עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MatanFrenkel,

האם זה לגיטימי שאני מחכה עד שהמוצר יגיע על מנת לראות שהוא באמת במצב טוב ורק אז משאיר פידבק? פשוט המוכרים משאירים לי פידבק ולא נעים לי שהם מחכים.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. ראיתי אתמול כוכב הקופים גירסת 2001 לתומי חשבתי שהוא אכן הראשון . אבל לפי ויקפדיה משחק בו שחקן שרק נולד ב 71 כאשר כוכב הקופים הראשון יצא לאקרים 1968 . http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%95%D7%9B%D7%91_%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D אז גירסת 2001 היא בעצם סרט לחדש לגמרי ? מישהו מצא ברשת את כוכב הקופים הראשון (לא 2001 ) לצפיה אונליין עם תרגום ? תודה לעונים ושבוע טוב לכולם .

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ~BaRaK~,

הלהקה האמריקאית הודיעה היום על פירוקה בהודעה רשמית באתר הלהקה: http://remhq.com/news_story.php?id=1446 הלהקה פעילה מ1980 ובין להיטיה היו: Everybody Hurts , Losing My Religion, Imitation Of Life ועוד. הלהקה אף הופיעה בארץ ב1995 וזכתה להצלחה רבה.

4. Started by elkaifa,

שלום רב לכולם ברצוני לדעת בדיוק מה התהליך של ייצור מעבד,אני שואל היות וחברת אינטל בקרית גת מייצרת את הסדרות האחרונות של המעבדים,ולצערי הפעל עובד בשבת ,ישנה הלכה,שאסור לנו להינות ממשהו שייצרו אותו בשבת,והשאלה האם אופן ייצור המעבדים שידוע לי שלוקח כמה שבועות הם יתכן שלא נעשה בשבת שום דבר לפחות בחלק גדול מהמעבדים,ונוכל לומר שרוב המעבדים היוצאים מהמפעל הזה לא נעשתה בהם שום מלאכה בשבת,וגם אם יש מעבדים שכן נעשה בהם מלאכה הרי הםפ בטלים ברוב.

• 27 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by Screw_Master,

ערב טוב לכולם, אני מנגן על גיטרה קלאסית משהו כמו חצי שנה, מנגן כבר את Wonderwall בצורה כמעט מושלמת, חוץ מזה, אני יודע לנגן גם את גרסת ה-Unplugged של Alice In Chains ברמה סבבה. השאלה היא, מה ייחשב בשבילי עליית מדרגה קלה, מה כדאי ללמוד הלאה בדגש על דברים שאפשר לנגן עם חבר'ה, שירי מדורות כאלה. כמובן אם מישהו יכול להפנות אותי לפורום ישראלי מכובד אחר שייעודי לנושא, גם זה מצויין

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מעוניין בבדיקת ראיה בלבד + קבלת מרשם ע"י אופטמיטריסט מורשה בעלות עד 70 ש"ח בירושלים, אם יש בחינם עדיף כמובן ;D . במכללת הדסה ובקופת חולים אפשר לעשות רק בעוד שבועיים ואני מעדיף לעשות עכשיו מאשר לחכות. בשאר האופטיקנות קיבלתי מחירים בין 120 ,ולאלה שהרבו להגדיל, 200 ש"ח. תודה לעוזרים .

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by dvirf1,

היי, שמתי לב שמחירי האוזניות בארץ די יקרים. החלטתי לקנות אוזניות מ dealExtreme. אני לא חובב מוזיקה מושבע, אבל עם האוזניות הנוכחיות שלי אני בקושי יכול לשמוע משהו כשאני נוסע ברכבת. הפרמטר הכי חשוב לי לאוזניות יהיה עוצמת שמע נורמלית. מכיוון שאני לא מבין באוזניות החלטתי לשאול כאן - על איזה פרמטר טכני עליי להסתכל כאשר אני רוכש אוזניות בשביל לדעת שהן יספקו ווליום נורמלי?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם אני מעוניין לבצע משהו (שיתכן וחלק יחשבו שהוא מעט מוזר) וזה להקליט את הרדיו. אני מעוניין בשבוע של הקלטות על המחשב שלי, כלומר הקלטה של יום ראשון מ 8:00-22:00, שני...וכן הלאה. יש דרך לבצע זאת, כך שההקלטה תהיה באיכות טובה (עד כמה שאפשר כמובן בהתייחס לתנאים והאיכות של שידורי הרדיו..) ויהיו לי 7 קבצי MP3, אחד לכל יום בשבוע? הבעיה הכי גדולה פה היא שלפעמים המחשב שלי בתנועה ולא נמצא דלוק או כבוי בשעות האלו. האם יש פתרון שיתאים למצבי?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by Zeev86,

היי. אני לא מצליח להבין איך פירקו את האינטגרל לשני חלקים (מה שמסומן באדום). אשמח אם תעזרו לי, תודה!

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  10. שלום חברי פורום נכבדים נחמד לחזור לכאן מעולם המתים בתור תלמיד יב' שרוצה קריירה של איש מחשבים דרך הצבא (עתודה, קבע ומצידי עד הפנסייה להישאר בצה"ל) התחלתי להתעניין בדרישות הקבלה של אוניברסיטאות שונות וממצאי הראו שהדרישות של אוניברסיטת חולון נמוכות משאר מתחרותיה (הנתונים הם לגבי מסלול מדעי המחשב) פסיכומטרי 550, מתמטיקה ברמה של 4 יחידות עם ציון 80 פלוס ואין שום דרישה לפיזיקה 5 יח"ל השאלה שלי היא- למה הנתונים כל כך נמוכים? התואר שמבטיחים לתת שם הוא BSC, אבל עד כמה התואר מוערך בשוק העבודה? משיחות פה ושם התברר לי שאוניברסיטת חולון התחילה בתור מכללה, כיום היא נושאת שם של "מכון טכנולוגי" זה מוסיף איכשהו ליוקרה? או שהמיתוג המחודש שלה לא השפיע רבות על תכליתה והיא עדיין מכ…

• 44 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. שלום לכולם מחר יש לי ראיון באחת החברות הסלולריות למשרה של איש מכירות באחד מהמרכזים שלהם... אני מתלבט מה ללבוש לראיון, את הרגיל שלי (ג'ינס וחולצה) או משהו טיפה יותר רשמי, חולצה מכופתרת ? תודה על התשובות .

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. יש לי מחשבון casio fx-911es אני רוצה להגדיר משתנה, ואז להשתמש בו בחישובים. איך אני עושה את זה? אם במחשבון הזה לא קיימת האפשרות, עם איזה מחשבונים כן אפשר לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 8.9k צפיות
  13. Started by raiman1,

קראתי ב-MAKO שלצבא ארה"ב יש מיניגאן שיכול לירות 6000(!!!) כדורים בדקה. ז"א 100 כדורים בשניה. נראה לכם שזה הגיוני?? יכול להיות שהם התכוונו ל-600??

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by עוד מישהו,

היי, רציתי לברר משהו בנוגע להזמנות מאתר של אמזון. נתקלתי במשהו ממש מוזר. הזמנתי ב 14 לחודש שתי מוצרים מאמזון. 1. י KINDLE 6 WIFI 2. כיסוי לקינדל בכל מקרה כבר היו מספרי הזמנה של DHL וכבר לקחו תשלום. ופיתאום אתמול אני מקבל מייל שההזמנה של הקינדל A shipment from your gift order *NUMBER* has been returned to our fulfillment center as undeliverable" ואז יותר מאוחר קיבלתי מייל שאני אמור לקבל החזר על הקינדל ובהודעה רשום: Reason for refund: Shipping address is undeliverable עכשיו החלק המעניין בסיפור שהיום קיבלתי את הכיסוי של הקינדל אז... לא ברור לי איך הסיבה היא שכתובת לא ברורה או משהו... יש למישהו הצעות?! ממש הזוי

15. Started by dvirf1,

היי, יש לכם המלצות למכונת גילוח? כדאי לקנות אחת שעמידה במים (גם ככה אני לא יודע אם זה נח להתגלח כשאני במקלחת, ואם אני לא במקלחת לא נראה לי שיקרה משהו...)? כמו כן אני נוסע בקרוב לחו"ל. כדאי לבצע את הקניה בדיוטי פרי?

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  16. אני צפוי לעבור ראיון קב"ט לעבודה של משרד הבטחון במעבר עם הרשות הפלסטינית. אני תוהה מה הם מנסים או מחפשים בכל מועמד ותהיתי אם מישהו פה יכול לעזור לי בנושא? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by mcalfi,

עריכה: פתרתי את זה אבל נתקתי במשהו אחר תוך כדי הוכחה שלא הצלחתי להוכיח: שורש של סדרה שווה לשורש של הגבול אליו שואפת סדרה. למה זה?

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  18. סוף סוף משתחרר מצה"ל... לצערי רק לחצי שנה (פרופיל 24) אבל זו התחלה טובה אמרו לי להתייצב מחר בבקו"ם עד 9 בבוקר... למישהו יש מושג במקרה אם אני באמת צריך להיות שם ב9 בבוקר או שאני גם ככה אצטרך לחכות כמה שעות? איך אני משלם על דברים שאיבדתי? (דווקא היום איבדתי כומתה, ועוד חסר לי זוג של מכנס+חולצה צבאיים...) עוד משהו מיוחד שכדאי שאני אדע? ... ואיך לעזאזל אני מגיע למקום הזה? אני בן אדם דיי מעופף, ולמרות שהייתי פעמיים במיט"ב בחצי שנה האחרונה, כל מה שאני יודע זה שזה איפהשהו באיזור ת"א, מקום שנקרא "תל השומר"? למישהו יש מושג במקרה איזה קווים אני יכול לתפוס מתחנות הרכבת בת"א לשם? (רק לא מהמרכזית שליד ת"א הגנה... לא סובל את המקום הזה) תודה רבה וברוך שפטרנו...

19. בוקר טוב לחברי הפורום. יש לי בעיה חמורה, אני תכננתי לטוס לחול קניתי כרטיסים אבל חברתי שעדין משרתת בצבא לא מחזירים אישור לגבי חתימת הדח"ש שלה. היא שנה בצבא ונאלצה לחתום דח"ש, הבאנו את הכרטיסים ואת כל האישורים הנדרשים אך עדין אין תשובה , כל מי שניסיתי להשיג בענין לא עזר ולא ענה. המש"קית ת"ש שלה חולמת חלומות והטיסה מתקרבת בצעדי ענק יום שבת הקרוב. אם מישהו מכיר דרך בא ניתן לזרז את התהליך לדבר אם מישהו אני מאוד אשמח.

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by klayton,

http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=31&weekday=sat

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  21. Started by Iko89,

לאחר שעתיים קשות סוף סוף הצלחתי לפרק באופן מלא את הדיבורית מהרכב הישן .. כרגע מה שמעניין אותי הכי זה איך אני מדביק את האנטנה חזרה לשמשה .. שמתי לב שהיה שם דבק דו צדדי עבה.. אך איזה דבק זה בדיוק והיכן ניתן להשיגו ? חשוב כמובן שיהיה זה דבק שלא ידבק לשמשה ויהיה מספיק חזק שלא יעוף ברוח/גשם וכו תודה!

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by dominic16,

לאחרונה התחלתי לחפש אתרי איחסון ברשת לצורך גיבוים בעיקר של תמונות ולא מצאתי אתר שנותן נפח יותר גדול מ Minus עד 50 ג'יגה בחינם, אומנם מתחילים ב 10 אבל אם אתם מזמינים מישהוא אתם והוא מקבלים עוד ג'יגה. לאתר יש תוכנה למחשב (WINDOWS, MAC ו UBUNTU) ולסלולר (ANDROID ו IOS בקרוב גם WP7). גודל קובץ מוגבל ל 2 ג'יגה כשאתם מעלים קבצים יש אפשרות לעשות אותם פרטיים כלומר רק למי שיש קישור יכול לגשת או ציבורים כלמור מי שמחפש. אומנם אי אפשר לסנכרן תיקיות כמו ב דרופבוקס אבל מקבלים פי 5 עד 25 יותר נפח בחינם אין הגבלה על כמה אפשר להוריד. יש אפשרות לעקוב אחרי אנשים וליראות מה הם מעלים אז אם אתם רוצים להירשם את מוזמנים לעשות את זה דרך הקישור שלי גם אני וגם אתם תקבלו עוד…

23. Started by BeBest,

הגיע הזמן להתחדש במחשב.. עד עכשיו הייתי רוכש חומרה דרך SkyPC אבל להבנתי הם פשטו רגל. האם יש חנות אחרת מומלצת באזור המרכז? תודה

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by AliceInChains,

שלום, רציתי לדעת אם יש דרך נוחה לעבור ישר לתצוגה של מסמכים כמו וורד וPDF כאשר לוחצים על קישורים כאלו של GOOGLE, בלי שמנהל ההורדות ישתלט על זה כעל מסמך ויתחיל להוריד, ואז צריך להתחיל לחפש איפה הוא שמר את זה..... לפעמים הוא גם לא עובד, ואז FireFox מוריד את זה לשולחן עבודה, ואני לא אוהב שמלכלכים לי את שולחן העבודה! הכי גרוע - שאתה לוחץ ע מסמך דרך הקישור, נפתחת לשונית ריקה ומעצבנת מי כמוכם יודע. איך פותרים????

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  25. נוסטלגיה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים