עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Mr.positive,

שלום רציתי לדעת איזה קורס פסיכומטרי הכי מומלץ באזור המרכז ולפי איזה פרמטרים לבחור את הקורס ?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  2. Started by Ovid,

טוב חבר'ה אחרי חיפוש מעמיק ברשת, החשדות שלי לא היו לשווא. אלה נוכלים, אם תקבלו שיחה מהם פשוט תנתקו.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by simonsix,

חברים יקרים, אני שמח לשתף אתכם בסינגל החדש שלנו (שחלק מהחברים הטובים כבר מכירים) היום הוא משוחרר לכל החברים ולפייסבוק ויוטיוב ושבוע הבא ישוחרר לרדיו. למי שיש חשבון יוטיוב נשמח אם תגיבו בסירטון יש לנו גם עמוד פייסבוק עם פלייליסט מובנה נ.ב. הקליפ זמני עד שנצלם חודש הבא מילים ולחן: simonsix

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by Track,

אני לא מבין את זה. שנים יש לי מוצרים מארצות הברית (ספקי כוח, PS3, ועוד) ואני משתמש בשנאי רגיל שעולה 30 ש"ח מהכל-בו מתחת לבניין כדי לשנות את התקע לשקע של הארץ.. אבל עכשיו אני מגלה שעבור טוחן אשפה חדש ששלחו לי מארצות הברית.. אני צריך שנאי אחר שעובד בעצם כמו ספק כוח. משהו כזה - http://www.amperel.co.il/categories/20041/?sortby=price_desc&search_text= יש בזה אמת? אני פשוט לא מבין איך כל מוצר 110v אחר שלי עובד יפה אבל הטוחן אשפה צריך ספק כוח משלו. תודה מראש!

• 34 תגובות
    • 20.5k צפיות
  5. היום נתקלתי באתר הזה והשיטה שלהם, האם זה עוד בלוף או שיכול באמת להיות שזה באמת עובד ? http://www.naturalpe.co.il/ אולי יש מישהו באתר שכבר ניסה את זה ויכול לתאר בכמה מילים מה זה בדיוק ?

• 36 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. בוקר טוב, כרגע אני נמצא בתוכנית חיילים בסלקום והחשבון שלי עומד על כ250 שקלים בחודש. מה שאני מקבל מהתוכנית: - 810 דק' לכל היעדים - SMS ב18 אג' - 300 מגה גלישה משולבת - 150 מגה גלישה סלולרית - E72 - סלקום נוויגטור (הגי'פיס של סלקום) מבחינת התוכנית אין לי מה להגיד זה בדיוק מה שאני צריך, אבל המחיר בשבילי גבוהה מידי. מה שחשבתי לעשות הוא להתנתק מכל זה (850 ש"ח בערך) להתקין רק תוכנית אינטרנט סלולרי ללא הגבלה ולשתמש בפרינג (http://www.fring.com/) התעריפים של השיחות מאוד נמוכים, וגם אוכל להתקשר לכל מקום בעולם ביותר זול מדקת שיחה בארץ (שימושי בשבילי) לדוג': מחיר לטלפון קווי בארץ : 0.04 אג' מחיר למספר סלולרי : 0.25 אג' וכמובן אוכל להשתמש גם בגי'פיס של המפעילה (הטבה לתוכניות אינטרנ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by 1immortal,

גוגל היום השיקו את השירות החדש שלהם, הוא כרגע דיי סגור לכל העולם ואחותו, אבל אני צופה לו עתיד ורוד וגדול. השירות החדש בא לאחד לכם את Facebook, Twitter, להחליף את הBuzz ולתת במה מחודשת לWave הכושל. http://goo.gl/tmlf8 מידע מהמקור באנגלית http://googleblog.blogspot.com/2011/06/introducing-google-project-real-life.html מה אתם אומרים ?

• 68 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. Started by ag43,

בזמן האחרון אני נתקל ביותר ויותר מוצרים שעוברים את סינון החיפוש לפי "available to: israel", אבל בכניסה לדף המוצר כתוב שאין משלוח לישראל. מישהו נתקל בתופעה המעצבנת הזו ויודע איך להתגבר עליה?

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by bibo1221,

איפה יש כספות? בדואר? או שהכי בטוח כספת מוחבאת בבית?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by Proww,

אהלן. שאלה למבינים. שמעתי במידה ומישהו עושה שירות לאומי (התנדבותי, במקום צבא [בעקבות בעיות בריאותיות]), לאחר השירות יכול להיות שוטר. האם זה נכון? איך זה בא לידי ביטוי?

• 11 תגובות
    • 6.6k צפיות
  11. http://cars.walla.co.il/?w=/21/1835891 זה עדיין בשלבי ניסוי וזוהי לדעתי האלטרנטיבה השפויה לרעיון של בטר פלייס בתקווה רק שלא ימכרו גם במקרה זה "חשמל אגסי" (תעריף מיוחד ל-KW לשם טעינת מצברי המכונית - שזה לדעתי חוצפה שאין שני לה - מחיר KW צריך להיות זהה לאורך ולרוחב כל השימושים שלו - ושאף אחד לא ימכור לי את הלוקש שמערכת החשמל של המדינה אינה מסוגלת להתמודד עם עומס כזה (גם כי זה לא נכון וגם אם כן אז אולי הגיע הזמן לבנות עוד תחנות כח)). הרעיון הוא פשוט - מכונית חשמלית נטענת - מנוע בנזין לשם טעינת הסוללות כאשר ריקות והן שקע טעינה בסביבה - היתרון - לא מצריך שינוי תשתיתי רחב היקף \ לא מצריך שינוי בהרגלי נהיגה. אחלה רעיון - הלוואי ויצליח ושיהיה במחיר שפוי (למרות שכרגע זה נראה כמח…

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  12. שאלה פשוטה: היכן ניתן לקנות צ'וקור? מ-2006 ועד 2009 היה צ'וקור של מעדנות בכל סופר. מאז זה כבר לא קיים. מיני-צ'וקור לא נחשב. האם יש חברה כלשהי שמייצרת צ'וקורים? הצ'וקור של מעדנות היה אדיר.

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. קודם כל אני בטוח שהרבה מאוד אנשים כאן גדלו על הסדרה הזאת, עכשיו ייצרו סרט על הדרדסים, מישהו הולך לראות את זה ? תהנו ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ביטוח לאומי חייב לי כסף, לא הרבה... 500 שקל, אבל זה יעזור הרבה עם קניית המחשב החדש... עכשיו איך מוציא ממנו את הכסף הכי מהר? נא להפגין רצינות

• 21 תגובות
    • 5k צפיות
  15. הנהג אמר לי שמיום ראשון מבטלים את קו 1 של דן?!!

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by Toxin II,

שלום אנשים, מזה כ-10 שנים שאני מתגורר בבית הנמצא ברחוב שבו לכל השכנים יש כלבים. הבעיה העיקרית היא שכל אחד ואחת מהשכנים הם אנשים רעי לב, לא מתחשבים שגם מחזיקים את הכלבים שלהם בתנאים לא תנאים. רק כדי להסביר את היקף וסדר גודל העניין אז ככה: בכניסה לרחוב יש שני בתים משני צדדיו. בצד ימין ישנה כלבה גדולה ומבוגרת, שנוהגת לילל ולנבוח על כל רכב \ בן אדם שעובר ברחוב. הבעלים שלה לא מוציא אותה לטיול לעולם, אז את האנרגיות שלה היא מוציאה על כל דבר שזז. ממול לבית זה נמצא בית ובו כלב גדול ואלים, שנוהג להתחרפן כל פעם שעובר בן אדם ברחוב. הוא נובח, משתגע, נושך את הגדר ומתפרע. גם אותו בקושי מוציאים לטיולים ומשאירים אותו בגינה רוב היום. בהמשך הרחוב, נמצאת בחורה חביבה שמחזיקה בבעלותה לא פחות מ…

• 21 תגובות
    • 24.1k צפיות
  17. Started by davidreznic,

אני ועוד כמה חברים מתכננים לנסוע לכנרת באמצע השבוע, הייתי שמח לשמוע המלצות על חופים. חשוב שיהיה אפשר להקים שם אוהלים ולהדליק מנגל. בנוסף, אנחנו כנראה מגיעים עם רכבים אז אין בעיה של נגישות או תשלום על הכניסה. יהיה נחמד לקבל חופים לא עמוסים במיוחד

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. מחפש דעות/הערות והארות בנוגע למקום/השכר/הבונוסים וכו' וכו' בעקבות ראיון עבודה שם

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by smalery,

אהלן אחד החברים הכי טובים שלי מהצבא משתחרר עוד שבוע והוא הטיפוס הכי נאלח שאני מכיר. הוא קונדס ברמות לא נתפסות (משתחרר כסרן). אני וחבר נוסף רוצים לצבוע לו את האוטו בורוד בלילה שלפני השתיית שחרור שלו. מישהו יודע אם צבע של טמבור יורד מהאוטו אחרי שטיפה או שאנחנו נהרוס לו את האוטו? הצעות אחרות ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. על מנת להימנע מדיון שיגלוש לליגלזיציה כן/לא וכו', אני אקצר: סבי חולה, מאוד. יש לו סרטן ובצקות והוא כרגע מאושפז. אחד הדברים העיקרים שמונעים מהגוף שלו להיאבק הוא היעדר תזונה, עקב חוסר תאבון. סבתי פוגשת מחר את האנקולוג ודחקתי בה לשאול אותו לגבי מריחואנה רפואית, היא אמרה שהיא גם חשבה על זה, והיא תעשה את זה. הדיון הזה מאוד פשוט: האם מישהו התנסה ישירות עם מריחואנה רפואית/קרוב משפחה התנסה ויכול לספר על הפרוצדורה הבירוקרטית בנושא? תודה.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by yossi21,

אני מחפש סרטי אימה או משחקי מחשב ממש מפחידים עם רוחות וכאלה, רק לא בדיוני. תודה

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by SweeT_EviL,

לא מחפש תשובות ציוניות כאלה או אחרות, אלא באמת למה מפעל הפיס חוקי במדינת ישראל. מלבד הקטע שהוא שייך למדינה(הרי גם המדינה כפופה לחוקיה). סתם תקציר של חוק משחקים אסורים: חוק העונשין בישראל מגדיר משחקים אסורים, הגרלות והימורים ככאלה שבהם הזכייה תלויה בגורל ולא ביכולת. העבירה חלה על המקום שבו נערכות ההגרלות ומיוחסת גם למי שמארגנים או מנהלים אותן, ובתנאי שהעבירה או חלק ממנה בוצעו בישראל.

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. קניתי נעלי טמברלנד עכשיו הן נגד מים רק הייתי רוצה לשים להן איזה חומר שישמור עלהן לאורך זמן, על מה אתם ממליצים? חשבתי אולי להזמין משהו טוב מאיביי אבל רציתי לדעת מה הכי מומלץ תודה...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by FastJack,

לפני שבוע וקצת נעלמו לי כל הTasks מהGoogle Calendar. חשבתי שכמו תמיד יש להם בעיה זמנית והתקלה תתוקן תוך זמן קצר, אך לרוע המזל עדיין הבעיה ממשיכה. יש לציין שאני ממש תלוי בזה, כל המטלות וההגשות שאני צריך ללימודים מתועדים שם. מישהו אחר נתקל בזה או שזה רק אצלי?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. האם יש דרך כלשהי ,מלהימנע מטעויות חישוב במבחנים? נגיד במבחנים כמו חדווא 2 ,פיזיקה וכדומה,יש המון חישובים ארוכים,שאני מוצא את עצמי באיזה שהוא שלב עושה טעויות חישוב שמובילות לטעות בתשובה סופית. אם נתקלתם במדריכים כלשהם,אשמח אם תעלו לפה..

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים