עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ltex,

שלום חברים. אני ג'ובניק בחיל-אוויר... יש לי קעקוע גדול על הזרוע של היד... לפני שנתיים עשיתי אותו... לא אמרו לי כלום... לפני שבוע ברגילה שלי עשיתי עוד אחת יותר קטן בזרוע של יד השניה. ופיתאום אני מגלה שאני רכוש צהל ועל הקעקוע יכולים לשפוט אותי ולהכניס לכלא. על השחטת רכוש... אני חיפשתי בפורומים רבים אבל לא מצאתי שום פקודה שאומרת משהו על קעקועים בצבא. חוץ מזה מצאתי כאן בפורום : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=449803.10 ואומרים שם שאין פקודה לגבי קעקועים. אם אני לא מוציא גימלים ומבצע את התפקיד שלי כמו שצריך - עדיין יכולים לשפוט אותי על הקעקוע.?? אני לא יכול להגיד שהוא ישין למה קצין שלי מכיר שיש לי רק אחד... מה שאני מבין שרק בתנאי שחייל מוציא גימלים או אמר שהוא …

• 26 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. Started by I7210I,

שלום שמתי לב שכשאני מחפש בגוגל משהו לא משנה מה מופיע לי בצד תוספות שלא היו לי..מצורפת תמונה..פעם היה לי דף ריק רק תוצאות ועכשיו יש תוספות זה אצל כולם משהו השתנה? http://img560.imageshack.us/i/94479694.jpg/ תודה

• 26 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by redead,

מים מורתחים ע"י קומקום או מין מזוקקים שיוצאים ממזגן ?

• 26 תגובות
    • 6.2k צפיות
  4. Started by dolev16,

שלום, אני מחפש שעון יד איכותי(עוד לא החלטתי אם מתכת או עור)חובה שיהיה שוויצרי, מתנה ליום ההולדת של אבי שחוגג 47, בסכום של עד כ-1000 ש"ח (אני יודע שזה לא הרבה) ואני לא מבין בזה כלום... איזה חברות היום נחשבות איכותיות? כי הבנתי למשל שכל השעונים של חברות האופנה נחשבים לזבל... אשמח לקבל המלצות גם על חנויות טובות ואמינות באיזור פתח תקווה והסביבה. תודה.

• 26 תגובות
    • 6.9k צפיות
  5. שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני הולך לאניברסיטת חיפה לפגוש ידידה מאוד טובה שלי מכיוון שאני לא כל כך מכיר את האיזור אני מבקש המלצות למקומות טובים לאכול בהם ארוחת צהריים(אני סטודנט, אז לקחת את זה בחשבון..) חשבתי על לקחת אוטובוס משם (איזה?) לאיזור הטיילת ומשם לאכול באיזשהו מקום נחמד (איזה?) יש לכם המלצות? תודה

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by coldstorm,

ידידה שלי קנתה מחשב מ TMSFOX עקב המלצתי, לפני כשמונה חודשים. המחשב עשה בעיות והיא הביאה אותו לבדיקה ב-TMS סניף פולג. נאמר לה שספק הכח מקולקל ומאחר ומדובר ביבואן ש-TMS לא עובדים איתו, הם מסרבים לתת אחריות. היא נדרשה לשלם 200 שקלים עבור החלפת הספק. המחשב כולו בעל אחריות לשנה וכך גם הספק. אם החנות לא היתה מתפרקת זה לא היה עולה פרוטה כי הכל במסגרת האחריות. נראה שכל הדיבורים ש-TMS יקחו אחריות על המוצרים מהחנות המאוחדת היו להרגעת הרוחות ולהרדמת חברי הפורום, עד שישכחו איך השותפים האלו פגעו בכל כך הרבה לקוחות. אישית, אני אתרחק מ-TMS כמו מאש וכך גם כל מי שיבקש ממני המלצה על חנות - ויש לא מעט כאלו.

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. אצלי כשבוע ורואים שהיא בנויה טוב בצורה מפתיעה למחירה [ממש טוב ] דרך אגב היא נטענת . http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32724 לא יכול לצלם הטלפון שלי התקלקל אם יש לכם ניסיון טוב עם איזה מוצר שם תגידו

• 26 תגובות
    • 5k צפיות
  8. :lol: :lol:

• 26 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

אני מציג בפניכם שאלה, לא סתם שאלה, שאלה של מוסר. אם ת-י-א-ו-ר-ת-י-ת (סתם אני מדמה לכם תרחיש, אבל סביר להניח לא יקרה) הממשלה מודיעה על הורדת שכר המינימום ל-15 ש"ח, האם לדעתכם המעסיקים מסוגלים להוריד את שכר המינימום ל-15 ש"ח בשעה? כלומר, מה שהם עושים זה אכן חוקי אבל לא עומד בקנה מידה של עבודה שמכבדת את עובדיה מבחינת שכר. נ.ב 1. אני יודע שעכשיו מינימייזר ו-Milford Cubicle הולכים לקפוץ עליי. נ.ב 2. אני יודע ששכר המינימום נקבע לפי 4X% מהשכר הממוצע במשק, אז אל תגידו לי "הם לא יכולים להוריד" כי פשוט נתתי תרחיש מסויים רק כדי לדעת איפה אנו עומדים מבחינת ייחסי עובד-מעסיק.

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=Ce6CPjBuzG8

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Ghosthunter,

אני מתפלא שעדיין לא רשמו את זה כאן. זה הליפ דאב הישראלי הראשון (קליפ בו כמה אנשים הולכים ועושים עצמם שרים שיר מסויים, תוך כדי משחק). תהנו:

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Florence,

אהלן.. אני מתעניין בטיול למקום כלשהו בזמן הקרוב ורציתי לשמוע את הרעיונות/הצעות שלכם..לאן? אז אם היה ברשותכם את הכסף והזמן לטוס ולבקר בכל מקום על פני הכדור.. איפה הייתם "נוחתים" ?? זה יכול להיות לדוגמא סופ"ש בסיני / חודש בתאילנד או 'חוף אל חוף' בארה"ב.. אין פה איזשהן מגבלות חשבתי על כמה אופציות מעניינות: צפון מזרח רוסיה אלסקה גרינלנד תגובות כגון : "שמור ת'כסף.. בלה בלה.." / "תלווה לי קצת.." וכאלה וכאלה לא עוזרות ולא מועילות אז בבקשה לשמור על רמת הדיון ובלי ספאם..

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by kfirbep,

סקר להמצאה:https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dE5oVWxneXo5VjFoZkx0cFZKc3FwNXc6MQ חולצה שמקררת ומחממת את גופך. נשמע אחלה רעיון לקיץ לא? בסך הכל 2 שאלות קצר וקולע ולא ארוך וצולע

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by מר מקלדת,

זה מזוהה ב-User Agent כ-Windows NT 6.1. (ויסטה מזוהה כ-6.0, XP כ-5.1, 2000 כ-5.0). אצלכם בצד זה מזוהה כ-Windows NT.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by motogt,

שלום לכולם, לקראת החגים נתקלתי בהרבה מבצעים במחלקת הבשמים. אני רוצה לקנות לעצמי בושם. אבל אני מבולבל מכל המבצעים, יש אתר שמשווה בין כל המבצעים שיש? או מישהו יודע איפה יש מבצע משתלם במיוחד? ודבר שני , על איזה בושם אתם ממליצים(אל תמליצו על רושאס, זה בושם לערסים) אני מחפש משהו אלגנטי במחיר שפוי של עד 200 ש"ח. תודה לכל העונים, וחג שמח לכולנו

• 26 תגובות
    • 6.2k צפיות
  16. Started by amisu,

השתחררתי. כבר למעלה מחודש בחופש. כרגע מתלבט אם להיכנס לאבטחת הנמל באשדוד או פשוט למצוא תחנת דלק (מועדפת) קרוב לבית. איפה אתם עבדתם אחרי צבא?

• 26 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. כל-כך פשוט ושטחי, אבל כל-כך אפקטיבי... אני רואה דברים כאלה פחות ופחות בסרטי האימה היקרים שבאים מהוליווד, וגם בסרטי האימה היותר אנדרגראונד למען האמת. מה אתם חושבים?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. מישהו יודע?

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. שלום רציתי לדעת האם אתר ebay הוא באמת אתר שמספק את הסחורה שכתובה שמה,לדוג' הדיסק קשיח חיצוני הזה: http://cgi.ebay.com/USB-2-0-External-2-5-Sata-HDD-Hard-Disk-Drive-Enclosure_W0QQitemZ130403357063QQcategoryZ158817QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5368759762353043744 במחיר של 3.10 דולר?זה לא הזוי מידי? רציתי לדעת האם זה אמיתי ומהי הסיבה שהמחירים שמה כל כך הזויים?

• 25 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. בעיקרון זה חשבון ראשון שלי שהולך להיות גם לצבא(מן הסתם) באיזה בנק מומלץ?

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by amitshental,

מכירים את זה שאתם מזמינים אורחים הביתה לארוחה והם שואלים מה להביא, אז אתה רב איתם, ובסוף יוצא שאתה אומר להם להביא את הקינוחים........... קיצר, היום זה קרה לי. באו אורחים הם הביאו עוגה והיא היתה פשוט נוראית, פשוט נוראית בחיים לא טעמתי משהו יותר רע מזה לא היה לה טעם לא היה בה כלום. קיצר אורחים שאנחנו אוהבים, ואני פשוט לא הצלחתי לשקר כולם כזה "העוגה בסדר לא מדהימה אבל בסדר" (לא נורא שאפילו לדפים של העיתון היה טעם יותר טוב, מניסיון, אבל זה ספור אחר) אז אמרתי "מה אתם כולם מתחסדים זה הדבר הכי מגעיל שטעמתי בכל ימי חיי זה פשוט נוראי". העינין הוא שאבא שלי הוא שף ואני מבשל ממש טוב (ביחוד איתו),ואני אוכל טוב מאוד כל יום ואני אוהב אוכל אז ממש קשה לי לשקר על אוכל כי בכל מקום שאני אוכל…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. עד לא מזמן הייתי ממוין לתפקיד במודיעין (גאמא) זרקו אותי ממש בסוף (מתגייס עוד חודש וקצת) ועכשיו אני תקוע בלי שום תפקיד שמתאים לי... אז יש כמה שאלות כמובן. קרבי אני לא יהיה - זה לא מתאים לי, הקב"ןית כתבה לי: השאלה היא מה זה כולל, אז אני לא ישכב בעזה וירה בערבים אבל אני יכול לשבת בטנק ו..לירות בערבים? (לא שיש לי בעייה עם זה, כל עוד אחרים עושים את זה ) יש לי כרגע, למרות הקשיי הסתגלות, פרופיל 97. אני כבר יכול להוריד ל82 כי יש לי משקפיים במספר גדול מספיק, השאלה אם ההורדה הקטנה הזאת שווה משהו. אני גם לא מסוגל לרוץ יותר חצי קילומטר מקסימום, אפשר להוריד על זה? הייתה לי פעם אלרגיה לחלב - כרגע זה לא מפריע לי אבל פעם הייתי במצב קשה בגלל זה - אפשר להוריד? משקל - 56 וגובה 17…

• 25 תגובות
    • 10.2k צפיות
  23. Started by pringles,

מבקש המלצה לשירי מטאל בסיגנון IRON MAIDEN SLAYER BLACK LABLE SOCIETY קיצר שירים כאלה שיש הדגשה לסולואים של גיטרות

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. הסולו בסוף מטורף אין מילים והעוגיה של פורטנוי: "We promise to come back"

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by SpiritKnight,

שתי שאלות שהטרידו אותי בסופ"ש: 1) איך מגיעים חתולים לשזפון? 2) למה בקבוק קולה, שרוקנו ממנו את הקולה, שטפו אותו במים ומילאו אותו מחדש 2-3 פעמים במים, עדיין מפיק 'תסס' חלש כשפותחים אותו?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים