עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איזה מין הסבר זה? ולמה בכלל צריך סיבה לסגירת תיק? למה שלא יסגרו וזהו? מה זה משנה הסיבה? קראתי כתבה על אדם שחי בחו"ל 19 שנה והגיע לביקור בארץ ואז חקרו אותו בחשד לרצח ובסוף סגרו את התיק מ"חוסר ראיות". ועכשיו יש עליו כתם. לא חבל על הבנאדם? אם אין ראיות תעזבו אותו וזהו. למה צריך לסמן אותו כאילו שהוא התחמק בפוקס מעונש ושיכול להיות שהוא בעצם רוצח אבל בגלל בעיות טכניות הוא שוחרר

2. Started by The Dom,

הממ מישהוא יכול להסביר לי את זה? http://www.tapuz.co.il/end/default.asp מלא פרסומות....

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by wooper,

הי אני מחפש פתרון שלא אשמע את כל הדיבורים/פטפוטים בדירה ניסיתי אטמים שהתתברר כפתרון גרוע האם יש פתרון טוב כנגד רעשים בתדרים אלה? באופן כללי מפריע לי דיבורים שאני צריך ריכוז

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by borg,

הדוד שמש לא מחמם את המים בחורף במידה מספקת למקלחת, והדוד חשמל צריך לעבוד הרבה זמן (יותר משעה) כדי שיהיו מים למקלחת לאדם אחד. שמעתי שמחמם מים "אטמור" מספק מים חמים באופן מיידי עם פתיחת המים החמים. למישהו יש מחמם מים כזה במקלחת? מישהו יודע איך זה עובד? האם האטמור צורך חשמל באופן קבוע, או רק בזמן שימוש במים חמים? איך הוא מחמם את המים לטמפרטורה ראייה למקלחת (אני אוהב להתקלח בחורף במים רותחים) באופן מיידי? כמה חשמל אטמור צורך? האם הוא צורך יותר חשמל מדוד חשמל (150 ליטר) או פחות, ובכמה? האם הוא בטיחותי (מים וחשמל לא ממש מסתדרים טוב ביחד)? אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על דגם טוב ולא יקר (אני צריך דגם מודולארי שפשוט להרכבה והסרה)?

• 79 תגובות
    • 29.6k צפיות
  5. Started by cleric,

לצערי התפוצץ לי הדוד מים בדירה. בעלת הדירה הקמצנית לא רוצה לשלם על דוד חדש ומצאה "פתרון" זול, זה נקרא "אטמור", הבנתי שזה מין מכשיר שמחובר לברז המים הקרים במקלחת ומחמם אותם , מישהו מכיר את המוצר ויכול לומר לי אם זה טוב או רע ולמה? לי אישית זה נשמע כחארטה ולא פרקטי לחלוטין, אבל אשמח לקבל תגובות ממי שיש לו נסיון עם המוצר אודה מאוד לכל מי שיכול לתת לי מידע על העניין, כדי שאם מדובר בבזבוז זמן אוכל לטרפד את העניין לפני שהיא סוגרת עסקה

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. שלום לכם, אני מהאנשים שאטמי-אוזניים פנימיים (כאלה שדוחפים לאוזן), מכאיבים להם. אני מחפש לקנות אטמי-אוזניים שהם חיצוניים ולכן מתלבשים ממש על האוזן, כמו אוזניות (או לפחות כמו משהו בסגנון) שממש יחסמו רעש ויגרמו לי לשקט כמו שיש לי רק פעם בשנה ביום כיפור (אני גר על הכביש)... אם מישהו מכיר חנות באזור השרון\מרכז שמספקת מוצרים כאלה באיכות טובה (לא מסחרי), אני מאד אעריך אם יגיד לי, תודה לכם ושבת נחת.

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. אהלן אמיגוס אני והחברה יורדים לאילת למשל 4 לילות ו5 ימים במלון עכשיו אחרי שיפענחנו את פרשת התקציב הנמוך ( כ400 ש"ח לזמן שהייה באילת שציינתי ) רצינו לדעת מה עוד אפשר לעשות שם חוץ מלהתנחל בים , בטיילת ובקניות ( וגם בננות למיניהם ) תודה רבה מהחברה המנוסים :lamer:

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by TicTacToe,

חברים יקרים אני מצפה לאורחים מחו"ל בעוד חודשיים ואין לי שום כוונה שהם יתייבשו בבית למרות תקופת החורף. הבעיה : אני בור מוחלט בכל מה שקשור באטרקציות ומקומות טיול/בילוי בישראל לכן אשמח לקבל את דעתכם והמלצותיכם בנושא. PS ירושלים מחוץ לתחום (נחרשה כבר). תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן, אני מתבגר טיפוסי למחצה, בן 17 שנוסע לשבועיים לצרפת, מהם כשבוע באיזור פריז. כיוון שחיפושים בגוגל מעלים דברים יחסית כלליים, באתי הנה כדי לבקש דעות ספציפיות מאנשים שחוו. מן הסתם נבקר באייפל, ודאי גם בלובר לכמה שעות. אנחנו עוד מתלבטים האם ללכת ליורודיסני או לפארק אסטריקס (מי שלא מכיר - http://www.parcasterix.fr/opening-calendar) אשמח לשמוע מכם עצות\טיפים לגבי מקומות ששווה לראות ודברים ששווה לעשות בפריז, וכן מבצרים מומלצים בעמק הלואר (שבו אבלה שבוע גם כן) אנא קחו בחשבון שהנסיעה בעוד כמה ימים (כלומר אמצע אוגוסט) - האם התורים ביורדיסני בלתי נסבלים לחלוטין? (וכן, אני מודע לאפשרות הFAST PASS אבל משום מה לא מטריף אותי לבזבז שעה בבוקר על לעבור בין כל המתקנים ולקבל שעת כניסה לכ…

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by gal555,

מישהו יודע למה אי אפשר להזמין מהאתר שלה וריך אפשר להזמין מישמה כי כשאני בא בא להזמין ניפתח לי דף כזה שאונר שיש איזו שהיא שגיאה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  11. Started by Track,

בניו יורק, אני יכול למכור כמעט כל דבר, ומהר. אני נכנס לeBay ותוך שעה יש לי הצעות. אני נכנס לCraigslist ותוך שעה מישהו מתקשר אליי מהדירה שליד ולוקח. אני יכול אפילו לערוך Garage Sale אם נמאס לי מכל מה שיש לי בבית.. בארץ, אני יכול לרשום מודעה ביד2, שאף אחד לא רואה ואף אחד לא לוקח ברצינות חוץ מאנשים שבאים "כדי להסתכל" ולא קונים. וגם כן לוח היד שנייה באתר פה לא מזיז כלום. לדוגמא, אני רוצה למכור רמקולים X-530 של Logitech שיש לי 3 שנים ואני כבר לא צריך. הם במצב טוב ואני חושב שאוכל להשיג לפחות 100 ש"ח עבורם, כשקניתי ב500 ש"ח - לא מפריע לי. בניו יורק, תוך 20 דקות אני מוכר אותם. כבר שבוע שהם מפורסמים כאן, ואפילו הודעה אחת לא קיבלתי. אז מה האופציה היחידה? אתר אגורה. זאת אומרת, לתת א…

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by Milford Cubicle,

תיראו עד הסוף... http://www.holesinthenet.co.il/?p=82

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. שלום רב, לאחר שעברתי יום מיונים בביתן חיל הים, קיבלתי זימון לגיבוש צוללות שיערך מחר, הבעיה היא שאני לא מרגיש טוב ואני לא אוכל להשתתף בגיבוש, אני ממש אבל ממש לא רוצה לחתום ויתור. מה אני עושה ?! במידה ואני אתקשר מחר בבוקר למדור סיירות ואודיע להם שאני לא יכול להגיע עקב בעיה רפואית, האם אני אקבל צ'אנס נוסף ויזמנו אותי לגיבוש הבא ? תודה רבה מראש, שבוע טוב, לירן.

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by MalGano,

...אפשר לנחש את נושא הדיון... *לא רלוונטי יותר*

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. השירות מוסבר באתר הבא: http://www.isracellcheck.co.il/ האם אפשר לסמוך עליהם ? הם אמינים? מישהו ניסה ? הם דורשים תשלום של 319 ש"ח ובמידה ולא נמצאו החזרים יותר מה-319 ש"ח הם מחזירים את הסכום.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  16. שלום לכולם, קבלתי לפני מספר ימים דוח + גרירה סה"כ 500 שקל אמרו לי שהגרירה של עיריית תל אביב מחיזרה את הכסף לתושבי הצפון שברחו לאזור המרכז בגלל המצב. שאלה עם זה נכון ואיפה זה רשום כי באתר של עירית תל אביב אני לא מוצא כלום.... מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  17. Started by MasterDK,

שלום. הסיפור שלי כזה. לפני החגים, בתאריך ה 7 לספטמבר, הזמנתי 2 חבילות מ EBAY משתי מוכרים שונים שנמצאים בסין. שניהם בעלי פידבק מעל ל 99.5% ומעל ל 40000 אנשים שנתנו להם פידבק. הדד ליין של החבילה הראשונה היה אמור להיות לפני 4-5 ימים, ושל השניה יהיה מחר. את החבילות טרם קיבלתי. ב 13 לספטמבר, הזמנתי שוב שתי חבילות מאותם המוכרים, כאשר חבילה אחת הגיעה כבר בתחילת החודש (הקדימה את התאריך המשואר בכשבועיים), כי מסיבה מסויימת נשלחה עם מספר מעקב (אני משאר שזה הסיבה שבגללה היא הגיעה מוקדם כל כך). חבילות ממכור א' נשלחו עם Standard International Shipping וחבילות ממכור ב' נשלחו עם Economy International Shipping (כאשר שוב אני מציין, שחבילה אחת נשלחה עם מספר מעקב, מסיבה לא ידוע לי). אני עומד…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הנדון: אי שביעות רצון מהשירות שניתן לי ביום ה 5.2.06, נכנסתי לחנות בקניון הזהב,החלטתי לרכוש כרטיס מסך בסכום של 1793 ש"ח. היה בידי זיכוי של 600 ש"ח, ובינתיים הכל היה כשורה. כשהזמנתי את המוצר המוכר טען שייקח לו 14 ימי עסקים להגיע. צלצלתי כעבור שבועיים ב19 לחודש ושאלתי מה עם המוצר, אמרו לי להשאיר מס' טלפון ושיחזרו אליי כשהכרטיס יגיע. לאחר כ5 ימים התקשרתי שוב וענה לי בחור שחבל שאני לא זוכר את שמו, שאמר לי שהוא יברר ויחזור אליי תוך כמה דקות, הטלפון היה ב3 אחה"צ ועד 10 בלילה לא היה טלפון וגם לא מענה שאני אישית התקשרתי. בנוסף, המענה הטלפוני בסניף ירוד ואינו משביע רצון, כמעט ואין מענה וכשיש, ראו המקרה שלי, שלא טופל כראוי. היום, כ21 יום לאחר הזמנת המוצר ולאחר שבאתי עוד כמה ימים לא…

• 4 תגובות
    • 456 צפיות
  19. Started by Kurt,

שלום! אז ככה המורה הביא לנו לפתור את האי שיוויון הבא 2 < |x+5| < 3|1-x| עד עכשיו היה לנו רק ערך מוחלט בצד אחד של המשוואה ואז השתמשתי בנוסחאות הבסיסיות של האי שיוויונים עם ערך מוחלט אבל פה יש יותר מאחד ואין לי מושג מה לעשות

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by ETB,

עוד שבועיים יש לי שנתיים רשיון, ואני יצתרך לחדש את האגרה לרשיון של הרכב שלי, הנזק הוא אם אני לא טועה 350 שקל. בטחלס לא ניצלתי את הרישיון בכלל, גם בגלל הצבא (הוצאתי אותו ברגילה הראשונה שהייתה לי, כי נכשלתי 4 ימים לפני הגיוס), וגם כי אין להורים שלי אוטו. ועוד שבועיים אני יצתרך לזרוק סתם עוד 350 שקל על רשיון שבכלל לא השתמשתי בו, וגם כי אני תפרן. השאלה היא, עם אני לא ישלם אגרה יכולים לשלול לי את הרשיון? ונגיד אם אני ישלם עוד שנה התעריף של האגרה תגדל?

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  21. מה ההשלכות של זה? זכיתי במוצר ואני רוצה לבטל את הזכיה, עדיין לא שילמתי, עדיף לפנות למוכר ולבטל דרכו?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by mrsph666,

מה הלאה?

• 91 תגובות
    • 11.5k צפיות
  23. http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=9;action=display;threadid=31680 כמה טוב להיות כאן ולא שם.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  24. שלום לכולם. אני בבעיהני כמעט בן 17 ואני עדיין משחק במחשב כו ילדים קטנים או גולש באינטרנט 11 שעות. אתמול חזרתי מחו"ל ולא היה שם מחשב אז אפשר לומר שקצת ניגמלתי. במקום זה הסתובבתי בחנויות טיילתי וכל מיני דברים והבנתי כמה אני מפסיד בשישבה מול המחשב. אני עוד מאט בן 17 זה אחריות זה לימודים זה דאגות לעתיד וכו' ואני עדיין תקוע מול המחשב ועכשיו עד שאני שמצב של "נגמלתי" ועד שלא חזרתי למחשב שוב אני צריך את עזרתכם. (אני לא מתכוון לעזוב סופית אני ינה מחשב חדש אז אני יתחיל להיתעסק בגרפיקה תלת מימדית אבל לא 11 שעות ביום 2-3 שעות מקסימום) אני צריך שתציעו לי כל מיני דברים אחרים שניתן לעשות מלבד המחשב. כל דבר שלא קשור למחשב. בבקשה תעזרו לי

• 74 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים