כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
כמה ממכם גרים בת"א? ובכמה העלו לכם את שכר הדירה בשנה האחרונה? עזבתי עכשיו דירה לאחר שבעלת הבית חשבה שאני יהיה מוכן לספוג עליה מ 700$ ל 900$ לדירת שני חדרים. דירה גדולה עם המון בעיות ובעלת בית גרועה ... מצאתי דירת שני חדרים מצויינת ומדוגמת ב 670$ ... לסיכום רק יצאתי מורווח מהסיפור ...
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה "פרס שני בלוטו"? על פי מה הוא נקבע? איזה טופס צריך למלא? אין שום מידע באתר של מפעל הפיס, ממש מידע סודי.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
אהלן מחר אני מוציא כרטיס אשראי צעיר שאי אפשר לקנות איתו בחול או להזמין מחול אבל האם אפשר להערים עליהם ולעשות איתו חשבון בPAYPAL ואז יהיה אפשר להזמין איתו מחול??
-
- 27 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש לקנות presonal dvd player. מישהו יודע אם ניתן לרכוש בארץ מכשיר כזה? הנה דוגמה למכשיר כזה (אני מקווה שיש בארץ) .
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
יש לנו בעיה בתריס בבית... תריס גדול עם מנוע וכו'. רציתי לדעת אם משהו פה מבין בדברים האלה כי הוא עושה לנו בעיות קצת... סידרנו את רובן הבעיה עכשיו שהוא לא מעלה את התריס עד הסוף ומפסיק מתישהו ללא סיבה נראית לעין. אם יש פה משהו שמבין אני אתן פרטים מלאים כמובן, פשוט זה קצת ארוך ואני רוצה לשים גם תמונות תודה מראש!!! יניב
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
פותחים לנו בעיר קורס של A+ ורשתות הבעיה שהקורס ארוך 3 שנים ופעמיים בשבוע מ-4 וחצי עד 8 וזה לוקח הרבה זמן, ובסוף הם נותנים תעודה. הבעיה שזה עולה 450 ש"ח ואני לא רוצה לבזבז סתם כסף (עדיף לקנות עוד זוג עכברים ומקלדת אלחותית) ובזבוז זמן, השאלה אם הקורס שווה משהו ואם זה נותן לי משהו בחיים
-
- 13 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מישהו יודע מה היא עמלת הפקדת צ'ק דולרי בדיסקונט (לא לסטודנטים)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לחוף טוב בצד המערבי של הכנרת שיהיה מסודר (שרותים מקלחות) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני די חדשה לכל העניין של המחשבים ואין לי שמץ של מושג איך להעלות קובץ זיפ ככה שיהיה אפשר להביא לינק שלו וההורדה תתחיל. ובגלל שאני חדשה לכל עניין המחשבים אני אפילו לא בטוחה שזה המקום לפנות אליו... אבל אם מישהו יודע במקרה, אני ממש צריכה עזרה בעניין ואני מוכנה גם לצאת בריקוד אם מישהו יענה לי על זה : אז...אמ...בבקשה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני מחפש חנות מחשבים\צילום בפתח תקוה שיש להם מוצר שחיפשתי ודיברתי איתם לפני כמה ימים ויש להם אותו אבל איבדתי את המספר. אם מישהו יכול לעזור לי... זה ממש ממש דחוף. אם אתם מכירים חנות שיש לה את המוצר הזה (בחנות, לא להזמין!!!) - card reader sandisk compact flash type 1\2 usb 2 זה מאוד יעזור בדקתי בהרבה חנויות אבל כולן צריכות להזמין. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אם אני פותח אתר להורדת רקעים למחשב ואני משתמש ברקעים מכל רשת האינט' (לא יודע אם יש עליהם זכויות יוצרים או לא) ואני כותב בתחתית הדף "אם יש תמונות או רקעים כל שהם שזכויות היוצרים שייכים לכך אנה הודיעו לנו ואנו נמחוק אותם מהאתר. מנהלי האתר לא אחראים לכל תוכן באתר." האם זה בסדר?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש פה מישהו מתכוון הגיע מחר ודי חדש בקהילה,לא מכיר אף אחד אישית וכו' אפילו לא מכיר טוב דרך הפורום??? (חוץ ממני ;D) כי אם יש עוד כאילה אז אפשר להתאחד שלא ניהיה שמה בדדניקים, ואז נכיר את כולם... דרך הגב מישהו מעוניין לשחק "דורק" (משחק קלפים רוסי) :
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
זוכרים לא מזמן את הידיעה שבישרה לכולנו שעומד לצאת DVD שיתמוך ב MPEG4 וגם ב DIVX... אז יצרתי קשר עם היצרן, חברה בשם KISS, חברה דני מאוד נחמדה והם הציאו לשלוח לי סמפל במחיר מאוד צנוע... אז רציתי לברר אם יש מישהו באתר שיהיה מעוניין לקנות את המוצר הזה בהנחה שהוא יגיע לארץ ואם יהיה לו שוק בארץ
-
-
הסתכלו על התמונה הבאה - האם היא עירומה? הסתכלו שוב...
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום אני שומע על המון אנשים שמשלמים הרבה פחות ממני ואני לא מבין פשוט איך?? לבזק אני משלם ל-3 חודשים ראשונים על 2.5/250 40 שזה בסדר אבל אח"כ 80 מחיר קבוע... בזק בינלאומי 3 חודשים ראשונים חינם אח"כ 70 או 80 לחודש לא זוכר בדיוק... העניין שאני בהתחייבות ואני יודע שלמרות זאת אין בעייתיות לעבור לחבילות אחרות עם יותר רוחב פס בתקופת ההתחייבות שמתי עין על ה-4MB(שלא תבינו לא נכון..אם אני יעבור ל-4מגה אני לא מחפש גם הוזלה וגם לעבור ל-4...ל-4 150-160 בחודש לספק+תשתית ייראה לי סביר..ל-2.5 לא כ"כ) בכל אופן מה דעתכם על המחיר שאני משלם ? אם יקר איך לדבר איתם בטלפון על מחיר זול יותר ? לבקש נציג בכיר יותר ? לאיים בהתנתקות (שלא נראה לי כ"כ עוזר כבר...במיוחד לא שאני בתקופת התחייבות) ? יש לצ…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני שבוע חיפשתי דיסק קשיח למחשב שאני רוצה למכור. חיפשתי אחד בנפח של 40 גיגה בייט ושיבוא בזול. מצאתי אחד שרוצה למכור את שני הדיסקים שלו (20 ו-30) ב150 בדיוק המחיר שחיפשתי. דיברתי איתו בטלפון יומיים, שאלתי אם הוא בדק אותם הוא אמר שכן ,נפגשנו במקום ציבורי, העברנו את הכסף והדיסקים והכול היה טוב ויפה. שחזרת הביתה ראיתי שהדיסק של ה30 גיגה בייט לא עובד. למחרת התקשרתי אליו, הוא אמר לי שינסה להשיג לי אחר, ומאז הוא לא עונה לטלפון הסלולארי שלו. התקשרתי אליו כבר עשרות פעמים בימים האחרונים ואין תשובה. נראה לי שהבנאדם ברח לי. מה עושים? האם זה יעזור אם אני אלך למשטרה? האם אפשר לקשר דרך חברת הסלולר שלו לשם שלו או לכתובת? כל מה שיש לי זה טלפון סלולרי, שם (פרטי - שבטח הוא שם בדוי) ואימייל…
-
- 124 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
היו לי פעם במועדפים כמה אתרים ישראלים שדיווחו יומית על כל תאונת דרכים, תאונת עבודה, מכות, דקירות וכל פיפס קטן בסגנון, דברים שהרבה מהם בכלל לא הופיעו באתרים כמו ynet וכו', כנראה מחוסר עניין ורייטינג. מישהו מכיר אתרים כאלה? לא מצליח לעשות חיפוש נכון בגוגל, מגיע רק לשטויות...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרוגלה החדשה, שזכתה לכינוי Hermit, מתחזה לאפליקציות לגיטימיות והיא יכולה לגשת להודעות ולתמונות וכן להקליט אודיו ללא ידיעת הקורבנות. חוקרים טוענים כי איטליה וקזחסטן השתמשו ברוגלה, ונעשה בה שימוש גם בסוריהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 345 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 289 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אני רושם את ההודעה כי שמתי לב שעכשיו התחילו לשדר מחדש את הסדרה "קרניבל",בYES+. אתמול שידרו את הפרק הראשון,והיום יש שידור חוזר ב16:27. נדמה לי שזה עכשיו ילך בכל יום ב23 ומשהו. בכל אופן זו סדרה מבית(איך לא?) HBO,הז'אנר דרמה על טבעית ולעוד פרטים חפשו בגוגל,או לפחות תקראו את התקציר בYES. (מצטער אבל אין לי כוח לפרט,כשבכל מקרה הכל רשום באינטרנט) עריכה-טוב נו,הנה סתם הדבר הראשון שיצא כשחיפשתי בגוגול. "קרניבל" הפקה נוספת מבית HBO. סדרת דרמה המשלבת את העל-טבעי ואף הושוותה ל"טווין פיקס" המיתולוגית של דיוויד לינץ'. אמו של בן הוקינס נפטרה (לא לדאוג, זה לא ספוילר, זה קורה בתחילת הפרק ממש) והוא מוצא עצמו נרדף ע"י החוק. הוא מוצא מקלט בקרקס נודד המאכלס טיפוסים שונים ומשונים, פריקים ה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-