עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ben N,

אהלן חברה. לפני כמה חודשים החלטתי שאני חוזר לכושר (אחרי הניוון שרירים שנוצר בחיל האוויר.. חח) ומתחיל לרוץ שוב. כיום אני רץ כ7 ק"מ אך לצערי אני עושה זאת עם נעליי New-Balance בערך בנות 3-4 שסיימו את תקופתן ואני בכלל לא יודע עד כמה הן מתאימות לריצה ובפרט ריצות ארוכות כאלה. אני סובל כרגע מכאבים קלים באיזור הכף רגל (מאיזור תחת הבהן, לא הצלחתי ממש למקד את הכאב - זה לא שריר כי אחרת הייתי מוצא אותו בזמן שאני מעסה את המקום, אבל פשוט לא מצליח למצוא את הנקודה.. אני מרגיש את הכאב רק כאשר אני מטה את הבהן ימינה/שמאלה) ומעל כף הרגל (לא בקרסול אלא כאילו בעצם שמתחת לברך). אני חושש שאני מפתח שברי מאמץ ולכן אני לוקח מנוחה דיי ארוכה (3-4 ימי מנוחה בין ריצה לריצה). אני משוכנע שזה נוצר עקב…

• 24 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. טוב, הסיפור מתחיל ככה- לפני 4 חודשים החלטתי שאני חייב מצלמה דיגיטלית, ואחרי שעבדתי כמתקין קופות רושמות לכמה חודשים גם היה לי הכסף לבזבז אז התחלתי לעשות חיפוש אחר המצלמה הדיגיטלית האידיאלית בשבילי לאחר שבוע של בדיקות וקריאה של מאמרים (וכמובן שאלות בטכנו) הגעתי למצלמה הזו: Canon PowerShot A85 וגם מצאתי אותה במחיר מאוד נוח של 1200 ש"ח (כאשר ראיתי אותה בחנויות אמיתיו ב 2600 וב 2400 אופיס דיפו ועוד איזה שהוא מקום ששכחתי את שמו כרגע) אז חיפשתי בZAP אחר המקום המוצלח ביותר לרכוש ממנו את המצלמה ומפני שכבר קניתי כמה וכמה פעמים ב P1000 החלטתי להישאר עם החברה שעד עכשיו לא עשתה לי בעיות גם הזמנתי ביחד עם המצלמה כרטיס זיכרון של 256 מגה, כי איזה מצלמה של 4MP יכולה לחיות עם 32 מגה …

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Jew,

היי שוב.. אמי אמורה ללדת בעוד כ-5 חודשים בע"ה היא רוצה לקרוא לתינוק בשם אירופיי כלשהו....מה אתם מציעים? תביאו רשימת שמות אירופיים אם אתם מכירים מקור כזה..שמות יפים .. תודה לכולם!

• 24 תגובות
    • 10.9k צפיות
  4. Started by yossi21,

אני מחפש סרטי אימה מפחידים במיוחד. ראיתי הרבה סרטי אימה עד היום ופיתחתי מין סוג של חסינות לסרטים האלה, לכן היום לא כל סרט אימה מצליח להפחיד אותי. אשמח אם תוכלו להכיר לי כמה ממש מפחידים, כגון: The Collector The grudge - Ju on‬‏ Paranormal Activity The exorcist לא משנה לי איזה שנה הסרט העיקר שיהיה ממש מפחיד, תודה.

• 24 תגובות
    • 8k צפיות
  5. יש משהו שאני חושב עליו כבר המון זמן. הלילה,יצא לי לכתוב את הפרק הראשון. קוראים לזה 'החיים הוירטואלים' ו.. טוב,תיקראו ותבינו לבד אם רק המחשב היה החיים שלנו... ברוכים הבאים לחיים הוירטואלים. החיים שמאחורי המסך. בואו נשאיר רגע את החיים הרגילים שמחוץ למסך בצד,ונדמיין.. איך זה היה קורה,אם החיים היו מחשב. הנה תיאור של חיים אמיתים,בתוך מחשב. כשאתה קטן.. קודם כל,התחל את חייך בכמה שורות DOS. אחר כך,כדי להתחיל את החיים באמת,התקן לך מערכת הפעלה. כדי להיות בטוח שאתה מוגן,התקן לעצמך אנטי וירוס. אחר כך,כדי להתחיל לדבר,התקן לעצמך Microsoft Word. כדי להתחיל ללכת,התקן לעצמך Microsoft PowerPoint. כדי להתחיל לשמוע דברים בצורה טובה יותר,התקן לעצמך Microsoft Media Player מומלץ הגרסה הע…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by waizman,

חג חנוכה שמח לכל גולשי האתר ובני משפחותיהם! מקווה שתהנו בחופש 8) :dance: נ.ב. יש דמי חנוכה, נכון? אני לא מתבלבל עם איזה חג אחר?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני מניח שחלק מהכסף שהיא מרוויחה נועד לכסות את ההוצאות שלה, מהמאמנים ועד לטיסות ואוכל.. אבל במידה והיא מרוויחה, הכסף הולך לאגודה למען החייל או משהו כזה?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. http://www.abum.com/?show_media=3522&file_type=Movies חזק ביותר!

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by J0n1,

אני מחפש שירים נחמדים לשמוע לפני שאני הולך לישון משהו נחמד ולא רעשני יש איזה שיר ששמעתי ברדיו, Santana - Black magic woman אז אם מישהו מכיר עוד שירים יפים מהסגנון הזה (העלתי כמה שניות http://rapidshare.com/files/43129926/Sound_1.mp3.html) תמליצו... או סגנון אחר... תודה

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. http://stream.eizodana.com/olympus/m01_hi.wmv אני לא חובב ערוצי טבע וכאלה, אבל זה די מדהים

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by redead,

260 שקל לשנה ... ? אולי באיזה שרת אחר? אם בכלל..?

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. הפסקה של כמה זמן יש ? {מפרק 13 של העונה השניה}

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אהלן... אני רוצה לעשות רשיון על טרקטור בתקווה שההורים שלי יקנו לי ריינג'ר או תומקאר... כמה עולה לעשות רשיון כזה? כמה זמן לוקח כל התהליך? כמה שיעורים וכו'? בתודה ניר

14. אני יודע שזה ממש לא קשור לכאן. אבל ממש לא קשור. פשוט אין פורום מתאים אז החלטתי לפרסם פה. זה שאני רק בן 15 זה יכול להיות בעיה? אני יודע לרכיב מחשבים.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני בן 18 וגר באילת. אני מאמין ומקווה שאני אשרת קרוב לבית, ככה שיצא לי להיות לעיתים קרובות בעיר. אין לי אוטו פרטי וגם אין לי סיבה לקנות אחד לעצמי, ואני לא יכול לנהוג על האוטו של אבא כי הוא בליסינג (אפשר לנהוג רק מגיל 24). לכן, אני חושב על פתרון של קטנוע נחמד. אני לא מעוניין בטוסטוס וגם לא באופנוע אלא קטנוע של 50 - 125 סמ"ק. אני חושב שזה יספיק, לא? כמובן שאני לא מתכנן טיולים איתו, אלא סך הכל נסיעות קצרות בעיר קטנה עם די הרבה עליות, ככה שאני רוצה שהוא יסחוב אותן. הבנתי שהדלק לא עולה הרבה בכלל בגלל הכמות הקטנה שלו - ככה שזה די יתאים לי. ועכשיו לשאלותיי - מה מספר השיעורים המומלץ לפני יציאה לטסט? מה המחיר הממוצע של כל שיעור? אם עברתי תיאוריה לרשיון לרכב, אני צריך לעבור גם תיאו…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. טוב אני היתי צופה קבוע של WWE במשך שנים ראיתי תתוכנית שהקברן היה נגד "הענק גודזלס" ראיתי תתוכנית שהקברן היה נגד יוקזונה ראיתי את ברט ואוון ארטס ראיתי את סטון קולד סטיב אוסטין ותרוק וראיתי עוד רבים וטובים בשנים האחרונות הסידרה נפלה יותר ויותר ברמה גם מבחינת הדמויות וגם מבחינת הסיפור וגם מבחינת זה שהציפו מסחור בוטה בתוכנית כבר כמה חודשים הפסקתי לצפות בפרקים וצפיתי רק בתקצירים באתר האינטרנט ורק שהיה PFV צפיתי בו אבל עכשיו אין לי סיבה לצפות יותר כי זה נאפך לחראה וצפוי לדוגמה היה צפוי לגמרי שיתנו לסינה לנצח את קלי ב PFV האחרון כמו שנתנו לו לנצח בקודם בכלל כל היתמקדות המסריחה בצעירים שכניראה יותר זולים וממושמעים מהמבוגרים מגעילה אותי לסינה אין דמות מספיק מפותחת דווק…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by סלרי,

יש אנשים אשר אוהבים את היומהולדת שלהם-אני לא אף אחד לא מבין אתה זה... מקרה א': שמו לי פלפל חריף בתוך סנדווייץ. אחר כך נתנו לי לשתות קולה (מיד לאחר הפלפל) למרות שאני שונא קולה וגורמת לרק יותר חריף... מיד אחר כך הגיעו אליי ילדים הביתה וישבו בחדר שלי על המסך!!! שמו מוזיקה שאני שונא... הלכתי לישון ובערך ב2 בשעה שנולדתי העירו אותי כאילו שאני לא צריך ללכת לבית ספר מחר מקרה ב': היום: אבא שלי פתאום נכנס לכיתה עם שמו לב עוגה ובלונים... מה הוא חושב שאני בגן... ולא רק שזה היה באמצע שיעור לשון וקיבלנו 5 משפטים על יומהולדת של עמית... אני מאמין שאנשים כן צריכים להבין שיומהולדת זה בסה"כ הכל יומהולדת...סתם תאריך דפוק... לפני שיהו שאלות אני מגיל מספיק זקן בשביל לא להגיד ובלי מזל טוב...

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. יש לי בעיה באוטו הוא שורף שמן אני נגיד נותן גז הוא מוצא עשן לבן כזה מההגזוז השאלה שלי מה אפשר לעשות ? איך מתרנים דבר כזה ואל תגידו לי לאחליף מנוע כי זה שטויות איפה נמצאת הבעיה מה אני צריך לעשות בדיוק ?

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Started by LoveStoned,

מכירים את החוט האדום של באבא סאלי ? איפה אני מקבל אותו ?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by TripMan,

מה כדאי לקנות לקראת גיוס חורף בדצמבר בערך? צריך את כל השטויות כמו חולצות טרמיות ואמצעים אחרים למיניהם? או שמספיק לקנות חולצות לבנות\זית ארוכות וגרבי צמר? בגיוס חורף-מקבלים בבקו"ם חולצות ארוכות? תודה

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Sp_RuS,

האנשים בעולם מתחלקים לאלה שדופקים, ואלה שנדפקים... איך אתם האיתם מחלקים את האנשים בעולם? אבל בסך הכל, like my x-girlfriend once said, pick a hole, and stay there....

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם ביום ראשון אני מתגייס בעזרת השם ובשעה טובה, אחרי ציפייה ארוכה[במקור הייתי אמור להתגייס ב11/10 אבל דחו לי יום לפני הגיוס]... אז רק רציתי לכתוב לכם פה תודה על התקופה הנחמדה מאוד שהייתה לי פה - למדתי המון בנושא המחשבים וגם מעבר. אני לא אעזוב לגמרי ואני מניח שאני אעבור פה בסופ"שים לפעמים להגיד שלום. להתראות לכולם ובהצלחה בכל מה שתעשו, אבי. נ.ב גילוי נאות: אני לא יודע אם מישהו פה זוכר אבל לפני המשתמש הזה היה לי פה עוד משתמש שקראו לו nVIDIA שלצערנו הרב קיבל באן לצמיתות ואני מקווה מאוד שהמנהלים יסלחו לי על השטויות שעשיתי בתקופה ההיא

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by DarkMoh,

הרווחתי לפני כמה שעות 60$ בתור עבודה קטנה בעיצוב, ולטעמי אין שום סיבה להעביר את הכסף לארץ. אני רוצה לקנות איתו משהו באינטרנט, הבעיה היא שאין לי פשוט מושג מה. אני חולה על דברים צבאיים ואולי גם איזה ג'אדג'ט נחמד ששווה את הכסף. יש למישהו המלצות?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by MishaK,

מזל טוב ליוסי המוכר בשם iib על יום הולדתו ה19. מי יתן ויזכה לגדולות

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. סתכלו יש לי 3 אופציות לקניית המחשב: KSP IVORY TMS אייבורי הכי קרוב אלי בפ''ת הייתי שם לגבי המפרט שלי הם נשמעים סבבה אבל שמעתי הרבה דברים עליהם שהם ממש לא מקום בשביל מחשב חזק אבל יכול להיות שפ''ת זה שונה? KSP יש גם בפ''ת הייתי שם לא התרשמתי ממש וגם יש הרבה דברים שלא מופיעים במפרט שלי... TMS לא הייתי שם יש אחד בצפון ויש מעבדה בת''א שמעתי שהם אמינים וממש טוב לקנות משם עכשיו הבעיה היחידה זה אבא שלי הוא לא רוצה לקנות ממקום רחוק מחשב שזה אומר TMS אבל TMS ממש נראים לי טובים ואמינים אז התקשרתי לברר כמה דברים וגיליתי שזו חברה ממש קטנה של 4 אנשים שכל פעם מישהו אחד נוסע לת''א כדי להיות במעבדה אז זה קצת הפחיד אותי והמפרט הסופי עם הכל יוצא 7. באייבורי אבא שלי ממש רוצה כי מחיר זול ב100…

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.