כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
-
שלום יש לי שאלה כזאת: ניקח שני אנשים שניהם בגיל X. בן אדם A שוקל Y ק"ג בן אדם B שוקל Y+50 ק"ג (מן הסתם B הוא גם שמן). שניהם הולכים לאותו חדר כושר ונתאמנים באותם מכשירים ואותו כמות שעות בשבוע. אחרי Z זמן מי יהיה יותר מפותח A או B? תודה רבה מראש
-
- 38 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
האם זה עבודה כמו שירות לקוחות בחברות תקשורת עם תחלופה גבוהה? או שזה תפקיד שאפשר לעבוד בו 2 - 3 שנים? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני הולך לטוס להולנד דרך רומניה (צ'ארטר) ורוצה להביא איתי שתייה מהדיוטי. יש לכם מושג אם יעשו לי בעיות בהכנסת השתיה למדינות הנ"ל?
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
תנו קודם כל להעתיק את האימייל שקיבלתי: > > בזק מודיעה לתשומת ליבכם, מאוד חשוב לא להתפתות??: > > > > אם אתם מקבלים שיחת טלפון שבה מענה אלקטרוני נשי מודיע לכם שזוהי שיחה > מטעם > > חברת ביטוח או משהו דומה ומודיע לכם שבמידה ואינכם מעוניינים בשרות??, > עליכם > > ללחוץ על מקש מספר "תשע" (או כל מקש אחר) בכדי להוציא אתכם מרשימת התפוצה > שלהם??. > > > > יש לנתק מייד את השיחה ולא ללחוץ על המקש כפי שהתבקשתם??!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > לחיצה על מקש מספר "תשע" או כל מקש אחר תגרום לכם לאפשר לנוכל להשתמש > > בטלפון שלכם ככל העולה על רוחו?? !!!!!!!! > > זהו טריק נוכלות רב היקף שהצליח להונות הרבה מאו…
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
-
אבא שלי עובד כנהג מונית, אז עוברים לו בין האצבעות הרבה שטרות. כשהתחיל כל השיגעון של השטרות עם הכיתוב "60 שנה לישראל", הוא התחיל ללקט את אותם שטרות שקיבל מלקוחות ולשמור בצד. במחשבה שזה יכול רק לעזור, המקסימום שיכול לקרות זה שיצא שהוא חסך כסף בשטרות של 20. אתמול, גיליתי שיש לו 1400 ש"ח, בשטרות כאלה ( ), הלא זה 70 שטרות. יש משהו לעשות עם דבר כזה? עדיין קיימים אנשים שמעונינים בדבר הזה ? או שעדיף לשמור את זה, ואולי יום אחד זה יהיה שווה משהו ?
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כל המושגים האלה שאתם אומרים LOL משהו יכול להסביר לי פעם אחת וזהו מה כל פירוש של מושגים? (תודה)
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אמרו לי שהם לא בטיחותיים אבל אני לא מבין מה הבעיה למכור כאלה לשימוש בסיסי ולא לתחרויות. האם יש איסור בחוק על מכירה או ש"כוחות השוק" קובעים זאת הלכה למעשה? ובלי קשר לבטיחות - האם ייצור טרקטורון עם 3 גלגלים זול יותר מאשר 4 גלגלים?
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה שאוכל להעלות תמונה, וגם למחוק אותה לאחר זמן מה שאבחר אפשרי או שזה רק פינוק לאדם שיש לו שרת אחסון משלו? או אם יש לכם אתר אחר, אשמח תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
זה אמיתי לגמרי מצאתי חנות ברשת ושם היה מוצר מוזר... אני חוזר ואומר: זה אמיתי לגמרי!
-
- 32 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
Folding@Home, הוא פרויקט חישוב והדמיה המנוהל על ידי אוניברסיטת סטאנפורד, ומטרתו לחקור את תהליך ההרכבה (או התקפלות- Folding) של הפרוטאינים השונים בגוף. תהליך התקפלות זה, אשר הכרחי לפעילותו התקינה של הגוף, עדיין אינו מובן במלואו למדענים בתחום. כאשר הפרוטאינים אינם 'מתקפלים' כראוי, נוצרות בעיות היכולות להתבטא במחלות כגון אלצהיימר, פרקינסון וסוגים שונים של סרטן. את תוכנת Folding@Home מורידים גולשים מכל רחבי העולם. על כל אחד מהמחשבים מריצה התוכנה סדרה של הדמיות ונוסחות מתמאטית, בעזרתן היא מחשבת מקטע מתוך תהליך ההתקפלות של הפרוטאין. על ידי חלוקת תהליך החישוב ליחידות עבודה המתפרסות על מאות אלפי מחשבים, משיג הפרויקט כוח חישוב גבוה ביותר, העובר בקלות את כוחם של מחשבי העל המתקדמים…
-
- 56 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
-
-
מישהו כאן יצא לקורס הכנה לאזרחות ? לא נתנו לי יותר מדיי פרטים, חוץ מזה שמתחיל אחד ביום ראשון הקרוב... מישהו יודע קצת פרטים עליו? כמה זמן? איפה? מה בעצם עושים שם ?
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שוב פעם אייבורי ו-KSP מסתבכות . . . "אין עשן בלי אש" ? : לבית המשפט המחוזי מרכז הוגשה בקשה לאישור תביעה ייצוגית בסך 160 מיליון שקל נגד רשתות המחשבים "אייבורי מחשבים", "KSP מחשבים" ונגד "סי.אר.ג'י. אלקטרוניקס", יבואנית מוצרי Seagate, בטענה כי במשך כשנה וחצי מכרו כוננים קשיחים פגומים ממותג זה למרות שידעו כי הם פגומים. שתי הרשתות פתחו לעצמן חזית משפטית נוספת וזאת לאחר שחברת DELL תבעה אותן על מכירת מחשבים משומשים. הסיפור שהיה עם DELL (בצורה חשודה ביותר, הכתבה נמחקה משום מה מהאתר של גלובס אבל בזמנו ציטטתי אותה מילה במילה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425675.msg3662001#msg3662001 התביעה החדשה, בה שתי החברות מואשמות שמכרו ביודעין כוננים תקולים על מנת לעשות…
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ולקינוח, המרשימה ביותר בעיני... ככל הנראה שמישו פה עבד קשה מאוד על העריכה. 8)
-
- 41 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-