כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מחפש רעיונות לאוכל שפשוט להכנה ניתן להכין אותו בערב לשים במקרר ולקחת בבוקר כזה שלא דורש חימום
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אוקיי חברים, פורים הגיע ואיתו כמובן, תחפושות עכשיו איכשהו עלה הרעיון שאני אתחפש לחשפן... אמרתי למה לא?!.... שנה אחרונה. לפחות נסיים אותה בכיף אז בעיקרון אני רוצה לעשות קטע קצר של חשפנות, ממש דקה שתיים, ואני צריך מוזיקה קצבית מקפיצה המתאימה לאירוע יש למישהו הצעות?
-
- 29 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש ושבוע (ה6 באוגוסט ,יום רביעי) איבדתי את הנקסוס 5 שלי באיזור אולם הספורט בו אני מתאמן (קבוצת כדוריד). חזרתי לאולם כמה פעמים כדי לחפש בתוך האולם ואיזור החניה , מה שלא עזר והתחלתי להשלים עם העובדה שהמכשיר הלך. השירות של גוגל Android device manager זיהה כי פעם האחרונה שהמכשיר היה מחובר לרשת היה אותו היום, אך המיקום לא זוהה. בשישי הגעתי לאימון והציגו בפניי שחקן חדש בקבוצה, שחקן שעלה לארץ לפני מס' שבועות..ישבנו בחדר הלבשה וראיתי ש"גם" לו יש נקסוס 5..לא חשדתי לרגע(אולי מתמימות, או מההשלמה עם המצב..אולי מהמחשבה על ה1+1 שהזמנתי באותו היום.. אולי צירוף מקרים..בכל זאת מכשיר מוצלח שהפך להיות די פופולרי). הערב (15.09)ישבתי עם השחקן ואמרתי לו שראיתי שיש לו נקסוס …
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני תלמיד בכיתה י"א, הלומד במסגרת חמש יחידות לימוד במתימטיקה. אנחנו לומדים 8 שעות בשבוע(+עוד שעה שהמורה הוסיפה לנו). שמתי לב שאני "מבזבז" הרבה מהזמן הפנוי שלי בלימודי המתימטיקה, בהשוואה לתלמידי ה-4 יחידות שנראה כאילו הם פשוט נהנים מהחיים... 6 שעות שבועיות, בקושי מקבלים שיעורי בית ומקבלים ציונים די טובים במבחנים. אני בטוח ב-100% שאם אני ארד ל-4 יח"ל אני אצטיין במבחנים ללא מאמץ מיוחד. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, ואני מבקש שרק אנשים עם נסיון של כמה שנים מעליי יענו ברצינות. האם השארות ב-5 יחידות במתימטיקה תעזור לי משמעותית על תלמיד של 4 יח"ל להתקבל למשהו באוניברסיטה או בכל דבר אחר המצריך תעודת בגרות, או שהדבר תלוי בציוניי. נניח ואני אקבל בבגרות[מקרה הגרוע ביותר] 85 …
-
- 33 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש איזושהיא דרך לזהות את המקור של המספר החסוי? אולי על - ידי אורנג' וכד'? אני חייב לברר על מספר חסוי אחד שהתקשר. (ולא, אני לא מחפש ילדים בני 12 שמתקשרים באמצע הלילה, זה עניין מהותי, תודה!)
-
- 29 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
????? כמו ראש העיר החליט למנות את משה לנשיא נראה לי שזה פיעל אבל אני לא בטוח (שורש מנה נכון?)
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בימים האחרונים קצין העונד סיכה משונה שלא ידעתי מה היא ולא מצאתי עליה מידע באינטרנט וחשבתי אולי מישהו פה מכיר אותה הסיכה הייתה עגולה, בצבעים אדום וצהוב, כאשר משהו כמו חצי ממנה היה אדום והחצי השני צהוב עם כל מיני נקודות בצבעים האלה בפנים[לא ממש הבנתי מה זה אמור להיות]. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
שלום, תנו לי לשתף אתכם בשירות שאני מקבל מ K.S.P, חוויה לא נעימה בכלל האמת. -לפני כשבוע בדיוק הגעתי לרשת K.S.P עם המחשב שכולו מהם (למעט הספק והמארז), הגעתי לשם בפעם החמישית באותו שבוע (סניף רעננה) כאשר אני בכלל מתגורר בקצה השני של הרצליה. בכל הפעמים שהגעתי לחנות טענתי שהלוח אם תקול, כל החלקים במחשב (כולל הספק) חדשים למהדרין, כולם של חברות "ידועות" אם תרצו, מה שתורם להורדת הספקות לגבם. קייאפסי שמו לי את המחשב ב s&m לאחר שראו כי נפל בביתי פעמיים, עבר יום, המחשב נפל אצלהם וגם פעמיים, בכל זאת קייאספי ניסו לשלוח אותי הביתה בטענה שלוח האם\המחשב בסדר גמור, אני כמובן, התעקשתי שלוח האם לא בסדר בכלל, הראתי להם את הביצועים הירודים של המערכת ושל המעבד שנקנה יומיים לפני (E8400) הבי…
-
- 34 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
עוד אחד מהסירטונים ההזויים... תיאור הסרט: " כנסו ותצפו באמת הכואבת על ה"כוכב" תום אבני - חתיכת אפס שהרס לאחותי את החיים." http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1479167 עצומה ואתר שעשו : http://tomavni.275mb.com "תום אבני בן ****, תום אבני בן ****" מוזר מאוד, מה דעתכם?
-
- 41 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
טוב , אז עוד שבועיים יש לנו מסיבת סיום וישר אחריה After Party במועדון... ויש לי דילמה גדולה לגבי מה לילבוש.. האפשרויות שלי הן: 1. גינס כחול בהיר כזה, חולצה מכופתרת שחורה ונעליי אלגנט שחורים 2. מיכנס אלגנט בצבע לבן-כרם כזה , החולצה השחורה ונעלי אלגנס שחורים יש גם מצב לעניבה.. מה אתם אומרים?
-
- 39 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
http://ai-contest.com/index.php יש משחק כזה שנקרא Galcon -- מטרת המשחק הוא לכבוש את כל הפלנטות של האיוב על ידי שליחת ספינות. ספינות בפלנטות מתרבות כל תור, בנוסף ככל שהפלנטה שלך גדולה ככה היא מייצרת יותר ספינות להתקפה. דרך אגב, במשחק אפשר לשחק פה -- http://www.galcon.com/flash אז איך זה קשור בעצם לצ'אלנג' ? אז זהו, מטרה שלך היא לכתוב בוט שיתחרה מול בוטים אחרים של שחקנים מכל העולם, וכמובן יש דירוג -- http://ai-contest.com/rankings.php מה צריך כדי לשחק? כדי לשחק צריך להירשם http://ai-contest.com/register.php ולהוריד starter-pack שזה בעצם אוסף של classes & methods לשפה שאתה רוצה לכתוב בוט. בנתיים יש starter-pack לשפות הבאות: Perl ,C++, Java, Python, C#, Haskell, Li…
-
- 28 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
-
-
רציתי להגיד לכל מי שנוסע היום מלפגש תיהנו !
-
- 27 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני קניתי מחנות KSp סניף ב"ש מחשב לסלון........ שקניתי מקלדת אלחוטית לא שמתי לב שלמקלדת אין אופציה של הנמכת וולים ... דבר אשר משמעותי מאוד כלפיי.... חזרתי יום לאחר הקניה לחנות בשאיפה להוסיף סכום עבור השלמה למקלדת אחרת ויותר יקרה במקצת....(המקלדת הייתה באריזתה המקורית.ללא שימוש) היחס היה מזלזל ומגעיל.... כל הזמן טענו שזה לא כולל באחריות ..... אין לי שום דבר נגד רוסים אפילו 2 חבריי לעבודה הינם רוסים ויש לו יחסי אנוש מעולים.... אבל האופי של ההתנהגותשל המוכרים הרוסים בחנות ממש הגעיל אותי... פיתחתי שנאה עצבנית כלפי אותם מוכרים..... לסיכום לא החליפו.... ההנהלה בחיפה אומרת ש"טטפל" בנושא אך ללא מענה... לפעמים עדיף לשים קצת יותר כסף ולקבל שירות של בני אדם.... כי שם זה לא היה…
-
- 30 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אותה שאלה גם לגבי נורות בצבעים שונים
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מה קורה שהנגזרת השניה היאלא חיובית ולא שלילית אלא מתאפסת?
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קניתי מיקרוגל של פיילוט באחד מסניפי שופרסל אתמול. בתוך המיקרוגל יש מעין לוחית מחומר שלא זיהיתי (יש תמונה) ואין לי מושג אם היא צריכה להיות שם או שאני אמור להוריד אותה. בחוברת הפעלה רק כתוב שצריך להוציא מהמיקרוגל את חלקי האריזה ולא כתוב משהו על זה במפורש. בסניף ממנו קניתי את המוצר לא ידעו להגיד לי מה עושים עם זה. כמו כן, במספר של שירות הלקוחות שמופיע בחוברת המוצר עונה הודעה מוקלטת שאומרת שיש לפנות לסניף ממנו נרכש המוצר... אני מאמין שהלוחית צריכה לרדת, אבל רק כדי להיות בטוח הייתי שמח אם מישהו יוכל להגיד לי בוודאות.
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
סתם משהו שנזכרתי בו פיתאום... אני זוכר שטסתי לאירופה לפני חצי שנה והדיילים אמרו לי שאסור להשתמש בנגן דיסקים וכששאלתי למה אמרו לי שזה בגלל שזה מפריע לתקשורת של המטוס עם השדה תעופה או משהו כזה אני לא זוכר ממש... יש לכם מושג למה??
-
- 40 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
סיפור קצר, הבוס שלי היה צריך לתת לי על כול יוני 1900 סה''כ, לפני שבועים הוא הביא לי אלפיה אחת, היום השותף השני הביא לי תמשכרות, כולה 1900, כנראה השני לא ידע אותו על המקדמה, קיצר איך ההיתם נוהגים? 1) מחזירים כמו צדיקים 2) מעלימים עין, שוחכים גם מהמקדמה וצוחקים כול הדרך על הבנק? ד''א אני החזרתי, כול החברים שלי משם, הסתלבטו עלי שיכולתי לקחת עוד אלפייה בשקט, שיחסית זה הרבה כסף למי שמרוויח 18 שקל בשעה
-
- 37 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אתר ebay הוא באמת אתר שמספק את הסחורה שכתובה שמה,לדוג' הדיסק קשיח חיצוני הזה: http://cgi.ebay.com/USB-2-0-External-2-5-Sata-HDD-Hard-Disk-Drive-Enclosure_W0QQitemZ130403357063QQcategoryZ158817QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5368759762353043744 במחיר של 3.10 דולר?זה לא הזוי מידי? רציתי לדעת האם זה אמיתי ומהי הסיבה שהמחירים שמה כל כך הזויים?
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
-