כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
תראו את באלמר, איזה עצבני http://www.yabb.info/avatars/index.php?cat=8
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שדרגתי את האינטרנט ל2.5 ואני אמור לקבל בתוספת של 70ש"ח גם MP4, למשהו יש מושג איזה? חברה? גודל? משהו?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה MTV משדר בארץ? אני מנסה לברר מתי החשיפה של האקס בוקס החדש אבל אני לא רואה את זה בEPG של יס מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
-
איזה אוטובוסים מגיעים לשם תודה רבה? אני יודע שזאת הכתובות הצפירה 19, תל אביב תודה רבה גיל לדום
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מחפש רעיונות לאוכל שפשוט להכנה ניתן להכין אותו בערב לשים במקרר ולקחת בבוקר כזה שלא דורש חימום
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום בנות איזה אופניים חשמליים כדאי לקנות לדעתכן?
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לא ידעתי איזה פורום לשים סלחו לי, איזה אנטה צריך ואיך מחשבים/קונים?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3170341,00.html
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
אני מוריד הרבה סרטים מהקזה,שאני מוריד סרט ברזולוציה של 352\640 אז האיכות ממש טובה אבל שהורדתי ברזולוציה של 400\700 בערך אז האיכות לא משהו. מה האיכות הכי טובה כפי שהיא מופיעה בפרטים של הסרט כשאני מוריד?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1080p.BDRiP.XViD או 720p.BluRay.x264 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מחפש שירות אימייל שתהיה לו תמיכה בעברית. עד עכשיו השתמשתי בשניי שירותים, אימייל של אינטרנט זהב שנתנתו לי כשהתחברתי אליהם ואימייל הנוכחי של וואלה 1GB. לאימייל של אינרטנט זהב לא הייתה בכלל תמיכה בעברית, הייתי מקבל את האימיילים כשהם בכתב חרטומים וכל מיני סימנים מוזרים. עכשיו, באימייל של וואלה, יש המון מאוד תקלות: אני מקבל לפעמים שגיאה "השרת עמוס, אנא נסה מאוחר יותר", וזה ממש מציק, במיוחד כשאני מקבל את זה מספר פעמים ביום. הרבה פעמים גם נודע לי בוודאות על אימליים שנשלחו אבל בכלל לא הגיעו לתיבת הדואר (ולא, ההודעות לא נשלחו לתיבת "הספאם"-בדקתי) , והאתר גם איטי ומסורבל וכשאני נרשם לכל מיני פורמים ואתרים, לוקח מינימום 10 דקות עד שהאימייל של "האישור הרשמה" מגיע, ופעם זה לקח …
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי אימייל של גוגל כבר מאז שייצא, ובזמן האחרון התחלתי לקבל יותר מדי תקלות מעצבנות שלא נותנות לי להיכנס לתיבה שלי בשרת, ואני מצליח רק אחרי כמה דקות! אז החלטתי לשנות לקליינט אימייל אחר, שייקבל את הודעות האימייל במהירות אחרי שנשלחו (בדיוק כמו בגוגל, ולא כמו בוואלה שלוקח לפעמים יותר מ-3 שעות עד שאימייל מסויים מגיע ), שיהיה נוח לשימוש וכל הנילווה. האימייל של וואלה, והאימייל שמקבלים מהספק לא באים בחשבון בגלל שלוקח המון זמן עד שההודעות מגיעים לאימיילים האלה וזה ממש מעצבן. דרך אגב, מצטער אם זה שייך לפורום "אינטרנט...", לא הייתי בטוח. אם כן, אז פשוט תעבירו .
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מכיוון שנמאס לי מכמות הזבל שיש ב-Hotmail.com, קראתי שמתישהו Hotmail.co.il יתחילו לקחת כסף, אני לא מת על הדואר שיש ב-Yahoo.com ואני לא רוצה דואר שהוא co.il (רק com!) - אני מתכנן להחליף אימייל... גיליתי 2 ספקי אימייל טובים - c4.com eurosport.com שניהם מציעים די הרבה מקום אחסון ובלי דואר זבל (אני חושב...) תוכלו אולי לעבור על ההיצע ולעזור לי מה לבחור? לא רק מבחינת מקום לאחסון, אלא גם ובעיקר הגנה מדואר זבל, או הסיכוי שאקבל דואר כזה (למשל ב-Hotmail.com מקבלים מלא זבל וב-Walla כמעט ולא...) תודה! :saint:
-
שלום רב, איזה אינטרנט נחשב להכי נוח? אני כרגע מיתמש בפיירפוקס, אבל יש גם אקספלורר וגם משהו כמו msie. אני לא בטוח שככה כותבים את זה... אשמח לקבל חוות דעת, איזה אינטרנט לדעתכם האישית הכי נוח, ולא רק מ-3 הסוגים שכתבתי . בתודה מראש yosda boy.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, קיבלתי במתנה פלאסק בסגנון של: http://makais.com/product_images/m/969/66105_h1_f__17049_zoom.jpg ורציתי לדעת איזה סוגי אלכוהול יכולים לשרוד שם הרבה זמן מבלי שיקרה להם משהו (עדיפות לדברים שלא צריכים ערבוב עם משהו אחר). תודה מראש, Zinger777.
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3561047,00.html הכותרת להורדה: דמו של Wall-E - רובוט הניקיון התגובה הראשונה והשנייה 1. לרובוטים יש דם? ואם יש להם דם, איך אפשר להוריד אותו באינטרנט? "דמו של הרובוט זמין להורדה"?? 2. ל-1 הדביל! זה DEMO (לת) חחח טיפשים
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
החלטתי לא להוסיף בכלל אנשים שאני מכיר, כי יש לי אותם כבר בפייסבוק. (ועוד שאלה קטנה על הדרך: זה לא מעלה תמונות אוטומטית נכון? אם לא אז איך אני מעלה תמונות?)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אתמול הלכתי לסרט החדש של ג'יימס בונד ומלפנינו ישבו איזה 8 ילדים שדיברו ודיברו עד שאמרתי להם שיחכו בסובלנות עד ההפסקה ועד סוף הסרט הם לא דיברו . לפני זה הלכתי ל"זהות כפולה" סרט חביב , אני וחבריי נכנסנו לאולם קולנוע ( זאת הייתה בכורה ארצית ) ולא היה שם אף אחד , כשהתחילו הפרסומות נכנסו איזה 10 ילדים מכיתה ו' או ה' וצעקו וצחקו ולא שתקו אפילו שביקשתי מהם מספר לא מבוטל . תספרו מקרים שלכם ,אפשר להוסיף גם קטעים מצחיקים , לדוגמא לפני מספר שנים קניתי פופקרן , המושבים בקולנוע כפופים אז ישבתי עליו ככה ( מכיון שידיי היו תפוסות ) ואז כל הפופקרן נפל מהקופסה :-\ .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי תמונה בגוגל ובמקרה מתקלתי בזו: איזה אנשים דפוקים יש בעולם!!!
-
- 8 תגובות
- 5.4k צפיות
-