עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה היא חושבת לעצמה :s05: [attachment deleted by admin]

• 38 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by 125,

יש לי עבודה באנגלית לכתוב מכתב ואני לא יודע אנגלית בגרוש, כבר כמה ימים שישבתי על המכתב ואני לא מצליח אני צריך את העזרה שלכם פה, אני יפרסם פה את המכתב ותעזרו לי בשגיאות כתיב או שתוסיפו לי דברים שצריך כדי שיהיה יותר 'עשיר' המכתב עוסק בזה שכביכול נסעתי מחוץ לארץ ואני כותב למורה שלי מכתב מהמדינה שבה אני מבקר ומספר לה.. אם מישהו יכול לשפר את המילים, לשנות דברים וכו' אז תודה רבה לכם . Hi teacher, how are you ? here im totlly fine Its feel great to be here in italy I go to many places like musemsm, pisa and more I saw intresting things like cars that we dont have in Israel, celeb people that comes from other countrys and more The special thing about italy is that the p…

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. זה ממש שערורייה שלושת הערוצי הסרטים בכבלים אני לא מתייחס כאן לערוץ סינמה פריים כי אני לא ממש חובב קולנוע "איכותי" (אנשים סינים שקשה להם מאוד ואוהבים לדבר לאט על רקע נוף) וגם לא ל"סינמה קול" שזה ערוץ של סרטים שנטחנו כבר הרבה בערוצי הסינמה הרגילים ועכשיו הם ערוץ מיוחד וחדש בחודשיים האחרונים לא היה שום אבל שום סרט נורמלי!! רק לפני 3 חודשים קראתי לחודש שבו הלהיטים היו המומיה ושחק אותה סטאר חודש חלש אבל עכשיו ... אני מביט בכל סרטי הסינמה שבת שהם אמורים להיות הסרטים החדשים והמעניינים של החודש ומעולם לא שמעתי עליהם, לא נראה לי שרובם הגיע בכלל לקולנוע בארץ או אפילו נשלח לחנויות השכרה "אנשי המסתורין" "אשת האסטרונאוט" "תה עם מוסליני" "דואטים" ועוד המון סרטים עלומי שם נוחתים עם פרסו…

• 39 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by patrik,

אז עד מתי בחג? חג שמח. תודה לכולם.

• 45 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by IceTea,

עם לא כמה עולה ליבא אותו לארץ+המחיר של הרכב עצמו? [או אם איזו סוכנות בארץ אני יכול לדבר? למי לפנות?]?

• 66 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. אני אתן לסרטון לדבר בעד עצמו : אני חוזר ומדגיש : חומר בעל תוכן אלים , לא מומלץ לצפייה לחבר'ס מתחת לגיל 16 לפחות . http://www.prissy.com/doki66/hell.WMV בצורה מוזרה .... זה נראה לי דיי גאוני . קצת יותר מדי הזוי , אבל גאוני .

• 42 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by liav12,

שלום, מחפש נרגילה מתנה לדודה שלי, חשבתי על משהו יפה והבנתי שיש גם נרגילות הפוכות כדוגמא http://www.nargila.co.il/Products/19/The-24-Turkish-Bracket-Hookah.asp הבנתי שעדיף על רגילה גם מבחינת מראה ושימוש, נכון?

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by GRiM,

שעון החורף חוזר בלילה שבין שבת 15.9.2007 ליום ראשון 16.9.2007 שעה 02:00. מ - שעה 02:00 ל- שעה 01:00.

• 50 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by Your-AsSaSsiN,

יש לנו בעיה בביתנו הקט, מדי יום ישנם ילדים שמשחקים בגינה הציבורית השוכנת למרגלות הבניין ועושים לא מעט רעש, אנחנו נמצאים בקומה הראשונה וסובלים מכמות לא קטנה של צעקות מצד הילדים הקטנים הללו שמפריעים להורים לנוח ולי ולאחותי לעשות את שיעורי הבית. מה שרציתי לברר, האם יש משהו שאפשר לעשות, כי הגיונית ניסינו לדבר אל ההורים והם מסרבים לתת לילדים להתרחק מטווח הראייה שלהם.... הילדים הללו שוכנים בגן ברוב שעות היום, בעיקר לאחר בית הספר (לאחר שעה אחת או בשעה שתיים) ובשעות שבין הצהריים לערב: ארבע עד שבע. עוד שאלה שצצה בנדון, היא האם במידה של הגשת תלונה בגין הפרעת מנוחת השכנים בין שתיים לארבע יהיה מענה מצד המשטרה ? והאם יש מקום להגשת תביעה משפטית ומה טווח הטיפול בבעיות הללו ? תודה רב…

• 51 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. לוקחים תמונות כאלה לאחרונה ופשוט עושים להם תיוג. למישהו יש עוד תמונות מגניבות? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by oren99,

מעניין לדעת בני כמה האנשים פה בפורום

• 61 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by TaMiRn2,

אף פעם לא שמתי לב... כמה עונת היו\יש למומינים? אגב... סידרת הילדים הטובה בעולם...

• 40 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by almogas,

שלום לכולם אני נוסע עם חברים לאיה נאפה. רציתי לדעת כמה כסף צריך בערך ל שבוע לשם.. ואם אפשר פירוט על כל מני דברי מחיה בסיסים.. נגיד שתיה.. אוכל במסעדות אוכל בסופר כל מני דברים שצריך.. פיצות דברים כאלה.. השכרה של טרקטורונים/אופנועי ים וגם ג'יפים..(יש רשיון..) שתיה. כניסות למועדונים.. קיצר כל דבר... תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by composite,

רציתי לשאול אם פנדס (pandas.co.il) נחשבת לחנות טובה ואמינה? הזמנתי מהם פעמיים בעבר, אך הזמנות אלו היו חלקי מוצרים זניחים וזולים יחסית. אני עומד לבצע את ההזמנה הגדולה הראשונה (Dell 2209WA, בנוסף לעוד כמה דברים קטנים) ואני לא רוצה להתחרט אחר כך. באותו נושא: האחריות ניתנת גם בכל מרכזי השירות של Dell בארץ? תודה

• 45 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by TicTacToe,

http://www.youtube.com/watch?v=TBq0n7NQiX8 לא צחקתי כ"כ טוב כבר הרבה זמן.

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. חיבו את דודה שלי דרך כרטיס האשראי על כניסה לאתר sex (החיוב היה על סך 100$ ) כשהיא לא נכנסה מעולם לאתר . מדובר באתר מחו"ל ודודתי לא יודעת איך לדעת מי ומאיפה חויב הכרטיס שלה , היא פנתה לחברת כרטיסי האשראי בבקשה לחקור את העיניין אך חברת האשראי לא חקרה בנידון בגלל שמדובר בחיוב חד פעמי , החברה מודעת לכך שהחיוב לא נעשה מהבית של דודתי השאלות שלי הם כאלה 1. איך ניתן לעלות על מי שחייב את הכרטיס ? 2. איך כול העסק הזה עובד ? 3. מהם האפשרויות שבעזרתם עלו לה על מספר כרטיס האשראי ? נ.ב הכרטיס לא נגנב !

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by Guymz,

אהלן אני מאוד מתגעגע לעוף כמו בקאנטאקי פרייד צ'יקן. כל פעם שיוצא לי להיות בחול אני אוכל ואני פשוט מת על זה. חיפשתי באינטרנט מתכונים אבל הכל זה עוף עם ציפוי, אבל הבעיה היא שהציפוי הוא שונה ואני מעוניין במשהו קרוב למקורי (עד כמה שניתן). האם מישהו מכיר מתכון שווה ?

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by Koss,

שיטטתי לי היום בויקיפדיה וקראתי את הדבר הכי הזוי ומדהים שקראתי בזמן האחרון. אז רציתי לשתף... ישנו דג שנקרא Angler-Fish (חכאי בעברית), דג נורא מכוער, בעל שיניים חדות וארוכות שחי במים עמוקים. לנקבה של הדג יש מחוש שבוקע ממנו אור ובעזרתו היא מושכת וצדה טרף. הזכר לעומת זאת, ופה מתחיל הקטע המעניין, חלש בהרבה מהנקבה, הרבה פחות מפותח ממנה, אין לו את המחוש עם האור, והוא קטן ממנה בכחמישה מונים. מה שכן יש לזכר זה חוש ריח מפותח. ברגע שהוא מגיע לבגרות ודורש כמויות גדולות יותר של אוכל ואנרגיה, שהוא לא יכול לספק לעצמו, הוא מתחיל לחפש נקבה. כשלבסוף הוא מצא אחת, הוא נושך אותה (ולא מרפה) ומפריש אנזים מיוחד שמתחיל לעכל את העור של הנקבה ואת חלל הפה של הזכר. עם הזמן, כלי הדם של השניים מת…

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. תגידו חברי לנרגילה עם איזה סוג גחלים אתם משתמשים יש לי סטאר אדום והוא על הפנים אי אפשר לעשן הורס תטעם של הנרגילה השגתי מהצפון גחלים בשם "פגסוס" והם סוף הדרך מחזיקים שעה וגם שהם נגמרים הגחל לא מתפורר בכל מקום בארץ יש סוג אחר של גחלים ספרו באיזה סוג של גחלים וטעמים אתם משתמשים

• 25 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by MishaK,

הגעתי לכיתה י', כמו בכל ביצפר נורמאלי (או שלא..) מכריחים אותנו לעשות עבודות שירות שונות, 60 שעות עד אפריל 2004. בכל מקרה, הדברים שהכי נראה לי זה מכבי אש, מד"א או משמר אזרחי. מה מהם הכי כדאי לדעתכם? או אם יש לכם רעיונות ושיטות איך להפתר מהזוועה הזאת (בלי לעשות את זה לכל החכמולוגים) - תבורכו.

• 59 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://pixla.px.cz/pentagon.swf תראו עד הסוף ותגיבו! :silly:

• 54 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. טוב, אני כבר הרבה זמן מחכה למהירות גבוה ממה שיש לי כרגע - 12 מגה. NGN לא פרוס אצלי והוט החליטו ש12 מגה זה המקסימום.. עכשיו אנ בודק.. ויש להם 30 מגה! ועוד ב30 ש"ח יותר מה12 מגה לחודש.. http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPrices/internetoffers/ אני רואה נכון, כן? אני רק פוחד שהספק שלי (טריפל C) לא יעבדו עם ה30 מגה (מי יודע), כי אני לא מחליף את טריפל C. מעדיף 12 מגה מאשר לחזור לבזק בינלאומי.

• 50 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by waizman,

אני נוסע למסיבה בקיבוץ צרעה. נקווה שיהיה טוב. :smoke:

• 50 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by J0n1,

אני בן 16 ומעונין ללמוד סינית. מצאתי כמה מורים אבל אלו שיעורים פרטיים והם רוצים 120 שקל לשעה מקומות אחרים לא מקבלים נוער. איפה אפשר למצוא באזור המרכז מרכז ללימוד שפות?

• 62 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. אחח איזה מוכשר אני.. בגלל בעיית עיניים (לא בעיית ראיה) קיבלתי 45 רפואי! הרופא עוד אומר לי היום שהם התלבטו בן 21 רפואי ל45 רפואי!! אחרי זה הם מתפלאים למה אנשים לא רוצים לגייס.. אמרתי להם שאני רוצה קרבי וכנראה בסוף אני ישרת בעיר שאני גר בה! יש מישהו יותר מוכשר ממני?! ד"א יש מישהו שניסה לערער על החלטה של הצבא והצליח?! זה מה שאני מתכנן לעשות.

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים