כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
כשמתקשרים לטלפון שלהם, עונה מענה קולי של בזק, ואומר שהקו איננו מחובר.. קצת קשה לי לעכל, שזה אומר שהחנות נסגרה ממש אהבתי לקנות שם דברים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במיוחד שהן צודקות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4137637,00.html
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בחנויות רוצים על זה 50 שקל!!! WTFFF
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אופניים בקרוב.. יש לי הנחה של כמה אחוזים במצמן אז אני מעדיף לקנות משם.. אני לא מבין בתחום בכלל, ומהסקירות באינטרנט שעשיתי - אין לי כרגע זמן להתחיל להבין על ההבדלים בין הילוכי deore או אלטוס.. וכו'.. בעיקרון השימוש לאופניים יהיה בהתאם - רוכב מתחיל, נסיעה עירונית, לעיתים שטח קל, זהו כעיקרון. אני מניח שיספיק לי מעצור סטנדרטי ולא דיסק, הבולם לא צריך להיות פאר היצירה. לגבי הילוכים אני מתלבט בין 21 ל -24. חישוקים הבנתי שעדיף כפולים ואני מקבל את זה אז זה יהיה סוג של דרישה, זנב קשיח.. זהו בערך.. אשמח להמלצות מהקטלוג שיש להם באתר.. כמו כן יש להם דגמים חדשים של 2012, האם כדאי לבחור בהם? או שאין יותר מדי הבדל? התקציב גמיש אומנם, אבל מכיוון שאני בסך הכל מתחי…
-
- 20 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לו איבודי מידע קשים מתנתק כל 5 ימים אין מה לעשות עם זה.. החליפו לי פעמיים נתב ומגבר כלום לא עזר... עד שהחברה הזאת מוציאה נתב גם הוא לא בסדר.... בושה..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הוא טוען שאני שולח ליותר מידי אנשים בקשות כאלה והוא חוסם אותי מלשלוח עוד ,זה נמשך כבר שבוע.
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
סליחה על השאלה המטופשת, גוגל לא נותן תשובה ברורה, ואני לא סומך על ויקיפדיה...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם, החלטתי לעשות רענון ולהחליף את כל המחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי לגבי תמחור החומרה ספק כח ANTEC NEO HE 500 מארז ANTEC P182 מעבד : Q6600 לוח אם ABIT IP35 PRO זיכרון 1X4 GEIL תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
האם אחד הדילים הללו שווה רכישה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/gdp.aspx?ai=2586203 http://www.wallashops.co.il/ws/a/gdp.aspx?ai=2586202 תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך עובדת הטכנולוגיה הזאת ? הולכים עם הכרטיס המקודד למכונה ומשלמים את החניה איך אחר-כך המחסום יודע לזהות את זה ולהתרומם אוטומטית מבלי שמכניסים לו את הכרטיס ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היו אינספור דיונים על שיטות גילוח ודרכי גילוח. אני לא חושב שהיה דיון על גילוח קלאסי של פעם. למישהו יצא לנסות? http://en.wikipedia.org/wiki/Safety_razor דיון בנושא: http://forum.bgu.co.il/index.php?showtopic=117671 העלות הנמוכה של הסכינים מושכת מאוד. http://www.westcoastshaving.com/Merkur-Double-Edge-Razor-Blades-50-Blades_p_25.html לדוג': 50 סכינים בעלות של 1 - 3 עבור סכין אחד. במקום 9-11 ש"ח ל- Gilette/Schick.
-
- 20 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
לא הבנתי איך כותב הכתבה לא שם לזה לב... אבל 2 האייפונים בתמונה זה לא אייפון 4. אפילו עיוור צבעים יכול להבדיל...
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אם משהו לא מכיר את האתר, הוא נפלא כאתר עזר(ואצלי כתחליף למורה) ללימודים מכל התחומים, בין אם תאוריה לנהיגה, פיזיקה, מתמטיקה, פסיכומטרי ויש עוד לא מעט... הקונספט הוא מצליח מאוד, מדובר במצגות אינטרקטיביות, הסברים מונחי דיבוב ומבחנים לתרגול, שאצלי מאוד חשובים בעיקר ללימודי פיזיקה כי המורה מאוד לא מובנת ובעלת מבטא כבד.... הייתי שמח להבין איך להוריד את הסרטונים הנ"ל למחשב שלי, ניסיתי תפסני אתרים ומנהלי הורדות, אך אין בהם מן התחכום הדרוש... אגב האתר תומך באקספלורר בלבד. תודה על כל עזרה שהיא.
-
- 8 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
חשוב שחברת המישלוחים תסדיר את כל הבעיות עם המכס והמיסים בארץ כי לי אין כוח לזה . שמעתי על החברות האלו רציתי לדעת איזה מהן הכי טובה ? TNT Express ushops mustop אם יש למשהו ניסיון איתן שישתף בחווית הקניה מהן.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
ה-JRE התריע לי שקיימת גרסה חדשה שלו להתקנה: 6.0.29. לאחר ההתקנה, נכנסתי לפיירפוקס, לתוספות שלו, ולתדהמתי הרבה גיליתי כי למרות שהגרסה היא חדשה ויצאה לאחרונה, ה-Java Console של הגרסה החדשה של ה-,Java שהיא 6.0.29, לא תואם עם פירפוקס 7.0.1, ומנוטרל!!!! למה זה קורה???
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מתלבט בין אלו: AURORA HSM אני צריך לשימוש ביתי שמגרס גם כרטיסי אשראי ודיסקים שגם עדיף. האם מישהו יכול להמליץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: המשחק דיי ישן, והיה הזוי בצורה אפילו מפחידה. אם אני לא טועה מדובר במשחק שמורכב מיומן חלומות של איזהשהו בנאדם. המשחק עצמו הוא גוף ראשון, ללא שליטה מעבר להליכה ואולי לקפוץ. מה שהיה בעיקר הזוי שם זה ששום דבר לא היה נראה מתוכנן או קבוע מראש. הרבה שימוש בצבעים וטקסטורות הזויות, בלי יותר מדי הגיון... אם מישהו מזהה - אשמח לשם. תודה
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
איזה אתר לועזי הכי מומחה לסקירות/reviwes על מחשבים ניידים ? אשמח אפילו ליותר מאחד
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני נוסע היום לעשות טסט לאוטו שלי, אבא שלי רשום כבעלים. יש לי ביטוח על האוטו והכל, השאלה אם אני יכול לנסוע לבד ולעבור טסט בלי אבא שלי. תודה לעונים, עניין הדחיפות הוא שהטסט היום..
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסתכלו על התמונה הבאה - האם היא עירומה? הסתכלו שוב...
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שיטטתי לי היום בויקיפדיה וקראתי את הדבר הכי הזוי ומדהים שקראתי בזמן האחרון. אז רציתי לשתף... ישנו דג שנקרא Angler-Fish (חכאי בעברית), דג נורא מכוער, בעל שיניים חדות וארוכות שחי במים עמוקים. לנקבה של הדג יש מחוש שבוקע ממנו אור ובעזרתו היא מושכת וצדה טרף. הזכר לעומת זאת, ופה מתחיל הקטע המעניין, חלש בהרבה מהנקבה, הרבה פחות מפותח ממנה, אין לו את המחוש עם האור, והוא קטן ממנה בכחמישה מונים. מה שכן יש לזכר זה חוש ריח מפותח. ברגע שהוא מגיע לבגרות ודורש כמויות גדולות יותר של אוכל ואנרגיה, שהוא לא יכול לספק לעצמו, הוא מתחיל לחפש נקבה. כשלבסוף הוא מצא אחת, הוא נושך אותה (ולא מרפה) ומפריש אנזים מיוחד שמתחיל לעכל את העור של הנקבה ואת חלל הפה של הזכר. עם הזמן, כלי הדם של השניים מת…
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם ,שמי רון ואני חדש במערכת הפורומים ובאתר בכלל . כרגע אני משרת בצבא, בתור מפקד קורס טמ"מ (טכנאי מערכות מחשב) ,ולפני שהגעתי לפיקוד שירתתי כטכנאי . אני ממש לפני שחרור(חודשיים) ויש לי כמה לבטים לגבי ההמשך באזרחות . אני פשוט אשטח כאן את כל האפשרויות ואודה לכם אם תתיחסו לכל אחת מהן כולל לתת את המסקנה הסופית שהיא מה עדיף לעשות . (אוף דה רקורד אני אומר לכם שיש לי מן הסתם ידע רב בסיסטם ,ומבחינת תקשורת, כל השירות הצבאי שלי עבדתי עם מוצרי CISCO, ותנסו לכוון את זה לעובדה שאני רוצה לעסוק בטכנאות שטח או כרש"צ בעתיד בנושא של תקשורת נתונים,אבטחת מידע וסיסטם ,אחד מהם או כולם). חשבתי עם השחרור להתחיל ללמוד בג'ון ברייס קורס MCITP שאורך כשנה ובינתיים לעבוד בבקרים במה שיהיה . הא…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
פעם גוגל היה מנוע חיפוש איכותי, אבל מאז שהם התחילו להציג תוצאות של מה שהם חושבים שהתכוונתי לחפש במקום מה שהקלדתי בחיפוש איכות התוצאות ירדה מאוד. הפתרונות היחידים שמצאתי הם להוסיף סימן '+' לפני כל מילת חיפוש או להוסיף את הביטוי allintext בצמוד למילת החיפוש הראשונה (כשנקודתיים מפרידות בין שני החלקים). זה עובד, אבל הופך את חווית החיפוש למייגעת. הגיע הזמן לעבור למנוע חיפוש אחר. אם למישהו יש המלצות, אשמח לשמוע. אגב, את יאהו ובינג כבר בדקתי ושניהם גרועים. נתקלתי במקרים שבהם הוספה של מילת חיפוש מגדילה את כמות התוצאות במקום להקטין אותה (כנראה שמנוע החיפוש מחליט בשביל המשתמש מתי להשתמש ב- OR במקום ב- AND).
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, הוטל עליי במסגרת מגמת תקשורות להגיש רעיון לסרט דוקומנטרי בתקשורת. הסרט צריך לעסוק בדמות מסוימת ובתהליך מסוים שהיא עוברת (הסרט יכול להיות גם יום בחיי הדמות אבל פחות מומלץ). אשמח לרעיונות, ואם יש פה מישהו שרוצה שיעשו עליו סרט מוזמן ליצור קשר
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-