עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shloosh,

אם יש פה מישהו שמבין ב-PSP ובגרסאות למיניהן אשמח לקבל ממנו עזרה באייסיקיו... אני מחפש חנות לקנות מכשיר בגרסא 2.0 או 1.5

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. באחד ממסעותי בעולם יצא לי להיות גם ברוסיה אני בא לבית קפה באיזור אני רואה שהם לא מכינים קפה מי יודע מה אז שלפתי את הנשק הסודי שלי מהתיק זה היה אקדח אך חששתי שזה יעורר את תשומת הלב של הסובבים אם יהיה חסר להם מלצר. אז התפשרתי על קפה שהבאתי מהבית אני מבקש מהמלצר העילג מים חמים וכוס זכוכית הוא לא הבין אותי כל כך אמרתי לו Glass now התחיל למלמל שטויות ברוסית ופתאום צעק Glassnos אמרתי לו כן כן גלסנוס חשבתי שכך אומרים כוס ברוסית פתאום באו אליי כמה בריונים ולקחו אותי משם הגענו למקום עם ריח מסריח של נקניק שהם רואים את שקית הקפה שאחזתי בידי הם צועקים לי גלסנוס גלסנוס אמרתי כן כן כמובן שהם לא הבינו אותי כי זה היה בעברית אז אמרתי שוב yes yes ואז הם מלמלו משהו על איזה נשיא אמרתי למה …

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. הדברים הכי חשובים שאני צריך לדעת? (מי שלא יודע מי זה ארקאדיה אלו היבואינים של אייריבר בישארל ,אז עם אני יתקבל (Please lord!) אני יוכל לסדר לכם הנחות לנגני אייריבר ) אז מה לדעתם דברים חשובים שאני צריך לדעת? כאילו אני מאוד בקיע בתחום הזה שם נגני ה mp3 והכל ...ובמיוחד הנגנים של אייריבר ... יש לדעתכם איזה מושגי בסיס או יסוד שאולי אני לא מכיר וצריך לדעת עם כן תרשמו אני יראה מה אני יודע או לא יודע. ומודה לכל אחד שיעזור.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Born2Kill,

אני מציג בפניכם שאלה, לא סתם שאלה, שאלה של מוסר. אם ת-י-א-ו-ר-ת-י-ת (סתם אני מדמה לכם תרחיש, אבל סביר להניח לא יקרה) הממשלה מודיעה על הורדת שכר המינימום ל-15 ש"ח, האם לדעתכם המעסיקים מסוגלים להוריד את שכר המינימום ל-15 ש"ח בשעה? כלומר, מה שהם עושים זה אכן חוקי אבל לא עומד בקנה מידה של עבודה שמכבדת את עובדיה מבחינת שכר. נ.ב 1. אני יודע שעכשיו מינימייזר ו-Milford Cubicle הולכים לקפוץ עליי. נ.ב 2. אני יודע ששכר המינימום נקבע לפי 4X% מהשכר הממוצע במשק, אז אל תגידו לי "הם לא יכולים להוריד" כי פשוט נתתי תרחיש מסויים רק כדי לדעת איפה אנו עומדים מבחינת ייחסי עובד-מעסיק.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by M.G.,

מכורים יקרים: שמעתי דבר ממש מוזר. אמרו לי שבפרק הראשון של העונה הראשונה, על אחת מדלתות/חלונות המטוס שהתרסק יש את הסמל של DHARMA. הייתי רוצה לדעת אם זה נכון, כי ראיתי שוב את הפרק הראשון, ולא שמתי לב למשהו כזה. אם מישהו יודע על זה, אז שיגיד גם איפה ומתי יש את זה. ואם יש למישהו עוד דוגמאות כאלה לדברים ש"אף אחד לא שם לב אליהם", שיגיד גם איפה. חג שמח!

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני הולך לאניברסיטת חיפה לפגוש ידידה מאוד טובה שלי מכיוון שאני לא כל כך מכיר את האיזור אני מבקש המלצות למקומות טובים לאכול בהם ארוחת צהריים(אני סטודנט, אז לקחת את זה בחשבון..) חשבתי על לקחת אוטובוס משם (איזה?) לאיזור הטיילת ומשם לאכול באיזשהו מקום נחמד (איזה?) יש לכם המלצות? תודה

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. קיבלתי את המייל שבתמונה כביכול מפייפל. אני מתייעץ לפני שאני פותח את הלינק בו בטח יבקשו פרטים או יישאבו פרטים. מישו קיבל דומה? שם המייל הוא בשחור למעלה בתמונה..הדבקתי כדי שתראו אותו.

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by dolev16,

שלום, אני מחפש שעון יד איכותי(עוד לא החלטתי אם מתכת או עור)חובה שיהיה שוויצרי, מתנה ליום ההולדת של אבי שחוגג 47, בסכום של עד כ-1000 ש"ח (אני יודע שזה לא הרבה) ואני לא מבין בזה כלום... איזה חברות היום נחשבות איכותיות? כי הבנתי למשל שכל השעונים של חברות האופנה נחשבים לזבל... אשמח לקבל המלצות גם על חנויות טובות ואמינות באיזור פתח תקווה והסביבה. תודה.

9. Started by Phobus,

שלום, רציתי לברר לגבי אילו סוגים של מבחנים או בדיקות לקביעת מנת המשכל יש בארץ ואיפה אפשר לעשות אותם. בעבר עשיתי מבחן פסיכוטכני של מכון קרני ועברתי גם כמה מבחנים של "high iq societies" ורציתי לראות איך זה בא לידי ביטוי במבחן "אמיתי". תודה מראש!

• 26 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. Started by Merrymoon,

מה זה אומר? זה אומר שסוף סוף יש לי עבודה שוב, ולא סתם, עכשיו אני טכנאית וטרינר רשמית ועובדת במקצוע הזה. טוב, אז תעודה עוד לא קיבלתי אבל לעבוד אני מתחילה מחר במרפאה במרכז הוד-השרון. פיפיקקי, לא אכפת לי. טוב להיות שוב עובדת. מה זה אומר? זה אומר שאני אזניח טיפה את הפורום ואדבר יותר שטויות כשכבר אדבר, אבל למי אכפת, זה אומר שאני יכולה לשלם את חשבון האינטרנט שלי ו... חברס', במרפאה שלי המחירים נמוכים מהמחיר המומלץ לצרכן ויש לנו המון מבצעים. המרפאה חדשה דנדשה ומאד משוכללת ומאובזרת והפתיחה הראשמית, ב-1 באפריל (נדמה לי), לא אהיה שם כי אני אלמד ואח"כ אסתלק לירושלים אבל... אתם מוזמנים לבקר (אם אתם גרים קרוב). אני שם מ-4 עד 8, 5 ימים בשבוע, בשבילכם ובשביל היצורים שאתם מחזיקים בבית. …

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by drorhazan,

מצד אחד ילדותי ואולי קצת מצחיק ומצד שני מאוד פוגע ומעליב. למה שיקימו נגדי תנועה?מי העז לחשוב על הרעיון הזה אפילו? אני קורא למקים התנועה להגיב כאן, למחוק את התנועה המטופשת הזו משם ולהתנצל. כרגע אנעי פותר בעייה במחשב שלי ולכן אני מגיב מהלפטופ של אמא שלי,אבל זה פוגע יותר מאשר מצחיק לפתוח נגדי תנועה. סיימתי קורס טכנאים בג'ון ברייס ואני רוצה להמשיך ללמוד שם ואני קורא הרבה ת'רדים באתר הזה כבר שנים,וגם חומר מהאתר כמו כתבות,מדריכים, ביקורות,מאמרים וכו', ואנשים פה במקום לעזור לי ולהתחבר איתי פותחים נגדי תנועה. אני לא חדש במחשבים, כי את רוב החומר של הקורס אני מכיר כבר שנים, ואנשים פה יכולים לעזור לי להתקדם הלאה בתחום המחשבים בנוסף לחומר שבאתר ובמקום זה הם פותחים נגדי תנועה. אם התחב…

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. סוף סוף אפשר להבין את ההודעות שגיאה צפו להודעות הללו במערכת הפעלה הבאה... [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מישהו יכול לענות לי ? זה מכל הפורומים - כאילו למי יש את המחשב הכי סוס בכל האתר ?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. צוייר על בד בגודל מטר על מטר, בעזרת צבעי שמן. לקח לי כשישה חודשים לסיים את הציור. מה אתם חושבים עליו?

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by yosdaboy,

שלום, אני צריך לקנות מכונית כמה שיותר זולה, ואין לי שום הבנה במכוניות ובטח שלא ברכישת מכונית. יש לי רק 2 דרישות מהמכונית: 1. כמה שיותר זולה. 2. שמעתי שמכוניות יד שנייה או שלישית הן בעיתיות כי צריך לתקן אותן ומידי פעם עלות התיקון עולה על עלות המכונית. אשמח להמלצות על מכוניות יד שנייה, שלישית איזה מכונית לדעתכם תהיה עמידה עד 8 אלף. תודה.

• 26 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. Started by B.D.B,

מזל טוב לשגיא. יום הולדת 23 שמח לך. תמשיך לצלם כמו שרק אתה יודע. ותפסיק לבלוס מק'זבל ותגיע לקניבר. ועד הפעם הבאה, בשבילך...

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני מחפש להקות בסגנון הזה... תודה!

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by DimaX,

היי מכירים את זה שאתם נכנסים לשירותים בחורף, מתיישבים ואז הדבר הזה קר כמו קרח??? מישהו יודע היכן ניתן לקנות מין כיסוי כזה פרוותי או סתם מבד נעים? הבהרה: אני לא הומו! מצאתי רק באיביי(גם - רק תוצאה אחת או שתיים) ואני רוצה לדעת אם יש עוד חנויות ששולחות לארץ או אפילו מחנות בארץ..

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by MishaK,

ידידנו RnGAY ( ;D) חוגג היום 19 חורפים בהם זכה לעשות הרבה (או שלא ;D).. בכל מקרה, שיהיה לך יום הולדת שמח, תהנה עם החברה ש'ך, ופקה פקה פקה ידה ידה ידה.

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אח שלי בכיתה י' והוא בן 16,הוא רוצה לדעת כמה פרופיל הוא צריך ומה יוכל לעזור לו עכשיו בשנתיים הקרובות כדי להתקבל כטייס בחייל האוויר. תודה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. הנה הפתרון ל 3 , 4, 5 יח"ל: פתרון בחינת הבגרות

• 25 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. Started by אמיר יצחקי,

אני מתגייס ב אוגוסט אין לי מושג למה אין לי מושג גם מה הפרופיל. אפשר לדעת לפי החודש?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Los,

היות ואנחנו בני אדם בעלי מצבי רגש משתנים עצובים/שמחים ולפעמים באמצע איך אתם מצליחים לרומם את המצב רוח שלכם במצב של "Down" שלי אישית זה קורה הרבה בשעות הצהורים המאוחרות. אני אישית אוהב ללכת לים ולצלם לפעמים להיות לבד מרגיש לי הכי טוב בעולם, או סתם לשמוע tracy chapman או עמיר בניון. אשמח אם תשתפו פה אולי זה יהיה לעזר . נקודה חשובה מענין אם האופן שבו בן אדם מתעודד מעידה על האישיות שלו ?!.

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by Ewingum,

אחרי שקיבלתי באייסקיו את זה: http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=2234 "פורום שפה מדברים על גברים שעירים, הדבר הכי סקסי שיש... אפשר לשלוח תמונות של גברים שעירים.... אנו אוהבים שעירים" אני מכריז על תראד הצעות לפורום המטופש ביותר (רעיון, לא חייב להיות דווקא קיים. אם קיים אז להביא לינק :smoke: ). עריכה: http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=3828 "ישבנים רבותי ישבנים ישבני איכות בבקשה"

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by שמואלל,

שלום, קוראים לי דוד (שם בדוי). מה שאני הולך לספר הוא דבר שאני נושא אותו מגיל קטן, ואף אחד לא יודע חוץ ממשחפתי. מה שאני הולך לספר הוא אמיתי וקורה כל יום, אז בבקשה ממכם תגובות רציניות ואמיתיות, כי גם ככה קשה לי לספר את זה למרות שזה דרך המחשב. אז ככה כפי שכבר הבנתם אני ילד מוכה בן 17, אבא שלי הוא אדם נורא קשה ואכזרי, שדואג אך ורק לאינטרסים הפרטיים שלו, ותוך כדי שהוא דואג לאינטרים שלו הוא רומס אנשים. אבא שלי נורא אוהב אותי ואני יודע את זה, אבל בכל זאת הוא מכה אותי ואני לא יכול להגיב לו מפני שהוא יותר חזק ממני פיזית וגם מפני שהוא משתמש בחפצים, זה לא נגמר בזה שהוא מכה אותי הוא גם מקלל מעליב מעליב ליד אנשים וצועק אלי. אבא שלי רואה דבר דברים שאני עושה ושהם לא לרוחו הם ישר משתול…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.