כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני מתגלח עם סכין גילוח כבר כמה שנים אבל דבר אחד מציק לי, שאם אני יתגלח רק אחרי יומיים שיש קצת זקן אני יחתך בכל הפרצוף!! אז מה שאני עושה עד עכשיו אני מחכה שהזקן יגדל וככה עד היום אני מתגלח פעם בשבוע וקצת רק וזה דיי מעצבן... אז אני שואל אתכם, איך להתגלח נכון כל יומיים כמו שצריך מבלי להיחתך? עם כיוון הגדילה? נגד הכיוון? לשים מים קרים? חמים? מה? אני פותח את הנושא הזה ברצינות אני לא מתכוון להספים חס וחלילה.
-
- 30 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
קודם כל ערב טוב רק אתמול היה לי מקרה שפשוט לא קמתי לבי"ס (רקע קטן וקצר: אני בן 17 תלמיד כיתה י"א). למה זה קורה לי? כי "אין לי כח לקום". לפני כמה שנים השעון המעורר היה פשוט מעיר אותי והייתי קם, אבל גם הייתי ישן יותר באותה תקופה. הייתי מתמתח וכו', ואז הייתי קם כאילו זה אמצע היום. בזמן האחרון (מלפני שנה בערך) אני פשוט משתיק את השעון וחוזר לישון. למעשה אני לא באמת קם. גם אם השעון לא ליד המיטה ואני צריך לקום על הרגליים אני פשוט אשתיק אותו ואחזור למיטה הנחמדה שלי. בקיצור, הגוף שלי (כן, המודעות שלי שואפת ל0 באותם רגעים, אם היא הייתה גדולה מ0 הייתי פשוט קם, כי כששיקול הדעת שלי עובד כמו שצריך, אני עושה את מה שאני יודע שטוב לי) יעשה כל דבר בערך כדי שיוכל לחזור לישון. אני לא יוד…
-
- 34 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, מתעניין איך העבודה בחברת הוט ובפרט איך העבודה במערך התמיכה טכנית אשמח לתגובות ענייניות
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
זהווווו סיימנו עוד שנה!! [יש כאלה שסיימו בכלל אבל הם נדפקו כי יש להם עכשיו צבא... :-P ] כמה קיבלתם, מה קיבלתם??? בואו נשווה ביחד תעודות [ ] אני קיבלתי בתעודה של יא' ממוצע 86.5... דיי התבעסתי אבל חפיף... זה לא נכנס לתעודת בגרות.. מתמטיקה - 5 יח' מחצית ב' - 90 ספרות הגישו אותי על 90 כימיה 5 יח' - סופי 95 משפטים 5 יח' [לא הכניסו לי לתעודה ציון :-\ אפילו שיש לי 90] אנגלית - מחצית ב' 90 הציונים הכי גרועים : תעבורה - 75 [עשיתי את המבחן לפני שלמדתי לתיאוריה ] היסטוריה - 60 [אל תשאלו...] מקווה שהלך לכם טוב!!!
-
- 69 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
בהמשך לדיון "דיון בעד ונגד ליגליזציה ו או שימוש בסמים "קלים"" (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=416644.0) אני מביא לכם פה עבודת גמר של בן אדם שכינויו הוא "smoking dragon" מפורום "המחירון" (joint.co.il) אשמח אם תקראו את המאמר או חלקו ותתנו דעה. באמת חשוב לי ולכמה אנשים פה להראות לכם כמה מיתוסים סובבים סביב הקנאביס , כמה שקרים - כמה עבודה בעיניים שהממשל האכיל אותנו כנ"ל האגודה למלחמה בסמים. אז כמו שאמרתי , תקראו ותגיבו. כל הזכויות שמורות לsmoking dragon. מי שבאמת רציני גם יקרא את המאמר כולו ויתן דעה אמיתית. אני מניח שאמיר ואלכס במוו יתעצלו לקרוא את זה מפאת בעיות כאלה ואחרות שקיימות אצלהם (בין היתר הכחשה סביבתית ואטימות לסביבה).
-
- 26 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני בשנה הבאה אני צריך להיות הכתה י', ועדיין אני לא יודע איזה מגמה לבחור. אז תוכלו להגיד לי איזה מגמה הייתם אומרים הכי שווה (רק בביה"ס מקצועי)!!!
-
- 64 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה תיכננו לנסוע עם חברים לצפות בסרט AVATAR בתחת מימד אבל מהחוויה שנישארה לי מקולנוע ה3D האחרון שהייתי בו (עיר המלכים באילת) הצפייה בשבילי הייתה קשה מאוד, לי יש את משקפי הראייה שאני צריך ללבוש ועוד את משקפי התלת מימד מעליהן... דבר מאוד לא נוח שיוצר חוויה שבורה לכן יש לי שאלה- מה לעשות? תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
המשך לת'ראד הזקן הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237478.0 טוב יאללה אני יפתח באחד... אני וחבר קיבלנו דודה לשבור דברים ומ 2 בצהרים עד 6 שברנו 2 מסכי crt ששכן הביא לי בזריקת אבנים.. ועוד איזה 15 מנורות פלורסנט שכבר שברנו בכל דרך אפשרית. יאללה תמשיכו
-
- 58 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הובא לידיעתי שהחל מהיום ועד יום שישי, כולל, מתקיים מה שהם קוראים לו "שוקינג סייל" בסניפי באג הבאים: חולון, עזריאלי, מלחה, באר-שבע ומודיעין. אם אתם רואים את המבצע בסניפים נוספים, אתם מוזמנים לעדכן. אז מה המבצע כולל: 15% הנחה על אוזניות (לא כולל אוזניות BT) 10% הנחה על נגנים (לא כולל IPOD) 10% על אמצעי גיבוי (הכוונה לכוננים לגיבוי חיצוני, לא כולל DOK) 3% הנחה על מחשבי כף יד (כולל מכשירי GPS) 10% הנחה על מקלדות, עכברים ומצלמות WEB 10% הנחה על תיקים 10% הנחה על משחקים 5% הנחה על צורבים 3% הנחה על מסכים מספר מכשירי GPS שיש עליהם הנחה מיוחדת: מכשיר ניווט MIO MOOV200 (מסך 3.5 אינץ') - ב-976 ש"ח במקום 1049 ש"ח מכשיר ניווט MIO MOOV300 (מסך 4.3 אינץ') - ב-1255 ש"ח במקום 1349 ש"ח מ…
-
- 38 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שיטטתי לי היום בויקיפדיה וקראתי את הדבר הכי הזוי ומדהים שקראתי בזמן האחרון. אז רציתי לשתף... ישנו דג שנקרא Angler-Fish (חכאי בעברית), דג נורא מכוער, בעל שיניים חדות וארוכות שחי במים עמוקים. לנקבה של הדג יש מחוש שבוקע ממנו אור ובעזרתו היא מושכת וצדה טרף. הזכר לעומת זאת, ופה מתחיל הקטע המעניין, חלש בהרבה מהנקבה, הרבה פחות מפותח ממנה, אין לו את המחוש עם האור, והוא קטן ממנה בכחמישה מונים. מה שכן יש לזכר זה חוש ריח מפותח. ברגע שהוא מגיע לבגרות ודורש כמויות גדולות יותר של אוכל ואנרגיה, שהוא לא יכול לספק לעצמו, הוא מתחיל לחפש נקבה. כשלבסוף הוא מצא אחת, הוא נושך אותה (ולא מרפה) ומפריש אנזים מיוחד שמתחיל לעכל את העור של הנקבה ואת חלל הפה של הזכר. עם הזמן, כלי הדם של השניים מת…
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
ולמי שלא הבין את המשפט- חברים לפני בחורות. אני רוצה לשאול אתכם כאן לגבי סיפור שקרה בין 2 חברים שלי, נקרא להם משה וחיים. משה הכיר בחורה, הם יצאו במשך כמה שבועות, עד שהבחורה לא הפסיקה את הקשר בגלל שהיא הפסיקה לחשוב עליו בתור בן זוג והחשיבה אותו כידיד, למשה היו רגשות כלשהן לאותה בחורה. חיים שם עין על אותה בחורה עוד מרגע שמשה התחיל לצאת איתה, ומספר ימים לאחר שמשה ואותה בחורה הפסיקו לצאת ודי שמרו על מרחק אחד מהשני, חיים שאל את משה אם זה יהיה בסדר שהוא יתחיל איתה. משה אמר שאין בעיה ופירגן לו, אבל הוא עדיין מרגיש אל אותה בחורה קרבה, והוא די קינא כשחיים ניסה להתחיל איתה. אני לא אוהב להתערב בסיפורים כאלה, אבל מה אתם הייתם אומרים על המקרה הזה?
-
- 42 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
עשיתי היום צניחה חופשית, ואני לא הולך לספר על זה הרבה כי אי אפשר לתאר את זה במילים. היה שווה את הכסף וכנראה שאני אעשה קורס אחרי הצבא. אני צולל, נוסע באופניים, עשיתי סקי, מצנח רחיפה, אופנוע ים, רולר בלייד, קיאקים וראפטינג (אמיתי, לא בארץ) אופנוע שלג, ושום דבר לא מתקרב לזה. אז ככה, יש לי בערך אלף שקל, ואני רוצה לנסות עוד דברים כאלה. אני מתגייס עוד חודש ועד אז אני מתכוון להנות. בגלל שכשמחפשים בגוגל "אקסטרים" מגיעים לפרסומות לסוכריות מנטה אני שואל אותכם אם מישהו יכול להמליץ על חוויה אחרת. חשבתי על קורס קייטסרף אבל אני מתגייס ואשכח כנראה איך לגלוש בזמן הצבא. רעיונות?
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
טוב, אני כבר הרבה זמן מחכה למהירות גבוה ממה שיש לי כרגע - 12 מגה. NGN לא פרוס אצלי והוט החליטו ש12 מגה זה המקסימום.. עכשיו אנ בודק.. ויש להם 30 מגה! ועוד ב30 ש"ח יותר מה12 מגה לחודש.. http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPrices/internetoffers/ אני רואה נכון, כן? אני רק פוחד שהספק שלי (טריפל C) לא יעבדו עם ה30 מגה (מי יודע), כי אני לא מחליף את טריפל C. מעדיף 12 מגה מאשר לחזור לבזק בינלאומי.
-
- 50 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
ברגע מרגש ומשמח במיוחד, זומנתי לגיבוש חובלים באפריל. יש כאן עוד מישהו שהולך? אם למישהו מכם יש טיפים, עצות, מידע כלשהו על הפעילות בגיבוש וההכנה הנדרשת, אתם מוזמנים לחלוק (מאוד יעזור לי). מה צריך להביא לגיבוש? במכתב כתוב להביא "ציוד אישי" ואני מתקשה להבין האם זה כולל גם ביגוד או יותר נכון איזה (הבנתי שמקבלים מדים, אבל אני צריך להביא גופיות? גרביים?). פלאפון אני בשום פנים ואופן לא לוקח על מנת למנוע נדנודים מאמא או געגועים לבית וכאלה. שמעתי שיש אנשים שזה שובר אותם. להביא ספר? יהיה זמן פנוי לזה בכלל? אוכל הבנתי מקבלים בבסיס. יאללה תשתפו
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ערב טוב בשעה טובה חודש הבא אני עובד דירה ביחד עם שותף/ חבר - הבעיה היא שבין שני חדרי השינה ישנו קיר גבס שמבודד. חשבתי על הדבקת ספוג ביצים אקוסטי על הקיר המפריד . אשמח לשמוע על רעיונות שאפשר ליישם ככה שהוא לא ישמע אותי ואני לא ישמע אותו, כמובן שכל בניה שהיא או שיפוץ לא באים בחשבון היות וזו דירה מושכרת . תודה
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אם אני הייתי קובע את הסדר של החיים, הייתי עושה הכל הפוך!!! הכל!!! אתה לומד ולומד כל השנים הטובות שלך, ואז מתחיל לעבוד, עד שאתה מגיע לפנסיה... ואחרי כללללללל העבודה הקשה, מה מחכה לך? מוות!!! במקום זה, הייתי מתחיל את החיים במוות, כי אז אתה חוזר לחיים... מבלה כמה שנים טובות בלעשות כלום ולתהות על החיים, חוזר לעבודה ועל היום הראשון מקבל מענק גדול ושעון זהב - מה רע? (: אחרי עוד כמה שנים טובות, אישתך חוזרת לחיים, אתם בקשר טוב ויש עליות ומורדות אבל הקשר רק נהיה יותר טוב עד שאתם מתחתנים... ואז יש יותר ויותר סקס!!! אז אתה חוזר לשנות ה-20 שלך, לומד באוניברסיטה, שותה, מכייף, מזיין וחי טוב... אז אתה חוזר לתיכון, לומד עוד כמה דברים - ואיזה יופי, הלימודים רק נהיים קלים וקלים יותר (: אז …
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הסיפור הוא ככה התקבלתי לעבודה חדשה אתמול :yelclap: הבעיה זה שאני לא יודע כמה זמן אני צריך להודיע לחברה שאני עובד בה כרגע (חברת אבטחה ) עבדתי בסביבות הכמעט 3 חודשים בחברה הזאת , הבוס שלי בחברה אמר לי שאני צריך לתת התראה של 14 יום אבל לפי אתר משרד התעשייה המסחר והתעסוקה יש לחשב את ימי ההתרעה כיום 1 לחודש עבודה בחברה , בקיצור 3 ימים ....... מה הנכון פה ? ולמי שיש ניסיון בעניין נא להגיב . תודה הנה שני אתרים עם חישוב ימי ההתרעה: http://www.hilaporat.co.il/article.php?id=405 http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/CF39F22A-6E52-4C89-84A1-648460971551.htm
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
האם יש אפשרות באתר לעשות כניסה אוטומטית? כל פעם שאני נכנס צריך להתחבר מחדש....
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום , מישהו יכול לומר לי מה זה בדיוק המערך הטכנולוגי של החייל האוויר? איזה תפקידים ומה התנאיים. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כמה בערך אמור לעלות עבודה של טכנאי (פרטי, לא חברה או משהו כזה) שעושה את הדברים הבאים: 1: לוקח את המחשב מבית הלקוח. 2: קונה חלק מהחנות (תשלום נפרד כמובן) עבור המחשב ומרכיב אותו. 3: התקנת WINDOWS XP מחדש עם כל הדרייברים וכו וכו. 4: מחזיר את המחשב ללקוח. כמה בערך זה אמור לעלות? בממוצע?
-
- 55 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
נמאס לי מהצליל הישן שלי (מייל מאדרפאקר) והחלטתי לשנות, אבל עד עכשו לא שמעתי משהו מעניין יותר מדיי באנשים שמקבלים SMS מסביבי. שתפו במה אתם משתמשים!
-
- 39 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מעוניין להשתמש בכספי הפיקדון הצבאי לרכישת דירה. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה שצריך לעבור על מנת לעשות זאת ותוך כמה זמן הכסף מועבר? ולמי הכסף מועבר? האם אני צריך לשלם על הדירה ולאחר מכן הכסף יועבר אליי או שהוא פשוט מועבר ישירות למוכר? אשמח לכל עזרה שמישהו יוכל לספק בנושא, בעדיפות מישהו שעשה את התהליך... (ולא סתם להפנות אותי לגוגל, אני עדיין מחפש שם תשובות קצת יותר מפורטות מהמובן מאליו ולא הגעתי לגילויים מרחיקי לכת בנתיים)
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-