כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
איזה סכין גילוח יותר טוב ??? או סכין גילוח אחר נמקו בהודעה. Gillette Mach3 Gillette Fusion
-
- 24 תגובות
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין להתפטר מהעבודה בגלל סיבות כאלו ואחרות מה אני כותב במכתב? מבלי להיות פלצני זה סה"כ חנות מכירות
-
- 24 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
למה? יש דרך לבטל את זה? תודה.
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת מה השכר של טכנאי מחשבים בחברת הייטק עם ניסיון ללא ידע ב " שרתים " רק רשת ביתית , נתבים .. וכו' ...הרכבה מחשבים , תיקון מחשבים , ציוד היקפי מדפסות , סורקים , ללא שרתים !! עבודה פרונטלית עם לקוחות חברה . הציעו לי 6000 ברוטו זה נשמע נמוך מאוד ללא רכב בחברת NESS , חבר שלי גם טכנאי רק " שטח " ללא ידע בשרתים ! ומקבל בחברה 6900 + רכב + פלאפון , 6000 ברוטו נחשב טכנאי מתחיל אחרי קורס ? או שעדיף לחכות למשרה שטח? או שכר גבוה יותר ? תמיד שואלים אותי אם יש לי ידע ב AD אקטיב דירקטורי ? קשור לשרתים ? והאם זה מסובך ללמוד בשטח ללא קורס ? הסתכלתי באתר של ALL JOBS וראיתי שם שטכנאי מתחיל מקבל בין 5-8 ברוטו וטכנאי ותיק מקבל בין 8-13 ברוטו , היה שם קטגוריה ניהול בכיר…
-
- 24 תגובות
- 21.1k צפיות
-
-
העדכון החדש של הדפדפן הנפוץ מכולם מוסיף כמובטח חסימה של הפרסומות המעיקות והמציקות ביותר ברשת ללא צורך בהתקנת תוספים כלשהם לכתבה
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
- 5 followers
-
-
אשמח אם תשתפו אותי מה בחרתם ללמוד במכללה/אוניברסיטה כדי לעסוק בו בעתיד למחייתכם . הסבר קצר על המקצוע יתקבל בברכה. השרשור נפתח עקב מכינה שעשיתי להנדסה וגיליתי שזה פשוט לא אני וכרגע שובר את הראש מה ללמוד... לילה טוב.
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכם מעניין אותי לדעת איפה ישראלים מהמרים על ספורט באינטרנט ווינר? משהו אחר? איך אתם מפקידים וכמה הפסדתם עד היום? אני אישית מהמר אצל הסבתא הכי נוח וקל יש הכי הרבה אופציות והכי הרבה משחקים בלייב
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מאיזור חיפה? אני זקוק לכזה להתקנת וינדוס בלפטופ... הערכה וכבוד רב ינתנו לאיש שיתן לי להשתמש בכונן שלו לשעה וחצי תודה
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה להתנצר ולהתחתן בטקס נוצרי בחו"ל, האם ההתנצרות שלי תשלול ממני אזרחות ישראלית? ההורים והסבים שלי יהודים תודה!
-
- 24 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום, שמעתי שלא מומלץ להוסיף סוכר לתה ירוק. מדוע? האם זה פוגם ביתרונות הבריאותיים של התה לגוף האדם? אם כן, האם ניתן להוסיף דבש? תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, במידה ואני מעוניין להדפיס כרטיסי ביקור בחו"ל ושולחים לי אותם בחבילה לארץ, אני אמור לשלם על זה מיסים? הרי זה לא goods או משהו שאני מתכוון למכור בארץ. :
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
באם והוא יכול להגיע למהירות של 60 קמ"ש? (או אופניים חשמליות שמגיעות לאותה מהירות) כמו שידוע לי לפי החוק מגבלת המהירות המינימאלית הינה 55 קמש אבל העיניין הוא שאני מתאר לעצמי שקורקינט חשמלי עם כזה מנוע יהיה לא חוקי אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את העיניין
-
- 24 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
חג שמח לכולם! רציתי לדעת אם למישהו היה ניסיון עם חנויות המחשבים הללו, או שמע דברים טובים עליהן? איך השירות וזמן ההספקה שלהם? תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני חשבתי להתחיל ללמוד לתואר ראשון במחשבים בגלל הסיבות הבאות .משעמם לי מאוד .אני מכור למחשב .כל דבר שקשור למחשב מעניין אותי עכשיו אני לא חושב ללכת עכשיו לאונברסיטה אבל אני רוצה להתחיל ללמוד ואח"כ אני ילך ככל הנראה(אונברסיטה פתוחה--אני אוהב ללמוד לבד) הבעיה שלי היא שאני לא יודע מה צריך ללמוד עכשיו כל אחד שיודע מה צריך ללמוד יגיד לי מה צריך ללמוד ואת הסדר בלימוד(מאיפה להתחיל ואיפה לסיים) אשמח מאוד אם אקבל קישורים לכל הדברים שצריכים ללמוד.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה באוטו הוא שורף שמן אני נגיד נותן גז הוא מוצא עשן לבן כזה מההגזוז השאלה שלי מה אפשר לעשות ? איך מתרנים דבר כזה ואל תגידו לי לאחליף מנוע כי זה שטויות איפה נמצאת הבעיה מה אני צריך לעשות בדיוק ?
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מתגייס ב 24 ל נוב ו תהיתי אם יש עוד שמתגייסים החודש
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש משהו שאני חושב עליו כבר המון זמן. הלילה,יצא לי לכתוב את הפרק הראשון. קוראים לזה 'החיים הוירטואלים' ו.. טוב,תיקראו ותבינו לבד אם רק המחשב היה החיים שלנו... ברוכים הבאים לחיים הוירטואלים. החיים שמאחורי המסך. בואו נשאיר רגע את החיים הרגילים שמחוץ למסך בצד,ונדמיין.. איך זה היה קורה,אם החיים היו מחשב. הנה תיאור של חיים אמיתים,בתוך מחשב. כשאתה קטן.. קודם כל,התחל את חייך בכמה שורות DOS. אחר כך,כדי להתחיל את החיים באמת,התקן לך מערכת הפעלה. כדי להיות בטוח שאתה מוגן,התקן לעצמך אנטי וירוס. אחר כך,כדי להתחיל לדבר,התקן לעצמך Microsoft Word. כדי להתחיל ללכת,התקן לעצמך Microsoft PowerPoint. כדי להתחיל לשמוע דברים בצורה טובה יותר,התקן לעצמך Microsoft Media Player מומלץ הגרסה הע…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אפשר בדרך הכי קלה והכי מהירה לצאת מהצבא ???
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
ההצתה החימום חיל הרגלים חיל האויר כך הגיע לקיצו עוד סוף שבוע.
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העתיד של עולם המשחקים : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו עשה את המבחן? מה יצא לכם? אני בן 16 וקיבלתי 70\60 שאלות והאייקיו הוא 136 אך אי אפשר לקחת את זה ברצינות כי רוב הטעויות היו בחלק של השפה ו-7 שנים מהחיים שלי גרתי במקסיקו - עד לפני שנה לא ידעתי מה זה אסאדו ועד לפני שבועיים לא ידעתי מה זה גילויי עריות.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בפגישת מחזור :lol: :lol: :lol:
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
וכך הוא ישאר עד שאני אצבוט לך את האף! :ylsuper: :2gunsfiring_v1: