עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Tomerb1,

שלום לכולם חיפשתי את השכר מינימום של השנה והצלחתי למצוא טבלה כזאת: http://www.hilan.co.il/calc/MinimumWageCalculator.aspx כאן כתוב שמגיל 16-17 מקבלים 17 שקל לעומת שם שכתוב 16... מישהו יודע מהו השכר מינימום?

• 36 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. אני חושב שזה ממש לא בסדר שטלפון מסכן שנקרא "סמארטפון" צריך לעלות כ-3000 ש"ח ( אייפון לדגמא ) ב-3000 ש"ח אתה יכול לקנות מחשב ביתי ( או לפטופ ) ולקבל הרבה יותר מסתם מכשיר עם מסך 7 אינט'ש ! מה כ"כ מיוחד במכשיר הזה שהוא עולה כמו מחשב ? אני קורה לכל חובבי המחשבים והטלפונים , להתלונן על כך ע"מ שיורידו את המחירים של הסמארטפונים בישראל ...

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by dark13666,

מה דעתכם על POWER METAL? איזה להקות אתם מכירים?

4. איזה טראקים אתם שומעים בסגנון הזה?(רק טראנס מלודי!!!)

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by ymss69,

פשוט תענוג לעניים.... תהנו!!! http://rapidshare.com/files/18677554/__1489___1512_.rar

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

צריך להחליט וקשה בגלל שיש לי ניסיון (וגם הוא מועט) רק עם פורד פוקוס וגם זה עם גרסת ה 4 דלתות... תעזרו לי להחליט, מה הייתם לוקחים ולמה?

7. אוייי, הוא ענק... אני כבר מצפה לרגע שהם יעלו את הקטע השני, עם אהרוני. http://www.keshet-tv.com/sharedimages/keshettv/downloads/nehederet/WMS_RM_FILTER/3_luba-down.wmv צפיה איכותית! 8)

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. איפהשהו מסתובב מדריך איך לפרוץ לכל שלב ומסביר הכל... למישהו יש?

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by composite,

שלום. אני כרגע בתהליך של השלמת מערכת קולנוע ביתית חדשה, בעזרתו של עובד מחברת TopAudio. כרגע אני עוד לא מחובר ללוין\כבלים, והייתי מעוניין להתחבר. האיש אמר לי שכדאי Yes, מכיוון שאיכות השידור בלוין הרבה יותר טובה ואידיאלית הרבה יותר לפלזמות, מסכים מתקדמים וכו'. אשמח לקבל חוות דעת נוספת ממכם. תודה מראש!

• 49 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. שלום לכולם נכון לעכשיו אני בכיתה י'. והייתה לי רק בגרות אחת בערבית [הציון הכללי שלי היה 94 ] ויש לי כמה שאלות בקשר לבגרויות\ תעודת בגרות. 1)בתעודת בגרות כתובים ציונים או רק המקצועות? 2)האם יש מקצועות שמשפיעים יותר ממקצועות אחרים? [מתמטיקה, אנגלית, לשון וכו'] 3)אם אני יקבל בבגרות בלשון 60, האם זה יגביל אותי בדברים שונים כמו להתקבל לעבודות, אוניברסיטה וכו'? 4)ולאנשים שעובדים \ עבדו \למדו [סתם בשביל ידע כללי]בתחום ההייטק וכו' האם שהלכתם ללמוד\ לעבוד ביקשו ממכם לדעת אם יש לכם תעודת בגרות או שגם ביקשו לראות \ ממוצע וכו'? 5)איזה דרישות בערך צריך כדי ללמוד תחום בנושא מחשבים [טכנאי מחשבים, תכנות וכו'] באוניברסיטה? [4 אנגלית 4 מתמטיקה וכו'] 6)האם מספר היחידות הכללי של התעו…

• 28 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. יש לי לחץ נפשי כנראה מהפסיכומטרי כי אני לא רגיל ללחץ בגודל כזה... מישהו יודע איך להפיג את הלחץ הנפשי?

• 50 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by Shasoosh,

בזמן האחרון (כולל עכשיו) אני לא מצליח להתחבר לסקייפ, אני לא יודע אם זה בגללם או בגללי אבל זה מנסה להתחבר במשך כמה דקות עד שאני מקבל שגיאה שאין אפשרות להתחבר. אין לי ראוטר לכן פורטים זאת לא הבעיה. מישהו יכול לבדוק אם כרגע הוא מצליח להתחבר? אני לא מדבר על להיות מחובר אלא להתנתק ולהתחבר בשנית. תודה

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. סתם רציתי לדעת (עוד שנה וחצי ככה יש לי אוטו בעזרת השם) רציתי לדעת איפה קונים את כל השיפורים, ספוילר אגזוז מגנז וכל אלה אשמח לדעת גם טווח מחירים וגם דברים חוקיים ותרחיבו על הנושא של דברים חוקיים, לא חוקיים אם אפשר :auto:

• 51 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. בוא נגיד שהתפקיד נשמע מעניין והרבה אמרו לי שהוא מספק אבל אף אחד לא ממש ידע מה התפקיד הזה ובערך מה עושים שם. יש למישהו מושג?? פשוט סימנתי במנילה ובכל השאלונים שהייתי צריך למלא את התפקיד הזה כי אותו אני רוצה.. כל שאר הדברים מעפאנים נראה לי... מפעיל תקשורת נתונים והצפנה חייל מערך טכנולוגי אווירי או יבשתי אני מעדיף נראה לי להיות כבר שוטר צבאי על שני אלה...

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

אהלן איזו חיה זאת? קראתי לה ששון עד שאני אגלה את השם של החיה הזאת [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 53 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. יש פה מישהוא שמעוניין במאורר 80ממ' לא הכי חזק, אבל נורמאלי עם רגיל.. תשחדו אותי (יש מספיק לכוווווולם). ;D (אני אוהב לקבל דברים בחינם)..

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by kobi_af,

שלום באווירת יום העצמאות חשבתי שיהיה נכון לפתוח איזה אשכול עצות למנגליסט המתחיל....אני למשל היום הדלקתי עם "לבנים" בלבד וקצת הסבכתי בהתחלה כי אני לא מומחה בתחום אבל הסתדרתי בסוף...שמעתי כבר עצות בנושא אז איך אתם מדליקים תמנגל שלכם?

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. לפני שתתחילו לקרוא, לתזונאי מקצועי כבר קבעתי תור (לעוד חודשיים :-\), עד אז אני מתאמן בחדר כושר וצריך חוות דעת שטחית על התפריט, לוודא שאני בדרך הנכונה . אני לא פונה למאמני כושר אצלי, כי הם לא נראים הכי מבריקים. קצת נתונים על עצמי: שחיף רציני . גובה 1.80 מטר, משקל 63 ק"ג. זה התפריט היומי שלי בערך, ההפרשים בין הארוחות הם בערך 4 שעות. אחרי שאני קם משינה שתי ביצים קשות חצי גביע קוטג' 9% מלפפון ועגבנייה ארוחה שנייה תפו"א מטוגן קופסת טונה בשמן מלפפון ועגנייה פיתה ארוחה שלישית שתי חתיכות של חזה עוף מטוגן או בתנור אם יש זמן תפו"א מטוגן מלפפון ועגבנייה פיתה ארוחה רביעית פה אני חוזר על אחת משלוש הארוחות הקודמות. בין הארוחות אני אוכל פירות (נערך) לפעמים. התפר…

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by icebreak,

http://www.4walls.co.il/ למה HWZONE לא משתתף בתחרות ? אפשר להוסיף את הצמד מילים לכל ה TEMPLATES וככה לקבל מקום ראשון בתחרות

• 50 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by kfirbep,

סקר להמצאה:https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dE5oVWxneXo5VjFoZkx0cFZKc3FwNXc6MQ חולצה שמקררת ומחממת את גופך. נשמע אחלה רעיון לקיץ לא? בסך הכל 2 שאלות קצר וקולע ולא ארוך וצולע

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. מכיוון שאני חולה הבטתי ללא מטרה במסך עד שנזכרתי בקטע מהסימפסונס שמספר על HaGolem שאומר באחד הקטעים "We call it jewish humour! It's funny because the words are crazy! Meshugana!" אז מכיוון שאני משועמם הלכתי לוויקיפדיה וחיפשתי jewish Humour, אני ממליץ מאוד אגב להיכנס לערך הזה יש שם כמה בדיחות פשוט מעולות כמו כן בערך הנ"ל היה לינק לתחרות הקריקטורות האנטי שמיות הישראלית, מי שזוכר את כל הפיאסקו של ה"קריקטורה" של מוחמד בעיתון דני, ואיך האיראנים אמרו שזה ממש "מעליב" אותם תוך כדי שקריקטורות אנטישמיות מופיעות שם בעיתונים הגדולים באופן סדיר, אז החליט לו יהודון קטן לארגן תחרות של קריקטורות אנטישמיות שמצויירות על ידי יהודים תוך כדי ההכרזה - No iraninas can beat us on our home turf!…

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. עולם ה-DDR5 לא מתחשב במשבר הגדול ביותר שהוא חווה מזה שנים רבות ואנחנו מקבלים טעימה קטנה, רק מרחוק, למקלות זיכרון בנפח אקזוטי לפוטפורמות הביתיותלכתבה

23. שלום לכל המעוניינים אני מחפש חנות שאפשר להזמין ממנה לארץ כלי נגינה (גיטרה, ספציפית). מן הסתם אני מחפש אחת אמינה וזה למה אני שואל אותכם ולא סתם מחפש בגוגל (הסיבה שאני רוצה להזמין ולא לקנות בארץ היא א' המחיר ב' לא מצאתי בארץ את הדגם ) מישהו מכיר אתר/חנות כזו?

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. אמנם אני מכיר את רוב חברי הפורום, לצערי לא במציאות אבל בכל זאת בזמן שישבתי מול הפורום תהיתי וחשבתי כמה זמן אני מבזבז פה וכמה אני נהנה פה ולא יודע איך להגיד את זה, יש לפורום מן הומור וציניות כזו שמיוחדת לו בצורה אופיינית כזאת... בכל אופן לא יודע אם נפתח ת'רד כזה בעבר, אבל רציתי שכל אחד יפרסם תמונה שלו ואפילו יכתוב על עצמו איזה 3 משפטים... אני בטוח שיש פה כאלה חדשים שלא מכירים את כולם, ולצערי לא יצא לי לבוא לאף מפגש עד היום (סה"כ 1 או 2 מאז שאני חבר פה) אבל מפגש הבא אני אבוא ! אז יאללה אנשים שימו תמונות שלכם, אני מחפש תמונה שלי מעודכנת ואני אעלה גם !

• 43 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים