עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pwntigo,

שלום, יש לי מזגן אלקטרה 10I, ולאחרונה הוא פשוט לא מחמם קירור עובד מצויין אבל, כשאני שם אותו על חימום אפילו בטמפרטורה מקסימום הוא לא מחמם, אלא מוציא אויר רגיל. כאילו הוא עובד על אוורור, ניסיתי מצבים אחרים כולם עובדים ללא בעיה. מה יכולה להיות הבעיה והאם זה דורש הגעה של טכנאי או שיש משהו שאני יכול לעשות לבד?

• 7 תגובות
    • 20.9k צפיות
  2. Started by א אוהל,

שלום לכולם רציתי לדעת אם כשאני הולך לישון אני שם את הפלאפון ליידי ושומע משהו מהפלאפון אם הקרינה של הסלולר מזיקה? ואם קיימת מערכת סטריאו ללא דיסקים שאפשר להוסיף מוסיקה דרך הusb ויהיה אפשר לשמוע דרכה. תודה רבה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by Zeev86,

לאח שלי בקרוב יש יום הולדת ואני רוצה לקנות לו אחד מאלה. בן תשע. האם מוקדם מדי לקנות כזה מכשיר לילד בגילו, אם לא, מה לדעתכם עדיף עדיף יותר לקנות (מבחינת משחקים) - ipod או psp?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by avi2014,

האם מומלץ לשלב את כלל המערכות של סיסקו ומיקרוסופט בחצי שנה לימודים בטכניון או לעשות חצי שנה במכללה כמו צ'ק פוינט?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Access Denied,

מחפש המלצה למחבט טניס לשימוש חובבני בתקציב של כ-400-500 שח. בנוסף אשמח לשמוע ממי שיודע, מה ההבדל בין מחבט פשוט ב-300 שח, למחבטים יקרים יותר שעולים כ-1000 שח? :

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. שלום לכולם, שתי שאלות: 1. מהי איכות האימונים של צה"ל ביחס לצבאות מערביים אחרים? 2. האם המשמעת ה'סחבקית' (לפנות לקצינים בשמם הפרטי, להצדיע, אם בכלל, לסא"ל ומעלה) היא משהו חיובי? עצם זה שזה צבא וערך המשמעת הוא בראש, האם יש לזה ערך בשדה הקרב ובמבחני-אמת? ברור לי שביחס לצבאות ערב איכות האימונים של צה"ל הנה גבוהה ובנויה לדמות בצורה הטובה ביותר האפשרית תנאי קרב אמיתיים. אך צבאות ערב (אפילו צבא מצרים, שמקבל ציוד מודרני ואימונים מצבא ארה"ב, לא בדיוק נחשב לצבא מערבי) אינן בדיוק פאקטור להשוואה של צבא מודרני. מהי איכות האימונים והציוד בשירות המבצעי של צה"ל ביחס לצבאות מקצועיים כגון צבא ארה"ב (עם התקציב האדיר), צבא בריטניה, צבא צרפת וגרמניה, למשל. למרות הכינוי המעניין שלי, שירתי כלוח…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by jackhammer,

מישהו יכול להסביר לי למה יש ריפרש אוטומטי בעמודי האתר הזה?? בשביל מה זה טוב? מה זה נותן? זה רק מעצבן אני קורא כתבה במשך 5 דקות ובמשך 5 דקות נוספות אני כותב תגובה ואז פוף הכל נעלם בגלל שמאוד היה חשוב לאתר פתאום לעשות ריפרש אחר כך כבר אין לי כח לכתוב את כל ההודעה מחדש אז אני פשוט סוגר את הדפדפן אם מישהו יכול להסביר לי למה זה טוב אני יותר מאשמח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לא מזמן גיליתי את האתר הזה ולא יכולתי שלא לשתף.. מקלידים את שם הזמר/השיר והאתר יוצר פלייליסט, פשוט וקל. בלי פרסומות ובלי טקסט מיותר. http://www.tubalr.com

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. הפכתי כבר את כל הרשת ואין פשוט אין. אין לי כוח לקנות דיסקים בחנויות וגם לא תמיד יש הכל. מITUNES אי אפשר מהארץ AMAZON אי אפשר מהארץ אז מאיפה אפשר? יש אתר כזה?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Volter,

חרשתי את גוגל ולא מצאתי אפילו רמז, מישהו יודע מאיפה באה המילה קקמייקה?

• 3 תגובות
    • 19.2k צפיות
  11. Started by matrix66,

היי יש לי שיר מסויים שהמנגינה בו מאוד חלשה-השאלה האם אפשר להגביר את העוצמה של השיר הזה בפני עצמו (לא תוך כדי ההשמעה) (השיר בפורמט של MP3 , והכוונה היא שאם אני ישמיע אותו ביחד עם מספר שירים לא יהיה צורך לשנות את הווליום באמצע)

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  12. Started by Kukishin,

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  13. האקר ישראלי: אלה כרטיסי האשראי של הסעודים הנקמה, עכשיו ברשת: אחרי חשיפת ynet על פריצה ישראלית לאתרים סעודיים, החליט כנראה אחד ההאקרים לפרסם את הפרטים באינטרנט. "רציתי ליצור הרתעה", אמר. ברשימה פרטי אשראי של מאות בני אדם, בהם סורים, מצרים ואמריקנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4174033,00.html הרשימה: http://pastebin.com/4eK5vKpr

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Nahum2,

אני רוצה שאוכל לעבוד על המחשב שלי בתצורה המלאה שלו גם בבית שלי וגם של החברה. זה I7-870 עם HD6950. (משחקים/פיתוח) עלו בדעתי שניאפשרויות: *הראשונה לרכוש מחשב נוסף דומה ביכולותיו לבית של החברה לעשות תחנת עגינה לכונן הקשיח. ואז להתנייד רק איתו. *האפשרות השניה היא למכור את המחשב שלי ולרכוש מחשב נייד יקר. האם יש אפשרויות נוספות? מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by michaelr,

הערוץ יהיה קשור למדריכים (כל מה שקשור למחשבים) מ א ועד ת צריך עצות ממכם אם יש לכם הצעות למדריכים או שיפור אני אשמח לשמוע . https://www.youtube.com/user/MrGuideYou/featured

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by Alexkmr,

אבא שלי עבד בחברת כוח אדם עד לפני שנה, והם רימו אותו המון. לא שילמו פיצויי פיטורין, הרעת תנאי עבודה, לא שילמו וגנבו תשלומי פנסיה, לא שולמו דמי הבראה במלואם וכו'. היינו בייעוץ אצל עורך דין והוא רוצה 10 אלף ו20 אחוז מהתוצאות. וזה קצת יקר לנו. עכשיו: 1. יש גם בעיות עם שעות העבודה שהחסירו, אבל אין לו רשימה של כל שעות העבודה. 2. מדובר על תביע של 7 שנים אחורה. 3. יש כמעת את כל התלושים. מדובר בסכום של כ80 אלף שקל בערך. אנחנו לא כך כך יודעים מה לעשות \: פניתי לקו לעובד והם הביאו לי רשימה של עורכי דין, אני מחר יעשה טלפונים ואשמע מה יש להם לומר. אשמח לשמוע ממשהו שעבר תהליך דומה. אנחנו קצת מבובולים ולא יודעים מה לעשות.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  17. היי אני תלמיד י"ג הנדסת תוכנה, אני מתלבט אם להמשיך לי"ד ולסיים עם תואר הנדסאי או להתגייס לצהל בתפקיד טמ"מ (טכנאי מערכות תקשור) השאלה אם יש סיבה לעשות תואר הנדסאי (השאיפה שלי היא לעשות תואר ראשון/שני). מה ההבדלים בין הנדסאי של משרד החינוך להנדסאי של משרד העבודה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by JohnnyBravo,

אפשרי? ומשו אחר לגמרי,נכון שאתה מזמין כ.אשראי חדש ונותנים לך מ.סודי,אני רוצה לבחור אותו...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ngc224,

הי ! בעמוד של החדשות, בארכיון החדשות חסרה שנת 2011 יש 2012, ואז קפיצה ל 2010. http://hwzone.co.il/news/index.php כתבתי למנהלי האתר דרך "צור קשר" ולא קיבלתי תשובה וגם לא תוקן כלום...

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by pure perfection,

שלום לכם , יש לכם מושג מי מייבא את האייפד ?? חוץ מ איידיגיטל .??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by burnskull,

שלום, לאחר חיפוש קל בגוגל הגעתי לפורום HWZone. ידידה שלי ביומיים האחרונים התלוננה על כך שיש מישהו במחשב שלה ששולט עליו. ביום הראשון לא האמנתי, חשבתי שזו בעיה ב-RAM בגלל שהפורץ סה"כ נכנס לאלבום תמונות בפייסבוק. הסברתי לה שכנראה יש לה בעיה ב-RAM והמחשב נתקע, ואת שיחקת עם העכבר ולאחר כמה שניות העכבר ביצעה את הפעולה. ביום השני זה ממש הדרדר, הפורץ סגר לה את כל התוכנות, את הדפדפן. הפורץ פתח קובץ טקסט והתחיל להתכתב איתה, הוא שאל אותה אם היא רוצה לדבר על סקס. ידידתי החלה לבכות, והפורץ אמר לה "אל תבכי" מה שאומר שהוא כנראה שולט לה על המקרופון או על המצלמה או של שניהם ביחד. תזכורת קטנה שהכל בעברית, אז הפורץ הוא אכן ישראלי. ביום הראשון שידידתי התלוננה על פורץ אני ביקשתי שתכנס להת…

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. שלום לכולם בשעה טובה השבוע אני פותח עסק למכירה\תיקונים ובכלל כל מה שקשור לשרות מחשבים, אשמח לקבל שם לעסק שם שיהיה מאוד קליט גם בעברית וגם באנגלית ושיהיה גם מאוד קליט לקריאה מאחר ואני שם מדבקות עם שם העסק על המחשבים שחוזרים מתיקון, תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  23. שלום, במידה ואני מעוניין להדפיס כרטיסי ביקור בחו"ל ושולחים לי אותם בחבילה לארץ, אני אמור לשלם על זה מיסים? הרי זה לא goods או משהו שאני מתכוון למכור בארץ. :

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. בטח שמתם לב שבחצי השנה האחרונה העלו את מחירי החשמל באופן דרסטי, כזה שבאמת מקשה למשפחות רבות לעבור את החודש. אז רציתי לקבל ממכם יעוץ איפה אפשר לחסוך באופן משמעותי... למשל החלפת נורות הליבון בנורות פלורסנט, עד כמה זה ישפיע על הצריכה?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by YTZ,

תאחלו בהצלחה

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים