עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש כאן את המכירה הזאת http://cgi.ebay.com/Western-Digital-My-Passport-Essential-SE-1-TB-USB-2-0-/270653323038?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0431f71e שזה פשוט זול בטירוף, והייתי קונה את זה עכשיו, אם היה מחיר על המשלוח.. לצערי אין אבל בנתיים שלחתי למוכר הודעה. למוכר יש פידבק מעולה, אבל זה עדיין מחשיד קצת שאין מחיר על המשלוח. בנוסף מצאתי DOK של 256GB בבערך אותו המחיר, ממוכר אחר, שמציין שאצלו המשלוח בחינם. http://cgi.ebay.com/New-USB-2-0-256GB-Flash-Memory-Pen-Stick-Thumb-Drive-/190458073956?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item2c582f9364 מה קורה פה לעזעזל? מה זה המחירים האלה?!

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. היי אנשים: לא, זה לא קשור ל-Need for Speed החדש אלא לקהילה גדולה שמארגנת את מסיבת הרשת העצמאית הראשונה בארץ. אם אתם גיימרים עצבניים שחורשים על משחקי רשת זוהי המסיבה שלכם. אם לא- תוכלו למצוא שוק של מוצרי יד שניה,הרצאות מעניינות על כל דבר שעולה לכם לראש (שקשור למחשבים כמובן...), בקיצור כל מילה מיותרת-פשוט כנסו לאתר והרשמו. תודה לכולם!!!! http://www.designersshoes.com/tops/tops.asp חברה זאת רק הרשמה ראשונית.... אנחנו מעוניינים לראות כמה אנשים מעוניינים ונחליט בהתאם.. המטרה היא לנסות ללכד כמה שיותר אנשים לעניין כי אולי יהיה אפשר באמת להפוך את זה למשהו גדול....

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. אני מעוניין לבצע רכישה קבוציתית, כיוון שזוהי הדרך היחידה כנראה לקבל מחיר שפוי במדינה הזאת. מדובר על רכישה של 15 אנשים בערך או יותר, כרגע אני אוסף אנשים ומחפש ספקים במקביל. אם מישהו מכיר איזה ספק או אם אתם ספקים בעצמכם אל תהססו להגיד. נ.ב. כמובן שאני מדבר על אייפון סימפרי 32 ג'יגה

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. השאלה כתובה בנושא... בנוסף: 1. כמה זה עולה? 2. האם יש מבחנים? 3. האם זה שווה את הטרחה והכסף? 4. ההסמכה היא בינלאומית? אשמח לכמה שיותר פרטים תודה רבה! נדב

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. טוב הפעם אני רוצה לפתוח דיון על שאלה כאובה בארצנו הקטנטונת הלא היא- "חברות קבר" הכל התחיל לפני הרבה מאוד זמן עוד כשהידע שלי במחשבים שאף לאפס. בדיוק אז הלכתי לקנות את המחשב הראשון שלי.כולי שמחה וששון ולפי עצת חברים טובים של אמא שלי(טעות ראשונה- הקשבתי להם) החלטנו ללכת לקנות מחשב בעיר אחרת(רחוק מהבית רחוק מהלב....טעות שנייה) בחנות שלא הייתה מוכרת לי(אבל מוכרת לחברים והם עוד טענו שהיא איכותית). בקיצור הגענו יום שמח אחד לחנות שהייתה באיזה מרתף או צינוק. ממבט ראשון החנות נראתה מוזר ביותר- מוצרים חדשים ונוצצים ליד גרוטאות פח זבל. ממבט שני זה עדיין נראה ככה. טוב, הרי לא באתי לשפוט בתחרות יופי בין חנויות אלא לקנות מחשב ולכן התקדמתי לי למשרד קטנטן ששם ישב הבחור שהיה אחראי על מכירו…

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by amir85,

אני מעונין לתבוע את בזק בבית משפט לתביעות קטנות, בשביל שיתנו להתנתק בשקט כי הם לא מספקים לי את המוצר. איך אני עושה את זה ?

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. איזה טראקים אתם שומעים בסגנון הזה?(רק טראנס מלודי!!!)

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by uzana2004,

שלום לכולם!!! יש לי חבר שרוצה לעבוד בתחום המחשבים... אני לא מתכוון ללימודי הנדסה או לימודי מהנדס(אין לו בגרות והוא לא סובל מתמטיקה) אלא ללימודים של פחות מחצי שנה...כגון טכנאי מחשבים או מנהל רשתות...(כל מה שתמליצו יהיה סבבה)... אם אפשר בתגובות להמליץ על קורסים שיש להם שוק,ואיפה אפשר ללמוד אותם(איפה המקום הכי טוב...) כמובן שעדיף שהתגובות יהיו מניסיון אישי ואם אפשר לציין מחיר וזמן של קורס הכי טוב... תודה רבה לכולם...

• 66 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by Symbore,

גיליתי את העיתון אי שם בצבא ומהר מאוד הוא נהפך לתנ"ך שלי בתקופה ההיא. הייתי קורא כל כתבה וכתבה בכובד ראש. נתפס לכל מילה. מתישהו לקראת השחרור נפצעתי בפעולה ומאז הפסקתי להגיע לתחנה המרכזית בחיפה (שם מכרו את החוברות ב-15 ש"ח). בשחרור כמובן בלייזר נשכח ואת מקומו תפסו בחורות בשר ודם ושאר דברים. לפני כחודשיים גיליתי את העיתון מחדש כאשר חיפישתי משהו קליל לעשות בהפסקות באוניברסיטה והחלטתי לקנות. כמו כן גיליתי שבימים בהם אין זין לחדשות או אין חדשות מענינות אין כמו לפתוח את הבוקר עם קפה ובלייזר. כמובן שכיום אני קורא את העיתון ברפרוף, מתעמק רק בכתבות שמעניינות אותי, פתחתי גם את הבויידם והוצאתי גליונת ישנים שלא קראתי (בצבא התחלתי לאסוף מאנשים גליונות כך שכיום יש לי מבחר מרשים שלהם) ה…

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by Liad344,

היי , לא בטוח אם זה הפורום הנכון , אבל אני לא ממש מכיר פורום טוב אחר אז.. למה זה בעייתי שהשקל חזק? ולמה יש צורך בקניה מאסיבית של דולרים בכדי להוריד אותו? האם זה קשור לכך שכשהשקל מתחזק והדולר יורד, חברות אמריקאיות צריכות להשקיע יותר כסף(בדולרים) ולא יהיה להם כלכלי להישאר פה?

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן איזו חיה זאת? קראתי לה ששון עד שאני אגלה את השם של החיה הזאת [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 53 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by x-pac,

????????????

• 60 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. אני לא מעוניין להיות מחובר ליוטיוב עם המשתמש של המייל הפרטי שלי, וגוגל אפילו לא שואלים אותנו. איך אני מפסיק את זה

14. Started by yossi_s1,

ניתקלתי במשהו שנקרא מכירה אישית בוואלה שופס ואני לא מצליח להבין את העיקרון, הנה מה שהם כתבו: " מכירה אישית הינה מכירה אשר בה אתם קובעים את המחיר ואת התשלומים, אשר אתם מוכנים לשלם עבור המוצר ו/או השרות המוצע למכירה. בכל מכירה אישית, ניתן להגיש 5 הצעות לרכישה. כל הצעה תכלול את המחיר המוצע על ידכם ואת מספר התשלומים שבהם אתם מעוניינים. בכל פעם שתתנו הצעה תודיע לכם המערכת אם הצעתכם התקבלה או נדחתה. שימו לב - כי הצעה בעלת מספר תשלומים נמוך תגביר את האפשרות לזכות במחיר נמוך יותר. במידה והצעתך תתקבל ותאושר, תיווצר לך הזמנה באופן מיידי ותוכל לראות את פרטיה בכרטיס הלקוח שלך באתר. לזוכה במכירה תינתן האפשרות לרכוש יחידות נוספות באותם תנאי תשלום ומחיר שזכה בהם - עד למועד סיום המכירה.…

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. נמאס לי מהם, אני רוצה לנקום. להלביש להם כפכף זה לא טוב כי הם נמרחים על הקיר. מוסקיטו לא ממש עוזר... יש דרך יותר "נקייה" לעשות זאת (יעיל ואפקטיבי)? איזה שיטות וחומרים אתם ממליצים? אשמח לשמוע הצעות.

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

יאללה, נראה מה הולך פה

• 44 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by lev-27,

בתור סטודנט אני מרוויח קצת כסף מהצד בפריצת מכשירי ניווט של Mio והחלפת התוכנה הזוועתית MIOMAP ב-iGo 8. לפני מספר חודשים פרצתי את המכשיר ללקוח ומאז הפסיכופט לא עוזב אותי בשקט. זה התחיל בתלונות על תקלות מוזרות שקורות רק לו (פרצתי עשרות מכשירים מאותו הדגם). פתרתי אותן ע"י התקנה מחדש של התוכנה. זה המשיך בכך שהוא החליט יום בהיר אחד לעדכן את המפות של MioMap. למה לא יודע. (אם אתה רוצה להשתמש ב-MioMap למה לעזאזל שילמתי לי כסף עבור הפרצה?!?! דביל!) ביקש ממני לעדכן אז עדכנתי דרך תוכנת העדכונים של רונלייט. מסתבר שבדגם הספציפי שלו ניתן לעדכן תוכנה רק דרך מעבדה. הדפסתי עבורו קבלה ושלחתי את המכשיר למעבדה. חזר, פרצתי פעם נוספת והכל עבד נהדר. עזב אותי בשקט בערך לשלושה ימים. לפני מספר ימים…

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by Dark_Phantom,

והפעם לשאלה היומית שלנו: מי אתם רוצים להיות בעתיד? אני אישית מסתכל על תחום המחשבים ואם להיות מדויק על תחום הנדסת התוכנה אבל עדיין לא הולחט סופית מה איתכם? נ.ב עריכה- בשביל משתמשים חכמולוגים - כן, כולנו יודעים שאתם רוצים להיות מנהל hwzone בעתיד אז לא צריך לבזבז הודעה על זה....

• 42 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by JohnnyBravo,

מישו קיבל את זה? מה עושים עם זה וכמה מיסים אני צריך לשלם על זה?

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by Or ei,

יצא לי לראות אתר-חנות חדש www.goldtop.co.il אחרי שראיתי את הכתובת שלהם הבנתי שזה אקסלנט מי שרוצה להשוות כתובות לא ראיתי שום הזכרה לאקסלנט שם ... מה אתם אומרים ניסיון למכור עוד או מוניטין גרוע ?

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מזגן של אלקו בחדר כבר כמה שנים טובות (מעל חמש) ויש כמה דברים שאני לא מבין, להלן המזגן: Shot with W800i at 2007-07-04 איך אני אמור לנקות אותו כמו שצריך? פשוט להוציא את הפילטרים וזהו? או שיש עוד משהו? כי משום מה באמצע הלילה המזגן נוטף "זיעה" ואני יושן בדיוק מתחתיו בלילה ויצא לא קצת שקמתי בבהלה באמצע הלילה בגלל הזיעה הזאת. איך אפשר לנקות אותו בצורה יסודית? מישהו התנסה עם משהו כזה כבר? פאנל: Shot with W800i at 2007-07-04 מעולם לא ממש התעמקתי באיורים שעל הפאנל אבל עכשיו כשצצות הבעיות אני חושב שכדאי להתחיל להתעמק, אם מישהו מכיר ויודע מה אומר כל אחד אני אשמח. אני יודע שהאיור הימני דולק אומר שהפילטר לא נקי או שיש אבק, למרות שאני מנקה את הפילטרים המנורה הזאת נשארת,…

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by Yossarian22,

שלום לפני כמה ימים התוודעתי לאתר booking.com שבעזרתו אפשר להזמין בתי מלון בכל העולם דרך האינטרנט... שמעתי עליו מאנשים דברים טובים אבל אני קצת ספקן לאור הנוחות והקלות שלכאורה מספק האתר.. מישהו מכם ניסה אותו? הגיע לבית המלון וקיבל את המלון והכל היה בסדר? כי נשמע לי קצת מפחיד להזמין באינטרנט דבר כזה חשוב ואז לדאוג שתגיע והכל יהיה בסדר..

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. פרופיל 72 נ"מ או חילוץ והצלה

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by iakovl,

יש לי כרגע 2 מטרות שבגללן אני רוצה להתחיל לקחת כדורים קפאין וketone raspberry קפאין - אני מנסה לחזור לאימונים בכל מקרה אבל לקפאין יש סיבה יותר חשובה, תחליף לקולה/קפה וכו'... בלימודים אני חייב מנת סוכר וקפאין בשביל להיות פעיל בכלל ketone - זה יותר ניסוי קטן, החילוף חומרים שלי זוועתי (נבדק והוכח רפואית, אם אני לא מתאמן ומקפיד על זה הקצב נהיה דומה לשל צב) ומכמה מקומות שראיתי מדובר על תוסף תזונה לא רע שיכול להועיל לי (לכל הפחות לא יזיק) מה דעתכם בנושא?

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. נתון ריבוע משני קודקודים שלו יוצא משולש שווה שוקיים שזווית הראש שלו היא 30 מעלות. צריך לחשב את הזווית שנוצרת אם נחבר את קודקוד הריבוע עם הזווית הנ"ל. אפשר לפתור את התרגיל עם משפט חוצה זווית אבל זה לא נקרא כי התרגיל הוא לפני החומר של הפרופורציה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.