כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
- 44 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
סתם מעניין לדעת איזה טווח גילאים מסתובב פה באתר.
-
- 37 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
סוף סוף אני מקווה שנקבל מספיק תשובות שיספקו אותנו כדי להשאר עם הסדרה לפחות עוד עונה.. אז מה הולך לקרות?? קודם כל, הקטע של המטוס בפרק שבון מת, הוא מקבל הודעה ברדיו we are the survivers of flight... אז מה זה אומר? שהוא פשוט שומע את עצמו שוב? שיש עוד ניצולים על האי? זה קטע ממש מוזר לדעתי.. ומי שראה את הטריילרים לפרק סיום יודע שזה נראה כאילו דניאל (הצרפתיה) לוקחת את התינוק של קלייר, וזה נראה גם השריטה על היד שלה היא ממאבק עם קלייר.. וכמובן שהולכים לפתוח את הפתח המוזר עם המספר הזה שכל הזמן מזכירים בתוכנית. מה הולך להיות בפנים לעזעאל?? וגם הנקודה על הראדר ברפסודה, מזה זה יכול להיות? ודבר אחרון, המפלצת זו באמת מפלצת? בפרק הקודם דניאל אומרת שזאת "מערכת אבטחה" יכול להיות ש…
-
- 38 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
-
-
תקציר בצעתי עסקה העסקה בוטלה החיוב לא בוטל ובדרך גיליתי דברים מדאיגים הנה הפרטים הטכנים אם בא לכם 1. ב 02.12.07 רכשתי בחנות מסויימת נקרא לה G (כי אני עדיין לא מרשיעה אותה בגניבה) מכונת כביסה סימננס ב 4350 ש"ח ב 12 תשלומים (הערה, רכישות באינטרנט יש לבצע במרחק המקסימלי מהחיוב החודשי, היה לי מזל) ב 10.12.07 הופיעה בכרטיס האשראי שלי חיוב מאת ישפאר-גמא. באותו רגע לא הבנתי את החשיבות. 2. לאחר עיכובים חוזרים ונשנים (תאריך האספקה שהובטח לי בטלפון היה 07.12.07) בזמן האספקה ולאחר שב 17 לחודש התברר שהמוצר לא במלאי ביטלתי - בפקס את הרכישה. (אין טעם לחזור על יתר השקרי םששמעתי ממנו) 3. ב 26 לחודש ראיתי שהחיוב לא בוטל והתקשרתי שוב, ביקשתי לקבל לידי אסמכתא של הביטול. ובערב …
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שתפו אותנו באיזה בושם אתם משתמשים.. - אם אפשר לשים שם מלא + תמונה יהיה מעולה. כרגע לי יש, 1. 1 Million - Paco Rabanne 2. 212 Sexy Men - Carolina Herrera 3. Rochas Man - Rochas -נשאר לי ממש קצת 4. Acqua di Gio - Giorgio Armani -נשאר לי ממש קצת. אני אוהב שיהיה לי 2 סוגים שונים של בושמים, ניגודים כמו ה1 מיליון וה212 סקסי.
-
- 28 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני ועוד כמה חברים עושים אימוני מגרש, אז אנחנו צריכים קונוסים ולא סתם בקבוקים שהם חצי עומדים..... מישהו יודע איפה אפשר להשיג וכמה זה עולה?
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
^^ אם משהו מכיר שישתף (חוץ מ-יין) פסח שמח וכשר
-
- 28 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי משחק טריוויה שאני צריך להשמיע צליל שיבטא "תשובה נכונה" או "תשובה שגויה" בהתאם לאופי שהמשתמש ענה. אני צריך צלילים בפורמט WAV באורך של לא יותר מ- 3-4 שניות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
סחבק הביא לנו כאן קליפ מדהים של לא אחר מאשר Sykes, אחת מהדמויות במשחק Crysis שמפגין ביצועי ברייק דאנס מרהיבים
-
- 28 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
נמלים הצליחו להשתחל לקופסת הקורנפלקס שרכשתי... אני רואה אותן צפות בקערה..ותוהה. האם להשליך את האוכל לאסלה, או להמשיך לאכול? מצד אחד מדובר בנמלים זעירות..לא משהו שיפריע לטעם..מצד שני, אולי הן יכולות להעביר מחלות? תשובה מהירה, לפני שהקורנפלקס יהפוך לעיסה ( גם ככה המקרר שלי ריק מאוכל, וזה הדבר היחיד שייחשב אצלי כארוחת ערב ).
-
- 28 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
-
-
חחח וואי דני רופ הזה אדיר, חבל שהיא לא הייתה באולפן http://www.youtube.com/watch?v=7wKLL1nP2V8 היה אפשר לעשות את זה יותר מצחיק אבל אחלה של אלתור מענין מה היא תגיד לו היום בדיאלוג
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת אם מישהו פה מכיר איזשהו מבחן IQ טוב בעברית (ועדיף מאוד בחינם) באינטרנט .. מצאתי כמה שהיו מחורבנים לגמרי, או מבחני 10 שניות חארטה. יש די הרבה באנגלית, שאותם עשיתי אבל לפעמים נתקעתי במצבים שהשפה קצת הפריעה .. בכל זאת לא שפת אם. יש משהו ?
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אז כן, הכותרת אומרת הכל: האם מישהו במקרה יודע מה מקור המילה הנדסה (או באופן פרטני יותר: מהנדס)? שאלה קצת מוזרה אולי בשביל הפורום הזה, אבל בשביל מסתובבים פה מספיק גאונים ובשביל מה קיים פורום כללי אם לא לזה...
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
אם לא עושים לאוטו טסט שנה שלמה.אחרי שנה בלי טסט צריך לעשות לו על שנתיים? האוטו שלי מושבת וקיבלתי הזמנה לעשות לו טסט
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי עבודה באנגלית לכתוב מכתב ואני לא יודע אנגלית בגרוש, כבר כמה ימים שישבתי על המכתב ואני לא מצליח אני צריך את העזרה שלכם פה, אני יפרסם פה את המכתב ותעזרו לי בשגיאות כתיב או שתוסיפו לי דברים שצריך כדי שיהיה יותר 'עשיר' המכתב עוסק בזה שכביכול נסעתי מחוץ לארץ ואני כותב למורה שלי מכתב מהמדינה שבה אני מבקר ומספר לה.. אם מישהו יכול לשפר את המילים, לשנות דברים וכו' אז תודה רבה לכם . Hi teacher, how are you ? here im totlly fine Its feel great to be here in italy I go to many places like musemsm, pisa and more I saw intresting things like cars that we dont have in Israel, celeb people that comes from other countrys and more The special thing about italy is that the p…
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
-