כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
-
Pioneer DEHP7250IB דולפינים סט רמקולים סופר איכותיים JBL GTO6508 X2 פולס אדיו 1000 W מגבר מה אתם אומרים יש התאמה והאם זה ישמע טוב ?
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש המלצה לנעל ריצה לאספלט ולשטח רצוי מהחברות סקוני או אסיקס כי עליהן יש את ההנחה בד"כ. יש לי פלטפוס קל ורגל צרה יחסית אז אני לא יודע כמה אסיקס מתאימות לי כי הבנתי שהן רחבות מי שמבין פה ויכול לעזור לי ,שוב אפשר גם מעל 1000 שקל לנעל ורצוי שהיא תהיה זמינה כי הקניה תבוצע רק בורטהיימר תודה מראש ושבוע טוב
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מחר אני וחברה שלי תכננו לנסוע לחוף אבל אין לנו מכונית ואנחנו צריכים להגיע לשם באוטובוס .. איך אני מגיע לחוף כשלהו חינמי(כמו חוף דדו) באוטובוס ממרכזית המפרץ או ככר פאלמר ?? אנחנו מתכננים ללכת לקריון גם אולי אז אולי חוף בקריות שניתן לבגיע אליו ממרכזית המפרץ וממנו לקריון יהיה יותר נוח .. או שאולי נלך לחוף דדו ומשם לקניון חיפה .. זה קרוב ?? זה למחר אז בבקשה תענו מהר זה דחוף ! או בכללי אני צריך דרך להגיע לחוף ואחרי זה קניון טוב בחיפה ממגדל העמק וחזרה כמובן
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם . סבתא שלי החליטה לתת לי את הרכב שלה (nissan sunny ) מודל 94 . עכשיו ההורים שלי החליטו שהם ממנים לי ביטוח...וגם דלק , אני צריך לממן את השיפוץ ! הבעיות שצריך לתקן : 1) צבע ASAP !! - הצבע כבר ממש דהוי . 2) החלפת כיסוי ריפוד או משהו בסגנון ( הוא מלוכלך...) 3) החלפת כיסוי "פלסטיק " מעל ללוח שעונים - הוא נסדק מהשמש . 4) החלפת "רימסים " לא יודע איך קוראים לזה בעברית... - הצבע שלהם דהה... 5) תיקון חשמל באוטו - חלון חשמלי מאחורה בצד שמאל..מסרב לעבוד + פנס ימיני אחורי . 6) ניקוי פילטר של המזגן + למלא גז . 7) ניקוי כללי מאבק וכ"ו ... יש לכם מושג כמה זה צריך לעלות כל הסיפור ? , אפשר גם להפנות אותי לפורום אחר עם צריך...למרות שהשאלות שלי הם לא טכניות ממש...
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות פלפאון אנדרואיד מאיביי עכשיו המוכר שולח את זה בFEEDEX אני יודע שמשלוחים רגילים או דרך USPS המכס לא פותחים את החבילות ואז הם מתמחרים את המוצר לפי הסכום שרשום על החבילה או שהם פותחים אחת ל100 חבילות והסיכוי שהמוצר יתפס יהיה קטן עכשיו אני יודע שבמשלוחי אקספרס אז אחרת והם פותחים כל חבילה ואז אני בטוח ישלם מכס אז רציתי לדעת איך זה עובד במשלוחים של FEEDEX?? הם פותחים כל חבילה כמו משלוח אקספרס או שהם לא פותחים אותם כמו במשלוח רגיל?? עריכה המוכר אמר לי את זה ולא כלכך הבנתי מה זה אומר We always ship to Israel as Plastic Housing at USD50, is that OK for you? Shipping is by Fed-ex at USD30, thanks. מזה Plastic Housing??? תודה סהר!
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
רקעים איכותיים (HD) המותאמים למסך רחב... סתם במשך שעות ישבתי וסיננתי בסוף בחרתי את ה 13 שהכי אהבתי אשמח לתגובות על הטעם [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]לינק 1 : http://upload-il.net/he/3C76F41126 לינק 2: http://www.fileflyer.com/view/zUde8AT[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
טוב אני החלטתי לסבול לחצי שנה בכדי לנצח התערבות בבית עד היום (במשך 3 שנים) היה לנו יס ונהנתי מאד (נכון מידי פעם היו בעיות אין ספק) איכות המוצר היתה מועלה (תוכן ואינטרנט ) על זה אין ויכוח ! וכל הזמן אבי חשב מה עם הכבלים אולי נעבור כי זה יותר זול ואולי יותר טוב (ביס שלמנו 500 שח לחודש וכבלים זה 390-420 משהוא כזה) אוקי בבמשך כאמור שלוש שנים זה תמיד היה בליבו של אבי למרות שהוא נהנה מאד לראות טלביזיה. אתמול התקנו כבלים +אינטרנט בכבלים מאז אף אחד לא רואה טלביזיה כמו שצריך ואני לא יכול לגלוש הממיר זה הוא זווווווווועה ! מזה האיטיות הזאת ה EPG גרוע ותופס את כל המסך הערוצים גרועים בקיצור לאחר פחות מ 24 שעות הזמנו שוב את יס בתקווה מחר מחרתיים יתקינו לנו שוב יס ותנוח הארץ בשלום…
-
- 57 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, המשפחה שלי מעוניינת סוף סוף להשתדרג מהמאווררים למזגנים, החום לא מאפשר לנו לחיות חיים נעימים בבית מבלי לרצות למות. השאלה היא שדיברנו עם כמה מומחים שבדקו את הבית והציעו מזגנים מסויימים בחדרים מסויימים ומזגנים אחרים, אך כולם בסופו של דבר עשו לנו בלאגן מי יותר טוב, אלקטרה או טורנדו? אחד אמר לנו שטורנדו אלופים, השני אמר לנו שאלקטרה אלופים, והשלישי אמר ששניהם חרא. מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הכל חוקי חוץ מקומדיה(מוגזמת) , ועדיפות לסרטי מתח . תודה.
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אני מתגייס לקרבי בעוד כמה ימים וצריך לקנות שעון, והבנתי שה-G-SHOCK הכי מומלצים. איזה דגם של ג'ישוק כדאי לקנות? חשבתי על G-9000-3 יש אחד יותר מומלץ? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, בדיוק סיימתי בית-ספר. אני לא מתגייס לצבא מסיבות רפואיות, ולכן אני רוצה להשקיע בפסיכומטרי עד שאני אתקבל (במידה ואתקבל, כן?) לשירות אחר בצבא. חברים שלי עברו את הקורס אצל לחמן, ולא קיבלו ציונים מדהימים (סביבות 600-640). כמו כן יש לי שם עדיין הנחת תיכון מפני שרשמית עוד לא סיימתי את הלימודים. אני כמובן מחפש מקום שיהיה קרוב לבית (רחובות). אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך עושים פרצופים במקלדת????
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
Folding@Home, הוא פרויקט חישוב והדמיה המנוהל על ידי אוניברסיטת סטאנפורד, ומטרתו לחקור את תהליך ההרכבה (או התקפלות- Folding) של הפרוטאינים השונים בגוף. תהליך התקפלות זה, אשר הכרחי לפעילותו התקינה של הגוף, עדיין אינו מובן במלואו למדענים בתחום. כאשר הפרוטאינים אינם 'מתקפלים' כראוי, נוצרות בעיות היכולות להתבטא במחלות כגון אלצהיימר, פרקינסון וסוגים שונים של סרטן. את תוכנת Folding@Home מורידים גולשים מכל רחבי העולם. על כל אחד מהמחשבים מריצה התוכנה סדרה של הדמיות ונוסחות מתמאטית, בעזרתן היא מחשבת מקטע מתוך תהליך ההתקפלות של הפרוטאין. על ידי חלוקת תהליך החישוב ליחידות עבודה המתפרסות על מאות אלפי מחשבים, משיג הפרויקט כוח חישוב גבוה ביותר, העובר בקלות את כוחם של מחשבי העל המתקדמים…
-
- 56 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
קניתי אצלם ליפני שבוע SF2 והם אמרו שזה אמור להגיע עד יום ראשון כלומר לפני שלושה ימים וזה לא הגיע.. אני מתקשר אליהם כבר 4 ימים ואין קול ואין עונה רק הודעה המשיבון שמלא. מישהו יודע מה קורה איתם בזמן האחרון?
-
- 40 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חברים יקרים, כחלק מהתואר של אישתי בפסיכולוגיה, היא צריכה לערוך מחקר בנושא הפרעות שינה. אשמח אם תמלאו את שלושת השאלון הבא, סה"כ 5 דקות מזמנכם, תודה. https://docs.google.com/forms/d/1USUKGwzJTQ4a1MVV2MmIFtEO6J6nv4ApYlB-h7YMR5I/viewform
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי לכולם - אני בעל שגרת חיים די מעייפת , ולאחרונה אני מחפש משהו שיעזור לי ל"הטעין מצברים " מחדש . ברור שאני כרגע לוקח לעצמי פסק זמן ומתחיל להוריד ממני משימות , ואולי אפילו נתכנן איזה טיול קל לאנשהו . עם זאת , בשיטוטיי הרבים ברשת נתקלתי בג'ינסנג . יש הטוענים כי הוא עוזר ויש הטוענים כי הוא למעשה רעל לגוף . הראשונים מתבססים על כל מיני מחקרים ובראשם זה (הישן מעט), ואילו המתנגדים טוענים שמה שגורם לשילוב שלו עם קפה יכול להיות קטלני (ומתבסס על תרחישים שקרו) . יש כמובן איסור לצרוך אותו באם אתה חולה סכרת וברור שהוא יכול להוות סכנת חיים של ממש במינונים מסוימים . דעות ? מישהו כאן משתמש בו ? קישורים : http://he.wikipedia.org/wiki/ג'ינסנג https://www.google.co.il/search?q=ג'ינסנג&…
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הורי היקרים טסים ביום שני לחו"ל, בא לי לבקש מהם איזה Gianward GeForce4 Ti4200 נחמד ואולי גם הארד דיסק. אני יודע שגלאי המתכות בשדה התעופה יכולים להרוס חומרה רגישה אשר תעבור בהם, אך אני לא זוכר בידיוק איזה חומרות... אולי אתם? לא בא לי להגיע למצב שה-Ti4200 יגיע אליי וכל מה שישאר לי לעשות איתו זה מחזיק מפתחות....
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
אני משתמש ב-שלוש מחשבים בהם אני צופה בסירטוני Youtube: 1. המחשב שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית הוט במהירות של 2.5 מגה ביט 2. המחשב של אמא שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית בזק במהירות של 2.5 מגה ביט 3. המחשב של אבא שלי המחובר ל-012 סמייל ותשתית הוט במהירות של 12 מגה ביט בכל שלושת המחשבים הללו הסירטונים ב-Youtube נטענים נורא לאט כאשר במחשב השלישי בו מהירות התשתית גבוהה יותר, המצב גרוע יותר מאשר במחשב הראשון. אותן בעיות של מהירות טעינה איטיות קרו גם עם אתרי שיתוף מדיה אחרים. מהי הסיבה לבעייה? (אני משתמש בפיירפוקס בכל שלושת המחשבים).
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-