עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by blabla2002,

אני מסתובב באינטרנט פתאום מפגש אם התמונה הזה שזה איזה שהוא מוצר חדש שנמצא בחניות ביפן מה שיותר מעיניין אותי זה מה שמאחור תראו כמה מעבדים וhd זה פשוט מדהים ולחשוב שיש קניונים שלמים של חניות כזה מדהים!

• 52 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. שלום יש לי שאלה כזאת: ניקח שני אנשים שניהם בגיל X. בן אדם A שוקל Y ק"ג בן אדם B שוקל Y+50 ק"ג (מן הסתם B הוא גם שמן). שניהם הולכים לאותו חדר כושר ונתאמנים באותם מכשירים ואותו כמות שעות בשבוע. אחרי Z זמן מי יהיה יותר מפותח A או B? תודה רבה מראש

• 38 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. אלהן, אשמח אם תמליצו לי על סרטי מדע בדיוני ופנטזיה חדשים (ולא כל כך) שכדאי לראות. תודה רבה מראש.

• 49 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. האם זה עבודה כמו שירות לקוחות בחברות תקשורת עם תחלופה גבוהה? או שזה תפקיד שאפשר לעבוד בו 2 - 3 שנים? תודה

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by J0n1,

אני הולך לטוס להולנד דרך רומניה (צ'ארטר) ורוצה להביא איתי שתייה מהדיוטי. יש לכם מושג אם יעשו לי בעיות בהכנסת השתיה למדינות הנ"ל?

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by x-dude,

תנו קודם כל להעתיק את האימייל שקיבלתי: > > בזק מודיעה לתשומת ליבכם, מאוד חשוב לא להתפתות??: > > > > אם אתם מקבלים שיחת טלפון שבה מענה אלקטרוני נשי מודיע לכם שזוהי שיחה > מטעם > > חברת ביטוח או משהו דומה ומודיע לכם שבמידה ואינכם מעוניינים בשרות??, > עליכם > > ללחוץ על מקש מספר "תשע" (או כל מקש אחר) בכדי להוציא אתכם מרשימת התפוצה > שלהם??. > > > > יש לנתק מייד את השיחה ולא ללחוץ על המקש כפי שהתבקשתם??!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > לחיצה על מקש מספר "תשע" או כל מקש אחר תגרום לכם לאפשר לנוכל להשתמש > > בטלפון שלכם ככל העולה על רוחו?? !!!!!!!! > > זהו טריק נוכלות רב היקף שהצליח להונות הרבה מאו…

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by Chymes,

חלק אומרים לי ש"מרוויחים" 400 ש"ח. אחרים אומרים 300 ש"ח. כמה בדיוק מרוויח חייל לא קרבי?

• 39 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. סדרות שמציגות את הבעיות של העשירים

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by My_Name,

אבא שלי עובד כנהג מונית, אז עוברים לו בין האצבעות הרבה שטרות. כשהתחיל כל השיגעון של השטרות עם הכיתוב "60 שנה לישראל", הוא התחיל ללקט את אותם שטרות שקיבל מלקוחות ולשמור בצד. במחשבה שזה יכול רק לעזור, המקסימום שיכול לקרות זה שיצא שהוא חסך כסף בשטרות של 20. אתמול, גיליתי שיש לו 1400 ש"ח, בשטרות כאלה ( ), הלא זה 70 שטרות. יש משהו לעשות עם דבר כזה? עדיין קיימים אנשים שמעונינים בדבר הזה ? או שעדיף לשמור את זה, ואולי יום אחד זה יהיה שווה משהו ?

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by imac,

כל המושגים האלה שאתם אומרים LOL משהו יכול להסביר לי פעם אחת וזהו מה כל פירוש של מושגים? (תודה)

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. אמרו לי שהם לא בטיחותיים אבל אני לא מבין מה הבעיה למכור כאלה לשימוש בסיסי ולא לתחרויות. האם יש איסור בחוק על מכירה או ש"כוחות השוק" קובעים זאת הלכה למעשה? ובלי קשר לבטיחות - האם ייצור טרקטורון עם 3 גלגלים זול יותר מאשר 4 גלגלים?

12. Started by fuck off,

בואו ניראה כמה תצליחו להשיג.. הגעתי ל13690. http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm

• 56 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by Sting,

http://home.comcast.net/~wadethebeach/WadeMadeOWNED.gif עריכה : לא לילדים קטנים... וגם לא לבולסקי :

• 45 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. אני רוצה שאוכל להעלות תמונה, וגם למחוק אותה לאחר זמן מה שאבחר אפשרי או שזה רק פינוק לאדם שיש לו שרת אחסון משלו? או אם יש לכם אתר אחר, אשמח תודה רבה

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. נמאס לי מהם, אני רוצה לנקום. להלביש להם כפכף זה לא טוב כי הם נמרחים על הקיר. מוסקיטו לא ממש עוזר... יש דרך יותר "נקייה" לעשות זאת (יעיל ואפקטיבי)? איזה שיטות וחומרים אתם ממליצים? אשמח לשמוע הצעות.

• 31 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. זה אמיתי לגמרי מצאתי חנות ברשת ושם היה מוצר מוזר... אני חוזר ואומר: זה אמיתי לגמרי!

• 32 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by RavivRavR,

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Folding@Home, הוא פרויקט חישוב והדמיה המנוהל על ידי אוניברסיטת סטאנפורד, ומטרתו לחקור את תהליך ההרכבה (או התקפלות- Folding) של הפרוטאינים השונים בגוף. תהליך התקפלות זה, אשר הכרחי לפעילותו התקינה של הגוף, עדיין אינו מובן במלואו למדענים בתחום. כאשר הפרוטאינים אינם 'מתקפלים' כראוי, נוצרות בעיות היכולות להתבטא במחלות כגון אלצהיימר, פרקינסון וסוגים שונים של סרטן. את תוכנת Folding@Home מורידים גולשים מכל רחבי העולם. על כל אחד מהמחשבים מריצה התוכנה סדרה של הדמיות ונוסחות מתמאטית, בעזרתן היא מחשבת מקטע מתוך תהליך ההתקפלות של הפרוטאין. על ידי חלוקת תהליך החישוב ליחידות עבודה המתפרסות על מאות אלפי מחשבים, משיג הפרויקט כוח חישוב גבוה ביותר, העובר בקלות את כוחם של מחשבי העל המתקדמים…

• 56 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Started by Moshik144,

באיזה בושם אתם משתמשים ??? אני בpolo blue ו amor לגבר.. יאללהה תפציצוו חברים

• 54 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. אך גם כזו שכמובן המחיר בה לא יהיה מאוד גבוה.

• 32 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. מישהו כאן יצא לקורס הכנה לאזרחות ? לא נתנו לי יותר מדיי פרטים, חוץ מזה שמתחיל אחד ביום ראשון הקרוב... מישהו יודע קצת פרטים עליו? כמה זמן? איפה? מה בעצם עושים שם ?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. שוב פעם אייבורי ו-KSP מסתבכות . . . "אין עשן בלי אש" ? : לבית המשפט המחוזי מרכז הוגשה בקשה לאישור תביעה ייצוגית בסך 160 מיליון שקל נגד רשתות המחשבים "אייבורי מחשבים", "KSP מחשבים" ונגד "סי.אר.ג'י. אלקטרוניקס", יבואנית מוצרי Seagate, בטענה כי במשך כשנה וחצי מכרו כוננים קשיחים פגומים ממותג זה למרות שידעו כי הם פגומים. שתי הרשתות פתחו לעצמן חזית משפטית נוספת וזאת לאחר שחברת DELL תבעה אותן על מכירת מחשבים משומשים. הסיפור שהיה עם DELL (בצורה חשודה ביותר, הכתבה נמחקה משום מה מהאתר של גלובס אבל בזמנו ציטטתי אותה מילה במילה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425675.msg3662001#msg3662001 התביעה החדשה, בה שתי החברות מואשמות שמכרו ביודעין כוננים תקולים על מנת לעשות…

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by R0ck,

ולקינוח, המרשימה ביותר בעיני... ככל הנראה שמישו פה עבד קשה מאוד על העריכה. 8)

• 41 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by iakovl,

עברתי במקרה היום על הפרופיל שלי ומה שמתי לב? אתמול "חגגתי" 8 שנים באתר... כמה זמן הספיק לעבור, אה?

• 37 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים