כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
אז ככה קיבלתי זימון לצו ראשון וביחד עם זה הגיעו כל מיני מחשבות על מה אני רוצה לעשות בצבא, אני מאוד רוצה קרבי וכבר התחלתי להתאמן אבל יש לי בעיה שאני אשמח אם מישהו יודע בוודאות איך מתייחסים אליה בצבא.. אני מאמין שיהיה לי פרופיל 97 מכיוון שאין לי (טפו טפו טפו) שום בעיה בריאותית חוץ מסעיף ראיה, אבל יש לי מספר 1.50 ב2 העיניים ואני כבר מתחיל לחשוש מזה.. מישהו יודע בוודאות האם יש סיכוי לא לקבל זימון ליום סיירות בגלל מספר כזה? ואם כן מקבלים יש יחידות שפוסלות בטוח? והאם יש סיירות מובחרות שכן ניתן להגיע אליהן למרות משקפיים? אם כן אילו? תודה רבה לכם!
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
-
הורי היקרים טסים ביום שני לחו"ל, בא לי לבקש מהם איזה Gianward GeForce4 Ti4200 נחמד ואולי גם הארד דיסק. אני יודע שגלאי המתכות בשדה התעופה יכולים להרוס חומרה רגישה אשר תעבור בהם, אך אני לא זוכר בידיוק איזה חומרות... אולי אתם? לא בא לי להגיע למצב שה-Ti4200 יגיע אליי וכל מה שישאר לי לעשות איתו זה מחזיק מפתחות....
-
- 30 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
למדתי עשרים שנים בישיבה. תוך כדי עשיתי תואר ראשון בחינוך. עסקתי בעריכת ספרים ובטכנאות מחשבים באופן פרטי. הגיע הזמן, והייתי צריך לצאת לשוק העבודה. חבר משך אותי לעיריית ת"א - גוף מאפיונרי לכל דבר וכנראה הרומן הזה יסתיים כי העבירו את היחידה ליפו מה שגורם לי ליסוע שעתיים צד בשביל משכורת של 4300 ש"ח. כרגע אני מחפש עבודה ואפילו לא יודע באיזה כיוון. האיזור שאני גר בו חנוק מבחינת מוסדות החינוך. מהיטק אפשר לשכוח בלי נסיון ותואר רלוונטי. עבודה פיזית זה בעיה כי אני עם חוליה שבורה בגב. הכל נראה לי חסום. לא יודע לאיזה כיוון לפנות. אם יש למישהו רעיון לכיוון אשמח לשמוע.
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אני יעשה רישיון לטרקטור.. אבל באיזה דרכים מותר לנסוע?
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות מחשבים בבאר שבע שיש להם אתר ואתם ממליצים עליהם? חוץ מפנדה / אייבורי / KSP
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
-
קיבלתי היום משהו שנראה כמו SMS שכתוב בו שהתקבלו הגדרות תצורה של סלקום להודעות SMS - מולטימדיה, WAP ועוד משהו, נראה לPTT מה זה אמור להיות לעזאזל? אחד מהם הפעלתי, לא יודע אפילו למה רק אציין שהפלאפון במקור התאים רק לOrange ופרצו לי אותו (מחכה לתגובות, אני לא אהיה בבית עד 4 כנראה... )
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כידוע יש המון סוגים של מקלדות ועכברים בשוק שבחלקם יש 2 סוגים חוטיים ואלחוטיים במה אתם משתמשים ולמה ??? אני משתמש במקלדת ועכבר חוטיים בגלל שאני ''מאמין'' שהעכבר והמקלדת האלחוטיים פולטים מעט קרינה גם אם ''מזערית'' ולכן אני מעדיף ללא קרינה, וגם במקלדת והעכבר האלחוטיים הקודמים שלי הבטריות נגמרו ממש מהר וכל פעם נאלצתי להחליף לחדשות ... אבל עכשיו אני רוצה שוב פעם לחזור למקלדת ועכבר אלחוטיים מסיבת נוחיות ולחסוך את כל הכבלים המכוערים מאחורי המחשב ולגלוש באינטרנט שהעכבר מונח על המיטה...
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הת'רד אמור לרכז את הפריטים שחברי הפורום מעוניינים לקנות בבאר שבע במסגרת Black Friday ביומיים הקרובים. כך נוכל "לחבר" בין אנשים שמעוניינים בפריטים דומים ולנצל את המבצע כמו שצריך... על הכוונת שלי (כרגע, מתעדכן): 1. עכבר MX1100 - עולה 100 ש"ח במסגרת 1+1 בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8023&perur=2&t=9&c=201 2. מסך MIMO בחיבור USB בלבד (7 אינטש) - 250 ש"ח במסגרת 1+1 בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7487&perur=2&t=16&c=296 3. כרטיס SD 8G SDHC ULTRA II - עולה כ~75 ש"ח במסגרת 1+1 בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7100&perur=2&t=28&c=421
-
- 26 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
נכנסתי היום אחרי איזה כמה חודשים טובים לאתרים warezfaw/lionetwork (אני באמת לא יודע למה), ומה אני רואה בעמוד הראשי של כל אחד מהם ? כל אחד כותב (ו"מראה") שהוא נבחר למקום מס' 9 ברשימת עשרת המשיפיעים ביותר באינטרנט... כמובן שכל אחד מראה "סריקה" שהוא צודק... האמת שלא משנה כלכך מי נכון (אם בכלל), זה פשוט כל כך עצוב, ה"אליס" לא אמרו שהם סוגרים את האתרים האלו כבר ? אז תמיד תדאגו שאפשר לרדת לשיאים חדשים
-
- 42 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש המלצה לנעל ריצה לאספלט ולשטח רצוי מהחברות סקוני או אסיקס כי עליהן יש את ההנחה בד"כ. יש לי פלטפוס קל ורגל צרה יחסית אז אני לא יודע כמה אסיקס מתאימות לי כי הבנתי שהן רחבות מי שמבין פה ויכול לעזור לי ,שוב אפשר גם מעל 1000 שקל לנעל ורצוי שהיא תהיה זמינה כי הקניה תבוצע רק בורטהיימר תודה מראש ושבוע טוב
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
אני לא ביצעתי אף פעם קנייה באינטרנט אני כרגע רוצה לקנות מוצר כלשהו שראיתי באתר אולסייל, האם האתר אמין? עומד בזמנים של הגעת מוצרים ובעל שירות טוב? זה חשוב לי זו קנייה ראשונה מהאינטרנט. אם מישהו קנה משם שייתן חוות דעת, תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
-
חוץ מלנסוע בתחבורה ציבורית על אזרחי מה עוד היא נותנת לי?
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי אנשים: לא, זה לא קשור ל-Need for Speed החדש אלא לקהילה גדולה שמארגנת את מסיבת הרשת העצמאית הראשונה בארץ. אם אתם גיימרים עצבניים שחורשים על משחקי רשת זוהי המסיבה שלכם. אם לא- תוכלו למצוא שוק של מוצרי יד שניה,הרצאות מעניינות על כל דבר שעולה לכם לראש (שקשור למחשבים כמובן...), בקיצור כל מילה מיותרת-פשוט כנסו לאתר והרשמו. תודה לכולם!!!! http://www.designersshoes.com/tops/tops.asp חברה זאת רק הרשמה ראשונית.... אנחנו מעוניינים לראות כמה אנשים מעוניינים ונחליט בהתאם.. המטרה היא לנסות ללכד כמה שיותר אנשים לעניין כי אולי יהיה אפשר באמת להפוך את זה למשהו גדול....
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
שלום D: אני אחרי צו ראשון. ובדרך פלא אני יודע את הקב"א ואת הדפ"ר שלי.. רציתי לשאול.. מה אני יכול לעשות איתם? יש לי קב"א 53 ודפ"ר 80... הפרופיל שלי יכול להיות גם 45 וגם 82 תת משקל משהו... אם אני יעלה שתי קילו אז אני יהיה 82... אז תתיחסו לשתי האפשרויות... אני שאמח לדעת לאן אני יכול להגיע אם הנתונים הללו. תודה
-
- 36 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכל חברי הפורום, לפני שאשאל את שאלתי אקדים הקדמה קצרה- אני חוזר בתשובה אך לדאבוני כשהייתי צעיר (12-13 לערך) גנבתי מחנות עתיד מחשבים באזור השרון משחק מחשב. לא אאריך כיצד אירע הדבר אבל כעת ברצוני להשיב את סכום הגניבה, דבר שהוא כמו שיתברר לקמן קצת בעייתי. כידוע רשת עתיד מחשבים כבר אינה קיימת ורשת באג תפסה את מקומה. לאחר חיפוש בגוגל מצאתי שרשור בפורום הזה שבהקשר שונה שאלו פחות או יותר מה שאני רוצה לדעת; מה בעצם קרה לרשת עתיד מחשבים האם התאחדה עם באג או שמא פשטה רגל, לא התקבלה תשובה חד משמעית במקור הנ"ל לכן אני שואל שוב. (בעצם אני מנסה להבין האם הבעלות השתנתה או לא, במידה ולא אוכל להפקיד את התשלום באחת הרשתות ואם השתנתה אצטרך למצוא באופן ישיר את הנגזל עצמו). אצ…
-
- 39 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
-
איזה פסנתר טוב יד ראשונה אני יכול למצוא ב20- 30 אלף שקל? (רק חברה גרמנית) המלצות ו/או ביקורות יתקבלו בברכה. ;D
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-