עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי אנשים! אני רוצה לקנות עדשות מגע אך אני לא מבין בזה כל כך. הייתי שמח שתכניסו אותי קצת לעניינים מי שמבין. שמעתי שהעדשות מתחלקות לשני סוגים קשים ורכים מה ההבדל? שמעתי שיש חודשיות/יומיות/שבועיות מה הדרישות להרכבת העדשות? ומאיזה חברות מומלץ לקנות ומאיזה להתרחק? תודה רבה לעוזרים!

• 44 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. אני זוכר ששמעתי פשוט סיפור על אדם שמכר לקולגייט את הרעיון להרחיב את הפקק בשפורפרת של משחת השיניים תמורת מיליון דולר(ככל שהפקק רחב יותר, אנחנו מוציאים יותר משחה ולכן קונים בכמויות גבוהות יותר). מישהו יודע אם זה נכון, ואם כן, יכול לספק לינק עם עוד פרטים? תודה

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by waizman,

די, נמאס לי. כל יום מבחן, אין לי כסף או עבודה, לא רישיון, מי שהייתה אמורה להיות איתי בולנטיינס דיי אולי אוהבת מישהו אחר, חורף לעזאזל, אין חופש בקרוב, הכל אפור, שום דבר לא נראה כאילו הוא הולך להשתפר, 11 שנים מהחיים שלי לקחו לי בלי לשאול אותי בכלל, אבל אומרים לי - חכה, אתה רוצה להמשיך לחיות? רוצה אוכל? רוצה מים, בית, חשמל? תמשיך ללמוד! עוד לא גמרת להחזיר את החוב שלך לחברה על זה שנתנו לך להיות בכוכב הזה. ואחרי זה לך להרוג אוייבים שרוצים להשמיד אותך כי אתה חי פה (בלי רצון בכלל), 3 שנים למען הארץ שאתה כל כך רוצה לעזוב. גמרת או חי או מת - בכל מקרה, רבע חיים הלכו על "לחנך אותך" כמו שהחברה רוצה. ואז אתה עולה על האוטו שקנית אחרי שנים של חיסכון, לוקח ת'חברה שלך ונוסע לטבריה לכמה ימ…

• 42 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. טוב ברגע שיצא STYLE XP שמותאם ל SP2 מייד מיהרתי להוריד אותו ולהתקין מכוון שמקודם גם היה לי החלטתי לעשות שינוי במראה הכללי של הוינדוס שלי ושמתי עיצוב חדש לכבוד זה פתחתי את האשכול הזה שכל אחד יראה איך נראה הוינדוס שלו אני אתחיל בשלי הרקע זה אני ערכתי עם פוטושופ ד"א זה הזמן לאמר שעם מישהו צריך עזרה או משהו בנוסח עם התוכנה אני יכול לעזור.. וללינק שלו חצויי http://www.pictor.co.il/lils22/80805/2570760.JPG תגובות וכמובן אל תשכחו להוסיף את שלכם .. ! וכן קוראים לה יונה (נכון ?!)

• 68 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. השלבים והמצרכים הדרושים 1. חולצה , אפשר גם ציפה של כרית או איזה מפה קטנה. 2. כבל , אני משתמש בשל מחפש (יש לי ספר ) שמים את החוצלה על הראש מסובבים סביבה הראש את הקבל . (אני פותח עוד פוסט כי זה לא נותן לי ישים יותר תמונות. http://abdlala.freeserverhost.com/ האתר שלי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 41 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by Born2Kill,

אני מעוניין לקנות כעיקרון קטנוע משומש, הדרישות: *125 סמ"ק *מראה טוב

• 42 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by BarBee,

מי חשב שזה יגמר בנשיקה? Perfect Match - Bar Refaeli's Big Kiss! | Official GoDaddy.com Commercial

• 24 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by pain_killer12,

חברים, חניתי בכחול-לבן בלי לשלם וקיבלתי דו"ח 100 ש"ח על השמשה. רציתי לדעת אם בקרוב אני צריך לצפות שיגיע מכתב עם הדו"ח הביתה, או שאני יכול ללכת לשלם את זה וזהו? וככה להינצל מכאב הראש של ההורים. ד"א, איפה משלמים את זה? בבנק? בדואר? תודה מראש לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. אני באמת לא מצליח להבין.

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by almogas,

שלום לכולם אני נוסע עם חברים לאיה נאפה. רציתי לדעת כמה כסף צריך בערך ל שבוע לשם.. ואם אפשר פירוט על כל מני דברי מחיה בסיסים.. נגיד שתיה.. אוכל במסעדות אוכל בסופר כל מני דברים שצריך.. פיצות דברים כאלה.. השכרה של טרקטורונים/אופנועי ים וגם ג'יפים..(יש רשיון..) שתיה. כניסות למועדונים.. קיצר כל דבר... תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by shaypoi1,

מה זה אומר שאני עדיין יכול לשלוח לבן אדם הודעות אבל אני לא יכול להיכנס לפרופיל שלו? ויש דרך לחסום בן אדם שכבר חסם אותי? תודה.

• 23 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. אהלן http://www.petitiononline.com/atzuma/petition.html תחתמו בהמוניכם ובשם כל האימיילים שיש לכם!! בינתיים יש בסביבות ה470+- צריך להשיג הרבה אז יאללה תחתמו ותפרסמו!!

• 46 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. ברוב טיפשותי חשבתי שאני "טכנאי אופניים" כי לא היה לי כח לקחת לתיקון את האופניים שלי וכניראה ודפקתי שם משהו בכיוונון ההילוכים הבעיה מהתחלה הייתה מין "טיק" קטן כזה שמורגש רק בזמן הרכיבה עצמה (מורגש כשכניראה השרשרת נוגעת במשהו מסוים) וזה עצבן אותי אז כשחזרתי מהרכיבה ניסיתי לסדר את הבעיה רק שעכשיו הפכתי את הבעיה ליותר גדולה. בהילון הראשון על הראשון כשמפדלים נשמע רעש של "טררררררר" כאילו שהרשרשת נוגעת במשהו, המקום היחיד שבו נגעתי (ומזה נובעת הבעיה) הוא החלק של מערכת ההילוכים שיושבת על הגלגל האחורי. להלן תמונות: כאן ניתן ליראות (בסימון האדום) את הברגים בהם נגעתי: תמונות נוספות שאולי יעזרו בניתוח הבעיה:

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by SeaMonster,

טוב , אז עוד שבועיים יש לנו מסיבת סיום וישר אחריה After Party במועדון... ויש לי דילמה גדולה לגבי מה לילבוש.. האפשרויות שלי הן: 1. גינס כחול בהיר כזה, חולצה מכופתרת שחורה ונעליי אלגנט שחורים 2. מיכנס אלגנט בצבע לבן-כרם כזה , החולצה השחורה ונעלי אלגנס שחורים יש גם מצב לעניבה.. מה אתם אומרים?

• 39 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. כמה זמן זה לוקח? ובכללי אולי כמה זמן לוקח למשלוח UPS סטנדרטי? והאם אני אצטרך לשלם מכס על זה?

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. מחפש רעיונות לאוכל שפשוט להכנה ניתן להכין אותו בערב לשים במקרר ולקחת בבוקר כזה שלא דורש חימום

17. האם טאבלט זה דבר שימושי לפי דעתכם ??? שוק הטאבלטים נמצא בירידה על פי כתבות, ואומרים שהוא ילך ויעלם ... מה אתם חושבים??? אשמח אם תנמקו את תשובתכם...

18. אמור להיות לי 97 בגלל שאני תקין אבל הרופא שבדק אותי אמר שיש לי רגל ישרה - פלטפוס (נאי חושב רק ברגל ימין) אז זה מוריד? ולכמה ?

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. היי חבריה איזה ציוד שימושי וחובה למעבדת סלולר ועלויות הערכה? תודה

20. Started by eranmor,

אוקיי חברים, פורים הגיע ואיתו כמובן, תחפושות עכשיו איכשהו עלה הרעיון שאני אתחפש לחשפן... אמרתי למה לא?!.... שנה אחרונה. לפחות נסיים אותה בכיף אז בעיקרון אני רוצה לעשות קטע קצר של חשפנות, ממש דקה שתיים, ואני צריך מוזיקה קצבית מקפיצה המתאימה לאירוע יש למישהו הצעות?

• 29 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by M.G.,

עשינו אתמול דיון עם כמה חברים (חלקם קרביים וחלקם ג'ובניקים...) לגבי סוגי נשקים ומה הכי טוב. הגענו למסקנה שלכל סוג יש את היתרונות והחסרונות שלו - אין נשק מושלם. מה אתם חושבים, ולמה?

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by J0n1,

יש לי מחר זימון לצוות אוויר, וממה שהבנתי יש שם כמה מבחנים. מישהו יכול לשתף מה הולך שם? האם כדאי להתכונן? מה כדאי לעשות? וכו'.... תודה

• 29 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. כנסו לאתר של משרד החינוך https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/ אחרי זה תכתבו בשורת הכתובות: Javascript:openH() (הסוגריים צריכים להיות בצד ימין) תמלאו את הפרטים ותוכלו לראות תציונים אוקי עכשיו אפשר לראות את הציונים בדרך רגילה

• 84 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. יש נהגים והולכי רגל שחושבים כי החוקים הבאים לא נכתבו בשבילם: - לאותת בפניות - לשמור מרחק - לא לתת גז כשהרמזור מתחלף לאור צהוב אלא לחכות לירוק (כשאצלכם אדום מתחלף לצהוב, לרמזורים האחרים יש עדיין צהוב שמתחלף לאדום) -לא לעבור באדום - לא לעבור איסור פרסה - בלילה לנסוע לאט יותר (ולא מהר יותר!) - אופנוע שמתנגש בהולך רגל - שניהם ימותו - לא לקפוץ לכביש מהיר (איילון לדוגמה) באמצע הלילה כשהראות של כלי הרכב נמוכה (אם כבר, בטח לא כשאתם לובשים בגדים כהים ולא לבנים) - לא לגנוב רמזור צהוב לקראת אדום, אין לכם FERRARI, מכונית אחרת תמיד תאיץ מהר ממך. - לנסוע לאט על כביש חלק, מרחק הבלימה גדול פי כמה וזה שתלחצו על הבלם זה רק ליופי, המכונית תדהר ותיכנס ברכב לפניך ואתה תמות. - מה שאתם חושבים ש…

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. צמות ;D

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים