עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מדבר על השביתה של המורים שהפריעה לשנה להתחיל כרגיל... אמרו שיקצצו שעות כדי שיוכלו להוסיף למשכורות של המורים, אבל במקום זה רק מוסיפים לנו שעות... אז השאלה "אז למה הייתה שביתה בכלל" ???

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  2. Started by Merrymoon,

http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php תוכנת מחשב מתוחכמת מזהה את תווי הפנים שלכם ואומרת לכם למי אתם דומים. לפי התוכנה אני דומה ל: Adriana Krembeu 90%, Yamila Diaz 83%, Amanda Bynes 80% עריכה: הראשונה זה כנראה לפני הניתוחים. כי התמונה שיש באתר לא דומה בכלל לתמונות בגוגל.

• 102 תגובות
    • 6.2k צפיות
  3. Started by shaypoi1,

אני חייב להגיד שאני מתלבט באמת למי להצביע. כמובן אני מסתכל רק על הצד הימני של המפה הפוליטית. מצד אחד זה צריך להיות מישהו שידפוק תחרדים, מצד שני הוא צריך גם לא לצאת פראייר עם הארגונים הנוצריים המגעילים. יש את בנט - ידפוק את החרדים, לא שמעתי אותו מדבר על הנוצרים שמנסים להשתלט לנו על המדינה. ש"ס - הם חרדים, אבל הם תותחים נגד הארגונים הנוצרים שאני כל כך שונא. קיצר למי אתם מצביעים?

• 371 תגובות
    • 26.9k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

לילה טוב לכולם וחג שמח אז מה אתם אוהבים לאכול?

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by stingeR-,

מרחק נגיעה, הסדרה החדשה יחסית בערוץ 2... לפי דעתי זו סדרה ממש טובה, שחקנים מ-ע-ו-ל-י-ם עלילה מאוד מאוד טובה ומתאימה כמובן לארצנו הקטנטונת, אני לעומת הרבה אנשים אחרים מוצא בסדרות כגון אלו עניין רב יותר מאשר סדרות כמו "נמלטים" או "אבודים" וכ'ו(למרות שכמובן אלו לא סדרות רעות כלל וכלל) רק מעניין אותי לדעת אם גם אתם חושבים כמוני.. או יותר נכון.. - תנו חוות דעתכם על מרחק נגיעה לעומת סדרות אחרות שעברו כאן במהלך השנים בארץ..(סדרות ישראליות)

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by waizman,

אני נוסע למסיבה בקיבוץ צרעה. נקווה שיהיה טוב. :smoke:

• 50 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by J0n1,

למישהו יש מושג מה מתוכנן לBlack Friday בישראל בסניפי באג ואופיסדיפו? אני חושב לקנות HD נייד/DOK ומתלבט אם להזמין מחול או לחכות לשבוע הבא.

8. Started by Vega,

אני נוסע בשבת לסיני עם המשפחה, ואני דואג שאני די אשתעמם שם.. זו תהיה הפעם השלישית שאני נוסע לסיני, ובפעמים הקודמות המשפחה שלי פשוט נשארה במלון ולא יצאנו ממנו אפילו פעם אחת. אז לעשות שנורקל זה מרתק ויפה אבל קצת מיציתי, לקנות קולה עם תווית בערבית זה כבר לא אטרקציה - מה גם שיש לזה טעם של פפסי - אז בעצם, מה יש לעשות בכנרת? איפה ישנם מקומות בילוי מעניינים בסיני? על אילו מקומות ו/או אטרקציות אתם ממליצים? אנא שתפו חוויות ורעיונות, תודה רבה! נ.ב. אם בא לכם לדון על ההחלטה שלי לנסוע דווקא לסיני (עקב הפיגוע האחרון) אתם מוזמנים לפתוח על כך דיון משלכם, ולא למלאות את הדיון שלי בהודעות שאינן רלוונטיות.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by R0ck,

תרגישו חופשיים לשתף אותנו בחומר ההאזנה שלכם. החלטתי לצרף מקבצון מאחד הכוננים הקשיחים שכרגע מותקן במחשב (עדיין לא צרפתי את כולם מהמעבר למפרט החדש), יגיעו עוד בהמשך. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 42 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. התמונות הכי טובות של נשיונל ג'יוגרפיק... 100% הנאה http://fishki.net/comment.php?id=17159 + חלב פוגע בתוך ספל הכפה, פשוט תמונות מדהימות http://fishki.net/comment.php?id=17157

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני צריך למצוא פתרון אחרי שהבנתי מהמפעילה הסלולרית שלי שזה לא הולך להיות זול דרכם.. מהי הדרך המומלצת להתקשר מחו"ל בעצם? בסקייפ הבנתי שהמחיר מאד משתלם לטלפון קווי,אבל לא יצא לי להשתמש בשירות אף פעם ואני לא יודע אם אפשר להסתמך רק על זה בלי לעשות תוכנית גיבוי עם חברה אחרת... סה"כ אני מעוניין בחבילה של דקות ולא למשך תקופה כמו שבד"כ מציעים. אשמח לקבל המלצות מאנשים שרכשו בזמן האחרון חבילות בסגנון\או שאולי בכל זאת לדבוק בסקייפ (למרות שזה מכביד את השימוש כי אין לי סמרטפון להשתמש בו וצריך יהיה לפתוח את המחשב כל פעם..)

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. איזה וויסקי אתם מעדיפים? סינגל מאלט, בלנדד, אולי גריין? תנו חוו"דים בכיף...מעניין אותי לדעת הרבה מה אנשים שותים. אני אישית, לא אהבתי וויסקי עד לפני שנה בערך, וכמו שאומרים כנראה טעם נרכש, הכל התחיל כשבאה לי דודא בבית פתאום לוויסקי...פירקתי אותו ערב 3/4 בקבוק בלאק לייבל, משם התחלתי. ואני מדבר בתור בחור שלא יכל להריח את זה. אז אני אתן את שלי על פי דרגים, ויעדכן בכל פעם שננסה משהו חדש שמלהיב אותי: 1. סקאפה 14/16 - המועדף עלי, הטעם שלו מזכיר לי דבש וקצת מליחות, הכי טעים שיצא לי לטעום עד היום. וטעמתי לא מעט. 2. ג'נטלמן ג'ק - המתיקות של הטנסי המעולה הזה שנמס לי בפה בכל שלוק...אחח, שלא נדבר על הג'ק SILVER...ליגה אחרת לגמרי (47 אחוז אלכוהול). 3.ניקה - מותג יפני מתחרה של ימזאק…

• 57 תגובות
    • 14.5k צפיות
  13. נו מה רציתם לעשות ומה עשיתם בחופש הגדול

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אוקיי אז למי שלא יודע DOTA הוא המשחקון הכי משוחק בCUSTOM GAME של משחק האסטרטגיה הכי טוב בכל הזמנים : Warcraft III ולא בקיצור:defense of the ancients ולעוד מידע: http://en.wikipedia.org/wiki/Defense_of_the_Ancients#_note-starpg1 ולכל מי שלא שיחק עדיין ב WARCRAFT III פשוט לא יודע מה הוא הפסיד , אין משחק אחד שקרוב להשתוות אליו חוץ מSC אבל הגרפיקה של WC מנצחת בגדול וגם SC היה 5 שנים קודם

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  15. Started by Bose,

קראתי את זה הרגע מפורום אחר, דיי משעשע. בית החולים תל השומר, ערב גשום. רק סניטר אחד, שמו - שמיל, נדפק ברשימת התורנויות ונשאר להעביר את הלילה בחדרו של ראש הממשלה הישן אריאל שרון. כולם יודעים שהוא כבר לא ראש ממשלה, רק הוא עוד לא יודע. שמיל יושב ומקלף תפוח, ג', מאבטח השב"כ, ישן. לפתע מכשירים בחדר מתחילים לצפצף, נורות מתחילות להבהב, קווים ישרים מתחילים להתעקל: ראש הממשלה מתעורר !! "מזמן לא ישנתי ככה", הוא אומר: "בחור, תשיג לי את אדלר, יש לי רעיון לכיוון חדש". "בוקר טוב אדוני" אומר לו שמיל. "איך אתה מרגיש?" ראש הממשלה בדיעבד עונה "מת מרעב. איפה אני?" מאבטח השב"כ ממשיך לנמנם בעוד שמיל מספר לראש הממשלה את שארע לו. "אז נדפקת עם ראש הממשלה הערב, מה?" "אני מצטער אדוני, א…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by stone cold,

היום בני השרון נצחה את מכבי בנוקיה היה קשה לי להאמין שזה יקרה אבל מכבי גם שמרה את וויציץ לאירופה (הוא לא שיחק בזה) בכל מקרה זה ההפסד הרביעי של מכבי השנה בליגה והיא גם הפסידה את הגביע בכל מקרה בני השרון\חולון\ירושלים\ פחות או יותר באותה הרמה ובעניין מכבי היא עדיין פיבוריטית כי יש למכבי עומק בספסל אבל עדיין אפשר לנצח אותה השנה פשוט בגלל שמכבי מאוד חלשה השנה יחסית למכבי מה אתם חושבים יש ליגה ? וקצת חגיגה על הניצחון :beerchug:

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by The_overclocker,

אני כבר יודע שקנו אותם G4 (שד"א זה ערוץ כ"כ מפגר !! יש להם כל היום סדרות כמו "!Cheat" שזה רק צ'יטים למשחקים בעעע. לעומת טק טיוי שידעו לגוון ולשמור על באלאנס..) עכשיו הם פיטרו את כל הצוות (חוץ מחלק מהמגישים) והם עומדים להחזיר את Call for help. השידורים שיש שם עכשיו הם שידורים שהוקלטו מראש כמו ה The Screen Savers אני הורדתי כבר כמה פרקים של TSS, וראיתי מה הולך שם.. לדעתי G4 הרסו את הערוץ ... איזה בעאסה... עכשיו אני גם קראתי באיזה פורום שלא יהיו יותר שידורים לחו"ל, כי G4 סגרו את זה. עכשיו, אנחנו הרי יודעים שYES קונים כל פרק ופרק והם בוררים סדרות וחלק הם לא משדרים וחלק כן, אז האם הם הולכים לעשות את אותו הדבר גם כאן ? עכשיו, אני עדיין לא ראיתי רפקים חדשים ב YES והייתי רוצה לד…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הוא לא היה זמין עכשיו ל-20 דקות! אם הייתי באמצע כתיבה של משהו- הלך קאפוט. מזל שאני עושה קופי-פייסט לפני פוסט. גם עכשיו יש לאגים משמעותיים בעליית אתר. מה יהיה? :'(

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  19. אני כמנוי מלא זמן בבזק בינלאומי, לא היו בעיות עד אתמול בערב. מאתמול בערב הפורטים חסומים בקליינט של ואין לי אפשרות להתחבר לקליינטים ברשת הביטורנט. דיברתי במשך איזה שעה עם נציג טכני וכשעבדתי עם חבילת הגיימרים המדוברת, מהירות העלאה עלתה יפה מאוד. השאלה היא אם יש אפשרות להשתמש בתוכנות חיצוניות למעקף המשחקים שלהם ברשת? אגב גם מבחינתם שאני אתנתק מבזק... בכלל לא אכפת להם מהלקוחות שלהם! פשוט בושה!

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  20. היי, כן אני יודע ש 5 נושאים למעטה יש נושא דומה, אך הוא מדבר על לגור עם שותפים ולא נותן תשובות לשאלות שלי. אז ככה, הגעתי עם עצמי להחלטה (לפחות כך נראה לי) שאני רוצה לגור לבד. יש 1001 סיבות בעד ונגד, אבל לא על זה הנושא שלי. הייתי שמח לדעת מה עלי לדעת לפני שאני עושה צעד כלשהוא. מה עלי לוודא מבחינת החוזה ומבחינת הדירה ו\או הריהוט (לדוגמא ראיתי שלא כל הדירות מכילות מכונת כביסה, ולחלקן אפילו כתוב "אין אפשרות להכניס מכונת כביסה", האם זה קריטי? השיקול הוא כמובן כלכלי והייתי מעדיף לרכוש כמה שפחות ריהוט\ציוד, כמובן ריהוט כמו שולחן ומיטה אני מביא בעצמי). הייתי רוצה לדעת מבחינת טרמנולוגיה, מה זה דירה מחולקת? מה זה יחידת דיור? האם יש חשיבות לקומת מגורים (לדוגמא האם חשוב לשים דגש על סו…

• 17 תגובות
    • 6.2k צפיות
  21. כשהיה את stage הפסקתי להיכנס ליוטיוב וכל הדרדלה שמסביב, כולכם זוכרים שהאתר הזה היה ליגה אחת מעל כולם, האם יש כיום משהו קרוב אליו?

• 14 תגובות
    • 826 צפיות
  22. Started by musari,

בערוץ 10 אומרים רקטות מסוג קטיושה ובערוץ 22 אומרים טילי קטיושה....אז מזה בעצם קטיושה טיל או רקטה ומה ההבדל בינהם???

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yarin153,

אז הרכבתי את המחשב החדש שלי (ברובו) ואני רוצה להגיד תודה לכל אלו שעזרו לי וענו על כל השאלות שלי בסוף הרכבתי את המפרט הזה : מה שבכחול זה מה שקניתי חדש (אפשר להשים לב להבדל ) INTEL I5 3470 ASUS P8Z77V-LX Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 CPU Cooler Zalman CNPS5X W.D Caviar Green 500GB (ישודרג בקרוב) AMD Radeon Sapphire HD 5670 1GB (ישודרג בקרוב) NZXT APOLLO Monitor : LG Ips231P (23.5inc) -BN נשאר רק המקלדת שאני מתלבט עלייה (DESKTOP3000 VS MK520) והסט מוכן בינתיים המחשב שקט מאוד ועובד מעולה בנוסף לכך שהטמפ של המחשב במשחקים נמוכה (נבדק בMOH והוא היה 29 מעלות) אז תודה לכל מי שעזר לי שמחתי להחכים ואני יחפור לכם שוב כשאני אשתחרר …

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by r1plet,

באמת שנמאס להתקל במחירים אטרקטיביים במיוחד בחנויות כמו AMAZON, GAMESTOP, BESTBUY ועוד ולהתבאס על כך שאין אפשרות לשלוח לישראל.. אז אילו חנויות בעצם כן שולחות לארץ כשמדובר במוצרי אלקטרוניקה וחומרה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים