עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Libby,

http://daemlich.net/8213 זה דפוק ומצחיק עד דמעות... טוב....הינה עוד שיטה (אוניברסלית) http://www.killsometime.com/video/video.asp?video=Cop-Surprise

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  2. Started by 00000,

שמעתם את התחזית? מה הקטע של החזאי עם הקללות והניסיון הזה להצחיק?!?!?! אני מבולבל. מה קרה שם לעזאזל?

3. האם מישהו מתכוון ללכת להופעה? איפה אפשר למצוא פרטים ? כמה עולה,מתי מתחיל, איפה לקנות.. ומה אתם אומרים ביולי עוד ישארו כרטיסים?

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by RamiHa,

האם מי שגנב פעם אחת יעשה את זה שוב? האם מי שבגד פעם אחת נשאר תמיד בוגד? האם אנשים משתנים ומשנים את מנהגיהם? היה לנו דיון באוני' בנושא זה. חלק אמרו שזה דפוס קבוע אצל האנשים ושזה חלק מהאישיות, ולכן יחזרו על מעשיהם. חלק טענו שיש לקחת כל מקרה לגופו ושהכל תלוי בנסיבות אשר גרמו לבנאדם לעשות את מעשיו. אני אשמח מאוד אם תשתפו אותי בדעותיכם. תודה!

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by MicroChip,

הסרטון בהתחלה נראה פוקימון אבל זה מצחיק... ההוכחה הכי טובה לכך שאסור לתת לילדים בני 6 מחשב... http://www.youtube.com/watch?v=8YWo24kwEtU

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מעוניין להעביר את האתר שלי מהשרת חינם -זבל ולהפעיל אותו דרך המחשב שלי כיצד אני עושה שהמחשב יעבוד גם כן כשרת ? תודה דן

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  7. דוד שלי טס כל שבעיים +- לUSAהבעיה שהוא טס לדרום USA כי העבודה שהוא עושה שם היא במקסיקו, אז הוא טס לUSA שם הוא לן ובבור הוא נוסע למקסיקו איזה שעה-שעתיים. עכשיו איך אני יכל להיות בטוח שNEWEGG עושה לשם מילוחים? כמה מישלוח עולה? וכמה זמן לוקח לו להגיעה?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by NoamS,

שלום מישהו מעוניין להחליף חומרה על חומרה? יש לי כונני CDROM , צורבי CDRW, צורב DVDRW, מודולים של זכרון DDR2, כרטיסי מסך, כונן IDE קיבולת 80GB, כרטיס רשת אלחוטי לחלונות XP, כונני פלופי 1.4, מארזים שונים למחשב במצב טוב מאד, מקלדות, מעבדי פנטיום 4 (צריך לבדוק אותם), מחשב XT לאספנים... יש לי גם דברים שלא קשורים במחשבים ישירות. דיסקים של מוזיקה אוריגינלים, תקליטים, ספרים... מה שאני צריך זה רק כרטיס PCMCIA ללפטופ שניתן לחבר אליו כונני SATA. או מתאם SATA שמאפשר חיבור כונן קשיח דרך USB. אשמח מאד להחליף. תכתבו לי כאן במסרים אם יש למישהו את החלקים הנ"ל תודה

9. Started by artyom,

בא לי לשמוע שירים רגועים בסגנון של אלה (כמה דוגמאות) johnny - cash hurt johnny cash - i won't back down green day - time of your life Plain White T s - Hey There Delilah בקיצור שירים רגועים שאפשר לשבת ולשמוע בכיף... אם יש לכם גם שירים בסגנון שהם קלים לניגון על גיטרה אקוסטית (למתחיל) אז זה בונוס!

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by shechteron,

שלום אני תלמידה בעירוני ד'. המורה שלי ללשון שאלה את הכיתה שאלה שלא הצלחתי למצוא לה תשובה. רצית לדעת אם תהיו מוכנים לעזור לי... למה בבנין קל עתיד כאשר פ' הפועל היא גרונית התחילית מנוקדת בפתח...? כמו במילה יעסוק.. ה-י' הייתה אמורה להיות מנוקדת בחיריק כמו ביכתב אבל היא מנוקדת בפתח... המורה שלי אמרה שזה קשור גם קצת לערבית וזה לא בגלל הנמכת תנועה.. אם תוכלו לשלוח לי תשובה בהקדם אודה לכם מאוד!!

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by RoyShefy,

אוקיי שלום... אני רועי והפלאפון שכתוב למטה הוא בכלל לא הפלאפון שלי..... בכל מקרה! אנ יבן אדם שלא משנה מה אני מקבל וזה בדרך כלל דברים שהם מאוד חושבים לי פשוט לא עובדים! לפני חודש קניתי מעבד 2.6C קיבלתי אותו אחרי כלכך הרבה המתנה שPCH דפקו אותי ובערך חודשוחצי אחרי שהזמנתי אותו קיבלתי אותו מספק אחר חיברתי הכל הדלקתי תמחשב ההארדדיסק הרוס סבא קנה לי עוד אחד הוא לא עבד החלפתי אותו (בינתיים עבר חודש בערך עם כל ההחלפות) קיבלתי תמוחלף הכל עובד! (חודשיים וחצי המתנה) כעבור שבוע שזה היה לפני כמה ימים נשרף לי הספק..... קיבלתי תרמקולים ADA880 שלי הם לא עבדו במחשב שלי במשך השבוע רק ביום האחרון כי גיליתי שהPCI\AGP לא היה נעול על 66MHZ עכשיו קניתי כבל RCA למיניפלאג מונו הוא לא עובד (אני במ…

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  12. היה לי צו ראשון לפני שבועיים ואני רוצה לדעת אם הקבא שלי מספיק לעתודה...(גם שאר הנתונים) יש דרך לבדוק את זה? אני יודע שהרבה אנשים פה בפורום יודעים את הקבא שלהם, אין לי קשרים ואין לי דרך להשיג את זה.. זה ממש לחוץ לי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...תודה אגב כבר כתבתי בפורום עתודה בתפוז ואמרו לי לחכות לזימונים ולפי זה לראות..רק שזה דיי לחוץ לי תודה שוב..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי... אני מחפש גירסה גדולה יותר של התמונה הזאת: הגירסה בגודל המלא נעשתה על התמונה המקורית הזו (כך שזה אמור להיות הגודל שלה פחות או יותר): את התמונה הזאת ראיתי לראשונה בהודעה של דריה (ותתפלאו או לא, אבל עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי אותה: כאן, אבל הקישור של התמונה שם כבר לא עובד... כל עזרה תתקבל בברכה..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. בתור פרוייקט באינטרנט הנושא שלי הוא 60 שנה לשפה העברית. המידע שאני בעצם צריך זה שינויים שחלו בשפה העברית במשך ה60 שנה האחרונות (סלנג, ניבים, מילים חדשות וכו'). יעזור לי אם תוכלו להביא לי חומר בנושא הנ"ל כי לא הצלחתי למצוא עם גוגל תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  15. Started by orninyo,

האם האדסנס יכול להפוך ככלי בידי הספאמרים? כאשר לאדם יש משהו נגדי או נגד האתר שלי וירצה לפגוע באתר שלי, הוא פשוט יוכל להכנס לאתר, ללחוץ על קישורי האדסנס עשרות רבות של פעמים , דבר שיגרום לאתר להחשב כלא אמין בעיני גוגל וכתוצאה מכך להפסקת שירות האדסנס באתרי. מה אתם חושבים על זה והאם יש תקדימים?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  16. האינטרו של SUPERSONIC או האינטרו שלי האינטרו הראשון נערך על ידי DAGDEGUN מבחינת הסאונד (עורך סאונד מקצועי, למעטים שלא מכירים אותו, הוא כאן שנים) בשלי עוד אין סאונד, לכן אני ממליץ לראות את האינטרו הראשון ללא סאונד על מנת לבצע שיפוט הוגן לשני הצדדים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני צריך להתייעץ בקשר להצעת מחיר כלשהי.

18. Started by krembo,

hi !! can you tell about good p.c shop in jerusalem not ? :D" chaperim"

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  19. Started by pringles,

אהלן רציתי לשאול מי מכם יודע אולי מידע לפי ניסיון אישי עם האוניברסיטה האם התואר שווה? רמת הלימודים, המרצים, דרך הלמידה(לבד או בכיתות) מעונות בעקרון מה שאני רוצה זה ללמוד שם שנה ולעבור או לבןגוריון או לטכניון וכל מידע נוסף יעזור

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by OR007,

אני שברתי שיא, בלשבור דברים מעצבים אחרי 10 דקות במשחק, נראה אותכם. http://www.collegemix.com/content.php?q=2&id=189

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by klayton,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הביאו לי את שני הספרים אני רוצה לדעת איזה לקרוא קודם תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by שאול אברהם,

מה התקלות הנפוצות במאוורר רגל

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  24. טוב מי שרואה אקדמיה לצחוק אז בטח ראה שרימו לטובת מיכל (שכבר עפה שבוע שעבר) והוא שלח לה 2000 sms תוך פחות מיום עכשיו אני מת לדעת איך עושים את זה, במיוחד כי זה לא למספר רגיל לדוגמא 051-000111 זה למספר 4040. מי שיודע אני ישמח לדעת איך עושים את זה, וגם מי שלא ראה ויודע איך לעשות את זה ויכול להסביר לי זה יהיה מעולה. תודה מראש לכם !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים