עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kakikwaski,

שלום לכולם אני אמור לעשות מיונים לעתודה במכון אדם מילוא. איזה מבחנים יהיו לי שם ואיך כדי לי להתנהג כדי לעבור אותם? תודה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  2. אני צריך לבצע שיחה דחוף ולהקליט אותה. הבנתי שיש אפשרות דרך סקייפ, האם שמקליטים זה עושה רעשי "תות תות תות"? יש גם את השירות החדש של גוגל שזמין לישראל אך לא ראיתי אם יש דרך להקליט. תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

בעקבות גל המחאות ששוטף אותנו וההתעוררות הכלכלית של אנשים החלטתי להרים את הכפפה ולתרום את חלקי.פיתחתי מערכת לניהול תקציב משפחתי, שמטרתה לעזור לאנשים לעקוב יותר בקלות אחר ההוצאות והכנסות שלהם בכל חודש. בניגוד למערכת אחרות שיש באתרי הבנקים, המערכת נועדה להיות מאוד פשוטה כך שתתאים כמעט לכל אחד. לעצלנים במיוחד ישנו גם Sidebar Gadget שמאפשר לבצע עדכונים בסיסיים בחשבון ללא צורך להיכנס לאתר. לא יודע לכמה מכם זה שימושי (בעיקר בגלל הגיל) אבל אתם מוזמנים להירשם ולתת חוות דעת: http://sum4me.co.il תהנו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by liav12,

אהלן, השאלה בכותרת, רוצים לצאת לצימר בצפון עם משפחה, לא לזוגות. מישהו מכיר או יכול להמליץ על איזורים טובים ספציפים? צריך שהצימר עצמו יהיה עם בריכה לילדים וארוחות אם אפשר. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  5. זה לא אמור להשתנות משנה לשנה הימים שהוא נופל עליהם? יש פה מישהו שמבין במסורת?

6. הפרסומות עושות "עקוב אחרי" ??? ,אתרים עלומים שאני נכנס אליהם במקרה. וגם כאלה שבדרך-כלל אני נכנס אליהם.ופורומים שונים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Nahum2,

אני מאד מבקש שרשור הזה הזה לא יגרר לענייני ט באב. אם אתם מכירים מסעדה שהייתם מוכנים לאכול בה ופתוחה היום בערב המליצו. אם לא שתקו. אני מבהיר: תגובות שהן לא המלצה למסעדה שפתוחה היום לא יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  8. ממליצים עליה? איך היא? אם אני ממש לחוץ בתקציב ללכת עליה או שיש אחרות? הבנתי שהיא מריצה HD מעולה עם כתוביות והכל. עולה איזה 1800 אם אני לא טועה עם אחריות והכל מה תגידו עליה? בעיקר אשמח לשמוע את הסרונות שלה שכבר הספקתם להכיר תודה

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  9. Started by wooper,

הי אני סובל ממכת יתושים בחדר אני רוצה לקנות מכשיר שיסיים את המכה הזאת חשבתי על זה http://www.hameir.co.il/Product.asp?Pid=8235&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=146&aff=Zap〈=he לא ניסיתי מכשיר כזה אבל זה נראה טוב איך שהוא עובד האם יש למשהו המלצה

• 41 תגובות
    • 6.5k צפיות
  10. מישהו מכיר כאלו? למטרות משרדיות.תקציב 650 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. למי שרצה עוד הוכחה לזה שהחברות מעונינות למכור מכשירים בשביל לשמור על הריווחיות ולמה כדאי להמשיך ולעשות ניתוק זיקה: http://www.themarker.com/markets/1.679726

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by Dark Respect,

הזמנתי מגזין ממוכר באיביי לפני חודש וחצי. באתר של USPS רשום: Processed through Sort Facility June 22, 2011, 7:30 pm עדיין לא הגיע אליי \ האתר של הדואר הישראלי לא מכיר את הטראקינג נאמבר.זה נורמאלי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by UponTheRose,

מישהו מכיר פורטלים או אתרים אמינים שמקבלים פידבקים והמלצות ע"י אנשים שטופלו אצל רופאי שיניים, או יכולים לתת המלצות לרופאים אדירים בארץ? אני פשוט נפלתי לכמה רופאי שיניים על הפנים ולא יודע איפה לחפש (גם בגוגל מצאתי כמה אבל נראה שזה המלצות לפי תשלום לאתר ) אני מוכן לנסוע אפילו עד אילת בשביל הרופא שיניים הטוב בארץ... אני כבר אובד עצות ומחפש כבר חודשים אני אשמח לכל תשובה

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by guysevi,

דרושה עזרה מזקני השבט שעוד אוהבים סרטים משנות ה-80 או ה-90 נזכרתי בסרט ישן שפעם האבתי לראות אך כמובן שכחתי את השם שלו באיזור סוף שנות השמונים תחילת ה-90 נדמה לי. הסרט הוא סרט מעיין קומדיית אימים והסרט מספר על זוג שמגיע לאיזור שיפוט של עיירה מוזרה וכשהם נוסעים לכיוון העיירה עוצר אותם שוטר על מהירות מופרזת או משהו כזה ולוקח אותם למעצר להישפט ע"י שופט עיירה שכמובן הוא עצמו מוזר כזה. עכשיו מתוך הסרט עצמו חוץ מההתחלה אני זוכר שהיה מין תינוק מגודל שכזה אם אני לא טועה משהו כמו התינוק מהמסע המופלא. ויש גם מין מתחנת בני אדם ענקית בבית של השופט. לצערי יותר מזה אני לא זוכר ומקווה שמישהו אחר כן זוכר את שמו של הסרט בגוגל אין תוצאות על הפתיח של הסרט לצערי לכן אשמח לדעת אם מישהו כן…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by achiya1,

ערב טוב הבנתי שכדי לקנות שם צריך קופונים או איזה חברות מועדון,מישהו כאן קנה שם בעבר? ויודע על זה פרטים? תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. שלום! יש לנו מזגן אלקו הייטק, מהסוג שיש בו כנפיים אופקיות ואנכיות שניתן לשלוט עליהן עם המזגן. השלט המקורי, כפי שמופיע בשרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425711.0 התקלקל והחלפתי אותו בחנות של אלקטרה, בשלט אחר, שלפי המוכר מתאים לכל המזגנים של אלקו. והנה הוא כאן: http://air.electra-ecp.co.il/controles/rc3/RC3-hebrew.swf הוא עבד נפלא, רק שהיה חסר לו כפתור שמזיז את הכנפיים האופקיות. כך שהן תקועות בצד אחד... חזרתי לחנות ושאלתי אם יש לו את השלט המקורי. הוא אמר שזה נדיר, כבר אין כמעט להשיג, אבל אולי... חיפש ובסוף מצא והחליף לי. אצלו בחנות זה עבד מצויין על המזגן שם. אבל כשבאתי הבייתה וניסיתי - המזגן לא הגיב לשלט. היות שאני יודע שגם המזגן עובד, וגם קולט שידו…

• 4 תגובות
    • 8.4k צפיות
  17. Started by אבבאא,

היי,אני חדש פה ויש לי שאלה דחופה , למדתי בישראל ועשיתי בגרויות עד כיתה י' כולל , בסוף כיתה י' עברתי לארה"ב ועשיתי את הבגרויות של ארה"ב. אני מתכנן לחזור לישראל ורוצה לדעת אם מקבלים בארץ את התעודת בגרות הזאת של ארה"ב ? כי אני יודע שלמשל רישיון שיש לי משם , לא מקובל פה ! אשמח לתשובה , זה ממש דחוף לי , תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. אני מחפש דרך להכניס לאתר מפת הגעה לסניפים. ניסיתי עם גוגל מפות ויש שם בעיה עם עברית, אחרי שאני מעתיק את הקוד הוא ש רק את המסגרת ולא את המפה עצמה. אתם מכירים משהו ? עם מה אתם משתמשים? אשמח לעזרתכם תודה מראש

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  19. אהלן, אני רוצה לשלוח מכתב אל מחוץ לעיר מגוריי. ממה שזכור לי פעם היה תיבות למשלוח מכתב בתוך העיר ואל מחוץ לה. לא שמתי מכתב בתיבה בערך מאז שהייתי בן 4 ואמא שלי אמרה לי לשים כך וכך... מה קורה היום אין יותר תחלוקה הזאת נכון? ובכל זאת יש 2 תיבות דואר אדומות מול סניף הדואר, האם זה משנה באיזו מהן שמים? אני די בטוח שלא ושכל הדיון הזה מיותר, אבל בשביל השקט הנפשי אם מישהו יחזק את דבריי זה יהיה מצוין. תודה מראש... זאב.

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  20. Started by MotherShip,

לאור העובדה שעולם הרכבים לא מתקדם בקפיצות ענק כמו עולם המחשבים וכל המערכת עובדת בצורה קצת שונה אני מרשה לעצמי להתחיל לחקור קצת את הנושא ולהתחיל לתכנן כבר עכשיו איזה אוטו יהיה ברשותי בעוד כמה חודשים. התקציב נע בין 12~15K, כי אני רוצה לבצע את הרכישה כבר בתחילת 2012 ובתקופה כזו קצרה אי אפשר להרוויח יותר מידי ככה שיספיק גם לרשיון גם לרכב וגם להשקעות הראשוניות אם יש צורך בכאלו (לפחות בעבודה שלי). אחרי ישיבה של כמה שעות על לוחות יד שניה הגעתי למסקנה שבראש הרשימה אצלי נמצאת ההונדה האצבק, אך ורק משיקולי מראה (GRAPHIC WHORE ANYONE ? =D ) למה אני יכול לצפות מהדגם הספציפי הזה בתקציב כזה? ואיך הוא מבחינת צריכת דלק?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by multicore,

http://www.wired.com/geekdad/2011/08/world-wide-web-20-years/

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  22. Started by bibo1221,

איך עושים יחס חפיפה? הכוונה שווה ומעליו גל תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  23. סגרתי עם הוט אתמול עד שדרוג מהירות (הדיל של התשתית+ספק) הייתי לקוח שלהם גם לפני, ככה שבבית כבר יש תשתית הוט, רק צריכים לשנות אצלהם, ועד היום זה לא שונה, דיברתי איתם והם אומרים שזה ייקרה רק ביום ראשון.. זה פרק זמן הגיוני? ויש מצב שמתישהו במהלך השישי זה ישתנה למרות שאין שם אף אחד אחרי 14:00? : תודה

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Salwaby,

אני מחפש המלצה למכונת גילוח למטרת דילול זקן בלבד, רק בקטע של להוריד אותו לרמה של זיפים אבל לא לגמרי. אני מחפש מכונה כמה שיותר איכותית , בתקציב של 300-400 ש"ח אפשר חריגות בקטנה.

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים