עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Big_Guy7,

יש לי קרוב משפחה בנמצא כרגע בטיול... עכשיו ניו זילנד ועוד כמה ימים מגיע להונג קונג בקיצור, הוא אמר לי להעביר לו כסף לחשבון בנק ומה שאני ירצה הוא יקנה לי מה כדאי לי?! פלאפון כבר יש לי חדש, אייפוד אני לא צריך כי אני שומע שירים ורואה סרטים בפלאפון. אני צריך משהו לא גדול מדי, כי הוא ייסחב עם זה בתיק איזה חודש... אני דיי חזק בתוך הקטע הזה של המודינג, אבל כבר יש לי הכל (קתודות, מאווררים, פאנל LCD) מה אתה מציעים לי??

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. זה נשמע ונראה מאוד מוזר, אני לא אתפלא אם יש כאן אנשים (או אדם ספציפי) שעובדים עבורם. תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. מה שכן, טכניקה חכמה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by night-fire,

מהו עמוד הבית שלכם? לי יש שניים: 1.Walla בשביל האימייל 2.HWZone (איך לא )

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by stone cold,

לפני כמה חודשים היתה לי נסיעה קטנה לעשות אז חיפשתי דיסקים ברכב (הזקנה ואחד מהאחים שלי נוהגים ברכב הזה רוב הזמן) וניתקלתי בדיסק של בוב מארלי הכשיו אני לא יגיד שאהבתי את כל השירים אבל - no woman no cry (אני יודע שכולם מכירים) ועוד כמה שירים אהבתי אז אני מחפש המלצות לשירי רגאי טובים בסגנון כי אני נוב גמור בתחום ולא מכיר הרבה שירים מישהו יכול לזרוק המלצות ?

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. www.stumbleupon.com תירשמו, תורידו את התוסף לפיירפוקס, תבחרו נושאים שבאמת מעניינים אותכם, ותיתקלו באתרים מעולים שבחיים לא הייתם חושבים לחפש! רעיון גאוני ומאוד כיף תראו אתר לדוגמא שהגעתי עליו, משהו ממש נחמד: http://musicovery.com/index.php?ct=us תחנת "רדיו" שמשדרת לפי מצב הרוח שלכם. תהנו!

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by lt mor,

שלום יש לי (היה לי) חבר שהלוותי לו 25,000 ש"ח לפני שנה וחצי. חתמנו על חוזה בינינו שמדובר על הלוואה. במשך התקופה הראשונה (חודשיים) החזיר 500 ש"ח לחודש. ומאז לא ראיתי אותו יותר. עבר דירה, החליף עבודה, קנה בית החליף טלפון וכ"ו. כול נסינות השיחה איתו עולים בתוהו ... אני רוצה לתבוע אותו על הסכום המרבי שניתן בתביעות קטנות ... או לקחת עו"ד ולתבוע אותו על כול הסכום ? אבל גם העו"ד ינגוס חלק גדול גם אם הנצח וגם אם לא... תודה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Lost Spirit,

אז באיזה שעה בכלל הבגרות?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by שייט לעתיד,

משהו עיוור צבעים פה? ^^ http://my.ynet.co.il/pic/color_blind/

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  9. מה הוא סוג הבילוי המועדף עליכם ביותר? ניתן לבחור 2 אופציות, תבחרו את מה שמתאר אותכם בצורה הטובה ביותר. אני בן 18 ועוד חודש 19 ואני אוהב לצאת עם חברים למועדנים, ולהיות על המחשב שזה כולל משחקים, UNDERTAKER ועוד UNDERTAKER וגם HWZONE :hi:

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. מישהו יכול לארגן לי כתוביות באנגלית? כמובן אם זה לא עובר על החוקים של הפורום תודה רבה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by almogas,

שלום לכולם יש לכם המלצות לסרטים?? עכשיו בקולנוע ב dvd לא משנה מה.. תודה

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by J0n1,

אני מחפש שירים נחמדים לשמוע לפני שאני הולך לישון משהו נחמד ולא רעשני יש איזה שיר ששמעתי ברדיו, Santana - Black magic woman אז אם מישהו מכיר עוד שירים יפים מהסגנון הזה (העלתי כמה שניות http://rapidshare.com/files/43129926/Sound_1.mp3.html) תמליצו... או סגנון אחר... תודה

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by Sp_RuS,

האנשים בעולם מתחלקים לאלה שדופקים, ואלה שנדפקים... איך אתם האיתם מחלקים את האנשים בעולם? אבל בסך הכל, like my x-girlfriend once said, pick a hole, and stay there....

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by fish123,

לא מצאתי איפה לכתוב את הבעיה, אז אני כותב בכללי שמתי לב שיש בכול הממירים הדיגיטליים של HOT בעיה של פסים שעוברים על המסך כל כמה שניות זאת בעייה שמציקה לעיניים.. מישהו שם לב לזה? יכול להיות שזה רק בכמה ממירים או שזה בעייה בשידור? ואם קיימת בעייה, יכול להיות שכשנעבור לHDTV זה ייפתר?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני מדבר על משחקים כמו מאפיה(רוצח) או סתם משחקי קלפים. כל דבר שאפשר לשחק בו עם הרבה אנשים(5+) ושיהיה כיף. אשמח אם תתנו גם פירוט קצר על משחק שאתם מציעים, כדי שמי שלא מכיר את השם יוכל להבין על מה מדובר. יאללה תוציאו מה שיש לכם!

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by n9555,

חוץ מזובירקס שמעלים לתקופת זמן מסויימת... יש לזה תרופה שמעלימה את זה לגמרי?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by IG,

חברה תמשיכו..... :smile1:

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אז החלטתי לעשות פינת מתכונים מכיוון שלנהל את פורום אוברקלוקינג זה קשה מידי כל שבוע יתווסף למאגר המתכונים מתכון יחיד ומיוחד. כל המתכונים הינם בלעדיים ולא ניתנים לפירסום! אז, בואו ניגש לעבודה. חומרים - - קופסאת שימורים של חומוס - כורכום,כמון,פפריקה מתוקה,זעתר - מלח ופלפל שחור כמובן - שמן זית - מיץ מחצי לימון - חצי שן שום - מעבד\קוצץ מזון כלשהוא. - טחינה גולמית אופן ההכנה. נפתח את קופסאת השימורים ונרוקן את תוכן הקופסא כולל את המים שבתוכה לתוך סיר קטן. לסיר נוסיף עוד מעט מים(משהו כמו חצי כוס עד כוס) נוסיף כפית מלח וכף שמן זית. נרכך את החומוס על אש קטנה(זה נקרא ריכוך מכיוון שהחומוס בקופסאת השימורים הוא כבר מבושל והמטרה כאן היא לגרום לו להיות רך כך שלאחר הטח…

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. לא יודע אם אתם מכירים את הקטע הזה, אותי הוא פשוט קרע מצחוק. http://video.google.com/videoplay?docid=-1076713759276842524&q=unreal+tournament+german+kid בואו נאמר שגם אם הקטע מבויים, אז אני מצדיע לילד על כישורי משחק מעולים

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. 18 , 18 וחצי או 19 ? בלי דחיות ובלי כלום

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by Born2Kill,

על איזה צד כדיי לישון? על הגב? על הצלעות (צדדי)? מבחינה בריאותית לגב....

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by First Squad,

שמעתם כבר את הסינגלים החדשים שלהם? אם לא אז מאוד ממולץ! :ylsuper: Infected Mushroom Becoming Insane Promo CDS 2007 Becoming Insane Deeply Disturbed (Infected Remix) Merlin (Infected Remix)

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי מועד ב' ביום שלישי ורציתי שתתנו לי כמה עצות וטיפים לבמחן בתנ"ך בכללי...

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Porsche-Boxster-LOW-RESERVE-SPORTS-CAR-HERES-YOUR-CHANCE-BEFORE-SUMMER_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6015QQihZ017QQitemZ270089138135QQrdZ1#mainImage אם אני קונה את זה ב 15000$ כמה יצטרך לשלם על ההפלגה המכס וכו'? שזה יהיה פה כמה אני יצטרך להוציא מהכיס?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני בן 18 וגר באילת. אני מאמין ומקווה שאני אשרת קרוב לבית, ככה שיצא לי להיות לעיתים קרובות בעיר. אין לי אוטו פרטי וגם אין לי סיבה לקנות אחד לעצמי, ואני לא יכול לנהוג על האוטו של אבא כי הוא בליסינג (אפשר לנהוג רק מגיל 24). לכן, אני חושב על פתרון של קטנוע נחמד. אני לא מעוניין בטוסטוס וגם לא באופנוע אלא קטנוע של 50 - 125 סמ"ק. אני חושב שזה יספיק, לא? כמובן שאני לא מתכנן טיולים איתו, אלא סך הכל נסיעות קצרות בעיר קטנה עם די הרבה עליות, ככה שאני רוצה שהוא יסחוב אותן. הבנתי שהדלק לא עולה הרבה בכלל בגלל הכמות הקטנה שלו - ככה שזה די יתאים לי. ועכשיו לשאלותיי - מה מספר השיעורים המומלץ לפני יציאה לטסט? מה המחיר הממוצע של כל שיעור? אם עברתי תיאוריה לרשיון לרכב, אני צריך לעבור גם תיאו…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים