כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לךךךךךךךךךךךךךך באנגלית-מהתכנית "חיים שלי" אוייי, הליריקה.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני לומד בבר אילן בשנה 3 אבל מעוקב בכמה קורסים משנה שנייה. אני שוקל להמשיך את התואר באקדמית ת"א-יפו כיוון שהם יותר גמישים מבחינת תכנית הלימודים לעומת בר אילן שכל עיקוב מורח לי עוד שנה מהחיים... והתואר עלול להימרח ליותר מדי זמן... יש המלצות על המכללה ? הבנתי שהרמה שם ממש גבוהה ויש לה שם טוב בתעשייה , נכון ? לא תהיה לי בעיה למצוא עבודה בתעשייה אח"כ (כי זה מכללה) ? תודה
-
- 15 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
http://funzone.co.il/320.html
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הכל בבלוג עם אקשן ;D http://extrem-action-blog.blogspot.com/
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אהלן, הדודה בארה"ב כרגע עד סוף החודש. התלבטתי והחלטתי שאני רוצה נגן טוב, אולי את ה IPOD 4. מכיוון שהיא לא ממש מכירה אני לא רוצה לשלוח אותה לכל מקום בשביל שתביא לי את זה, אבל על הדרך, מה מומלץ, והאם זה משתלם לקניה? אין בעיה עם מכס וכו' כי היא עם 5 נפשות שם בטיול. אגב, האם כדאי להזמין ב EBAY ישירות לבית של דודים שלי בארה"ב ומשם היא תביא לי את זה לכאן? תודה!
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני עומדת לקבל מחשב חדש. את המחשב הנוכחי שלי אשים בחדר אחר בבית ואת המחשב שנמצא כרגע בחדר השני אני מעוניינת לפרסם למכירה. להלן המפרט של המחשב המדובר. כפי שניתן לראות, החלפתי מעבד, כרטיס מסך וצורב מאז רכישת המחשב. כמה לדעתכם אפשר לקבל עליו? תודה מראש לעוזרים. לוח אם: ASUS A8N-SLI - 939 (nForce4) - ATX מעבד: AMD Athlon 64 (Socket 939) Dual Core 3800+ @ 2.0 GHz כרטיס מסך: Powercolor HD 4850 1gb זכרונות: Micron DDR PC3200/400 - Micron original (2 x 1gb) כונן דיסקטים: NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 צורב DVD: LG GSA-GH22N x22 SATA Black דיסקים קשיחים: Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA 2 x מארז: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000UWA – BLUE ספק כוח: Thermaltake -…
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לברר מה זה הכלי הזה לקחתי את זה מחבר שלי הוא אמר לי שזה כלי עישון ! אני צריך אינפורמציה מה זה הכלי עישון הזה למה הוא משמש איזה סוג עישון מאיפה הוא מגיעה מהמקור מה מעשנים בו איך ! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ידוע למישהו אם יש איזה אתר זול שמוכר את המותג(פליזים ומעילים) the north face במחירים שפויים כולל מישלוח זול ? באיביי המחירים גבוהים וגם אין משלוחים לארץ.ובארץ מצאתי שתי חנויות(למטייל) אבל המחירים שם . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש שיר ראפ שבערך הולך ככה : Ba li li ba li li (בא לילי בא לילי) זה נשמע אולי מפגר אבל זה העיקר ,תודה .
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אהלן. נשלח אלי אתמול משחק לPS3 דרך אנגליה ,הבעיה שהחנות הוסיפה בטעות בכתובת משלוח את המדינה [אילינוי שבארצות הברית] בעיקרון התבנית של הפרטי משלוח שהם כתבו נכונים פרט לאילינוי, שמגיע לפני הסוף של הכתובת שבסוף מופיע ישראל , האם יש סיכוי שהמשלוח יגיע אלי אחרי הכל < האתר לא ממש עונה לי, ואין לי כוח עכשיו להמתין חצי יובל בשביל החזר מחברת אשראי במידה ולא אקבל מענה מהאתר.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות לאלבומי מטאל קלאסי טובים. אני מתכוון לאלבומים ברמה של האלבום השחור של מטאליקה, האלבומים של דיפ פרפל משנות ה-70, בלאק סאבאת' לפני שזרקו את אוזי המלך, וכו'.... ריפים של גיטרות, סאונד נמוך וכבד ובלי גרולינג. אפשר להוריד מהרשימה את אלה שציינתי קודם, את אירון מיידן, ג'ודס פריסט, טול, אוזי אוסבורן, דיו, בלו אוייסטר קאלט וריינבו (כנראה שאני מכיר עוד לא מעט להקות אבל לא מצליח להזכר עכשו...) תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי עם המאמר? לכל הסטודנטים : מדובר על קורס אנגלית מתקדמים 2.. המאמר צריך להכיל ניסוי\מחקר כלשהו... טבלאות,נתונים וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש את זה עדיין בחנויות? כי זה היה לי בבצפר לפני 5 שנים פלסטיק כזה עם כמה גלגלים עליו שמים את המחשב אין לי מקום על השולחן ולא בא לי לקנות מברגה עם ערכה מיוחדת לעץ לעשות חור בעץ הכי פשוט לקנות את זה כמה זה עולה? ואיך קוראים לזה שאדע לשאול בחנות דרך אגב אפשר באנגלית גם? אולי נזמין מאיבי תודה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אם הלוויתי למישהו סכום מכובד של כסף, והייתי רוצה איכשהו להיות בטוח שכשאני ארצה אותו אז הכסף יחזור אלי, מה אני עושה? השאלה נובעת מכך שהבנתי שכשאני מביא לו את הכסף יש אופציה לכך שהוא יביא לי צ'ק על סך אותו סכום, האם זה באמת יכול להגן עלי ואיך? איך הצ'ק הזה אמור להיות רשום? תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, אני כרגע אמור להגיע לבית הספר הארצי לתקשוב (בה"ד 7), שהחברים שלי צוחקים עליי הם אומרים שזה חיל מעאפןואין לי סיכוי לחתום קבע בתור נגד(כי הקבא והדפר שלי נמוכים) בעוד שהם אמורים ללכת לבסמח(בית הספר למקצועות המחשב) זה באמת עד כדי כך גרוע? אני אוהב מחשבים ורוצה לעסוק בזה והם אמרו לי שבסמח הרבה יותר טוב ושבהד 7 שזה זה קשר וזה משעמם וממש לא לומדים שם טוב ואין סיכוי לעסוק במחשבים וכו'... הא זה נכון? נדפקתי? בסמח באמת הרבה יותר שווה מבהד7? תודה.
-
- 10 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
אשמח לקישור או איזו מילה על אתר שבו אני יכול לקנות עותק דיגיטאלי של סרט משהו כמו סטים נניח אבל לסרטים (אני מעדיף לא עותק פיזי גם כי אז יש משלוח וכו' וגם כי אין לי כונן לדיסקים בנייד, וגם כי אני מנחש שזה יותר זול בתאוריה) ועם כתוביות בעברית (או שיהיה תואם לכל מה שיש בכל אתרי הכתוביות למינהם), מצטער... נ.ב אשמח למשהו דומה גם למוזיקה (אני יודע בתאוריה שיש כל מני שירותים וכו' אבל חלקם לא פועלים לתושבי מדינתנו הנידחת, אז הייתי שמח גם לאיזו מילה על זה) תודה רבה אריה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אני יכול לכתוב סטטוס בפייסבוק על הוואל שלי, ושלא יהיה אפשר להגיב אליו?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
אז קראתי במאקו בכתבה על השירים של השנה שהשיר Mr Saxobeat של Alexandra Stan נבחר להיות שיר נושא הפסטיגל השנה היתי חייב לראות מה הם עוללו. במשרדי הפקת הפסטיגל: איש 1: מה נעשה השנה? כבר עברנו על כל הרעיונות בשנים עברו... מה נשאר... איש 2: מה זה משנה? בוא סתם ניקח משהו מגניב, ילדים ימותו על זה. איש 3: אייפון זה מגניב! איש 2: זורם. איש 1: אתה באמת חושב שיקנו את זה? איש 3: בטח! לפני שנתיים הם קנו את נושא הקונג-פו, לא? איש 1: אני מניח שאתה צודק. מי יופיע השנה? איש 2: מה זה משנה? הם יקנו הכל. תזפזפ בטלוויזיה, תעצור בתחנה רנדומלית, ותיקח את האדם המופיע על המרקע. רוקדים עם כוכבים? אנה ארונוב. הפיג'מות? עודד פז ודנה פרידר. עספור? עוז זהבי. הם לא חייבים להיות כוכבי ילדים, מו…
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים לפני תקופה מסויימת קניתי פן של קנדי ואני מנקה בעזרתו את המחשבים שלי כל חודש ואני מאוד מרוצה מהתוצאה. הפן מוציא על מקסימום חתיכת זרם והמחשבים נשארים נקיים מאוד. כתוצאה מניקוי של פעם בחודש אף לא מתקשח אבק על המאווררים ובכך אני חוסך לעצמי נקיון עם מטלית. לפני כמה קבועות הייתה כתבה באתר על ניקוי מחשב והיו שם הרבה תגובות שהזהירו לגבי ניקוי בגלל חשמל סטטי, איך בדיוק חשמל סטטי יכול להגרם ולמה זה מסוכן? ומה אני יכול לעשות על מנת לצמצם אתה סיכוי שיקרה משהו דומה?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
למי שלא מכיר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3670375,00.html http://www.haaretz.co.il/literature/1.1439762 בקיצור אני חיפשתי ולא מצאתי ברשת באיזה חנות אפשר לקנות את שתי הפסרים הבאים: המרגל שלא ייאמן / המחסל / למישהו יש מושג? את כל שאר הספרים שתורגמו כבר יש לי...
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול בבקשה לקוון אותי ליבואן של Sonicare Electric Toothbrush המון תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות קייס ורוד/פרוותי/מנומר/בצורת חיה לדיסקים? עדיף באיזור תל אביב. חלק ממתנה שאני מרכיב לחברה...
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
http://click.conduit-emails.com/?qs=6faa744f696b2bcc316d7d5fa7d84f165d3b90e027193608d79c57a02102a5571ac1208d217e13b0 תנסו, עם זה יהיה מוצלח נייצר מודל לפורום
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-