עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yousux,

אחרי הבאזז שמיקרוסופט יצרו עם הקמפיין המוזר עם ביל וגרי, הגיע הזמן לשורת המחץ, להחזיר לאפל על פירסומות Mac vs. PC שלהם: http://www.youtube.com/watch?v=hi1se9rH7S8&fmt=18

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום יש לי חבר אוקראיני ואני רוסי . אז שנינו רוצים לטוס ביחד. קודם כל לאוקרינה למשפחה שלו לשבועיים ואז משם לרוסיה למשפחה שלי המשפחה שלי גרה בסיביר . השאלה שלי אם אוקראינה וסיביר קרובות או שצריך לקחת מטוס מאוקראינה כדי לטוס לסיביר ועוד שאלה אם טסים לשבועיים אז צריך לעשות ויזה או לא תודה לעוזרים

• 54 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by pure perfection,

שלום לכם , אני רוצה פרטים על יבואני טלפונים סלולרים , שאפשר לקנות מהם כמויות במחירים טובים . מישהו מכיר ?? תודה

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by OmEr8,

וזהו... אני כ"כ שמח!

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. בהנחה שיש לי "חבר" שלא הולך לו טוב במקצוע מסוים ו"נניח" שהוא רוצה שמישהו אחר יגש בשמו למבחן בגרות. מה מונע ממשרד החינוך לעלות על זה שהוא העתיק? הרי לא מבקשים ממך תעודת זהות במבחן ואין איך לזהות אותך (אלא אם הרכז נכנס אבל זה לא קורה כמעט כי זה אסור לפי הנהלים.. אבל גם אז אם הוא מכיר את התלמיד הוא לא רואה מי רשום לו במחברת)... יש מצב שמישהו יקלוט שהכתב יד שונה או משהו כזה? שמעתם על "מישהו" שעשה את זה או אתם יכולים לשתף? תודה

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by anatoli,

שלום לכולם, אני רוצה לסוע עם אחי ואבא שלי לקארטינג בימים הקרובים, אבל אני לא יודע אילו מקומות נחשבים לטובים ויש בהם מה לעשות ליותר מאשר שעה. בא לי להעביר שם חצי יום בערך, וחשוב שיהיה שם מספיק לעשות גם למבוגרים וגם לקטנים יותר (אח שלי בן 10). מישהו מכיר מקומות טובים? Anatoli.

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. או שלא תהיה השפעה והמחירים כרגיל ימשיכו לרדת עם יציאת רכיבים חדשים?

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. או בסמסטר שמתחיל באוקטובר? אם כן אז איפה? ומאיזה קורסים הוא מתחיל ?

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by Chymes,

נמאס. אני הולך לכוח אדם ונותנים לי רק זבל. אתמול עבדתי במחסן של כרמל בנמל אשדוד. קרעתי את התחת בשביל 20 שקלים לשעה. הבגדים שלי היו ספוגים בזיעה. כל דקה נמשכה כמו נצח. עכשיו אני יודע איך מרגישים בגיהינום. מגיע לי משהו יותר טוב. יש לי בגרות מלאה, אני יודע אנגלית ברמת שפת אם, יש לי הופעה רשמית נקיה ומסודרת. אנשים בלי תואר אחרי הצבא מוצאים עבודה זמנית נורמלית, אבל איך הם עושים את זה? איפה אפשר למצוא עבודה יותר נורמלית?

• 46 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by maCr0T,

מי שיכול שיפרט גם יחידה וכו... למשל, דוכיפת, בסיס איפושהו בצפון...

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by Peri228,

י' 8 אימפריה ;D

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. אהלן שלום לכולם אני תכף עובר דירה ומחפש להתחבר לאינטרנט- אני צריך המלצה לספק ותשתית טובים וזולים , חבילות טריפל וכ'ו לא באות בחשבון היות ואני לא מחובר לכבלים/יס תודה

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. השלבים והמצרכים הדרושים 1. חולצה , אפשר גם ציפה של כרית או איזה מפה קטנה. 2. כבל , אני משתמש בשל מחפש (יש לי ספר ) שמים את החוצלה על הראש מסובבים סביבה הראש את הקבל . (אני פותח עוד פוסט כי זה לא נותן לי ישים יותר תמונות. http://abdlala.freeserverhost.com/ האתר שלי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 41 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by Miyota,

רכשתי מהם מחשב לפני 3 חודשים סיכמתי איתם את פרטי התשלום שזה היה 3 תשלומים ללא קרטיד! בדקתי פעמיים עם הנהלת חשבונות שזה לא קרדיט והכל מסודר.. מגיע החשבון כ 36 תשלומים עם קרדיט! דיברתי איתם הם מכחישים הכל ואומרים שזה מה שבחרתי! אחרי שהבהרתי לנציגה של הנהלת חשבונות שאם אני משלם בקרדיט אני לא קונה את המחשב! הם אמרה לי שאין לי מה לדאוג . מציע לכם לשכוח מהחנות הזאת! זאת הפעם האחרונה שאני אי פעם יקנה משם! ודווקא תכננתי לקנות משם מחשב ורמקולים אבל זה הפסד שלהם! רמאים!

• 48 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by creek,

אם אני נכשל במקצוע כמו לשון שהוא מקצוע חובה, או שלא מגישים אותי בכלל לבגרות בגלל הציון שלי - תיהיה לי תעודת בגרות? ואם לא, אפשר לתקן את לשון בעתיד ואז תיהיה לי תעודת בגרות? (בנוסף לכל שאר המקצועות שיש לי + 2 וחצי מגמות) האם יש הבדל מבחינת מקומות עבודה או אוניברסיטה לגבי בגרות מתוקנת או שנעשתה בזמן?

• 51 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. איזה ציון בפסיכומטרי צריך בשביל להתקבל ללמוד הנדסת חשמל ומחשבים באוניברסיטה ו\או במכללה ומה ההבדל בכלל בין מכללה לאוניברסיטה חוץ מעלות שכר לימוד ומה אתם ממליצים מכללה או אוניברסיטה ולמה וכל מידע נוסף יעזור מאוד

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. שלום מישהו יודע בערך כמה יעלה לי לשלוח חבילה קטנה להונג קונג? מדובר בחבילה ממש קטנה, השוקלת פחות מ100 גרם. לא מעונין במשלוח מהיר, כמו EMS או משלוחים מהירים אחרים. תודה

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by The Ghost,

קיבלתי זימון לתלפיות וחובלים. האמת לפני זה רציתי עתודה. אז מה עדיף לי? ונגיד ואני לא אתקבל לתלפיות,עדיף חובלים או עתודה?

19. Started by Shasoosh,

בזמן האחרון (כולל עכשיו) אני לא מצליח להתחבר לסקייפ, אני לא יודע אם זה בגללם או בגללי אבל זה מנסה להתחבר במשך כמה דקות עד שאני מקבל שגיאה שאין אפשרות להתחבר. אין לי ראוטר לכן פורטים זאת לא הבעיה. מישהו יכול לבדוק אם כרגע הוא מצליח להתחבר? אני לא מדבר על להיות מחובר אלא להתנתק ולהתחבר בשנית. תודה

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by RGod,

אני רוצה לקנות ספרים של אבטחת מידע וללמוד ..איפה ניתן לקנות ואיזה ספרים מומלצים למתחילים .

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

משהו מדהים! http://www.digitalblasphemy.com/dbgallery/2/thetismoon.shtml

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. שלום רב, לאחרונה YNET התחילו לפרסם כתבות שאם אתה רוצה לקרוא אותם, אתה חייב לעשות להם LIKE בFACEBOOK פשוט חוצפה חברים אני קורא לכולכם למי שכבר עשה LIKE שיוריד אותו ולכל מי שרוצה לקרוא את הכתבות האלה אני מצרף פה שני תוספים אחד לFF ואחד לCHROME זה ל כרום: https://chrome.google.com/webstore/detail/ynet-anti-like/mdmhebcfakaijolcepbdfkiglnkgnmhn?hl=he זה לFIREFOX: http://crossrider.com/install/33870-ynet-anti-like

23. שלום יש לי מצלמה דיגיטלית של פוג'י שהאמת אני מרוצה ממנה והיא מספיקה לצרכים שלי מעל ומעבר, בעיה אחת שלה היא צריכה הסוללה, פשוט מטורף, אני מצלם כמה תמונות וכבר נגמר הסוללה. אני מחפש לרכוש מטען סוללות וגם סוללות נטענות, שיהיה משהו איכותי ומוכר - שלא יקח הרבה זמן לטעון, ושהסוללות יחזיקו כמה שיותר זמן. אשמח לקבל המלצות מניסיון בלבד, ולא מחיפוש בגוגל כי את זה כבר עשיתי. תודה.

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by tomer861,

שלום לכולם אני החלטת שאני רוצה לעצב מחדש את החדר וחשבתי שהפתרון הטוב ביותר שמתאים לי זה שולחן או שידה ארוכים שיספיקו לכל כלומר שגם המחשב יהיה עליו וגם הטלוויזה הממיר וכדומה ואני מחפש ומחפש ולא מוצא אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור אני יודה לו מאוד

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. כנסו לאתר של משרד החינוך https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/ אחרי זה תכתבו בשורת הכתובות: Javascript:openH() (הסוגריים צריכים להיות בצד ימין) תמלאו את הפרטים ותוכלו לראות תציונים אוקי עכשיו אפשר לראות את הציונים בדרך רגילה

• 84 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים