עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הי אנשים, לפני כמעט שנה בניתי תוכנה בשם אוריתומטרי (לכבוד חברה שלי, אורית). התוכנה שואלת באופן "חכם" את השחקן שאלות בעברית ויכולה להמתקד בטעויות שלו. התוכנה עדיין לא גמורה, ואני לא מתכוון להמשיך את הפיתוח, אבל היא מאוד (מאוד) שימושית. במסך הפתיחה, לאחר בחירת שחקן (לא רלוונטי בגרסה הנוכחית) ניתן לבחור אותיות שונות עליהן ישאל השחקן. אוריתומטרי תשאל את השחקן שאלות, בעצם מילה ו 4 פירושים שרק 1 נכון, אם השחקן טעה התוכנה תזכור זאת ומדי פעם תקפיץ חלון שתזכיר לו אודות טעותו. אם שחקן טועה פעמיים באותה מילה הוא זוכה להערות סרקסטיות. בכל שלב של המשחק ניתן ללחוץ על הלשונית בעלת הכיתוב "התמקד בטעויות שלי", כך אוריתומטרי שואלת את השחקן רק מילים בהן הוא טעה פעם אחת או יותר. ניתן לעשות ז…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by approx,

חבר שלי מדד לי את הזין שלי אצלו בבית. שמתי אותו על בלטה של 30 ס"מ החבר החזיק את הבלטה ואני ראיתי עד לאן הוא הגיע והוא גם אמר שהיה חסר לי רק 5 ס"מ כדי להגיע ל15 ס"מ אחותי אמרה לי שאני לא עובר את סבא שלי בדקנו גם אם סבא שלי ולו יש גדול ב6 ס"מ עם קונדום וגם בלי אחותי אמרה לי שעדיין חסר לי וזה יגדל לי השאלה שלי היא האם אחרי שאני יזיין כי אני בתול וסבא שלי לא אז הוא יגדל לי עוד אשמח לתשובות וסליחה על החפירה.

• 29 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. חשוב לציין שאני לא מדבר על יבוא אפור (שנפוץ מאוד בארץ) אלה על יבוא רישמי מיבאון המוכר על ידי היצרן. ראיתי בארץ הרבה מוצרים בחנויות מחשבים שהאחריות עליהם קצרה יותר מהאחריות הנהוגה בחו"ל. למשל המוצרים של NEXUS ש SKYPC מיבאים (יבוא רישמי) מגיעים עם אחריות לשנה, אחריות קצרה מאוד לגוף קירור ובאתר היצרן כתוב שיש על המוצר 3 שנות אחריות. דוגמה נוספת היא הזכרונות של A DATA שנמכרים בחו"ל עם אחריות לכל החיים אבל בארץ בכל מקום שמוכרים אותם האחריות היא רק ל 3 שנים. השאלה היא האם האחריות נקבעת על פי היבואן או היצרן? אני מצפה שאם מוצר נקנה מיבואן רישמי האחריות תיהיה כמו שמצויין באתר היצרן אבל יכול להיות שזה עובד אחרת

4. Started by DOGMA,

בעקוב הת'ראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=248887.20 מקור: http://www.orenzarif.co.il/pics.htm "אורן זריף מדגים סריקה ואנרגיות" "אורן זריף משנה את תמונת המחשב בכח המחשבה" " אורן זריף מדליק אור בכח המחשבה" AKA אורן זריף מגלה את תאורת החרום! "אורן זריף מכוון החלטות בכנסת" ומי אמר שאולמרט אשם? " מאתר חפצים מוסתרים בעניים עצומות בריכוז תדר המחשבה העל חושית" - No pinata is safe "העברת ערוצים בטלויזיה בכח המחשבה ע"י אורן זריף" - האמת מאוחרי המלחמה בלבנון...

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by BetZeFer,

אהלן וסהלן מ ניסיון שלי כל מכשירי מוטורולה הזולים שאורנג' מוכרת כמו V3איכס E1000 E770 C330כולם מכשירים גרועים ביותר ואין ספק שמטרתם למכור כמה שיותר מכשירים גרועים לאנשים תמימים! אל תקנו אלא אם בא לכם להיות כל הזמן במחלקת תיקונים של אורנג'. :pissed: לקוח עצבני

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום וברכה, כבר כמה חודשים שאני לא מבין למה חשבונות אורנג' באים אליי כה מנופחים, אני לא כזה מדבר הרבה בפלאפון שזה יכול להגיע לסכומים כאלה. הורדתי את החשבונית האחרונה וגיליתי להפתעתי שאני מנוי לכל מיני שירותי מידע ותוכן שלא בהסכמתי. פיתאום חיוב של סביב ה-150 ש"ח קפץ לי לסביב ה-350 ש"ח ועוד עשיתי מנוי חיילים... 150 זה בסדר. אבל איך הגיע לסכומים של 350 פלוס מינוס אינני יודע. למישהו עוד קרה זאת? יש פה אולי מ-HWzone נציג של אורנג' שיכול לעזור לי?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by kinggil,

יש לי אותו מקורי שווה לצפות?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

מאוד פשוט, כרגע, בצורה סימפליסטית, אושר או עושר?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Nahum2,

אני רוצה שאוכל לעבוד על המחשב שלי בתצורה המלאה שלו גם בבית שלי וגם של החברה. זה I7-870 עם HD6950. (משחקים/פיתוח) עלו בדעתי שניאפשרויות: *הראשונה לרכוש מחשב נוסף דומה ביכולותיו לבית של החברה לעשות תחנת עגינה לכונן הקשיח. ואז להתנייד רק איתו. *האפשרות השניה היא למכור את המחשב שלי ולרכוש מחשב נייד יקר. האם יש אפשרויות נוספות? מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by avi2014,

איזה מעופפת אינעל העולם http://www.flix.co.il/MyClip/showVideo.asp?m=1175211 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by שניצל,

ראיתי את זה לפני זמן ברחוב ביאליק ברמת גן (פינת ז'בוטינסקי, מול אלרם), אז הייתי חייב לצלם. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  12. חג שמח לכולם מה הפירוש לראשי התיבות? הייתי רוצה לדעת פרטים על התפקיד הזה כי לא שמעתי על זה, לפחות לא בצורת ראשי התיבות הללו... לכן אשמח אם תוכלו לתרום מהידע האישי שלכם או להפנות אותי למקור מידע אחר. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  13. מישהו יודע אולי מה הם הולכים לשים במקום(אם בכלל)?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מכירים את זה שאתם רוצים לצאת מהבית, ולא יודעים איך לאכסן את כל הגאדג'טים שלכם בכיסים? ובכלל.. כל הדברים שאתם צריכים איתכם, מפתחות, ארנק, פלאפון, אוזניות, אייפוד (או D2, או כל נגן אחר שהוא fuck the system and be different) חשבתי לקנות תיק צד קטן, ולשים בו הכל. מישהו מכיר מקום במרכז לתיקים נורמלים? הבנתי שלPURE יש תיקים יפים, אבל שהם יקרים ממש, מישהו יודע מה סדר המחירים שם?

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. בהנחה שאין מזגן בסביבה שלכם , החום הישראלי מעיק עליכם ? או שאולי פיתחתם הסתגלות ולא מפריע לכם כל כך ?

• 78 תגובות
    • 17.6k צפיות
  16. Started by Electric Boom,

ינואר מגיע אוטוטו ואיתו יום סיירות. יהיה מעניין לדעת איך כל אחד מתאמן לקראתו אז שתפו

17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני הלכתי לחברים ישבנו עשינו אל האש אחרי זה סתם ישבנו ראינו טלויזיה... ולפני זה הם היו בנאפיס אז יצא לאחד מהם קטע דפוק...אחד החברים היה שם לבד בלי חברה אז לא היה לא מה לעשות בשעה 12 אז הוא תפס אחת ונישק אותה בלי קשר והוא לא ראה אותה בחיים!! חחחחח אחרי שישבתי אצל החברים פה הלכתי לחברים אחרים... שמהכבר שתינו 5 ליטר וודקה בערך ישבנו כמו איזה מסוממים אחרי זה הלכנו לשחק ביליארד וחזרנו לשתות עוד ליטר חחח קודם זה היה קיגלויצ ואחרי זה סמירנוף או משהו כזה לא זוכר כבר... וחזרתי הביתה בשעה 3 בצהריים... מה איתכם מה עשיתם?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by ^HocK^,

נו? אז איך לדעכתם עבר אצלכם החופש? הנה הוא כמעט מגיע לסיומו? אצלי היה על הפנים..חרא של חופש! והולך להיות חרא של לימודים...

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. טריגו מתחילים ללמוד רק בכיתה יא'. אני יודע שיש כאלה ב3 יחידות שלמדו בכיתה י' אבל זה בכלל לא אותו דבר וממש לא אותו חומר או רמה

• 169 תגובות
    • 13.9k צפיות
  20. אז איך היה לכם היום הראשון בבית הספר? ולאיזה כיתה עליתם? אני עליתי לכיתה ח'... איזה קשה זה הולך להיות עכשיו..

• 64 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by NJorl,

???

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by redead,

אני גר בכפ"ס.. משהו באזור כפ"ס , רענננה , הרצליה , פ"ת.. יש איזה חנות מומלצת?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ללשכה אני כבר רשום אבל ימח שמם אי אפשר לסמוך עליהם אני מעדיף מקום שאני אמצא לבד. ברוב אתרי הדרושים היום אני נתקל ב2 סוגי מודעות שהם סמויים וחברות כוח אדם, שעקרונית שניהם זה אותו דבר. אני מסרב לפנות דרך כוח אדם כי הם משקרים בקשר לתפקיד (מודעה לניהול צוות בפועל זה נציג ג'נרי) ואז יש את העינוי של מרכז הערכה ושיט. למי ששכח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511562.0 בקיצור איפה אפשר למצוא בימינו מודעות דרושים של בתי עסק שמפרסמים מודעות לעצמם?

• 31 תגובות
    • 5.5k צפיות
  24. חברים בוקר טוב אני מחובר כרגע על 1.5 MB דרך בזק בינלאומי והוט , תשתית אני משלם להוט 75 ש"ח ולבזק אני משלם 65 ש"ח. קיבלתי הצעת מחיר מבזק שהיא כזאת: 5MB בהתחייבות לשנה ב 49.9 לחודש או שנה וחצי ב 44.9 לחודש 12MB בהתחייבות לשנה 54.9 ובהתחייבות לשנתיים 49.9 בהוט 5MB תשתית עולה 80 ש"ח בהתחייבות לשנה 12MB תשתית עולה 59 ש"ח 3 חודשים ראשונים ואחרי זה 99 ש"ח לחודש בהתחייבות של 18 חודש. אני כרגע מנסה לעשות סקר שוק ולברר אצל מי הכי זול, אשמח לקבל עזרה . תודה

• 16 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=1841 This is what i call SKILLS damn she sure got 1 ;D

• 2 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים