כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי כלב בגובה 55 ס''מ בערך והוא בוקסר מעורב [ואין לו פה מעוך כמו לבוקסר] וסתם בא לי לדעת אם הוא יכול לנצח חתולה עצבנית.. כי לפי מה שראיתי חתולה נראת מאד מסוכנת שהיא עצבנית..אז הוא יכול לנצח אותה החתולה לא תנצח אותה בשריטות הקטלניות שלה ?
-
- 72 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי הדבקתי משהו בבית עם סיליקון ויש ריח ממש חזק, ואני ממש נחנק ממנו (אני גם חולה אסתמה) ועכשיו הריח לא עובר.... זה יכול לגרום לאיזה בעיה או משהו? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לא רק שלא כתבתי את המספר פלאפון שלי בפייסבוק אלא בכלל לא כתבתי אותו באינטרנט בחיים, והנה היום אני מקבל SMS מפייסבוק בשביל לראות תמונות של חבר מישהו יכול להסביר לי איך הם גילו את זה?
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
האם מי שגנב פעם אחת יעשה את זה שוב? האם מי שבגד פעם אחת נשאר תמיד בוגד? האם אנשים משתנים ומשנים את מנהגיהם? היה לנו דיון באוני' בנושא זה. חלק אמרו שזה דפוס קבוע אצל האנשים ושזה חלק מהאישיות, ולכן יחזרו על מעשיהם. חלק טענו שיש לקחת כל מקרה לגופו ושהכל תלוי בנסיבות אשר גרמו לבנאדם לעשות את מעשיו. אני אשמח מאוד אם תשתפו אותי בדעותיכם. תודה!
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בקרוב אני משתחרר ואני מאד רוצה לעסוק בתחום המחשבים בחיי. לצערי, למדתי שפות ברמה בסיסית בבצפר אבל זה שיעמם אותי נורא. התחום שאני אוהב זה מציאת תקלות ופיתורן. הרכבת מחשבים ועוד. איזה עבודה אתם ממליצים שאני אתחיל אחרי הצבא כדי להשתפר בנושא? תודה לכם
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום רב. יש ברשותי מחשב נייד של טושיבה שהמטען שלו בעל הספק יציאה של 180W. אני זקוק למטען או ממיר מתח לרכב. האם הייתם לוקחים סיכון עם זה : http://www.ebay.com/itm/SUVPR-DY-8103-DC12V-24V-to-AC-220V-200W-CAR-Power-INVERTER-WITH-USB-/271277124816?pt=US_Power_Inverters_&hash=item3f29606cd0
-
- 25 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הי. יש ספרים או אזשהו חומר שאפשר למצוא באינטרנט וללמוד ממנו למבחן באלגברה לינארית? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
שלום, תנו לי לשתף אתכם בשירות שאני מקבל מ K.S.P, חוויה לא נעימה בכלל האמת. -לפני כשבוע בדיוק הגעתי לרשת K.S.P עם המחשב שכולו מהם (למעט הספק והמארז), הגעתי לשם בפעם החמישית באותו שבוע (סניף רעננה) כאשר אני בכלל מתגורר בקצה השני של הרצליה. בכל הפעמים שהגעתי לחנות טענתי שהלוח אם תקול, כל החלקים במחשב (כולל הספק) חדשים למהדרין, כולם של חברות "ידועות" אם תרצו, מה שתורם להורדת הספקות לגבם. קייאפסי שמו לי את המחשב ב s&m לאחר שראו כי נפל בביתי פעמיים, עבר יום, המחשב נפל אצלהם וגם פעמיים, בכל זאת קייאספי ניסו לשלוח אותי הביתה בטענה שלוח האם\המחשב בסדר גמור, אני כמובן, התעקשתי שלוח האם לא בסדר בכלל, הראתי להם את הביצועים הירודים של המערכת ושל המעבד שנקנה יומיים לפני (E8400) הבי…
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
גנדלף שואל את ברלוג על גשר מוריה: " יש לך אולי אש ?" ===================== רבים בוודאי תועים לאן נעלם סאורון לאחר התבוסה שלו....... מה יש כבר לדעת- עובד הוא כמתכנת במיקרוסופט, כותב מערכות הפעלה............ ================== יושב סרומן במגדל שלו באמצע שלולית בוץ ענקית ובוכה עובר לידיו גנדלף ושואל:"מה עוד פעם עברו כאן האונטים?" " לא, האינסטלטורים הגיעו..............." טוב זה בינתיים אני יודע שלא הכי מצחיק אבל זה מה יש תהנו ;D ;D ;D
-
- 28 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה, לפני כ20 דקות נחתכתי על ידי סיכת בטחון חלודה...(אל תשאלו למה חח) ירד קצת דם,אבל טיפלתי עם וודקה ויוד. עכשיו, יש חשש לזיהום כלשהוא? עברתי חיסון טטנוס בכיתה ח' (עכשיו סיימתי כבר את י''ב) האם החיסון עדיין אפקטיבי? תודה וסורי על החפירות :]
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
האם כדאי? כי מצד אחד יכולים להכנס ג'וקים,או שבטעות אפשר לתת מכה בתוך המחשב לאחד הרכיבים הפנימיים...וגם נראה לי שמצטבר יותר אבק ככה...אבל מצד שני המחשב מתחמם פחות (למי שיש קירור אוויר מן הסתם)
-
- 39 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
קיבלתי לאחרונה Yes MaxHD וכל הניווט בו איטי ומעצבן (ה- Yes Max הרגיל שהיה לי עבד נפלא). זה רק אני?
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לא מחפש תשובות ציוניות כאלה או אחרות, אלא באמת למה מפעל הפיס חוקי במדינת ישראל. מלבד הקטע שהוא שייך למדינה(הרי גם המדינה כפופה לחוקיה). סתם תקציר של חוק משחקים אסורים: חוק העונשין בישראל מגדיר משחקים אסורים, הגרלות והימורים ככאלה שבהם הזכייה תלויה בגורל ולא ביכולת. העבירה חלה על המקום שבו נערכות ההגרלות ומיוחסת גם למי שמארגנים או מנהלים אותן, ובתנאי שהעבירה או חלק ממנה בוצעו בישראל.
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
התחלתי להתאמן והופיעו לי סימני מתיחה מגעילים שקשה להיפטר מהם אני מורח שמן נבט החיטה וגמרתי כבר כמה בקבוקים, אבל זה פשוט לא עוזר יודעים מה אפשר לעשות: א. בשביל למנוע לגמרה את הופעתם - שאני יוכל להמשיך להתאמן ב. להחזיר את העור למצב תקין? יש אולי איזה שם ניתוחים לזה (לא שהמצב כל כך גרוע, פשוט אני רוצה לדעת את כל האופציות) תודה
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש איזה טבלה שתראה את הסדרות שמדורגות הכי גבוה מבחינת רייטינג צופים בארה"ב וגם בארץ. יש לי חידה שאני חייב לפתור איזה סדרה הכי מוצלחת מבין השלושה: אבודים, נמלטים או 24. (אישית אני הכי אוהב את אבודים ) מצאתי את הטבלה הזאת שמראה את הסדרות הכי מדורגות, אני לא בטוח מה זה אומר... http://www.imdb.com/sections/tv/ מצד שמאל- Top Rankings יש מתחתיה גם טבלת רייטינג אבל היא מעודכנת לספטמבר ואני צריך תקופה שכללה גם שידור של אבודים שכרגע לא רצה... בכל מקרה למי שיש פיסת מידע שתוכל לעזור לי אני אודה לו!
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Acer Aspire 5741G-434G64 ואני רוצה לעשות בו אינטרנט מכול מקום, אז המליצו לי על netstick, אז יש לי כמה שאלות על netstick מחברת פלאפון: 1. יש באתר שלהם כמה סוגים של netstick , איזה הכי טוב לקנות (לא משנה לי המחיר), אבל אני יכול לקנות רק מחברת פלאפון: http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/catalogue/.aspx?tab=0 אז איזה netstick הכי טוב לקנות? 2. האם באמת יהיה לי אינטרנט מכול מקום, האם מהירות הגלישה תהיה מהירה? 3 . האם כדאי לקנות את זה בכללי? מה החסרונות והיתרונות? 4 . אם יש לכם עוד משהו חשוב להגיד לי בנושא (כי אני באמת לא מבין בזה) בבקשה תגידו תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לערוך סקר רציני ומעמיק לגבי המחיר הממוצע שהישראלי משלם. כול אחד בתורו,ירשום פחות או יותר כמה הוא משלם בממוצע בחודש לחברת הסלולר שלו+איזו חברה ובאיזו חבילה הוא נמצא. למשל: אני נמצא בחבילת סטודנטים: משלם דמי מנוי בסה"כ 12 ש"ח בחודש+עלות מכשיר +תשלום אינטרנט בסה"כ 17 סה"כ החשבון שלי נע בין 150 ל200 במקרה הגרוע. אני לא מצוי בבנק דקות או בהתחייבות כולשהיא כלפי חברת הסלולר שלי שהיא סלקום. אם כול אחד יוכל לעשות כמוני,אני רוצה לברר כמה הישראלי בממוצע משלם לחברות הללו. אני למשל לא מוכן לשלם יותר מ150 ש"ח בחודש ותמיד מנסה לקצץ בתשלומים הקבועים שאני משלם להם. לאחרונה שמתי לב שאורנג',סלקום וגם פלאפון כולם עברו לפלטפורמה של בנק דקות: שלם תשלום חודשי קבוע בגובה של 150+…
-
- 31 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
יש למישהו המלצה על האוסים חדשים? בעיקר כאלה שהולכים טוב במועדונים עכשיו :] תודה. EliaV-PeretZ
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היו פה מספר דיונים כאלה ואחרים על הלבנות שיניים בחצי שנה האחרונה לקחתי את העיניין הזה ממש כבר ונורא התחלתי לחקור ולהיתעניין הבנתי שאפשר להלבין מ150 שקל ל5000 שקל... הכל תלוי איפה כמה ולמה... ואני לא אפרט יותר מדי על הסוגים שיש וההשפעות וכל שאר הירקות אחרי חיפושים רבים הגעתי למוצר מסויים לפני שבוע קניתי אותו... ואני חייב להגיד שאני פשוט בשוק מכל העיניין הזה של הלבנת שיניים הדבר הזה באמת עובד... אז כל מי שרוצה... זה ניקרא beautiful white ממליץ לכולם בחום חום!!! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
[TABLE=width: 500] [TR] [TD] לשפנים! נא ללחוץ על הלינק של מוזיקת הרקע כדי שתתנגן בזמן הצפיה. התמונות באדיבות bunnywood production וסוכנות רויטרס. [/TD] [TD]http://picosong.com/f66T/ [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-