כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
יש פה כמה דברים שלא הבנתי: 1 - למה התביעה נמשכה 4 שנים? 2 - מה בית המשפט החליט לבסוף? 3 - זה נכון שהם איימו על חברות קטנות?
-
אז זה המצב: הלכנו עם חבר'ה לסנוקר-באר. הכרתי בחורה בסנוקר-באר, היא לקחה ממני מספר, היא נורא יפה, ואז גם לקחתי ממנה מספר... היינו קצת ביחד בסנוקר באר, זה היה ברור שאני מצאתי חן בעיניה, והיא מצאה חן בעיני, בהתחלה אמרתי לה לבוא איתנו אחרי זה לאכול משו, היא הסכימה, אבל כשהחלטנו לזוז, היא אמרה שזה עוד מוקדם, והיא רצתה להישאר עוד קצת ואחרי זה להצתרף אלינו... ואני הייתי צריך לזוז עם חברים, אז בין היתר כדי לא להיראות נואש אמרתי לה ביי ביי והלכתי... ועכשיו נכנס החלק הדפוק, הייתי שיכור, וכשעזבתי את הסנוקר-באר, החלטתי שאני מת לראות אותה, והתקשרתי אליה איזה 10 פעמים, ואני יודע שהיא לא שמעה כי הפלאפון שלה היה בתיק, ויש שם מוזיקה נורא רועשת... ועכשיו השאלה שלי: מה אני יכול להגיד לה שי…
-
- 36 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני בי"א עכשיו והודעה זו האמת היא אני כותב בזמן שיעור ספורט השאלה שלי היא אם אם זה שאני בי"א לא משקיע קשור לציון בי"ב ובבגרות, והאם בעצם ציון החינוך הגופני בבגרות משפיע על הסכם או כל מדד אחר באוניברסיטאות? נ.ב. - בלי "עצלן", אני מעדיף פשוט מכון כושר וכאלה, שיעור ספורט הוא פשוט בזבוז זמן.
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
סוני חשפה בטעות את מחיר הפלייסטיישן 3 לצערם של הגיימרים, לא מדובר במחיר זול במיוחד - כ-2,800 עד 3,400 שקלים באירופה. עם זאת, ייתכן כי מדובר בבלון ניסוי ynet שלשום (יום ג'), סגן נשיא חטיבת הבידור האלקטרוני באירופה של סוני, ג'ורג' פורנאי, חשף את המחיר של הקונסולה החדשה בשוק האירופי. לדבריו, הקונסולה תעלה בין 500 ל-600 יורו (כ-2,800 עד 3,400 שקלים), כך מדווח האתר IGN . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236891,00.html בכל מקרה עד שלמכשיר לא יהיה צ'יפ הוא לא שווה כלום אחרי שקניתי PS2 והיה לי כמה משחקים בגלל המחירים המטורפים שסוני דופקת אמרתי לעצמי שחבל ולא השקעתי את הכסף במחשב. מה דעתם שווה 3000 שקל?
-
- 62 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היה קשר ממש סבבי עם מישהי (קשר ידידותי לא זוגי) הקשר נפסק פתאום במפתיע - היא לא אומרת לי שלום, רק אם אני אומר לה (תמיד אני זה שנכנס לעסק שני ורואה אותה, אנחנו עובדים יחד), היא לא באה לדבר איתי והיא לא מפתחת שיחה שאני בא לדבר איתה אני חושד שזה בגלל שיחה שהייתה לי איתה שהיא אמרה לי שהיא הולכת לחפש עבודה שלישית אני חשבתי שהיא הולכת להתפטר וסיפרתי את זה לבוס שלה שהוא מהמשפחה המורחבת שלי מאז היא בקושי מדברת איתי איך לתקן את המצב? איך לגלות בכלל על מה היא כועסת? כי חבל לי אני באמת אוהב אותה (בתור ידידה בלבד כמובן) והיא לי ממש כיף איתה
-
- 33 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
טוב השעה כבר 4+ לפנות בוקר ואני עדיין לא קרוב להירדם והתסריט יחזור שוב שאני בסוף יילך בכוח למיטה ירדם אחרי איזה שעה וחצי ב7 וחצי אמא שלי תעיר אותי אני יקום ב 8 ורבע ישים נעלים יקח את התיק כמו שהו ויגרור את עצמי לב"ס (פעם כימעט נידרסתי בגלל זה)יאחר כמובן וימשיך לישון שם המורה תגיד לי לקום ואז אני יגיד לה שכואב לי הראש וימשיך לישון,החראות בכיתה יתחילו לעשות על האוזן שלי ניסוים (אתה מוכן להשתתף בניסוי אתה מוכן להשתתף בניסוי .... :veryangry: לא אני לא מוכן !!! damn) עד שאני יטעצבן עליהם ויחטיף למישהו בריפלקס (אני הכי שונא שמפריעים לי לישון)(תארו איך זה להתעורר כשהמורה מעירה אותך וכולם מסתכלים עליך או שפשוט כולם כבר הלכו ונשארתה לבד)אני יבריז בצהריים וילך הביתה יתעסק כצת עם…
-
- 43 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי,אני כרגע לקוח אורנג' ורוצה לעבור לפלאפון בגלל האינטרט המחריד של אורנג',זאת הסיבה העיקרית אפשר להגיד,כי אני רואה אנשים שיש להם פלאפון והאינטרט טס אצלהם לעומת אורנג' שזה זוחל בקושי. כרגע יש לי את הP500(אופטימוס וואן) עם החבילה הבאה שעשיתי דרך סוכן באורנג' 250 דקות-SMSים,1 ג'יגה גלישה,חבילת טלויזיה=125 לנציג של פלאפון הגעתי מפורום סלולרי אחר,זה מה שהיה רשום לו בפוסט להציע. אחרי שדיברתי איתו והסברתי לו שיש לי את הP500 דיבורים מפה לשם והוא סגר איתי על 600 דקות+SMSים אינטרט ללא הגבלה ב137 שקל. הוא מדבר איתי על כל מיני החזרים שאני מקבל שלא ממש ברורים לי,אבל שורה תחתונה אני אשלם 137 שקל לפי מה שהוא אומר(גם אחרי החזר על המכשיר כדאי לשאול אותו משהו שלא עלה לי בראש לשאול? הוא ט…
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אמנם אני מכיר את רוב חברי הפורום, לצערי לא במציאות אבל בכל זאת בזמן שישבתי מול הפורום תהיתי וחשבתי כמה זמן אני מבזבז פה וכמה אני נהנה פה ולא יודע איך להגיד את זה, יש לפורום מן הומור וציניות כזו שמיוחדת לו בצורה אופיינית כזאת... בכל אופן לא יודע אם נפתח ת'רד כזה בעבר, אבל רציתי שכל אחד יפרסם תמונה שלו ואפילו יכתוב על עצמו איזה 3 משפטים... אני בטוח שיש פה כאלה חדשים שלא מכירים את כולם, ולצערי לא יצא לי לבוא לאף מפגש עד היום (סה"כ 1 או 2 מאז שאני חבר פה) אבל מפגש הבא אני אבוא ! אז יאללה אנשים שימו תמונות שלכם, אני מחפש תמונה שלי מעודכנת ואני אעלה גם !
-
- 43 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני שומע מוזיקה במחשב וקורא חדשות. פותח טאבים שמעניינים אותי, ופתאום מתנגן סרטון מאחת הכתבות בלי שמישהו ביקש בכלל ומפריע לי לשמוע את השיר. לרוב זה גם בווליום מופרז ומכאיב באוזניים, ואני צריך למצוא את הטאב ולסגור אותו. שלפחות יתנו לי לבחור אם אני רוצה לראות את הסרטוני-כתבה שלהם. אתרים שכאלה הם כלכליסט וווינט למשל, ויש עוד כמה. יש משהו לעשות נגד זה?
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כמה ספרים מאמזון (בסך של כ150 דולר). הבנתי שאם אני עובר את החמישים דולר אז אני משלם על ההזמנה מע"מ. ולהזמין בנפרד הרבה ספרים מאמזון זה לא משתלם כלל. לכן מצאתי את האתר הזה http://www.bookdepository.co.uk/ שדמי משלוח בו חינם וחשבתי להזמין דרכו. האם האתר הזה טוב? אמין? משלוחים מגיעים בזמן? ניסיתי להזמין דרכו אך הבעיה היא שמשום מה הPAYPAL\VISA שלי לא עוברים דרכו. וזה ממש מוזר כי בו בעת הויזה שלי עוברת באמזון (סתם הזמנתי משהו וביטלתי כדי לבדוק). האם משהו יודע מה אפשר לעשות בעניין? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בן 16, ורציתי לדעת האם אני יכול ללמוד בבית את החומר, ואז לגשת למבחן (באופן עצמאי) ? ואיפה אני ניגש למיבחן ? (משרד התחבורה?) וכל כמה זמן יש מבחן תאוריה ? (פעם בחודש/שבוע/יום) תודה לעוזרים, ושנה טובה ומתוקה לכל עם ישראל
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת (עוד שנה וחצי ככה יש לי אוטו בעזרת השם) רציתי לדעת איפה קונים את כל השיפורים, ספוילר אגזוז מגנז וכל אלה אשמח לדעת גם טווח מחירים וגם דברים חוקיים ותרחיבו על הנושא של דברים חוקיים, לא חוקיים אם אפשר :auto:
-
- 51 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
-
תגידו שלום לחבילה החדשה והגרועה, שתגרום לנו להפסיק להשתמש באינטרנט בטלפון הסלולרי, התחילו להזין אותה לאנשים. לא יודע אם לכולם במקביל או לפי תאריכי סגירת חשבונית. גם ללקוחות שהייתה חבילה גלישה בדור השני הם החליפו על דעת עצמם את החבילה, בלי שום אישור ובלי כלום. אני בעד לנסות לארגן תביעה יצוגית נגדם במידה וההליך אינו חוקי. לפי אחד החוקים האחרונים שנכנסו לתחום הסלולרי אסור לחברות הסלולר לשנות את התעריפים בחוזה שהאדם חתום עליו (לפחות למי שחתם על חוזה מתחילת השנה), ושינוי כזה דרסטי של חבילות הגלישה בסופו של דבר כן גורם לשינוי מחירים. אז כל מי שמכיר עו"ד טוב, שמתעסק בתחום הזה, אשמח שיביא לנו לכאן הסבר האם הפעולה חוקית, ואם לא מה אפשר לעשות כנגד. למי שלא יודע על מה אני מדבר בעבר …
-
- 37 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה כללית בנוגע ל KSP, האם החברה הזאת נשארה עדין גם היום באחת מהידועות שמשפרים חלקים ומוכרים חלקים ללא רישיונות? אני מאמין שאין צורך שאני אתחיל להביא דוגמאות מהעבר שלהם ומי הם, אני רק שואל האם גם היום הם כאלו?
-
- 39 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
במהלך שיטוט באתרי האינטרנט כדי לחפש חומרים לעבודה על תופעות טבע נתקלתי בזה: האם זה אמיתי???
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
צריך להחליט וקשה בגלל שיש לי ניסיון (וגם הוא מועט) רק עם פורד פוקוס וגם זה עם גרסת ה 4 דלתות... תעזרו לי להחליט, מה הייתם לוקחים ולמה?
-
- 33 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כאילו פאק זה הספורט הכי דפוק שראיתי בחיים שלי ולמה הם הולכים כמו איזה gayz כל הדרך והם הולכים באיזה 20 קמש כל הדרך אבל קראתי באיזה מקום שהליכה לא יעילה למהירויות יותר גבוהות מ 12 קמש ומעל זה ריצה גם יותר מהירה וגם פחות מבזבזת כוח אז מה הקטע של הספורט הזה?
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום אנשים ניתקלתי בבעיה עם יס בחשבונית האחרונה קיבלתי חיוב על 2 סרטים בצפיה ישירה מי שנת 2001 זה לא הסכום זה יותר הפרינציפ. היתקשתי לשירות שלהם וניסיתי להסביר שאין לי מושג מה היה ב2001 ולמה בכלל חויבתי הם לא רצו לתת שום זיכוי והתירוץ שלהם היה שהחלפתם ממירים ונימצא בממיר שתי סרטים שלא שולמו (לי אישית אין מושג מה היה אז) ומקסימום הציעו לי 3 סרטים להזמנה חינם ,אני אישית סירבתי להצעה. מה עושים ?
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברים, הוזמנתי למבחני התאמה בזמן הקרוב לפרוייקט גאמ"א של חמ"ן 1. רציתי לדעת אם מישהו יודע על זה משהו ומוכן לספר לי על זה עוד אני אשמח, 2. אני בעל הסמכת טכנאי PC ואני אני מאוד אוהב מחשבים האם זה הולך לעזור לי במבחנים האלו? 3. מה צריך להעשות כדי להתקבל זה יהיה נהדר אם מישהו יתן לי כמה טיפים תודה בכל אופן
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
טוב, אז נמאס לי, אני נוסע בכביש דו-נתיבי בנתיב הימיני על 120 בערך, במראה האחורית אני רואה רכב שמתקרב במהירות גבוהה מאחורי ונצמד אלי, אני מסמן לו שיעקוף (יש מסלול שלם פנוי בדיוק למטרה הזאת), הוא לא רוצה לעקוף, במקום זה הוא נצמד לי לתחת ב-120 פאקינג קמ"ש. אז מה הסוף אתם שואלים? מה יכול להיות הסוף?, בסוף הוא נכנס בי מאחורה, לרכב שלי לא קרה כלום (יש לי וו-גרירה מאחורה) אבל לו נפתחה כרית-אוויר. אז החלטתי ליישם רעיון שמתבשל במוחי כבר זמן מה. יש לי מסך-DOT MATRIX גדול (בדומה לזה ששמים בחלונות ראווה של חנויות) עם בקר קטן וחמוד שמאפשר לי להציג על השלט הזה אחד מ-10 משפטים ששמורים בזיכרון שלו. הבקר הוא גרפי, ככה שאין מגבלה על שפת התצוגה, כל מה שאני צריך זה ליצור "תמונות" ברזולוציה ש…
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-