כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,657 דיונים בפורום זה
-
ראיתי עכשיו טלויזיה, ופתאום צצה משום מקום פרסומת של לוגיטק. נראה לי פעם ראשונה שחברת ציוד היקפי של מחשבים עושה כזו פרסומת(בישראל).
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כן כי אפשר להרשם ל pcpro אז אני מקווה שפה יהיה
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
במקום לשאול אלף פעמים איזה חנות עדיפה, החלטתי לעשות סקר. אם היה כבר כזה בעבר, אני מתנצל מראש. אם מישהו רוצה להוסיף חנות לסקר, שיכתוב ואני אוסיף (למרות שהכוונה היא לחנויות הגדולות והנפוצות יותר). הסקר יתנהל עד יום רביעי בערב
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שיהיה לכולנו חג שמח ומלא סופגניות (אבל לא יותר מדי)!!
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם ישות כלשהי , אלוהים , השטן , תנשמת פסיכופטית עם נטיות מוזרות , הייתה מתגלה אליכם , ואומרת לכם לעשות משהו , הייתם עושים את זה ?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באמת! האם ישנה דרך להגמל מעצלנות? אני פשוט כבר לא יכול להשתלט על זה! :asthanos:
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וויכוח עם חבר על מתי זה שלשום... אני אומר שזה לפני יומיים והוא אומר שזה לפני שלושה ימים** נגיד היום יום שלישי אז איזה יום היה שלשום? תודה
-
- 25 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
תוסיפו עוד תמונות בסגנון (והמבין יבין) תוסיפו עוד תמונות בסגנון (והמבין יבין)
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני ועוד 3 חברים הולכים כנראה מחר לחלק פליירים.(פעם ראשונה) האם יעשו לנו בעיות שאנחנו באים בקוצה(4)? כאילו בגלל שנסתובב כולנו באותו מקום? כדאי להיכנס כשתי זגות? ומה השכר מינמום לשעה?
-
- 25 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני אישית פעיל של מרצ ועוד אין לי זכות בחירה, אבל תאורטית הייתי מצביע או למרצ או לגמלאים.. נראה לי מרצ.
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שתי שאלות שהטרידו אותי בסופ"ש: 1) איך מגיעים חתולים לשזפון? 2) למה בקבוק קולה, שרוקנו ממנו את הקולה, שטפו אותו במים ומילאו אותו מחדש 2-3 פעמים במים, עדיין מפיק 'תסס' חלש כשפותחים אותו?
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין אם זה הגיוני יצור כזה...
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , אני מבקש את עזרתכם ,אני צריך שתכתבו בשבילי מכתב באנגלית ,מכתב שכותב "אסיר" לאשתו לפני כמה ימים שהוא משתחרר מהכלא. לפי מה שאני יודע יש פה הרבה אנשים שיודעים אנגלית ממש טוב אז בבקשה תקדישו בשבילי כמה דקות . נ.ב המכתב לא חייב להיות בשפה מאוד מאוד גבוה , אפשר בשפה פשוטה ,סלנג וכד'... תודה רבה לעוזרים , זה מאוד יעזור לי אני ממש אבל ממש צריך את זה.
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsdt_710h2c?c=us&cs=19&l=en&s=dhs פשוט מטורף! ורק 165$ בחודש!
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נכון שהוא בטכניון אבל זה לא אומר שהוא לא בן אדם! מזל טוב ליומולדת 20! שתמצא זמן לעצור את הלחץ ולהנות מהחיים וכמובן לפי המסורת 20 שמנמנים :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ועוד שמנמן לשנה הבאה תהנה מהקידומת החדשה ותבלה בנעימים עד 100 כמו 20. ולסיום מזל"ט [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סתם מעניין אותי לדעת כל כמה זמן האנשים בפורום קונים/מחליפים מחשב??? דניאל.
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד אתמול עבדתי בחנות כל שהיא. אני בן 15 וראיון העבודה הבוס אמר שהוא יביא לי 18 ש"ח לשעה. עכשיו פיטרו אותי והאישה שאחראית על הנהלת החשבונות בעסק אמרה לי שהוא לא אמר לי 18 אלא הוא אמר לי שכר מינימום וככה אני אקבל. אני לא יודע מה לעשות, זאת מילה שלי נגד מילה שלו. יש משהו שאני אוכל לעשות כדי להשיב את הצדק? תודה!
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי,נשאלת כאן השאלה מכיוון שניסיתי לבנות לעצמי מפרט בתקציב של 5000 ש"ח, הרכבתי מפרט בhttp://Pch.co.il ובפנדס http://www.pandas.co.il ונתקלתי בבעיה שההבדל בין שתי החנויות במחיר של המיפרטים שהרכבתי הוא מגיע עד ל1000 ש"ח! החנות היקרה יותר,קרובה אליי יותר ואילו הזולה יותר,רחוקה בהרבה יותר. אני לא יודע מה לבחור(הרי,שלב ראשוני,לבחור חנות לא?). ואילו היה לי ניסיון לא נעים עם חנות מחשבים כאשר אני גר קרוב לת"א והחנות ממנה קניתי את המחשב היא בנתניה. על כול שטות קטנה,כדי לא להרוס את האחריות,נתנו ל"מומחים" לטפל בבעיה,אך כול פעם נסיעה לשם היתה מאוד מפרחת.. האם זה שווה?זול יותר על פני מרחק? או לחילופין,זול יותר על פני איכות שירות(?)?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיקרון זה חשבון ראשון שלי שהולך להיות גם לצבא(מן הסתם) באיזה בנק מומלץ?
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי קניתי לפני כמה ימים את ערכת ההרשמה בסטימצקי לפסיכו. איתה הגיעה חוברת בה הסברים ודוגמאות. כשראיתי את החלק של העיברית פשוט קיבלתי צמרמורת יש שם המון מילים שאני פשוט לא מכיר, שפה זרה ממש אני עוד נחשב מישהו שהעיברית שלו גבוהה יחסית לממוצע. רציתי לשאול את מי שלומד לזה/עבר את הבחינה בציון גבוה איך אפשר בעצם ללמוד את כל המילים האלו כי הבנתי שיש המון . טיפים מישהו?
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיהיה איכותי, בריא ונוח לגב אבל לא במחירים מוגזמים כמו של דר. גב וכו' (פחות מאלף שקל). באיזור חיפה, אם יש חנות באיזור חוף הכרמל\כרמל זה יהיה מעולה, צ'ק-פוסט וקריות רחוק לי מידי... תודה רבה (:
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהי שהכרתי דרך הנט לפני כמה חודשים ולא נפגשנו שלחה לי קובץ של פריצה... משום מה הנורטון שלי שהוא מעודכן לא זיהה את זה ואני לא שמתי לב לכך כל כמה דקות המחשב היה עושה ריסטים ומתנהג מוזר.... (יש לי אינטרנט כבלים אם זה משנה) אחרי פעם אחת שהתחילו "לפתוח" לי את הסידירום נפל האיסימון היא אמרה לי באייסיקיו You have received a message! BUSTED! עכשיו לא התחברתי התקנתי את ה נורטון אינטרנט סקריורטי ולקחתי את האייפיי אחרי ששוב התחברתי. התדברר לי שהיא דיברה עם אנשים מהאייסיקיו שלי והתקשרה לאחת שהיה את המיספר שלה (הכנסתי אותו לאייסיקיו) מה לעשות? לגשת למישטרה להגיש תלונה? איך הכל הולך במישטרה בתודה אלון
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב אני צריך חנות אמינה עם שירות טוב באיזור המרכז חוץ מסקאי פיסי ואפשר לקנות מ tms גם במרכז או רק בצפון? חוץ מזה יש לי כבר מפרט אבל זה כזה קצת מסובך כי המחשב הנוכחי שיש לי הוא חדש מלפני חודש וקניתי מחנות אמינה וכו אבל יש לו בעייה במשחקים הוא עובד איטי ולא הצליחו לתקן אותו ולמצוא את הגורם אז סתם בזבזתי 3000 שקל עליו אז השאלה שלי שאם יש חנות שאתם ממליצים עליה שתוכל גם לתת לי לבדוק אותו לפני שאני יקנה רק להיות בטוח וכדי שאני יוכל לדעת שהכל עובד בסדר במשחק.. ואני גם ישלם על הבדיקה אז יש איזהשהיא חנות שאתם חושבים שתסכים לזה?
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע הזמן לשלוח מנילה ואני רוצה להתגייס לגבעתי. הבעיה היא שאומרים שהאנשים בגבעתי זה ערסים שעושים שכונה ויש הרבה בעיות משמעת, ואני רוצה לשרת עם אנשים נורמלים. מישהו שמכיר יכול לאמת אם הרוב שם באמת ערסים או לא? ויש פה עוד מישהו שאמור להתגייס ביולי הקרוב ורוצה לגבעתי?
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש בו רק 700MB אבל אני אוהב אותו . . . נ.ב. שיעמום צהוריים
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-