כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
שנה הבאה אני מגיע לכיתה י"א ואני לא יודע איזה מקצוע לבחור אלו המקצועות: אמנות גיאוגרפיה מדעי החברה ניהול עסקי עיצוב אופנה חשמלקטרוניקה לימודי הסביבה ביולוגיה מה כדי??
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מה לדעתכם עדיף לקחת בתור מקצועות בחירה בבגרות ויפתח לי יותר אפשרויות בעתיד , 5יח' אנגלית + 5יח' מתמתיקה +פיסיקה 5יח' +מדעי המחשב 5יח' ולהשאר בבית שאני עכשיו . או לקחת 5 אנגלית+5מתמתיקה + 5 פיסיקה +5 מדעי ההנדסה - (רובוטיקה FIRST) ולעבור לתיכון להנדסאים ליד אוניברסיטה ת"א כמבון שכל מי ששאלתי אותו אמר "תבחר את מה שאתה אוהב " , אבל מה באמת יעזור לי יותר בעתיד ?
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לעבור דירה ורוצה לשדרג מקרר ומכונת כביסה שיש לי: - מקרר HAIER HR-853 FS (חרטה של מקרר... דלת אחד נפתחת לפמים אחרי סגירת שנייה, פלטות פלסטיק נסדקות ונשברות) - מכונת כביסה INDESIT WT50 עם פתח עליון (דווקה הייתה טובה אבל מורגש שתף שלה לא בסדר) מעוניין במקרר עם רמת יעילות A מבחינת חיסכון בחשמל. מה הייתם ממליצים? איזו מכונות כביסה הייתם ממליצים עם פתח עליון ואחרת עם פתח צדדי? תקציב: 5000 ש"ח למקרר ו-1500 ש"ח למכונת כביסה. נ"ב מה הייתם עושים עם מכונת כביסה ומקרר ישנים? בשלב פינוי דירה, האם שוכר דירה חייב לדאוג לפנות אותם? האם סבלים שמביאים מכשירים חדשים יפנו דירה מכשירים ישנים? …
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
2 מאמנים פחדנים... במיוחד אלי כהן שישנה שיטה משו... בהתחלה פתח התקפי מכבי היו הרבה יותר טובים. אחר כך התעסק בסגירה על השחקנים של חיפה. החלוצים שיחקו כמו קשרים... אני מרחם על עומר פרץ... הוא חלוץ והמאמן אומר לו לשחק כמו מגן. די זה לא יכול להיות ככה! שראיתי את נמני מתחמם אמרתי "או! רק שלא יוציא את שבחון..." ומי יצא? נכון! שבחון. גם אם יפסיד לא יקרה כלום! עדיף לנצח משחק אחד ולהפסיד משחק אחד מאשר 2 תיקו. תמיד צריך לחשוב על איך לנצח ולא על איך לסגו את הקבוצה השניה. גם אם זה בקרית אליעזר נגד חיפה. ומשה ביטון נשאר לבד למעלה מה הוא כבר יכול לעשות... הוא נגד 2 בלמים. עד שהגיע להזדמנות במזל הוא החטיא. למה? בגלל שהוא לא נגע בכדור כל המשחק. אם היה מעביר כמה פסים הוא היה יותר חם ולא י…
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
הוא בא עם תמיכה בjava ואפשרות להורדת משחקים...אבל בגלל שזה מוטורולה ואין להם הרבה תכנים...רציתי לדעת איזה משחקים אפשריים להורדה ואם יש אתר כמו פלאמניה למשל שיש בו משחקים למוטורולה שאפשר להוריד אותם זה יהיה מצויין תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
טוב... אז לא יודע.. מזה יותר משנה וחצי שהיפסקתי את הדברים האלה: לא מעשן לא שותה קפה לא שותה תה לא אוכל גרעינים לא שותה קולה... או כל דבר מוגז אחר.. וכל זה במטרה אחת שהשיניים שלי יהיו יותר לבנות... אני מצחצח פעמיים ביום ופשוט לא יודע הכל ניראה לי אותו הדבר המשחות שיניים.. ולאן שאני חותר להגיע.. אני פשוט לא מצליח יש איזה משחה שבאמת מומלץ להישתמש בה כדי להלבין את השיניים... כי היבנתי שיש חומר פעיל מסויים אחד שעושה את העבודה הזאת.. אבל שמים אותו במינונים מאוד נמוכים במשחות השיניים... למרות שלפני איזה חצי שנה קולגייט הוציאה משחה.. עם מינון טיפה יותר גדול... וכן היה מורגש את האמת ההבדל... בקטנה כזה... אבל המחיר שלו... זה הפריע לי
-
- 23 תגובות
- 33k צפיות
-
-
-
יש ב60 ש"ח - 80 ש"ח שאני רואה ברשתות כמו משביר לצרכן אבל יש די הרבה מותגים, דגמים ואני לא יודע מה לקנות. כמובן שאני רוצה משקל אדם דיגיטלי מדוייק עם איכות בינונית לפחות, כלומר שישרת לא פחות משנתיים... פה אני לר מכיר מותגים ולא יודע על איכות של משקלים: http://www.lastprice.co.il/Category.asp?q=%EE%F9%F7%EC+%E0%E3%ED&x=0&y=0 אם מישהו יכול להמליץ על מותג ספציפי, אשמח לשמוע! יום טוב.
-
- 12 תגובות
- 29.9k צפיות
-
-
אז ככה יש לי איזה שהיא התלבטות קטנה שמתי לב שאחד הדברים שאני הכי אוהב בגיימינג זה החוויה להרגיש שאתה ביקום מקביל ולכן הגעתי למסקנה שאני צריך VR כי זה ממש עוטף אותך וגם אתם יודעים איך זה עובדים לומדים יש כל מיני סידורים ובסוף למי יש זמן לשחק (חוץ התקופת הסגר שיש מידי פעם ) ולכן חשבתי שאם אני כבר מוצא זמן אז זה צריך ליות חויה מקסימלית מצד שני אני מפחד להתבאס שאני יתחיל להשקיע אלפי שקלים ובסוף אני בקושי יגע בזה טוב בעיקרון יש 3 אפשרוית עיקריות 1 Oculus Quest2 של FACEBOOK יתרונות מחיר גם שאין כבלים ואז יש אולי יותר חופש (תרגום פחות לפחד להסתבך וליפול ) אבל השאלה שלי היא למי ששיחק בזה איך זה מרגיש איך האכות של המסך איך זה נוח למי שיש מישקפיים איך החוויה זה מאפנט או בינוני פל…
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
פשוט מלא מוצרים שם לא במלאי ואני מחפש להזמין כל מיני דברים באתר הישראלי אני לא מצליח אפילו לעשות חיפוש..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני כבר המון זמן עושה ריצות ארוכות של 60 דקות~...ובשבוע האחרון פתאום התחילו לי כאבים ממש חזקים ברגל שמאל בצד השמאלי של הברך...אמרו לי שזה כנראה פציעה של הITB או משהו כזה...יש לי תור לאורטופד עוד שבוע בכל מקרה... יש פה עוד אנשים שעושים ריצות ארוכות לעיתים קרובות?,איזה מתיחות אתם עושים לפניי ואחריי? יכול להיות שאני לא עושה מתיחות כמו שצריך וזה גרם לפציעה הזאת?,איך מונעים פציעה כזאת בעתיד?
-
- 51 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
1) Xbox 360 Standard Core ¤2,019.00 -זה CORE זה בלי דיסק קשיח וג'ויסטיק נראה לי לא אלחוטי וגם רק אחד זה מה שרשום באתר חבילה זו כוללת -מכשיר וג'ויסטיק וכבלים/ספק חשמל הגירסה היותר טוב פרימיום יקרה מאוד 3500 שקל אפשר להוסיף לזה הארד דיסק לבד? 2)כרטיס מסך GECUBE Radeon X1950Pro 256MB AGP http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1832_1834&products_id=16178 1290 שקל + WD 250GB 16MB + 1G 400MHZ DDR + FSP 400W יוצא בערך 2200 שקל 3)מסך 22 אינץ' ASUS LCD 22" MW221U 2ms DVI WIDE http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3084&Pname=ASUS 2400 שקל 4)פחות או יותר הבנתם לאיזה כיוון אני הולך אני רוצה להנות כבר ממשחקים כי יש לי כרטיס מסך MX440! דבר שני המסך של…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן הייתי שמח לדעת איזה נוזל נמצא בגופי הקרור של הציידניותצ, הכחולים האלו. ועוד שאלה היא איזה נוזל לוקח לו יותר זמן ממים לחזור למצב צבירה נוזלי, זאת אומרת שאפשר להקפיא אותו ויקח לו יותר זמן להפשיר, משהו שניתן להשיג לשימוש בייתי. תודה
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
זוכרים את הנזגולים? החברה עם הסוסים והעטליפם על סטרואידים בשר הטבעות? בדקו מי מהם אתם! ותיידעו אותנו כן?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה-LG X120 לבין ה-Compaq mini 700e. כעיקרון אני אשתמש בנטבוק בשביל גלישה באינטרנט, אופיס, כל מיני תוכנות צ'אט כולל פתיחת טאבים למיניהם - הפעלת היישומים במקביל. ברור לי מאליו שה-LG X120 ייעשה את זה יותר טוב, הקטע הוא האם המחיר שלו שווה את התמורה? מקצת הביקורות ששמעתי עליו: הוא איכותי ביותר בכל פרמטר, יש לו כל מיני תוספות ייחודיות ועוד... הדבר היחיד שנפל בו מהאחרים זה איכות השמע המובנה (אם אני ארצה לשמוע משהו באיכות טובה אני כבר אשתמש באוזניות). קיצר, מה כדאי מבחינה תמורה,עלות ושימושים?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שימו לב כי לראשון אין ממש משמעות ולשני יש משמעות....בשפה זרה...
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
-
-
*כותרת* יש יובש מטורף בסדרות מדע בדיוני ופנזטיה עכשיו, אתם יודעים על איזה שהם חדשות שעומדות לצאת בחודש חודשיים הקרובים?(סדרות חדשות, ולא המשכים לקיימות)
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראיתי היום תפרק האחרון של The King of Queens ואומנם העונות האחרונות לא היו מצחיקות כמו הראשונות בכל זאת היה נחמד ליצפות פה ושם בסידרה ואחרי הפרק הבנתי שאין לי אף סידרת קומדיה ליראות אני אוהב את נשואים פלוס\The King of Queens רימן וסדרות בסיגנון בקיצור יש בכלל סדרות בסיגנון היום? כי סדרות כמו המשרד לפחות בגירסה האמריקאית מאוד משעממות אותי
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.fastup.co.il/images/48375237.jpg http://www.fastup.co.il/images/36661644.jpg אני מנתניה אבל אם אין לכם רכב ואתם מעוניינים לאמץ אותו- אין לי בעיה ליסוע עד אליכם.. מידע נוסף עליו: כלבלב (גור) ממש חמוד שמצאנו בגשם.. הוא מאוד אנרגטי וטוב עם אנשים- כמו כן הוא גם טוב עם כלבים (יש לנו כלב והם מסתדרים). נורא נורא נורא חמוד.. יותר מכפי שהוא נראה בתמונה. שאלות נוספות?
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מנסה להמנע מלאכול לחם ככל האפשר, אבל לפעמים קשה לי לארגן ארוחה ללימודים או לעבודה. אז לאחרונה (אחרי 3-4 חודשיים) חזרתי לאכול לחם, לא באופן קבוע, אבל להכין סנדוויץ' לעבודה זה הרבה יותר קל מלארגן תמרים, שקדים, אגוזים , גרנולה פירות, ירקות וכו'. אז בשביל לא להוסיף חטא על פשע אני רוצה לדעת מה הסוג לחם הכי פחות מזיק.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=9jmaoxYC0Fc איזה סוג מוזיקה זה?,ואם מישהו יכול להביא לי את השם של השיר הזה וגם שם של להקות מהסוג. תודה
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-