עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dark13666,

מה דעתכם על POWER METAL? איזה להקות אתם מכירים?

2. אני מעוניין לקנות מחשב בערך ב- 6500-7000, אבל בגלל שאין לי מספיק כסף כדי לקנות אותו לבד, אני צריך את עזרת ההורים... עכשיו, אני לא יודע אם אתם מכירים את זה אבל אני תמיד שומע את המשפט המוכר "מה מחשב בסכום כזה שונה ממחשב ב- 3000?" או "בשביל מה אתה צריך מחשב בסכום כזה?" הם אמרו שהעניין שהוא יחזיק יותר זמן זה שטויות כי אין דבר כזה \: נגמרו לי הרעיונות

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. יש לי לחץ נפשי כנראה מהפסיכומטרי כי אני לא רגיל ללחץ בגודל כזה... מישהו יודע איך להפיג את הלחץ הנפשי?

• 50 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. איזה טראקים אתם שומעים בסגנון הזה?(רק טראנס מלודי!!!)

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by Tomerb1,

שלום לכולם חיפשתי את השכר מינימום של השנה והצלחתי למצוא טבלה כזאת: http://www.hilan.co.il/calc/MinimumWageCalculator.aspx כאן כתוב שמגיל 16-17 מקבלים 17 שקל לעומת שם שכתוב 16... מישהו יודע מהו השכר מינימום?

• 36 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by coldstorm,

היה כתוב באתר שלכם כי אתם מתכננים לפתוח עד סוף ספטמבר עוד שלושה סניפים. האם תוכל להרחיב בעניין? אני מאזור השרון והייתי מעדיף לקנות מסניף קרוב, אם יפתח. בתודה COLDSTORM

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by Access Denied,

למשהו יש לינק לדפי התשובות לפסיכומטרי?? כאילו רק את הדפים עצמם, לא מלאים או משהו... כדי לענות כמה פעמים על אותה בחינה..

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. היי, אני פעיל במס' פורומים בתפוז. בחודשים האחרונים הפרסומות שם הפכו לבלתי נסבלות. כל פעם שנכנסים לעמוד / עושים רענון / אחורה / קדימה: זה מפעיל סרטון "Flix" (מן יוטיוב שלהם). זה רק פרסומות ולא שום דבר אחר. ולא פופאפ. איך ניתן למנוע מהדבר הזה להישמע? (מניח שלא ניתן לחסום זאת) תודה רבה.

9. מחר אני נוסע למחנה קיץ עם הצופים! אני אכין קצת דיסקים למערכת שתהיה שם כל אחד ירשום שם של שיר שהוא היה רוצה לשמוע במחנה קיץ

• 36 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. מאיזה גיל תאוריה ? מאיזה גיל שיעורים ? מאיזה גיל טסט ? גם על אופנוע צריך לדעת על המנוע ? איזה תאוריה יותר קלה ? איך עושים טסט על אופנוע הרי לא יכול להיות לידך מישהו ? מה הגיל שאתה יכול להוציא תרשיון ותהחיל לנהוג בדיוק ? מלווה ?! מותר להרכיב מישהו מאחורה ? בבקשה תענו לי על הכל תודה

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by Milford Cubicle,

כולנו מכירים את הצד האפל של האינטרנט... כל מיני דברים הזויים ומופרכים שמתפרסמים מידי פעם ביוטיוב ושות', כאשר שמגיעים אליהם בעיקר אחרי שיטוט אקראי וארוך שגורם לכם ללכת לאיבוד עמוק ברחבי הצד האפל של יוטיוב/האינטרנט. בואו נשתף פה דברים מופרכים שנתקלנו בהם - לטובות מי שפספס ו/או הדורות הבאים נתחיל:

12. Started by Cereal Killer,

צריך להחליט וקשה בגלל שיש לי ניסיון (וגם הוא מועט) רק עם פורד פוקוס וגם זה עם גרסת ה 4 דלתות... תעזרו לי להחליט, מה הייתם לוקחים ולמה?

13. סתם רציתי לדעת (עוד שנה וחצי ככה יש לי אוטו בעזרת השם) רציתי לדעת איפה קונים את כל השיפורים, ספוילר אגזוז מגנז וכל אלה אשמח לדעת גם טווח מחירים וגם דברים חוקיים ותרחיבו על הנושא של דברים חוקיים, לא חוקיים אם אפשר :auto:

• 51 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by benor,

אני לא מצליח להכנס למשתמש שלי באתר של דיסקונט. מישהו שיש לו חשבון בדיסקונט יכול לבדוק אם זה עובד לו? תודה. http://www.discountbank.co.il/cgi-bin/inetcgi/discount/front/indexpage.html (בצד ימין למעלה, החשבון שלך)

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by Proww,

אני מעונין לרכוש קורקינט חשמלי טוב, שיספיק להסיע אותי למקומות. אני מחפש משהו עד 20 קילומטרים, מהיר וכמובן בטיחותי. כאשר אני בא לרכוש, מה צריך לשאול? על מה צריך להסתכל? אשמח גם אם תמליצו לי על דברים טובים שאתם מכירים. תודה.

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by Zinger777,

היי, קיבלתי במתנה פלאסק בסגנון של: http://makais.com/product_images/m/969/66105_h1_f__17049_zoom.jpg ורציתי לדעת איזה סוגי אלכוהול יכולים לשרוד שם הרבה זמן מבלי שיקרה להם משהו (עדיפות לדברים שלא צריכים ערבוב עם משהו אחר). תודה מראש, Zinger777.

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by Symbore,

גיליתי את העיתון אי שם בצבא ומהר מאוד הוא נהפך לתנ"ך שלי בתקופה ההיא. הייתי קורא כל כתבה וכתבה בכובד ראש. נתפס לכל מילה. מתישהו לקראת השחרור נפצעתי בפעולה ומאז הפסקתי להגיע לתחנה המרכזית בחיפה (שם מכרו את החוברות ב-15 ש"ח). בשחרור כמובן בלייזר נשכח ואת מקומו תפסו בחורות בשר ודם ושאר דברים. לפני כחודשיים גיליתי את העיתון מחדש כאשר חיפישתי משהו קליל לעשות בהפסקות באוניברסיטה והחלטתי לקנות. כמו כן גיליתי שבימים בהם אין זין לחדשות או אין חדשות מענינות אין כמו לפתוח את הבוקר עם קפה ובלייזר. כמובן שכיום אני קורא את העיתון ברפרוף, מתעמק רק בכתבות שמעניינות אותי, פתחתי גם את הבויידם והוצאתי גליונת ישנים שלא קראתי (בצבא התחלתי לאסוף מאנשים גליונות כך שכיום יש לי מבחר מרשים שלהם) ה…

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. לפני שתתחילו לקרוא, לתזונאי מקצועי כבר קבעתי תור (לעוד חודשיים :-\), עד אז אני מתאמן בחדר כושר וצריך חוות דעת שטחית על התפריט, לוודא שאני בדרך הנכונה . אני לא פונה למאמני כושר אצלי, כי הם לא נראים הכי מבריקים. קצת נתונים על עצמי: שחיף רציני . גובה 1.80 מטר, משקל 63 ק"ג. זה התפריט היומי שלי בערך, ההפרשים בין הארוחות הם בערך 4 שעות. אחרי שאני קם משינה שתי ביצים קשות חצי גביע קוטג' 9% מלפפון ועגבנייה ארוחה שנייה תפו"א מטוגן קופסת טונה בשמן מלפפון ועגנייה פיתה ארוחה שלישית שתי חתיכות של חזה עוף מטוגן או בתנור אם יש זמן תפו"א מטוגן מלפפון ועגבנייה פיתה ארוחה רביעית פה אני חוזר על אחת משלוש הארוחות הקודמות. בין הארוחות אני אוכל פירות (נערך) לפעמים. התפר…

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. שלום לאחרונה התעורר אצלי הצורך לחזור כמה (עשרות)שנים אחורה לימי הלגו העליזים שלי, ולקנות ערכות ולהרכיב אוסף פרטי של דגמים(בעיקר לגו טכני). רק שלצערי כיוון שיש יבואן יחיד בארץ(אילנית) המחירים הם פי שניים ויותר ולכן החלטתי לבדוק אפשרות קנייה בחו"ל, בדקתי באמזון ולא ניתן להזמין דרכם(גם באמזון בארצות אירופה(בדקתי באתר הגרמני)) אנני מוצא אתרים נוספים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. או שלא תהיה השפעה והמחירים כרגיל ימשיכו לרדת עם יציאת רכיבים חדשים?

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by ShrekHunter,

שלום, אני מתגייס בקרוב מאוד. ואני לא יודע מה צריך לקחת איתי ביום הגיוס(חוץ מן הניירת ותרופות) מה עוד אני צריך? יש משהו שאני חייב לקחת?

• 63 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by icebreak,

http://www.4walls.co.il/ למה HWZONE לא משתתף בתחרות ? אפשר להוסיף את הצמד מילים לכל ה TEMPLATES וככה לקבל מקום ראשון בתחרות

• 50 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. היי! סתם חשבתי שיהיה מעניין לראות לאלו סוגי מוזיקה אנשים כאן מקשיבים ;D

• 56 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by ymss69,

פשוט תענוג לעניים.... תהנו!!! http://rapidshare.com/files/18677554/__1489___1512_.rar

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים