כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
זה ערבי שצה"ל הרג: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=969659
-
- 60 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני עובד שעתי ויש לי בעבודה ותק של שנה וחודשיים. הודעתי למנהל שלי על התפטרות מהעבודה והוא דורש ממני לתת חודש אחרון, למרות שלפי מה שידוע לי אני צריך לתת רק שבועיים ויומיים. הראתי לו את הטבלה הזו: http://tinyurl.com/877tvv7 אבל הוא טוען שזה לא רלוונטי לגבי משום שאני עובד ב 100% משרה. מה דעתכם? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
-
קניתי כיסא עור ואני מזיע כשאני יושב עליו פחות מ10 דקות...מה עושים? קניתי אותו בשביל המחשב שלא יהיו לי בעיות גב בעתיד......אבל מסתבר שהקנייה לא השתלמה כי כשאני יושב עליו פחות מ5 דקות אני מזיע בגב......אין איזה משהו שאפשר לפזר על העור כדי שלא יהיה אפשר להזיע עליו?
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך להגיע מחר לבסיס בנחל עוז. מישהו יודע איזה קווים מגיעים לשם מאזור אשקלון?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
פתחתי את הדיון הזה כדי לספר לכם על משהו מעניין שקראתי היום.. שלחו לנו בבסיס היום אי מייל לכל המחשבים שהולך להיות מבצע מלביש ב21 לחודש , האי מייל כביכול לא נועד לנו אלא לשוטרים הצבאיים , הוא כולל בתוכו יעדים ודרכי ביצוע של המבצע וכן גם מספר הוראות בטיחות . שמתי לב לסעיף שצויין בדגש : "אין לרדוף אחרי חייל שבורח" באותו רגע עלה לי חיוך , אבל האמת המצערת והעצובה שלא מיישמים את ההוראה הזאת ואני תוהה לעצמי מה יקרה אם אותו חייל מסכן יידרס בכביש מה יגידו אותם שוטרים שרדפו אחריו : היה לו שיער ארוך../זקן.. /חולצה בחוץ .. הנושא הזה מאוד מקומם אותי..ואני מניח שמחר אני אצטרך לרוץ קצת אני יהיה בתל השומר ששורץ בחסרי התועלת האלה ואם אפול בשבי אני אכבול אותם על סיכון חיי אדם
-
- 37 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בנושא הבא הרישום לקורסים של סמסטר ב' בעיצומו (טוב נו, הוא לקראת סופו כבר..) וכבר שמעתי הרבה דעות ואני מבולבל, האם כדאי לי להירשם ל חמשת הקורסים בתוכנית המומלצת ? האם זה לא יותר מדי ? אני יכול לבחור רק 4 (איזה?) ולהשלים אח"כ בצורה נוחה ? הקורסים הם : חדו"א 2 לינארית 2 תוכנה 1 מבנה נתונים מבוא להסתברות ואשמח אם תוכלו לסכם כל קורס בכמה מילים.. קשה\ קשה מאוד\ בדידה סטייל וכו' תודה רבה ! למען האמת זה קצת דחוף, אז בבקשה לא להתעצל ולענות. זה חשוב לי.
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט שעומד לסיים את התואר שלו,והייתי רוצה לתכנן טיול מאורגן עם משפחתי באירופה באחד היעדים הבאים: סקוטלנד,אירלנד,היער השחור בגרמניה או כול יעד מדהים רווי נופים עוצרי נשימה וטיול שקט וטוב. אציין כי בטיול המשפחתי ישתתפו 3 אנשים: אני בן 26,אמי בת 51,ואחי הקטן בן 16.אם הייתי מטייל לבד או עם מישהוא נוסף אז לא הייתי הולך על טיול מאורגן אלא על טיול אישי. חיפשתי באינטרנט עבור חברת טיולים אמינה ונורמלית ועד עכשיו לא מצאתי אחת . אשמח להמלצות הבאות: 1. המלצה על חברת טיולים מאורגנים אמינה,ככה שאתם בטוחים באמינות שלה ושמעתם מחבר או שטסתם בעצמכם. 2. המלצה לטיול מאורגן עד 1200 -1300 דולר לבן אדם. 3. המלצה על יעד אחר חוץ משאר היעדים שכתבתי הנ"ל,שכולל נוף מדהים וטיול שקט . אפריק…
-
- 39 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש פה מישהוא שמעוניין במאורר 80ממ' לא הכי חזק, אבל נורמאלי עם רגיל.. תשחדו אותי (יש מספיק לכוווווולם). ;D (אני אוהב לקבל דברים בחינם)..
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם,שבוע טוב הייתי היום באיזשהו טיול עם המשפחה באיזור רמת הגולן וראיתי טיסנים שם,וזה ממש משך אותי הייתי גם בתערוכה הזאת שהייתה לפני כחצי שנה בים המלח של הטיסנים ומאוד נהניתי,אבל אז זה לא כל כך משך אותי מבחינת זמן יש לי המון זמן להטיס כי אני חייל,ולכן כל סוף שבוע אם אין גשם או רוחות חזקות מידי אני יכול ללכת ולהטיס,גר באיזור חיפה ומכיר את ה"מנחת" בכפר חסידים,ממש לא רחוק מהבית שלי... השאלה היא כזו:איך נכנסים לתחום?מה צריך בתור טיסן ראשון?איך בעצם לומדים את כל עיניין ההטסה וההכנות לקראת ההטסה?האם צריך ללכת עם בן אדם מבוגר בתור הטסה ראשונה?איך שומרים על הטיסן,מה קורה מבחינת הדלק,ואיך בעצם אני יודע לקחת שלט ביד ולהחזיק את הטיסן באוויר כמובן עד שנגמר לו הדלק וכו'? מה העלו…
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן חברה... את השאלה שלי אני מפנה לגיטריסטים בינינו... יש לי FENDER STRAT HIGH WAY 1 ואני פשוט לא יכול כבר... אני מחליף מיתרים פעמיים בחודש כי יש לי ידיים שמזיעות כמו לא יודע מה... אני מסנה לנקות אותם אפילו עם נייר לטש עדין אבל לא עוזר... לא מזמן שמעתי שיש מיתרים מחברת ELIXIR עם ציפוי סיליקון... רציתי לדעת האם הם יותר עמידים בלכלוך וחלודה ואיך הצליל שלהם? כי אולי אני ארכיב אותם גם על הסטראט האמריקאי שלי.... תודה מראש.
-
- 46 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז ככה,אני עכשיו אחרי צבא עושה מכינה לקראת תואר במדמ"ח והשעות שלה הן בערב ככה שאני כן יכול לישון ב3 בלילה עם מספיק שעות שינה,ובלי קשר אני רגיל כבר בערך שנתיים וחצי לישון בשעה כזאת בגלל שרוב המסגרות שהיו לי בשנתיים האחרונות (עבודה,לימודים) היו בערבים...אבל זה ממש מטריד אותי כי הבנתי שהשינה הכי טובה היא בלילה ולא לפנות בוקר\בוקר,ואני באמת מרגיש בדר"כ שאין לי אנרגיות וכוח לעשות דברים ואני חושב שזה אולי קשור לזה שאני ישן ב3 כל הזמן אני ישן בערך 6-7 שעות בלילה,ככה שמבחינת כמות זה מספיק השאלה היא בקשר לאיכות-כמו שאמרתי שמעתי ששינה בלילה היא 'הכי איכותית'. השאלה היא איך אני נפטר מההרגל המעצבן הזה והולך לישון בשעות נורמאילות כמו 12 1 גג וקם בבוקר ולא ב11 או 12 בצהריים,מה גם שיש ל…
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כמה חברה במכללה החליטו לבדוק את הקשר בין שני המקצועות הללו, ולטענתם, אחרי סקר קטן ממדים במכללה(בע"פ), התברר שיש קשר והוא: שסטודנט שנמצא\מדבר ברמה טובה באנגלית סימן שהוא חלש\מתקשה במקצועות המתמטיקה (קלקולוס, חדוו'א, ליניארית,הסתברות וכדומה). אני רוצה לשבור את ה"מיתוס" הנ"ל בעזרתכם :-) אז קדימה! תצביעו ותשפיעו. נ.ב 1.נכון שרמת השליטה באנגלית היא סובייקטיבית ולכן יהיה עדיף ,אם כי לא מחייב, אם תצביעו לפי הרמה שלכם בבית הספר (לדוג: 3 יחידות מתמטיקה ו5 אנגלית) או הרמה שלכם במוסד האקדמי שבו אתם לומדים\למדתם (מתקדמים 2\ציון ממוצע במקצועות הריאליים ) על מנת לנסות להגיע לתוצאות "אובייקטיביות" ככל האפשר. 2.ולא, זה לא סקר הומני מול ריאלי (למתחכמים מבינינו) המשך יום מהנה!
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
אמור להיות לי 97 בגלל שאני תקין אבל הרופא שבדק אותי אמר שיש לי רגל ישרה - פלטפוס (נאי חושב רק ברגל ימין) אז זה מוריד? ולכמה ?
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איזה חנויות טובות יש באשדוד? הבנתי שיש חנויות של סקוני שאפשר ממש להתאים נעל בצורה מושלמת לרגל.
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
למי שלא ראה עוד: http://hwzone.co.il/contest/intelvideos/ שימו לב: 20 המשתתפים הראשונים אשר ישלחו סרטונים אשר עומדים בכללים – יזכו ללא הגרלה בהתקן זיכרון נייד של חברת Kingston בנפח 16GB מדגם DataTraveler Generation 3 בשווי של כ-200 שקלים! מה דעתכם על הפעילות הפעם? אתם מתכננים להשתתף? ספרו לי (ולנו)
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכם, ראשית, אני מקווה שאני שואלת בפורום הנכון (אם לא-אנא, הפנו אותי למדור הנכון שבו שואלים שאלות מסוג זה). שנית- אני זקוקה להמלצה על חנות מחשבים אמינה וטובה (לא IVORY ולא KSP) - רצוי בפ"ת...ואם לא- אז בר"ג או ראש העין). כמובן- רק חנות שאתם מכירים מניסיון אישי! תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב הפעם אני רוצה לפתוח דיון על שאלה כאובה בארצנו הקטנטונת הלא היא- "חברות קבר" הכל התחיל לפני הרבה מאוד זמן עוד כשהידע שלי במחשבים שאף לאפס. בדיוק אז הלכתי לקנות את המחשב הראשון שלי.כולי שמחה וששון ולפי עצת חברים טובים של אמא שלי(טעות ראשונה- הקשבתי להם) החלטנו ללכת לקנות מחשב בעיר אחרת(רחוק מהבית רחוק מהלב....טעות שנייה) בחנות שלא הייתה מוכרת לי(אבל מוכרת לחברים והם עוד טענו שהיא איכותית). בקיצור הגענו יום שמח אחד לחנות שהייתה באיזה מרתף או צינוק. ממבט ראשון החנות נראתה מוזר ביותר- מוצרים חדשים ונוצצים ליד גרוטאות פח זבל. ממבט שני זה עדיין נראה ככה. טוב, הרי לא באתי לשפוט בתחרות יופי בין חנויות אלא לקנות מחשב ולכן התקדמתי לי למשרד קטנטן ששם ישב הבחור שהיה אחראי על מכירו…
-
- 39 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חברים, חניתי בכחול-לבן בלי לשלם וקיבלתי דו"ח 100 ש"ח על השמשה. רציתי לדעת אם בקרוב אני צריך לצפות שיגיע מכתב עם הדו"ח הביתה, או שאני יכול ללכת לשלם את זה וזהו? וככה להינצל מכאב הראש של ההורים. ד"א, איפה משלמים את זה? בבנק? בדואר? תודה מראש לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כמה פעמים יצא לכם לראות את זה או ששאלתם את עצמכם איך זה אפשרי.. ובכן זה מה שאני בא לשאול פה האם יש דבר כזה בכלל? זה קשור לגנטיקה?(נגיד אם לאמא יש ירוק אז אולי יהיה לילד ירוק בשמש) לי אישית יצא לראות דבר כזה.. אבל אני לא יודע אם זה אומר משהו על הגנטיקה במשפחה או שלכל אחד יש גוון קל של ירוק בשמש
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
בתור סטודנט אני מרוויח קצת כסף מהצד בפריצת מכשירי ניווט של Mio והחלפת התוכנה הזוועתית MIOMAP ב-iGo 8. לפני מספר חודשים פרצתי את המכשיר ללקוח ומאז הפסיכופט לא עוזב אותי בשקט. זה התחיל בתלונות על תקלות מוזרות שקורות רק לו (פרצתי עשרות מכשירים מאותו הדגם). פתרתי אותן ע"י התקנה מחדש של התוכנה. זה המשיך בכך שהוא החליט יום בהיר אחד לעדכן את המפות של MioMap. למה לא יודע. (אם אתה רוצה להשתמש ב-MioMap למה לעזאזל שילמתי לי כסף עבור הפרצה?!?! דביל!) ביקש ממני לעדכן אז עדכנתי דרך תוכנת העדכונים של רונלייט. מסתבר שבדגם הספציפי שלו ניתן לעדכן תוכנה רק דרך מעבדה. הדפסתי עבורו קבלה ושלחתי את המכשיר למעבדה. חזר, פרצתי פעם נוספת והכל עבד נהדר. עזב אותי בשקט בערך לשלושה ימים. לפני מספר ימים…
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-