עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח RnGKay

המקרה הוא לא שלי ורק קיבלתי אותו דרך הדואר! חשוב להפנות את צומת ליבכם לזה! אם אתם רוצים לקרוא את הגרסה באינטרנט פנו לכאן! אזהרה לציבור! לפני שאתה מוחק את המכתב: מכתב זה הוא מכתב אזהרה הבא ליידע אותך על מחדל צרכני ולא למכור לך מוצר מכל סוג שהוא. ב31/12/01 קניתי דרך אחד מאתרי המכרזים בישראל מכשיר מיני-דיסק. הספק של המכשיר הוא MDK. המכשיר הגיע אליי ועבד כרגיל במשך כחצי שנה - אז פתאום (ב26/07/02) הוא שבק חיים בזמן ששמעתי בו מוזיקה, ללא שום סיבה ברורה. מיד יצאתי מביתי שבערבה (ליד אילת) והגעתי לת"א(=כעבור נסיעה של ארבע שעות), למעבדת התיקון של MDK ברחוב אלנבי 36 כדי לתקן את המכשיר לפי תעודת האחריות שנמסרה לי עם הקנייה. העובדת שם הייתה מאוד נחמדה ואמרה שבתוך שבוע הם ייצרו איתי קש…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. לאחרונה הזמנתי לי מאתר פומביות מפורסם מסך סמסונג 721s, אך הזמן חולף ועובר והמסך לא מסופק לי. הספק חב' בת של היבואן הרשמי. החברה הנ"ל, כשפונים אליה, טוענת שאין לה במלאי מסכים כאלה ועל הלקוחות להמתין "עד שיהיה" ואז פשוט הם לא חוזרים אליך. המלצותי: 1. אם קונים מסך של סמסונג - לשלם ולקחת, אל תזמינו אם האספקה לא במקום. 2. במידת האפשר, לא לקנות מוצרים של הספק/יבואן הזה. 3. תתפללו שלא תצתרכו את שירות האחריות שלהם (בהנחה שאת המוצר כבר קיבלתם) - מעניין איך הוא .... ההודעה נערכה - הוסרו שמות החברות...

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  3. http://img118.exs.cx/my.php?loc=img118ℑ=elzam6243sd.jpg מה אתם אומרים עיבוד בפוטושופ?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  4. http://www.bonusonlineprojekt.info/is123786786/ אני קיבלתי את זה מידידה שלי .. האתר כביכול בודק עם משהו חוסם אותך במסנגר ...באותו מעמד לוקח ממך את פרטי המסנגר שלך. לא לתת ! רוב האנשים פה באתר כנראה יודעים שזה מקור לצרות העיקר זה לידע אנשים (חברים שלכם ומשפחה שלכם שלא כלכך מודעים לנושא) בגלל שזה נראה אתר בעברית(מוזרה) נראה מאוד מזמין ולא מאיים אנשים יפה יפלו בפח... מאוד מצחיק שהם רוצים את המספר הצבאי שלך.... נב אין בעייה בגלישה לאתר אלה במילוי פרטים של המסנגר ... וגם עם למשהו יש אנטי ווירוס ורושם את הפרטים שלו וחושב שהאנטי ווירוס יצילו אותו הוא אדיוט מושלם.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by FARKASH7,

אתמול אמא שלי קיבלה שיחת טלפון מוזרה מאדם בעל מבטא ערבי שאמר לה שיש לה שיחת גוביינה מחו"ל להתקשר למספר מסויים הבנאדם מחכה לשיחה. במקרה יש לי חבר בחו"ל אז חשבתי שזה אולי הוא התקשרנו וענה לנו אדם ערבי ניתקתי ולא הבנתי מה קורה אבל אמרתי אולי טעות. היום אנשים ניסו להתקשר אלינו הטלפון שלנו לא צילצל, וענה להם אדם ערבי. אותו אדם השתלט לנו על הקו איכשהו המס' שנתנו לנו לחייג אליו עשה איזושהי העברת קו למקום אחר, והוא כמובן ביצע שיחות על חשבוננו כשקו שלנו בשליטתו. התקשרנו לבזק איך שאמרתי לטכנאיח שמישהו השתלט לי על הקו הוא מיד הבין מה קורה ומהתגובה שלו יכולתי להבין שאני לא הראשון שמתקשר אליו ושזו תופעה שחוזרת על עצמה בזמן האחרון. עברו כבר קרוב ל24 שעות מאותו רגע שהשתלטו לנו על הקו נת…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מתוך וואלה: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=366694&path=22 אישית אני נראה לי מקליד בקצב של יותר מ841 תווים בדקה. אני בכל מקרה מתכוון לשלוח את זה לכל מי שבאייסיקיו שלי שולח לי יותר מהודעה אחת לדקה ויוצר QUEUE ארוך ;D

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אורח athlon

אתם מאמינים שקיימים כאלה בכלל דברים באינטרנט? http://www.icba.org.il/atin/daflavn31.htm

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני אפתח את הסיפור שלי העובדה שאני תמיד קונה אצל אריה... מאז שעברנו לעפולה (7 שנים) לפני כמה ימים אמא שלי הציעה לי עסקה, ללכת לקנות מצרכים, ואת שאר העודף אני יכול לשמור לעצמי ההסכם מאד משתלם... וגם אם אני יקנה אצל אריה ולא אצל גדי (כי במכולת של גדי הכל יקר) ישאר לי יותר עודף להלן רשימת המצרכים שאמא שלי ביקשה ממני לקנות לחם (לבן) - עולה 5 חלב (3 אחוז) - עולה 4.5 סוכר - עולה משהו כמו 4 אמא שלי נתנה לי 20 שקל ויצאתי לדרך! בדרכי למכולת פגשתי את חבר שלי חיים ואמרתי לו שלום, כשנכנסתי למכולת, קודם הלכתי למקרר של החלב, אחרי זה הלכתי למדף של הלחם ואז לקחתי סוכר... באתי לקופה לשלם, ופתאום הוא אומר לי 20 שקל... אני אומר לו: איך!?!? WTF! אז הוא אומר לי: זה לחם כשר לפסח, משהו…

• 32 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by kudu,

אני אפתח את הסיפור שלי בעובדה שאני מנוי בסלקום כבר שלוש שנים.. לפני חודש הציעו לי ממקום עבודתי לעבור לרשת אורנג כחלק מהסכם שיש לחברת אינטל עם אורנג. ההסכם מאד משתלם ועדיף בהרבה ממה שהיה לי ברשת סלקום אז רציתי לעבור, פניתי לסלקום בבקשה להתנתקות וכמובן שהפנו אותי לקשרי לקוחות (זה כמו שימור לקוחות בחברות האינטרנט). כמובן שהם פתאום באו לקראתי והבטיחו תנאים מעולים ושידרוגים. להלן סיכום התוכנית שהבטיחו לי: 37 אג לדקה לכל היעדים ללא דקה ראשונה (פעימות של 12 שניות) 3 יעדים בסלקום ב-9 אגורות לדקה שידרוג למכשיר דור שלישי ב25% הנחה ובלי קשר החזר מלא אם החשבון מעל 200 שקל אם משדרג למכשיר דור שלישי מקבל החזר נוסף של 10 שח עם מדבר מעל 100 20 שח אם מדבר מעל מאתיים ו30 שח אם מדבר מעל 30…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. זהירות - תמונות קשות מאוד של פצועים בתאונות דרכים http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=read_count&om=29302&forum=Freedom&viewmode=threaded

• 15 תגובות
    • 8.8k צפיות
  11. לאחר שהתייעצתי עם פורום מפרטים במשך כשבוע החלטתי להזמין את המחשב. הזמנתי אותו מחנות גיבור מחשבים שבנתניה. מאז עברו למעלה משבועיים ועדיין לא קיבלתי את המחשב וזאת למרות שמצויין בהצעת המחיר שלהם כי האספקה תתבצע בתוך שבוע. אבל הדבר הגרוע מכל הוא שאין עם מי לדבר שם, החנות משתמשת בשירות הודעות בשביל לסנן אנשים וכעת אין לי מושג מה יעלה בגורל המחשב שהזמנתי. ***ראו הוזהרתם***

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Ameralis Zaiir,

ילדים מסתובבים ומתרימים לעמותה בשם "העמותה לנפגעי הטרור תשס"ב" מס' עמותה: 58-039-328-8 העמותה לא קיימת לפי האתר של משרד הפנים אז אל תתרמו להם!!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by man,

חלק מכם בודאי מכירים את האתר לשיתוף קבצים..... ששמו קשור לאסטרונומיה ממש אתר פיצוץ שמספק טורנטים... בכל אופן אם תשנו את הסיומת ותתבלבלו כמוני ותכתבו בסוף com תגלו את אותו האתר בעיצוב דומה מאוד שדורש ריגרסטריטון תמורת תשלום כמובן. אין לי מידע האם האתר פועל באופן עצמאי או קשור לאתר המקורי. לי נראה כל העסק נראה מסריח וחשוד ונראה לי כאילו רוצים לסחוט כסף מאנשים .... עוד משהו חשוד בסוף האתר (זה עם הcom) כתוב ואני מצטט :" This site is meant for educational purposes only". מה דעתכם? האם אני סתם מזבל? בכל אופן רציתי להזהיר את אלה שמנסים להיכנס לאתר... ואולי למישהו יש פרטים על האתר (זה עם ה-com)?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by A-L-o-n,

בזמן האחרון נותנים הרבה אזהרות, הייתי רוצה שכמה יסכימו איתי שהם יפוגו אחריי זמן מה. כ-4 חודש או יותר לאזהרה אחת. ככה שהעונש יעבור אחריי זמן כלשהו, במקרה והמשתמש צבר יותר מ-3 ב-4 החודשים שקיבל את האזהרה השנייה יקבל באן. מישהו רוצה להסכים איתי?

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  15. יש תופעה שמאוד מפריעה לי בHW וזה אזהרות\הרחקות גורפות מצד המנהלים על מה שלטענתם מוגדר כספאם (ולא, עדיין לא הורחקתי מהפורום בשלב זה). דעתי בעניין היא שספאם\ספאמר מוגדר כמי שנרשם לפורום רק בשביל לפרסם את העסק שלו או סתם להיות טרול. זה מפריע מאוד שיש מנהלים (שאני לא יודע אם יש להם 18 אפילו) שחושבים שהתפקיד שלהם הוא לחלק אזהרות לכל הודעה ולכל משתמש שטיפה גולש מנושא הדיון. הרי זהו פורום , וטבעם של דיונים לגלוש מהנושא וככה פורומים מתנהלים בכל מקום (לי יש נסיון מתפוז ואני מאמין שגם בIOP ובעוד מקומות), שהרי זה מה שהופך את הדיונים למעניינים. לא כל הודעה בת'ראד על הארדיסק WD שלא עולה בפנטיום 4 עם windows 98SE ובקר RAID של אדפטק צריכה להיות עם הנתונים הספציפיים האלה. אני לא אנקוב בש…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by x-boy_24,

שלום ראיתי לפני כמה זמן בערוץ היסטוריה משהו על אזור 51 שאיש אחד עבד שם ופיטרו אותו אז הוא אמר שיש שם חללית חיזרים אמיתית אז מה זה אמיתי או שזה בולשיט וכל הקטע של החיזרים זה מעניין אז אם למישהו יש משהו על חיזרים כתבות או משהו שהוא שמה תפרסמו את זה פה מקווה להרבה תגובות

• 62 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. Started by ofir123,

אם אני ילך לאזטק ויבקש שיחליפו לי את המעבד 1600 הם יחליפו לי במקום? אחרי שבוע? הם יריבו איתי? ואיפה הם נמצאים?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by avihay,

בניגוד למה שנכתב כאן באתר, אזטק לא אדישה ללקוחות הסופיים: אזטק מפעילה שירות לקוחות גם ללקוחות פרטיים וגם ללקוחות סופיים (למרות שהאחריות הישירה ללקוח בפתרון בעיות היא מהמוכר עצמו) בנוסף, קיימת לאזטק כתובת Support שהתגובות בה הן מהירות ויעילות (צריך לדעת רק מה לכתוב). הכתובת, למי שמעוניין: support@aztek.co.il הגיוני שאם מבקשים מאזטק להחליף מעבד לא באחריות או שלא נרכש באזטק הם לא יסכימו, אבל מעבר לכך השירות שלנו פשוט נהדר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DAN,

נערך ע"י הסוס ....... הובטח כי המעבד יוחלף ל XP1700 ע"י נציגת אזטק מקווה כי הוא יגיע בקרוב ויבוא לציון הגואל........ דרך אגב המאבד לא היה שרוף אלה מזייף ולא מסיים התקנה של מערכת הפעלה כמו שצריך או שפשוט סתם ניתקע אבל לא שרוף המחשב היה נידלק אבל עים POST תקין כביכול....ואחר כך התיחלו הצרות.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היום כידוע היו אזעקות ברמת הגולן. תחילה אמרו יורט כלי טיס לא מזוהה ואח"כ הוכרז על חזל"ש ודובר צה"ל מסר כי הייתה אזעקת שווא והנושא בתחקיר. קורה ! עכשיו יש ידיעה כי חלק מהמיירט של כיפת ברזל נמצא בשטח הסורי - https://mobile.twitter.com/QalaatAlMudiq/status/997139891560513536 וזה מה שמדאיג.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by arche,

שלום לכולם. מי היבואן של כוננים קשחים של היטאצ'י? יש לי אחריות ואני רוצה לנצל את זה. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by someone,

מה אזרחות במדינה שחברה באיחוד נותנת לי בעצם?.. עדיף אתר או משהו שמאגד את כל הזכויות, אם אין אז גם תשובות כאן יועילו תודה מראש

• 50 תגובות
    • 6.8k צפיות
  23. אבא שלי נולד בקליפורניה, ארה"ב ועבר לגור בישראל בגיל 13. היינו בתהליכים לאזרחות, היו לנו את כל המסמכים ואני זוכר שאבא שלי אמר שחייבים לטוס כל המשפחה לארה"ב כדי לקבל את האזרחות. אבא שלי חלה בסרטן ונפטר זמן מה לאחר מכן- לפני 4 שנים, ועכשיו יש לי כמה שאלות: 1- האם עדיין מגיעה לי אזרחות? 2- כיצד אני משיג את האזרחות, לאן אני פונה? אין לי שמץ. 3- האם חייבים לטוס בשביל לקבל את האזרחות? 4- ממי אני מברר מידע בנושא?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  24. הבנתי שיש דרכי קיצור עם חברות שמארגנות עורכי דין שעושים את כל הבירוקראטיה ומקצרים את התהליך. אני לא לחוץ בזמן. ומעדיף לא לבזבז כספים על עורכי דין. יש אפשרות להוציא את האזרחות בדרך אחרת?

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  25. Started by yonash53,

שלום לכולם. רציתי לשאול את כל אלו שהוציאו אזרחות גרמנית מה הקריטריונים? אבא שלי אמנם לא יליד גרמניה, אך גר שם בתור ילד מגיל 7 עד גיל 25. והוא בעל אזרחות גרמנית. הוא אמר לי שהיא לא בתוקף, ושהוא צריך לחדש אותה. גם לסבא וסבתא ז"ל מצד אבא היה אזרחות גרמנית. שניהם גרו ונפטרו בגרמניה. השאלה היא, האם יש סיכוי שאני ואחיי זכאים לאזרחות? ואם כן יש פה מישהו שעבר את התהליך של הוצאת אזרחות גרמנית- אירופאית, ויכול להגיד איך מתנהל העניין? האם מדובר בסכומים מאוד גדולים של כסף? אשמח מאוד אם מישהו ישפוך קצת אור על התהליך. תודה רבה מראש לכולם.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים