עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איש אחד נמצא תלוי על חבל 8 מ' באסם אטום לחלוטין שאין אליו כניסה, הדלת נעולה, לא ניתן לפתוח אותה והגג גם הוא, חסום. איך האיש הגיע לשם? רמז: בחוץ הייתה מכונית. (לא, אין בעולם עדיין אנשים 8 מ' גובה )

2. יש לי 100 הזמנות ל Gmail מי שרוצה שיתן פה אימיל ואני יתן פשוט ראיתי שהרבה מחפשים הזמנה אז יאלה יש לי 100 הזמנות לחלק מי שרוצה שיתן כתובת אימיל טובה

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שאלה בכותרת למה? כי משעמם לי

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Damn! > :( :asthanos: נמאס לי מהמחירים !!!!!!!!!!!!!!!! :AR15: די נשבר לי לשלם פי שתיים !!!!!!!!!!! חברים, אנו חייבים להתעורר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נבצע הפיכה, נכנס ביבואנים, במכס לא יודע מה, נעשה משהו!!!!!!!! אני לא מבין למה כשבצרפת רצו להעלות את מחירי הלחם, כל העולם שם שבת, וכאן אנו סותמים את הפה!!!!!!!! נמאס לי לראות אנשים בחו"ל קונים בכיף!!!!!!!!! למה גם אני לא יכול? למה שמישהו יססביר לי למה???????? לעזאזל!!!!!!!!!!! :'( :'( כולם כאן יושבים בשקט ומשלמים כמו גדולים למדינה, על לא כלום!!!!!!!!!!! אני לא יכול לקנות כאן מה שאני רוצה!!! רציתי מיני דיסק, קומבו של לוח אם+מעבד למחשב, מערכת סטריאו בחלקים!!!!!! אין לי כלום מהנ"ל! למה??????? בגלל המדי…

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by ot,

אם כן, אז טוב שכך !! מי זה החכמולוג שגרם לי לאתחל את המחשב פעמיים?!?! פעם הבאה לפחות תיידע אותנו במה מדובר, גודל קובץ? או "לא מומלץ לבעלי תקשורת איטית (ADSL ומעלה)" וכו'.. כל עוד הקובץ בטעינה המחשב פשוט משותק !! אולי הקליפ היה אמור להצחיק, אותי זה הרגיז ועיצבן כהוגן!! לתשומת ליבך בפעם הבאה שאתה נותן קישור בסגנון הזה.

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. לא חשבתי שכאן הוא המקום לפורום פוליטי, אך אם כבר נכנסתם לזה, סבלו את התוצאות.. המצב כיום הוא המשך ישיר של מלחמת העצמאות שלנו ובמצב גרוע יותר מהמקורית, זוהי איננה ססמה ואסביר עצמי - העניין הוא שיש לנו בעיות מבפנים, גדולות בהרבה. מספר דוגמאות ברשותכם: העם הפולני במלה"ע השניה היו 35 מליון, כוח שצריך להתחשב בו, אך הגרמנים קרעו אותם, הבעיה הייתה פילוג מבפנים (טוב, לפולנים היו עוד הרבה בעיות מלבד זאת). עזובו אותכם מ"זוטות" כפולין. לצרפתים היה צבא גדול ומשוכלל בהרבה מהצבא הגרמני, נשאלת השאלה אם כן מדוע הגרמנים קרעו אותם לגזרים תוך שבועיים? הסיבה היא פילוג מבפנים, צרפת הייתה קרועה (ולא אכנס לזה עכשיו). במלחמת השחרור שלנו, ב 1948, הערבים ירו (צלפו) מהמסגד ליד אלנבי בכל מי שה…

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by KoM,

כן, אחד המעבדים והלוחות המדהימים ביותר שהיו לי, הלכו, נמכרו... זה היה פנטיום 3 450 מדהים, כנראה מבציר טוב, עבד על 625 כמו גדול, עם קירור פאסיבי לחלוטין... עוד הלך גם הלוח שבא איתו MSI MS6163 מדהים, לוח I440BX משדהים שעבד כמו גדול על 133 בוולט ראשוני... אחד הלוחות היחידים בעולם שהראו 148 בפוסט !!! וזה שיא !!! היו לו מחלקים של 4, ולזמנו זה היה מדהים !! בקיצור הוא עבד אצלי על קירור פאסיבי לחלוטין, על 600 כלומר באס חביב של 133 כשההתחלתי היה 100... בקרוב יעלה ג'ורני קצר עליו, אבל עכשיו הוא הלך, הוחלף ע"י פנטיום 3 866 ולוח אינטל קר... (בכמה נמכר ? 600...) היי שלום חבר ילדות ! :'(

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

ווווואיייייייי איזה אושר, HAPPY HAPPY JOY JOY HAPPY HAPPY JOY JOY!!!!!!!!!!!! להלן ההודעה המרגשת במייל..... וווואיייייי 83!!!!!!!! כמה כיף לשמוע!!!!!!!! ))) אין, פשוט עשית לי את היום! ובקשר לפגישה, סגרנו. בתודה, שגיא. ----- Original Message ----- From: Raber Cohen To: Sagi Kerman Sent: Tuesday, June 04, 2002 5:01 PM Subject: Re: בנוגע לפגישה בארבעה ביוני... שלום שגיא, באמת הלך לך טוב וקיבלת 83, מאוד יפה. מן השמיים סידרו לנו שביתת מורים כך שגם אני לא הייתי היום בבית הספר, אני יכולה ביום החזרת המגינים , ביום רביעי 12.6. בשעה 10 או 11. להתראות איריס ----- Original Message ----- From: Sagi Kerman To: Sent: Monday, June 03, 2002 11:59 PM Subject: בנו…

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by maCr0T,

ניתן רמזים: יש לו פאנל בקרה נוח והרבה יציאות I/O.

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by H.I.V,

אני לא מבין כל כך בזה אז אולי תוכלו לעזור לי לתקגם את זה: all times are Eastern-check your listings for times in your area December 16th - 9:00 pm איזה שעה זה אצלנו בארץ?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי לכולם! מישהו יודע מה הם בסיסיי הדרישות של ממרם בצה"ל כדיי להתקבל לשם ??? כי אני רוצה להתקבל לשם ואני רוצה לדעת את הדרישות שלהם. בתודה מראש !

• 26 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by nottheguy,

מה תגידו על הבחור שדפק את מיקרוסופט? תזכרו שהצעת ההתחלה היתה 500 דולר בלבד!

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by shibby15,

עכשיו עברה מעלי (פ"ת) סערת ברקים מטורפת!! התחלתי לראות הבזקים ולאט לאט הסערה עברה מעל ראשי, היא כללה גשם עז ביותר והמשיכה בכיוון מזרח... אויייי כמה אני מצטער שלא הייתה ליידי המצלמה הדיגיטלית שלי, בחשיפה של 3 שניותצ היו נכנסים שני הבזקים לפחות! אני ממש מקווה שמישהו הצליח לצלם את זה, זה ממש ממש מדהים! קצב של ברק בשניה כמעט! מש ממש מדהים. אגב לא היה אפילו רעם אחד, אני לא מבין את זה.......... יום שישי ה13 נחמד לכולכם

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. מישהו יכול לענות לי ? זה מכל הפורומים - כאילו למי יש את המחשב הכי סוס בכל האתר ?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by paper_clip,

אחלה פורום יש לכם. מישהו מוכן לעזור לי עם חתימה?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. http://www.vl.rehost.co.il/wtf.jpg בצד ימין זה החומר הנלמד בצד שמאל זה השאלה במבחן מסומן בלבן מה שבחרתי, וכנראה טעיתי ומסומן בצהוב התשובה האמיתית.. מישהו מוכן להסביר לי למה זה?

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/ שם המשתמש והסיסמא ניתנו לכם ע"י הביצפר במעטפה מוזרה כזאת... אני עשיתי רק באנגלית: יצא 83 בבחינה (5 יחידות). אין לי מושג מה המגן אבל הבע"פ הוא 100 וזה 30% מהציון... וזה לא כולל בונוסים.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by darkman,

היום קיבלתי דואר זבל(מאוד נדיר אבל קורה) בכל זאת שלחו את זה מ HOTMAIL והנה התוכן מאוד התעצבנתי למה שקיבלתי את זה פעמים (שמו לב למה שכתוב בסוף (באנגלית)) אז חשבתי לעצמי למה שרק אני יסבול אני יתקשר לבן אדם הזה מאוחר בלילה ויעיר אותו אז לפני כמה דקות אני מתקשר זה מחייג מחייג אחרי בערך 10 צילצולים אני שומע ניתוק עשיתי את שלי :D :D אם גם לכם יש דרכים אשמח לשמוע!

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

אהלן יאללה בואו נעשה טורניר הקפצת כדורגל.... ושימוש בMX500 נקרא רמאות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

אהלן היום גיליתי את הפאוורבול http://www.powerballs.com/ זה מין כדור שמסתובב עד איזה 15K RPM ועושה שרירים ביד וזה טוב למי שמשתמש הרבה במקלדת שווה את זה? יש ב150 שקל בארץ..... מישהו מכיר או יש לו ניסיון עם זה?

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by ballerum,

מישהו מכם קנה מחשב או משהו מהאתר http://www.glbsale.com/rus/notebooks.html כי נכנסתי אליו וכמעט כל הדברים שם מאוד מאוד זולים ואני רוצה לדעת אם הדברים אכן מגיעים ליעדם או שזה סתם רמאות

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. כתבו שאהוד יערי הסלב הערבי הכי אהוב... הוא ערבי או לא, מה נסגר?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכם. אז הינה הסיפור העצוב: אח שלי (שהוא רופה שיניים מתחיל ואני מאד אוהב אותו, אני האח הקטן) קנה מכונית ליפני כמה חודשים, מכונית לא יקרה מידי ולא חדשה מידי, כזאת שתספק את הצרכים שלו (שהם לא מוגזמים) מדובר על מכונית מדגם פיאט אונו שנת 93 שחורה. עכשיו ליפני שבוע המכונית שלו למרבה הצער נגנבה! כפי שאתם יודעים לא קשה מידי ליפרוץ למכוניות הפיאט ביחוד שאין את המנעול לידית הילוכים :-\ זוהי מכונית שעלתה בסביבות ה-8000 אלף ש"ח שזהו סכום לא קטן (המכונית הייתה שמורה ובמצב טוב) חשוב לציין שלמכונית אין ביטוח מקיף אלה רק ביטוח חובה לכן אנחנו לא מקבלים שום דבר לא פיצויים ולא כלום (רק כום מים עם ביכלל) עכשיו רציתי לישאול אתכם עם אתם מכירים מישהו שמוכר מכונית, או שאתם מוכרים עד 10,00…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by R0ck,

ממיטב רבני המדינה והברקותיהם : http://www.fresh.co.il/dcforum/Twenty/21062.html כ"כ מבדר, שזה פשוט עצוב.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים