עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Dark_Phantom,

כן, אני יודע, פורום מחשבים וכו'.. בכל זאת: נניח סיטואציה כזאת. מאיה שהכירה בחור טוב, נניח שמו חיים. היא ממש מסתדרת איתו ומחבבת אותו, בתור ידיד, לטענתה. הם מבלים די הרבה זמן. חיים לאחר זמן מה מתוודה למאיה שהוא מאוהב בה. מאיה מסרבת לו ושואלת מה הוא רוצה לעשות הלאה. מן הסתם חיים המאוהב לא רוצה לנתק יחסים וממשיך להסתובב איתה. למאיהכיף איתו אז לא אכפת לה. למאיהיש גם סוג של מישהו שיש לו רגשות כלפיה,נקרא לו יוסי, וכנראה גם למאיה כלפי יוסי יש רגשות. הם לא חברים אבל נפגשים ושוכבים ומתנהגים כמו חברים, למעט הכרזה בציבור. ליוסי מפריע שהיא מסתובב עם הידיד החדש,חיים, כמה זה טבעי? מה אפשר לעשות? פרט קטן אך חשוב: חיים עוזב עוד חודש וחצי וכנראה שלא יראה את הבחורה...

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Zeev86,

היי. יש לי מספר שאלות: 1. המבצעים חלים על חיילים משוחררים במשך חמש שנים? 2. אני רוצה לקבל מבצע על כרטיס בקולנוע. מההסבר שלהם לא ממש הבנתי, האם אני צריך לקבל את ההנחה במקום של האגודה שלהם או שאני בא לקולנוע איפה שקונים כרטיסים ומציג את החוגר? תודה לעוזרים.

• 25 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. שלום, מסיבה לא ברורה לא הצלחתי למצוא באינטרנט את תנאי הקבלה ללימודי תואר ראשון בפיסיקה בטכניון. מעבר לכך אשמח מאוד לדעת גם את תנאי הקבלה למסלולים המשלבים: - פיסיקה + הנדסת חשמל - פיסיקה + מדעי המחשב - פיסיקה + ביו-רפואה מפה השגתי מעט מידע על המסלולים השונים: "לימודי פיסיקה בטכניון". בתודה מראש.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by BoOoM2008,

אז ככה אתמול הלכתי למכללה הטכנולוגית באילת כדי להצטרף ללימודים (טכנאי PC ורשתות). הלימודים יערכו כ שנה.(טכנאי רשתות A+מאק) רציתי לשאול עם עשיתי נכון לדעתכם ללמוד את זה אני בעיקרון מאוד אוהב מחשבים ומצפה כבר להתחיל ללמוד היו לי שלושה אפשריות בחירה הראשון שבהם טכנאי LAN השני טכנאי A והשלישי טכנאי A+ מערכת הפעלה מאק הלימודים כמובן ממומנים על ידי המענק הצבאי הלימודים עולים 13,600. המחיר הוגן? שווה? תודה לעוזרים וסליחה על החפירה

• 25 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by Overshot,

אהלן. אתמול חגגנו יום הולדת לידידה שלי, בקיצור הזמינו משטרה סמוך לשעה 00:20. המשטרה באה לאחר שכבר קיפלנו את הכל ורעש כבר לא היה. אני הייתי החראי על המוסיקה, אז בקיצור השוטרים נתנו לי קנס בסך 350 ש"ח. הערות : אחד השוטרים הגיע על אזרחי. השוטר השני שרשם לי את הקנס לא לבש קובע ולא היה לו בכלל. השוטרת שהייתה איתם לבשה נזם באף. השוטר שרשם את הקנס לא היה אפילו קרוב למקום בשביל אפילו לשמוע מה קורה שם. זה בערך כמו שאני יזמין לך, איש, משטרה ונאשים אותך ברצח ומיד וכניסו אותך לכלא. היו המון המון עדים. ברשותי הקנס עם הפרטים של השוטרים. מה אפשר לעשות בנושא?

6. Started by alex.turovsky,

7. השאלה בכותרת לא עבדתי כמה חודשים אחרי הצבא ובין עבודה לעבודה...זה אומר שאני צריך לשלם ביטוח לאומי בכל זאת לא? איך אני יודע? עד עכשיו לא שלחו לי שום דבר, או שהם מחכים שזה יתנפח ואז ישלחו?

• 25 תגובות
    • 21.1k צפיות
  8. לא יודע אם זה יותר לפה או לצרכנות-ננסה: כמה אחוז הנחה אפשר לקבל\לדרוש\להוציא מסוכנות רכב אם אני משלם את הכל במזומן? למישהו יש ניסיון?

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. Started by comcent,

היי, איך זה שאין לאתר כמו HWZONE דף יוטיוב מפותח? אני מדבר על זה שזה כנראה אתר דיי גדול בארץ בכל הקשור למחשבים, אבל אתם לא עושים סרטונים למשל על כל הסקירות שלכם. כמו LINUS ועוד רבים כמוהו: יש להם אתר עם הסקירות, אבל לכל אחת מהסקירות גם יש סרטון לסקירה, וזה דיי מגניב. אני פשוט חושב שאתם צריכים לפתח יותר את הדף שלכם ביוטיוב ולהוסיף סרטון, ושלכל סרטון יהיה כמובן כתוביות באנגלית (תוסיפו בכותרת גם W/ English Subtitles) בשביל יותר צפיות..

10. הזכרונות הדינאמיים שלנו עשויים להפוך ליקרים עוד יותר בקרוב, בשוק אשר נותן עוד ועוד איתותים על שחיקתה של התחרות הממשית בו לכתבה

11. Started by askme,

היי לכולם אישית, אהבתי את הטאצ'ים העדינים ויחד עם זאת המועילים בעדכון הגראפי שנעשה לאתר היום. אולי ( סביר להניח ) יש יותר מזה, בכל אופן, קבלו ח"ח, צוות האתר על השיפור. כשמגיע, מגיע !

12. Started by maxwell10,

לאחרונה אני מנסה לקבל תשובה (בנושא מפרטי מחשב) על שאלה מאוד פשוטה ובמקום לתת תשובות אני נתקף בעוד ועוד שאלות ותשובות סתומות. אין ספק שהדבר נובע מחוסר מקצועיות ואי ידע בתחום המחשבים של אנשי הפורום פה. אני מרגיש שהפורום פה הולך ומקבל מאפיינים של פורום FXP. בכל אופן אני איש עסוק מאוד ואני חייב לקבל תשובה במהירות לגבי מפרט מחשב, השאלה היא איזה עוד פורומים מקצועיים קיימים ברשת (עדיף באנגלית) ובנימה אישית לאנשי הפורום פה, אם אני שואל שאלה ואתם לא יודעים את התשובה אתם יכולים להודות שאתם לא יודעים ולא לנסות ולענות בניבזיות האופיינית לכם!תודה.

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by phantomII,

שלום רב. יש ברשותי מחשב נייד של טושיבה שהמטען שלו בעל הספק יציאה של 180W. אני זקוק למטען או ממיר מתח לרכב. האם הייתם לוקחים סיכון עם זה : http://www.ebay.com/itm/SUVPR-DY-8103-DC12V-24V-to-AC-220V-200W-CAR-Power-INVERTER-WITH-USB-/271277124816?pt=US_Power_Inverters_&hash=item3f29606cd0

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. שלום, אני צריך כבל מאריך ATX 4 פינים 12V. לסינים יש את זה להציע: http://www.aliexpress.com/item/ATX-12V-4-Pin-male-to-8-Pin-Female-Power-Cable-Adapter/417040356.html השאלה היא כמה זה בטוח? אני מכניס מערך כבלים זולים למחשב יקר.

• 25 תגובות
    • 5.4k צפיות
  15. היי. זכיתי במכרז במחיר חסר תקדים ורכשתי בebay כרטיס זיכרון למצלמה מדגם Kingston 8GB SDHC SD Class 4 . http://www.ebay.com/itm/190588566267?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 הרצתי בדיקות על הכרטיס בתוכנה H2testw v1.4 והתוצאות היו מזוויעות. The media is likely to be defective. 981.0 MByte OK (2009152 sectors) 6.8 GByte DATA LOST (14342080 sectors) Details:0 KByte overwritten (0 sectors) 0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors) 6.8 GByte corrupted (14342080 sectors) 0 KByte aliased memory (0 sectors) First error at offset: 0x0000000000000008 Expected: 0x0000000000000011 Found: 0x0000000000000000 H2testw version 1.3 Writing speed: 4.59 M…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי. יש איזה בחורה כמה בניינים לידי שהחליטה לפזר קופסאות שימורי טונה ונקנקיות בחצר הבניין שלי כדי להאכיל את כל החתולים בשכונה. הבעיה מתחילה בכך שיש לי כלב, ובכל פעם שאני מסובב את הראש הוא חוטף איזה נקנקיה ואח"כ הוא מקיא. מה גם שאני אלרגי לחתולים ולא סובל אותם באופן כללי. האם הגברת הנכבדת עוברת על החוק באיזשהי דרך? או שמספיק ללכת לתחנת משטרה ולדאוג שיגידו לה "נו נו נו"?

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  17. שלום לכולם אני מחפש מידע שיהיה ריאלסטי כמה שאפשר. מה שמצאתי עד עכשיו מתבסס על אלגוריתמים ונתונים מטופשים שלא מעידים בהכרח על המציאות.

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by burnskull,

שלום, לאחר חיפוש קל בגוגל הגעתי לפורום HWZone. ידידה שלי ביומיים האחרונים התלוננה על כך שיש מישהו במחשב שלה ששולט עליו. ביום הראשון לא האמנתי, חשבתי שזו בעיה ב-RAM בגלל שהפורץ סה"כ נכנס לאלבום תמונות בפייסבוק. הסברתי לה שכנראה יש לה בעיה ב-RAM והמחשב נתקע, ואת שיחקת עם העכבר ולאחר כמה שניות העכבר ביצעה את הפעולה. ביום השני זה ממש הדרדר, הפורץ סגר לה את כל התוכנות, את הדפדפן. הפורץ פתח קובץ טקסט והתחיל להתכתב איתה, הוא שאל אותה אם היא רוצה לדבר על סקס. ידידתי החלה לבכות, והפורץ אמר לה "אל תבכי" מה שאומר שהוא כנראה שולט לה על המקרופון או על המצלמה או של שניהם ביחד. תזכורת קטנה שהכל בעברית, אז הפורץ הוא אכן ישראלי. ביום הראשון שידידתי התלוננה על פורץ אני ביקשתי שתכנס להת…

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Elapsed,

מה המצב חבר'ה? רציתי לדעת אם למישהו מוכר המספר 449085300099? איכשהו חייבו אותי בפאלפון על סך 2000 בחודש שעבר. עברתי כבר על הרבה אתרים בתקווה למצוא מה הקטע של המספר הזה, אבל לא הצלחתי. למישהו יש מושג מה זה? או המספר 1900?

• 25 תגובות
    • 5.8k צפיות
  20. אני מתחיל לחזור לספסל הלימודים בקרוב, והגיע הזמן לעשות ריענון על מתמטיקה בסיסית בינתיים כל מה שאלגברה ותרגילים ש "מונחים על השולחן" הולך מצוין, אבל בבעיות מילוליות אני נתקע, שכחתי לגמרי איך לבנות את המשוואות אשמח אם תוכלו לעזור לי. לדוגמה- על שני חרטים הוטל לעבד 72 חלקי חילוף.כולמ מאותו סוג החרט הראשון עבד 3 שעות אחר-כך החליפו החרט השני, וזה סיים את העבודה כולה תוך 4 שעות. לעיבוד 18 חלקי חילוף דרושה לחרט השני מחצית השעה יותר מאשר לחרט הראשון. כמה חלקי חילוף עיבד כל חרט במשך שעה אחת? מצאתי את הדבר הזה- http://ezer.jercol.macam.ac.il/mathNew/view.asp?n=58388&forum=1 אבל לא הבנתי איך לעזאזל הם הגיעו לתוצאה, הם דילגו על החלק הכי חשוב. אם מישהו יכול לעזור עם יותר פירוט- א…

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by א אוהל,

שלום לכולם בזמנו קניתי דרך האתר פה מחשב . לינק למתעניינים עכשיו חוץ מזה שהספק נשרף לי פעם אחת והלך לי הכונן דיסקים הכל עובד תקין. הרכיבים בנויים להישאר כל כך הרבה שנים ?.

• 25 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by liav12,

אהלן, כותרת מוזרה זה נכון, אבל לפני כשנה בערך היתי בהדרכת אלכוהול דרך העבודה שהיתה בחברה הסקוטית, היה מדובר בוויסקי יפני ולכן האוכל שהוגש היה כמובן יפני, מליוני סוגים של סושי היה שם, אבל רק אחד מהם ממש ממש אהבתי, הסגנון שלו היה כמו סוג של חצי טיובה, כלומר נראית כמו U בדיוק, ה U עצמו עשוי כנראה סוג של אורז ( זה היה בצבע בהיר אז לא אצה), ובפנים היה ממולא בסגנון של סושי, לרוב בירקות. זה אחד הדברים הכי טעימים שאכלתי, ברוב טיפשותי לא שאלתי מה זה, והבנתי שזה הוזמן מקימונו שבתל אביב, אגב באתר לא ראיתי אצלם אזכור למשהו דומה. אם למישהו יש מושג, אשמח לשמוע מה הדבר הזה נקרא בשביל שאוכל להזמין את זה להבא תודה!

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Or4more,

אהלן, מאחר והצבא הנחמד שלנו החליט לדחות לי את הגיוס למרץ, ויש לי כמה חודשים טובים עד לגיוס, החלטתי לנסות להוציא ציון נורמלי בפסיכומטרי לבד, בתקווה שאולי זה יוריד קצת כאב ראש אחרי צבא אשמח לטיפים למי שיש, בעיקר איך ללמוד, כמה ללמוד, איך אני אמור לעשות לעצמי סימולציות ולהעריך את הציון שלי, ומאיפה כדאי לי לקנות ספרים? באופן כללי אני חושב שבקטע של האנגלית אין לי הרבה מה לעשות חוץ מתלרגל כמה שיותר, מרפרוף בספרי פסיכומטרי ישנים של אחותי זה לא נראה נורא כל כך.. בחשיבה הכמותית יש דברים קשים יותר וקשים פחות, אבל גם שם אני מאמין שאני אסתדר. הפחד העיקרי שלי זה החשיבה המילולית, כל המילים הקשות האלה בעברית, החיבור הזה שהוסיפו לאחרונה, איך אני אמור ללמוד את כל זה??זה נראה די מטורף תודה…

24. Started by wooper,

הי אני מחפש פתרון שלא אשמע את כל הדיבורים/פטפוטים בדירה ניסיתי אטמים שהתתברר כפתרון גרוע האם יש פתרון טוב כנגד רעשים בתדרים אלה? באופן כללי מפריע לי דיבורים שאני צריך ריכוז

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by WarNet,

שלום, החלפתי את חלק מהנורות בבית מליבון לנורות חיסכון(28W) בחדר באמבטיה האור שמפיצה הנורה הוא לא מספיק....גם בגלל המיקום שלו(הוא ממוקם מעל הארון) בארון שבאמבטיה יש לי מעל המראה שני בתי מנורה שלא מחוברים לחשמל. הנוריות שקיבלתי כשקניתי את הארון הן: Orbitec HALOGEN LAMP BI - PIN 12V 20W G4 אני רוצה לחבר אותן...בחדר הזה,אין לי שקע חשמל. איך אני מתחיל? $בלי לפנות לחשמלאי$ תודה.

• 25 תגובות
    • 8.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים