כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה החלטתי לנסות לפתוח עסק קטן, שעיקרו מכירת מוצרים מסויימים, בעיקר לתושבי חו"ל . מכיוון שאין לי ניסיון בנושא, קיוויתי שאולי למישהו פה יש. השאלה שלי היא האם זה יהיה בעייתי לשלוח את המוצר לקונה מחו"ל ? האם אני אצטרך להתעסק בניירת מסויימת? האם ישנן הוצאות מסויימות מלבד עלות המשלוח ? ולמי עלי בכלל להפנות שאלות מסוג זה, דואר ישראל או גוף אחר? תודה.
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
-
שלום הייתי בנצרת עלית ותפסתי עקרב שחור ואני אוהב עקרבים נחשים עכבשים וכל זה אז לקחתי את העקרב עלי הביתה ואני לא יודע איזה אוכל להביא לו מישהו יודע איזה חרק אולי או משהו שאני יביא לו לאכול אם אני ימצא את הכבל של המצלמה אני יפרסם תמונות שלו תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לפני מספר ימים הזמנתי דרך האינטרנט מKSP דיסק קשיח, חזר אלי נציג וניסה לשכנע אותי לקנות את המוצר מהחנות שלהם, כשאמרתי לו שאני לא מזדמן לחנות שלהם ואני רוצה שישלח לי את זה בדואר הוא אמר לי שהם לא שולחים מעבר לקו הירוק, אמרתי לו - הרי אתם שולחים דרך דואר ישראל והדואר מגיע מעבר לקו הירוק - אז מדוע שלא תשלחו לי? הוא השיב לי שזו המדיניות שלא שולחים מעבר לקו הירוק, צעקתי עליו ואמרתי שאני רוצה לדבר עם המנהל שלו, אז הוא הלך להתייעץ עם המנהל שלו, חזר ואמר לי שלא גובש עדיין נוהל לשליחה מעבר לקו הירוק, כמובן שהתפלאתי, הרי איזה נוהל מיוחד צריך למשלוח חבילות מעבר לקו הירוק? פשוט כותבים את הכתובת וזה מגיע. הוא אמר לי שאין מה לעשות, צעקתי עליו שאני אפרסם את זה ובזה הסתיימה השיחה. חבר שלי…
-
- 33 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
ורציתי לדעת זה משנה גם איזה מטען יש לי אני הולך לקנות אותן מאיבייי
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
שלום רב. יש ברשותי מחשב נייד של טושיבה שהמטען שלו בעל הספק יציאה של 180W. אני זקוק למטען או ממיר מתח לרכב. האם הייתם לוקחים סיכון עם זה : http://www.ebay.com/itm/SUVPR-DY-8103-DC12V-24V-to-AC-220V-200W-CAR-Power-INVERTER-WITH-USB-/271277124816?pt=US_Power_Inverters_&hash=item3f29606cd0
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
זה אמיתי לגמרי מצאתי חנות ברשת ושם היה מוצר מוזר... אני חוזר ואומר: זה אמיתי לגמרי!
-
- 32 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה כזאת: ניקח שני אנשים שניהם בגיל X. בן אדם A שוקל Y ק"ג בן אדם B שוקל Y+50 ק"ג (מן הסתם B הוא גם שמן). שניהם הולכים לאותו חדר כושר ונתאמנים באותם מכשירים ואותו כמות שעות בשבוע. אחרי Z זמן מי יהיה יותר מפותח A או B? תודה רבה מראש
-
- 38 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ביום הראשון שעבדתי בארומה, לא שמעתי על החוק שאסור לעשן והוצאתי מעפרות והם קיבלו קנס על זה חחחחח באותו המקום, אחרי כמה זמן זרקתי זבל, ולא שמתי את השקית בתוך הפח כי הוא היה מלאה אלה ליידו, וגם על זה הם קיבלו קנס :
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
-
שלום בנות איזה אופניים חשמליים כדאי לקנות לדעתכן?
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
גמר חתימה טובה, מה פירושו? : מי יודע ויכול להסביר? ???
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
האם זה עבודה כמו שירות לקוחות בחברות תקשורת עם תחלופה גבוהה? או שזה תפקיד שאפשר לעבוד בו 2 - 3 שנים? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה היום דפדפתי בלוח שנה לשנה העברית החדשה- התשע"א וראיתי שהשנה הבאה תיהיה שנה מעוברת. כלומר יהיו 2 חודשים אדר. כמובן שזה לא משפיע על החיים בשום צורה, פרט לעובדה שיש הרבה יותן זמן ללמוד מחנוכה לפורים אבל זה העלה בי שאלה מסקרנת. בלוח השנה העברי יש 354 ימים ושליש. האם גם בשנה מעוברת יש 354 ושליש ימים? אם כן, איך זה יתכן? הרי מוסיפים עוד חודש, אדר א', ויש בו 30 יום, ומנגד מחסירים 2 ימים בחודש חשון וכסלו מה שנותן בסופו של דבר 28 ימים נוספים שלא היו בשנה רגילה. איך זה שבכל זאת יש אותם מספר ימים כל שנה? ולגבי הלוח הלועזי בו יש 365 ורבע ימים בשנה, ופעם ב-4 שנים מוסיפים עוד יום (29 לפברואר), איך זה שעדיין נשמר כל שנה 365 ימים? או שאני בכלל טועה וכל שנה יש מספר שו…
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בואו נעשה הצבעה קלה, כל מי שמעוניין ש ATHLON יהפוך להיות מנהל פורום, שיכתוב "אני"... בואו כולנו ניתן לו מתנה עקב גילו המופלג "זקן העדה" והעזרה הרבה שהוא מציע לכולנו בכל התחומים. זה מגיע לו, אז בשבילו הגיבו כמה שיותר. (מנהלים לתשומת לבכם באמת מגיע לו להיות מנהל)
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
EPIC FAIL השבוע הזוכה אצלי לדירוג העל FATAL FAIL - שייך לרוסיה, בה מירוץ רחוב שהתחיל באור ירוק נגמר במוות כשנהג אחר חצה באדום. כולי תקווה כי מצד אחד זה ילמד כמה אנשים להפסיק להתחרות ברחוב ומצד שני ילמד אחרים לכבד רמזור אדום ! EPIC WIN השבוע שייך לסין. אדם שרכב על אופניים וראה מרחוק שוד, החליט להצטרף לשורות ה-LEGENDARY
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר חנויות מוצרי חשמל, מחשבים או כל דבר אחר שנמצאות בקנדה? אם כן אני אוד הלו מאוד אם הוא יכול לפרסם כמה אתרים
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-