עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Coca Cola,

כיצד מתקבלים לטכניון? כלומר באיזה ציון עוברים + כמה יח"ל ואיזה ממוצע? יש שם מעונות? מהו שכ"ד? ובד"כ כל מי שהתקבל לטכניון הוא גאון נכון? כמה בערך עולה שנת לימודים בטכניון? ניתן ללכת לכיתת הלימוד עם הנייד ופשוט לכתוב בוורד בנייד? תודה לכל העונה פשוט מעניין אותי כל העסק של הטכניון

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by ariel-ro,

שלום לכם! הסתכלתי על מחירים של האינטרנט בכמה זה. וראיתי שבב"ל מציעים 5 מגה בממוצע(אחרי החודשים חינם) ב54 שקלים לחודש האם הם טובים, האם יש איתם בעיות באינטרנט?(ניתוקים וכד') אריאל

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by WildFire,

התאכזבתי לגלות שאין נושא כזה עדיין. את הכופרים ניתן לתפוס בצורה יעילה בכתובת: http://www.bizniz.co.il/ayalon.asp עבד לי בIE, אבל לא בפיירפוקס.

4. Started by Avi Levin,

מה הבדיקות שעושים לאדם שטס עם גבס? הרי ניתן בקלות להחביא חומר נפץ פלסטי בתוך גבס.

• 24 תגובות
    • 9.4k צפיות
  5. לאחר כ-3 חודשים מאז בולמוס הקניות של גאדיימק החלטתי לראות כיצד הוא הצליח בבחירת החברות שאותן החליט לרכוש. האם הוא משקיע גאון ומחונן שיודע לבחור בקפידה עסקים מוצלחים עם עתיד הנסחרים בזול? או שאולי לא? אוסיף - גיאדמק קנה את החברה בקצת פחות ממה שהמניה הגיעה אליה. גאדיימק קנה מניות לפי שער של 241 שקל למניה. היום מניה שווה 130 שקל. הפסד של יותר מ-46%. מדד ת"א 100 לשם השוואה, ירד ב-9.17% באותה תקופה. מניית גילאון - גיאדמק קנה מניות לפי שער של 5.275 ש"ח למניה. היום מניה שווה 3.009 ש"ח. הפסד של 43% בערך. פטרו גרופ -גאדיימק קנה את החברה לפי שווי שוק של 150 מיליון דולר. היום החברה שווה 56.5 מיליון דולר. הפסד של כמעט 62.5%. גאדיימק בכישרון רב מאוד הצליח להפסיד המון כסף. כל מניה שה…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by r1plet,

ובני כמה אתם? אני אישית עובד 5-6 ימים בשבוע, משמרות ערב של כ-8 שעות עם שעות נוספות לפעמים, מ4 עד 12~. בן 18 לפני גיוס. ואתם?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by anatoli,

אהלן חברים, יש לי מחר מיון לסטילים, ואני אמור להגיע ב-8 לתל השומר. מישהו יודע איך בדיוק אני מגיע לשם מחדרה? ממה שהבנתי השוברים לנסיעה ששלחו לי תקפים גם לרכבת, נכון? אם כן, אני אסע ברכבת לתל-אביב. השאלה היא, איפה לרדת בתל-אביב, ואיך אני מגיע משם לתל-השומר? תודה, Anatoli.

• 24 תגובות
    • 9.6k צפיות
  8. Started by DuduLem,

שלום לכולם, התעורר דיון בני לבן חבר שלי בנוגע לעליית מחירי דלק ההולכים ועולים מיום ליום. חבר שלי טוען שהעלייה במחיר הדלק נובעת מאינפלציה ההולכת ודוהרת במדינה, (עליית שכר המינימום) ואיבוד הערך הכסף באופן כללי. אני טוען, המדינה שוחטת אותנו, מה דעתכם?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

האם מבטאים את המותג Nokia בעברית כנוק-יה(Nok-ia) או נו-קי-יה(No-ki-a). לדעתי האפשרות השנייה היא הנכונה, מה גם ששמעתי מספר פעמים ביטוי אנגלי של האפשרות השני. האירו נא את עיניי.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. לא להאמין : גם rotter.net נפגשים מחר בעזריאלי, בקומת הגג. (ההבדל שהם קבעו לשעה 15:00) http://rotter.net/cgi-bin/nor/dcboard.cgi?az=show_thread&om=5910&forum=chat&omm=0 לא נותר אלא לעשות (סליחה). (נ.ב. בלי קשר, לצערי אני לא אהיה.)

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. לקחנו לביקורת את מחשב הנוק של אינטל, ונדהמנו כמה עוצמתי מחשב זעיר יכול להיות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%93%d7%a7%d7%a0%d7%95-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%94-%d7%91%d7%9b%d7%a3-%d7%94/

• 24 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. מה המקור ל"איסור" הזה? האם פורסמה תקנה כזו או חוק כזה? אני רואה מודעות כאלה השכם והערב. יש מקור לאיסור והגבלת הנוסעים מדיבור בטלפון במקומות מסוימים?

• 24 תגובות
    • 15.2k צפיות
  13. שלום אני יספר לכם על עוגמת נפש שעובר ב- HOT שירותי אינטרנט לצערי בסיפור יש הסבר על חוויה לא נעימה עם נציגים ערבים , שלא דוברים עברית ולא יכולים להסביר או לתקשר עם לקוחות ( לא גזעני ) פשוט מבטא בעיה של יכולת לדבר עברית לאורך יום עבודה ( הריכוז של דיבור בשפה שנייה ,נכשל בהוט , הריכוז שנדרש מהעובד ,לא ישים בהוט ) אני מנוי חודשיים באינטרנט של HOT תוכן +ספק התקשרות דרך תשתית הוט , התברר לא חיברו ספק תוכן ולא יכול לקבל תמיכה מתוכן HOT כי לא מוגדר , אך למרות זאת גולש לקח חודש ועשרות שיחות שמשהו יגדיר אותי כלקוח ספק פניות לקוחות ב- HOT לא מתקשרים , לא עונים , חבל על הזמן . במשך חודשיים ,לא יכול לקבל עזרה ,כי עונים לי ערבים בצורה מנומסת ויפה אבל לא יודעים להסביר בעברית ,ל…

• 24 תגובות
    • 7.1k צפיות
  14. Started by uzi_sch,

סיכום הטמטום לשנת 2007 שחקן ה XBOX 360 של השנה: שחקן ה NINTENDO DS של השנה: שחקן ה WII של השנה: מוד השנה: CONTROLLER השנה: מקלדת השנה: מקלדת השנה 2: נשק (צעצוע) השנה: קונסולת השנה: מדריך הקונסולה של השנה: קומיקס השנה שהגיע בעקבותיו: מעבר החציה של השנה: BIG DADDY של השנה: זוג השנה: סתם תמונה מצחיקה:

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. למה? יש דרך לבטל את זה? תודה.

16. אני חושב שזה ממש לא בסדר שטלפון מסכן שנקרא "סמארטפון" צריך לעלות כ-3000 ש"ח ( אייפון לדגמא ) ב-3000 ש"ח אתה יכול לקנות מחשב ביתי ( או לפטופ ) ולקבל הרבה יותר מסתם מכשיר עם מסך 7 אינט'ש ! מה כ"כ מיוחד במכשיר הזה שהוא עולה כמו מחשב ? אני קורה לכל חובבי המחשבים והטלפונים , להתלונן על כך ע"מ שיורידו את המחירים של הסמארטפונים בישראל ...

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. שלום. וויכוח שהתפתח בין המשפחה לאיכות היצור בארצות המזרח. האם באמת יש הבדל בין איכות היצור בארצות המזרח(סין,יפן,קוריאה,וויאטנם)ששווה לבדוק?

• 24 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. אני מת מעייפות אחרי שבוע מייגע עם חוסר בשעות שינה ואני לא מצליח להירדם כרגע. help

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. מה קורה בזמן האחרון? שאני פותח פה באתר וב ynet לינקים כל פעם מופיע לי למשך 3 שניות אתר בשם ליניקום בצרוף פרסומת איך אפשר לבטל את המטרד הזה?

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. אהלן אנשים מ'מצב שמעו בואו תחפשו,תציירו ציורי טקסט או איך אומרים NFO ציורים יפים חמודים ומהממים ולא להביא את כל הציורים הקטנטנים של 10 תווים שיוצא איזה עכבר או דובי מסריח טוב? שיהיה כאילו דברים יפים! כל מי שלוקח מאתרים שיתן קרדיט!!

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. איפה בעצם הרווח של הקזינו בשולחן פוקר?

• 24 תגובות
    • 11.4k צפיות
  22. Started by שייט לעתיד,

משהו עיוור צבעים פה? ^^ http://my.ynet.co.il/pic/color_blind/

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. http://mvm.recongamer.com/ma-finest.wmv פשוט מהמם מה שהם עושים שם

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. לפני מספר ימים השיקו בזק וחברת הכבלים הוט בצירוף מקרים מפתיע למדי (שתיהם באותו יום, אבל.. שלא תחשבו שהם תיכננו את זה מראש כמובן..) חבילת הורדה חדשה לחלוטין, חבילת ה-5 מגה הורדה. מזה שנים רבות אנו הגולשים בישראל סובלים קשות ממהירות העלאה (Upload) נמוכה בצורה שלא ניתן לתאר ביחס למדינות האחרות בעולם. הדבר הזה משפיע קשות על ההתפתחות של ענף האינטרנט בארץ בכל התחומים הקיימים, אם זה רק בהעלאת כמה קבצים לרשת / שליחת דואר / תמונה לחבר באיסיקיו ועד העניין הגדול יותר שהוא כמובן שיתוף הקבצים ומשחקי הרשת השונים (לדוגמא, אני רוצה לפתוח שרת משחק קטן עם עוד כמה חברים אני לא יכול, והפינג שלי מושפע קשות בגלל המהירות הנמוכה). גם בחבילה החדשה שהם השיקו היחס בין מהירות השליחה למהירות ההורדה נ…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.