כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אם אני נכשל במקצוע כמו לשון שהוא מקצוע חובה, או שלא מגישים אותי בכלל לבגרות בגלל הציון שלי - תיהיה לי תעודת בגרות? ואם לא, אפשר לתקן את לשון בעתיד ואז תיהיה לי תעודת בגרות? (בנוסף לכל שאר המקצועות שיש לי + 2 וחצי מגמות) האם יש הבדל מבחינת מקומות עבודה או אוניברסיטה לגבי בגרות מתוקנת או שנעשתה בזמן?
-
- 51 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
התחלתי להתאמן והופיעו לי סימני מתיחה מגעילים שקשה להיפטר מהם אני מורח שמן נבט החיטה וגמרתי כבר כמה בקבוקים, אבל זה פשוט לא עוזר יודעים מה אפשר לעשות: א. בשביל למנוע לגמרה את הופעתם - שאני יוכל להמשיך להתאמן ב. להחזיר את העור למצב תקין? יש אולי איזה שם ניתוחים לזה (לא שהמצב כל כך גרוע, פשוט אני רוצה לדעת את כל האופציות) תודה
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כולם יודעים שאינטל כבר הרבה זמן רחוקה מהמעמד שהיתה בו בימי הזוהר שלה. והנה, "ככה פמאום" המגמה מתהפכת. Bizportalהשבוע של אינטל - זינקה ב-20%, ותזנק גם היום; מה דחף אותה...הממשל האמריקאי עשוי לרכוש אחזקה באינטל כהבעת תמיכה בפעילות הייצור המתרחבת בארה"ב; והכל התחיל מדרישה של טראמפ לפטר את ליפ בו טאן, בהמשך פגישה ואחריה "חיבוקים ונשיקות"
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מחפש איזה פתרון פשוט להוריד ת'שפם בר-מיצווה שגדל לי אחת לחודש-חודש וחצי וסכין גילוח סתם מעצבן אותי, כל הקטע, לשים קצף, להוריד והכל.. הגעתי למסקנה שאני רוצה מכונה גם בעקבות זאת שפעם ניסיתי את של חבר שהיא הייתה ממש נחמדה ואמרתי שאני גם רוצה, בגלל שהמחירים של מכונות נורמאליות יקר קצת כל העסק ירד לטימיון והחלטתי לשים את זה בצד. היום פתאום ראיתי מכונה נחמדה בעיתון במבצעים של הום סנטר ויש מבצע על מכונה קומפקטית ניידת שפועלת על סוללות של פיליפס שנראת לי מאוד נחמדה וטובה בשבילי ובשביל מחיר של 100 שקל היא נראת לי תעשה את העבודה של גילוח זריז ופשוט של מעט שפם וזקן (מתחת לשפה- בשקע) פה ושם. רצוי לומר שבעתיד אם אני ארצה משהו יותר רציני אז אני אקנה משהו יותר רציני, כרגע עם כל כ…
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
-
--------------------הודעה לאדמינים---------------------------------------- בפאב זה קיימים אך ורק דברים חוקיים והוא נוצר אך ורק כדי לעלות קטעים מצחיקים אז נא לא לסגור לי את הנושא! אני מתחייב להשגיח על הפאב מפני דברים לא חוקיים ----------------------------------------------------------------------------- אני תורם לפה פאב שלי שנוכל לעלות לפה כל מיני דברים קטנים ומצחיקים כמו שיחות טלפון קורעות שירים מצחיקים וכו'... כל חומר לא חוקי ימחק מיידית!! אז בינתיים שמתי כמה דברים מקווה שאתם תרבו ותעלו גם דברים מצחיקים... ENJOY AND UPLOAD דרך אגב אני ממליץ לכולם להוריד את הקטע MANYA.MP3 זה פשוט הכי קרוע שיש!!!! כתובת: prikoli:b0necrack3r@213.8.49.132:8713
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מקובל ברוב המוחלט של חברות הכ"ח, להציב דרישה להתחייבות לתקופה מסויימת, מה שמהווה סוג של תמורה לקורס/הכשרה שעבר המועסק. במידה והמועסק לא עומד בהתחייבות הוא נקנס בסכום יחסי בהתאם לתקופה שבה עבד ולעלות ההכשרה. אז ככה, אותי מעניין אם יש איזשהו חוק שמגביל התחייבות בהתאם לתקופת ההכשרה ? ועוד, במידה והדבר אכן מעוגן בחוק האם בכל זאת מותר למעסיק להחתים אותי על התחייבות כתנאי להעסקתי(התחייבות אשר חורגת מהמותר בחוק) ולקנוס אותי במידה ולא אעמוד בה??
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי היום משהו שנראה כמו SMS שכתוב בו שהתקבלו הגדרות תצורה של סלקום להודעות SMS - מולטימדיה, WAP ועוד משהו, נראה לPTT מה זה אמור להיות לעזאזל? אחד מהם הפעלתי, לא יודע אפילו למה רק אציין שהפלאפון במקור התאים רק לOrange ופרצו לי אותו (מחכה לתגובות, אני לא אהיה בבית עד 4 כנראה... )
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
נגיד עשינו רעש והזמינו אליינו משטרה ואז היא אמרה לנו ליהיות בשקט ואז היא הלכה להגיד לקבוצה אחרת ליהיות בשקט ובדיוק בא ילד שלא היה שם ואז הוא דיבר בקול ואז בדיוק המשטרה באה ואמרה לו בוא לתחנה ובלי אזהרה אפילו.. מותר לה? והאם חייב שההורים שלו ישחררו אותו או שאפשר מישהו בן 18 שישחרר אותו? ומזה איזה שוטרים מניאקים מותר להם ככה לקחת מישהו בלי לדבר איתו פשוט לקחת ולא לשמוע את הצד שלו? ותגידו זה נכון שאם השוטר בלי כובע \ עם נעליי ספורט \ החולצה שלו לא בתוך המכנס אז הדו"ח שהוא רושם לא תקף? שזה תחת הסעיף של לא תילבושת מלאה? האם אפשר איכשהוא להתנער משוטרים כאלה? למשל פעם לקחו אותי לתחנה ולא היה לי מושג אפילו מה עשיתי לא אמרו לי מה עשיתי פשוט באו לקחו אותי לתחנה לא הראו לי תעודת שוט…
-
- 41 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
נגיד ואחרי צבא אני מתכנן לעבור לאמריקה למטרת מגורים ועבודה, מה אני צריך לעשות כדי להוציא גרין קארד שיאפשר את זה? שמעתי שיש כל מיני הגרלות בשביל זה, אין דרך פשוטה שאפשר ללכת למשרד הפנים ולהוציא גרין קארד וויזה אמריקאית? מה צריך לעשות?
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לאחר נסיון לחפור קצת בענייני דיני עבודה יצאתי בעיקר מבולבל . רציתי לשאול אם מישהו יודע בוודאות את התשובה המדוייקת לאחת מהשאלות הבאות: 1.האם זכאות לשעות נוספות מותנית בכך שהעובד הועסק במשך חמישה ימים לפחות באותו שבוע? 2.האם יש איזשהו תעריף קבוע לעבודה בשעות הלילה, החל מ 22:00 ואילך? (גם באחוזים נחשב קבוע). 3.כיצד מחשבים שעות נוספות מעבר לעבודה במשמרת לילה? (לדוגמא אם עבדתי בין 10 בלילה ל 6 בבוקר בתעריף לילה ולאחר מכן עוד 5 שעות נוספות עד 11, כיצד יחושבו השעות בין 6-11?) 4.האם נכון שביום שישי כל שעת עבודה מעבר לשעה שביעית נחשבת לשעות נוספות? 5.מהו התעריף לשעת עבודה במוצ"ש. תודה רבה חברים, ייתכן ושאלות נוספות יעלו בהמשך.
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שרת החינוך,יולי תמיר,רוצה לקצר לנו את החופש הגדול! שיהיה רק חודש במקום חודשיים! חבר'ה,אסור לתת לזה לקרות. רוצים לעזור ולהשפיע? היכנסו לאתר הזה: www.azuma.col.li וחתמו על העצומה! אנחנו צריכים להגיע ל-15 אלף חתימות בשביל שישימו לב אלינו! חתמו בעצמכם,ושלחו לחברים,משפחה ולכמה שיותר אנשים
-
- 76 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
סתם משוה שככה עלה לי בראש פתאום.. אם לוקחים בחשבון שרוב המחשבים של אנשים שיקראו לך הבייתה לתיקון הם מחשבים זבל , מה אמורים לעשות בזמן המאוד מאוד ארוך הזה שהאנטי וירוס סורק ?
-
- 40 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קניתי אצלם ליפני שבוע SF2 והם אמרו שזה אמור להגיע עד יום ראשון כלומר לפני שלושה ימים וזה לא הגיע.. אני מתקשר אליהם כבר 4 ימים ואין קול ואין עונה רק הודעה המשיבון שמלא. מישהו יודע מה קורה איתם בזמן האחרון?
-
- 40 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
שלום חברי הפורום אתמול רכשתי זכרונות למחשב הנייד שלי מתימן דרך eBay. המוכר רשם שהוא מוכן לשלוח לכל העולם בלי יוצא מן הכלל. ברגע שרכשתי את הזכרונות גם שילמתי עליהם דרך paypal. היום שמתי לב שהמוכר הוסיף למשלוח העולמי הערה: לא שולח לעירק, ישראל ותימן. מה קורה עכשיו? אני כבר שילמתי למוכר בהבנה שהוא מסוגל לשלוח לישראל כי לא היה רשום אחרת. ברכישות שלי רשום שרכשתי את המוצר בהצלחה ושילמתי עליו. האם הוא מחוייב לשלוח לי את המוצר? אור כהן.
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כרגע יצאתי מחנות וראיתי משהו מוזר מאוד שם. מכירת אלכוהול מגיל 21 קראתי על החוק ולא מצאתי בשום מקום האם הוא עבר בכנסת או לא? עכשיו איך מאשרים דבר כזה? מה יהיה מועדונים, פאבים וכו..? רוב המקומות האלה עושם את כספם ע"י מכירת אלוכוהול? יעלו את גיל הכניסה למועדונים ולפאבים? טמטום לדעתי.. איך בגיל 18 נותנים לנער נשק ללחימה, אבל לשתות ולצאת למקומות אסור לא ? לא יותר קל לעקף יותר את הילדים הקטנים ששותים ? דעתכם..
-
- 26 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי בבית שעון רולקס לפי מה אני יכול לדעת שהשעון הוא זיוף או אמיתי ? ROLEX DAYTONA
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
עזרה. נותרו לי רק חודשיים, ובנתיים אני הולך לפי המנילה שלי ל"גבעתי" עם לא אז ל"כפיר 900" לא יודע מה בקשר ל"גולני" אבל אני יודע שהם נהרגים ראשונים בזמן מילחמה וזה לא מתאים לי.צריך המלצה ליחידה טובה עם אפשרות לקרירה צבאית והסבר במה זה כרוך ? תודה רבה. לעוזרים ארתור.
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתגייס לקרבי בעוד כמה ימים וצריך לקנות שעון, והבנתי שה-G-SHOCK הכי מומלצים. איזה דגם של ג'ישוק כדאי לקנות? חשבתי על G-9000-3 יש אחד יותר מומלץ? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
-
אני לומד שפת C# והשנה גמרתי 3 יחידות ובשנה הבאה הייתי אמור לעשות עוד 2 אבל סגרו את המגמה. שאלתי היא האם אפשר ללמוד את הוחמר הזה לבד או שהוא קשה מדי?? אם אפשר תוכלו לתת לי את שם הספר שאותו צריך ללמוד ?
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-