עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, האם מישהו מכיר או יודע משהו על התואר גרפיקה ממוחשת או עיצוב (לא בטוח איך בדיוק נקרא התואר) ? יש תואר כזה באחת מהאוניברסיטאות, או שזה רק מכללות וקורסים שונים? האם יש מקום מומלץ ללימודים הנ"ל ? ומהם בדר"כ תנאי הקבלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  2. היי מי שמבין בנעלי הרים חייב לעזור לי ! יש לי אפשרות לבחור בין שני דגמים של נעליים מחברת ASOLO הראשון Asolo Highland GTX והשני Asolo Power matic אני מציין ששניהם עם gortex (בד חדשני שמאפשר לרגל לנשום מצד אחד ומצד שני ללא חדירת מים) מי שמבין בבקשה שיעזור לי להחליט זה דחוף. שניהם נוחות לי אגב. תודהההה

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  3. מבחינת מכות מתח או נזק ללוח אם\ספק, מצב שינה שונה ממצב בו המחשב כבוי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ALÞHA,

Oh! Mikey http://filet.tumblr.com/post/13888238012/kusuriuri-cried-oh-gawd-this-is-brilliant

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  5. חשבתי על עגבניה. עוד חודשייים אני אשתול גם אבטיח. יש לכם רעיון למשהו בנוסף לאלה? עדיף שזה יהיה עם מעט מאוד השקעה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. מספר אנשים שלבושים בלבן, אין להם שירים אלא רק מנגינות שמורכבות ללא כלי נגינה, את כל הצלילים הם מפיקים בעזרת הפה. אאל"ט מנהל / אמרגן הלהקה הוא ההוא מרמזור שאשתו מתעללת בו... למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  7. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות לאלבומי מטאל קלאסי טובים. אני מתכוון לאלבומים ברמה של האלבום השחור של מטאליקה, האלבומים של דיפ פרפל משנות ה-70, בלאק סאבאת' לפני שזרקו את אוזי המלך, וכו'.... ריפים של גיטרות, סאונד נמוך וכבד ובלי גרולינג. אפשר להוריד מהרשימה את אלה שציינתי קודם, את אירון מיידן, ג'ודס פריסט, טול, אוזי אוסבורן, דיו, בלו אוייסטר קאלט וריינבו (כנראה שאני מכיר עוד לא מעט להקות אבל לא מצליח להזכר עכשו...) תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Born2Kill,

שמתי לב שיש כבר מראה חדש, אשמח לדעת איך אוכל לעדכן זאת... אני מאמין זה מתעדכן אוטומטית אך אינני מעוניין להמתין

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by עוף קפוא,

חשבתי שזה יהיה נחמד אם נפרסם כאן תמונות של עצמנו, ככה נוכל לזהות אם יש כאן אנשים שאנחנו מכירים במציאות ולא ידענו שהם שורצי HWZONE אני אתחיל:

• 51 תגובות
    • 6.3k צפיות
  10. תגידו מה בן אדם צריך יותר מזה עכשיו תפסיקו להיכנס לי לפרטי ולבקש כי הכנתי לכם ;D http://www.cafepress.com/kookivanlooki.602351005

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by SimonSays,

אם אני עובד משעה 11 בלילה יום שישי ועד 10 בבוקר יום שבת, השכר לשעה שלי הוא 25 שקל ברגיל, כמה אני אמור לקבל על השעות האלה סה"כ? אני יודע שעד 8 שעות זה 150 אחוז, ומעל זה 200?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  12. אני לומד תואר דו חוגי כאשר אחד מהם הוא סוציו'. לאחרונה קיבלתי ציון מבאס מאוד (67) בקורס חובה. אומנם זה רק מבחן אמצע אך אני כבר מתחיל את הציון הסופי מ-90.. ואת המבחן סיום אני אעשה ביום אחד עם מבחן אחר לכן אני לא מצפה לניסים בסופי. המטרה שלי היא להמשיך קריירה בחוג השני שלי אך אני לא רוצה לחסום לעצמי כבר עכשיו את התואר בסוציו', במיוחד שאני מעוניין מתישהו בעתיד, לעשות תואר שני בסוציו על מנת שאוכל לחקור אוכלוסיה אקזוטית אשר יש לי נגישות אליה.. כרגע הממוצע שלי בסוציו הוא 83 ואני שנה שנייה, אני מאמין שאני אוכל לסיים את התואר בממוצע שנע בין 83-88. מהיום הראושן שלי באונבריסטיה מספרים לי עד כמה התחרות מטורפת לתואר שני וישנם מקצועות שגם עם ממוצע 100 קשה להתקבל לתואר שני (פסיכולוגיה,…

• 17 תגובות
    • 8.1k צפיות
  13. Started by KKK,

הי,מישהו יכול לעזור לי עם השאלה הבאה: Let F(u,v) be the Fourier transform of an M x N image f(x,y). Let g(x,y) be an image of dimensions (2 M) x (2 N) whose Fourier transform G(u,v) is defined as follows: What does the image g(x,y) look like in terms of f(x,y)? התשובה שלי: g(x,y)=0.25f(x/2,y/2) זה נכון? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Alexkmr,

הגיעו לנו לביניין, דלת ממול שכנים עם עבר של גניבה, ויש להם פשוט אפשרות לדלג מרפסת והם פה. לכן אנחנו רוצים לשים בבית אזעקה המינימום שתעשה רעש חזק (יהיה נחמד אם תהיה אפשרות שהיא גם תסמס), ו2 מצלמות אבטחה. מצלמה אחת גלויה, והשנייה מוסתרת. אשמח להמלצות לאנשים שיש לנם כבר ניסיון עם כל התהליך הזה. (אין בעיה לעשות הזמנות באיביי)

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by FresH-MeaT,

טוב אני לא בן אדם של אירגון טיולים אבל ממש רוצה לעשות טיול ולראות הרבה עם החברה שלי איך מה שהם מציעים? http://www.aircruise.co.il/index.htm חשבתי על הטיול של מערב ארה"ב.. הדבר הזה גם כולל את הכרטיס טיסה לשם?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by omerha,

http://click.conduit-emails.com/?qs=6faa744f696b2bcc316d7d5fa7d84f165d3b90e027193608d79c57a02102a5571ac1208d217e13b0 תנסו, עם זה יהיה מוצלח נייצר מודל לפורום

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Ido.G,

אז בימים האחרונים נדבקתי קצת בחזרה לרוח הנעורים ולפופ-פאנק פשוט וטוב. לדוגמה: Fountains of Wayne, Offspring, Sum 41, Blink-182 וכן הלאה. קראתי קצת וראיתי שבלינק הוציאו אלבום חדש השנה. שמעתי שני שירים משם והם היו לא רעים בכלל. אפילו טובים באופן מפתיע. אך הם היו קצת חסרים את "רוח הנעורים" של הלהקה מלפני 10 שנים והיו יותר לכיוון המטאל. זה מובן למדי - וזו לא ירידה או משהו. אבל כן מעניין אותי האם יש עדיין להקות טובות בסגנון ששרדו. אשמח לשמוע המלצות על להקות או שירים בסגנון.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by Dimka,

שלום כולם, לומד אינפי כרגע, ויש שאלה שמשום מה לא מוצא חומר על המקרה שלה, יש לי פונקציה הבאה: (1-sinx)/cosx השתמשתי בזהות והפכתי אותה לדבר הבא: 1/cosx - tanx כאשר X שואף ל-pi/2 יוצא אינסוף פחות אינסוף שזה אסור. 1/cosx * (1-sinx) המכפלה שלהם 0, אבל אסור לי לרשום אינסוף כפול 0 שווה 0 או משהו כזה... יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? בסוף אני צריך להוכיח שהפונקציה רב"ש בין 0 ל-pi/2... (את זה אעשה לבד) משפטים: 1. מכפלה של פונקציה חסומה בפונקציה ששואפת ל-0 שווה 0 (1 חלקי קוסינוס לא חסומה). הערה: אסור לי להשתמש בנגזרות.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by J0n1,

הוצאתי את הגזיה הישנה מהבוידם וכשהפעלתי אותה נזכרתי שלפני כמה שנים בכינרת הכנתי עליה משהו שגלש ומאז היא מוציאה להבה לא אחידה,ריח שרוף והמון פיח. פירקתי את הראש וניקיתי הכל עם מסיר שומנים, הוצאתי הרבה מאוד ג'יפה אבל שום דבר לא השתנה. למישהו יש רעיון? ראש חדש עולה כמה מאות שקלים..

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by SoundingBro21,

שלום , אני מחפש שיר ראפ שבערך הולך ככה : Ba li li ba li li (בא לילי בא לילי) זה נשמע אולי מפגר אבל זה העיקר ,תודה .

21. אני מקווה שזה הפורום הנכון, אבל אני זוכר פעם היתה גלריית מודינג וגם בסיס נתונים של אוברקלוקרים, לאן זה נעלם -.-

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by ALÞHA,

ערב טוב לךךךךךךךךךךךךךך באנגלית-מהתכנית "חיים שלי" אוייי, הליריקה.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  23. Started by Rinus,

היי, אני כרגע אמור להגיע לבית הספר הארצי לתקשוב (בה"ד 7), שהחברים שלי צוחקים עליי הם אומרים שזה חיל מעאפןואין לי סיכוי לחתום קבע בתור נגד(כי הקבא והדפר שלי נמוכים) בעוד שהם אמורים ללכת לבסמח(בית הספר למקצועות המחשב) זה באמת עד כדי כך גרוע? אני אוהב מחשבים ורוצה לעסוק בזה והם אמרו לי שבסמח הרבה יותר טוב ושבהד 7 שזה זה קשר וזה משעמם וממש לא לומדים שם טוב ואין סיכוי לעסוק במחשבים וכו'... הא זה נכון? נדפקתי? בסמח באמת הרבה יותר שווה מבהד7? תודה.

• 10 תגובות
    • 7.7k צפיות
  24. Started by i-kramba,

הכל בבלוג עם אקשן ;D http://extrem-action-blog.blogspot.com/

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  25. אני עומדת לקבל מחשב חדש. את המחשב הנוכחי שלי אשים בחדר אחר בבית ואת המחשב שנמצא כרגע בחדר השני אני מעוניינת לפרסם למכירה. להלן המפרט של המחשב המדובר. כפי שניתן לראות, החלפתי מעבד, כרטיס מסך וצורב מאז רכישת המחשב. כמה לדעתכם אפשר לקבל עליו? תודה מראש לעוזרים. לוח אם: ASUS A8N-SLI - 939 (nForce4) - ATX מעבד: AMD Athlon 64 (Socket 939) Dual Core 3800+ @ 2.0 GHz כרטיס מסך: Powercolor HD 4850 1gb זכרונות: Micron DDR PC3200/400 - Micron original (2 x 1gb) כונן דיסקטים: NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 צורב DVD: LG GSA-GH22N x22 SATA Black דיסקים קשיחים: Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA 2 x מארז: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000UWA – BLUE ספק כוח: Thermaltake -…

• 3 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים