה (י"א) על שני חברה מעריצים מושבתים של CS שלוקחים את העניין קצת יותר מעבר למסך המחשב.. אני אישית נקרע מזה בכל פעם שאני רואה את זה מחדש!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D צפייה מהנה! 8) CS IN THE REAL LIFE: http://pctip0.tripod.com/realCS.wmv *!יש להעתיק את הלינק אל תוך שדה הכתובת בדפדפן!*
-
- 37 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם נוסה בהצלחה האם גורם נזק עתידי? אשמח לדעתכם תודה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, עקב יום פנוי ומחסור בחברה החלטתי להכין פק"ל מוזיקה איכותי לבסיס, וגם בשאיפה ילווה אותי לבית(במקרה של סופ"ש בכינרת וכ"ו). אני מכיר ויודע איך מכינים את הפק"ל המדובר ממרכיבים צבאיים, אבל זו לא כוונתי. אני שואף להכין פק"ל בעל מצבר שניתן להטעין מהקיר. מההיכרות שלי עם הפורום אני בטוח שיש כאן כמה אנשים טובים שיוכלו לתת לי הסברים לאיך,כמה ומאיפה. יש ברשותי כ-250 ש"ח, רמקולים (בלאי, אבל סוחבים) וארגז תחמושת מעץ. אהה וכמובן כלי עבודה לניסור,קידוח, סתם להפריע לשכנים. Work your magic והסבירו לי (בבקשה), איזה מצבר? האם אני זקוק לממיר כלשהוא? עד מתי? איזה מגבר? ואולי גם איזה הסבר כללי(אפילו מאוד) על מה לחבר ולאיפה. המשך יום טוב, ואני מזכיר, אני אשמח לסגור את הכל כבר …
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הי חברים אני מתכנת C# עם 4 שנים נסיון. אני מחפש לקחת קורסים ב WPF / WCF /DESIGNPATTERNS מישהו יכול להמליץ לי על מקום טוב? שהוא היה מרוצה ממנו? דרוש לי משהו מקיף ביותר. ברמה אקדמאית ולא של סרטוני YOUTUBE שמיועד לאנשים מנוסים, ולא יכנס לזוטות. איפה עשיתם? כמה עלה? מרוצים?
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני עכשיו גולש במחשב של הבית ספר קבלו מפרט: Pentium 133 32 sdram windows 98 WD 4 GB No GPU האיטיות מחרידה הבית ספר הזה לא יכול לקנות מחשבים נורמלים של 500 MHZ ? לקח לי לכתוב את הנושא הזה 10 דקות איזה כיף להתעלל במחשבים האלה אני מתקין פה קזה המחשב מת מוריד משהו מהאינטרנט המחשב מת בקיצור אבא שלי מוצא ברחוב מחשבים יותר טובים מאלו איזה מחשבים יש בבית ספר שלכם?
-
- 46 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. אני כרגע בתהליך של השלמת מערכת קולנוע ביתית חדשה, בעזרתו של עובד מחברת TopAudio. כרגע אני עוד לא מחובר ללוין\כבלים, והייתי מעוניין להתחבר. האיש אמר לי שכדאי Yes, מכיוון שאיכות השידור בלוין הרבה יותר טובה ואידיאלית הרבה יותר לפלזמות, מסכים מתקדמים וכו'. אשמח לקבל חוות דעת נוספת ממכם. תודה מראש!
-
- 49 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום נכון לעכשיו אני עתודאי אקדמי, אחרי שנת לימודים וסמסטר עם שלושה נכשלים. כמו שאני מבין הסיכויים להמשיך במסלול דיי פונים נגדי. עוד לפני שהתקבלתי למסלול, מילאתי את המנילה הראשונה בראש של ג'וב, בחרתי בתפקידים שאני לא באמת מעוניין לשרת בהם שלוש שנים (מה גם שהייתי מוקפא חמ"ן, ונאמר לי שגם ככה לא יסתכלו לי על המנילה). בקצרה לעיניין- המטרה שלי במקרה ונפלתי מעתודה היא יחידת מגלן או סיירת צנחנים. (אני יודע במה זה כרוך, אני יודע שזה לא לכל אחד וכו') באיזה תהליכים אני צריך לפתוח עכשיו? נתוני הגיוס שלי מאפשרים לי חי"ר. כתבתי מייל למדור עתודה לעתודאים בשירות. יש טעם לפנות לעוד מקומות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז ככה, אמא שלי טסה לחו"ל ואני לא לגמרי בטוח מה לבקש ממנה שתביא לי. רצוי שזה לא יהיה יקר מדי וגם שלא יתפוס הרבה מקום. אם זה משנה אז היא טסה לקנדה... אני עשיתי רשימה קצרצרה של דברים להביא ואני ממש לא סגור מה לבקש ואם יש לכם עוד רעיונות תוסיפו בכיף! הרשימה: *אייפוד טאץ' 8G. (אני עדיין לא סגור אם אני אזמין יד"ש ממישהו[פרסומת סמויה] או שמא אני אבקש ממנה שתקנה לי בנתב"ג בבאג או בוולמארט בקנדה- צריך לחשב מה יותר זול!) *נטבוק- כרגע מעוד קורץ לי ה-1000HE או איזה UMID, אבל קיימת בעיית המקשים בעברית(:-X) וגם הבעיית אחריות. *אוזניות KOSS KSC 75 *כרטיס מסך פשוט כי הקיים שלי קקה ובקושי זז.. (גג עד 350 שקל- 80 דולר בערך) *משהו אחר שאתם תציעו... אשמח להצעות נוספות ממכם ולדברים …
-
- 35 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מחפש חנות שתמכור בארהב אוזניות איכותיות כגון cx300 cx 400 g35 או razer barcuda עדיין לא החלטתי בדיוק מה אני רוצה אבל אני קודם כול רוצה לדעת האם יש חנות טובה שמוכרת אותם..? תודה מראש לעוזרים!
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מתחילות להיות לי רגשי נחיתות על זה שיש לי "רק" Q6600 ו HD4870. המחשב אצלי כבר קצת מעל שנה, ואני מתכנן להעיף (למכור) אותו לקראת סוף שנה, שיתחילו לבוא משחקי FPS דורשי DX11. לגבי שדרוג-אני לא מת על הרעיון. אני לא אוהב להתעסק עם חומרה יותר מדי-אני תמיד חושש שמה אני אהרוס חלק חשוב ויקר. חוץ מזה, לקח לי מעל שלוש שעות כולה להחליף משחה טרמית ( ), ואני לא רוצה לשבת שבועיים על לוח אם (וגם אין לי הרבה מקום לעבוד ככה שזו גם מגרעה). בקיצור-מה אתם ממליצים? נ.ב תורידו הצבעה אחת ב"לא מחליף, משדרג לאט לאט" בגלל שאני הצבעתי כדי לראות את התוצאות.
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
-
אני כבר מת שיהיה פה "חורף"... שיהיה גשם, ימים מעוננים וקרירים... מתי זה כבר יקרה? התחזית היא עוד יומיים 33 מעלות במרכז! זה נראה לכם שפוי באמצע אוקטובר? יש לכם איזה אתר תחזית מזג אוויר טוב?
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מגעים מוקדמים בין שתי המתחרות הגדולות מעידים על שינוי אפשרי במפת הייצור הגלובליתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש דרך ביתית להלבנת שיניים ? או שחייב ללכת לרופא (וכן אני מצחצח שיניים פעמיים ביום ולפעמים גם 3 ) פשוט הם לא לבנות הם די צהובות כאלה
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לא מדובר בחסימה על בסיס זכויות יוצרים. (קישור מתוקן)
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כותרת .... תודה
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://www.bitul2.up.co.il לפני שלושה ימים נפתח אתר שאמור לבטל את החוק שאומר שעל כל נהג חדש מתחת לגיל 21 אסור להסיע יותר משני אנשים. באתר תמצאו הסברים מלאים למה החוק צריך להתבטל ואף מעודד תאונות דרכים. אם אתם תומכים, תחתמו ותפיצו לכל מי שאתם מכירים ובעל רשיון. תודה.
-
- 79 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי סוללות ליתיום נטענות בשלטים של הWII אחרי שנמאס לי כל הזמן לקנות בטריות ונגיד אני מטעין אותן המון זמן ואחרי שההטענה נגמרת גם אם הWII כבוי ואני לא משתמש בסוללות כל עוד הן יושבות בתוך השלטים של הWII הם נגמרות! והשלטים לא עושים כלום! זאת בעיה בסוללות? או שאין ברירה ואני חייב להוציא את הסוללות מהשלטים של הWII וכשהן בחוץ אז החשמל שלהן לא יגמר מעצמו? גם הסוללה בטלפון שלי למשל היא כזאת נטענת אבל היא לא נגמרת מעצמה גם כשהיא בתוך הטלפון
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני מנסה לקבל תשובה (בנושא מפרטי מחשב) על שאלה מאוד פשוטה ובמקום לתת תשובות אני נתקף בעוד ועוד שאלות ותשובות סתומות. אין ספק שהדבר נובע מחוסר מקצועיות ואי ידע בתחום המחשבים של אנשי הפורום פה. אני מרגיש שהפורום פה הולך ומקבל מאפיינים של פורום FXP. בכל אופן אני איש עסוק מאוד ואני חייב לקבל תשובה במהירות לגבי מפרט מחשב, השאלה היא איזה עוד פורומים מקצועיים קיימים ברשת (עדיף באנגלית) ובנימה אישית לאנשי הפורום פה, אם אני שואל שאלה ואתם לא יודעים את התשובה אתם יכולים להודות שאתם לא יודעים ולא לנסות ולענות בניבזיות האופיינית לכם!תודה.
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני זמן מה את הספר של ד"ר בייטס,עם הספר מקבלים טבלה עם מספרים ואותיות שבה אפשר לבדוק את המספר שלך במשקפים (כן כמו שיש אצל רופא ענים). והוא כתב גם שאפשר לשפר את הראייה ע"י תירגול של הטבלה פעם ביום (במשך 5 דק') ובכך להביא להורדת המספר במשקפיים. רציתי לדעת האם מישהו ניסה וראה שזה באמת עובד?או ששמע שזה באמת עובד? ותוך כמה זמן בערך זה יעזור (אין לי משקפיים כי לבנתיים אני לא צריך כי יש לי אולי מספר 1) תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-