עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by LermanIsUberCool,

יש עוד מעריצים?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Mesatla,

http://askaninja.com הוא כזה אידיוט שזה מצחיק חחחחחחחחח תראו את הקטעים שיש שם

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by ALÞHA,

http://computerengineer.co.il וגם זה, קצת יותר ישן - http://old.holesinthenet.co.il/archives/26937

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by almogas,

שלום לכולם אני נוסע עם חברים לאיה נאפה. רציתי לדעת כמה כסף צריך בערך ל שבוע לשם.. ואם אפשר פירוט על כל מני דברי מחיה בסיסים.. נגיד שתיה.. אוכל במסעדות אוכל בסופר כל מני דברים שצריך.. פיצות דברים כאלה.. השכרה של טרקטורונים/אופנועי ים וגם ג'יפים..(יש רשיון..) שתיה. כניסות למועדונים.. קיצר כל דבר... תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by aquarius,

אם מישהו לא מביא לי את הדבר הבא למגש אז אני קופץ מהגג שח עזריאלי בלי נדר Cases (Computer Cases, ATX Form) RAIDMAX Samurai Black ATX Mid tower Case With 450W PSU, Model "ATX-901WBP" -RETAIL Item# N82E16811156173 Status: In Stock Save to Buy Later Remove Item $132.50 $132.50 Fans, Heatsinks (Case, CPU, Chipset) ZALMAN RESERATOR 1 Fanless Water Cooling System(Reservoir+Radiator+Water Pump) -RETAIL Item# N82E16835118111 Status: In Stock Save to Buy Later Remove Item $238.99 -$20.00 Instant Rebate $238.99 -$20.00 Instant Rebate **This item may only be returned for a replacement of the same make/model. Masscool Hard Disk Cooler, 130 x 100 x 17 mm,…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by X-_PLOSIVE,

מי שאיים עליי באיי סי קיו אני לא יודע מי אתה בפורום אז אם אתה גבר תשאיר פה הודעה ואללה יופי "שמור על הפה שלך בפורום" חחחחח חושב אני חבר שלך הא?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SciFi7,

שלום, בחופש הגדול אני רוצה לטוס עם חברים ... עכשיו התחלנו לברר מחירים ושטויות, והגעתי למצב שראיתי את שני האיים איס וקוס, עכשיו מה ההבדל ? נשמע לי כיאלו איוס זה עם פחות ישראלים, יתרון משמעותי... אבל בכללי, משהו יכול להגיד לי מה עדיף ? ד"א אנחנו לא ערסים, אנשים איכותיים, ככה שאני מעדיף לימנע מ"ישראליות" יתר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by icebreak,

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Jack_g,

מה השם של המכונית שהתשמשו בסרט MATRIX RELOADED במרדף שטריניטי נהגה בה ובאותו אוטו השתמשו גם בסרט BAD BOYS2 אני פשוט לא מזהה את שם החברה זה מטריף אותי כי האוטו נראה פיצוץ ראיתי כבר לפחות 5 כאלו על הכביש בארץ ובכל זאת לא מצליח לזהות. מישהו יודע? ההשארה שלי שזה ALFA יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by HeaT-SinK,

אם היה לכם תקציב בלתח מוגבל איזה 4 על 4 הייתם רוכשים לעצמכם ? אני הייתי מפנק את עצמי בלקסוס LX.

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by PeaS,

תראו את באלמר, איזה עצבני http://www.yabb.info/avatars/index.php?cat=8

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  12. שדרגתי את האינטרנט ל2.5 ואני אמור לקבל בתוספת של 70ש"ח גם MP4, למשהו יש מושג איזה? חברה? גודל? משהו?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by lion03,

איזה MTV משדר בארץ? אני מנסה לברר מתי החשיפה של האקס בוקס החדש אבל אני לא רואה את זה בEPG של יס מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by NETANELKOREN,

איזה WINDOWS יש לכם

• 12 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by SD Project,

אמרו לי סופרה, לי זה נראה יותר כמו NSX.

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by גילל,

איזה אוטובוסים מגיעים לשם תודה רבה? אני יודע שזאת הכתובות הצפירה 19, תל אביב תודה רבה גיל לדום

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  17. מחפש רעיונות לאוכל שפשוט להכנה ניתן להכין אותו בערב לשים במקרר ולקחת בבוקר כזה שלא דורש חימום

18. Started by bbbbwa,

שלום בנות איזה אופניים חשמליים כדאי לקנות לדעתכן?

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. לא ידעתי איזה פורום לשים סלחו לי, איזה אנטה צריך ואיך מחשבים/קונים?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by RoyShefy,

הדבר

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by NJorl,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3170341,00.html

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by ALE-XtaZi,

איזה אי מיול נחשב להכי יציב והכי טוב האי מיול של ליונטוורק החדש נופל לי כל כמה דקות אז מה אתם ממליצים? נ.ב תנו לי גם מאיפה להוריד

• 36 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by gshhar,

אני מוריד הרבה סרטים מהקזה,שאני מוריד סרט ברזולוציה של 352\640 אז האיכות ממש טובה אבל שהורדתי ברזולוציה של 400\700 בערך אז האיכות לא משהו. מה האיכות הכי טובה כפי שהיא מופיעה בפרטים של הסרט כשאני מוריד?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by laviko1,

1080p.BDRiP.XViD או 720p.BluRay.x264 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  25. אני מחפש שירות אימייל שתהיה לו תמיכה בעברית. עד עכשיו השתמשתי בשניי שירותים, אימייל של אינטרנט זהב שנתנתו לי כשהתחברתי אליהם ואימייל הנוכחי של וואלה 1GB. לאימייל של אינרטנט זהב לא הייתה בכלל תמיכה בעברית, הייתי מקבל את האימיילים כשהם בכתב חרטומים וכל מיני סימנים מוזרים. עכשיו, באימייל של וואלה, יש המון מאוד תקלות: אני מקבל לפעמים שגיאה "השרת עמוס, אנא נסה מאוחר יותר", וזה ממש מציק, במיוחד כשאני מקבל את זה מספר פעמים ביום. הרבה פעמים גם נודע לי בוודאות על אימליים שנשלחו אבל בכלל לא הגיעו לתיבת הדואר (ולא, ההודעות לא נשלחו לתיבת "הספאם"-בדקתי) , והאתר גם איטי ומסורבל וכשאני נרשם לכל מיני פורמים ואתרים, לוקח מינימום 10 דקות עד שהאימייל של "האישור הרשמה" מגיע, ופעם זה לקח …

• 10 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים