עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני אומר לטוס לוח"ל וזה יוצא אחרי הצו הראשון , אז אני צריך אישורים או משהו כזה או שאפשר לטוס ואף 1 לא יעשה לך בעיות.

• 26 תגובות
    • 11.4k צפיות
  2. Started by PhP dUdE,

אני נשארתי כי אני לא מרגיש טוב

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by it4chi,

שלום, אני מעוניין להזמין כרטיסים להיום בערב ל Sin City ורציתי לדעת אם הסרט מוגבל ל-18+ בלבד? בנוסף על כך, אם אני מזמין כרטיס ובעת הרכישה לא צויין שהסרט מוגבל ל-18+ יכולים למנוע ממני להכנס? אם כן, אני מקבל החזר כספי? תודה.

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
    • 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מדובר במקרר ישן אמקור XL ואין לו שום כפתורים בהקפאה.. מה לעשות פשוט להשאיר את הדלת פתוחה ולחכות שהקרח יתפורר לו?

• 26 תגובות
    • 25.2k צפיות
  5. Started by RGod,

שלום חברים אבא שלי קונה בחנות ירקות מסויימת בחיפה ,עכשיו הוא יודע בוודאות שהמשקל באותה חנות מכווון להראות שקניתה 100 גרם יותר על כל קילו ,הוא מעוניין איכשהו להעניש את אותה חנות ,יש איזה נציב פניות ,איפה ניתן להגיש תלונה בנושא ושיעשו משהו בנושא ? תודה

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. הבנתי משהו שברק הולך לאיפה שהכי נוח לו ואמרו לי בתור דוגמא שאם אני לבד במדבר ויש גשם ואני רואה עץ לא ללכת לשם לתחבא מהגשם כי אז יש סיכוי הרבה יותר גבוה שהברק יפגע בי כי אם יהיה ברק באזור הוא יעבור דרך העץ..

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=Ce6CPjBuzG8

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by love-its-my-name,

שלום, אני תלמיד כיתה י' והשנה, כמו שאתם יודעים כנראה, תלמידי כיתות י' עושים בגרויות בהיסטוריה ולשון. רציתי לבקש מכם טיפים, עצות וכדומה בקשר לבגרויות. הינה חלק מהדברים שאני עשיתי במהלך השנה : 1. אגרתי סיכומים שהכנתי בעצמי כל פעם על כל חומר. המורה שלנו לימד אותנו בדרך מאוד טובה לדעתי - פשוט חילק דפים עם שאלות על החומר שהוא יודע שיהיה וככה אנחנו עונים בבית והוא בודק בכיתה ומסכם גם כן הוא. בסך הכול יש לי בערך 40-50 שאלות ולכל שאלה סיכום שמה שבטוח, הוא טוב! קיבלתי בזכותם במבחנים 100 ללא מאמץ בקושי. 2. אני אתחיל להתכונן מעכשיו לבגרות בהיסטוריה [המתכונת ב17 חודש הבא] כל פעם אני אלמד קצת... 3. בלשון אני לוקח מורה פרטי שבודק איתי את כל החומר מתחילת השנה עד סופה ורואה מה אני…

• 26 תגובות
    • 5.1k צפיות
  9. Started by arik89,

התאריך לידה שלי זה 7.8.90 מתי אני צריך לקבל צו ראשון בערך? ועושים שם בדיקות סמים באיזו צורה? דם ? שתן?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by MatanFrenkel,

חוץ מהמובן מאליו, כמו אל תתרגש ותיהיה רגוע, יש לכם אולי דגשים שכדי לי לשים לב אליהם בשביל הטסטר? כי סך הכל עד עכשיו למדתי לעבור טסט, נהיגה אני ילמד עם המלווה.

• 26 תגובות
    • 8.5k צפיות
  11. Started by Vega,

ועוד כמה חבר'ה פה ממחזור ל' במכללת אורט גבעת רם! (ירושלים) סיימנו י"ב!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :jump: :jump: רקדתי כל הלילה, עכשיו חזרתי... אני עדיין לא מאמין..

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

http://www.savetoby.com/ האתר אומר שאם הם לא יקבלו 50000 ש"ח עד ה-30 ליוני, הם יאכלו את טובי! (הארנב). עכשיו ב-"היום שהיה" (תוכנית חדשות בערוץ 10), אחד מאנשי הפוליטיקה של ארה"ב דיבר עם מפעיל האתר, מפעיל האתר אמר לו שהם גייסו רק 25000 ש"ח ואם לא ישיגו 50000 הם יאכלו את הארנב! אנשים מכל העולם תורמים, כדי שהוא לא יאכל את הארנב. אתם תתרמו?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by FARKASH7,

חזרתי מהצבא ולהפתעתי הרבה האתר פשוט מסרב לעלות. בתחילה חשבתי שהוא נפל ויחזור עוד מעט, אבל אז אחרי חיפוש קטן הבנתי שהיו בעיות באתר בשבוע האחרון בגלל פריצות וכ'ו... השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי שהאתר יעלה לי?

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by UNDERDOG,

מי שנותן תשובה שיתן הסבר

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by moses_23,

http://www.virtualbartender.beer.com/VB2/ והפעם זה יותר טוב...שתי נשים!

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אורח ztos--

# מי שלא שם לב - אני בכיתה. # אני את שלי אלמד, גם אם זה יהיה על חשבון ההפסקה. # ממך אני כבר לא מצפה. # מי שאני מתכוונת אליו - יודע. # אני כל כך קטנה שלא רואים אותי? # אתם לא מכירים אותי, אני יודעת גם לכעוס. # עכשיו אתה צוחק, כשתקבל את המבחן שלך תבכה. # אם אני יכולה להגיע בזמן, גם אתם יכולים. # אני מסתכלת עלייך כבר הרבה זמן ואתה לא מפסיק לדבר. עכשיו זה לא יעזור - צא להירשם. # גם אם אני לא אומרת, אני יודעת בדיוק מי העתיק. # מי שלא רוצה - שלא יהיה פה. # מסתובב כמו סטודנט חופשי. # אתה מחכה להזמנה מיוחדת? # אני מדברת בשקט. מי שיקשיב - ישמע. # צאו החוצה שניכם. אתה והמסטיק. # הצלצול הוא בשביל המורה. # חברה שלכם מדברת. # אני את הבגרות כבר עשיתי. # אני את החומר …

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. האם יש קורסים שמלמידם לבנות מחשב? אם כן איפה? קראתי הרבה חומרים תאורטים וכמה מדריכים באינטרנט על בניית מחשב ועדיין אני חושש לבנות בעצמי איזה יש סיכון בלבנות מחשב בעצמי?

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  18. 17.7- קורס טיס, סטי"לים, מודיעין 24.7 (יום א')- אין גיוס, צום י"ז בתמוז 25.7 (יום ב')- גולני 26.7 (יום ג')- חי"ר יעודי 27.7 (יום ד')- גבעתי 28.7 (יום ה')- צנחנים, נח"ל 31.7 (יום א')- שריון 1.8 (יום ב')- הנדסה, ש' 13 2.8 (יום ג')- מוד"ש, מג"ב 3.8 (יום ד')- השלמות 4.8 (יום ה')- נ"מ 7.8 (יום א')- תותחנים, קשר"גים 9.8 (יום ג')- חילוץ והצלה פיקוד העורף 10.8 (יום ד')- משטרה צבאית 11.8 (יום ה')- מדריכות ספורט 15.8- קרקל 19.9- קורס חובלים 27.9- סטי"לים נלקח בפורום פר'ש אני יעדכן אם יהיו עוד תאריכים בכל זאת מי הולך לאן?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by MilkMan,

התערבתי עם חבר שיש לרכב הזה מעל 100 כוח סוס, הוא אומר יש לה 90, מי צודק? אני מדבר על הבורה TDI שנת 2000.

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by ltex,

שלום חברים. אני ג'ובניק בחיל-אוויר... יש לי קעקוע גדול על הזרוע של היד... לפני שנתיים עשיתי אותו... לא אמרו לי כלום... לפני שבוע ברגילה שלי עשיתי עוד אחת יותר קטן בזרוע של יד השניה. ופיתאום אני מגלה שאני רכוש צהל ועל הקעקוע יכולים לשפוט אותי ולהכניס לכלא. על השחטת רכוש... אני חיפשתי בפורומים רבים אבל לא מצאתי שום פקודה שאומרת משהו על קעקועים בצבא. חוץ מזה מצאתי כאן בפורום : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=449803.10 ואומרים שם שאין פקודה לגבי קעקועים. אם אני לא מוציא גימלים ומבצע את התפקיד שלי כמו שצריך - עדיין יכולים לשפוט אותי על הקעקוע.?? אני לא יכול להגיד שהוא ישין למה קצין שלי מכיר שיש לי רק אחד... מה שאני מבין שרק בתנאי שחייל מוציא גימלים או אמר שהוא …

• 26 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. שלום!! יש לי בעיה מוזרה בטלוויזיה ובשידורים של יס. ברגע שמדברים ליד הטלוויזיה עם הפלאפון אז השידורים נדפקים ונתקעים, וברגע שאתה מנתק זה חוזר לעצמו. בדקתי את זה כמה פעמים וזה נכון. זה קורה רק בטלוויזיה אחת בבית. אני לא משקר עליכם למישהו יש מושג למה

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/ שם המשתמש והסיסמא ניתנו לכם ע"י הביצפר במעטפה מוזרה כזאת... אני עשיתי רק באנגלית: יצא 83 בבחינה (5 יחידות). אין לי מושג מה המגן אבל הבע"פ הוא 100 וזה 30% מהציון... וזה לא כולל בונוסים.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. היי... כחלק מתהליך יצירת אוספי ה-"MP3 לרכב" שלי, באתי להכין דיסק שיכלול מוסיקת chill out (אני מניח שזאת ההגדרה המתאימה)... מה שיש לי כרגע זה Voyageur של אניגמה, ו-Play של מובי (אלבום כפול). יש המלצות לדיסקים איכותיים בסיגנון דומה ? נ.ב. Now Playing: Moby - Flying foxes ענק!

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. יש לי מכשיר פלאפון SONYERICSSON T630 .... אף פעם לא הייתי בעד דיבוריות ואוזניות ושאר השטיקים , אבל בזמן האחרון אני משתמש בפלאפון המון בשיחות של חצי שעה, אני כבר מרגיש את האוזן שלי מתפחמת.... זה לא נוח, לא נעים , אבל הכי מדאיג אותי- כנראה גם מזיק.... אז החלטתי לקנות אוזניה, אבל אם כבר אוזניה ואם כבר למכשיר יש יכולות BLUETOOTH אז למה להסתפק בחוטים? במיוחד שהרבה גרסאות טוענות שהחוט הזה בעצם מוליך את הקרינה היישר לאוזן (אני לא יודע עד כמה זה נכון או לא , אבל לא ניקח סיכון) בכל אופן , החלטתי לקנות אוזניית BLUETOOTH , חיפשתי בזאפ- בהתחלה חשבתי לקנות את הכי זול שאוכל למצוא (של מוטורולה) - אבל אחרי שראיתי את הזמנים המעפנים של הסוללה החלטתי שאין טעם ואם כבר קונים אז אפשר לשלם טיפה…

• 26 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.