כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
-
איזה חיים, איזה קרקטר... חח מטורלל לגמרי אבל אני אוהב את הפתיחות שלו.
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לאח שלי בקרוב יש יום הולדת ואני רוצה לקנות לו אחד מאלה. בן תשע. האם מוקדם מדי לקנות כזה מכשיר לילד בגילו, אם לא, מה לדעתכם עדיף עדיף יותר לקנות (מבחינת משחקים) - ipod או psp?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה היא לגבי יחידת אופק\ממד"ס\180 - כרגע אני בטירונות בבח"א 21 שמיועדת במיוחד למערך הטכני, סיימתי את הלימודים שלי בטכני במגמת אלקטרוניקה - כשחברים שלי כבר בחרו קורסים אני הייתי בדיוק בחו"ל, אבל לא ראיתי שם שום זכר ליחידת אופק אלא נטו מה שקשור לאלק' = דרג א'\ב'\ד' שזה תכלס להיות כוח עבודה זול שמוציאים ממנו את מירב המיץ ב-3 שנים עם אנשים לא איכותיים לרוב (כבר יצא לי לפגוש את הערסים של המערך הטכני, הם פשוט בזבוז של משאבים [אוכל ומים] שהיה עדיף לעשות להם המתת חסד). אני מאוד מתעניין ביחידת אופק, ורציתי לדעת איך אני יכול להגיע לשם? יש לי ידע רחב בתכנות, וזה מה שהבנתי שעושים שם, ואני מאמין שיש שם אנשים איכותיים לרוב,
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לא מזמן גיליתי את האתר הזה ולא יכולתי שלא לשתף.. מקלידים את שם הזמר/השיר והאתר יוצר פלייליסט, פשוט וקל. בלי פרסומות ובלי טקסט מיותר. http://www.tubalr.com
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם כשאני הולך לישון אני שם את הפלאפון ליידי ושומע משהו מהפלאפון אם הקרינה של הסלולר מזיקה? ואם קיימת מערכת סטריאו ללא דיסקים שאפשר להוסיף מוסיקה דרך הusb ויהיה אפשר לשמוע דרכה. תודה רבה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם מומלץ לשלב את כלל המערכות של סיסקו ומיקרוסופט בחצי שנה לימודים בטכניון או לעשות חצי שנה במכללה כמו צ'ק פוינט?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שתי שאלות: 1. מהי איכות האימונים של צה"ל ביחס לצבאות מערביים אחרים? 2. האם המשמעת ה'סחבקית' (לפנות לקצינים בשמם הפרטי, להצדיע, אם בכלל, לסא"ל ומעלה) היא משהו חיובי? עצם זה שזה צבא וערך המשמעת הוא בראש, האם יש לזה ערך בשדה הקרב ובמבחני-אמת? ברור לי שביחס לצבאות ערב איכות האימונים של צה"ל הנה גבוהה ובנויה לדמות בצורה הטובה ביותר האפשרית תנאי קרב אמיתיים. אך צבאות ערב (אפילו צבא מצרים, שמקבל ציוד מודרני ואימונים מצבא ארה"ב, לא בדיוק נחשב לצבא מערבי) אינן בדיוק פאקטור להשוואה של צבא מודרני. מהי איכות האימונים והציוד בשירות המבצעי של צה"ל ביחס לצבאות מקצועיים כגון צבא ארה"ב (עם התקציב האדיר), צבא בריטניה, צבא צרפת וגרמניה, למשל. למרות הכינוי המעניין שלי, שירתי כלוח…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחבט טניס לשימוש חובבני בתקציב של כ-400-500 שח. בנוסף אשמח לשמוע ממי שיודע, מה ההבדל בין מחבט פשוט ב-300 שח, למחבטים יקרים יותר שעולים כ-1000 שח? :
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חרשתי את גוגל ולא מצאתי אפילו רמז, מישהו יודע מאיפה באה המילה קקמייקה?
-
- 3 תגובות
- 19.1k צפיות
-
-
היי יש לי שיר מסויים שהמנגינה בו מאוד חלשה-השאלה האם אפשר להגביר את העוצמה של השיר הזה בפני עצמו (לא תוך כדי ההשמעה) (השיר בפורמט של MP3 , והכוונה היא שאם אני ישמיע אותו ביחד עם מספר שירים לא יהיה צורך לשנות את הווליום באמצע)
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
האקר ישראלי: אלה כרטיסי האשראי של הסעודים הנקמה, עכשיו ברשת: אחרי חשיפת ynet על פריצה ישראלית לאתרים סעודיים, החליט כנראה אחד ההאקרים לפרסם את הפרטים באינטרנט. "רציתי ליצור הרתעה", אמר. ברשימה פרטי אשראי של מאות בני אדם, בהם סורים, מצרים ואמריקנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4174033,00.html הרשימה: http://pastebin.com/4eK5vKpr
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפוש קל בגוגל הגעתי לפורום HWZone. ידידה שלי ביומיים האחרונים התלוננה על כך שיש מישהו במחשב שלה ששולט עליו. ביום הראשון לא האמנתי, חשבתי שזו בעיה ב-RAM בגלל שהפורץ סה"כ נכנס לאלבום תמונות בפייסבוק. הסברתי לה שכנראה יש לה בעיה ב-RAM והמחשב נתקע, ואת שיחקת עם העכבר ולאחר כמה שניות העכבר ביצעה את הפעולה. ביום השני זה ממש הדרדר, הפורץ סגר לה את כל התוכנות, את הדפדפן. הפורץ פתח קובץ טקסט והתחיל להתכתב איתה, הוא שאל אותה אם היא רוצה לדבר על סקס. ידידתי החלה לבכות, והפורץ אמר לה "אל תבכי" מה שאומר שהוא כנראה שולט לה על המקרופון או על המצלמה או של שניהם ביחד. תזכורת קטנה שהכל בעברית, אז הפורץ הוא אכן ישראלי. ביום הראשון שידידתי התלוננה על פורץ אני ביקשתי שתכנס להת…
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה שאוכל לעבוד על המחשב שלי בתצורה המלאה שלו גם בבית שלי וגם של החברה. זה I7-870 עם HD6950. (משחקים/פיתוח) עלו בדעתי שניאפשרויות: *הראשונה לרכוש מחשב נוסף דומה ביכולותיו לבית של החברה לעשות תחנת עגינה לכונן הקשיח. ואז להתנייד רק איתו. *האפשרות השניה היא למכור את המחשב שלי ולרכוש מחשב נייד יקר. האם יש אפשרויות נוספות? מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי אני תלמיד י"ג הנדסת תוכנה, אני מתלבט אם להמשיך לי"ד ולסיים עם תואר הנדסאי או להתגייס לצהל בתפקיד טמ"מ (טכנאי מערכות תקשור) השאלה אם יש סיבה לעשות תואר הנדסאי (השאיפה שלי היא לעשות תואר ראשון/שני). מה ההבדלים בין הנדסאי של משרד החינוך להנדסאי של משרד העבודה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הערוץ יהיה קשור למדריכים (כל מה שקשור למחשבים) מ א ועד ת צריך עצות ממכם אם יש לכם הצעות למדריכים או שיפור אני אשמח לשמוע . https://www.youtube.com/user/MrGuideYou/featured
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אבא שלי עבד בחברת כוח אדם עד לפני שנה, והם רימו אותו המון. לא שילמו פיצויי פיטורין, הרעת תנאי עבודה, לא שילמו וגנבו תשלומי פנסיה, לא שולמו דמי הבראה במלואם וכו'. היינו בייעוץ אצל עורך דין והוא רוצה 10 אלף ו20 אחוז מהתוצאות. וזה קצת יקר לנו. עכשיו: 1. יש גם בעיות עם שעות העבודה שהחסירו, אבל אין לו רשימה של כל שעות העבודה. 2. מדובר על תביע של 7 שנים אחורה. 3. יש כמעת את כל התלושים. מדובר בסכום של כ80 אלף שקל בערך. אנחנו לא כך כך יודעים מה לעשות \: פניתי לקו לעובד והם הביאו לי רשימה של עורכי דין, אני מחר יעשה טלפונים ואשמע מה יש להם לומר. אשמח לשמוע ממשהו שעבר תהליך דומה. אנחנו קצת מבובולים ולא יודעים מה לעשות.
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לסבתא שלי בעיה בטלוויזיה שאני החמרתי היה לה תמונה אבל לא היה סאונד, כחלק מהמאמצים שלי לתקן את הבעיה ניתקתי את הכבל של החשמל מהטלוויזיה וחיברתי שוב, ומאז היא לא נדלקת טלוויזיה 50' של marantz מה זה יכול להיות? אני חייב תשובות מהר, יום ראשון מתחיל האח הגדול תודה רבה לכולם!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אפשרי? ומשו אחר לגמרי,נכון שאתה מזמין כ.אשראי חדש ונותנים לך מ.סודי,אני רוצה לבחור אותו...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי ! בעמוד של החדשות, בארכיון החדשות חסרה שנת 2011 יש 2012, ואז קפיצה ל 2010. http://hwzone.co.il/news/index.php כתבתי למנהלי האתר דרך "צור קשר" ולא קיבלתי תשובה וגם לא תוקן כלום...
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן, מתלבט דחוף לאן להרשם, האם ליואל גבע או HIGH Q? לכל אחד היתרונות שלו... בשניהם מסכימים לאשר לי הנחה חריגה של חייל משוחרר בגלל שנגמר לי לפני 3 ימים החייל משוחרר 3 שנים... זה 2000 ש"ח פחות! ביואל גבע יש מורים ותיקים בעלי נסיון רב 2 ימים בשבוע של לימודים, שלישי ושישי. עבודה שהיא לא על מחשב. הקורס נפתח בשבוע הקרוב. ב HIGH Q דומה, אבל יש פחות תלמידים באותה כיתה, כל השיעורים מוסרטים בוידאו שאפשר לראות באתר במקרה ופספסתי, הנחה יותר גדולה בגלל שאני עובד שדה תעופה, קורס נפתח בסוף החודש 30/01 ומעכשיו אני יוכל להיות פתוח לחומר עוד לפני שנפתח הקורס. מחיר ליואל גבע - 6870 ש"ח מחיר ל HIGH Q - כ 5500 ש"ח. בנוסף לצערי אני צריך להתפטר מהעבודה כי לא יתנו לי משמרות סטודנט לחודשיים. אז…
-
- 7 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
לאחר שראיתי באינטרנט את זה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%93_%D7%A0%D7%90%D7%95%D7%98%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A1 כתוב שהכמות העברה של הקווים האלה זה 3.84טרה ביט לשניה מתוכנן בארץ קצבים גבוהים בבתים.(30MB לשניה) בחישוב מהיר: נגיד לכל אחד יהיה 20מגהביט לשניה. כפול 500K לקוחות(בפועל יש יותר, אם רק לטלוויזיה(YES וHOT) יש מיליון לקוחות) כבל קיבלנו 10טרהביט לשניה. נגיד שיש מיליון אז יהיה 20טרהביט לשניה. יהיה פה עומס ואף אחד לא יוכל לקבל את המהירות שלו. מישהו יודע אם יש פרוייקט להרחבת הכבלים האלה? אריאל
-
- 29 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה השבוע אני פותח עסק למכירה\תיקונים ובכלל כל מה שקשור לשרות מחשבים, אשמח לקבל שם לעסק שם שיהיה מאוד קליט גם בעברית וגם באנגלית ושיהיה גם מאוד קליט לקריאה מאחר ואני שם מדבקות עם שם העסק על המחשבים שחוזרים מתיקון, תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לפני מה שהבנתי Feigling "זה לנשים" ,זה די קליל יש לזה טעם טוב ,הוא בערך 20% , אבל תופסים ממנו ראש? ואשמח לשמוע עוד הצעות למשהו שלא וודקה והוא קצת עדין יותר יחסית בטעם שלו ויתאים לנשים גם. צריך משהו לחברה שבה נשים לא אוהבות וודקה אבל רוצות לתפוס ראש.. תודה.
-
- 33 תגובות
- 3.9k צפיות
-