עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היום נתקלתי ברשומת הבלוג הבאה (דרך "שיתוף" בפייסבוק): http://adhdshop.blogspot.co.il/2014/11/20-adhd_10.html עברתי על זה ואני מוצא את כל העניין מגוחך לחלוטין. הרי כל הדברים שיש ברשימה הזו אלו הם דברים שכמעט כל בן אדם שקיים יכול להגיד על עצמו. אני רואה את זה כאילו אנשים שכן נמצאים בגבולות הנורמה - סוג של מנסים לקחת כל מני תכונות כלליות, שלא ניתן גם לאבחן או להגדיר בצורה מדוייקת ("חשיבה מחוץ לקופסה") - להפוך אותן ל"הפרעה", ולתרץ באמצעותן את העצלנות ואת הטמבליות שלהם. בואו נקח לדוגמה את כל עניין ה"הקלות" שיש לאנשים בלימודים. הרי זה לא הגיוני ש"הפרעה" זה משהו שקיים אצל מעבר לאחוזים בודדים באוכלוסיה. הרי שאם כך, זוהי לא "הפרעה" בהגדרה, אלא הנורמה. והנורמה היא, הרי, לא נקודה …

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by Salwaby,

סתם רציתי לדעת אם מישהו פה מכיר איזשהו מבחן IQ טוב בעברית (ועדיף מאוד בחינם) באינטרנט .. מצאתי כמה שהיו מחורבנים לגמרי, או מבחני 10 שניות חארטה. יש די הרבה באנגלית, שאותם עשיתי אבל לפעמים נתקעתי במצבים שהשפה קצת הפריעה .. בכל זאת לא שפת אם. יש משהו ?

3. בד"כ כשקשה להרדם, אני מזפזפ בטלויזיה ומחפש נושא טוב להרדם עליו. במעבר מערוץ 8 לערוץ 11(עמנואל הלפרין - דויד ויצטום "מהיום למחר") אני נתקל בקליפים של ערוץ 9 ברוסית. יש שם קטע כזה אידיוטי של שירים עם קליפים "סופר אומנותיים". לדוגמא: קליפ 1, מראים 3 בנות חצי עירונמות שרועות על הספה מפזזות ומזמרות להן. אח"כ עוד קליפ עם 3-4 בחורות , חצי עירומות, משחקות אותה קשורות עם חבלים במיטה. נראות כל כך טוב שאני לא מבין למה הן קשורות. אח"כ יש קטע שמראים בחורה עם הגב שלה, ושוט מוחזק עליה (סטייל שיעית מלבנון). לפעמים אני חושב שזה פתיח לסרט פורנו, ולפעמים אני פשוט מרחם על מי שביים את הקליפים האילו. ברור, MTV לא בדיוק החסידים של האומנות (ראו קליפ של 3 הגמדות - פינק, קריסטינה ועוד אחת ....) א…

• 46 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. הת'רד אמור לרכז את הפריטים שחברי הפורום מעוניינים לקנות בבאר שבע במסגרת Black Friday ביומיים הקרובים. כך נוכל "לחבר" בין אנשים שמעוניינים בפריטים דומים ולנצל את המבצע כמו שצריך... על הכוונת שלי (כרגע, מתעדכן): 1. עכבר MX1100 - עולה 100 ש"ח במסגרת 1+1 בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8023&perur=2&t=9&c=201 2. מסך MIMO בחיבור USB בלבד (7 אינטש) - 250 ש"ח במסגרת 1+1 בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7487&perur=2&t=16&c=296 3. כרטיס SD 8G SDHC ULTRA II - עולה כ~75 ש"ח במסגרת 1+1 בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7100&perur=2&t=28&c=421

• 26 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. הלכתי היום בבוקר בסביבות 9:30 (פותחים ב 9:00) והיה סגור על מנעול ובריח. לפני כמה דקות הרמתי טלפון וענה לי המענה המעצבן עם השיר המעצבן של אנאסטזיה אבל לא משנה איזה אופציה בחרתי זה תמיד חוזר לתחילת המענה ואף אחד לא עונה. אולי הם כולם גרים בירושלים ונתקעו בשלג? [glow=green, 2, 300]עדכון[/glow] ההודעה מגלובס: [glow=yellow, 2, 300]ההודעה הועתקה בשלמותה מהאתר של גלובס (http://www.globes.co.il/) ומובאת כלשונה. ההודעה מובאת לכאן רק לנוחות הגולשים באתר ובאמת שלא מתוך רעיון שבירת זכויות. [/glow] חנות אספקת המחשבים המקוונת פלונטר נסגרה לאחר שנקלעה לקשיים אחד מבעלי החברה ל"גלובס": "החברה נמצאת כיום במו"מ למכירה עם שלושה גורמים. אנו מקווים שיהיה פתרון כבר מחר או בתחילת השבוע" אופק …

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. יש לי בבית שעון רולקס לפי מה אני יכול לדעת שהשעון הוא זיוף או אמיתי ? ROLEX DAYTONA

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by pringles,

מה זה רדיוס עקמומיות? מה הוא מתאר בעצם?

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. תקשיבו דודה שלי נוסעת ל LA ואני רוצה לבקש ממנה X45... עכשיו אני רוצה לתת לה כתובת מדויקת שלא תתחיל לחפש לי שם סתם... (שליחות מהעבודה לא צריך שהיא תבזבז יותר מדי זמן עליי :) אז יש לכם המלצות על חנויות מחשבים גדולות ב LA שאני יכול לומר לה שתחפש שם, וסיכיו גדול שיהיה שחנות אאת הסטיק הזה? תודה לכולם ... נ.ב. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא פה אז איפה ?

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by J0n1,

יש לי מחר זימון לצוות אוויר, וממה שהבנתי יש שם כמה מבחנים. מישהו יכול לשתף מה הולך שם? האם כדאי להתכונן? מה כדאי לעשות? וכו'.... תודה

• 29 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. --------------------הודעה לאדמינים---------------------------------------- בפאב זה קיימים אך ורק דברים חוקיים והוא נוצר אך ורק כדי לעלות קטעים מצחיקים אז נא לא לסגור לי את הנושא! אני מתחייב להשגיח על הפאב מפני דברים לא חוקיים ----------------------------------------------------------------------------- אני תורם לפה פאב שלי שנוכל לעלות לפה כל מיני דברים קטנים ומצחיקים כמו שיחות טלפון קורעות שירים מצחיקים וכו'... כל חומר לא חוקי ימחק מיידית!! אז בינתיים שמתי כמה דברים מקווה שאתם תרבו ותעלו גם דברים מצחיקים... ENJOY AND UPLOAD דרך אגב אני ממליץ לכולם להוריד את הקטע MANYA.MP3 זה פשוט הכי קרוע שיש!!!! כתובת: prikoli:b0necrack3r@213.8.49.132:8713

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by J0HNiE,

(קרדיט לTaimors) סרטון על האמריקאי הממצוע.. ולא חסר גם לי סיפורים ממתי שהייתי בארה"ב...

• 48 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by --Adidas,

מה אתם אומרים תהייה שביתה ? לי מתאים כמה ימי חופש

13. מכירים את זה שאתם רוצים לצאת מהבית, ולא יודעים איך לאכסן את כל הגאדג'טים שלכם בכיסים? ובכלל.. כל הדברים שאתם צריכים איתכם, מפתחות, ארנק, פלאפון, אוזניות, אייפוד (או D2, או כל נגן אחר שהוא fuck the system and be different) חשבתי לקנות תיק צד קטן, ולשים בו הכל. מישהו מכיר מקום במרכז לתיקים נורמלים? הבנתי שלPURE יש תיקים יפים, אבל שהם יקרים ממש, מישהו יודע מה סדר המחירים שם?

• 40 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by WizMaster,

קבלו סרטון חמוד ;D אה, ולמי שיש חיבור איטי אני מציע להוריד אותו להרדיסק, ואח"כ להריץ אותו.

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by yp3,

לפני מספר ימים הזמנתי דרך האינטרנט מKSP דיסק קשיח, חזר אלי נציג וניסה לשכנע אותי לקנות את המוצר מהחנות שלהם, כשאמרתי לו שאני לא מזדמן לחנות שלהם ואני רוצה שישלח לי את זה בדואר הוא אמר לי שהם לא שולחים מעבר לקו הירוק, אמרתי לו - הרי אתם שולחים דרך דואר ישראל והדואר מגיע מעבר לקו הירוק - אז מדוע שלא תשלחו לי? הוא השיב לי שזו המדיניות שלא שולחים מעבר לקו הירוק, צעקתי עליו ואמרתי שאני רוצה לדבר עם המנהל שלו, אז הוא הלך להתייעץ עם המנהל שלו, חזר ואמר לי שלא גובש עדיין נוהל לשליחה מעבר לקו הירוק, כמובן שהתפלאתי, הרי איזה נוהל מיוחד צריך למשלוח חבילות מעבר לקו הירוק? פשוט כותבים את הכתובת וזה מגיע. הוא אמר לי שאין מה לעשות, צעקתי עליו שאני אפרסם את זה ובזה הסתיימה השיחה. חבר שלי…

• 33 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. המיזם IL-IX מבטיח לחבר בין ספקיות, גופי תוכן, בנקים ושירותי ענן - ולשנות את מפת האינטרנט בישראל לכתבה

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by Moshik144,

באיזה בושם אתם משתמשים ??? אני בpolo blue ו amor לגבר.. יאללהה תפציצוו חברים

• 54 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. כנסו לאתר של משרד החינוך https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/ אחרי זה תכתבו בשורת הכתובות: Javascript:openH() (הסוגריים צריכים להיות בצד ימין) תמלאו את הפרטים ותוכלו לראות תציונים אוקי עכשיו אפשר לראות את הציונים בדרך רגילה

• 84 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by raiman1,

אני לומד שפת C# והשנה גמרתי 3 יחידות ובשנה הבאה הייתי אמור לעשות עוד 2 אבל סגרו את המגמה. שאלתי היא האם אפשר ללמוד את הוחמר הזה לבד או שהוא קשה מדי?? אם אפשר תוכלו לתת לי את שם הספר שאותו צריך ללמוד ?

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by pssheba,

שלום, שנים רבות נכנסתי ל http://thepiratebay.org באין מפריע. השבוע קיבלתי את המסך "אני לא רובוט" הרצ"ב. לא קיימת תיבת סימון לציין ש "אני לא רובוט" ובמילים אחרות: נחסמה גישתי לאתר. האם זה בגלל הרחבה כלשהי בכרום שלי? זה קורה לכולם? מישהו יכול להסביר לי פשר התופעה ואיך להתגבר עליה? תודה

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by tustos,

שלום D: אני אחרי צו ראשון. ובדרך פלא אני יודע את הקב"א ואת הדפ"ר שלי.. רציתי לשאול.. מה אני יכול לעשות איתם? יש לי קב"א 53 ודפ"ר 80... הפרופיל שלי יכול להיות גם 45 וגם 82 תת משקל משהו... אם אני יעלה שתי קילו אז אני יהיה 82... אז תתיחסו לשתי האפשרויות... אני שאמח לדעת לאן אני יכול להגיע אם הנתונים הללו. תודה

• 36 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. אני זוכר ששמעתי פשוט סיפור על אדם שמכר לקולגייט את הרעיון להרחיב את הפקק בשפורפרת של משחת השיניים תמורת מיליון דולר(ככל שהפקק רחב יותר, אנחנו מוציאים יותר משחה ולכן קונים בכמויות גבוהות יותר). מישהו יודע אם זה נכון, ואם כן, יכול לספק לינק עם עוד פרטים? תודה

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by maxwell10,

מכירים את השקים שסגורים עם קשירה מיוחדת? יש איזו שיטה לפתוח את הקשר, למשוך את השרוך ואז השק נפתח, מישהו יכול להסביר איך עושים את זה? לא מצאתי סרטון ב YouTube שמסביר

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  24. ? ואם מישהו יודע מה הסיכויים של כל אחד לזכות ? תודה

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. אם אני שם משקל במעלית ואני שוקל 80 קילו כמה המשקל יראה שאני יעלה/ירד במעלית? מי שיודע שיענה ואל תשחקו אותה חכמים יותר מידי

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.