עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by UltraWaveMUSA,

האם התעודת בגרות באמת משנה בקבלה למקצועות רציניים באוניברסיטה? פשוט שמעתי שהפסיכומטרי זה 70 אחוז מה שמשאיר לבגרות 30 מכאן אפשר להסיק שזה לא משנה אם מישהו מקבל 80 בהיסטוריה או 100 בהיסטוריה, 80 בלשון או 100 בלשון. האם יש שיחזקו את דברי? ד"א, מחר בגרות בהיסטוריה ב' :-(

• 54 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by TheHungryOne,

הנה החידה: http://shingakunet.com/school/9000226898/9000283703/special/ עודכן: אם הצלחתם לפתור את זה ולהגיע לשני הסופים האפשריים, הנה עוד אחד שאהבתי: http://jayisgames.com/games/grow-island/ גם לזה יש שני סופים שונים. עודכן: הרשימה המלאה של המשחקים: http://jayisgames.com/tag/grow

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by timac,

לאחרונה נכנסתי חזק מאוד לקטע של קריאה ורציתי המלצות לספרים שהשפיעו עליכם בצורה כזו או אחרת.. תודה וחג שמח

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by J0n1,

כבר נגמר חצי חופש ואני לא מוצא עבודה. אני בן 16, ואין שום דבר בשבילי :\ הסתכלתי בכל אתר קיים, שלחתי קורות חיים, ושום דבר! התקשרתי לMC, הם רוצים רק מגיל 17 טלסקר אמרו לי להתקשר באמצע אוגוסט איפה עוד אפשר לעבוד? אני חייב עבודה.. אני משתגע בבית

• 34 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. שלום, אני רוצה לקנות מערכת מחשב קומפלט: מחשב PC, מסך, עכבר, מקלדת ומדפסת. יש מקום שאתם ממליצים עליו שיעשה מחיר טוב על קניה כזאת? התקציב הוא נמוך. זה הולך לשמש סה"כ לשימוש ב WORD. חשבתי על אייבורי, כי שם כבר קניתי PC זול שעשה את העבודה בסביבות ה-1200 ש"ח. תודה

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by mrsph666,

שלום! אם בן-אדם מעשן שפיץ קטן, למשך כמה זמן ה-THC נשאר בשתן, ואיך ניתן לזרז את תהליך יציאתו מהשתן? אשריכם צדיקים!

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by raiman1,

לפני כמה דקות קיבלתי ס.מ.ס מהמספר הבא:+447976807894 כתוב שהמספר פלאפון שלי זכה ב-550,000 פאונד -משהו שקשור לנוקיה (לא כ"כ הבנתי..). ושאני צריך להתקשר לאיזה מספר מוזר שדומה מאוד למספר ממנו קיבלתי את ההודאה.. זה נראה לא כמו סוג של הונאה?? (מה זה המספר המוזר הזה?) או שבאמת זכיתי??

• 37 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by intel suck,

אז ככה בינתיים התאריך גיוס שלי הוא במרץ, תמיד יש סיכוי שהוא יוקדם אבל בינתיים זה התאריך, עד עכשיו עבדתי אבל הייתי צריך לעזוב את העבודה מסיבות שונות, ואני מחפש רעיונות למה לעשות עד הגיוס, צברתי קצת כסף מהעבודה וחשבתי אולי על טיול או משהו כזה לפני הגיוס. יש לכם רעיונות למה לעשות?

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. Started by Avi Levin,

ולמי שלא הבין את המשפט- חברים לפני בחורות. אני רוצה לשאול אתכם כאן לגבי סיפור שקרה בין 2 חברים שלי, נקרא להם משה וחיים. משה הכיר בחורה, הם יצאו במשך כמה שבועות, עד שהבחורה לא הפסיקה את הקשר בגלל שהיא הפסיקה לחשוב עליו בתור בן זוג והחשיבה אותו כידיד, למשה היו רגשות כלשהן לאותה בחורה. חיים שם עין על אותה בחורה עוד מרגע שמשה התחיל לצאת איתה, ומספר ימים לאחר שמשה ואותה בחורה הפסיקו לצאת ודי שמרו על מרחק אחד מהשני, חיים שאל את משה אם זה יהיה בסדר שהוא יתחיל איתה. משה אמר שאין בעיה ופירגן לו, אבל הוא עדיין מרגיש אל אותה בחורה קרבה, והוא די קינא כשחיים ניסה להתחיל איתה. אני לא אוהב להתערב בסיפורים כאלה, אבל מה אתם הייתם אומרים על המקרה הזה?

• 42 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by waizman,

אני נוסע למסיבה בקיבוץ צרעה. נקווה שיהיה טוב. :smoke:

• 50 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by borg,

אני צריך קישורים לאתרים טובים עם הרבה טורנטים שאפשר להוריד במהירות גבוהה, ולא מחייבים אותך להעלות באותה מהירות בה אתה מוריד. במידה ומדובר באתרים שהחוקיות שלהם לא ברורה, או במידה ויש לכם ספק אם מותר לפרסם כאן את הקישור לאתרים האלה, אז תשלחו לי בבקשה את הקישורים בהודעה פרטית. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת, תתנו גם תמונה. שלי פורשה 911, היא עולה בערך 1000000 ש"ח.

• 65 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. היי, אשמח אם תנסו את האפליקציה, יש ממשק וקריינות בעברית, והיא מכילה את התרגילים הכי אפקטיביים על מנת להשיג ריבועים והדגמנות וידאו חלקות ללא צורך בחיבור אינטרנט. לא היה קל ליצור אותך, כל הורדה מבורכת ;-) אנדרואיד: http://goo.gl/FcXcVG אייפון/אייפד: http://goo.gl/9wfJzH תודה, ושיהיה אחלה אימון ;-)

14. שלום לכולם !! כמה שאלות בנושא סנוקר , לגבי מספר מצבים שקרו לי במהלך משחק. אם מישהו יודע , אני אשמח לקבל תשובות , תודה ! ;D 1. מצב השולחן - כדור שחור וכדור לבן. שחקן מכה מכניס את הכדור השחור וגם את הלבן. מה קורה במצב כזה? מחזירים את הכדור השחור לשולחן? או שהמשחק נגמר (בתלות בנקודות)? ??? 2. מצב השולחן - כדורים אדומים וצבעוניים על השולחן. שחקן מכה , מכניס כדור אדום ואחריו באותה מכה גם כדור צבעוני. האם זאת עבירה ויורדות לשחקן המָכֶּה נק' לפי ערך הכדור הצבעוני או שהשחקן המָכֶּה מקבל את הנקודות לפי שווי הכדור הצבעוני? ??? 3. מצב השולחן - כדורים צבעוניים. שחקן מָכֶּה, מכניס כדור צבעוני ואחריו נכנס הכדור הבא בתור. דוגמא: מכניס כדור כחול (5) …

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. הובא לידיעתי שהחל מהיום ועד יום שישי, כולל, מתקיים מה שהם קוראים לו "שוקינג סייל" בסניפי באג הבאים: חולון, עזריאלי, מלחה, באר-שבע ומודיעין. אם אתם רואים את המבצע בסניפים נוספים, אתם מוזמנים לעדכן. אז מה המבצע כולל: 15% הנחה על אוזניות (לא כולל אוזניות BT) 10% הנחה על נגנים (לא כולל IPOD) 10% על אמצעי גיבוי (הכוונה לכוננים לגיבוי חיצוני, לא כולל DOK) 3% הנחה על מחשבי כף יד (כולל מכשירי GPS) 10% הנחה על מקלדות, עכברים ומצלמות WEB 10% הנחה על תיקים 10% הנחה על משחקים 5% הנחה על צורבים 3% הנחה על מסכים מספר מכשירי GPS שיש עליהם הנחה מיוחדת: מכשיר ניווט MIO MOOV200 (מסך 3.5 אינץ') - ב-976 ש"ח במקום 1049 ש"ח מכשיר ניווט MIO MOOV300 (מסך 4.3 אינץ') - ב-1255 ש"ח במקום 1349 ש"ח מ…

• 38 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by טל קורקוס,

שנים אני סובל מאינטרנט איטי עברתי את כל הספקים שיש החלפתי מחשבים , באו אלי טכנאים סוג B מבזק ( אני אצלם אותם ואפרסם ב TUBE ) שתראו את הרמה שלהם , ו 018 החזירו לי את החיוך ;D . 012 - מהירות משחקת " עומס " , שירות מזעזע שעולה כסף לא 1800 , אבל המנהלת שם הייתה דיי אדיבה למרות שהתישו אותי עד לניתוק . 014 - תמיד עמוס מהירות דיי מזעזעת , שירות אדיב אבל התוכן של השירות הטכני דיי שקרי , מאשימים את בזק " הם אשמים " . 017 - שירות לקוחות פשוט ביזיון . 013 - עברתי בגלל המחיר הגבוה ( לפני שהיה איחוד עם נטוויזן ) 018 - מרגישים הבדל משמעותי האתרים עובדים חלק יותר , אין בופרינג ממש כיף , והמהירות גלישה יציבה , מחיר מעולה 33 ש"ח 2.5M ללא התחייבות ! ואמרו לי שתמיכה טכנית זה חינם ! לא כמו …

17. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה ליקנות שעון יד דיגיטלי אבל יש היום כ ז ה מבחר ענקי שאני ממש לא יודע מה לבחור, אז חשבתי שתוכלו להמליץ לי לקנות שעון שאפשר להשיג אותו פה בארץ, ושלא יהיה מהסדרה G-SHOCK של קסיו... ראיתי שעון של POLAR שהתצוגה שם היא על גבי רקע שחור ואהבתי את זה, אבל מה? זה שעון שמיועד למדידת דופק ואני לא צריך את זה תודה מראש

• 61 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. מממ....אני חושבת שסיכמתי הכל בכותרת...לא? סתם...אני לא ממש טובה בהתמודדות עם פרידות...(too much touchiness 4 me)...אז אני אנסה לקצר... היה נחמד להכיר אותך, אתה באמת אחלה...(קצת מציק, מעצבן ומרביץ...אבל שטויות...עברנו כבר דרך זה... ;D) אני מקווה שיהיה לך טיול מדהים בדרום אמריקה...שתספיק כל מה שתכננת וגם מה שלא...שלא תתפוס חס וחלילה שום מלריה ואל תשכח לשים את הכובע, הצעיף, הסוודר, הגרביים העבות והמעיל...שמעת??? (בקול של סבתא פולניה מעצבנת)... אבל הכי חשוב: Have the time of your life... חוץ מזה אני מבינה שמיותר להזכיר לך לשמור על קשר, לשלוח גלויות ותמונות, להביא מתנות וכל המרבה הרי זה משובח.... (אחרת אפילו אל תחשוב לחזור לארץ....I know where & how 2 find u... :d…

• 39 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. היי לדעתי מגיעה לנו לראות פיינל פור בחינם ולא בערוצי התשלום קראתי איפה שהוא באינטרנט שמשדרים את זה אונלין באיזה תוכנה אם מישו יש לו משוג איזו תוכנה או אתר שמשדר היום תמשחקים של ברצלונה נגד מסוקבה או פנא נגד אולימפיקוס אני מודה לו מאוד!!!!

• 31 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by J0n1,

היה פעם אתר שמלמד כל מיני טריקים עם מצתי זיפו. למישהו יש תכתובת? מצאתי http://lightertricks.com/index.php תודה בכל מקרה

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. היי, אני שכיר ואין לי קה"ש כיום. כרגע אני לא מעוניין לבקש הטבה בתנאים, אבל אני כן מעוניין להתחיל להפריש לקה"ש (בסופו של דבר, כנראה שכלי החסכון עם ה"תשואה" הטובה ביותר). האם אפשרי לבקש מהמעסיק להפריש את החלק שלי לקה"ש, ללא הפרשה שלו? בכל מקום מצויין המקסימום שמעסיק יכול להפריש, אך לא המינימום. האם אני אמור להסיק מזה שהמינימום הוא אפס בעצם? תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by sir f,

היום האתר הזה(HWZONE) נפרץ ע"י האקר ערבי, אני לא הספקתי כ"כ לראות איך הוא השחית פה, אבל האתר הושבת לכמה שעות. עריכה:אני כן זוכר שהוא מחה על התקיפה בעזה.

• 35 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by Chymes,

לזיקים הגיע קצין מיון של ח"א וכמה קווקזים גנבו ממנו מסמכים. באותם מסמכים היה כתוב את הקב"א, פרופיל ודפר של כל האנשים שהולכים לח"א. גיליתי שיש לי קב"א 49. זה מוכיח שצה"ל חושב שאני אידיוט גמור, וזו הסיבה שלא אקבל שום תפקיד סביר בשלוש שנות שירות. סביר להניח שגייסו אותי בשביל לאכול חרא ולעשות עבודות שחורות בצבא. יש לי חשק עז לקחת את ה-M16 שקיבלתי בטירונות ולסיים את ההשפלה.

• 47 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by artyom,

ישבנו באיזה מסעדה בחוף הקשתות והזמנו פיצה.... נתחיל בזה שהפיצה לא הייתה הכי רגילה שיש... http://xs217.xs.to/xs217/07290/DSCF2910.JPG http://xs217.xs.to/xs217/07290/DSCF2912.JPG ומצטער על הגודל

• 49 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.