כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע בהלבטות קשה במה לבחור. אני רוצה לעשות על טוסטוס אבל יש מסביבי לחץ שזה מאד מסוכן, מספרים לי סיפורי זוועה על מכרים שהפכו לנכים, ריסקו את הרגלים וכו'. :P כעיקרון אני חושב על טוסטוס כי הבנתי שזה הרבה יותר זול מבחינת תחזוקת הכלי, והדלק. זה באמת ככה? וזה גם יותר נוח באזור המרכז. יש פה משהו שיכול להסביר לי את העינין של החזקת מכונית מבחינה כלכלית? תחזור הרכב, דלק. כמובן שאני יודע שזה משתנה לרכב לרכב. כעיקרון אם אני ישכתנע אני ישקיע עד כ30 אלף שקל לרכב. מבחינה תחזוק זה יהיה יותר זול או יקר יותר?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך להגיע מחר (ובמשך כל השבוע) למכללת ג'ון ברייס בתל אביב (רחוב טיומקין מס' 16) זה נמצא ממש קרוב לצומת של רחוב הרכבת ודרך מנחם בגין בכל אופן, אני מחפש אוטובוס שמגיע מהתחנה המרכזית למקום הנ"ל (הצומת של הרכבת ודרך מנחם בגין, או כל דבר קרוב מאוד) כמובן, עדיפות לקווים שמגיעים בתדירות גבוהה ובעלי המסלול הקצר ביותר תודה וכמובן, מובטח שמנמן לכל מי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת מרכבים מציעה אוטובוס עסקים מפואר, עם מושבים מהודרים, חדר ישיבות מפנק ואפילו מקרר ומסכי פלזמה. שלכם תמורת 1.3 מיליון שקל נראה מגניב, אבל לדעתי, הרעיון דפוק. אוטובוסים מיועדים לקהל יעד מסוים, ולא נראה לי שהמגזר הזה מרבה להשתמש באוטובוסים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3299530,00.html
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
חברה שלי רוצה לנסוע מחר באוטובוסים מתל אביב לחוף לבנון. הבנו שהיא צריכה לקחת אוטובוס לטבריה, אבל אין לנו מושג איזה אוטובוס לקחת משם (התקשרנו לחוף והם לא ידעו). מישהו יודע? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אנשים, אני צריך להגיע מחר ב-9:30 למלון מטרופולין בתל אביב, שנמצא ברחוב טרומפלדור מס' 15. אני מגיע בעקרון מירושלים, אבל אני אגיע לתל אביב למרכז עזריאלי או לרכבת מרכז (ארלוזרוב) ואני מחפש קו אוטובוס נחמד וחביב (ועדיף מהיר, כמובן) שיגיע מעזריאלי או מרכבת מרכז לאותו מלון. כמובן שהוא לא צריך להגיע עד הדלת של המלון אלא מספיק טוב לי איפשהו קרוב למלון (נגיד עד 500 מטר בערך ממנו). ניסיתי להיעזר באתר otobusim וגם באתר החדש של משרד התחבורה (bus.gov.il) ושניהם איכזבו אותי... תודה לכל מי שיעזור...
-
- 1 תגובה
- 4.7k צפיות
-
-
שלום (: מחר יש לי ירפ"א א', וברגע האחרון התברר שאין לי טרמפ לשם כמו שחשבתי. אני צריך אוטובוס, הבעיה היא שהכניסה לירפ"א היא לא בלשכת הגיוס של תל השומר. האמת שאני לא כל כך בטוח איפה הכניסה הזאת בכלל, המפה שקיבלתי לא ברורה כל כך. אני גר קרוב מאוד לתחנה המרכזית החדשה בראשון, ובכלל מראשון אני מאמין שאוכל לתפוס כל קו, הבעיה היא שאין פירוט באינטרנט איזה קו מגיע (אפילו קרוב) לכניסה שאני צריך. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני צריך להגיע לתחנה המרכזית שנמצאת ליד אולם הכדורסל "בית מכבי", אני לא בטוח אם זאת הישנה או החדשה. איזה קווים מגיעים לשם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי נניח שנסעתי לי להנאתי ב- 842\845 וירדתי במחלף נתניה. יש למישהו מושג איך אני יכול להגיע משם לתחנה מרכזית, או (יותר טוב) לבית הקברות (הצבאי) בנתניה ? thanks
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום. אם מישהו יוכל לענות על השאלה בכותרת, תודה.
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מאיזשהי סיבה מוזרה, בארץ אוהבים לשנות את שם הדגם המקורי. מילא. אז מסתבר שקוראים לו SGH-D500. יופי. השאלה שלי היא כזאת: מישהו יודע את ההבדל בין ה D500 ל D500E? תודה! נדב.
-
- 12 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אז כפי שאמרתי, בימים הקרובים החוזה שלי נגמר עם yes, או כפי שנקרא המסלול "yes@wow" הם הציעו לי הצעה של 99.99 ש"ח לחודש, למהירות של 1.5 מגהביט, כולל תשתית וספק. השאלה היא אם המחיר טוב או שכדאי לי לפרק את החבילה ולחשוב על אלטרנטיבה אחרת (כגון 2 מגה ביט) או אפילו אותה מהירות אך במחיר זול יותר. ולמען האמת, חשבתי ככה: א. אני מעדיף להישאר עם בזק בין-לאומי, כמדומני אני איתם כבר 5 שנים רצוף. ב. נמאס לי מהמודם הקטן והטמבל הזה ALE150 של WOW, ולכן אם אני אתפרק מהם אולי איכשהו אני אחזיר אותו ואקבל אחר. למרות שבכל מקרה זה לא משנה כי אני מתכנן לעשות רשת ביתית חוטית, וככל הנראה אני אקנה ראוטר חוטי מחנות מחשבים ולא מהם (לא יוצא לי משתלם) אז זה לא משנה. ג. אז כפי שכתבתי קודם, מתכוננת הקמת …
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
אז ככה אני צריך קצת עזרה, מצטער על הבורות, אבל אולי מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין אוטומט סופי דטרמניסטי לאוטומט רגיל ?! עוד משהו, יש לי שאלה שאני לא ממש מצליח, אשמח אם תעזרו לי בדרך לפתרון .. "בנה אוטומט סופי דטרמניסטי עבור השפה L מעל הא"ב {a,b}, L = a^i b^j a^k i, j, k >0 i זוגי .. (j+k) אי-זוגי .. תודה רבה מראש לירן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אטמי אוזניים גדולות ... משהו מכיר איפה ניתן לקנות ומה כדי? ואם האלקטרוניות באמת שוות ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://www.geektime.co.il/samsung-admits-having-its-systems-hacked-and-source-code-stolen/ https://www.bleepingcomputer.com/news/security/hackers-leak-190gb-of-alleged-samsung-data-source-code/ מה יהיה ?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
- 2 followers
-
-
-
איזה כיף עכשיו אני רוצה לשמוע את כל האוהדים המתלהבים של מכבי ת"א שעוד חושבים על אליפות וכל מיני שטויות כאלה. עכשיו יש לי בקשה קטנה למכבי: תבואו לדרבי ותנצחו את הפועל ותעשו לנו חצי עבודה!!! באמת תודה רבה לכם על שבוע אתם חוטפים בראש מקבוצה אחרת הפעם מבני יהודה איזה כיף זה שמכבי ת"א מפסידה באמת יום של חג!@!!!!! תאכלו ת'לב חהחהחהחה!!!!!!! :lol: ;D {אה.. ובהצלחה ביום שבת בדרבי....} בייי.!!!
-
ובכן.. זה התחיל כשרציתי לקנות כרטיס מסך חדש... אז הזמנתי אצלהם רדאון 9500 פרו ועוד כמה חלקים.... אמרו לי שאני יצטרך להמתין עוד מלא זמן.. בקיצור, התקשרתי, ביטלתי את ההזמנה !! אמרו לי שבוטל, בדקתי באתר בהזמנה שלי - היה רשום CANCELLED. בקיצור, הכל טוב ויפה. הזמנתי בחנות אחרת, קיבלתי אחרי יום. פתאום ! היום אני מקבל את ההזמנה שלי מPCH עם כל הכסף בסכום 1700 ש"ח ! מה קרה ?! ביטלתי את ההזמנה ! לאנשים אין רחמים ??? אין כבוד ??? חשבתי שזאת חנות עם שם טוב ! ובכן, טעיתי. זה כמו לתת למישהו שאתה סומך את הארנק שלך, והוא לוקח לך אותו מול העייניים. פשוט בושה, אין לי מילים. אני רק מקווה שהתוקף של ה14 ימים לביטול ההזמנה תקף אצלם. עידכון : דיברתי עם המנכ"ל והכל התסדר, כנראה בעיה קטנה. אז …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו איזה רומנטי הוא לעשות את זה בשידור חי :-* http://www.virob.com/virob/videos/840.html
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
-
-
הם החזירו את הפרסומת המפגרת על עמק ביס . הגבינה שיוסי בן איון מככב. לא מספיק הגבינה לא משהוא , ויוסי'לה בכייני ל'ה אומר:"הלך הכדור....." ..... איזה שעמום ואיזה פיגור. :flushthetoilet: :hanged:
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שוטטתי לתומי באתר של נזק ופתאום ראיתי את הדבר הבא... שי מנזק ואם יש לי משפחה גדולה?...
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://wampoon.com/the_best_laugh_in_the_world :lol:
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אתם יודעים איפה אפשר למצוא עניתקה כזאת במחיר סביר...?? או כל גיפורס 3 אחר... אולי רגיל או 500
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-